6
okt
Seneste opdatering: 7/10-09 kl. 0348
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

CFRA Radio Ottawa Canada with Kurt Westergaard and IFPS James Cohen. En time, meget værd at høre, blandt andet giver James Cohen et meget interessant indblik i Ivy League universitetetes tankegang. Det er i aften i Canada (nat dansk tid) at Westergaard og Hedegaard er på The Michael Coren Show. Det dukker utvivlsomt  op her:

Turns out, my IFPS colleagues noticed Omer Bajwa at Kurt Westergaard’s Yale talk. I previously mentioned Bajwa, billed as the Muslim chaplain of the Yale Muslim Student Association, for having told an Islamabad audience that “Muslims will win the final victory in the West if they conform to their beliefs and disseminate the message of Islam with wisdom and politeness.”

Bajwa also made another baseless declaration: namely, that he had read “in the New York Times” that the son of Kurt Westergaard had converted to islam, and what did the son think of the father’s cartoon? Answer: Westergaard’s son has not converted to Islam and there was no such story in the New York Times. Diana West: More on Yale’s “Muslim Victory” Chaplain

Jørgen Bæk Simonsen: Sic transit gloria mundi

We hardly knew ye. Alting har en ende, og for en mand hvis profession er at sige absolut ingenting, må tiden i rampelyset rinde ud før eller siden, formentlig snarere før end siden. Infomedia er et rigtigt sjovt og nyttigt værktøj til at tage bestik af tendenser, selv om der selvfølgelig er underliggende variable som avismarkedets omskiftelser og fælles stof der også spiller ind. Bæk Simonsens finest hour ses at være som sniksnakker omkring 9/11 og Muhammedkrisen, men spørgsmålet er om det bliver ham medierne kommer styrtende til næste gang fredens religion siger ‘bum’. Antal hits på “Jørgen Bæk Simonsen” på Infomedia fra 1995 til i dag (LFPC):

1995: 13; 1996: 38; 1997: 38; 1998: 47; 1999: 33; 2000: 21; 2001: 130; 2002: 40; 2003: 41: 2004: 74; 2005: 73; 2006: 517; 2007: 216; 2008: 215; 2009: 50

[…] Religionshistoriker med speciale i islam Jørgen Bæk Simonsen mener ikke, at fænomenet er isoleret til muslimske samfund.

»Mænd i mange kulturer giver sig selv større rettigheder, end de er villige til at give deres søstre. Hvis en dansk dreng er sammen med mange piger, er han en frisk fyr. Gør en pige det samme, er hun løs på tråden,« siger Jørgen Bæk Simonsen.“ Jomfrukrav rammer kun piger

Beklager, men virkeligheden har ‘islam på hjernen’

Men det er jo altid nemmere at gå efter budbringeren. Vil nogen ved deres fulde fem sige at denne stigning skyldes fremmedhad, nationalt snæversyn, racisme og manglende kendskab til denne religion? Og et endnu mere skæbnesvangert spørgsmål: Hvad siger dette om situationen i Europa om få årtier, når procentandelen af muslimer er steget til 20-30%? Søgning på ordet “islam” på Infomedia 1995-2009. Holy shit (LFPC):

1995: 893        1996: 837       1997: 896

1998 :1081      1999: 1262     2000: 1445

2001: 5662      2002: 5071     2003: 4096

2004: 6840      2005 :9050     2006 :20022

2007 :15199    2008 :15513   2009 :11535

En tvetunget Nelson Mandela?

Da jeg så denne video på Gates of Vienna og overvejede om det var noget for Snaphanen, greb jeg mig selv i den berøringsangst som jeg dagligt skoser mainstreammedierne for at udvise: Hvad vil man tænke om mine motiver? Derfor er der selvfølgelig ingen anden mulighed end at poste den, hvis man skal bevare bare en smule integritet. Ja, den kommer fra en ekstrem pro-apartheid site (CofCC), ja, kommentarerne på YouTube er på neanderthalstadiet i deres primitive racehad, men det afgørende er: Er det sandt, eller er det ikke sandt, at Nelson Mandela synger “dræb de hvide” på et afrikansk sprog, og siger noget andet på engelsk? Af gode grunde kan jeg ikke stå inde for oversættelsen af sangen, men er den korrekt, rejser det selvfølgelig spørgsmålet om udlægningen af videoen som bevis på tvetungethed er forkert, og  om det er helt berettiget at denne slags optagelser bliver ignoreret af medierne.

