29
sep
Seneste opdatering: 1/10-09 kl. 0215
31 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Steve Lopez has chronicled the life of Nathaniel Anthony Ayers, a homeless musician with schizophrenia, ¬†once a Julliard-student¬†who sleeps each night on one of skid row’s most dangerous streets, in his columns listed here. L.A.Times

Gaza: Ufrivilligt t√łrkl√¶de for kristne kvinder

De f√• kristne kvinder der er tilbage i Gaza, vel at m√¶rke. Men husk nu: Dette har absolut ingen relevans for debatten om t√łrkl√¶der og s√¶rhensyn herhjemme. Vi skal bare lige v√¶re lidt smidige her og nu og afl√¶gge os kolonihavementaliteten, s√• kommer der ikke flere krav, og alt bliver godt. Det er ganske vist. Via Jihad Watch (LFPC):

[…] A slow introduction of Islamic norms and practices into society began immediately following the Hamas victory in PLC elections in January 2006. This process was accelerated following Hamas’s seizure of exclusive control of Gaza in 2007. […]

This change is being felt in the very fabric of daily life in Gaza. A transition of the status of Islamic observance from social norm to legal compulsion is under way. […]

Few women may now be seen in Gaza without the hijab. More and more are now wearing the jilbab […].

The wearing of the hijab is now said to have become an accepted social norm – perceived as a requirement when outside of the home even by Gaza’s few remaining Christian women. From the summer of 2009, the wearing of the hijab and jilbab became required in Gaza’s secondary schools (according to some sources, certain schools have chosen to ignore this instruction).

It is not only dress in schools, but also the content of study which is becoming increasingly religious in character. Many secular teachers have been fired. Hamas summer camps, which provide cheap alternatives for poor families in the summer months, involve intensive Koran study and competitions which again can provide access to much-needed funds and jobs. The promotion of Islamic norms in Gaza extends to the widespread banning of books and restricting of access to “immoral” internet sites. […]

The increasing use of Islamic Sharia law in judicial proceedings in Gaza is an additional facet of the growing influence of Islam on life there. The formal judicial system remains in existence. But it is being filled with Islamic content. […] Analysis: The Islamic republic of Gaza

Moskébygge i Köpenhamn

En overraskende h√¶derlig reportage af SR at v√¶re. N√¶vner b√•de mullahpenge, Mozzafari og Finn Rudaitzky¬†f√•r ogs√• et ord indf√łrt.

I Danmark finns det ingen reguljär moské. Nu när bygget av den första riktiga moskén fått klartecken i Köpenhamns kommun, vill Dansk Folkeparti ha en folkomröstning om moskébyggen. Men också andra partier och grupper har svårt att förhålla sig till moskébygget. Och ett annalkande kommunalval i Danmark höjer temperaturen på debatten. Gösta Lempert rapporterar.Studioe Ett

Syg og munter

Sygdom er godt stof. De syge har en naturlig interesse i emnet og de raske er hypokondre. Sygdom som medistof sl√•r krisen i folkeskolen, krisen i folkekirken, krisen i folkestyret, krisen i verdens√łkonomien, prostitutionsdebatten, k√łnskrigen og krigen i, ups…….fredsprocessen i Mellem√łsten. I Sverige er kvaliteten ogs√• i top, men tilg√¶ngeligheden er i bund, s√• man kan sagtens give en “v√•rdgaranti” n√•r patienterne d√łr inden de overhovedet kommer til. De der overlever f√•r Europas bedste behandling. S√•dan her ser den ud til n√¶ste gang SF og S¬īsundhedsordf√łrere siger, at regeringen har k√łrt sygehusv√¶snet i s√¶nk og privatisering.

ScreenShot006

I dag presenterar Health Consumer Powerhouse sin √•rliga m√§tning av Europas sjukv√•rd, EHCI. Det √§r femte √•ret i rad som institutet m√§ter Europas sjukv√•rd utefter en m√§ngd parametrar. Sverige f√•r √•ter toppbetyg n√§r det g√§ller medicinska resultat, men betyget dras ner av l√•nga v√§ntetider. I √•r √§r det bara Portugal och Storbritannien som har l√§ngre v√§ntetider. Sverige har √∂verl√§gsen v√•rdkvalitet, men trots v√•rdgarantier och k√∂miljard √§r tillg√§ngligheten fortfarande skr√§mmande d√•lig, s√§ger Hans Dahlgren, n√§ringspolitisk chef V√•rdf√∂retagarna. Totalt sett hamnar Sveriges v√•rd p√• en √•ttonde plats bland de 33 l√§nder som j√§mf√∂rs, och sjunker tre placeringar fr√•n f√∂rra √•ret. Sverige f√•r 762 po√§ng och indexet vanns f√∂r andra √•ret i rad av Nederl√§nderna med rekordh√∂ga 875 po√§ng, f√∂ljda av Danmark (819), Island (811) och √Ėsterrike (795). Sverige har EU:s tredje l√§ngsta v√•rdk√∂er, Annual EU healthcare index puts The Netherlands in ‚Äúuncontested leadership‚ÄĚ.¬†‚ÄĚL√§ttare att f√• tr√§ffa doktorn i Albanien √§n i Sverige‚ÄĚ.

¬ĽOmvendt racisme¬ę

Tyg lige på udtrykket og se nedenfor*. Handikappet udvekslingsstudent under mistanke for homoseksualitet i Hamborg:

First they kicked him to the ground and then they just kept on kicking him in the head over and over again.

In the middle of Hamburg, the severely handicapped American exchange-student Joshua S (28) was almost beaten to death. Motive: They assumed he was gay

Sunday morning around 1.40 AM: Joshua S is out on the town with a friend, Neville (22), who is an exchange student from South-Africa. They had been out partying and wanted to go home. They share an apartment in the Osterstrasse. Joshua S. born in Texas, studied Law in New York and is now finishing his degree at the elite university “Bucerius Law School” in Hamburg.

They pass over Hansaplatz and through Zimmerpforte. Four muscular youths are sitting in an entrance. “They were around fifteen years old, southerners” Joshua recalls. All of a sudden the harassment begins. “Eh, are you gay or what? Fucking faggots!” The two friends aren¬īt fluent in German, and do what they are supposed to do in that situation. They walk quietly away without looking at the youths.

But to no avail. Suddenly someone kicks me in the back” Joshua recalls. Then things start to happen really fast. He falls to the ground. The attackers keep on kicking him in the head over and over. “I told them to stop”, but they didn¬īt stop.

Neville runs down Kirchenweg to get help. But Joshua cannot escape. One side of his body is paralysed after an accident in the New York subway four years ago. He hobbles. He has a titanium disc under the skin of his skull. “It probably saved him from some injuries” his girlfriend Anna-Sophie B. assumes. “The perpetrators obviously saw that he had a walking disability, but attacked him anyway”

As they attackers kept on kicking him, he began to pray out loud, in German. “I hoped that it would make them leave me alone” Wrong: It wasn¬īt until Neville returned accompanied by a third person, that they took off. After stealing Joshua¬īs iPod, that is. Joshua is brought to the AK St. George hospital severely injured. His right eye is so swollen, that he can¬īt see with it.

The police are searching for witnesses to this brutal assault. They are to report at Polizeikommisariat 11 (Steindamm 82, tel. 428651110)

Mann in Hamburg brutal zusammengeschlagen, Behinderter Austauschstudent angegriffen weil man ihn f√ľr schwul hielt, ¬†Behinderten Austauschstudenten angegriffen und schwer verletzt. Oversat af Kitman.TV

*”Omvendt racisme”, stadig oftere ser man udtrykket, men hvad ligger der i det sproglige misfoster ? Det er ikke sv√¶rt af skille ad i sine bagvedliggende tanker. Den herskende sproglige ortodoksi har forl√¶ngst besluttet, at vores tids st√¶rkt udvidede racismebegreb, ikke omfatter mennesker udenfor den vestlige kulturkreds. Ja, de kan knapt tage ind i deres provinsielle hoveder, at japanere kan udvise st√¶rkt fjendtlig adf√¶rd overfor anderledes udseende mennesker, hvad enhver der har v√¶ret i Japan, kan have oplevet. Og de definerende klasser kan slet ikke tage ind, at de √¶dle vilde fra den 3 verden, kan optr√¶de st√¶rkt racistisk. N√•r s√• endelig problemet er blevet manifest og fuldst√¶ndig ul√łseligt, g√•r elitens sprogakrobater over til fase II: den “strukturelle racisme”. Det er et stort hit i Sverige. Kun bl√•√łjede ur-svenskere kan v√¶re det.

