29
jun
Seneste opdatering: 30/6-09 kl. 1838
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Dagens nyhed er, at BR√Ö efter flere √•rtier har opdaget, at der faktisk findes noget s√•dant som folk der beg√•r forbrydelser mod landets oprindelige befokning af ren og sk√¶r had og foragt. Det holdt virkelig h√•rdt. Man kan mere end tvivle p√• de procenter BR√Ö opgiver. Kun tre procent af forbrydelserne skulle rette sig mod majoritetsbefolkningen. Det tror jeg ikke √©t sekund p√•, og slet ikke n√•r vi taler mord, vold og voldt√¶gt. Man kan bare t√¶nke p√• den myrdede b√łsse i Malm√ł i vinter og de to b√łsser der blev knivstukket af indvandrere p√• sidste √•rs Pride Festival – der blev ikke d√łmt ¬†hatbrott i nogen af tilf√¶ldene.¬†Men man kan ogs√• bare le lidt af rubriceringerne. Multikultur er ingen enkel sag, det er fast arbejde i mange √•r. Det er det fragmenterede rettighedssamfund “in action”. Det er lovgivning, der forg√¶ves pr√łver at regulere det, der klarede sig selv f√łr. Og BR√Ö er selv ude om, at ingen tror dem mere, ogs√• n√•r de ikke lyver og sminker.¬†BR√Ö rapport, 103 sider, pdf.

Främlingsfientliga/rasistiska hatbrott, Afrofobiska hatbrott, Antiromska hatbrott, Antireligiösa hatbrott, Homofobiska, Transfobiska, Vit makt-ideologiskt motiverade hatbrott.

Definitionen av hatbrott har utvidgats. Hur hatbrott definieras i hatbrottsstatistiken har ändrats från och med år 2008 bland annat genom att det främlingsfientliga motivet utökats till att även omfatta hatbrott som sker mellan minoritetsgrupper samt av minoritetsgrupper mot majoritetsgrupper. Vidare inkluderas hatbrott med övriga antireligiösa motiv utöver de antisemitiska och islamofobiska motiven. År 2008 har definitionen även utvidgats till att omfatta hatbrott med bifobiska, heterofobiska och transfobiska motiv. (s. 11) SvD: Minoriteter kan också hata

Bandekrig i Odense ude af kontrol

P√• bare 14 dage er syv personer i Odense blevet angrebet ved en fejl – nu bliver almindelige borgere stoppet af kriminelle og unders√łgt.¬†Situationen er “fuldkommen sindssyg”, siger vagtleder hos Fyns Politi. I s√łndags blev to helt tilf√¶ldige m√¶nd beskudt af kriminelle i to biler p√• Ejbygade i Odense.¬†“Vi har oplevet flere tilf√¶lde, hvor ganske almindelige mennesker, der er kommet g√•ende p√• gaden i Odense, er blevet stoppet og kropsvisiteret af nogle af de her mennesker, fordi de troede, at de havde en eller anden del i konflikten,” siger Torben Schultz-Pedersen.Bandekrig i Odense ude af kontrol, Rejseholdet ind i bandekrig, Bander kropsvisiterer borgere p√• √•ben gade

Riksdagen inte har folket med sig i sin hutlösa invandringspolitik

‚ÄĚSvenska flyktingmotst√•ndet minskar‚ÄĚ, ‚ÄĚSvenskar mer positiva till flyktingar‚ÄĚ och ‚ÄĚSvensken mer positiv till flyktingar‚ÄĚ √§r n√•gra av de rubriker som basunerats ut under de senaste dagarna. Bakgrunden √§r att andelen som anser det vara ett ‚ÄĚbra f√∂rslag att ta emot f√§rre flyktingar‚ÄĚ, minskat fr√•n 49 procent i fjol till 45 procent i √•r i den √•rligen √•terkommande SOM-rapporten fr√•n G√∂teborgs Universitet.¬†I den rapporteringen jag sett i media f√•r man allt f√∂r ofta bilden av att resterande andel, det vill s√§ga 55 procent, skulle anse det vara ett ‚ÄĚd√•ligt f√∂rslag att ta emot f√§rre flyktingar‚ÄĚ. Men s√• √§r det inte; andelen √§r 28 procent. Ingestans har jag sett media (f√∂rutom n√•gra enskilda bloggar) skriva hur stor andel som verkligen vill ha en minskad andel flyktingar till Sverige.

