17
sep
Seneste opdatering: 10/12-11 kl. 1128
29 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Med den efterhÄnden velkendte alliance mellem Nazityskland og Jerusalems muslimske mufti in mente er sammenrendet mellem tyske nynazister og derboende muslimer ikke i sig selv overraskende. Men nÄr der som her ogsÄ indgÄr solidaritetserklÊringer med Rusland og Venezuela er flÞjforvirringen total. Den enkleste fÊllesnÊvner der kan forklare dette mÄ vel vÊre had til USA og de vestlige frihedsideer. (LFPC)

[…] The topic of the DVU statement [German link] is the “Al-Quds Day” demonstration that was held on Saturday in Berlin. The statement reads as follows:

Just as we are following with sympathy the development of friendly relations between Venezuela, Russia and Iran, we also see ourselves as standing in solidarity with the victims of Zionist occupation in Palestine.

Zionism is, moreover, a problem of worldwide dimensions, which affects the lives of all peoples. The coming together internationally, shoulder to shoulder, of all patriots is therefore more than appropriate.

For us it is a matter near to ours hearts to draw attention to the Jerusalem Day demonstration this upcoming Sunday in Berlin and to call [on our supporters] to join in the demonstration in a dignified manner.

A “right-wing” movement that approves of Hugo Chavez’s Marxist regime in Caracas and its developing ties with Russia and the Iran of the Islamic Revolution?!

The DVU statement is followed by the official announcement of the Berlin “Al-Quds Day” demonstration by the sponsoring organization, the Quds Association [Quds AG]. The announcement appears under the words: “In the Name of the All-Merciful.” The first paragraph begins as follows (capitalization and bolding in the original):

There are different designations for the PROBLEM of our global community: “international finance capital,” “imperialism,” (in Arabic) “Istikbar,” “the Great Satan and his allies,” “globalized power,” etc. One can call it what one wants. The foundations of the PROBLEM are to be found in the USA, England and Israel. For over 60 years, the Palestinian people has been made to feel this constellation of power more intensively than anyone else. The brutality practiced by the Israeli military regime for the last three years in the largest open air prison in the world, the Gaza Strip, makes clear what the global community can expect from the ideology of Zionist domination in the 21st century. Unqualified loyalty to Zionism has become the glue holding together the EU and thereby the Zionists are seeking step by step to get control over the EU structures. […] Neo-Nazis Join Islamists at Al-Quds Day Demonstration in Berlin. Forenet mod zionismen:

Sifaoui: TÞrklÊdet er  salafisme, Taleban, Bin Laden

De der  husker tre Ă„r tilbage, husker en fransk journalist der kom til Danmark for at gĂžre danske journalisters undercover arbejde i en dokumentar til France 2..Den berĂžmte taxi tur med Ahmed Akkari og Abu Laban, eller besĂžget i Islamisk Trossamfund, hvor han hviskende  bliver betroet: “Vi er salafister, ved du“. Foto: “Vi er salafister, muslimske brĂždre.”

Liberal Algerian-French Writer Mohamed Sifaoui: “The Veil… Is a Symbol of the Iranian Revolution and Its Crimes… of the Muslim Brotherhood Ideology… of Salafism and the Hostility It Promotes… of the Taliban and Its Barbarism… and of Bin Laden and His View of Women””Let’s Wait a Few more Years Until There Are 3,670 Burqa-Clad Women in France – Or 36,700, Or 367,000 – If Not 3,670,000”

sifaoui 2006 copenhagen

In his July 31 blog entry, titled “Three Hundred and Sixty Seven – the New Erotic Number,” Sifaoui wrote: “We can relax. According to the Ministry of the Interior, there are 367 women in France who do not wear the Islamic headscarf… They prefer the full-body veil – the niqab or the burqa…”This was my first reaction when I read the Interior Ministry’s publication providing ‘statistics’ on the number of women who wear the niqab in France… Three Hundred and Sixty Seven.” MEMRI

Dutch leader proposes creation of a new ‘Head Scarf Tax

.” During a debate on the state budget on wednesday, Wilders proposed an initial 1000 euro annual Head Scarf tax.

