10
jun
Seneste opdatering: 11/6-09 kl. 0744
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Vi er godt p√• vej til at skabe en s√¶rligt priviligeret klasse. Offerretorik, iltre temperamenter og vold i usk√łn alliance med kulturelt selvhad p√• vores side skaber en dynamik der ingen ende kan f√•. Hvorn√•r har vi vist hensyn nok, hvorn√•r har den sidste kritiker besindet sig, hvorn√•r kommer den dog, den multikulturelle harmoni der jo antages at v√¶re tingenes naturlige tilstand? L√¶s hele artiklen p√• Sappho (LFPC):

Louis Chagnon er en historiel√¶rer, der i 2003 blev genstand for en sk√•nselsl√łs parforcejagt iscenesat af “antiracistiske” MRAP (Mouvement contre le Racisme et pour l’Amiti√© entre les Peuples, en afl√¶gger af kommunistpartiet) og LDH (Ligue des Droits de l’Homme).

B√•de MRAP og LDH blev ivrigt st√łttet af medierne, (eller i hvert fald en del af dem) samt embedsm√¶ndene i undervisningsministeriets og det meste af kultureliten. Hvorfor?

√Örsagen var Louis Chagnons undervisning i historikernes sandhedsfort√¶lling om Muhammed. Det formastelige bestod i, at Chagnon med udgangspunkt i historikeren Maxime Rodinsons “Muhammed” i Encyclopedia Universalis havde fortalte sine elever om et centralt afsnit i koranen, hvor profeten optr√•dte som stratenr√łver og j√łdemorder.

Siden da har domstolene efter en del t√łven tvunget Undervisningsministeriet til at give Louis Chagnon √¶resoprejsning. Men det tog sin tid. Hele sagen er udf√łrligt beskrevet i Chagnons bog Den franske skole og islam, der er en deprimerende historie om et politisk korrekt amokl√łb, som man absolut skal l√¶se for at kunne forst√• det kvalmende ideologiske klima, vi lever i i dag. Og hvor farligt det er at g√• mod str√łmmen.

Islam m√• ikke nedg√łres

If√łlge medierne havde Chagnon gjort sig skyldig i den v√¶rste af alle forbrydelser: Islamkritik, og derved havde han kr√¶nket de troende.

Og det var slemt, fordi set i den herskende marxist-pr√¶gede ideologis perspektiv er den slags synder helt utilgivelige. De river nemlig sl√łret v√¶k fra en virkelighed, som man ellers foretr√¶kker at holde skjult, og nu havde Chagnon alts√• sagt ting om islam, der ikke m√•tte siges. S√• nu var fanden l√łs. […] Robert Redeker: En fransk historiel√¶rers mareridt -det ideologiske klima i Chagnon-sagen

Suzanne Bjerrehuus er (også) et mandfolk

P√Ö S√ėNDAG har Trykkefrihedsselskabet inviteret den hollandske politiker Geert Wilders til at tale i Landstingssalen p√• Christiansborg. Han skal fort√¶lle om at v√¶re forfulgt og leve under politibeskyttelse, fordi han har kritiseret islam .Oprindeligt skulle han have talt p√• regeringens konference om ytringsfrihed, men statsministeren fik kolde f√łdder. Konferencen blev lynhurtigt omd√łbt til ‘Anti-radikaliseringskonference’ og udsat til efter√•ret. Dermed var man fri for Wilders. Denne benh√•rde islamkritiker vil bare provokere. Vi skal ikke g√łre konferencen til et freakshow, sagde Anders Samuelsen.

SANDHEDEN ER , at man frygtede, at Wilders tilstedev√¶relse p√• en regeringskonference kunne skade forholdet til den muslimske verden. Hvis Danmark endnu en gang blev opfattet som et uvenligt land, risikerede man, at islamiske lande ville boykotte regeringens flagskib, Klimakonferencen, i december m√•ned. S√•rene efter Muhammed-krisen er stadig √•bne. Den st√•r p√• selvcensur. Vi skal nok heller ikke g√łre os h√•b om at m√łde muslimske frihedsk√¶mpere, der med livet som indsats k√¶mper for frihed, demokrati og kvinders ligestilling. Regeringen ligger fladt ned. Gr√¶nserne for vores ytringsfrihed her i Danmark er ikke l√¶ngere danske.[..]

Havde man for 20 √•r siden sagt, at danske folketingsmedlemmer var n√łdt til at have livvagt selv inde i Folketinget, var man blevet kaldt fantast.

fra Br√¶ndt barn tier, ¬†Suzanne Bjerrehuus, ¬†Ekstrabladet d. 8.6 (vi kan tilf√łje at blandt andre Wafa Sultan, Diana West og en r√¶kke danske politikere¬†st√•r p√• det forel√łbige program. Man t√łr nok g√¶tte p√•, at visse politikere, ja hele partier, vil betragte det som en decideret ikke-begivenhed.)


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.