2
okt
Seneste opdatering: 3/10-09 kl. 0527
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

gyldendal taheri 019

Ny bog af Rifbjerg, hans 142 udgivelse. Man kan ikke ¬†udelukke, det er godt, men jeg har ikke l√¶st nogen siden den Kroniske Uskyld i 2.g. 1969. Dengang ville jeg have skrevet sk√łnlitteratur, men nu er jeg havnet der, hvor jeg knapt l√¶ser det, s√• er der nok ikke ¬†basis for en vellykket forfatterkarriere med samme succes som for eksempel Hanne Vibeke Holst, her i samtale ¬†med Mona Sahlin om – ja, det s√¶dvanlige. Some girls have all the luck ! Holst kan m√•ske afl√łse Thorning, n√•r hun taber n√¶ste valg. Den tillidsv√¶kkende ¬†accent kan der v√¶re stemmer i, lyden af sosse-femi-litteraturens Dyne Larsen.

O-dag i K√łbenhavn

Samtidigt med Michelle Obama kom tevedrottningen Oprah Winfrey till Köpenhamn. Hon ska bland annat söka svar på frågan varför danskarna anser sig vara världens lyckligaste folk. Den danska turistnäringen gnuggar händerna av förtjusning över uppmärksamheten. Turismen har nu minskat för andra året i rad. Inom branschen anser man att det beror på att Danmark anses som främlingsfientligt. (Ole Rothenborg, DN.)  (foto II, close up, III kortege.)

DSC_7171-1

(Hvis nogen synes de har f√•et rigeligt med Obama og Ophrah, s√• m√• man have os undskyldt, vi ikke ser TV her p√• bloggen. Det er ikke √•ndshovmod, kun et sp√łrgsm√•l om value for money. En ven i USA sagde, at vi godt m√•tte beholde Oprah for ham. Men 30 minutters Danmarksreklame i hendes show, det kan ikke k√łbes for penge, siger vores anden ven. Han er turistguide i K√łbenhavn.)

Mere af dagens svenske Danmarks-punk:¬†De lyckliga rasisterna , “Fr√§ls oss ifr√•n ondo” till den som vill f√∂rst√• den danska fr√§mlingsr√§dslan, Ole Bornedal vill kommentera Danmarks v√§xande fr√§mlingsfientlighet, Danmark har f√∂r√§ndrats. Danska politiker f√∂rs√∂ker√∂vertrumfa varandra i att f√∂rtala muslimer. Og inden vi bliver for k√¶ph√łje: Runor kan ha arabiska r√∂tter, d√©r fik vi godt nok den fra det nye lykkelige arabien √łst for Broen. – Det er ¬†klart, at n√•r verdens m√¶gtigste mand skal tvinges til at k√łre ad Kalvedbod Brygge, ligger der en v√¶ldig, strukturel fremmedfjendtlighed bagved. Kun en √¶gte dansk “p√łlsefascist” kan l√¶gge en s√•dan rute. Sp√łg til side: det hedder i Sverige at Danmark har f√•et “islam p√• hjernen”, men s√•dan h√¶nger det overhovedet ikke sammen. Det¬†er den rituelle trommedans de 18.000 skriverkarle bruger for at holde korps√•nden og de gode venskaber med politikerne oppe, mens de i f√¶llesskab √łdel√¶gger landet. Det hedder sig rigtignok at prostitution er forbudt i Sverige, men svensk journalistik er ikke omfattet af forbuddet. Den har i godhedens tjeneste p√•f√łrt egne hjerner en sv√¶r, behandlingskr√¶vende Danmarksneurose. Kun to ting kan kurere den: Danmark selvmutilerer efter det svenske journalistforbunds forebillede, eller svenske v√¶lgere smider hele “intelligentsiaen” p√• porten. Ingen af delene ligger lige for selvom¬†Sverigedemokraterna nu er landets 5 st√łrste parti. MSM har er sjovt nok g√•et helt uden om den Sentio m√•ling ¬†i deres rapportering. Og til den sm√•lige, sm√¶kforn√¶rmede Ole Rothenborg: ¬†Danskerne “anser sig ikke for at v√¶re lykkelige”, nogle ude i verden der pr√łve at m√•le den slags, anser det. Jeg ville sige det mindre opulent: vi har en hel del mere tilbage at miste end ¬†Sverige. Jeg kender ingen st√łrre lykke, end den at v√¶re et barn. Selv den er ved at blive en luksus:

Gruppevoldtægt af barn i spisefrikvarteret

Den tio-åriga flickan och de tre tolv-åriga pojkarna hade gömt sig i en skogsdunge på skolans område.Där våldtogs flickan av pojkarna, misstänker polisen. Det är tragiskt när sånt här händer, det får inte hända, säger utbildningsdirektören vid Linköpings kommun. Händelsen inträffade under lunchrasten på en skola i Linköping i tisdags. Tioårig flicka våldtogs på skolgården, SR:  Vi är ytterst bekymrade och upprörda över att det här har kunnat ske. Både pojkarna och flickan med familjer har erbjudits stöd hos barnpsykiatrin.

Uddannelsesdirekt√łren lyder som Tage Danielsson i hans ber√łmte monolog om Sannolikhet. Det er kun f√• m√•neder siden der faldt dom i en lignende sag – Hammakullskolan, hvor Hadi og Shivan havde tolket det svenske frisind s√•dan, at svenske hunk√łnsv√¶sner er ludere og bes√¶tteropf√łrsel (ookupantbeteende) i Sverige, ikke bare opmuntres i Koranen, men ogs√• i Sveriges Riksdag og i√łvrigt n√¶ppe straffes. Det havde de ikke helt misopfattet. N√•r ¬†man l√¶ser ¬†om Sletstadskolen, mere end aner man en parallel “h√¶ndelse” dennegang. Hvilke turister mon det skaffer til Sverige? Det kan vi selv svare p√•. 2000 asyls√łgere – om m√•neden.

Barnen på Slestadsskolan kommer från hela världen. 41 % av barnen har annat modersmål än svenska. Vi upplever att det är mycket positivt med en mångkulturell skola, en spegling av samhället i stort.

Theodore Dalrymple skriver idag om et land, der lige så godt kunne være Sverige: It’s Only Anti-Social, In Britain, the seriousness of an offense depends on who the victim is.

Skænding af kristne grave i Algier

The Algerian government did not agree to clean them up unless there were no more crosses, just a simple stone on the graves. The bones were emptied out and placed in a pile.

Sidi Bel Abbes 1

I’m from Oran, and am a member of the historical committee CLAN (Liaison Committee of Associations of Frenchmen of North Africa). The photos are from 2009. We have a committee in charge of the cemeteries in Algeria that gathers information on the condition of our cemeteries. A year ago, France decided to bring together the remains from several necropolises of smaller cities into one or two large cemeteries. The condition of the sites is disastrous and has been since independence. We can provide detailed documentation that covers more than thirty years of observations.

The military cemeteries have not been spared. As an example, the cemetery of Mers-el-Kébir, where the tombs were smashed a few years ago. The Algerian government did not agree to clean them up unless there were no more crosses, just a simple stone on the graves. The bones were emptied out and placed in a pile.

We received the photos from Oran Tamashouet – a large necropolis if ever there was one. Its indescribable condition proves that there is a conscious will to sully the graves. My family is buried there, and I hope you will spare me any further reckless comments (…) Mere p√• Gallia Watch: The Christian Cemetery of Sidi-Bel-Abbes (60 kilometer syd for Oran) og INFORMATIONS SUR NOS CIMETIERES EN ALGERIE.

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] bistandshj√¶lp: momsfritagelse og direkte statsst√łtte. Derfor er analogien til prostitution, som vi gjorde forleden, ikke ¬†s√• langt ude som man kunne […]

Olle
Olle
11 years ago

Att turismen från Sverige minskat är inte så konstigt. Danska kronan har blivit så stark så det är alldeles för dyrt att åka över. Det har inget med att svenskar skulle tycka att danskar är rasistiska. Tvärtom så tycker nog en majoritet svenskar att danskarna är väldigt vettiga. Som sagt det har med ekonomi att göra och inget annat.

Janne
Janne
11 years ago

“Den tillidsv√¶kkende accent kan der v√¶re stemmer i, lyden af sosse-femi-litteraturens Dyne Larsen.”

Grineren sagt, men hvad har Dyne Larsen nu gjort? ūüėČ

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
11 years ago

“Mon ikke ogs√• S√§po er med p√• en kigger p√• Snaphanen? Det lyder ut√¶nkeligt andet. Og der var jo noget i medierne for nogen tid siden om at dansk datatrafik kunne blive opfanget af den svenske Stas‚Ķ. √łh S√§po-overv√•gning af al internetaktivitet.”

Det är FRA (Försvarets RadioAnstalt), Sveriges svar på Echelon. Dom förmodas avlyssna all elektronisk trafik som passerar gränsen. Om dom även avlyssnar trafik inom landet låter jag vara osagt. Som dom säger på engelska, better safe than sorry, så det borde man kanske räkna med att dom gör.

LFPC
11 years ago
Reply to  Robin_Shadowes

FRA st√•r vel bare for at indsamle trafikken? Selve analysen og registreringen af forhold der har med den indre sikkerhed at g√łre m√• vel sortere under S√§po, eller hur?

Janne
Janne
11 years ago
Reply to  steen

“Kai S√łrlander, Morten Uhrskov, Kasper St√łvring, Michael Pihl, Michael Jalving, Ralph Pittelkow, Karen Jespersen, Svend Ove Gade osv.”

