5
jun
Seneste opdatering: 7/6-09 kl. 1349
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

vesggctirddenugklv

(foto, den blodige amerikanske landgang på Omaha Beach)

Who today could offer a prayer on the eve of battle as did President Roosevelt on D-Day in 1944?

‚ÄúAlmighty God: Our sons, pride of our nation, this day have set upon a mighty endeavor, a struggle to preserve our Republic, our religion, and our civilization, and to set free a suffering humanity. Lead them straight and true; give strength to their arms, stoutness to their hearts, steadfastness in their faith. They will need Thy blessings. Their road will be long and hard. For the enemy is strong. He may hurl back our forces. Success may not come with rushing speed, but we shall return again and again; and we know that by Thy grace, and by the righteousness of our cause, our sons will triumph.”

Today, a real hero for the ages, Dutch Parliamentarian Geert Wilders, who comes closest to Roosevelt and Churchill and who has put his life on the line to warn about Jihad and the present enemy, is marginalized and ignored while academies honor and invite tyrants.

Exclusive: Reflections on D-Day: June 6th, 1944,¬†Voices of the Veterans: D-Day, first wave on Omaha Beach,Antony Beevor: Den blodige succes, se ogs√• i √•r Reagans ud√łdelige tale p√• Pointe du Hoc ved 40 √•r jubil√¶et i 1984.

EU og islamiseringen

“Folket er problemet”, som T√łger Seidenfaden jo s√• bramfrit udtrykte det. Sp√łrgsm√•let er imidlertid om han og EU-eliten har noget at frygte fra d√©n kant. Det er en surreel oplevelse at konstatere apatien over for det som Fjordman har betegnet ‘et slow-motion statskup’, hvor EU tiltager sig mere og mere magt, og megalomane Babelst√•rn-projekter der vil forvandle Europa til ukendelighed ingen n√¶vnev√¶rdig modstand m√łder. Ikke bare er modstanden frav√¶rende, men de euro-mediterrane planer som kronik√łrerne her freml√¶gger er stort set ikke blevet n√¶vnt i mainstreammedierne. S√łger man f. eks. p√• et af de tidligere navne “Euromed” p√• Infomedia finder man ikke ret mange hits, og de fleste er i l√¶serbreve og kronikker, alts√• ikke fra redaktionelt hold. Folk med erfaring i den slags siger at det har v√¶ret mere end vanskeligt at f√• optaget noget s√• konkret afd√¶kkende som kronikken her. Lader vi os blot opsluge med et ‘whimper’, eller kommer det til det som El Ingl√©s eufemistisk kalder en ‘diskontinuitet’? (LFPC).

N√•r Lissabon-traktaten tr√¶der i kraft, kan Danmark ikke l√¶ngere f√łre sin egen indvandringspolitik. Derfor er unionen ogs√• alt andet end stend√łd.¬†Unionen vil springe ud i fuldt flor n√¶ste √•r, n√•r Lissabon-traktaten skal f√łres ud i livet. Der er banet vej for den med de brohoveder, som kommissionen for l√¶ngst har etableret – ikke mindst i kraft af projekt Middelhavsunion. Traktaten betyder yderligere opl√łsning af nationalstaterne og fuld skrue for islamisering af Europa. Det store sp√łrgsm√•l st√•r tilbage: Er et ‚ÄĚmultikulturelt‚ÄĚ Europa med muslimske parallelsamfund i stedet for (delvist) suver√¶ne nationalstater den fremtid, EU-borgerne √łnsker for deres efterkommere? Hvis nej – s√• overvej n√łje, hvor krydset bliver sat ved Europaparlamentsvalget i morgen.

Kronik af ¬†Lone N√łrgaard, lektor, cand. mag., Frederiksberg og Torben Snarup Hansen, historiker, Vanl√łse

Dronningens nye klæder

dronning_sonja_isl_1040023x

Moskeen i Oslo som dronning Sonja bes√łkte mandag, er ideologisk tilknyttet Jamaat-e- Islami. Organisasjonen g√•r inn for √• skape en islamsk stat i Pakistan. Dronningen bes√łkte mosk√© som st√łtter fundamentalister. Som man kan se p√• videoer, sidder forsamlingen k√łnsadskilt.

On May 25 Queen Sonja of Norway visited the Islamic Cultural Centre (ICC) in Oslo. She entered the mosque wearing a shawl, and when she put out her hand to greet a male representative of the mosque he refused to shake it.  Was the Queen informed beforehand of the ICC’s ideological platform?  I strongly doubt that she was, since I consider the Queen a thoughtful and intelligent person.

