22
sep
Seneste opdatering: 23/9-09 kl. 1657
95 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Endnu et tv-debat fra i g√•r aftes, der i virkeligheden handler om, ja dagsordenen. Et evigt m√łde der aldrig begynder, fordi man kun kommer til punkt 1: Godkendelse af dagsorden. Selve emnet, tilstr√łmningen til Sverige, familiesammenf√łringer p√• snart 50.000, opl√łsningen af nationalstaten og civilsamfundet, den √łkonomiske byrde, det n√•r man aldrig frem til, og det er Riksdagspartierne givetvis de sidste til at beklage. Jan Helin gentager sine logiske kortslutninger og sorte tale, Lena Sundstr√∂m gentager sine pubert√¶re ¬†Danmark mantras, men Lotta Gr√∂ning g√łr en god figur. Hun indleder video 1 med at indr√łmme at der er systematisk, politisk censur i Sverige (eufemismen hedder i programmet “tystnadens v√§g” – ganske poetisk), og det er da rart at h√łre d√©t udtalt, enhver har vidst i 20 √•r. Hvad der i virkeligheden tales om her, er i hvor h√łj grad censuren skal l√łftes, en fuldst√¶ndig surreel diskussion at h√łre i et vestligt demokrati. Men det egentlige politiske indhold er som s√¶dvanlig helt frav√¶rende. “Mens gr√¶sset gror, d√łr horsemor”, skrev Blicher i Hosekr√¶mmeren. Moder Svea, ville han have skrevet her. Det siges at valgkampen er begyndt. Tak sk√¶vben! Den bl√•stemplede debat om et nationalt sk√¶bsp√łrgsm√•l, er ukvalificeret og helt nede p√• f√¶lgene, l√¶s f.eks. DN idag: Integration: L√•t fler komma in. –¬†¬†SVT Debatt, S√§rbehandlas Sverigedemokraterna? online 27 minutter eller i tre You Tube dele.

¬ĽThe Jungle¬ę

How interesting that French police waited until the end of Ramadan before forcibly dismantling the Calais ‚Äújungle‚ÄĚ. That tells us something we really need to remember about a huge proportion of the illegal immigrants seeking to enter Britain: that they are pious Muslims. Note that there was a bigger fuss about the taking down of the mosque than there was about the removal of the makeshift houses.¬†Damian Thompson, The Calais ‘jungle’ and the Islamic settlement of Britain (Thompson hentyder til lejrens mosk√©, fotoserie her.)

Afvist asylans√łger voldtog 14-√•rig

En af de 282 afviste irakiske asylans√łgere, som mange danskere k√¶mper for skal blive i landet, er d√łmt til to et halvt √•rs f√¶ngsel for voldt√¶gt af en mindre√•rig.¬†Tre andre har beg√•et andre alvorlige forbrydelser som brandstiftelse, narkohandel og berigelseskriminalitet. Det fremg√•r af et svar fra Integrationsministeriet til folketingsmedlemmerne S√łren Pind (V) og Peter Christensen (V), skriver B.T.

– Det er jo helt utroligt, at folk demonstrerer og smider sig foran busser for at forhindre, at en d√łmt voldt√¶gtsforbryder bliver udvist af landet. Der er flere h√¶rdede kriminelle imellem de afviste irakiske asylans√łgere. Og jeg undrer mig over f.eks. Poul Nyrup Rasmussen, der for ud og talte om, at det var uanst√¶ndigt at arrestere irakerne i kirken. Hvad er det egentlig, der er mest uanst√¶ndigt, siger S√łren Pind til B.T.¬†Den 38-√•rige Mustafa Ahmed er d√łmt til to et halvt √•rs f√¶ngsel og udvisning for voldt√¶gt af en 14-√•rig i 2004. Mustafa Ahmed, der er gift og far til to b√łrn, slog den 14-√•rige pige i maven og ansigtet med knyttede n√¶ver og voldtog hende i et skovomr√•de i n√¶rheden af K√łbenhavn.¬†Han blev ogs√• d√łmt for bluf√¶rdighedskr√¶nkelse ved at have bef√łlt den samme pige og – ved en anden lejlighed – en anden pige p√• intime steder i en lejlighed i Nordvestkvarteret. BT.DK

Vi taler alts√• kort og godt om en p√¶dofil voldt√¶gtsmand. Og vi taler om en af de afviste irakiske asylans√łgere, som Leif Bork Hansen, Line Barfoed, Margrethe Auken, Lykketoft og hele det sammenrend har kr√¶vet skal have ophold i Danmark. 25/6 2008 har Information en beskrivelse af sagen.¬†Foruden denne kr√¶nkelse af straffeloven er han d√łmt efter Straffelovens ¬ß¬ß 224 og 232‚Ķ Bluf√¶rdighedskr√¶nkelser m.m‚Ķ.¬†Da manden blev d√łmt – det er alts√• lykkedes manden, foruden at opholde sig uberettiget i Danmark, ogs√• oven i at f√• en udvisningsdom baseret p√• den laveste kriminelle adf√¶rd vi kender – stod der demonstranter foran retssalen og kr√¶vede ‚ÄúAsyl til alle‚ÄĚ.¬†Det er sagen i sin n√łddeskal. Det er den totale gr√¶nsel√łshed.S√łren Pind: Den p√•st√•ede anst√¶ndigheds gr√¶nsel√łshed, Pind: Nyrup vil give asyl til p√¶dofil voldt√¶gtsmand.

[Det billede vi tidligere gengav, med henvisning til en blog på TV2 som angav at det viste Mustafa Ahmed, må nu endegyldigt kunne fastslås ikke forestiller ham. Snaphanen beklager.]

Mustafa Ahmed bad straks efter domsafsigelsen sin advokat om at k√¶re kendelsen og sagde til dommeren, at han var rystet over den behandling, Danmark har givet ham.¬†“Det minder om, hvad Hitler gjorde mod danskerne,” sagde han st√¶rk ophidset, mens tolken fors√łgte at berolige ham. ‚ÄúJeg vil blive i Danmark, ellers tager jeg til Sverige. Jeg n√¶gter at rejse til Irak,‚ÄĚ sagde Mustafa Ahmed gennem sin tolk. TV2 og Information) Maj 2009: Endnu en kriminel iraker identificeret: Ghassan Younis, d√łmt for ‚Äėv√•ben og narko‚Äô (Steen).