Fint at de n√¶vnes her p√• Snaphanen og da der er en del svenskere der kigger med her, s√• var det da en rigtig god ide om de spredte kendskabet til netop de n√¶vnte danske debatt√łrer. Nogen skal jo v√¶re budbringere – og svenskere har godt at at f√• et mere nuanceret kendskab til Danmark. ūüôā

Hegra
Hegra
11 years ago

Jeg er norsk bosatt i Stockholm og jeg undres til stadighet over alt det negative som svenske aviser skriver om Danmark. Hvorfor gj√∂r de dette? Jeg har ogs√• bodd i Danmark og kjenner meg overhodet ikke igjen i beskrivelsene av Danmark. Vanlige svenske mennesker er ikke av samme oppfatning som journalistene. Jeg har aldri m√∂tt en eneste svenske som sier at dansker er rasister og hater fremmende osv. √Öpen debatt, ytringsfrihet og kritikk er ikke det samme som hat. Er det “inne” blant svenske journalister √• hate Danmark. Politisk korrekt er det i alle fall. N√•r Lena Sundstr√∂ms makkverk “V√§rldens… Read more »

Janne
Janne
11 years ago
Reply to  Hegra

Her hvor vi bor, bor der ogs√• en del svenskere – b√•de unge, √¶ldre og gamle – og de r√•-blander sig med danskere og alle andre. Her h√łres intet om at danskere er s√• slemme som nogle svenske journalister h√¶vder. Her er oven i k√łbet flere svenskere som er emigreret til Danmark.

Janne
Janne
11 years ago
Reply to  Hegra

“B√•de pojkarna och flickan med familjer har erbjudits st√∂d hos barnpsykiatrin. Flickan g√•r nu i skolan som vanligt. De pojkar som ska ha beg√•tt √∂vergreppet √§r ocks√• kvar p√• skolan, och f√•r undervisning en och en med varsin l√§rare.” Skoleledelsen siger at de har fuld kontrol over situationen. Kn√¶gtene befinder sig stadigv√¶k p√• skolen. Og de f√•r hj√¶lp af b√łrnepsykiatrien! Hvad med de andre elever, der nu skal g√• sammen med de kn√¶gte der har forgrebet sig p√• en 10-√•rig pige? Det er slemt at se at endnu en flok drenge kollektivt har forgrebet sig p√• en pige. Kn√¶gtene kan… Read more »

Mosemanden
11 years ago

Den f√•r ikke for lidt p√• jungle trommerne over p√• den anden side af sundet skal jeg love for . Er der noget under optr√¶k ? Skal vi spr√¶nge broen nu ? . Eller er det bare nogen lokale efter reaktioner oven p√• den falske asiaters “Blockbuster” om Danskernes folkeparti ? . De f√łrste fire linjer Steen gav mig en frygtelig lyst til en gang svensker bashing , ikke p√• bloggen men som i de gode gamle dag da jeg i sommer varmen blev inviteret til Frederikshavn og Skagen af nogen lokal vindt√łrre drenge . De viste mig kunsten at… Read more »

Mia
Mia
11 years ago
Reply to  Mosemanden

“De viste mig kunsten at t√¶ve fulde svensker i bunder , men de kaldte det dog ikke for bashing men noget i stilen med at ‚ÄĚ sende nogen gule og bl√• med b√•den‚ÄĚ.”

Jeg begynder at forst√•, hvorfor svensken ikke er s√• vild med os danskere…

Mosemanden
11 years ago
Reply to  Mia

Det husker de da intet af ūüôā

Så slemt var det nu heller ikke. .

Mia
Mia
11 years ago
Reply to  Mosemanden

Ja, ja… det var dengang, en mand var en mand, der slog p√• t√¶ven med de bare n√¶ver, og skolevejen blev forceret i regn, slud og bl√¶st og var mindst 10 km lang… ūüėČ

LFPC
11 years ago
Reply to  Mosemanden

Mon ikke ogs√• S√§po er med p√• en kigger p√• Snaphanen? Det lyder ut√¶nkeligt andet. Og der var jo noget i medierne for nogen tid siden om at dansk datatrafik kunne blive opfanget af den svenske Stas…. √łh S√§po-overv√•gning af al internetaktivitet.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
11 years ago

Så danskar är världens lyckligaste folk, trots alla muslimer. Om muslimerna plötsligt hade försvunnit genom magi, hade danskarna då gått från lyckliga till extatiska?

Thomas Bolding Hansen
11 years ago

Theodore Dalrymple er som altid skarp som en regekniv.

The battle of britain er ovre, nu er det the battle up the hill, mod politisk korrekthed og den blinde afsindighed, der rummes i kulturrelativisme.

Nej, civilisationer d√łr vitterligt ikke, de beg√•r selvmord.

Thomas Nydahl
11 years ago

Käre Steen
jag kunde inte l√•ta bli: jag “l√•nade” din rad om prostitution och svenska journalister. Det gav mig dagens f√∂rsta riktiga skratt. God weekend! Thomas

Victor
Victor
11 years ago

Pat Condell er på banen igen

http://www.youtube.com/watch?v=STlYN5KCiWg&feature=sub

Pk
Pk
11 years ago

Måske er vi et lykkeligt folk af 2 årsager.
Vi bor ikke i Sveg-rige.
Der er ,GUD v√¶ret lovet, nok ca 40 √•r til f√łr muslimerne bestemmer det hele.
Så bare se, der er da noget at være glad over.