“Those who want to wear a hijab, must first get a permit,” said Wilders. The Freedom Party leader called the tax a “Head Rag Tax” (kopvoddentax). “Should we get it introduced, we would finally get some money back from Islam,” he said. “The Mosques, headscarves, and long Muslim dresses pollute the streets of Netherlands.” Counter Jihad

Sveriges “Pravda”

Eller Land og Folk eller Der StĂŒrmer, Aftonbladet. Der er ikke noget nyt i denne bekendelsesleder, kun at avisen siger det Ă„bent, alle andre aviser bare praktiserer som rutine, og det skal de have ros for. Bedre portrĂŠt end ABÂŽs af svenske pressefrihed, kan man ikke forlange (avisen lever iĂžvrigt af bĂ„de momsfritagelse og direkte pressestĂžtte som Sverigedemokrater ogsĂ„ financierer). En dansk eller norsk avis i hele spektret, der vovede at skrive en sĂ„dan leder, ville vĂŠre kompromitteret for al fremtid. Hvad mener danske socialdemokrater om sĂžsterpartiets avis her?

“Vi kommer inte att publicera annonser frĂ„n Sverigedemokraterna. Det Ă€r budskap för att vĂ€cka kĂ€nslor, inte progressiva budskap Ă€gnat att stimulera tanken.”

Aftonbladet har ikke set en annonce endnu. Hvis danske socialdemokrater hÞjest tÊnkeligt ikke aner noget om SD, kan vi fortÊlle, det er et forhenvÊrende landsbytosseparti med for mange blÄgule faner og langskaftede stÞvler, der har vÊret igennem en kraftig lusekur og afskallet Karl d. 12 fantasterne til promillepartiet Nationaldemokraterna, og er lige sÄ lovligt og opstillingsberettiget som alle andre svenske partier.

DÀrför stoppar vi Sverigedemokraternas valannonser: De högerpopulistiska partierna vÀxer över Europa. I Norge gick frÀmlingsfientliga Fremskrittspartiet framÄt i veckans val till stortinget, partiet Àr nu störst i det borgerliga blocket. I Sverige satsar Sverigedemokraterna pÄ att komma in i riksdagen i nÀsta Ärs val.I tisdags öppnades Sveriges riksdag. PÄ lördag Àr det ett Är kvar till riksdagsvalet. Som ansvariga utgivare av Aftonbladet deklarerar vi i dag vÄr hÄllning till det faktum att Sverige har fÄtt ett populistiskt, frÀmlingsfientligt parti med möjligheter att komma in i riksdagen.Vi kommer att hantera Sverige-demokraterna sÄ hÀr: Vi kommer inte att publicera annonser frÄn Sverigedemokraterna. [..] Det rÀcker att som Aftonbladetkolumnisten Lena Sundström Äka över sundet till Danmark för att se hur en sÄdan ickehÄllning bidrar till en förÀndring.

Danmark har förÀndrats sedan Dansk Folkeparti med Pia Kjaersgaard som ledare och agitator kom in i Folketinget. För oss svenskar Àr det en synlig förÀndring. Bilden av det gemytliga, öppna, lite bohemiska Danmark har förskjutits till en bild av ett intolerant samhÀlle med politiker som hÄrt agiterande gÄr efter vissa folkgrupper för att deras seder och bruk anses hota det danska. Det kan vara pÄ vÀg att hÀnda ocksÄ i Sverige. Sverigedemokraterna med rötter i den antidemokratiska nationella rörelsen har i dag etablerat sig i hÀlften av landets kommuner och i flera landsting. Enligt flera opinionsmÀtningar ligger de nÀra att komma in i riksdagen. [..] Vi tror inte pÄ det. Vi tror pÄ det öppna demokratiska samtalet.