Kirkeasyl og Bedstefor√¶ldre for Asyl har en tabersag. En af de v√¶rst t√¶nkelige forbrydelser, og alligevel pr√łver de i interviewet at snakke udenom. Den kan ikke reddes. Skulle de have fortjent bare lidt trov√¶rdighed ville de have st√•et p√• hovedet for at beklage at der ikke havde v√¶ret vandt√¶tte skodder mellem de 282 og den voldt√¶gtsd√łmte, og at de ville arbejde uden fine fornemmelser p√• at sikre at den slags ikke vil ske igen. Alliancen mellem det venstreekstremistiske ‘asyl til alle’-segment og p√¶ne bedsteborgere holder ikke i l√¶ngden (LFPC).

[…] Men er en iraker d√łmt for at voldtage en 14-√•rig ogs√• en person, I kr√¶ver skal have lov til at blive i landet?

¬ĽVi mener, at regeringens politik er uretf√¶rdig og i strid med FNs flygtningekonvention.

Derfor er vi imod, at de 282 skal udvises,¬ę siger Karen Vad [Bedstefor√¶ldre for Asyl].

Randa Sebelin fra Kirkeasyls pressegruppe:

¬ĽVi kender intet til den sag, B.T. omtaler. Hvis en person d√łmt til udvisning af retten har v√¶ret i kirken, har det helt v√¶ret uden Kirkeasyls viden om dette. Kirkeasyl handler og har hele tiden handlet om at give ophold til de 282 afviste irakiske asylans√łgere, ikke om andre mennesker, der er udvist ved dom. Men det er da muligt han har v√¶ret der, vi har ikke kontrolleret irakerne ved kirkens d√łre.¬ę […] Afvist iraker voldtog 14-√•rig [BT 22.9.2009, Infomedia-udgave]

Norge: Snydt så det driver

Af Katrine Winkel Holm

Savner man en forklaring p√•, hvorfor det norske valg gik, som det gik, kan det anbefales at l√¶se Hege Storhaugs nyudkomne bog Rundlurt. Om innvandring og islam i Norge.”Rundlurt” betyder noget i retning af ‚ÄĚtaget ved n√¶sen‚ÄĚ og det er¬†det, den norske offentlighed bliver if√łlge Storhaug. Fortielse, desinformation og manipulation pr√¶ger islam- og indvandrings-debatten, hvor postulater, der trods alt ikke l√¶ngere er gangbare herhjemme, pr√¶senteres tilsyneladende uimodsagt. ‚ÄĚMassiv indvandring er afg√łrende for at beholde velf√¶rdsstaten‚ÄĚ, kan ikke alene venstrefl√łjen og Civita, Norges svar p√• CEPOS, p√•st√•, nej, ogs√• kr√¶fter inden for partiet H√łyre, der sammen med Fremskrittspartiet danner grundstammen i den borgerlige opposition, synger med p√• denne √•benlyst afsindige sang. [..]

Man f√•r i det hele taget deja vu-fornemmelse, n√•r man l√¶ser Storhaugs veldokumenterede rapport fra den norske debat. ‚ÄĚS√•dan gjorde vi ogs√• i 90‚Äôerne‚ÄĚ, kan man ikke lade v√¶re at nynne for sig selv under l√¶sningen, for det er der alt sammen: Nazikortet, som selvudn√¶vnte anst√¶ndige borgerlige er s√• raske til at spille, islamofobi-etiketten, der deles ud med l√łs h√•nd, alle islam-er-fredens-religion-postulaterne fra den universit√¶re verden og endeligt en stort set ensrettet presse…..Midt i elendigheden kan man med tilfredshed konstatere √©n ting: Debatten er der dog. Der hersker ikke total, svensk tavshed i det furede, vejrbidte land.

Norsk naivisme, S√•dan gjorde vi ogs√• i 90‚Äôerne. Dagbladet mente at Hege Storhaug forfaller til hatsk retorikk. Anderledes i Morgenbladet: Fornuften er en ensom ting. Hege Storhaug vil diskutere med nakne kjensgjerninger som v√•pen.¬†Men det lar seg ikke gj√łre.Trond Berg Eriksen er professor i id√©historie.

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

95 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Mette
Mette
11 years ago

Kære Pk

Var de mon huguenotter, og er der mon noget, jeg helt har misforst√•et, driller du mig en lille smule? ūüôā

Frydenholm opgav jeg, fordi jeg fandt den for ond. Måske ville jeg tænke anderledes i dag.

Pk
Pk
11 years ago

k√¶re Mette. Tak for dit dejlige indl√¶g. Du taler om r√łdder blandt andet.
Mine er tyske og franske med en familie, som har boet i vores land i ca 400 år.
Var emmigrant i AUS. og havde taget to b√łger med .Scherfigs Frydenholm , som et minde
om det ikke så perfekte land. Den anden var J.V. Jensens Kongens fald. Det at være dansker i Danmark.
Det er bestemt en stor v√¶rdi at have r√łdder.
Hvem ved? Måske bor danskerne i Canada og Argentina een dag, og tænker tilbage på det gamle land.
Ha det godt…

Lotte
11 years ago

“Jansen skriver jo s√•dan set bare et 100 sider langt l√¶serbrev.”

Og Kurt Westergaard m.fl. tegnede også bare en tegning. Der for så vidt ikke havde enorm kunstnerisk værdi.

Mange bække små.

ūüôā

Universalgeni
11 years ago

Spencers arbejde er uhyre korrekt. Behandlingen af de islamiske kilder er eksemplarisk, metodeapparatet er på plads. Jansen skriver jo sådan set bare et 100 sider langt læserbrev.

Lotte
11 years ago

“Jo flere analyser jo bedre. Kvaliteten af dem, er jeg principielt set ligeglad med.”

For nuv√¶rende. Ethvert initiativ p√• kontoen b√łr hilses velkomment. Alene med henblik p√• at give frygten baghjul.

Lotte
11 years ago

@Universalgeni

S√• vidt jeg ved, har ingen dansk forsker udlagt koranen p√• litteraturanalytisk og filosofisk grundlag nogensinde. Og det er selvf√łlgelig fordi, de ikke t√łr. P√• samme konto er Williams initiativ godt.

Jo flere analyser jo bedre. Kvaliteten af dem, er jeg principielt set ligeglad med.

