4
sep
Seneste opdatering: 18/6-14 kl. 2143
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Rochus Misch is the last survivor of the Hitler bunker. He is the final witness of the drama that took place there on 30 April 1945. It was the day Adolf Hitler and Eva Braun committed suicide.¬†“Suddenly I heard somebody shouting to Hitler’s attendant: ‘Linge, Linge, I think it’s happened.’ They’d heard a gunshot, but I hadn’t. At that moment Martin Bormann, Hitler’s private secretary, ordered everyone to be silent. Everyone began whispering. I was speaking on the telephone and I made sure I talked louder on purpose because I wanted to hear something. I didn’t want it to feel like we were in a death bunker. BBC¬†I was in Hitler’s suicide bunker. 3 september 2009. I ¬†6 dele.

Hitler¬īs vagt og telefonist, f√łdt i 1917, er ikke noget reflekteret menneske, hans ¬†husholderske slet ikke. Men han er heller ikke nogen forbryder, selvom han sad i fangenskab i Sovjet i ni √•r. Hitlers sekret√¶r Traudl Junge havde mere ¬†p√• hjerte om sin ungdoms arbejdsgiver og st√łrre kvaler med ¬†ham. Misch¬ī datter har besv√¶r med faderen, ligesom Speers b√łrn havde det med ham, men Speer var i en helt anden v√¶gtklasse, han var ogs√• √¶ldre og burde nok ikke have kunnet ¬†tale sig ud af galgen. I stedet overlevede han og blev historikernes bedste √łjenvidne. Misch var samtidigt en flittig amat√łrfotograf. Ikke nogen helt uinteressant dokumentar israelerne har lavet her. (p√• tysk, utekstet, datteren taler engelsk.) Salon: Hitler’s bodyguard, “Jetzt wird der Chef verbrannt”.

¬ĽJeg ikke vil s√¶tte mine ben i moskeen¬ę

Hall√łj i socialdemokratiet p√• r√•dhuset:

Ahlul bait er med til vished gr√¶nsende sandsynlighed knyttet til det iranske pr√¶stestyre.¬†Det iranske pr√¶stestyre holder Iran i et jerngreb, de dr√¶ber deres egne borgere under demonstrationer, de undertrykker deres kvinder, de d√łmmer homoseksuelle til d√łden, og deres pr√¶sident Ahmadinejad forn√¶gter holocaust.

Derfor har jeg for l√¶ngst gjort op med mig selv, at jeg ikke vil s√¶tte mine ben i moskeen p√• Vibevej, hvis den nogensinde bliver bygget.¬†De fleste iranere i Danmark er flygtet fra det undertrykkende iranske pr√¶stestyre. Jeg bryder mig bestemt ikke om, at deres b√łrn kan blive lokket tilbage p√• pr√¶stestyrets vej via en ny stormoske. Og jeg bryder mig i det hele taget ikke om den tanke, at Ahlul bait formentlig via stormoskeen f√•r en st√łrre stemme som taler√łr for muslimer i Danmark.Moskeen p√• Vibevej bliver bygget af organisationen Ahlul bait. Hougaard:: Vend ryggen til moskeen p√• Vibevej

¬ĽThank God, I am for sharia¬ę

En samling  citater af  Tyrkiets Recep Tayyip Erdogan:

June 26, 2009 – The head of the Turkish government, Erdogan, argued in favor of a “full and complete membership” in the European Union, and refused categorically a “privileged partnership.”

February 13, 2008 – In Cologne, the Turkish prime minister set fire to the gunpowder when he denounced the assimilation of migrants as a “crime against humanity.” The head of the German Christian Democratic Party (CSU) denounced the “Turkish nationalistic sermon on German soil” and posed the question “if in these conditions, it is still feasible to pursue the negotiations of accession” of Ankara to the European Union.

February 12, 2008 – Erdogan, the Turkish prime minister, asked that Turkish schools and universities be established in Germany, where all teaching would be done in the Turkish language, in order to “respect differences.” The general secretary of the CSU, replied, “If you want a Turkish school, go to Turkey.”

January 28, 2008 – Prime Minister Erdogan declared that unfortunately Turkey was “adopting the Western immorality that ran counter to the values of Turkey.”

January 11, 2008 – Erdogan reaffirmed his wish to join the European Union. “There can be no laxness in this question of the EU. We will do everything that needs to be done,” he declared on television. “We are winning.”

1997 – Erdogan declared: “The minarets are our bayonets, the domes our helmets and the mosques our barracks.”

1993 – Erdogan, mayor of Istanbul, declared: “Thank God, I am for sharia, you cannot be ‘la√Įque’ and Muslim at the same time.” Gallia Watch:¬†Erdogan’s Honesty med kilder

Tyrkiets udenrigsminister p√• DN Debatt idag : ‚ÄĚF√∂rst n√§r Turkiet √§r med i EU blir Europa starkt‚ÄĚ. Sverige inser liksom vi att Europa aldrig kan bli en stark och sammanh√•llen enhet s√• l√§nge Turkiet st√•r utanf√∂r EU. F√∂rbindelserna mellan Turkiet och Sverige √§r djupt rotade ‚Äď √§nda sedan Karl XII:s dagar. Intr√§desprocessen m√•ste p√•skyndas och synergi skapas mellan EU och Turkiet s√• att fred och stabilitet fr√§mjas i denna del av v√§rlden.