DĂ€rför stoppar vi SD:s valannonser. Demokrati er ikke Ă©n ting. Det er forskelligt fra Danmark til Frankrig, Rusland og Italien. Svensk demokrati har og ogsĂ„ sin helt egen kategori. Hvis det var kotyme at blande sig i andre landes indenrigspolitik, som Sahlin og andre blandede sig i dansk 2002, ville danske politikere formentlig agere overfor for Sverige. Men det er det ikke. De fĂ„r lov at fortsĂŠtte den svenske version uforstyrret. Det myldrer stadig ind med Lena Sundström artikler. Bortset fra to, er de ens allesammen. Et gennemgĂ„ende mantra er, at Danmark er angstprĂŠget og fobisk. Jeg ser det modsatte. Svenske journalister og politikere, der er ved at skide i buskerne prĂŠmaturt. En avis der skriver som Aftonbladet, er ikke ude og forebygge noget. Den er pĂ„ retrĂŠten i en politisk henholdelseskrig, Det er nonner der tĂŠller febrilsk pĂ„ rosenkrandsen, fordi der er jordskĂŠlv i horisonten.Den norske valgsejr var en pyrrhussejr.Det svenske pressekorps ved det, selvom de beskriver det anderledes. Svenska Dagbladet roser ABÂŽbeslutning. PĂ„ torsdagen stoppade Sydsvenskan en annons frĂ„n SD i Malmö.”MĂ€rkligt av Aftonbladet”. SVT Godmorgon 18 sept: debatt mellan Jimmie Åkesson och Jan Helin, Aftonbladet.

TĂžger Seidenfaden og ytringsfriheden

Vi har ikke haft tid til at sÊtte os ind i Seidenfadens revitaliserede interesse for ytrings- og pressefriheden, sÄ indtil videre skal vi bare vidergive den bog det handler om Jaeger I Krig Med Eliten DANISH PDF eBook til download. MÄske fÄr vi indhentet det forsÞmte i tide til at mene noget, mÄske endda inden han er i fÊngsel eller forhenvÊrende chefredaktÞr.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

29 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] gjorde de i Berlin forleden. Det gĂžr de i Stockholm pĂ„ lĂžrdag.  Mohamed Omar er forhenvĂŠrende alt muligt, blandt andet SR […]

Mette
Mette
12 years ago

JensH

Sjovt nok har jeg tit tĂŠnkt netop den tanke, at landet blev delt, og at jeg ikke behĂžvede at flytte. Det er jo bare det, at de offentligt ansatte ville blive i kraftigt overtal i Østdanmark, og at vi andre vil komme til at sidde pĂ„ produktionen. Det er der selvfĂžlgelig rĂ„d for for vores vedkommende. 🙂

Jeg er stadig ikke sĂŠrligt enig med Christopher Caldwell, jeg kan ikke se, at vi har et kolossalt stort problem med europĂŠisk racisme

JensH
JensH
12 years ago

@Mette

“Dette er et land med mange oplĂžsningstendenser, og det er pĂ„ hĂžje tid at tage sig sammen.”

FuldstĂŠndig enig. Men alt tyder desvĂŠrre pĂ„ at det tvĂŠrtimod gĂ„r i retning af mere oplĂžsning. MĂ„ske vi burde splitte landet op og lave et vest-Danmark for dem der Ăžnsker et ‘lov og orden’-samfund, (i kulturradikal optik: Et kedeligt smĂ„bogerligt samfund), og sĂ„ et Øst-Danmark for dem der Ăžnsker ‘mangfoldighed’ og ret til ‘civil ulydighed’. Skulle en sĂ„dan opsplitning af landet ske, sĂ„ ses vi i Jylland. Jeg kan sagtens leve med at fĂ„ hĂŠftet betegnelserne ‘kedelig’ og ‘smĂ„borgerlig’ pĂ„ mig 🙂

