26
aug
Seneste opdatering: 27/8-09 kl. 1328
43 kommentarer - Tryk for at kommentere!

ACT reportere følger tungt bevæbnede teenagere. I aftes havde SAT 1 et indslag om  den eskalerende indvandrervold i et “retstomrum” i Berlin. De er alle tungt bevæbnede. For politiet har de ingen respekt. Til Berlins politikere siger de:  “Hvis vi fanger jer, så er I alle døde!” Akte 09 på SAT 1, tysk TV, video på tysk men våbenarsenalet behøver ingen oversættelse.

Omfattende uroligheder i Gøteborg

I över en veckas tid har ”ungdomsgäng” dragit omkring och anlagt bränder, orsakat skadegörelse och angripit polisen i flera stadsdelar i Göteborg. På onsdagskvällen var det dags igen för ännu en hektiskt natt för ”blåljusstyrkorna”. Under kvällen inträffade flera bränder som antas hänga samman med de tidigare ungdomsoroligheterna i Göteborg.

En socialdemokrat Kerstin Alnebratt  forsøger sig med en analyse. Der må jo være noget ingeniørerne har gjort forkert:

Men det finns lösningar. Dessa kräver dock att många sanningar får träda fram, bli respekterade och diskuterade. Vi har en omfattande diskriminering i Sverige. Den visar sig inte minst i att det som är tolerabelt i vissa stadsdelar, är helt otänkbart i andra. Ribban är högre för en del än för andra. Inte sällan följer dessa skillnader den etniska sammansättningen i områdena. Självklart leder det till motsättningar. Motsättningar som blir lätta att exploatera för politiska syftenBränder och bråk i natt, Nya oroligheter i Göteborg, Nya bränder under natten, Nya bränder i Göteborg, Göteborgspolisen-Aktionerna är organiserade.

Det moralistiske narrespil

Som venstrefløjens madammer m/k vil påtvinge Danmark. En reklamedirektør køber et knald, godt nok et dyrt et til slut. Mon “offeret” får en andel af bøden på 30.000 kroner for sine lidelser ? Nu har moralpolitiet vel ringet til  konen og firmaet, så de kan fyre ham ? Det er den yderste retfærdighed, at tvære forbryderne helt ned til posemandsstadiet. Svenskere kan også dømmes i Sverige, hvis forbrydelsen er foregået i udlandet, som for eksempel da en meriteret svensk seniorofficer på Balkan for nogle år siden mistede alt på den konto, og hæren mistede 25 års erfaring. Men svenske mænd er talebaner, de skal have det sådan. Ellers lærer de ikke, hvem der i virkeligheden har bukserne på i Sverige.

Mannen har varit vd vid flera stora företag i marknadsföringsbranschen. Just nu basar han över ett bolag som ifjol omsatte närmare 300 miljoner kronor. Han uppger i uppgifterna i domen att hans lön per år uppgår till 2 miljoner kronor. Enligt strafföreläggandet har mannen mot ersättning skaffat sig en sexuell förbindelse. Detta skedde på parkeringen vid Östaasiatiska Museet i Stockholm. Nu har han dömts till 30 dagsböter på 1000 kronor. Han ska dessutom betala 500 kronor till brottsofferjouren. Den 40-årige mannen greps på parkeringen utanför Östasiatiska museet i Stockholm i juni, där han enligt anmälan hade köpt sex. Efter att ha erkänt har han nu via ett strafföreläggande ålagts att betala 30 000 kronor i böter. Bolaget är ett av de största i sin bransch. Reklambolags-vd:n som dömdes för att ha köpt sexuella tjänster på Östasiatiska Museets parkering tar nu en time-out från sitt uppdrag, meddelar bolaget. Privata skäl anges vara orsaken till beslutet att ta time out. Enligt bolaget ska vd:n även söka hjälp för stressrelaterade problem. Reklambolags-vd fast för sexköp, Sexköpsdömd vd tar time out, Här åkte börs-vd:n fast för sexköp

Hur mycket mångfald tål demokratin?