Emnet er måske umiddelbart fjernt fra Snaphanens sædvanlige aktionsradius, men i et større perspektiv er den relevant i forhold til spørgsmålet om tabuiseringen af racisme og hate speech vendt mod hvide, og for grænsedragningen med hensyn til kollektiv skyld: Er Sydafrikas hvide stadig – og hvis ja, hvor længe endnu? – kollektivt skyldige i overgreb begået under apartheid, og er det rimeligt og forsvarligt at tilbageværende had udtrykkes i racetermer? (LFPC).

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Janne
Janne
11 years ago

Skønt at International Free Press Society (startet i Danmark – det er bare vildt! – i lille Danmark) også har fået en afdeling i Canada. Stor tak til Lars Hedegaard. Kurt Westergaard gør det rigtig godt på Danmarks og Vestens – og selvfølgelig sine egne – vegne i radio programmet fra Canada. Det er en fantastisk rejse han er på – ikke med sværd og aggressioner – blot med ord – og så et meget sympatisk væsen. Make words not swords! – siger repræsentanten fra voksenoprøret. Og det er godt at se en genoptrykning af de danske JP muhammedtegninger. Og… Read more »

Mette
Mette
11 years ago

JensH

Jeg vil kalde canadiernes optræden på videoen for ret så passioneret. Prøv om du kan få tid til høre den.

JensH
JensH
11 years ago

@Mette “t forsiden af et af Canada’s største dagblade næste dag ville handle 80 pct. om Westergaard, og det blev også fremhævet, at dette sker med stor forsinkelse” Er Canada ved at ‘komme op i omdrejninger’ mht. til truslen fra islam?? Det er i så fald nye toner, da der indtil nu har hersket en strigent politsk korrekthed. Såvidt jeg husker var der faktisk en avis der trykte de JP’s Muhammed-tegninger, hvorefter chef-redaktøren blev stillet for et ‘menings-tribunal’ som den pågældende delstat havde oprettet. Seancen hos dette ‘tanke-politi’ blev optaget, og videoen har vistnok også været lagt ud her på… Read more »

Mette
Mette
11 years ago

Kurt Westergaard skal have tusind tak for den fine måde han repræsenterede sit land på. Jeg tog mig tid til at høre hele videoen fra Canada og synes, at Westergaard svarede klogt på sin rolige og velovervejede måde. Dette blev også bemærket og fremhævet af canadierne, der gav ham og hele “sagen” en fin opbakning. . Som Kurt Westergaard så rigtigt sagde, og vi andre jo hele tiden prøver at leve op til, FORSVARER MAN YTRINGSFRIHEDEN VED AT BRUGE DEN. Ellers må man sige, at Yale fik læst og påskrevet! I et stykke tid viste videoen Yales logo, hvori indgår… Read more »

JensH
JensH
11 years ago

“Jeg tror heller ikke en lukket institution med store fladskærme og playstation, bordtennis osv. god mad..” Hvad mener du med “lukket”?? Hvis det er de Danske “lukkede institutioner” du tænker på, så er det mit indtryk, at de indsatte ‘unge’ kan stikke af nærmest efter behag. Iøvrigt, så er det jo lidt svært at få glæde af “store fladskærme og playstation”, hvis man mentalt befinder sig i det 7. århundrede, og det er mit indtryk af mange af de herboende Somaliere befinder sig netop i det århundrede. Totalt umulige at ‘integrere’ i et moderne vestligt samfund. Men i Sverige må… Read more »

Thomas Bolding Hansen
11 years ago
Reply to  JensH

“Men i Sverige må de jo åbenbart have meget bedre erfaringer med Somaliske flygtninge/indvandrere. Ellers ville det jo være totalt tåbeligt at åbne en ladeport for yderligere Somalisk indvandring via asylsystemet, ikke sandt?”

