4
aug
Seneste opdatering: 5/8-09 kl. 1613
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Mohammed war ein Prophet
Der vom Fußballspielen nichts versteht
Doch aus all der schönen Farbenpracht
Hat er sich das Blau und Weiße ausgedacht

Tysk storklub er havnet i “Muhammed-krise”. En tekst fra 1924, der er noget sv√¶r at ¬†se det forn√¶rmende i: ¬†“Muhammed var en profet, der ikke forstod sig p√• fodbold, dog af al den sk√łnne farvepragt, valgte han sig bl√• og hvid.” En islamolog skal nu unders√łge de fire linjer. Ingen sag er for lille til en god kr√¶nkelse eller til at dominere andre. En sikker m√•de at g√łre sig til en smerte i r√ł…..p√•.

Enligt S√ľddeutsche Zeitung har klubben f√•tt ett hundratal arga mejl och hot om bojkott.¬†‚ÄĚ√Ąndra er skits√•ng direkt! Vad har v√•r profet att g√∂ra med er s√•ng? Radera den delen eller ta konsekvenserna!” skriver en uppr√∂rd supporter enligt tidningen.Folkvreden har f√•tt Schalke att tills√§tta en utredning f√∂r att granska om s√•ngen kan ses som islamofobisk. AB

M√•nedsl√łn: 170.000 kroner

Hvad betaler man ikke for “h√łjkvalitative” ledere ?

I höst slutar EU-kommissionä ren Margot Wallström. Under sina tio år har hon tjänat nästan 19 miljoner kronor efter skatt. Nu väntar ytterligare 4,5 miljoner efter skatt i övergångsersättning Рoch därtill omkring 19 Mkr i pension om hon lever till 85. Själv har hon under sina tio år vid kommissionen, först som miljökommissionär och därefter som ansvarig för EU:s kommunikation, totalt tjänat 18,6 miljoner efter skatt, enligt di.ses beräkningar. Det senaste året har Margot Wallström som EU-kommissionens vice ordförande tjänat 1,9 miljoner kronor efter skatt. DI.SE Feta villkor för Wallström i EU

Nu er Wallstr√∂m jo top of the pops, men den hjemlige ¬†politiske adel har ogs√• s√łrget meget p√¶nt for sig selv.

P√• rovdrift i “det bedste f√¶llesskab”

Dette er en banebrydende nyhed. Jeg har mange gange h√¶vdet i debatterne at muslimske seksuelle overgreb mod muslimske kvinder var, om ikke ut√¶nkelige, s√• ekstremt sj√¶ldne, i hvert fald s√• sj√¶ldne at jeg aldrig har h√łrt om s√•danne tilf√¶lde. Her er s√• den f√łrste omtale af at det faktisk foreg√•r. Der er ikke n√¶rmere detaljer om gerningsm√¶ndenes eller ofrenes baggrund, s√• her og nu kan man kun tage det ad notam. D√©t der selvf√łlgelig er det interessante fra vores perspektiv vil v√¶re gerningsm√¶ndenes grad af forankring i deres religion, og her skal man ikke n√łdvendigvis t√¶nke p√• fugleskr√¶mselssk√¶g eller kendskab til Korantolkninger. Skellet mellem muslimer og vantro er grundl√¶ggende i islam, og bevidstheden om de vantros mindrev√¶rd former ogs√• de mindre rettroende. Hvad er det mere pr√¶cist, hvis der er f√¶llestr√¶k, der kendetegner gerningsm√¶ndene, siden de ikke opfatter kvindelige trosf√¶ller som ur√łrlige? Har der v√¶ret tale om muslimske kvinder uden indpakning?

Selv s√• strengt moralsk en religion som islam kan selvf√łlgelig ikke v√¶re ene om at bestemme menneskers adf√¶rd. Menneskelige brister og √¶gteskabsbrud, og sikkert ogs√• voldt√¶gt, findes i alle samfund, og utvivlsomt ogs√• i muslimske lande muslimerne indbyrdes. Alligevel m√• man sp√łrge hvad der har f√•et gerningsm√¶ndene her til at v√¶lge en offergruppe der alt andet lige m√• kunne komplicere situationen yderligere for dem selv, og m√• have kr√¶vet st√łrre overvindelse at kaste sig over end de mindrev√¶rdige kuffar. Ingen svar p√• nuv√¶rende tidspunkt, kun sp√łrgsm√•l, og det sidste udsagn i citatet giver da heller ikke anledning til at tro at behandlerne vil vove at kigge p√• kultur og religion (LFPC).