Mette
Mette
12 years ago

JensH 🙂 Engang lĂ„ KĂžbenhavn midt i Danmark, men efter tabet af SkĂ„ne, Halland og Blekinge blev den ganske rigtigt en udkantsby, og Ørestadsprojektet kan hurtigt fĂ„ nogle uheldige konsekvenser. Jeg holder nu meget af at rejse i Sverige. Har netop fĂ„et et helt tillĂŠg om det i dagens JP. Jeg boede et par Ă„r i KĂžbenhavn og Virum og flyttede siden til Odense i mange Ă„r. Dengang var det en dejlig by med et indbydende opland. I Ă„rhundreder var min hjemby Århus kun et lille hul, sammenlignet med Odense, der nĂžd kongelig gunst. Altertavlen i Skt. Knuds kirke er… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

@Mette “Det er jo trods alt hele landets hovedstad” Jeg bor selv i en forstad til KĂžbenhavn, men kommer da nogen gange ind til svinestien derinde, selvom det er sjĂŠldnere og sjĂŠldnere. Indre by er virkelig ikke sĂŠrlig ‘indbydende’ mere, og det er ikke kun p.g.a. af alle skyderierne, som trods alt mest finder sted ude pĂ„ NĂžrrebro, (“Little Mogadishu”). KĂžbenhvan fremtrĂŠder mere og mere nedslidt og beskidt. Jeg har set nogen pĂ„ net-debatterne foreslĂ„, at hovedstads-vĂŠrdigheden flyttes til Odense, som jo ogsĂ„ ligger centralt i riget, (Som jyder ofte har spurgt mig: “hvorfor ligger centraladministrationen ikke centralt i landet??”).… Read more »

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Ellers kan den fĂ„s pĂ„ engelsk for smĂ„ penge, pĂ„ markedspladsen pĂ„ Amazone UK 🙂

Jeg kĂžbte den for 29,95 pĂ„ bogudsalg for nogle Ă„r siden – Ă„benbart ikke den store interesse i forhold til oplaget.

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Mohamed Sifaoui har lavet en infiltrering af en gruppe radikale muslimer, hvor han udnyttede en tidligere medstuderende pÄ et gymnasium i Algeriet, til at komme inden for i varmen, ved at udgive sig som en radikal muslim (proselyt).

Det har han skrevet en bog om som hedder “BrĂždre Mordere” Den er oversat til dansk og kan skarpt anbefales, som en insider beretning om intern og ekstern islam og deres strategier.

peerpede
peerpede
12 years ago

Tak for bogtipset Thomas, den skal jeg se om jeg kan fÄ fat i nÊste gang jeg kommer til KÞbenhavn.
Jeg tror nĂŠppe det gĂ„r at hverken lĂ„ne eller kĂžbe den her i Sverige 😉

Victor
Victor
12 years ago
Reply to  peerpede

jeg vil altsĂ„ lige gĂžre reklame for en anden – og meget billigere – boghandel:

http://www.abebooks.com – .co.uk – .de

peerpede
peerpede
12 years ago
Reply to  steen

@steen, den svara jag pĂ„; det var Aftonbladet dĂ€r ville donera annonspengarna till EXPO. Undrar vad extremisterna pĂ„ EXPO kommer att sĂ€ga nĂ€r de blir snuvade pĂ„ dessa pengar nu… Jag skrev detta tidigare idag pĂ„ Politisk Inkorrekt, men jag tyckar ni kan fĂ„ lĂ€sa det ocksĂ„… Svensk media Ă€r sen gammalt inte nĂ„gon ”press” i ordets mening, men enbart maktens knĂ€hund dĂ€r ser det som sin uppgift att sĂ„lla i verkligheten, redigera verkligheten och fostra sina lĂ€sare att ha de rĂ€tta meningar. SkĂ„ps-antisemiten Jan Herlin skickar ut koreanen Lena Sundström undercover som en annan femte kolonner till Danmark att… Read more »