Tja, de registrerer vel ikke for kriminalitet efter oprindelsesland. Det gjorde vi jo heller ikke for blot få år tilbage, så erfaringen må jo hentes på gaderne stille og roligt. Sørgeligt, men sandt.

Thomas Bolding Hansen
11 years ago

Jeg tror heller ikke en lukket institution med store fladskærme og playstation, bordtennis osv. god mad, faste rammer er særligt afskrækkende.

JensH
JensH
11 years ago

@Thomas Bolding Hansen

“en forventning om at de sender penge hjem, til dem som så møjsommeligt har investeret i rejsen herop”

Det er sikkert en af grundene. En anden kunne også være at det er fuldstændig omkostningsfrit for dem at begå kriminalitet i Sverige. Kriminalitet de hjemlandet var blevet 40 cm kortere af -målt fra oven- får de Sverige blot en betinget dom for.

JensH
JensH
11 years ago

@steen Man tror det er løgn, men netop som Sverige er begyndt at tvangshjemsende nogle af alle de Irakere der er kommet til landet, så har “Migrationsöverdomstolen” lige åbnet en ladeport for Somaliske ‘flygtninge’: “Somalier får stanna i Sverige Tre somaliska män får permanent uppehållstillstånd i Sverige, därför att det råder inre väpnad konflikt i deras hemstad Mogadishu. Det fastslår Migrationsöverdomstolen. Migrationsöverdomstolen tar dock i sin dom bara ställning till situatio- nen i Mogadishu och konstaterar att det inte heller finns något intern- flyktsalternativ för de tre männen. -Det här innebär troligen att väldigt många somalier kommer att få stanna… Read more »

Thomas Bolding Hansen
11 years ago
Reply to  JensH

For at gøre ondt værre, har de lige netop en større indvandring af somalier, end vi har, cirka, fra alle muslimske lande: 3557 i 2008. http://www.migrationsverket.se/pdffiler/statistik/statistik_6_2008.pdf Som om der ikke var integrations og kriminalitetsproblemer nok i Sverige. Det vil nok hævde de kommer fra Mogadishu, og i øvrigt have en masse børn med, som er deres “egne”. Men selv i Sverige DNA tester man vel efterhånden for den slags. Men hvor skal man så gøre af de børn? Så vidt jeg husker er der mange børneflygtninge med kurs mod Sverige, det er der nok en grund til. En af gundene… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Mere kulturberigelse – nu holder man sig ikke længere tilbage fra at befri anholdte “brødre” Betjent sparket i ansigtet Offentliggjort 06.10.09 kl. 17:01 En københavnsk politimand blev sparket i ansigtet, da omkring 10 unge ville befri to anholdte nær Københavns Byret. http://jp.dk/indland/krimi/article1841776.ece Og fra den mere muntre afdeling: http://jp.dk/udland/europa/article1841467.ece Muslimer nægter at spille mod bøsser Af JØRGEN ULLERUP, JP’s korrespondent i Paris Offentliggjort 06.10.09 kl. 14:11 Et homoseksuelt fodboldhold i Paris fik kold skulder af muslimsk hold. Paris “Vores hold består af praktiserende muslimer, og det strider mod vores principper at spille mod jer,” lød beskeden i en mail, da… Read more »

Mia
Mia
11 years ago
Reply to  Bjovulf

HØRT! HØRT!! Godt at du er tilbage igen Bjovulf. Du har ikke været på Snaphanen, i hvad der føles som indtil flere dage 😉

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Mia

Mange tak, Mia 😉 Ja, jeg var løbet lidt tør for brændstof, men jeg har skam fulgt med løbende. Det var den pseudointellektuelle og totalt ignorante Bettina Heltbergs katastrofale optræden i Deadline 2 forleden aften, der fik mig kickstartet igen ( fx. “demokratiske islamister” !!! ). Bare få hende – og andre frelste gloriepudsere af hendes type – på skærmen noget oftere, DR2! