30
jun
Seneste opdatering: 2/7-09 kl. 0009
38 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Lang Lang plays with the China Philharmonic Orchestra in a performance of Mozart’s Piano Concert nr. 24 C-moll Kv 491.

Lang Lang har netop spillet i K√łbenhavn: Klangen af Lang Lang. Man kan benytte lejligheden til at l√¶se Fjordmans essay fra 13 maj i √•r om to kendte √łstrigere og den vestlige kompositionsmusiks – n√¶sten – universelle appel:

Despotism comes quite natural to Islamic culture. When confronted with the European tradition, many Muslims freely prefer Adolf Hitler to Rembrandt, Michelangelo or Beethoven. Westerners don‚Äôt force them to study Mein Kampf more passionately than Leonardo da Vinci’s Mona Lisa or Goethe‚Äôs Faust; they choose to do so themselves. Millions of (non-Muslim) Asians now study Mozart‚Äôs piano pieces. Muslims, on the other hand, like Mr. Hitler more, although he represents one of the most evil ideologies that have ever existed in Europe. The fact that they usually like the Austrian Mr. Hitler more than the Austrian Mr. Mozart speaks volumes about their culture. Koreans, Japanese, Chinese and Middle Eastern Muslims have been confronted with the same body of ideas, yet choose to appropriate radically different elements from it, based upon what is compatible with their own culture.¬†Why Muslims Love Hitler, Not Mozart?

Vi, de  underfrankerede

Exitpolls og opinionsm√•linger burde forbydes skriver, Henrik Kaufholz (27.6.). Med den – undskyld mig – underfrankerede befolkning, der holder Pia Kj√¶rsgaard ved magten, er der en tendens til manglende refleksion og til holden p√• den hest, der vinder.Meningsm√•linger burde v√¶re bandlyst mindst 14 dage f√łr et valg, som det er tilf√¶ldet i andre lande. L√¶serbrev af¬†Jytte N√łrtoft Jensen, ¬†Silkeborg i Politiken

HAs “Sjakal Manifest” i et velkendt perspektiv

Det er banalt at sige dette, men der er selvf√łlgelig to mulige, og ikke n√łdvendigvis sammenh√¶ngende tilgange til det s√•kaldte “Sjakal Manifest” fra Hell’s Angels som medierne lige nu er ved at komme i ekstase over: Fokus p√• afsenderen, og fokus p√• indholdet. Mainstreammedierne v√¶lger, ikke overraskende, den f√łrste, der bestemt ogs√• kan give anledning til endel√łs pludren og forargelse. Jeg tror jeg helt springer denne vinkel over, for det er s√• uendeligt uinteressant: Man kan holde manifestet ud mellem to fingre og indkalde de velkendte eksperter der kan komme med bud p√• hvorfor mon HA nu begynder at tale om folk af¬† “arabisk herkomst” osv., og man kan – og g√łr – flytte fokus og i sidste ende skyld for konflikten over p√• motorcykelgruppen.

Dette er helt i tr√•d med den daglige kv√¶rnen af de medier der ikke t√łr kigge p√• elefanten i lokalet, og dette seneste eksempel er bare endnu en bekr√¶ftelse af hvor mainstreammedier og -politikere st√•r lige nu. Det er ikke noget vi kan g√łre hverken fra eller til, s√•dan skal det √•benbart v√¶re indtil det punkt hvor virkeligheden ikke l√¶ngere kan forn√¶gtes. Det rette perspektiv at anl√¶gge er selvf√łlgelig at se HA i en lige linje der g√•r tilbage til Glistrups bramfri udmeldinger om “muhamedanerne”: Folk man ikke n√łdvendigvis sympatiserer med, eller hvis analyser og formuleringer man ikke beh√łver at v√¶re enige i, men som i kraft af deres excentricitet og/eller marginale plads i samfundet t√łr frems√¶tte nogle ilde h√łrte sandheder. Af b√łrn og fulde folk. I dette interregnum hvor Svend Auken og Margrethe Vestager endnu ikke er begyndt at forholde sig til virkeligheden, finder man den m√•ske p√• helt uventede steder. M√•ske befinder vi os i slutningen af denne fase, for tingene bliver jo nu trods alt, og ikke mindst takket v√¶re internettet, sagt bedre og bredere end f√łrhen. Men bl√¶ser man p√• hvem HA er, og hvorfor de siger det de siger, er der s√• egentlig noget at uds√¶tte p√• indholdet? (LFPC)

