22
jun
Seneste opdatering: 23/6-09 kl. 1024
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Reklamemanden Nikolaj Lang (mdl. af Det Radikale Venstre) har bestilt en spĂžrgeundersĂžgelse, der angiveligt viser at det gĂ„r fint med integrationen i Danmark. Psykolog og forfatter af bogen ‘Blandt Kriminelle Muslimer’ Nikolaj Sennels ( medl. DF) mener noget andet. Vi skal betale indvandrerne for at flytte hjem mener han..DR 2 Deadline 21 juni 2009. Lang:  “Det er jo en del af Dansk Folkepartis “brand” at vĂŠre meget islamkritisk, det er jo ligesom at have hammer og segl, nĂ„r man er kommunist, sĂ„ uden deres islam-kritik, ville de jo bare vĂŠre et parti ligesom alle andre.”

2 juni 2009: Nikolai Lang, politisk aktivist – og direktĂžr for ‘uafhĂŠngig tĂŠnketank’

KĂžbenhavn – Erbil tur/retur

Irakerne i kirken nĂŠgter … men hver uge rejser hundredvis af deres landsmĂŠnd pĂ„ ferie i hjemlandet -med direkte forbindelse fra Danmark.

ScreenShot001Mens de fĂžrste afviste irakere med en enkeltbillet i hĂ„nden er blevet tvunget pĂ„ et direkte fly til Irak , rejser hundredvis af herboende irakere ganske frivilligt pĂ„ ferie i det krigshĂŠrgede land. Det sker med afgang fra den danske hovedstad. Ekstra Bladet kunne for tre uger siden afslĂžre, at op mod 450 irakere med statsborgerskab i skandinaviske lande hver uge benytter afgange fra Stockholm og MalmĂž for at komme pĂ„ ferie i Irak . Men nu viser det sig, at der faktisk slet ingen grund er til at tage hinsidan, nĂ„r herboende irakere vil pĂ„ ferie i hjemlandet. Rejseselskabet Viking Airlines sender nemlig hver eneste uge hundredvis af irakere af sted til de irakiske byer Bagdad, Sulaymaniyah og Erbil – mere end 50 afgange er det blevet til indtil nu.

I lĂžbet af de seneste tre mĂ„neder er fem afviste irakiske asylansĂžgere blevet tvangshjemsendt til Irak , og i Brorsons Kirke pĂ„ NĂžrrebro i KĂžbenhavn sidder omkring 50 irakere og afventer samme skĂŠbne. Protesterne mod udsendelserne har vĂŠret ĂžredĂžvende – ikke mindst fra de nyslĂ„ede, irakiske kirkegĂŠngere. Det er ikke sikkert for dem at vende tilbage, siger de. Men nĂ„r charterflyene flere gange om ugen gĂ„r i luften fra KĂžbenhavn mod de tre destinationer i Irak , er flyene alligevel pakkede med feriestemte irakere  ( Ekstra Bladet: Med  charterfly fra KĂžbenhavn til Baghdad, ikke online. Ekstra Bladets Leder: Mode-ruten Danmark-Irak,  Charterfly flyver fra KĂžbenhavn til Bagdad og Berlingske: Danmark tĂŠt pĂ„ brud pĂ„ menneskerettigheder, Institut for Menneskerettigheder: Ulydige asylansĂžgere klarer sig bedst og Viking Airlines.)

Der er mellem 90 og 100.000 irakere i Sverige. Hvor mange har benyttet  asylkonventionerne som en gratis evighedsbillet til landet og kunne lige sÄ godt vÊre i Irak ? Og hvorfor er asyl ikke i udgangspunktet tidsbestemt ? NÄr det er blevet et redskab, der legitimerer folkevandringer, undergraves reglernes legitimitet i det almene omdÞmme systematisk. Hvor mange europÊere ville skrive under pÄ asylkonventionen af 1951 idag ?