Problemet i Sverige er, at med den “mångfalds-fart” de stadig har på, det opdager de det først når det er for sent, hvis det skulle vise sig at blive en katastrofe. (Hvad det i mange  henseender allerede er.) Man kan rette op på en mislykket økonomisk politik, men man kan ikke rette op på en mislykket demografi. Den bliver en skæbne i al fremtid. Mærkelig tanke, at de svenske forsigtigpetter-politikere i virkeligheden er forhærdede hasardspillere:

I Sverige präglas mångfaldsdebatten försiktighet. Lars Åberg har läst statsvetaren Andreas Johansson Heinös avhandling Hur mycket mångfald tål demokratin och undrar varför vi låtsas att invandringen inte påverkar samhället.

I sin avhandling med titeln Hur mycket mångfald tål demokratin? menar Andreas Johansson Heinö, statsvetare vid Göteborgs universitet, att mångkulturalismen nådde vägs ände redan i och med elfte september 2001 och, i Sverige, mordet på Fadime Sahindal 2002. Det där är inte riktigt sant eftersom tänkandet bitit sig fast hos DO och i skilda kommunala verksamheter runtom i landet, men ideologiskt körde den i väggen när Paul Lappalainens och Masoud Kamalis statliga diskrimineringsutredningar presenterades vid 00-talets mitt och alla kunde se att deras teorier saknade kontakt med verkliga förhållanden.

Inom EU framstår Sverige som landet med störst förutsättningar att lyckas med integrationen av invandrare. Det är en välfärdsstat utan kolonialt arv, öppen för förändringar och med en vidsynt befolkning. Man kan med Johansson Heinö säga att lyckas det inte här så lyckas det inte någonstans.
Han återkommer ofta till det komplicerade, eller problematiska, förhållandet mellan nation och demokrati. Den senare verkar gro bäst i nationella miljöer samtidigt som nationalismen är en farsot. Upplevelsen av samhörighet är viktig, skriver han, och det är andra sidan av Robert Putnams slutsats att tilliten minskar i heterogena samhällen. Är vi då för evigt förutbestämda att leva och trivas med dem som är som vi? Varför är det orimligt att kräva assimilering av dem som flyttar hit för att få det bättre? Varför ses språktester som självklart exkluderande och inte som. Andreas Johansson Heinö: Hur mycket mångfald tål demokratin?, pressemeddelelse fra Gøteborgs Universitet.

EU har lige givet et bud på spørgsmålet med International Migration Law N°16 – Laws for Legal Immigration in the 27 EU Member States på gigantiske 650 sider, pdf download. Jeg må tilstå jeg ikke har læst dem. Hvor mange  EU parlamentsmedlemmer får gjort det ?

Banker Jacob Mchangamas hjerte for liberalismen?

Denne historie er slem nok fordi det endnu engang er en liberal aktør, Cepos, der postulerer blindhed i forhold til de kræfter der ellers er den størst tænkelige trussel mod samfundet og liberalismen. Det er meget slemt igen at høre om “klædedragter”, mekanisk gentaget som en Duracellkanin på metamfetamin. Men når så den liberale “chefjurist” stammer fra Komorerne, et land der er 98% muslimsk, og juristen vistnok er søn af en fhv. minister her – så må man gribes af dyb mistro i forhold til argumentationens naive antagelse om at den islamiske kvindeuniformering blot er “klædedragt”. Måske den juridiske problematik vitterligt er som udlagt her, men når en jurist der – lad os bare sige det som det er – godt ved bedre, ikke problematiserer Grundlovens utidssvarenhed i forhold til en totalitær, uliberal trussel ulig alt andet, så må man godt nok gøre sig sine tanker om juristens agenda. Om denne agenda er de liberale frihedsrettigheder (LFPC).

Dansk Folkeparti blæser på både grundloven og menneskerettighederne med forslaget, der skal forbyde borgere at gå klædt i burka og niqab. Det konkluderer chefjurist i tænketanken Cepos Jacob Mchangama.