Indvandrerdrenge uds√¶tter indvandrerpiger for voldt√¶gt og udnytter pigernes frygt for at blive udstillet, siger socialarbejdere. Pigerne frygter ogs√• reaktionen fra deres for√¶ldre. […]

Sygeplejerske Kristina Aamand har i tre √•r arbejdet med seksuelt misbrugte indvandrerpiger p√• Center for Voldt√¶gtsofre p√• Rigshospitalet. […] Hun kommer selv fra en muslimsk familie: ¬ĽSom muslimsk indvandrerpige bliver man opdraget til, at hvis man har sex f√łr √¶gteskabet, bliver man straffet af Allah. Sex f√łr √¶gteskabet er if√łlge islam den st√łrste skam. Der er nogle af drengene, der bruger dette √¶resbegreb mod pigerne, for pigerne vil blive betragtet som de skyldige.¬ę […]

Hun efterlyser akut hj√¶lp og r√•dgivning til indvandrerpigerne samt forebyggende seksualundervisning om personlige gr√¶nser. Desuden mener hun, at det er n√łdvendigt med et opg√łr med √¶resbegreber og holdningen til sex f√łr √¶gteskabet i indvandrerfamilierne: ¬ĽMen det opg√łr skal komme fra de unge selv.¬ę Muslimske piger udnyttes til sex

Sura 3 (Amrams sl√¶gt) vers 110: I er det bedste f√¶llesskab, der er blevet frembragt for menneskene. I p√•byder det rette, forbyder det forkastelige og tror p√• Gud. Hvis Skriftens folk troede, ville det v√¶re bedre for dem. Nogle af dem er troende, men de fleste er gudl√łse.

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

27 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Morten - - -
11 years ago

Ulla L. – du rammer lige pr√¶cis ind i sagens kerne. Din beskrivelse af forholdene er netop som jeg genkender dem fra virkeligheden. Det er s√•dan mekanismen fungerer …

Og jeg ved selvf√łlgelig godt, at det er den sj√¶lelige virkning af overgrebet, der er den v√¶sentlige. Samt forn√¶gtelsen af den. Det var for effektens skyld, at jeg gik udenom den, m√• jeg indr√łmme …

– – –

Proclus
11 years ago

Mette

Rollo var (vel) dansker! ūüôā

William og Odo betragtede derimod nok sig selv som Franskm√¶nd. Med sortoghvidstribet skjorte, r√łd klud om halsen og et flute under armen. ūüôā

Normannerne var utvivlsomt en dynamisk drivkraft i middelalderens “counter-jihad”!
Tilgeng√¶ld opf√łrte de sig ikke s√¶rligt p√¶nt i England og Alexius i Byzans m√•tte bruge kostbar tid og energi p√• dem. Tid og energi brugt bedre p√• at f√• smidt tyrkerne ud af Anatolien.

Ja, ja der er s√łrget for at tr√¶erne ikke vokser ind i himlen!

PeterK
PeterK
11 years ago

“Det nylige syreangreb p√• en mand i London er et aktuelt eksempel.”

Det nylige overfald på en svensker i Nivå er et endnu bedre eksempel, for efter det oplyste var der slet ikke fysisk kontakt. Vi ved ikke engang om den arme svensker bare spurgte den hysteriske muslimske kvinde om Nivå var næste station?

Sagen er d√łd i MSM, jeg vil h√•be den √¶gte journalistik i blogverdenen holder den i live.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

Men f√łrst efter at have v√¶ret ude og kigge p√• den delvise M√•neform√łrkelse, der kulminerer kl.02:39, med start kl. 01:01 og slut kl. 04:17 dansk sommertid.

Samtidig st√•r den en meget klar planet 10 grader √łst for M√•nen – det er Jupiter.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

Fortryder sgu jeg lige skulle l√¶se tr√•den igennem……… mutters alene som jeg er.

Jeg lader et lys være tændt, når jeg går i seng !

Ulla Lauridsen
Ulla Lauridsen
11 years ago

K√¶re LFPC, Jeg tror, det handler om, at den ideelle muslimske kvinde aldrig er mulig at voldtage. Hun er aldrig alene med en mand under omst√¶ndigheder, hvor voldt√¶gt kunne forekomme – ganske enkelt. Det betyder s√• ogs√•, at hendes liv er meget ufrit, men pyt med det, ikke sandt… De muslimske piger, der voldtages, er p√• den ene side s√• godtroende eller vovemodige eller frimodige, at de m√łdes med m√¶nd, og p√• den anden side s√• undertrykte af deres familie, at de ikke kan sige noget. Stakkels piger. De bliver naturligvis castet til rollen af gerningsmanden, pr√¶cis ligesom vestlige kvinder… Read more »