[…]¬† Sjakalerne findes hovedsageligt blandt folk af arabisk herkomst, alt andet ville v√¶re forkert at p√•st√•. Andre nationaliteter er repr√¶senteret, endog dumme p√¶redanske drenge. Medlemmer af de s√•kaldte indvandrerbander er ikke n√łdvendigvis sjakaler og s√•fremt tvivl opst√•r om hvem de er, hvor de kommer fra og hvad de indeholder, s√• kommer her en glimrende profil p√• sjakalen:

РAlene og uden våben er de stort set ufarlige over for almindelige voksne mennesker. I sådanne situationer optræder de som oftest venligt, endog krybende og grænsende til det usympatisk fedtende. Når man kender deres holdninger og ved hvad de indeholder og er klar over hvad de siger om en når man har vendt ryggen til dem, virker de nærmest ynkelige.

РI flok fra tre og opefter ændrer de karakter, bliver arrogante og modige. Her angriber de gerne uden varsel og årsag og det går udover unge som gamle.

– De hader danskere; mentaliteten, levevisen, kristendommen og dens symboler. Ofte angiver de racisme som hoved√•rsag til at de hader, men de kan ikke se ‚ÄĚsplinten‚ÄĚ i eget √łje og tror at racisme kun er hvid mod sort. De betragter Danmark som et luderland og jo mere ondt de kan tilf√łje landets borgere, jo bedre har de det. […] SJAKAL MANIFESTET 2008 Forsker: HAs manifest skal hverve medlemmer. Lektor Michael Hviid Jacobsen AUC ser med alvor p√•, at HA har “smidt det etniske kort”

Forsker: Islam er – for 117. gang – mange forskellige ting

Nu m√• de da snart blive tr√¶tte af at sige det. I posten her over skar jeg igennem i forhold til mainstreammediernes vinkling – uinteressant. Det samme vil jeg g√łre her.¬† Endnu en gang skal vi h√łre om en virkelighed man “ikke er opm√¶rksom p√•”. D√©t der er interessant er de nettoforandringer som islam p√•f√łrer v√¶rtslandet, det der optager alle i hverdagen. Hvad der foreg√•r i gr√¶srodsh√łjde er inderligt ligegyldigt. Men forskere som Schmidt vil ikke gerne tale om ligheder og tendenser. Hvorfor mon ikke? Giv mig Wafa Sultans, Robert Spencers, Bernard Lewis’ eller Bat Ye’ors analyser, eller giv mig for den sags skyld HAs (LFPC).

[…] – Der er simpelthen et skel. Det er helt tydeligt, n√•r de to grupper taler om hinanden. Jeg har mange eksempler p√•, at sunnimuslimer beskriver shiiterne som nogle, der har en forkert forst√•else af islam – og i hvert fald fanatiske. Og det samme den anden vej. Det er ikke s√•dan, at de sl√•r hinanden i hovedet eller noget. Men der er en konflikt, som det omgivende samfund ikke er opm√¶rksom p√•, fort√¶ller Garbi Schmidt. […]¬† Danske muslimer strides om den rette tro (se det legendariske √łjeblik i Forfatterforeningen februar 2008, hvor Garbi Schmidt forklarer Koranens ikke-essens for et m√•bende publikum (ved min. 17:00). Akademisk anskuelsesundervisning p√• et h√łjt intellektuelt niveau)

Is ‚ÄėObamamania‚Äô Waning in Europe?