Bat Ye’or, Sookhdeo, Bostom og Solomon

Dette for at g√łre opm√¶rksom p√• et par helt enest√•ende talere p√• Christiansborg. d. 26 september.¬†Hvis vi lige springer Bostom og Bat Ye Or over, s√• et par ord om de to ex-muslimske scholars Patrick¬†Sookhdeo og Sam Solomon. Et meget interessant ¬†You Tube interview her, man m√• lige leve med et par ¬†kristelige ¬†sekunder i starten for at h√łre et uhyre l√¶rerigt interview:

Sam Solomon is a unique man. He was raised as a Muslim, trained in Sharia law for 15 years, and after reading the New Testament became a Christian. He was imprisoned, questioned, and was to be put to death when the decision instead came to exile him on pain of death. One of the leading experts on Islam and Sharia law in the western world now, Mr Solomon has testified before congress and is a consultant to the British parliament for matters regarding Islam.

I tre dele

At se¬†Solomon tale og gestikulere, er en oplevelse i sig selv. Jeg havde flashbacks til Erik M√łrks “Shylock”, da jeg s√• ham. Sp√¶kket med Korancitater p√• skiftevis engelsk og arabisk, han kan den udenad p√• begge sprog.¬†Patrick Sookhdeo besk√¶ftigede vi os med i 2007, ogs√• en h√łjl√¶rd exmuslim, der bor i England og er r√•dgiver ¬†for blandt andre den engelske regering og NATO.

Man ville jo √łnske at der var nogle af dagens debatt√łrer, for slet ikke at tale om politikere, der ville s√¶nke paraderne og benytte lejligheden til faktisk at blive lidt klogere p√• det, de debatter s√• ivrigt. Man kan ikke k√łre denne diskussion p√• rutinen, man m√• s√¶tte sig ind i nyt stof. Jo l√¶ngere tid man venter, desto hulere bliver debatten. Her er en helt enest√•ende lejlighed. (PS: Man kan ikke uden videre regne med at Solomon og Sookhdeo dukker op som video her. Sidste vi filmede dem, ville de ikke ¬†publiceres.)

Vantro i islam-dominerede samfund
L√łrdag d. 26. september kl. 10.00-15.00,¬†Landstingssalen, Christiansborg,

Gennem 1400 √•r har de s√•kaldte dhimmier, dvs. kristne, j√łdiske, zarathustriske og andre ikke-muslimske befolkninger levet i Islams Hus. Hvad er deres historiske erfaringer? Hvad kan vi forvente i tilf√¶lde af, at islams herred√łmme udvides til nye egne af Europa, hvilket meget vel kan blive tilf√¶ldet, hvis den nuv√¶rende demografiske udvikling forts√¶tter? Er der hold i de ofte fremf√łrte p√•stande om islam som tolerancens religion?

Til at belyse disse sp√łrgsm√•l har vi inviteret nogle af verdens absolut f√łrende kendere af islamisk teologi og historie. Der vil blive rig mulighed for at stille sp√łrgsm√•l og diskutere med opl√¶gsholderne.¬†Konferencen foreg√•r p√• engelsk.

Program:

Bat Ye’or: “The Experience of Dhimmitude: The Concept and its Manifestations”

Patrick Sookhdeo: “The Fate of Christians under Islam”

Andrew Bostom: “Islamic Antisemitism”

Sam Solomon: “The Treatment of Non-believers According to Islamic Theology”

Interesserede b√łr tilmelde sig i god tid til vores sekret√¶r, Kit Louise Strand p√• trykkefrihed@trykkefrihed.dk og allersenest d. 24. september kl. 12:00.

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

Ritt Bjerregaard-klonen med alle de rigtige PK-meninger, Anne Vang,
har overhovedet ikke fattet – eller vil bare ikke fatte – en brik af det hele.
Satser hun mon på at få muslimernes stemmer, eller ligger der mon
endnu dunklere motiver bag hendes leflen, naivisime og dybe
uvidenhed?

http://politiken.dk/debat/kroniker/article782040.ece

PB
PB
12 years ago
Reply to  Bjovulf

Uanset hvad,s√• er det vel ret sikkert at de talentl√łse politikere f√•r udstyret K√łbenhavn med mindst en muslimsk rockerborg i l√łbet af et par √•r.

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  PB

Haha, nå ja Рdet er jo faktisk det de er, af gavn i hvert fald.

Victor
Victor
12 years ago

√ė√ł√ł√łh – det er vist kendt, at misbrug af hash kan f√łre til en um√•delig apati. Det vi ikke gider lave i dag, klarer vi i morgen – eller overmorgen – eller n√¶ste m√•ned – eller n√¶ste √•rstid. Det m√• da v√¶re det, som er sket p√• organet for den h√łjeste oplysning: Denne sommer, den 19 juni, offentliggjorde 12 kendte svenskere et manifest mod religion i politik i DN: http://www.dn.se/opinion/debatt/darfor-ar-det-viktigt-med-ett-sekulart-samhalle-1.894620 I DAG offentligg√łr Politiken s√• d√©n historie: http://politiken.dk/debat/article782292.ece Indr√łmmet – det er h√•rdt og kan tage lang tid at overs√¶tte fra svensk til dansk. Men heldigvis har avisen fundet nogen,… Read more »