Matti frÄn Finland
Matti frÄn Finland
12 years ago

Jag copypastar hit det jag skrev pĂ„ Exilen angĂ„ende Aftonbladet om ett annat Ă€mne … Det Ă€r AB:s praxis att visa upp flaggan sĂ„ att sĂ€ga , titta hur öppna vi Ă€r för att sedan deklarera yttervĂ€nstern som vinnare. Sverigedemokraterna fick annonsera i det betydelselösa EU-valet : http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5319861.ab och senare , nĂ€r et verkligen gĂ€ller : http://blogg.aftonbladet.se/janhelin/2009/09/darfor-publicerar-vi-inte-annonser-fran-sverigedemokraterna Det fungera alltid pĂ„ samma sĂ€tt. Först visar man flaggan för att senare deklarera PK-seger. Tex , det har pratats om Jan Myrdal och Pol Pot-delegationen , och sjĂ€vfallet har AB varit med i svĂ€ngen. AB hadde en artikelserie kring Ă€mnet , och… Read more »

Mette
Mette
12 years ago

JensH

Ja, de er vel nok visionĂŠre der ovre i fĂžrerbunkerne pĂ„ RĂ„dhuspladsen (det udtryk har jeg stjĂ„let fra Hodja, som tit er god for nogle opfriskende vendinger, i dag et det “poblik sĂžrvis” 🙂 , han sĂŠtter jo pris pĂ„ at understregen, at han er “proletar”, men jeg tror ham nu ikke rigtigt.)

Jeg ved ikke, hvor du bor, men set her fra Østjylland begynder det at blive kritisk, at det er kÞbenhavnske lokalpolitikere af den mest hÄblÞse slags, der anslÄr tonen i KÞbenhavn. Det er jo trods alt hele landets hovedstad.

Mosemanden
12 years ago

OT

Hold da lige op hvor Mr Bacon blev rykket rundt af Kampvogns Kommandanten fra Balkan hos Jersild her til aften .

Det var lige fĂžr han poppet flĂŠskesvĂŠr …….

JensH
JensH
12 years ago

@Mette Helt enig. Socialdemokraterne pĂ„stĂ„r udadtil at de Ăžnsker en hjemsendelse af de afviste Irakiske asylansĂžgere, mens de pĂ„ ‘de indre linjer’ konstant arbejder pĂ„ en amnesti med konstante forspĂžgelser og samrĂ„d. Glimrende at Integrationsministeren nu foreslĂ„r dem at fremsĂŠtte en sĂŠrlov pĂ„ linje med den i 1992. Men iĂžvrigt sĂ„ er der glĂŠdelige nyheder fra ‘integrations-fronten’. KĂžbenhavns Kommune har jo indrĂžmmet, at hele integrations-indsatsen er slĂ„et fejl, og sĂ„fremt der ikke bliver rettet op nu sĂ„ vil tilstrĂžmningen til indvandrerbanderne vokse med flere tusind ‘utilpassede unge’ i de nĂŠrmeste Ă„r. Men bare rolig. Politkerne pĂ„ KĂžbenhavns RĂ„dhus har netop… Read more »

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Nu har Sydsvenskan ocksĂ„ vĂ€grat ta emot annonser frĂ„n Sverigedemokraterna. Demokratin sprider sig tydligen. Who’s next?

Mette
Mette
12 years ago

OT

Smart trĂŠk af Birthe RĂžnn Hornbech.

http://jp.dk/indland/indland_politik/article1820557.ece

Mosemanden
12 years ago
Reply to  Mette

@Derimod skĂžnner Enhedslistens Line Barfod, at ministeren har mindre grund til at fĂžle sig personligt forfulgt end en afvist irakisk asylsĂžger.

Man kunne jo lade det komme an pÄ en prÞve .

Jeg er overbevist om at down town KBH er mere farlig for Birthe , end down town Bagdad er for vores kĂŠre Iraker .

Men nu er Line Barfod jo heller ikke fra den her verden .

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Der er nok noget tid til, at udfordringen af den politiske korrekthed bliver omfattende i Sverige.

PĂ„ det tidspunkt, vil man nok fortryde at man ikke har indset at SD var en lynafleder for det lyn som hundrede procent kommer.

I stedet overlader man scenen til nazisterne – rigtige – og andre der vil yde modstand i gaderne. AltsĂ„ skaber det problem man forsĂžger at forhindre.