On the campaign trail, Barack Obama promised that he would ‚Äúreboot America‚Äôs image‚ÄĚ around the world. Indeed, many Americans who voted for Obama believed that his global popularity would somehow reverse the tide of anti-Americanism that so vexed his predecessor. Echoing this sentiment of Obama as savior of America‚Äôs image abroad, presidential advisor David Axelrod recently asserted that ‚Äúanti-Americanism isn‚Äôt cool anymore.‚ÄĚ

In Europe, where anti-Americanism was elevated to the status of a religion during the presidency of George W. Bush, the ‚Äúchattering classes‚ÄĚ have, by and large, toned down their criticism of the United States since Obama was elected. In general, European media coverage of Obama has been quite favorable and the vehemence of the anti-American rhetoric has been notably more muted than in recent years. But now, five months into the age of Obama, the highly vaunted transatlantic honeymoon may be coming to an end. During the past several weeks, European media have started publishing stories that criticize Obama and once again cast the United States in a negative light. Could this be a harbinger of things to come? […] S√łren Kern: Is ‚ÄėObamamania‚Äô Waning in Europe?

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

38 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Steinway
11 years ago

Jag f√∂rmodar att du f√•r en del kommentarer fr√•n Sverige. H√§r √§r ett email till. Jag orkar inte ge mig in i den f√∂virrade debatten om Islam och alla “intressanta” p√•st√•enden om Sverige p√• din blogg utan vill bara kommentera ditt inl√§gg fr√•n 30 juni om Lang Lang. Egentligen borde jag inte anklaga dig utan din kamrat Fjordman som tydligen skrivit en ovanligt dum artikel om att muslimer f√∂redrar Hitler framf√∂r Mozart. Han illustrerar det bl.a. med pianisten Lang Lang. Som pianist kan jag informera dig om att Lang Lang visserligen √§r ber√∂md men att det ocks√• finns m√•nga ber√∂mda… Read more »

JensH
JensH
11 years ago

@LPFC

“Der var et implicit ‚Äôs√• enhver kan regne ud hvor sandsynligt DET er‚Äô her”

Okay, indr√łmmet, den fangede jeg ikke. Men som du ogs√• selv er inde p√•: Meget lidt sandsynligt.

Emeritus
Emeritus
11 years ago

Jeg er ganske enig med tr√•den i den generelle opfattelse af HA’s Sjakal-manifest stillet over for mediem√łllens h√•bl√łse reaktioner.

Det officielle Danmark taber big time til HA i sjakalsagen. Det officielle Danmark er i sine analyser og reaktioner dybt utroværdigt. HA er modsætningsvis dybt troværdig. Det er en meget farlig situation at bringe sig i! РVi, som er danskere, kunne jo finde på at gå ind og læse, hvad HA faktisk skriver.

Mred venlig hilsen

JensH
JensH
11 years ago

@LFPC Jeg er enig mht. til de fordele for sjakal-banderne du der lister op, og man kunne m√•ske tilf√łje, at i det omfang medierne og politkere tager stilling i konflikten, s√• falder det hver gang ud til sjakla-bandernes fordel. Men jeg mener nu alligevel du undervuderer HA. HA Denmark er alts√• ikke en eller anden lokal ‘knallert-rocker-klub’ i lille Dannevang. HA er en international organisation med afdelinger i hele den vestlige verden. L√¶g s√• dertil et hav af st√łttegrupper spredt ud over Europa og Nord-Amerika. Uden at v√¶re bande-ekspert tror jeg alligevel godt jeg vil h√¶vde, at de √łvrige HA… Read more »

Rasmussen
Rasmussen
11 years ago

En meget væsenlig ting folk glemmer var at selv om HA og Bandidos ikke var de roligliste skytter på banen .
Så var der ikke mange udenfor konflikten der blev ramt andet end på opleveren . .

I dag bliver b√•de kvinder , dykker og f√¶ringer m√•l for den Arabiske likvideringeskultur “berigelse” . .

Jutta
Jutta
11 years ago

Det er jo ikke et “LangLang-sprog” som afsenderen af manifestet almindelig taler. Det lugter af Benzin, skidt maaske endda Kriminalitet. Men indholdet her er saa realt, den kunne vaere skrivet i naesten alle EU-lande. Paa denne enkelt maade ud af hverdagen har jeg ikke laest det offentlig foer. Hvis jeg tilspidser det, saa kan det godt vaere, at vores EU-politi ikke vil forsvare oprindelige EU-borgere i fremtiden (vi oplever politiet jo allerede paa anti-islam eller anti Israel/joeder demonstrationer), maaske er vi afhaengig af modige HA i fremtiden? ?? Husk, jeg skriver spoergsmaal! @Victor Skaevt forlig som du goer. Krigene paa… Read more »

Victor
Victor
11 years ago

Ang “sjakalmanifestet”. Glem ikke, at krigene p√• Balkan blev s√• blodige, fordi, hver eneste side ogs√• havde kontakt til/ samarbejdede med – organiserede kriminelle bander.

