22
jun
Seneste opdatering: 23/6-09 kl. 1024
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Reklamemanden Nikolaj Lang (mdl. af Det Radikale Venstre) har bestilt en sp√łrgeunders√łgelse, der angiveligt viser at det g√•r fint med integrationen i Danmark. Psykolog og forfatter af bogen ‘Blandt Kriminelle Muslimer’ Nikolaj Sennels ( medl. DF) mener noget andet. Vi skal betale indvandrerne for at flytte hjem mener han..DR 2¬†Deadline 21 juni 2009. Lang: ¬†“Det er jo en del af Dansk Folkepartis “brand” at v√¶re meget islamkritisk, det er jo ligesom at have hammer og segl, n√•r man er kommunist, s√• uden deres¬†islam-kritik, ville de jo bare v√¶re et parti ligesom alle andre.”

2 juni 2009:¬†Nikolai Lang, politisk aktivist – og direkt√łr for ‚Äėuafh√¶ngig t√¶nketank‚Äô

K√łbenhavn – Erbil tur/retur

Irakerne i kirken n√¶gter … men hver uge rejser hundredvis af deres landsm√¶nd p√• ferie i hjemlandet -med direkte forbindelse fra Danmark.

ScreenShot001Mens de f√łrste afviste irakere med en enkeltbillet i h√•nden er blevet tvunget p√• et direkte fly til Irak , rejser hundredvis af herboende irakere ganske frivilligt p√• ferie i det krigsh√¶rgede land. Det sker med afgang fra den danske hovedstad. Ekstra Bladet kunne for tre uger siden afsl√łre, at op mod 450 irakere med statsborgerskab i skandinaviske lande hver uge benytter afgange fra Stockholm og Malm√ł for at komme p√• ferie i Irak . Men nu viser det sig, at der faktisk slet ingen grund er til at tage hinsidan, n√•r herboende irakere vil p√• ferie i hjemlandet. Rejseselskabet Viking Airlines sender nemlig hver eneste uge hundredvis af irakere af sted til de irakiske byer Bagdad, Sulaymaniyah og Erbil ‚Äď mere end 50 afgange er det blevet til indtil nu.

I l√łbet af de seneste tre m√•neder er fem afviste irakiske asylans√łgere blevet tvangshjemsendt til Irak , og i Brorsons Kirke p√• N√łrrebro i K√łbenhavn sidder omkring 50 irakere og afventer samme sk√¶bne. Protesterne mod udsendelserne har v√¶ret √łred√łvende ‚Äď ikke mindst fra de nysl√•ede, irakiske kirkeg√¶ngere. Det er ikke sikkert for dem at vende tilbage, siger de. Men n√•r charterflyene flere gange om ugen g√•r i luften fra K√łbenhavn mod de tre destinationer i Irak , er flyene alligevel pakkede med feriestemte irakere ¬†( Ekstra Bladet: Med ¬†charterfly fra K√łbenhavn til Baghdad, ikke online. Ekstra Bladets Leder: Mode-ruten Danmark-Irak,¬† Charterfly flyver fra K√łbenhavn til Bagdad og Berlingske: Danmark t√¶t p√• brud p√• menneskerettigheder,¬†Institut for Menneskerettigheder:¬†Ulydige asylans√łgere klarer sig bedst og Viking Airlines.)

Der er mellem 90 og 100.000 irakere i Sverige. Hvor mange har benyttet ¬†asylkonventionerne som en gratis evighedsbillet til landet og kunne lige s√• godt v√¶re i Irak ? Og hvorfor er asyl ikke i udgangspunktet tidsbestemt ? N√•r det er blevet et redskab, der legitimerer folkevandringer, undergraves reglernes legitimitet i det almene omd√łmme systematisk. Hvor mange europ√¶ere ville skrive under p√• asylkonventionen af 1951 idag ?

PVV  vokser stadig

The Party for Freedom (PVV) has reached its highest score ever in the fortnightly Political Barometer. This poll held by TV programme NOVA and research bureau Synovate shows that Geert Wilders’ party would now win 28 Lower House seats.The PVV has been the largest party in Maurice de Hond’s weekly polls for more than two months. Synovate, the other most influential poll, has previously had the party in third place, but now reports that the PVV, with 28 seats, would be the second party after the Christian Democrats (CDA), who would win 33 seats. Third would be Labour (PvdA) with 24 seats.¬†Wilders Continues to Grow in Polls

Stormen som traff i Danmark i 2001, er n√• i ferd med √• bl√•se inn over Norge. De brede lag sl√•r tilbake mot de kulturradikale sannhetsforvalterne. Denne kampen utkjempes langs fire hovedakser: kultur, utdanning, utenriks og justis. Det er her de kulturradikales tanker har sl√•tt mest gjennom. Fire b√łker kan, hver p√• sin m√•te, biddra til √• belyse denne problemstilingen.
Kulturkampens kilder

Kampen om sandheden

Stormen som traff i Danmark i 2001, er n√• i ferd med √• bl√•se inn over Norge. De brede lag sl√•r tilbake mot de kulturradikale sannhetsforvalterne. Denne kampen utkjempes langs fire hovedakser: kultur, utdanning, utenriks og justis. Det er her de kulturradikales tanker har sl√•tt mest gjennom. Fire b√łker kan, hver p√• sin m√•te, biddra til √• belyse denne problemstilingen. [..]

Da de som i sin hverdag kjente det multikulturelle samfunnet p√• huden – og som nesten alltid tilh√łrte den kulturelle underklassen – protesterte, fikk de beskjed om at deres meninger ikke var ¬ęstuerene¬Ľ og s√•ledes ikke h√łrte hjemme i offentligheten.¬†Den kulturelle overklasse betrakter innvandrerne som ofre ‚Äď ogs√• n√•r de er overgripere. Offere er verdig trengende med krav p√• privilegier p√• flertallets bekostning. Resultatet var at stadig flere s√łkte offerrollen. Hva filosof Henrik Jensen kaller ¬ęofferets strategi¬Ľ splitter samfunnet i et utall selvsentrerte minoriteter.¬†Asle Toje,¬†Kulturkampens kilder


0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ben Petersen
Ben Petersen
12 years ago

Den unge mand med n√¶sering, som DR v√¶lger at fokusere p√• i starten,er tydeligvis ikke muslim,men nok fra Sydamerika n√¶rmere Brasilien. Nikolaj Lang mener, at vi kun har 800 personer med muslimsk baggrund der har beg√•et kriminalitet i Danmark.Det er helt klart at den mand er LANGT UDE i sit eget selvbedrag og mangel p√• hjerne. Hvad jeg ikke forst√•r er at Sennels og samfundet i √łvrigt. Ikke l√¶gger mere v√¶gt p√• at Muslimer I 90% af tilf√¶ldende kun vil giftes med Muslimer. Personligt ser jeg dette som direkte racisme mod os, og det minder mest af alt, om en… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Desv√¶rre lader det til, at vi er blevet t√łrret af irakerne.

Men det er jo ikke noget nyt at vi, de vantro, bliver eftertrykkeligt t√łrret af de langt mere fiffige rettroende.

Hvem har ikke Palaraberne og den såkaldte Palæstinenserlov i frisk erindring ?

Desværre bliver indtrykket af paratheden hos de rettroende til anvendelsen af Taqiyya, Kitman og Takfir overfor vantro bekræftiget Рog dermed så også opfattelsen af, at vantro ikke kan/skal stole på de rettroende.

I hvert fald g√łr man klogt i ikke at v√¶re alt for tillidsfuld overfor rettroende.