What is the Islamic Cultural Center (ICC)?  ICC is directly linked to the Pakistani religio-political movement known as Jamaat-i-islami; its founder, Abu Ala Maududi, is the foremost Islamist ideologue in Pakistani history, and thus ICC’s top ideologue.  Along with the extremist Said Qutb, Maududi was the leading ideologue in the last century for the world’s Sunni Islamists, and served as an inspiration for terrorist movements such as al-Qaida. Hege Storhaug: The Queen’s New Clothes, Frontpage Mag.

Mere om Sarkozy og ‘islamiseringens uafvendelighed’

Det ser ud til at historien her under om Phillippe de Villiers der citerer Pr√¶sident Sarkozy for at sige at Europas islamisering er “uafvendelig”, og at det er et sp√łrgsm√•l om √•rtier, har f√•et stor udbredelse ogs√• i fransksprogede webmedier, se f. eks. Philippe de Villiers : ¬ę Pour Sarkozy, l’islamisation de l’Europe est in√©luctable ¬Ľ og R√©action officielle de l’UMP aux propos de Philippe de Villiers . Det er un√¶gteligt en historie med liges√• uafvendelige perspektiver: Hvis de ting vi her i blogverdenen r√•ber vagt i gev√¶r om er fastsl√•et viden baseret p√• demografiske data p√• allerh√łjeste sted i Frankrig, er det ut√¶nkeligt andet end at denne viden ogs√• indehaves i regeringskredse i de √łvrige europ√¶iske lande – deriblandt i Danmark. Det f√łlger ligeledes, at denne viden bevidst bliver forholdt den danske befolkning, og at al multikulturel snak fra officielt hold er pludren og mummespil – undg√• panik f√łr lukketid. Man mindes om El Ingl√©s’ udtryk “managing decline“, som efter hans mening er det perspektiv som den drakoniske h√•ndh√¶velse af multikulturen i Storbritannien skal ses i (LFPC).

Grundloven kontra sharia

For f√łrste gang i den tid, jeg kan erindre, er Danmarks Riges Grundlov truet. Som en enorm hovedl√łs k√¶mpe har den 1300 √•r gamle muslimske sharialov rejst sig og truer med at nedtrampe de grundlovssikrede frihedsrettigheder, vi altid har regnet for selvf√łlgelige ‚Äď dem, der p√• √©n gang v√¶rner den enkeltes frihed og sammenbinder de enkelte mennesker i et folkeligt dansk f√¶llesskab, s√• vi ikke blot er l√łsrevne atomer i universet.Ganske vist form√•r sharialoven ikke i sig selv at true grundloven, for grundloven kan egentlig kun trues indefra ‚Äď af vores eget medl√łberi. Og det ikke blot herhjemme, men i hele den vestlige verden ‚Äď mest ynkeligt udtrykt af den engelske kirkes leder, √¶rkebiskoppen af Canterbury, Rowan Williams, da han erkl√¶rede, at det ‚ÄĚtilsyneladende var uundg√•eligt‚ÄĚ, at England inkorporerede sharia‚Äôen ‚Äď eller dele af den ‚Äď i engelsk lov. Enhver engelsk muslim skulle s√• selv kunne afg√łre, hvilken lov han ville d√łmmes efter i en engelsk retssal. √Ürkebiskoppen fatter tilsyneladende ikke, at dermed er hele lovens mur brudt ned og det enkelte menneske prisgivet totalit√¶r vilk√•rlighed.

I England er denne proces godt i gang. Punkt for punkt er principper fra sharialoven efter krav fra de derboende muslimer blevet indsat i engelsk lov og retspleje ‚Äď is√¶r med hensyn til √¶gteskabs- og arvelovgivning. Og herhjemme foreslog en dansk strafferetsekspert, professor Vagn Greve, for et par √•r siden, at sharias bestemmelser om blodg√¶ld blev en del af den danske lovgivning, s√• man, n√•r der er sket et drab, kan undg√• retsforf√łlgning ved at den skyldige betaler blodpenge til den dr√¶btes familie. Jesper Langballe Grundlovstale

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Buch
Peter Buch
11 years ago

Stem roligt et nej til den voksende magt der tjener de f√• i den herskende klasse. Et nej er f√łrst et nej n√•r det blir¬īsagt. Et nej til √¶ndring af Tronf√łlgeloven uds√¶tter muligheden for regenten snart igen, hvad sent m√• ske, er i t√łrkl√¶de. T√łr du stemme nej? Det kunne endda kl√¶de dig. Tronf√łlgeloven: F√łdselstidspunkt, k√łn, evner betyder intet – for en regent- det vigtige er at borgerne har magt. Har de bedste magt er livet bedst. De ‚Äúbedste‚ÄĚ bedes l√¶st og tolket som ordet ‚Äúborgerne‚ÄĚ i afsnittets f√łrste s√¶tning. Stem nej. Det logiske nationalkonservative nej. Jeg finder ofte det… Read more »