Universalgeni
11 years ago

En noget bedre koran-analyse er Robert Spencers. Det er alle kapitler, der analyseres her. Der er link til en dansk udgave nederst på denne side: http://www.jihadwatch.org/quran-commentary.html

Universalgeni
11 years ago

Efter min mening er William Jansen ikke s√• lidt af et t√•gehorn. Han g√•r helt systematisk glip af det v√¶sentlige. Og nej: jeg gider ikke finde eksempler…

trackback

[…] Gak over p√• Snaphanen og l√¶s om politisk racisme i Sverige. Der st√•r ganske vist politisk censur, hvad det ogs√• er. Men det er en ting mere: det er politisk racisme. Link her. […]

Mette
Mette
11 years ago

K√¶re Pk Den scene, som du henviser til i “Life of Brian”, er kostelig. De sammensvorne bliver jo ved med at finde gode ting, som deres √¶rkefjender romerne st√•r for. ūüôā Jeg lo ogs√• meget af den scene, hvor Brian holder tale til et folkehav og r√•ber noget i retning af “I er alle indvidualister”, hvorefter folkehavet bekr√¶fter med een stemme: “Vi er individualister”. Med en enkelt undtagelse, der bj√¶ffer: “Ikke jeg”. Aldrig har s√• mange v√¶ret “individualister” p√• samme m√•de som i dag, hvor det ligefrem er en religion at v√¶re det. Blicher ja. Da min farmor d√łde, havde… Read more »

Beezy
Beezy
11 years ago
Reply to  Mette

Prægtigt tænkt og skrevet, Mette! Helt enig. Jeg har arbejdet i adskillige lande igennem årene, og oplever derfor intensivt den erfaring, som du er kommet til på anden vis.

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  Beezy

Tak for de p√¶ne ord, Beezy, nu blev jeg glad. Jeg har boet i fire lande og holder af dem alle, men har ogs√• erfaret, hvor dansk jeg er, sk√łnt jeg engang mente det modsatte.

PB
PB
11 years ago
Reply to  Mette

N√•r du nu n√¶vner Martin A. Hansen, kommer jeg ,i det du l√¶ngere henne skriver om generationers sk√¶bnef√¶llesskab der har formet befolkningen, ogs√• som uforberedte soldater der pludselig er kastet ud i krig, til at t√¶nke p√• “Lykkelige Kristoffer”, en fantastisk fort√¶lling fra/om den tids Danmark.

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  PB

PB.

“Lykkelige Kristoffer” findes ogs√• her, meget fin bog. Der er mange forl√łb i vores historie, som jeg godt kunne t√¶nke mig, at der blev lavet film om. “Flammen og Citronen” var en stor publikumssucces, og at folk t√¶nkte l√¶ngere end handlingen, var jeg ikke i tvivl om. Jeg s√• filmen i en stor fyldt biograf, og der var d√łdsstille, da den var slut, og folk gik ud.

Janne
Janne
11 years ago

Ang. ‘junglen’ i Calais

Kvinder d√łr i barselsseng i ulande:

‚ÄĚI Sierra Leone, ett av verdens fattigste land, d√łr √©n av √•tte kvinner i forbindelse med svangerskap og f√łdsel.‚ÄĚ

(…)

‚ÄĚI Sierra Leone er diskriminering et stort problem, og kvinner har lav sosial status. Her ligger mye av forklaringen p√• den h√łye d√łdeligheten, mener Khan.‚ÄĚ

h t t p://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=589985

i andre ulande forlader mænd kvinder og rejser væk.

‚Ä̂Ķinterimistisk lejr med omkring 150 afghanske drenge og m√¶nd ved Calais.‚ÄĚ

(…)

‚ÄĚDe fleste af afghanerne er kommet fra Afghanistan ved hj√¶lp af kostbare og farlige hemmelige rejser.‚ÄĚ

h t t p://politiken.dk/udland/article793495.ece

Lotte
11 years ago

@Janne

N√•r jeg skriver af folk der ved, hvad de taler om, s√• mener jeg ikke n√łdvendigvis “l√¶rde”.eller universitetsfolk, s√• stor √¶rb√łdighed har jeg slet ikke for det formelle uddannelsessystem, men det kan du selvf√łlgelig ikke vide om mig ūüôā

Jeg kender universitetsfolk, der har 10 års uddannelse, hvis indsigt kan stå på bagsiden af et frimærke.

Og så kender jeg folk, der ikke har en dags formel skoling i analyse, der er dygtige kritikere.

Af samme grund er jeg meget begejstret for Williams gennemgang af ” de hellige skrifter”.

Janne
Janne
11 years ago
Reply to  Lotte

Det er godt at du uddyber, hvad du mener, jeg kan ikke l√¶se dine tanker. ūüôā

Jeg mener nu heller ikke at man beh√łver at kunne skrive og t√¶nke som William Jansen, for at deltage i debat. Det skal alle kunne. Det g√¶lder ogs√• n√•r emnet er islam. S√¶rligt fordi religion nu i h√łj grad bruges som et magtredskab.

Janne
Janne
11 years ago
Reply to  Janne

S√¶rligt fordi religion nu i h√łj grad bruges som et magtredskab. Et politisk magtredskab. Se blot hvordan ramadan bruges til at f√• islam (og dermed koranen og dens menneske- og samfundssyn) ud i gaderne, ind p√• skoler, ind p√• r√•dhuse, ind p√• Christiansborg, p√• R√•dhuspladser, ind p√• sygehuse og p√• universiteter etc. I √Örhus er ramadanen nu ogs√• blevet brugt til at kalde til b√łn over h√łjtaler. Det er langt ude. Og venstrefl√łjen hj√¶lper desv√¶rre til.