Serbernes Arkan er et eksempel. UCK i Kosovo og narko-karteller i Albanien et andet.

Det er ikke specielt betryggende.

steen
steen
11 years ago

@ Bukki: I fyrrerne havde jeg ikke set dagens lys. Og hvis nogle synes, at jeg er d√•rligt orienteret om samtiden, s√• er der 5 √•rs arkiver til at vidne for eller imod mig. Jeg er dog s√• sm√• ved at f√• tjek p√•, hvad jeg ikke ved, det til trods for at ingen endu har sl√•et mig i Trivial Pursuit (den “sv√¶re”) . Dette er sagt i al mulig beskedenhed.

Mette
Mette
11 years ago

Bukki

Steen startede Snaphanen, og siden kom LFPC til. Du er sikkert hjerteligt velkommen.

Mvh.

Mette
Mette
11 years ago

Ja, det er varmt i dag. ūüôā ūüôā

Blæs Bukki
11 years ago

@ Steen “Jeg kan ikke tale med om det. Jeg er vokset op i et ‚Äď oh skr√¶k og ve ‚Äď aldeles homogent og hvidt Danmark. Muligvis gik der √©n enkelt neger p√• Vesterbrogade, der ikke kunne finde hjem til jazzklub Montmarte‚Ķ‚Ķ. Jeg husker den kollektive forargelse i DK under borgerrettighedskampen i USA. Amerikanere m√•tte v√¶re slettere mennesker, mente vi i vores naivitet, og s√• drejede det sig endda kun om sorte, kristne amerikanere. Helt s√• enkelt var det jo desv√¶rre ikke.” s√• undlad dog at udtale dig om NUTIDENS Danmark, hvis du kun kender til DK som det var… Read more »

steen
Editor
11 years ago

“unge danske m√¶nd, der har haft nogle ydmygende oplevelser med 2g‚Äôere, ” – dt er nok slet ikke ut√¶nkeligt, Jeg har m√łdt nogle, der er vokset op p√• N√łrrebro, nu er i 30 erne og er meget, meget uforsonlige baseret p√• personlige oplevelser. Jeg kan ikke tale med om det. Jeg er vokset op i et – oh skr√¶k og ve – aldeles homogent og hvidt Danmark. Muligvis gik der √©n enkelt neger p√• Vesterbrogade, der ikke kunne finde hjem til jazzklub Montmarte……. Jeg husker den kollektive forargelse i DK under borgerrettighedskampen i USA. Amerikanere m√•tte v√¶re slettere mennesker, mente… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago

Per hus 250.000 kr som n√¶vnt er det h√łjt sat i forhold til hvad hr. M√łller mente han kunne bygge hus p√• 200 m2 for. Hegn beh√łver ikke v√¶re mure eller hegn overalt, elektronisk overv√•gning er visse steder bed√łmt tilstr√¶kkelig. Sikkerhedspersonale, lokal ambulancetjeneste, redningsfolk og lignende i udgifter 24/7 er vel stadig i USA billigere end udgifter til lignende i Danmark. Det formoder jeg. N√•r muligheden for at fortr√¶kke til typer af det skildrede eksempel ikke eksisterer for et st√łrre antal eller blot ti gange 10.000 personer af betydelig skattem√¶ssig erl√¶ggende art i Danmark er det let for myndigheder at… Read more »

JensH
JensH
11 years ago

@Peter Buch

250 millioner kr. for at anskaffe sig areal og s√• skal der bygges hus. S√• har vi de direkte anl√¶gsudgifter. Der skal vel ogs√• bygges hegn omkring, og dertil kommer ans√¶ttelsen af sikkerhedsvagter 24*7. Men nuvel, jeg tror da nok vi i en ikke s√• fjern fremtid kommer til at opleve ‘gated communities’ her i landet. denne ‘mode’ starter nok blandt velhavere, men mon ikke den s√• vil sprede sig til den bedre stillede del af middelklassen, (du ved den del, der har tilb√łjlighed til at stemme radikalt).