I virkeligheden er det et helt √•bent sp√łrgsm√•l, hvem der er de v√¶rste racister i Europa idag, men man kan da i al fald h√•be, at det engang ad √•re ¬†bliver virkeligheden der definerer sproget og ikke omvendt.

Indtil da risikerer formodede b√łsser ikke-racistiske t√¶sk af barbarer, der “ikke kan g√łre for det” og som ikke synes omfattet af 266 b og HMF, og de definerende klasser m√• humpe videre p√• sproglige krykker som “omvendt racisme”. Hvem der er de virkelige racister, bliver ikke √•benbaret i en phd. fra noget universitet, t√łr man nok sp√•.

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

31 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Buch
Peter Buch
11 years ago

HelgeD-H

Det er desværre ikke udelukkende hyggelige omgivelser i selskab med rigtige venner på nettet, der er de eksisterende betingelser.
Hvilket kunne medf√łre at ikke alle oplyser om hvad de foretager sig. Forst√• mig venligst ret, og at der ikke er tale om en personlig forf√łlgelse af dig eller total paranoia fra min side, blot opfordring til omtanke.

Det ER en farlig verden.

HelgeD-H
HelgeD-H
11 years ago

Vel talt og velkommen Johansen. Hvor har du dog v√¶ret al den tid du ikke har skrevet kommentarer til “Snaphanen”? Jo! Jeg har ogs√• l√¶st om det Islam-vanvid som foreg√•r i Gude-staten idealsamfundet Gaza-striben. Endnu mere Koranl√¶sning p√• de h√łjere l√¶reanstalter i Gaza-striben, og afskedigelse af undervisere som ikke er muslimske nok. Alle dernede vogter p√• hinanden for at melde en som ikke er muslimsk nok. Det er noget med 10000 kristne i Gaza-striben -stakkels kristne ūüôĀ Og det er noget med 50000 tilbagev√¶rende j√łder i Iran -skr√¶kkelige levevilk√•r j√łderne bydes ūüôĀ Det synes som om muslimerne siger : S√•… Read more »

Johansen
Johansen
11 years ago

Reglementeret indpakning af kvinder er sat p√• skinner af de islamiske fascister, Hamas i Gaza-striben. Selv kristne skal g√• med hijab. Ligesom de j√łdiske kvinder og andre minoritetsgrupper i iran skal g√• islamisk kl√¶dt.

Hvordan nogen stadig kan kalde disse islamiske kvindeuniformer for “stof” er en g√•de. Mod uvidenhed k√¶mper selv guderne forg√¶ves.

JensH
JensH
11 years ago

Jeg er ikke helt ‘up to date’ med mht. Olivers l√¶ge-uddannelse. Men jeg har ofte h√łrt ham henvise til den selv.

Janne
Janne
11 years ago
Reply to  steen

“Det er der ikke meget ‚Äúl√¶ge‚ÄĚ over. ikke i Danmark i al fald.”

Nå, er der ikke?

L√¶gegerningen er ved at blive temmelig tredje verdensagtig i Danmark, hvor der nu laves m√łdoms-attester til muslimske familier:

“L√¶gen har flere gange st√•et i en situation, hvor familien til en muslimsk pige har kr√¶vet et m√łdomsbevis.

– Pigerne er under et kolossalt pres fra familien. Det kan jeg nemt fornemme, og det ligger selvf√łlgelig ogs√• et pres p√• mig som l√¶ge..”

h t t p://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2009/09/25/131830.htm

Victor
Victor
11 years ago

Hvor er det synd:

D√łdsd√łmt islamist √łnsker asyl i danmark

http://www.information.dk/205414

Limewoody
Limewoody
11 years ago

…………………………………………………de raske er hypokondre.

Hov, hov bare fordi jeg er hypokonder, kan jeg da godt være syg.