Mosemanden
12 years ago

“er det ikke et brud pĂ„ ytringsfriheden” ? “Jo mĂ„ske”

MEN , men hvad ? den store sag ?

Det er da ĂŠrlig snak , men fy for satan da hvor er det ulĂŠkkert .

Janne
Janne
12 years ago

En bekendt har i dag fortalt at Italien igen er ramt af et ‘ĂŠresdrab’. En far har drĂŠbt sin unge datter, fordi hun havde en italiensk kĂŠreste. Kan det passe? Jeg har ikke set det omtalt i aviserne fra idag. Er I snaphaner stĂždt pĂ„ historien?

Beezy
Beezy
12 years ago
Reply to  Janne

Det er korrekt: Jeg har set italienske nyheder i aften TG1, kl. 20, hvor der var et interview med moderen, som stĂžttede faderen/morderen, og veninder som …. ja, bare grĂŠd. Man sĂ„ alle med ansigt og navn.

Janne
Janne
12 years ago

“Vi kommer inte att publicera annonser frĂ„n Sverigedemokraterna” Uha uha..

Minder det udsagn ikke om da anstĂŠndighedens glorietyngede bisp Nyrup Rasmussen sagde, at DF aldrig ville blive stuerene?

Det er vist ikke nogen god idé at vÊre sÄ ultimativ. Det kan svenske lederskribenter lÊre af Det Radikale Venstre i Danmark.

Victor
Victor
12 years ago

Goodwins law i fĂžrste sĂŠtning….Ă„ndssvag, trĂŠt, skamredet sammenligning. Hvad enhver. som faktisk har lĂŠst StĂŒrmer ogsĂ„ ved.

Peter Andersen
Peter Andersen
12 years ago

De er da godt nok ved, at vĂŠre desperate derovre. Men det er selvfĂžlgelig ogsĂ„ parnassets levebrĂžd, der er i fare, sĂ„frem et parti som SD fik magt som i andre lande. LĂžbet er jo kĂžrt, uanset om man er den sidste der stiger pĂ„ toget. Det erkender de jo selv. Sverige er ikke det samme mere og bliver det aldrig, ligesom resten af Europa. Men om det skal blive bedre eller vĂŠrre, det bestemmer vi selv. Hvis de mener det vil blive vĂŠrre med SD i rigsdagen, hvad mener de sĂ„ om den nuvĂŠrende situation? Hvis den nuvĂŠrende situation… Read more »

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Utroligt, nu ryger jeg i filtret for en for hurtig, men tastet besked.

Beskeden:

Hvad laver egentlig Sveriges “demokrati” minister?

Det lader da ikke til at vedkommende gÄr sÊrligt meget op i demokrati, nÄr der er tale om SD.

Thomas Nydahl
12 years ago

Steen,
i nĂ€sta valrörelse ser vi fram emot alla riksdagspartiernas begĂ„vade budskap, som uppfyller Aftonbladets krav pĂ„ “progressiva budskap Ă€gnat att stimulera tanken”. I förra valrörelsen var budskapet: “Alla ska med”. Signerat Mona. Det kommer sĂ€kert fler sĂ„dana budskap som stimulerar tanken. Sverige Ă€r ett Paradis för jordens alla demagoger. HĂ€r kan de samlas med sina progressiva budskap. Hallelujah!

bl
bl
12 years ago

NÄr Aftonbladet i artiklen i dette blogindlÊg i en uhyrlig sidebemÊrkning sidestiller voldtÊgt og tyveri, sÄ bliver man jo lidt harm. Mobiltelefontyverierne foregÄr dog under trussel om vold, det er ikke rapserier fra skoletasker vi taler om. Det interessante er dog at det overhovedet nÊvnes. Virkeligheden er unÊgtelig svÊr at komme uden om.

“Utan en massa gapiga invandrargĂ€ng som stjĂ€l dina ungars mobiltelefoner och vĂ„ldtar. “