PVV  vokser stadig

The Party for Freedom (PVV) has reached its highest score ever in the fortnightly Political Barometer. This poll held by TV programme NOVA and research bureau Synovate shows that Geert Wilders’ party would now win 28 Lower House seats.The PVV has been the largest party in Maurice de Hond’s weekly polls for more than two months. Synovate, the other most influential poll, has previously had the party in third place, but now reports that the PVV, with 28 seats, would be the second party after the Christian Democrats (CDA), who would win 33 seats. Third would be Labour (PvdA) with 24 seats. Wilders Continues to Grow in Polls

Stormen som traff i Danmark i 2001, er nÄ i ferd med Ä blÄse inn over Norge. De brede lag slÄr tilbake mot de kulturradikale sannhetsforvalterne. Denne kampen utkjempes langs fire hovedakser: kultur, utdanning, utenriks og justis. Det er her de kulturradikales tanker har slÄtt mest gjennom. Fire bÞker kan, hver pÄ sin mÄte, biddra til Ä belyse denne problemstilingen.
Kulturkampens kilder

Kampen om sandheden

Stormen som traff i Danmark i 2001, er nÄ i ferd med Ä blÄse inn over Norge. De brede lag slÄr tilbake mot de kulturradikale sannhetsforvalterne. Denne kampen utkjempes langs fire hovedakser: kultur, utdanning, utenriks og justis. Det er her de kulturradikales tanker har slÄtt mest gjennom. Fire bÞker kan, hver pÄ sin mÄte, biddra til Ä belyse denne problemstilingen. [..]

Da de som i sin hverdag kjente det multikulturelle samfunnet pĂ„ huden – og som nesten alltid tilhĂžrte den kulturelle underklassen – protesterte, fikk de beskjed om at deres meninger ikke var «stuerene» og sĂ„ledes ikke hĂžrte hjemme i offentligheten. Den kulturelle overklasse betrakter innvandrerne som ofre – ogsĂ„ nĂ„r de er overgripere. Offere er verdig trengende med krav pĂ„ privilegier pĂ„ flertallets bekostning. Resultatet var at stadig flere sĂžkte offerrollen. Hva filosof Henrik Jensen kaller «offerets strategi» splitter samfunnet i et utall selvsentrerte minoriteter. Asle Toje, Kulturkampens kilder


0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ben Petersen
Ben Petersen
11 years ago

Den unge mand med nĂŠsering, som DR vĂŠlger at fokusere pĂ„ i starten,er tydeligvis ikke muslim,men nok fra Sydamerika nĂŠrmere Brasilien. Nikolaj Lang mener, at vi kun har 800 personer med muslimsk baggrund der har begĂ„et kriminalitet i Danmark.Det er helt klart at den mand er LANGT UDE i sit eget selvbedrag og mangel pĂ„ hjerne. Hvad jeg ikke forstĂ„r er at Sennels og samfundet i Ăžvrigt. Ikke lĂŠgger mere vĂŠgt pĂ„ at Muslimer I 90% af tilfĂŠldende kun vil giftes med Muslimer. Personligt ser jeg dette som direkte racisme mod os, og det minder mest af alt, om en… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

DesvĂŠrre lader det til, at vi er blevet tĂžrret af irakerne.

Men det er jo ikke noget nyt at vi, de vantro, bliver eftertrykkeligt tĂžrret af de langt mere fiffige rettroende.

Hvem har ikke Palaraberne og den sÄkaldte PalÊstinenserlov i frisk erindring ?

DesvĂŠrre bliver indtrykket af paratheden hos de rettroende til anvendelsen af Taqiyya, Kitman og Takfir overfor vantro bekrĂŠftiget – og dermed sĂ„ ogsĂ„ opfattelsen af, at vantro ikke kan/skal stole pĂ„ de rettroende.

I hvert fald gĂžr man klogt i ikke at vĂŠre alt for tillidsfuld overfor rettroende.