JensH
JensH
11 years ago

Kamal ‘Oliver’ Qureshi er trods alt ikke helt dum, (han g√łr jo ogs√• konstant opm√¶rksom p√• at han rent faktisk er l√¶ge), og han har her set helt rigitgt. For at opbygge et nyt og helt anderledes samfund skal man naturligvis nedbryde det gamle samfund og alle de referencer der m√• v√¶re til dette. Derfor er det naturligvis ikke nok, at han bare kan blive v√¶k gudstjenesten ved Folketingets √•bning. Den skal helt afskaffes som endnu et skridt i retningen af afskaffelsen af Danmark som et land byggende p√• kristdommen, og i den kamp er nedbrydningen af symboler og traditioner… Read more »

Victor
Victor
11 years ago

Nu vi er ved Tyskland, så får landet nu en udenrigsminister, med det, man pænt kan kalde for en ny national selvbevidsthed:

http://www.youtube.com/watch?v=6wKzefRyDfw

Janne
Janne
11 years ago
Reply to  Victor

Eller et nyf√łdt udtryk for europ√¶isk sprog- og kulturbevidsthed?

Universalgeni
11 years ago

Slutteligt ser vi så her moskeen by night. Det er så vældigt integreret, ikke sandt? h ttp://www.flickr.com/photos/lennardgrahn/2141118974/

Universalgeni
11 years ago

Det her billede er lidt bedre. Moskeen, som altså ikke eksisterer, fordi den er bygget af ahmadiyya-muslimer og som derfor er en ikke-moske. Et klart udtryk for racisme muslimer og muslimer imellem: h ttp://www.dis-danmark.dk/Kirkeimg/view_stor.asp?KirkeID=1606

Universalgeni
11 years ago

P√•standen om, at vi i Danmark ikke har en eneste moske, som er bygget til form√•let, er endnu et udtryk for racisme. For det har vi skam. Nusrat Djahan Moskeen blev bygget allerede i 1966 og var den f√łrste i Skandinavien. Alligevel markedf√łres op√•standen fra Islamisk Trossmfund overalt. Labu Laban spredte samme l√łgn, da han sammen med en “dansk” delegation skabte muhammed-krisen. At er ikke er en moske i Danmark. Og hvorfor siger alle disse muslimer og deres medl√łbere s√•, at der ikke er en moske i Danmark? Det er fordi, moskeen ikke er en moske, n√•r det er vantro,… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

Jutta –

Jeg skal tænke på dig og jeg håber du slipper helskindet fra den demonstration .

Håber der kommer noget om den på NDR .

Kram til dig
Vivi

MetteDue
MetteDue
11 years ago

F√ľr Jutta’s Deutschland, vores -Danmark og det f√¶lles Europa – gegen Unterdr√ľckung. ūüôā

Og kryds fingrene for Irland.

Niels Hansen
Niels Hansen
11 years ago
Reply to  MetteDue

Alt er ikke tabt endnu, den gode Vaclav Klaus, der fortalte hele eu-parlamentet at der var mere demokrati i det gamle sovjet styrede tjekkoslovakiet end i det nuværende EU, kan måske blive vores redningsmand, jeg elsker hans klarsyn!

http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/article1230878.ece

Niels Hansen
Niels Hansen
11 years ago
Reply to  MetteDue

Tjekkiet har endda brug for EU pga af deres d√•rlige √łkonomi, men Vaclav Klaus og Tjekkiet er heldigvis ikke til salg for ussel mammon, s√• det kr√¶ver endnu mere af dem at g√• imod EU, men de g√łr det

Anonymous
Anonymous
11 years ago

F√ľr Jutta’s Deutschland, vores -Danmark og det f√¶lles Europa – gegen Unterdr√ľckung. ūüôā

Og kryds fingrene for Irland.

Jutta
Jutta
11 years ago

@Mia
Det vil jeg – ogsaa for Mia og Danmark, for det handler sig om Europas frihed.
Tak!

Jutta
Jutta
11 years ago

Jeg er saa traet af det hele. Men Loerdag er jeg med i Berlin.
“For Menneskerettigheder – imod Undertrykkelse”
Jeg skal have et simpel plakat: GG (vores Grundlov) og Sharia med krydset streg over og et israelisk flag extra.

http://www.pi-news.net/2009/09/auf-nach-berlin/#more-87720

Moddemonstranter vil jo som kaendt vaere vores unge Faschister Antifa (Afa), die Linke og Gr√ľne og enkelte muslimer – de fleste fejrer den “Aabne moske” med kiks og tea.
Er det ikke sjovt, at de demonstrerer imod Menneskerettigheder og Undertrykkelse?