Pk
Pk
11 years ago

Mette citere den gode Blicher.”Ak, hvor forandret”. Er glad for den gode digter og har brugt det citat mange gange. N√•r een er 65 √•r ,s√• er der grundlag for det. Lad os nu bruge “Life of Brian” til at forst√• vores situation i dag. Kan I huske John Cleeses revolution√¶re gruppe holder m√łde og hvor er de vrede p√• romerne. S√• siger en:”Hvad har romerne gjort for os”? Stilhed og en nu kommer svarerne :”bedre undervisning,rent vand,bedre veje og sikkerhed p√• vejene.” Kan ikke huske om der er flere. De voldelige muslimer og andre voldelige indvandrere er kommet til… Read more »

Lotte
11 years ago

@LFPC “Som om du kommunikerer med √©n du kender godt, s√• du ikke beh√łver at fuldf√łre s√¶tningerne” Helt igennem skyldig. Og det beklager jeg. Jeg har l√¶st mere af jer, end i har kommunikeret med mig. Det ufuldst√¶ndige vil jeg stramme op p√•. Herinde. Min egen blog har et helt andet udgangspunkt, hvor min ambition er, at enhver (mange) forst√•r, hvad jeg skriver i henhold til b√•de idehistorie og bredere filosofi. Tanken er, at jeg med min “filosofi-for-dummies” kategori, systematisk kan indf√łre mine l√¶sere i humanistisk videnskabeteori og idehistorie med henblik p√• at endnu flere kan lave en potent politisk… Read more »

Lotte
11 years ago

Jeg kan godt se, den kan misforstås. Jeg er ikke formelt uddannet til at eksaminere i videnskabsteori men har til gengæld viden nok til at gennemskue, når jeg ser en klaphat i noget der nærmer sig den disciplin.

Helt enig med Mette.

Lotte
11 years ago

@Vivi og LFPC I er gamle debatt√łrer. Jeg er enig med jer i langt det meste i skriver, her og p√• Uriasposten. Siden hvorn√•r blev det til et sp√łrgsm√•l om at komme OP p√• nogens niveau? @LFPC Jeg er ikke eksaminator i videnskabsteori, og det skrev jeg vist heller ikke. Jeg skrev, ford√łmmende fordi jeg bliver gal i skralden n√•r jeg ser s√•dan noget BRAS i en dansk avis, at s√•fremt jeg havde haft den opgave, var damen dumpet med et brag og lidt til. Er du venlige at s√¶tte en finger p√• det sted, hvor jeg gjorde mig skyldig… Read more »

LFPC
11 years ago
Reply to  Lotte

Jeg accepterer det selvsagt hvis du siger at du ikke mener det jeg har tillagt dig. It takes two to tango, og kun vil jeg fastholde, at dine formuleringer kan virke uklare og ufuldst√¶ndige. Som om du kommunikerer med √©n du kender godt, s√• du ikke beh√łver at fuldf√łre s√¶tningerne. F. eks. Hvis jeg, som eksaminator i videnskabsteori, fik s√•dan en stukket ud, s√• ville jeg ikke bare dumpe, jeg ville dumpe med anbefaling om, at vedkommende skulle begynde helt forfra. Islam skal kvases med idehistoriske pointer af folk der ved, hvad de taler om. – “som eksaminator” kan l√¶ses… Read more »

Mette
Mette
11 years ago

Thomas.

Ja. Det vil sige, at det er næsten hver femte unge flygtningemand, der takker for gæstfriheden ved at begå kriminalitet. Ak, hvor forandret. Som Blicher skrev.

Og som Kurt Westergaard skrev i en tekst til en illustration i JP i s√łndags: “Husk, n√¶stek√¶righed kan v√¶re en ugeng√¶ldt romance!”

Forresten, mens jeg husker det, god vind til h√łstm√łdet. Skulle gerne have deltaget.

Thomas Bolding Hansen
11 years ago

Citat fra Danmarks Statistiks rapport Indvandrere i Danmark 2008.

“M√¶nd under 30 √•r med flygtningebaggrund er i h√łjere grad kriminelle end m√¶nd i samme aldersgruppe, der ikke har flygtningebaggrund.
Blandt flygtninge er der fx 18 pct. af de 20-29-√•rige, der er d√łmt for kriminalitet, mens det kun g√¶lder for 14 pct. af de 20-29-√•rige m√¶nd med andet opholdsgrundlag. For m√¶nd over 30 √•r er m√łnstret det omvendte; her er der en mindre andel af flygtningene end af personer med andet opholdsgrundlag d√łmt for kriminalitet.”

Sikke en kvittering for gæstfriheden.

Mosemanden
11 years ago

Det viser meget godt hvilke side MSM er p√• i sp√łrgsm√•let om venstrefl√łjens mange “initiativer” den sidste tid . Selv om kritikken er massiv og brutal i blogosf√¶ren af den m√•de Kirkeasyl , Asylret , Det gr√• guld for mere berigelse” og hvad de nu hedder allesammen agerer , s√• er tavsheden blandt MSM lammene som en Ramadan afslutning i √Örhus . Hvorfor stilles der ikke sp√łrgsm√•l til Said Parvin formand for Asylret omkring deres “jule amnesti” hvor dybt kriminelle og udvisnings d√łmte personer blev l√łsladt efter Asylret¬īs massive hylen , trusler om retssager om brud p√• menneskerettigheder , underskrift… Read more »

Victor
Victor
11 years ago
Reply to  Mosemanden

Nu har jeg ikke l√¶st andet af Gelsted end hans Homer-gendigtninger. Men jag har sgu l√¶st nok Scherfig – pr√¶lat var et sk√¶ldsord for ham – og Kirk, der mere end de fleste andre forfattere, gjorde grin med religi√łse narrehatte.

Sikke en jammer.

Mosemanden
11 years ago
Reply to  Victor

Undskyld men jeg er stadig ved det med hvad fanden Flemming Jensen, Jesper Klein og Sjakket lige har gjort for freden og etnisk ligestilling ? .

Snakker vi lys dansk “Kvik Nisse” m√łder velintegreret “Calypso Nisse” i tideliger slavekoloni , eller hvordan ?

Det giver overhovedet ingen menig noget at det der sker fortiden , er folk splitter ragende sindsyge ?

Janne
Janne
11 years ago
Reply to  Mosemanden

“Udover Asylret uddeler Gelsted-Kirk-Scherfig-Fonden samme dag pris til skuespiller Flemming Jensen, entertainer Jesper Klein og til Sjakket.” I stedet for kun at v√¶re syrlige, s√• synes jeg at vi skal fors√łge at g√łre en del af den gamle forfatterkultur til vores egen. I stedet for at skubbe Gelsted, Kirk og Scherfig fra os, s√• skal vi holde fast p√• dem som en del af vores danske kultur. Hvis Pia & Co. kommer ind over der, s√• skal I se Enhedslisten & Co. lave grimasser. ūüôā Kirks religionskritik passer netop ikke sammen med kirkeasyl, men sammen med islamkritikere i dag, synes… Read more »

Janne
Janne
11 years ago
Reply to  Janne

Det kunne v√¶re sk√łnt hvis DF og V og K p√• en eller anden m√•de tog disse forfattere til sig, for det er deres religionskritik DF og V og K har brug for i forhold til den islam-konservative venstrefl√łj.