Pk
Pk
11 years ago

Tragedien er,at det burde have været Socialdemokratiet,SF eller De Radikale , som
havde lagt denne analyse af virkeligheden på bordet.
Fra disse partier fik vi kun foragt og hån.
Jeg t√łr n√¶sten ikke t√¶nke p√• forholdene i vores land
om 10 √•r….

polinos
polinos
11 years ago

Enig, Steen! Dette har v√¶ret p√• vej l√¶nge, og det skal blive v√¶rre, f√łr det bliver rigtig, rigtig slemt! √Ürgerligt, jeg er for gammel til (uden at g√łre mig selv til grin) at (gen)indmelde mig i Hjemmev√¶rnet… Det har st√•et klart l√¶nge for dem, der gider √•bne √łjnene, at dette handler om andet og langt mere end opg√łr om kriminelle markeder. Dette er en konflikt der ikke – som medierne h√¶vder – er “konstrueret” oven fra. Den er vokset op fra gadeplanet. Kan v√¶re, HA “spiller det etniske kort”, men det kunne banden jo ikke g√łr, hvis ikke kortet havde… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago

JensH Der skulle v√¶re 1.100 afsp√¶rrede omr√•der i England. At du mener, du som en v√¶sentlig del af frihed kan bev√¶ge dig frit og sikkert rundt i det offentlige rum, synes jeg er ganske godt. Omkring 250 millioner kroner er nok- mange penge ja, naturligvis- men de beh√łver vel ikke komme fra en person. For 250 millioner f√•s eksempelvis i USA arealer, der for nogen omr√•ders vedkommende kan blive afsp√¶rrede omr√•der, af omtrent et areal p√• 10.000 hektar = omtrent tre gange Danmarks st√łrste gods areal. Frijsenborg og Wedellsborg har tilsammen et samlet areal p√• 3.250 hektar. 10.000 personer der… Read more »

steen
Editor
11 years ago

Enhver ved fra hverdagen, at den opf√łrsel som HA beskriver, er meget sj√¶lden at se hos danske unge. Der er ingen b√łrn eller gamle damer, der bliver urolige, hvis en HA er kommer ind i bagebutikken s√łndag morgen. Han stiller bare op i k√łen. det her ved folk af erfaring. Det flytter ikke en sk…ved virkeligheden at diverse lektorer og journalister g√•r ud og siger, at HA “spiller det etniske kort”, “puster til ilden” osv. B√•let var lagt tilrette l√¶nge inden HA skrev dette i 2008, det etniske kort var spillet – og det var tilrettelagt af bla. de samme… Read more »

JensH
JensH
11 years ago

@Peter Buch “Anses beskyttelsen som v√¶rende frav√¶rende, satser jeg personlig da p√• afsp√¶rrede overv√•gede omr√•der” Du t√¶nker p√• ‘Gated Communities’?? I s√• fald, s√• ja, det er selvf√łlgelig en mulighed hvis man har nok penge. De har faktisk allerede oprettet nogle stykker i Sverige, (bl.a. en lige uden for Malm√ł), og de er vist kun for folk med tegnebogen i orden. Det samme forhold g√łr sig g√¶ldende i USA. Hvad skal folkepensionisten g√łre?? SOSU’en?? Postbudet?? I√łvrigt er man jo kun sikker ‘inden for murene’ i en s√•dan Gated Community. Hvad nu hvis du selv eler et af dine familiemedlemmer har… Read more »

Mette
Mette
11 years ago

Magten er aldrig ledig, for dette er jo ikke paradiset, hvor alt er i balance eller hurtigt kan blive det som i en dansk folkekomedie, hvor de gode og naive altid vinder.

Ondskab findes og praktiseres mere og mere h√¶mningsl√łst, fordi magthaverne er mere interesseret i at undskylde den end i at beskytte borgerne imod den.