Mia
Mia
11 years ago
Reply to  Jutta

Jutta, pas nu p√• dig selv ūüôā

Morten - - -
11 years ago
Reply to  Jutta

Tjo – AFAscisme er ogs√• blot fascisme …

– – –

PeterK
PeterK
11 years ago

“I virkeligheden er det et helt √•bent sp√łrgsm√•l, hvem der er de v√¶rste racister i Europa idag”. Nope, det er helt klart og bevist til ulidelighed. Beathe Winthers, nu Morten Kj√¶rums tankeploiticenter forskede i det og udgav en rapport der med al √łnskelig tydelighed dokumenterede at 80 % af overfald p√• j√łder i Europa udf√łrtes af muslimer. Da den var klar ville man ikke udsende den, men katten var sluppet ud af s√¶kken. Der findes ogs√• utallige unders√łgelser om muslimers overrepr√¶sentation i diverse negative statistikker – hvis man tog muslimer ud af Pisa unders√łgelserne ville Danmark ligge i top 3.… Read more »

Morten - - -
11 years ago

Hvor er det glædeligt, at omvendt racisme nu vinder frem i vore lande og med tiden forhåbentligt helt fortrænger den racisme, som vore eksotiske, udefra kommende medborgere har bragt med sig. Gudskelov!

Godt at læse gode nyheder på Snaphanen for en gangs skyld. Er det måske det med længsel ventede vendepunkt, vi nu oplever ?

– – –

J√łrgen D
J√łrgen D
11 years ago

Jeg kan forst√•, at ogs√• “bl” finder det strafbart at v√¶re homoseksuel.

bl
bl
11 years ago
Reply to  J√łrgen D

S√• sjov. Jeg siger bare, at kvarteret er us√¶dvanlig farligt. St. Georg er et typisk h√•rdt baneg√•rdskvartermilj√ł, men ligesom Istedgade, er det ved at blive mond√¶nt, der er rigtig mange fancy cafeer, men ogs√• b√łssebarer, bordeller, gadeludere (stiknarkomaner og mindre√•rige) . Mods√¶tniger m√łdes, ligesom Gr√łnland i Oslo. Der er langt mere politi til stede i fx. Reeperbahn-kvarteret St.Pauli end der er i St. Georg, synligt er der bare ikke radikale muslimer tilstede i St. Pauli. D√©t er der i h√łj grad i St. Georg. Det kunne have v√¶ret 2 andre m√¶nd som fulgtes ad, som ville v√¶re blevet overfaldet. “Drengene”… Read more »

bl
bl
11 years ago

Forskellige l√łse betragtninger om St. Georg: 1. De “formodede gerningspersoner” s√• angiveligt den skadelidte udenfor en bar frekventeret af homoseksuelle. 2. Efter beskrivelserne at d√łmme ventede gerningspersonerne p√• nogle “ofre” de kunne chikanere. 3. St. Georg er kvarteret for homoseksuelle i Hamborg, Christopher Street Day Parade finder altid sted der, bl.a. i gaden Lange Reihe. 4 St. Georg er kvarteret i Hamborg, hvor man ser m√¶nd med langt uplejet fuldsk√¶g i djellaba eller andre mellem√łstlige flagrende mandsbekl√¶dning og h√•rd hud p√• panden af at bede, samt kvinder i forskellig grad af tild√¶kning. 5. Bucerius Law School = privatuniversitet, S√łrens far… Read more »

Pk
Pk
11 years ago

Marianne Jelveds venner er alle steder.
Ja det er slemt. Når kvinderne i Soc,SF og de Radikale læser om dette overfald,
s√• f√łler de, at en bedre verden er p√• vej.
For disse kvinder er andre mennesker overfaldsmateriale.
Derfor ser vi dem altid smile, når de er på TV.

Morten - - -
11 years ago
Reply to  Pk

A-a-ah, nu strammer du den vist. De smiler da snarere, fordi de ikke læser denne her type nyheder.

Man skal ikke forurene sit sind, ved de.

– – –

Victor
Victor
11 years ago

Nu vi er nede i Pr√łjssen – s√• har Verwaltungsgericht i Berlin lige givet en gymnasiast lov til at bede:

http://www.tagesspiegel.de/berlin/Polizei-Justiz-Wedding-Gebet-Islam-Schulen;art126,2911886