Janne
Janne
11 years ago
Reply to  Janne

Jeg mener, vi beh√łver ikke at opfinde den dybe tallerken igen, for den danske kultur er fuld af religionskritik – i √¶ldre kulturradikale og venstrefl√łjs romaner, digte, noveller og i malerier. Det er blot at tage dem til os og bruge dem. G√łre dem levende igen. Religionskritik er en del af den danske folkesj√¶l.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

Lotte

Og hvor ER så alle de folk der ved hvad de taler om ?

Og hvad med alle os andre, der ikke er op p√• det niveau som du √łnsker skal v√¶re fremherskende – vi skal m√•ske p√¶nt lade de vidende diskutere og n√łjes med at h√łre p√• og/eller l√¶se med ?

LFPC
11 years ago
Reply to  Vivi Andersen

Jeg vil nok ogs√• efterh√•nden mene, efter at have fulgt Lottes mere og mere kryptiske og dunkle udmeldinger her, at det er p√• h√łje tid at f√• nogle navne og kildehenvisninger p√• bordet. Det kan godt v√¶re du er eksaminator i id√©historie, Lotte, men nogen great communicator er du s’gutte. Hvis vi ikke er for uv√¶rdige, kunne vi s√• ikke lige f√• en liste med navne p√• og b√łger af folk der ved hvad de taler om – udsagnsord og till√¶gsord og den slags beh√łver du ikke spekulere p√•.

Niels Hansen
Niels Hansen
11 years ago

En solskins historie fra de varme lande: “60-√•rige Mona Egebjerg vendte 14. juni hjem til sin mand med kraftige hovedskader, som hun – st√¶rkt konfus – forklarede, at hun havde f√•et, da tre drenge skubbede hende omkuld. 10 dage senere d√łde hun af sine kv√¶stelser i hovedet. Politiet har siden efterforsket sagen og afh√łrt tre drenge p√• 13 og 14 √•r, der erkender at have v√¶ret i kontakt med kvinden. – Men billedet er helt omvendt, for drengene har faktisk fors√łgt at hj√¶lpe Mona Egebjerg, efter at hun var faldet og bl√łdte fra hovedet, siger efterforskningsleder Henning Svendsen og forts√¶tter:… Read more »

Mosemanden
11 years ago
Reply to  Niels Hansen

Mona Egebjerg var borgerservicechef i Gribskov Kommune og leder for et kvinde krisecenter . Det var r√łveri da de kr√¶vet “penge og mobil telefon” , jeg skrev om sagen dagen efter p√• min blog hvilket fik familien til at reagere . Jeg tog mig ogs√• den fr√¶khed at ringe til Gribskov Kommune for at vejer stemningen over p√• “berigelsen” af en s√• central person . Ikke bare central i det kommunale system , men pr√¶cis den med ansvar for hele borgerservicesen . Og tro mig det kan simpelhen ikke bliver mere tragisk og grot√¶sk , sl√¶t ikke hvis man s√łger… Read more »

Lotte
11 years ago

@Mette

http://www.religion.dk/artikel/313189:Synspunkt–Darwin-er-snart-aarhundredets-stoerste-joke

F√łlg den.
Hvis jeg, som eksaminator i videnskabsteori, fik sådan en stukket ud, så ville jeg ikke bare dumpe, jeg ville dumpe med anbefaling om, at vedkommende skulle begynde helt forfra.

Islam skal kvases med idehistoriske pointer af folk der ved, hvad de taler om.

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  Lotte

Lotte Jeg ville ogs√• kvase Helen Latifi for det svineri, og jeg ville g√łre mere end det, for jeg ville opfordre hende til grundigt at overveje sin situation og ikke l√¶gge skjul p√•, at jeg mener, at hun ikke besidder de rette evner til at blive l√¶ge indenfor det danske sundhedsv√¶sen. Samt at hun med sin ringe vurderingevne og ubetvingelige trang til manipulation burde holde sig fra alt, hvad der hedder vestlig videnskab. Det er meget for d√•rligt, at Kristeligt Dagblad optager et s√• hadsk et indl√¶g med s√• mange pseudovidenskabelige flop, og det vidner mest om racisme, at man… Read more »

Janne
Janne
11 years ago
Reply to  Lotte

“Islam skal kvases med idehistoriske pointer af folk der ved, hvad de taler om.”

I forhold til islam er vi alle empirister. Husk det! Imamer og islam forskere og nogle politikere vil meget gerne have at islam kun er for lærde og skal sættes op på en piedestal, som vi ikke må kritisere, men sådan spiller musikken ikke i et oplyst og demokratisk samfund.

Janne
Janne
11 years ago
Reply to  Janne

Den var til Lotte.

JensH
JensH
11 years ago

@steen Jeg sidder netop nu og ser programmet ‘Debatt’ p√• SVT2. De ‘debatterer’ hvordan man skal bek√¶mpe et f√¶nomen som SverigesDemokraterne. JImmy √Ökeson er faktisk inviteret med i studiet, men ‘kampen’ st√•r stort set mellem hamog resten af de inviterede publikum + studiev√¶rtinden. Det er endnu ikke lykkedes √Ökeson at f√• lov at tale ud. Det vist bare meningen han skal sidde og tage alle ‘st√łdene’ fra de √łvrige indspiste debatt√łrer. Danmark og DF bliver selvf√łlgelig hele tiden hevet frem som skr√¶mme-eksemplet, og Lena Sundstr√łm er der selvf√łlgelig ogs√• i studiet som de Svenske mediers nyk√•rede ‘Danmarks-ekspert’. Ordet “fr√§mlingsfientliga” bliver… Read more »

Lotte
11 years ago

@Vivi “Mener du virkelig det du der skriver alvorligt ? Altid. Ellers g√łr jeg opm√¶rksom p√• det. G√łr mig umage med at skrive hvad jeg pr√¶cis mener. “I s√• fald er der en m√¶ngde diskussioner der er g√•et dig forbi b√•de herinde p√• Snaphanen, p√• Uriasposten og ikke mindst p√• de engelsksprogede blogs.”” Med vi menes, man, enhver, kongeriget, medier i bred forstand, mennesker p√• gaden. Alle har en holdning, de fleste aner bare ikke p√• baggrund af hvad. Hverken Uriasposten, Snaphanen eller Sappho rammer s√¶rlig mange mennesker. I al respekt. Det brede mediebillede er lige til at lukke op… Read more »

Mette
Mette
11 years ago

Ja, det har du i hvert fald ret i for Norges vedkommende. De overanstrengte sig jo heller ikke for at redde deres j√łder under krigen.