Mette
Mette
11 years ago

At du n√¶nner det, LFPC. Og s√• her t√¶t p√• sengetid, men du rammer jo ind i det, som jeg havde i tankerne. Konstellationen Uskyld-Vampyr er stadig frygtelig. Men er det dog ikke s√¶rt. at s√• mange som 95.000 svenskere har reageret med angst p√• en reklamefilm? Som du m√•ske kan huske, har jeg i √•renes l√łb af og til skrevet om John Wayne og Howard Hawks¬ī “Rio Bravo”. Jeg kan ikke finde den video, jeg plejer at linke til, s√• det m√• blive en mere kedelig variation uden handling. Sidste gang sendte jeg den i hovedet p√• en vis… Read more »

Mette
Mette
11 years ago

Proclus. Mit svar til dig er lige forsvundet i √¶teren, og jeg ved ikke hvorfor. Men da var jeg netop n√•et til at skrive om maurisk arkitektur og Alhambra. ūüôā Tak for titlerne, dem er jeg glad for. Da jeg for nogle √•r siden genl√¶ste “Don Quixote”, blev jeg klar over, at der var meget, jeg havde overset f√łrste gang. Maurerne forsvandt ikke helt og aldeles fra Spanien, men spanierne fik krammet p√• dem ved at forbyde islam. Det g√•r jeg voldsomt ind for i dag, selv om det stadig ser vanvittigt ud p√• tryk. Men med tiden vil komme… Read more »

Proclus
11 years ago

Jeg kommer ogs√• i tanke om at: Den islamiske kannibalisme eller sexkrig afspejler sig i arkitekturen. Her er herskabsvillaer lukket om sig selv med en plads i midten, altid uden vinduer i de laveste etager (hvis vinduer overhovedet), som rummer kvindernes (haremmets) v√¶relser. Mens der s√• snart man kommer indenfor i centret gemmer sig fliser, planter, springvand osv. Villaen er en borg, afsk√¶rmet fra nysgerrige og liderlige √łjne. Udenp√• uigennemtr√¶ngelig, indeni en oase. N√•r Muhammed er det moralskeforbillede for samfundet er det klart at alle lever med brynje under kappen og revolver under puden. Kend dem p√• frugten! I Vesten… Read more »

Morten - - -
11 years ago
Reply to  Proclus

Huse i den islamiske verden er netop s√• vidt muligt opbygget atrium-agtigt. Derinde i “g√•rden” lever i det store hele familiens kvinder deres liv. – Minder fra Pakistan ūüôā

– – –

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Proclus

Ha, den minder mig om en eller anden korrespondent på DR, der for år tilbage
under en eller anden konfliktsituation i Mellem√łsten kom til at rapportere hjem, at
“J√łderne har nu OMsk√•ret pal√¶stinenserne fra AFverden”.

√ėnsket√¶nking eller freudiansk fortalelse? ūüôā

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
11 years ago

Kommer bara in på den här delsidan via Google Chrome. IE strular igen och vill inte slåppa igenom.

Proclus
11 years ago

Mette Ja is√¶r en bog lader intet tilbage for sandheden. Al-andalus ligger i ruiner efter endt l√¶sning. Godt det samme, for det var et slemt sted!!! Titlen er: “The fall of the caliphate of Cordoba-Berbers and Andalusis in conflict” af Peter C. Scales, Brill 1994. Bogen handler om den dybt racistiske borgerkrig (mellem arabere og berbere) som fuldst√¶ndigt √łdelagde det spanske Umayyade kalifat og √•bnede vejen b√•de for en accelereret reconquista, men ogs√• de skiftende berberregimer under Almoraviderne og Almohaderne. Richard Fletchers “Moorish Spain” er en god og let l√¶st introduktion, mens Taifa prinsen Allah B. Buluggins erindringer under titlen… Read more »

Pk
Pk
11 years ago

Har tænkt på grunden til de gode partiers manglende interesse
for hvad der forg√•r i det muslimske milj√ł her i vores land.
Kan det være at ved brug af ord som voldtægt, vold og general hærgen
at Lix tallet er alt for h√łjt?