– Forslaget er efter min vurdering i klokkeklar modstrid med både grundloven og Den Europæiske Menneskerettighedskonvention, fordi det alene retter sig mod en bestemt religions beklædningsgenstande, siger Mchangama. […] Cepos: DF-forslag i strid med grundloven

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

43 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] voldsorgier, men der er rigeligt med dokumnetation hvad angår indvandrere og tyske no-go zoner.  Vold mod tysk politi, No-go zoner i […]

Peter Buch
Peter Buch
14 years ago

Bliver kvinder eller mænd udsat for overgreb kan de reagere på det eller lade være. De kan for eksempel sikre sig mod det sker igen, i den udstrækning det lader sig gøre. I nogle lande og visse kronologiske perioder er der hjælp fra myndigheder til det, til andre tider er der kun private der hjælper, andre, eller en selv.

Victor
Victor
14 years ago

I den her debat om prostitution, er der en ting, som vist er blevet overset af de fleste:

Den her side starter med et SAT1 interview med en tysk perlerække, hvor en af de her møchtegern-gangsters helt klart siger, at fætrene her lever af “kvinder”.

Det skulle el ikke være svært at forstå, at netop indtægterne fra prostitutionen er med til at holde de kriminelle bander kørende.

Jonny
Jonny
14 years ago

Apropå frågan om prostitution: “Runt 100 000 turister reser till Gambia varje år. En del är vita äldre kvinnor som åker för att köpa sex. För femhundra kronor i veckan köper de sällskap och sex av unga gambier som måste sälja sina kroppar för att försörja sig. Med kjolen långt ovanför knäna gungar kvinnan till de afrikanska rytmerna. Hennes ansikte är mosigt av den sena natten och för mycket att dricka. Framför henne står en ung gambier i svart linne som blottar musklerna. På huvudet en bakochframvänd keps. Kvinnan följer honom lystet med blicken när han med juckande rörelser dansar… Read more »

Thomas Bolding Hansen
14 years ago

Lige netop sådan en debat om prostitution, er en der skriger på modspil, værsgo:

http://logisksnit.blogspot.com/2009/08/den-lykkelige-narkoman.html

Mette
Mette
14 years ago

Jonny Det er ikke sådan, at de svenske studerende er upopulære i Danmark, tværtimod 🙂 Problemet er, at vi selv mangler læger, og at store områder fx i Jylland mangler dem i katastrofal grad. De unge læger vil helst arbejde på universitetshospitalerne i de større byer. Noget lignende i Sverige og Norge. Vi har fået flere studiepladser, men det hjælper ikke, når de optages af udlændinge, år var det omkring en tredjedel af pladserne, der gik til udenlandske studerende – flest skandinaver. Så må kvalificerede danskere fx bekoste egen uddannelse i Polen eller opgive at læse medicin. For det er… Read more »

Victor
Victor
14 years ago
Reply to  Mette

Nu er det altså også sådan, at Haarder, under Schlüter-regeringen skar ganske voldsomt ned på indtaget til medicinstudiet og var rimeligt prognoseresistent. ( Jeg kendte en af de dekaner, som forsøgte at overbevise ham om, hvor kortsigtet den policy var). Men når Hårder har fået en ide, så holder han skaseme fast i den. At så mange svenskere og nordmænd kommer ind på studiet er jo også et tegn på en elendig politisk styring. Næsten hvert år i september bebuder Sander, at nu vil man stramme op på medicin-intaget. Og lige meget hjælper det. Kombineret med EF-domstolens domme om lægers… Read more »

Jonny
Jonny
14 years ago
Reply to  Mette

Ja, det är lite parasiterande… Å andra sidan, som utvecklingen ser ut i Sverige kanske en hel del svenska läkare kommer till att flytta till Danmark. Men antagligen inte till landsbyar etc.

Peter Buch
Peter Buch
14 years ago

undertrykte- håber jeg, der skal stå.

Janne
Janne
14 years ago

Nu har en teknisk skole i øvrigt problemer med en elev der mener at der ikke må vises kvinder med bare arme og ben og mave: “12 billeder af piger i bikini på en firmakalender har bragt i hvert fald ét sind i kog på Københavns Tekniske Skole i Rødovre. En ny elev på skolen føler sig så stødt over bikini-billederne, der hænger på et værksted på skolen, og som eleven mener er pornografiske, at han har klaget til undervisningsminister Bertel Haarder (V). ” h t t p://jp.dk/indland/article1796022.ece Jeg håber at skolelederen ikke lader sig intimidere af eleven. Og at… Read more »

Mette
Mette
14 years ago

Janne

Der fulgte en forklaring med fra TV2. Jeg lagde et link ind om det.