I Danmark er Jostein Gaarder kendt for “Sofies verden”, og s√•dan er det i mange lande og dermed slut. Men i Norge er han et ret stort navn i det hele taget og har √•benbart tjent s√• mange penge, at han kan foretage impulsk√łb i den st√łrrelse. De mangler ikke penge deroppe.

Jeg har et indlæg liggende i filteret.

Beezy
Beezy
11 years ago
Reply to  Mette

Jan Guillou har heller ikke levet forgæves. Tænk på hans forbindelse til PFLP.
I √łvrigt er det m√¶rkeligt, at folk m√•ske nok tager afstand fra Blekingegadebanden, men uden at overveje, hvilken ideologi de arbejdede for – f.eks. i de seneste udsendelser tages dette som gode varer.

JensH
JensH
11 years ago

@Mette Ja, jeg kan godt huske Jostein Gaarder r√¶dselsfulde kronik, som s√•vidt jeg husker vakte en del international opsigt. Men jeg vidste ikke at han havde √łkonomsike interesser i et ‘indvandrert√¶t’ (eufisme for muslimsk kvarter formoder jeg) kvarter i Oslo. Men i s√• fald m√• denne anti-semitiske kronik vel have givet ham noget ‘street-credit’ i derre kvarter. Men det egentlig m√¶rkeligt s√• forhadt Israel er blevet i Norge og Sverige. Bevares, vi har s√• sandelig ogs√• vores hjemlige Israel-hadere i centrum-venstre, men det forkommer mig at hadet til dette mellem√łstens eneste demokrati er meget mere udbredt og intenst i Norge… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

Lotte ….. at vi snart kom til den del af snakken der g√•r p√• hvordan og hvorfor islam er en d√•rlig ideologi………. Mener du virkelig det du der skriver alvorligt ? I s√• fald er der en m√¶ngde diskussioner der er g√•et dig forbi b√•de herinde p√• Snaphanen, p√• Uriasposten og ikke mindst p√• de engelsksprogede blogs. For ikke at tale om de efterh√•nden meget store antal af b√łger, skrevet af folk der har besk√¶ftiget sig med islam i masser af √•r og som freml√¶gger, under henvisninger til hvad der foreg√•r derude i virkeligheden, hvorfor islam er skidt for mennesker… Read more »

Mette
Mette
11 years ago

Et barn er d√łd, og det er altid tragisk. Han faldt om, da han spillede fodbold i fredags. Hjertestop siger JP’s artikel, men det d√łr vi jo alle af. Et barn d√łr ikke af hjertestop s√•dan uden videre. For nogle √•r siden skrev islamisten Helen Latifi, der allerede da var langt henne i et medicinstudium p√• Syddansk universitet, en artikel i ramadanen, hvor hun fremf√łrte nogle meget uvidenskabelige og direkte farlige p√•stande om blandt andet faste. Hun blev hurtigt irettesat professionelt, dog kunne jeg have √łnsket, at hun mere konkret havde f√•et at vide, at hun er helt ude, hvor… Read more »

LFPC
11 years ago
Reply to  Mette

Drengen var tyrkisk og overv√¶gtig: D√łd dreng blev mobbet Den 12-√•rige dreng, der d√łde af et hjerteanfald i fredags, blev mobbet p√• sin gamle skole, men efter skiftet til Fures√ł Privatskole blomstrede han op Den 12-√•rige dreng, der P√• sin gamle skole blev drengen, der er af tyrkisk afstamning, mobbet p√• grund af sin overv√¶gt, men efter skiftet til Fures√ł Privatskole blomstrede han op. – Han blev drillet p√• sin gamle skole, men han var en s√łd dreng, der blomstrede op, da han skiftede til os i 3. klasse, fort√¶ller skoleleder Hasan Ademovski til ekstrabladet.dk. Fures√ł Privatskole har 90 procent… Read more »

Mette
Mette
11 years ago

JensH Naaj, man var godt klart over, det var helt galt fat, for alle asylcentre var fyldt til randen, og asylanter m√•tte derfor indlogeres p√• b√•de og i telte, dette var kommet frem i medierne. Men den officielle statistik kom f√łrst dagen efter valget, det har du ret i, og det var en r√• manipulation. P√• den anden side forst√•r jeg ikke nordm√¶ndenes passivitet. Den er ikke tilf√¶ldig, der skal tit meget til at s√¶tte gang i dem. N√•r det s√• endelig sker, g√•r det tit alt for voldsomt for sig. Hvis du har tid, kan du l√¶se et eksempel,… Read more »

Lotte
11 years ago

Aage har et godt forslag på min side: Han skriver:

“Var jeg nabo til dem i Aarhus, kunne jeg nok hurtigt f√• en optagelse af l√¶sning af en lasbilfuld grise p√• vej til slagteriet vredet ud gennem mine Lowther 2,2Tesla 5,6 kg cobolt-magnet h√łjttaler, vendt mod Mekka.”

ūüėÄ

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Lotte

Tak for et godt grin, Lotte ūüėČ

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Lotte

Eller måske skulle man som nabo begynde at
g√łde sin grund med f√łrsteklasses svinegylle –
det burde nok kunne rive de muslimske næsebor.

S√• f√•r de da f√łrst for alvor grund til at jamre sig ūüôā

JensH
JensH
11 years ago

@Mette “er er de sidste nye Allah-skrig fra det √•rhusianske. H√łjtalere i brug ved moskeen p√• Grimh√łjvej,” Jamen, der sidder da givetvis borgmestre over hele landet som helt r√łde i hovedet af misundelse over at √Örhus er blvet religo√łst beriget p√• denne nemme m√•de. Mange af disse bykonger √¶rgerer sig sikkert over de ikke selv fik den ide, og er ikke et √łjeblik i tvivl om at “so ein ding m√ľssen wir auch haben”. Jeg er sikker p√•, at Odense-borgmester Jan Boye allerede har taget kontakt til vennerne i Islamisk Trossamfund, og tilbudt dem at deres moske kan f√• en… Read more »

Mette
Mette
11 years ago

Nå, jamen det er da godt.