JensH
JensH
11 years ago

@steen Jeg vil nu ikke sige jeg var ligeglad med resultatet f√łr jeg l√¶ste orbj√∂rn Carlssons artikel. Jeg h√•bede da p√• en Dansk sejr, men det var nu ikke s√•dan min verden var brudt sammen hvis vi havde tabt. Men efter at have l√¶st denne under√łdige artikel, blev jeg godt helt sat op til en Dansk sejr, og fulgte intenst med p√• TV3Puls. Du har i√łvrigt ret i, at det mere var Sverige der tabte end Danmark der vandt. en pyt med det. Jeg h√•ber Torbj√∂rn Carlsson har gevaldige t√łmmerm√¶nd idag, og det er i mere end en forstand. I√łvrigt,… Read more »

JensH
JensH
11 years ago

Efter at have l√¶st Torbj√∂rn Carlssons platte kommentar gl√¶der jeg mig endnu mere over Danmarks 0-1 sejr. Ufatteligt at man i 2009 skal se en s√•kaldt ‘progressiv’ bruge en fodboldlandskamp til at fremme sine egne politiske idiosynkrasier, hvor en Svensk sejr skulle ‘dokumentere multikulturalismens sejr over ‘nationalismen’. Det kunne jo n√¶sten give nogle assosiationer til den m√•de Tyskland brugte OL i 1936 til at promovere nazismen, samt hvordan Sovjet brugte OL i 1980 til at promovere ‘kommunismens overlegenhed’.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
11 years ago

S√• h√§r skriver Fjordman i en kommentar p√• GoV: Hamas is an organization that desires a genocide of Jews. This is clearly stated in their founding charter, which means that President Obama is now reaching out to people who desire the genocide of Jews. It is not an anti-Semitic conspiracy theory that about 80 % of American Jews voted for Obama. The mantra of the anti-Semites is that Jews don’t care about anything other than Israel, but in this case, they don’t even care about Israel. There are too many Jews who alienate people who could potentially be their allies… Read more »

JensH
JensH
11 years ago
√Ėrd√∂g
√Ėrd√∂g
11 years ago

Dagens visdomsord från de svenska kloakjournalisternas hjärntrust.

Piska upp dansken, Zlatan!
http://www.pitea-tidningen.se/kronikor/torbjorn_carlsson/artikel.aspx?ArticleId=4675045

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago
Janne
Janne
11 years ago

Besk√¶mmende at se at ogs√• kongehuset er dhimmificeret. Ogs√• dronningen lader sig bed√¶kke med k√łnsuniformen der signalerer at hun p√• grund af sit k√łn og form√łrkede religi√łse tabuer skal forskelsbehandles. Hun skulle √¶rlig talt skamme sig, s√• usolidarisk hun er med de mange kvinder p√• verdensplan der oplever at netop t√łrkl√¶de, burka og religion bruges til at kue, kontrollere og straffe kvinder og kvinders seksualitet med. Hun fremst√•r som en fremtr√¶dende statsfinansieret ignorant.

Slyrgraff
Slyrgraff
11 years ago

Ved profetens skæg, det går stærkt!

li
li
11 years ago

@M16
Ja, og ham klovnen i midten af opvaskeren og Sonja har lige lavet mad og har forlagt grydelappen p√• hoved ūüėÄ
Hold k√¶ft et renvasker, hjernvasker oprydnings folk! disse islamister….
Gid de opl√łses i vand! disse rene vandalister! lad dem skylle ud med badevandet i kloarken iSLAM!
Nej, realiteter til side, men hvordan undg√•r vi de reng√łrings vanvittige udryddelses folk som islamisterne??

M16
M16
11 years ago

Kvinder og m√¶nd er da ligestillet i iSLAM: Ham abekatten til h√łjre har jo lige taget opvasken, han glemte bare at h√¶nge viskestykket p√• plads. ūüôā

Sp√łg tilside, s√• indse det k√¶re venner det g√•r kun een vej, mod KRIG !

li
li
11 years ago

Hvis Dronning Sonja gerne vil bes√łge en moske s√• skal hun selvf√łlgelig have lov til det. MEN, n√•r hun ikl√¶der sig et forbandet t√łrkl√¶de istedet for de s√¶dvanlige m√¶rkelige nyt√•rs hatte, s√• g√•r hun over min gr√¶nse for anst√¶ndig opf√łrsel. Hun kunne i respekt for kvinderne, have if√łrt sig en af sine utallige omfangstige hatte der udem√¶rket d√¶kker det muslimske forbudte hovedh√•r og ikke som her forfalde til det muslimske kvindeundertrykkende symbol t√łrkl√¶det. Selvf√łlgelig skulle Sonja ikke m√łde op med en spand p√• hoved, men en af de s√¶dvanlige hatte ville v√¶re passende og neutrale, men nej, konen m√łder op… Read more »