Det er jo lidt svært at forstå, at Ulla Terkelsen skal sidde med tørklæde i et lukket rum, når hun sender til Danmark. TV2 mener, at hun risikerer, at der kommer nogen ind i rummet og bliver vrede. Om så er, kunne de i det mindste overveje at sende en mandlig korrespondent, hvis fru Terkelsen ikke er modig nok til at løbe den risiko.

Janne
Janne
14 years ago
Reply to  Mette

Det viser jo bare hvor undertrykkende kvinder er i Afghanistan og det bør TV2 problematisere og gøre modstand mod i stedet for blot at følge dybt konservative religiøse beklædningskrav til kvinder i det offentlige rum i Afghanistan – og som en anden mullah proppe sine kvindelige journalister i uniformer der tilfredsstiller andre mullaher.

Janne
Janne
14 years ago
Reply to  Janne

Det viser jo bare hvor undertrykkede kvinder er i Afghanistan. – Skal der stå.

Peter Buch
Peter Buch
14 years ago

Pædofili-problematikken relateret Lissabon-traktaten nævnt foroven kan synes en mindre sag, der “kun” angår børn, men da de fleste mennesker der bliver voksne er startet som sådan, må det siges at have stor betydning for hele samfundet. At et flertal i det danske folketing, og derpå Danmark ved den nu afgåede statsminister Anders Fog Rasmussen har vedtaget og underskrevet Lissabon-traktaten uden den protokol, som undtager pædofili fra forbudet mod diskrimination, der eksisterede i den tidligere gældende EU-traktaten af 2004 er for mig og andre- mildt sagt- rystende. Alene dette forhold kunne medføre at modstand mod traktaten vokser, og i erkendelse af… Read more »

Mette
Mette
14 years ago

Det kan godt være, at det var “kønsapartheid”, der stod.

Janne
Janne
14 years ago
Reply to  Mette

Tja.. 🙂 Under alle omstændigheder bør TV2 forklare hvorfor de nu pludselig laver TV reportager – hvor dresskode til kvindelige journalister ligner noget der er indrettet efter dybt konservative indbyggeres krav til kvinder i Afghanistan – og sender reportagerne til et dansk/vestligt og moderne publikum i Danmark. Det ligner ikke neutralitet og objektivitet hos TV2, men systematisk mission for et som sagt dybt konservativt og reaktionært islamisk syn på kvinder. TV2 bevæger sig for mig at se i islamkonservativ retning, når det gælder synet på kvindelige ansatte – og måske kvinder i det hele taget. Og indtil nu er der… Read more »

Mette
Mette
14 years ago

Janne.

Forleden citerede JP, at man på Snaphanen kunne læse Ulla Terkelsens tørklædeudklædning omtalt som “islamisk apartheid”. Jeg ved ikke, hvem, der skrev det, men det lød som en rigtig “Janne”. ? 🙂

Mette
Mette
14 years ago

SVENSKER REDDET I DANMARK. Den 25. ds. kunne vi læse i aviserne, at en ung svensker var blevet fløjet fra sygehuset i Gävle til Skejby sygehus ved Århus. Situationen var alvorlig, og Sverige havde ikke udstyret til at redde mandens liv. Men det har vi her, og nu er den unge svensker i bedring. Dette er en solstrålehistorien om “grænseløs” hjælpsomhed, for værre er vi ikke. Desuden støtter vi jo den svenske regering i sagen om ytringsfriheden vs. Israel. Ja, det er gået så meget til yderligheder, at selv Islamisk Trosssamfund i Danmark støtter den svenske regerings kamp for ytringsfriheden.… Read more »

Jonny
Jonny
14 years ago
Reply to  Mette

Tja, det verkar vara rundgång på patienter i Europa:
“I juli vårdades en 26-årig gravid kvinna från Skottland som blivit allvarligt sjuk i svininfluensan på Karolinska universitetssjukhuset med konstgjord lunga. Hon kunde sedan återvända hem i augusti.”
http://sydsvenskan.se/vetenskap/halsa/article545338/Annu-en-svart-sjuk-i-svininfluensa.html

Vad gäller den svenska läkarutbildningen så har den varit underdimensionerad sedan 1980-talet. Oklart varför. Jag känner personligen till flera som läst till läkare i Danmark.