Her er de sidste nye Allah-skrig fra det √•rhusianske. H√łjtalere i brug ved moskeen p√• Grimh√łjvej, hvorfra s√• meget ondt er kommet, ex “kvinder er Satans instrumenter” og lignende under fredagsb√łnnen.

http://jp.dk/indland/aar/article1825421.ece

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Mette

Ja, Mette – jeg har lige set den ;-( Det er en ren jammer og lidelse at h√łre p√• – selv en nabomuslim (? har √•benbart f√•et nok. Og det stopper med garanti ikke der – snart vil de kr√¶ve tilladelse til at udskr√•le deres gyselige jammer og provokationer overalt, som vi allerede har set det nogle steder i Norge, England og vist ogs√• i Tyskland. Hvad med at man bare fik vedtaget i en fart, at den slags uudholdeligt “jammerskr√•l” er der sgu ingen, der skal tvinges til at h√łre p√• i DK? Og de PK i √Örhus og… Read more »

Lotte
11 years ago

@Janne

Ja, og det er godt med mange stemmer, der kan nuancere debatten.
Du trækker lidt den ene vej, og jeg lidt den anden. Så passer pengene.

Mette
Mette
11 years ago

Jeg har ikke fattet, hvad nogle af jer diskuterer, og hvori problemet best√•r. ūüôā

t

Lotte
11 years ago

@Jens H

“Nothing personal, only business. It‚Äôs as simple as that.”

Nej, det er ikke så simpelt. Men gid det var.

Og jeg ér enig med dig i resten.

JensH
JensH
11 years ago

@Lotte

“Mener jeg det er fedt, sejt. superl√¶kkert og helt igennem uproblematisk?”

Det er ikke et sp√łrgsm√•l om at juble og synes det er ‘fedt’ n√•r asylans√łgere f√•r afslag p√• asyl. Det er et sp√łrgsm√•l om n√łgtern realisme. Danmark kan ikke afskaffe denne verdens fattigdom ved at √•bne gr√¶nserne for fattigdoms-indvandring (via asylsystemet) fra 3. verdenslande. N√•r man har en gener√łs velf√¶rdsstat med universielle ydelser, hvor man stort set kan blive fors√łrget fra vugge til grav uden modkrav, s√• er man ogs√• n√łdt til at kontrollere tilstr√łmningen til landet. Nothing personal, only business. It’s as simple as that.

Lotte
11 years ago

@Jens H “Mener du at afviste asylans√łgere skal hjemsendes, kriminelle eller ej??” Ja da…retssystemet har talt. Mener jeg det er fedt, sejt. superl√¶kkert og helt igennem uproblematisk? Nej naturligvis ikke. Jeg kunne da godt t√¶nke mig at v√¶re alm√¶gtig og hj√¶lpe ALLE og enhver. Og forresten ogs√• afskaffe fattigdom. Hvis jeg kunne det, s√• ville jeg f√• skovlen under en del af min d√•rlig samvittighed samtidig. @Janne “Der lukkes bare s√• meget lort ud.” Ja. “I √łvrigt nu vi taler om at argumentere, s√• har de Konservative lige f√•et sig argumenteret frem til at burka og niqab h√łrer hjemme i… Read more »

Janne
Janne
11 years ago
Reply to  Lotte

“Og derfor kunne jeg godt t√¶nke mig, at vi snart kom til den del af snakken, der g√•r p√•, hvordan og hvorfor islam er en d√•rlig ideologi og kun m√• eksistere i hjertet, hvis man har lyst til det.” Jeg tror p√• at vi n√•r dertil ved at blive ved med at kritisere de udtryk for islam, der skader vores samfund og vore frihedsv√¶rdier. Vi kommer dertil ved ikke at opgive kritikken af t√łrkl√¶der, burka og niqab – kultur der ber√łrer danskeres hverdag. Men den debat har vi to vist haft f√łr p√• Uriasposten. T√łrkl√¶der og burka tilstedev√¶relse i det… Read more »

JensH
JensH
11 years ago

@Lotte

Mener du at afviste asylans√łgere skal hjemsendes, kriminelle eller ej??

Lotte
11 years ago

Og ps. forresten

Eliten,hvad fanden det så end er anno 2009?, glimrer næsten totalt med deres fravær. PINLIGT på alle måder.

Lotte
11 years ago

@Janne “Det er for elit√¶rt. Det skal v√¶re muligt at argumentere p√• flere m√•der. Og hvad er egentlig ogs√• bedst (og mest virkningsfuldt), n√•r det kommer til argumentation. Elit√¶r argumentation KAN skubbe v√¶k i stedet for at skabe forst√•else og √¶ndringer/bedringer. Det bliver politikere og andre n√łdt til at tage h√łjde for.” Ja, det er slagsiden ved mit krav. Imidlertid er jeg sikker p√•, at netop Pind kan l√łfte den opgave. Og s√• mangler der nogle flere Kai S√łrlander-t√¶nkende individer, der kan formidle. Generelt er jeg “bare” tr√¶t af, at der ikke bliver set frem og argumenteret mere deduktivt. Hvis… Read more »

Janne
Janne
11 years ago
Reply to  Lotte

Forst√• mig ret, jeg anerkender fuldt ud god og dygtig argumentation og begavelse. Min erfaring er dog bare ofte, at selvom ting bliver sagt p√• en avanceret m√•de og i flotte vendinger og med et h√łjt lix-tal, s√• er det ikke n√łdvendigvis det med mest r√¶son og fornuft i, der bliver sagt. Der lukkes bare s√• meget lort ud. M.h.t. Pind, s√• synes jeg at det er en fordel at han n√•r et bredt publikum – det g√łr han ikke ved at tale og t√¶nke i alt for akademiske vendinger. M.h.t. ideologier, s√• synes jeg at kommunisme og socialisme og… Read more »

LFPC
11 years ago
Reply to  Lotte

Du er simpelthen for kryptisk til at jeg kan forst√• dig, s√• what we have here is a failure of communication, mere end meningsuoverensstemmelser – m√•ske. Men det korte af det lange er, som jeg ser det: Det havde v√¶ret berettiget mistro ikke at give de fire irakere i Vorbassesagen ophold i Danmark. Der har ingen screening v√¶ret for ukontrollabel tredjeverdensseksualitet, og selv om s√•dan en screening var mulig, ville intet flertal g√• ind for at afvise p√• dette grundlag. Vi er i klart mindretal, folk stemmer simpelthen ikke p√• politikere der vil handle proaktivt – induktivt. Det rigtige at… Read more »

Mosemanden
11 years ago

Ham pusherkongen Ghassan Younis som Asylret og 500 moralsk handicappet underskriver fik ud af f√¶ngslet p√• “jule amnesti” sammen med Mustafa Ahmed .