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago

“Men det farlige for det politiske system, (og i sidste ende retsstaten), er naturligvis at store dele af befolkningen mister tilliden til, at politiet og retsv√¶snet er i stand til at yde dem og deres familie beskyttelse,..”, skriver JensH, og det skal nok v√¶re rigtigt. Men udgangspunktet kan h√¶vdes at v√¶re, at beskyttelse for individer og grupper er en v√¶sentlig del af grundlaget for samfund og menneskelige systemer med flere end et menneske overhovedet, herunder politiske systemer. Anses beskyttelsen som v√¶rende frav√¶rende, satser jeg personlig da p√• afsp√¶rrede overv√•gede omr√•der. Skulle nogen mene jeg dermed er en privat bande eller… Read more »

polinos
polinos
11 years ago

“Det offentlige Danmark” fors√łger desperat at slukke en steppebrand med en vandpistol. Det, vi ser begyndelsen p√• nu, er den situation, Jens Martin Eriksen og Frederik Stjernfeldt har beskrevet i deres b√łger om √•rsagerne til borgerkrigen p√• Balkan: N√•r statsmagten ikke vil erkende problemet eller ikke har magtmidlerne til at monopolisere voldsanvendelsen, overlader man gaderne til private bander. Fronterne mellem grupperingerne h√¶rdnes hastigt, og i en s√•dan situation kan ingen holde sig neutrale. Hvor n√łdigt man end vil, tvinges man til at tage stilling til, hvor man “h√łrer til”. Mange danskere t√¶nker √•benlyst – l√¶s bare kommentarerne p√• HA’s hjemmeside… Read more »

JensH
JensH
11 years ago

@Janne “Men at bruge sin demokratiske ret til at skrive og kritisere overfald ‚Äď uanset hvem det er der overfalder ‚Äď det har HA ret til.” Naturligvis har HA det, og det er set med mine √łjne fint nok de v√¶lger netop ‘pennen’. Men jeg kan nu heller ikke se hvor jeg i mit tidligere indl√¶g skulle anf√¶gte HA’s ret til at ytre sig?? Det der egentlig var meningen med mit forrige indl√¶g var, at g√łre opm√¶rksom p√•, at hvis myndighederne ikke snart g√łr noget ved denne ekslalerende voldskriminalitet vi ser fra 2g’erne og de tilrejsende √łst-Europ√¶iske bander, s√• tror… Read more »

Mette
Mette
11 years ago

SIDESPRING. I disse maniske ligestillingstider burde det vel overvejes, om “hvide” sportsfolk f√•r en fair behandling i sportens verden? Jeg mener nej, og det har jeg i √łvrigt ment i mange √•r og ogs√• l√¶nge f√łr racisme blev et hot emne. Jeg har endda ved flere lejligheder skrevet, at sport ender med at blive “vores afrikanere mod jeres afrikanere” (dvs. jeg skrev nu “negre”, fordi det for mig er en langt mere neutral og pr√¶cis formulering, men den er jo desv√¶rre kasseret af p√¶nere mennesker). Det kan man nemlig slet ikke undg√• at t√¶nke p√•, n√•r har med muskler og… Read more »

Janne
Janne
11 years ago

JensH N√•r en del borgere efterh√•nden f√•r opfattelsen af at overgreb p√• danske borgere ikke prioriteres i vores samfund, s√• er der i hvert fald noget riv ravende galt. Om HA kan det siges at de med manifestet er drejet ad en m√•ske for dem ny vej. De bruger her pennen i stedet for v√•ben. De bruger et demokratisk redskab og ikke udemokratisk selvt√¶gt. Dette ikke sagt for at rose HA, som jeg √¶rlig talt synes har lavet rigtig meget lort hen ad vejen. Men at bruge sin demokratiske ret til at skrive og kritisere overfald – uanset hvem det… Read more »