JensH
JensH
14 years ago

Hehe, så udfordrer Mogens Rukov igen-igen de evigt krænkede. Denne gang sammenligner han Koranen med Hitler og Lenin. I en artikel, som handler om psykopaten som dramatisk figur, skriver Rukov blandt andet: “»Alle, der var i berøring med Hitler, taler om hans forførende væsen, hans hypnotiserende øjne. Lenin betog ved sine ildnende taler, en egenskab han delte med Hitler. Allerede nogle af de første afsnit i Koranen, hvor der står, at ingen må tvivle om noget i denne bog, er tydeligt en psykopatisk anordning” http://www.berlingske.dk/article/20090827/kultur/90827057/ Mogens Rukov må da efterhånden være noget nær ‘persona non grata’ inde på Filmskolen. Den… Read more »

falkeøje
falkeøje
14 years ago

Vold mod politiet
Det vil være en sand befrielse for Europa, den dag europæerne har fået nok og åbner en
egentlig borgerkrig mod muslimerne og de politikere, der, uden at spørge europas folk, har lukket dem ind.

falkeøje

Janne
Janne
14 years ago
Reply to  falkeøje

Jeg håber ikke at det kommer der til og jeg ved at der er mennesker der er opdraget med koranen, som både er kritiske overfor islam og koranen. De ønsker ikke at leve efter konservative islamiske dogmer og ønsker heller ikke samfund indrettet efter koranen.

Johansen
Johansen
14 years ago

OT

Kritik af TV2 journalist, Ulla Terkelsens tilsløring med islamisk hovedtørklæde fra hendes reportager i Afghanistan.
Der er refereret til snaphanen inde på TV2s TVtid.dk.

http://ekstrabladet.dk/nationen/article1212010.ece

Janne
Janne
14 years ago
Reply to  Johansen

Jeg kan se at mange debattører mener at det er godt at TV2’s kvindelige journalister viser respekt for konservativ islamisk kulturs syn på kvinder. Mange debattører har således allerede lært uden kritik at acceptere at også ikke-muslimske kvindelige journalister skal have konservativt islamisk tørklæde på på dansk TV. Når nu TV2 viser respekt for konservativ og islamisk korrekt tørklæde dresskode til kvindelige journalister og via kvindelige journalister – og sender dem lige ind i vores stuer – så må TV2 gå ind og forklare os seere hvad andet ved islam det er vi skal respekterer. For tørklæder på kvindelige journalister… Read more »

Gunnar Biering
Gunnar Biering
14 years ago

Ang. prostitutionsforbud:

Der er jo også ganske mange forhold, der bygger på fornuft. En kvinde (eller mand) kan jo godt gifte sig blot for at blive forsørget, eller af andre praktiske grunde. Og folk kan miste gnisten, men alligevel finde sig i at have sex for husfredens skyld.

Er det mere acceptabelt end at betale kontant pr. samleje? Ellers forbyd dog hele molevitten!

HelgeD-H
HelgeD-H
14 years ago

Hvad sige i snaphaner til denne her TekstTV nyhed fra d. 26. august ? : 10-årig pige gift med 80-årig mand. “En pige på kun 10 år har forgæves forsøgt at flygte fra et ægteskab med en mand på 80. Hun løb væk, gemte sig hos en tante i 10 dage, men da hendes far opdagede det, sendte han pigen tilbage. Den engelsksprogede saudiarabiske avis Arab News skriver, at ægtemanden benægter, at han er 80, hvilket pigens familie ellers siger. Manden beskylder i stedet tanten for at blande sig i noget hun skal holde næsen væk fra. “Mit ægteskab er… Read more »

Fritz
Fritz
14 years ago
Reply to  HelgeD-H

HelgeD-H

Der er vel ikke andet at sige end at muslimer er rablende gale.