Kom han ikke i gennemhullet tilstand sussene af N√łrrebrogade p√• en b√•rer med drop og det hele , kort tid efter de var blevet l√łsladt ? .

Det er jeg nu ret sikker på han gjorde . .

milak
milak
11 years ago

@ Janne

Helt enig med dit svar til Lotte.

milak
milak
11 years ago

@ Lotte

Du skriver: “Det √¶ndrer ingenting p√• den etik, der engang skal b√¶re os frem, n√•r det her pis (sorry) er overst√•et.”

Konkret ændrer det sandsynligvis ret meget for de konkrete ofre om, deres gerningsmænd er udvist eller ej. Pigen fra Vorbasse Marked, der blev oralt, vaginalt og analt voldtaget af fire irakere, udtrykte i hvert fald lettelse, da hendes gerningsmænd blev udvist af Danmark.

Desuden betyder det også en hel del for de mennesker, der slipper for at blive disse voldsmænds fremtidige ofre.

Mette
Mette
11 years ago

Jeres overskrift om, at Norge er blevet snydt, s√• det driver, er mere korrekt end Katrine Winkel Holms “taget ved n√¶sen”, som slet ikke er st√¶rkt nok. P√• norsk betyder “at lure” det samme som at narre. Og at rundlure nogen er at tr√¶kke nogen rundt ved n√¶sen, dvs. ikke blot at narre dem men at narre dem totalt, s√• at de ikke ved, hvad der er op og ned, sort eller hvidt. Kortsagt er den norske befolkning gennemg√•ende gjort totalt til grin af egne medier, politikere og s√•kaldte kulturpesonligheder. H√łyres formand Erna Solberg gjorde pr√¶cis det, som jeg havde… Read more »

milak
milak
11 years ago

@ LFPC

Men f√łlgende fremg√•r af S√łren Pinds udsagn:

“En af de 282 afviste irakiske asylans√łgere, som mange danskere k√¶mper for skal blive i landet, er d√łmt til to et halvt √•rs f√¶ngsel for voldt√¶gt af en mindre√•rig.”
_

Hvis voldtægtsmanden er en af de 282, er Kirkeasyl for alvor på gyngende grund.

LFPC
11 years ago
Reply to  milak

Det m√• v√¶re en svipser fra Pinds side, for udvisning ved dom er noget andet end at f√• afvist ans√łgning om asyl.

Lotte
11 years ago

@milak @Anne Marie Buch Det √¶ndrer ingenting p√• den etik, der engang skal b√¶re os frem, n√•r det her pis (sorry) er overst√•et. @Janne Jo. Det ville jeg da ogs√• selv v√¶re. Den/de afviste skal UD af klappen. Det ligger helt fast i min forst√•else. Faktisk, hvis det var min unge, er jeg ikke sikker p√•, at jeg ikke ville gribe til selvt√¶gt i afmagt og raseri. Og faktisk er jeg ogs√• forholdsvis sikker p√•, at ingen socialp√¶dagog ville kunne redde s√•dan en klam stodder fra at g√łre det igen og igen. Men det √¶ndrer heller ikke ved min pointe.… Read more »

Janne
Janne
11 years ago
Reply to  Lotte

“Mit krav er simpelthen, at man argumenterer mindst 10% bedre end dem, man anklager, og der er nok at tage af i eksempelposen p√• kirkeasyl m.fl.”

Fair nok, men jeg er ikke enig. For det kan skille vandene i stedet for at samle. Det er for elit√¶rt. Det skal v√¶re muligt at argumentere p√• flere m√•der. Og hvad er egentlig ogs√• bedst (og mest virkningsfuldt), n√•r det kommer til argumentation. Elit√¶r argumentation KAN skubbe v√¶k i stedet for at skabe forst√•else og √¶ndringer/bedringer. Det bliver politikere og andre n√łdt til at tage h√łjde for.

JensH
JensH
11 years ago

Konsekvenserne af Pal√¶stinenser-s√¶rloven af 1992: “Umiddelbart efter vedtagelsen valgte over halvdelen af pal√¶stinenserne at tage tilbage til Libanon for at fejre opholdstilladelsen i Danmark ‚Äď p√• trods af at de havde p√•st√•et at de havde v√¶ret forfulgte i Libanon. Ugen efter kom det yderligere frem at 312 af de 321 angiveligt forfulgte pal√¶stinensere havde rejst frem og tilbage mellem Danmark og b√•de Libanon og Syrien i l√łbet af 1990 og 1991, mens de havde s√łgt asyl i Danmark. I 2005 viste en unders√łgelse at omkring 42% (135) af pal√¶stinenserne i de efterf√łlgende √•r har v√¶ret involveret i og d√łmt for… Read more »

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
11 years ago

‚ÄúJeg vil blive i Danmark, ellers tager jeg til Sverige. Jeg n√¶gter at rejse til Irak,‚ÄĚ sagde Mustafa Ahmed gennem sin tolk.

Neeeeeej för helvete!!! Låt inte oss få hit skiten här!! Utvisa fanskapet till Irak istället!

Anne Marie Buch
Anne Marie Buch
11 years ago

Lotte,

forel√łbig er der 3 af de fremh√¶vede afviste asyls√łgere der er kriminelle, og udvist fordi de er kriminelle.

Det er udtryk for at flygtningen√¶vnet og domstolene har t√¶nkt da de afgjorde sagerne, og at kirkeasyl, bedstefor√¶ldre for asyl o.l. ikke t√¶nker, men kun f√łler. For nogen i hvert tilf√¶lde. Dvs. f√łler for voldt√¶gtsforbryderen, men ikke for barnet.

Skammeligt.

milak
milak
11 years ago

@ Lotte

De palæstinensere, der i sin tid fik ophold, er for en stor dels vedkommende kriminelle. Sandsynligvis gælder noget tilsvarende irakerne.