JensH
JensH
11 years ago

Tjah, problemet for politikere og journalister er jo nok, at mange ‘almindelige’ kan nikke genkendende til denne analyse fra HA-manifestet. Alle ved, at n√•r man i det offentlige n√¶rmer sig en gruppe unge arabisk udseende m√¶nd s√• skal man passe p√•. Synet af en s√•dan gruppe skal desv√¶rre opfattes som et ‘fare-signal’. Nu tror jeg godt de fleste ved, at HA’s motiver for dette manifest ikke udelukkende er uselvisk f√¶drelandsk√¶rlighed. Men det farlige for det politiske system, (og i sidste ende retsstaten), er naturligvis at store dele af befolkningen mister tilliden til, at politiet og retsv√¶snet er i stand til… Read more »

Mette
Mette
11 years ago

Politi og politikere har mistet vores respekt og bragt os til fortvivlelse, og rockerne er i gang med at overtage en n√¶rmest desperat sympati. Dette er en meget farlig kurs, og det ender selvf√łlgelig galt. Det ville v√¶re idioti at tro andet.

Janne
Janne
11 years ago

Kan I huske at forsker Bæk Simonsen deltog i islamofobi konferencen. Hvor sagligt og neutralt er det egentlig?

Janne
Janne
11 years ago

“The government, the police, and the security services have failed the Danish people, but nature abhors a vacuum, and motorcycle outlaws are riding in to fill the gap‚ÄĚ.”

Ogs√• universiteter og forskere har svigtet den danske befolkning. M√•ske derfor alternative kulturanalyser a la HA’s popper op?

Yvonne Nielsen
Yvonne Nielsen
11 years ago

Jeg s√• lidt af J√łnkes interview i g√•r aftes, og blev endnu en gang s√• irreteret over at han stort set aldrig f√•r lov at tale ud. Og s√• vil jeg tilslutte mig den lange r√¶kke af danskere der f√łler sig generet og chikaneret af de drenge og unge m√¶nd der tror de ejer vores gader. Min s√łn p√• 8 √•r, har en legekammerat p√• samme alder, og n√•r han er hos os taler han p√¶redansk, n√•r han forrlader mit hus sl√•r sproget over i den velkendte accent, s√• de starter tidligt.. .Jeg bor i N√¶stved, og vores natteliv er… Read more »

WilliamJansen
11 years ago

Jeg har svært ved at tro at Hells Angels mener manifestet alvorligt nok til at drage konsekvenser af det.

De holder h√•nden over indvandrerbanderne, n√¶gter at samarbejde med politiet (de eneste der virkeligt kunne g√łre noget ved problemet) og udviser en generel modvilje mod at bidrage aktivt til at l√łse problemet.

Det kan godt være at de er dygtige til at identificere problemerne, men det ændrer ikke ved at de effektivt set har stillet sig på indvandrerbandernes side.

Danskeren
Danskeren
11 years ago

HA eller ej. Sjakalmanifestet er den bedste danske beskrivelse af det muslimske bandemilj√ł.

Anonymous
Anonymous
11 years ago

Analysen er fremragende Рden rammer præcist.

Om det var den onde selv der var kommet med denne analyse fratager det ikke sandheden i analysen,

Eyvind Dk
11 years ago

Jeg har intet at skaffe med HA, men deres ‚ÄúSjakal Manifest‚ÄĚ er sandt fra ende til anden.
Dette vil enhver normalt begavet dansker fra N√łrrebro, Vollsmose, Gellerup osv. vide.
HA kalder dem “Sjakaler” jeg kalder dem Unge Muslimske M√¶nd Af Arabisk Herkomst – UMMAAH
Det er rigtigt at det er den arabiske kultur der er problemet i den voldskultur som disse nederdrægtige sataner dyrker.
Nu sker det!
Under-danmark tager til selvtægt fordi over-danmark har ladet stå til!

MVH/Eyvind

HelgeD-H
HelgeD-H
11 years ago

Fyens StiftsTidende skrev om, at indvandrerbander kropsvisiterer de folk de har mistanke om at have våben,
eller at v√¶re AK81, eller rockersympatis√łrer.
Dette vil blive noget vi danskere vil se mere af i fremtiden.
De mest kriminelle indvanrerunge vil som voksne m√¶nd blive nidk√¶re religi√łse ordensh√•ndh√¶vere
(Mutaween – religi√łst politi, ligesom i Saudi Arabien).