Peter Buch
Peter Buch
14 years ago

Optaget som kommentar andetsteds på Snaphanen, på konservativreaktion samt i nær dets samme formulering flere andre steder: Forslag om udvidet maskeringsforbud, der retteligt for mig at se kan have undtagelser for Pjerrot og lignende særtilfælde, kunne fremsættes af justitsministeren, der er – for mig at se- ingen årsag til at koble det til noget med integration. For et generelt forbud – ud over det allerede eksisterende forbud mod maskering ved demonstrationer- taler, at maskering kan bruges til diverse vi nødigt ser foregå og at hurtig identicifering er nødvendig både grundet menneskehedens mængde, og det behov der eksisterer i moderne tider… Read more »

Balder
14 years ago

Victor: ‘Og ja – jeg finder det afskyeligt, at du køber et andet menneskes krop til at onanere i.’ Sikke en dum bemærkning. En stor del af de ganske gratis almindelige frivillige samlejer der foregår går ud på nogenlunde det samme. Men du har da lov til at have din mening. Må jeg så også mene at jeg synes det er afskyeligt at nogle mænd elsker at onanere den af i en anonym ansigtsløs mands anus i Ørstedparken? Og at disse mænd så når de når lidt længere op i årene og ikke længere skal dyrke sodomi med 5 –… Read more »

Balder
14 years ago

Prostitution: Mænd har til alle tider købt sig til sex med kvinder, enten ved at fodre dem med dyre drinks en hel aften, ved at lægge øre til en masse de egentligt helst ville være fri for at høre på, ved at ved at love dem beskyttelse, finansiel tryghed, ved at være underholdende, galante, selvudslettende, eftergivende, sleskende, men frem for alt ved at betale. Når det sidste så foregår på en måde hvor ingen af parterne behøver at forstille sig og begge ved had det går ud på, så er det pludseligt udnyttelse og noget suspekt. Prostitutionsproblemerne i Danmark kan… Read more »

Balder
14 years ago

Jacob Mchangama

Jeg synes nu ikke man generelt kan beskylde Jacob Mchangama for at holde hånden over Muslimer. Er det ikke en smule søgt nu at ville forklare hans holdning i burkasagen, der jo deles af mange liberaltforblindede, med hans muhamedanske baggrund på Comorerne?

Men det var da en interessant oplysning!

LFPC
14 years ago
Reply to  Balder

Det er rigtigt at han på andre områder kan være kritisk over for udøverne af hans egen (?) religion. På den anden side har jeg oplevet ham komme med kritik af f. eks. Geert Wilders og Lars Hedegaard der har været så søgt og karikeret, at man må overveje hans bevæggrunde. Skal man være absolut konspiratorisk er det ikke nødvendigvis en garanti for noget at man udtrykker sig kritisk og fornuftigt i visse sammenhænge. Og det forhold jeg angav, at han kolporterer skrønen om “beklædning”, kalder i sig selv på en forklaring.

Janne
Janne
14 years ago
Reply to  LFPC

Nu skriver jeg noget der nok vil provokere, men med den holdning som ultraliberalister (som nogen gange resulterer i det modsatte – nemlig tvang for kvinder og børn) stiller for dagen, f.eks. den juristen fra Cepos viser os, så synes jeg at det ikke er helt dårligt at DF åbner op for samarbejde med socialdemokraterne, som for de flestes vedkommende godt kan se at burka er et mobilt fængsel for kvinder og at vi selvfølgelig ikke skal tolerere intolerance bare fordi det ‘kun’ er kvinder det går ud over. Cepos juristen kan selv tage burka på, kan han og så… Read more »

Janne
Janne
14 years ago
Reply to  Janne

Bortset fra det så er det trist at se at både ultraliberalister og venstrefløjen forsøger at indskrænke kvinders frihedsrettigheder. Begge fløje agerer forbudsfeministisk. Den ene fløj med burka og den anden ved at indskænke kvinders ret til selv at bestemme hvad hun vil med sin krop. Danmark mangler en kvindelig udgave af Jørgen Leth. En der kan sætte lidt spræl i de mange forbudsfeminister m/k.