Det √§r dock √§n en g√•ng endast 28 procent som anser det vara ett ‚ÄĚd√•ligt f√∂rslag att ta emot f√§rre flyktingar‚ÄĚ. Och √§ven om det √§r en √∂kning med tv√• procentenheter sedan 2008, √§r andelen som anser det vara ett ‚ÄĚbra f√∂rslag att ta emot f√§rre flyktingar‚ÄĚ betydligt st√∂rre; det skiljer i sj√§lva verket hela 17 procentenheter.¬†Trots √•ratal av massinvandring, trots √•ratal av indoktrinering och skuldbel√§ggning av dem som har en motsatt √•sikt i fr√•gan, har man inte lyckats f√• med sig en majoritet av folket p√• sin sida. Det s√§ger en hel del. Betydligt mer √§n vad den f√∂re detta V√§nsterpartisten och forskaren Marie Demker tycks inse. Och om n√•gon undrar √§r det just Demker som ansvarar f√∂r unders√∂kningen. Richard Jomshof:Fortsatt starkt flyktingmotst√•nd i Sverige

UK: Sytten gange flere  sharia-courts

At least 85 Islamic sharia courts are operating in Britain, a study claimed yesterday. The astonishing figure is 17 times higher than previously accepted. The tribunals, working mainly from mosques, settle financial and family disputes according to religious principles. They lay down judgments which can be given full legal status if approved in national law courts. However, they operate behind doors that are closed to independent observers and their decisions are likely to be unfair to women and backed by intimidation, a report by independent think-tank Civitas said. The Civitas study said the Islamic courts should no longer be recognised under British law.  Britain has 85 sharia courts: The astonishing spread of the Islamic justice behind closed doors

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Gerd
Gerd
11 years ago

Mosk√© i nordvestkvarteret. Shiamuslimsk. Men der forsikres, at alle er velkomne http://jp.dk/indland/kbh/article1736464.ece . Har milj√ł-og teknikudvalget spurgt bare √©n sunni, om han vil komme der. Har de gjort sig bare √©n overvejelse om de med anerkendelsen v√¶lger side mellem 2 parter, der andre steder i verden √•bent viser, hvad deres uenigheder kan f√łre til, bl.a. bombning af hinandens moskeer? Og det kan det s√• vel ogs√• udvikle sig til i nordvestkvarteret. S√• for at forebygge og vise lidt hensyn til omkringboende ikke-muslimer, kunne man vel bygge en 2-delt mosk√© – en ende til sunni – den anden til shiiter. S√•… Read more »

Mette
Mette
11 years ago

Sjakalofobi er det sidste nye og endda med eget manifest!

http://politiken.dk/indland/article743169.ece

@ Mette: Det er her Hvad skal man sige ? Det kan blive grimt. S.

Mette
Mette
11 years ago

Nu viser afstemningen om t√łrkl√¶de b√łr kunne b√¶res p√• arbejde af sygeplejersker, at

72,4 pct. har stemt NEJ.
26 pct. har stemt Ja
1,6 pct. VED IKKE.

Janne
Janne
11 years ago

Steen

Desv√¶rre er det s√•dan, at lige nu kan man som kvinde faktisk godt v√¶re offentlig ansat f.eks. sygeplejerske og l√¶ge – og b√¶re t√łrkl√¶de p√• arbejde. Men det b√łr selvf√łlgelig laves om. Offentlige ansatte skal ikke bruges til religi√łs mission. Og offentligt ansatte skal ikke bruge arbejdsplads, arbejdstid og patienter, klienter, elever etc. til mission√¶rarbejde. Lad os f√• religionsneutrale arbejdspladser igen. S√• hurtigt som muligt.

Janne
Janne
11 years ago

OT Kvinfo, som lader t√łrkl√¶der til kvinder indg√• som del af mentor-annoncer i aviser og p√• Kvinfos hjemmeside, mener at nogle aviser g√•r for meget op i om det er kvinder eller m√¶nd, der skriver l√¶serbreve, n√•r aviser skal udv√¶lge hvilke l√¶serbreve de vil bringe. Som jeg ser det er det dog Kvinfo der g√•r ufrugtbart og reaktion√¶rt meget op i k√łn, og ikke aviserne. Det er Kvinfo der lader t√łrkl√¶der til kvinder indg√• i annoncer. Ikke aviserne. Jeg h√•ber at aviser bibeholder fornuften og sagligheden og ikke g√•r t√łrkl√¶de-Kvinfo i bedene. “Tre ud af fire l√¶serbreve i aviserne er… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago

http://universalgeni.wordpress.com/2009/06/28/danmark-muslimer-massevoldtager-mindst-en-kvinde-hver-uge/
Kilder oplyses at v√¶re DR. “…Citaterne i denne post stammer fra 3 artikler p√• dr.dk/Nyheder ‚Äď bragt i den forgangne uge.
DR har omhyggeligt afetnificeret deres oplysninger, som stammer fra 3 rapporter som Det Kriminalpr√¶ventive R√•d har fabrikeret. Og R√•det har i og for sig gjort sig samme umage for ikke at advare danske kvinder. Man kunne jo risikere, at de fors√łgte at undg√• denne religi√łse kulturberigelse fra de fremmede gerningsm√¶nd…”.