Morten - - -
11 years ago

I dag er det alts√• s√•dan, at man kan blive syet. Der er dermed en mulighed for at skjule “skammen”, som jo er en st√łrre ulykke i krigerkulturens √łjne, end selve overgrebet. Men det forst√•r vi ikke med de for√¶ldref√łlelser, vi har udviklet i vor kultur, og som ikke er de samme hos muslimer. Det er alts√• muligt at v√¶lge det mindste onde, som er blot at holde kaje. Og det ved b√•de pigerne og overfaldsm√¶ndene. Og dermed, Ulla, er hendes v√¶rdi p√• √¶gteskabsmarkedet netop ikke √łdelagt. S√• set med islamisk kulturs √łjne er skaden slet ikke s√• stor. Er… Read more »

Proclus
11 years ago

G√•r man lidt i arkiverne, vil man finde at shariastaten er gennemsyret af seksuelvold rettet mod troens egne kvinder! Her beskytter t√łrkl√¶det, burkaen osv. ingen. Denne tild√¶kning er en uniform udadtil og en fangedragt indadtil, uden nogen garant for sikkerhed. Netop fordi at skammen ved voldt√¶gt kl√¶ber helt og aldeles til ofret/kvinden er der her en vidunderlig mulighed for klanens modstandere i at terroriserer og nedbryde gennem overgreb p√• haremmet. En muslimsk mand opbygger √¶re gennem st√łrrelsen af hans harem med dets kvinder, slaver og sm√•drenge. Imidlertid er dette ogs√• hans Achillesh√¶l, da tabet af √¶re er n√¶sten fatalt ved… Read more »

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  Proclus

Proclus

Interessant indlæg. Jeg ved, at der i de senere år er kommet flere veldokumenterede fremstillinger af forholdene i al-Andalus, som rokker ved de tidligere, der var ensidigt guldaldermaleri, men jeg har ingen titler. Har du?

Ulla Lauridsen
Ulla Lauridsen
11 years ago

Jeg har faktisk l√¶nge skrevet om, at jeg var sikker p√•, at der var et stort m√łrketal af voldt√¶gter blandt indvandrerpiger – simpelthen fordi en pige, der er blevet voldtaget, risikerer alverdens ting, fra vold og drab til deportation eller at blive tvangsgift i en fart med den s√łlle mand, der vil have hende – nu, hvor hendes v√¶rdi p√• √¶gteskabsmarkedet er √łdelagt. Det har alts√• ikke v√¶ret uforudset alle steder fra – men det passede jo selvf√łlgelig ikke rigtig ind i historien om ‘den lille mands jihad’. Jeg har hele tiden ment, at det var m√¶nd uden agtelse for… Read more »

steen
Editor
11 years ago

Snvejr og mol, hjertesuk, “H√•rshampoo a la Scener fra et √Ügteskab”, kr√¶ft og selvmord – er der noget i den, der ikke er deprimerende ? “De kreative” er mindre vellykkede her, hvis det da drejer sig om at s√¶lge.

Mette
Mette
11 years ago

Apropos sang og Sverige. 95.000 er forel√łbig enige om, at de bliver bange, n√•r de ser en bestemt reklame, hvor en ung pige synger en folkevise. http://jp.dk/udland/europa/article1772074.ece Jeg har set reklamen to gange og har et bud p√•, hvorfor angsten opst√•r. Det kunne v√¶re interessant at h√łre, hvad andre mener. Som jeg ser reklamen, er der ikke overensstemmelse mellem p√• den ene side filmens p√•st√•ede budskab og den sarte feminine og barnligt uskyldige sangstemme og p√• den anden side de signaler, som modellen udsender med is√¶r sine √łjne og et ret maskulint k√¶beparti. Stemmen er s√• p√•taget uskylidg, at jeg… Read more »

bl
bl
11 years ago

Her den originale artikel om Schalke:

http://www.sueddeutsche.de/sport/335/482787/text/

Og selvf√łlgelig vidste Profeten intet om fodbold, reglerne blev jo f√łrst indf√łrt i midten af 1800-tallet. Muhammed levede vist i 600-tallet. Hvad er der s√• anst√łdeligt i at sige, at han intet ved om fodbold?
Det er jo vel egentlig logik for burh√łns; men logik er jo heller ikke alles st√¶rke side.

Tobaksrygning fandtes heller ikke på hans tid, derfor har han ikke forbudt det som alkohol, men heller ikke tilladt det. De fleste anser vist rygning for haram (forbudt), muslimer bliver ofte forlegne, når man påtaler deres rygning.

Morten - - -
11 years ago

Hvis man har h√łrt om “syninger”, forst√•r man m√•ske bedre. En syning er en etablering af en kunstig jomfruhinde til erstatning for den oprindelige. Det er mere udbredt blandt unge, muslimske piger, end somme synes at vide. Esse non videri lyder et motto, som ikke kan siges at v√¶re den almindelige muslims. Snarere tv√¶rtimod. Det handler for almindelige muslimer ikke om et menneskes forhold til Gud, men om et menneskes forhold til andre mennesker. Her kan et tilsyneladende forhold til Gud v√¶re nyttigt. Har fem daglige b√łnner nogensinde skabt et fromt samfund ? N√¶ppe. Men kastet glans over “den fromme… Read more »