Janne
Janne
14 years ago
Reply to  LFPC

I Mali bruges hensyn til religion og kultur som argument for at kvinder skal have færre rettigheder. “Loven ville give kvinder flere rettigheder, men den har mødt voldsomme protester fra muslimske grupper. Muslimske ledere kalder den for et angreb på islam og traditionelle værdier.” Det minder om det juristen siger, når han mener at burka er en bestemt religions beklædningsdragt. h t t p://www.bt.dk/udland/haardt-slag-mod-kvindekampen-i-mali Juristen siger også at det er ‘borgere’ der skal gå i ‘beklædningsdragten’. Men juristen ved sikkert godt at det kun er kvinder der skal have det mobile fængsel på. Han selv får lov til at slippe,… Read more »

Anonymous
Anonymous
14 years ago

Prostitution: Mænd har til alle tider købt sig til sex med kvinder, enten ved at fodre dem med dyre drinks en hel aften, ved at lægge øre til en masse de egentligt helst ville være fri for at høre på, ved at ved at love dem beskyttelse, finansiel tryghed, ved at være underholdende, galante, selvudslettende, eftergivende, sleskende, men frem for alt ved at betale. Når det sidste så foregår på en måde hvor ingen af parterne behøver at forstille sig og begge ved had det går ud på, så er det pludseligt udnyttelse og noget suspekt. Prostitutionsproblemerne i Danmark kan… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
14 years ago

Gratis sex mellem voksne er mit personlige ideal. At forbyde eksempelvis penge eller kropsvæsker udveksles mellem voksne mennesker der frivilligt foretager sig noget sådan, eller have forbud mod noget sådan sker mellem voksne mennesker er ikke noget, jeg støtter. Forbud på området sex mellem voksne såfremt der sker værdioverførsel synes mig absurd og med rigelig basis for at en påstand kan medføre sigtelse og eventuel straf såfremt noget sådan er indført. Nedenstående udsnit af pdf. fil tilsendt fra Spydpigen synes mig ulige alvorligere: Lissabon-traktaten, som ansvarsløse politikere har underskrevet uden at hefte sig ved indholdet, går ind for at EU-lovliggøre… Read more »

LFPC
14 years ago
Reply to  steen

Jeg kan ikke lige se, hvor misbrug af børn kommer ind her“.

Det gør det fordi det giver en nogle umiddelbare og stærke points på hånden, ved at associere sig selv med modstanden mod noget som næsten alle finder afskyeligt – og modparten med dette afskyelige. Desværre også nogle billige points.

Victor
Victor
14 years ago
Reply to  LFPC

Nu er det – så vidt jeg husker – sådan at en stor del af de prostituerede faktisk har været misbrugt som børn.

Du må så gerne kalde mig velmenende; men når ved, hvad de menneskelige omkostninger ved prostitutionen er – trafficking, stoffer, vold, penge til kriminelle organisationer, så kan jeg forstå begge sider af denne debat.

Og ja – jeg finder det afskyeligt, at du køber et andet menneskes krop til at onanere i.

Mia
Mia
14 years ago
Reply to  Victor

Ja, prostituerede kommer ofte fra nogle dårlige kår.
(Victor, jeg var vist lidt uhøflig forleden, da du responderede på en af mine kommentarer. Det var fordi, jeg fejlagtigt troede du var en anden Victor. Det må du undskylde!)

Janne
Janne
14 years ago
Reply to  steen

“Jeg bryder mig ikke om prostitution, men jeg bryder mig heller ikke om knaldskøre love, der i ethvert tilfælde gør manden til forbryderen og kvinder på forhånd til offer.” Det er jeg enig i og så er der også det forhold at kvinder selv skal kunne bestemme over egen krop.

Karen
Karen
14 years ago

“Moralistisk narrespil” at kriminalisere voldtægt af kvinder – kamufleret med betaling? – Det er vist ikke meret et moralistisk narrespil, end det faktum, at vi har kriminalisret seksuelt misbrug af børn og såkaldt børneporno. Hvor godt synes I selv det går med effekten af det forbud, jfv, de evindelige historier om sexmisbrug af børn, mindst en million børn i prostituion iflg. WHO, og de evindelige historier om børneporno, hvor den største gruppe forbrugere af selvsamme, som bekendt, ikke er pædofile,men almindelige mænd? Skal den manglende effekt af selvsamme lovgivning vare et argument for at afkriminalisere sexmisbrug af børn? For ikke… Read more »

43
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x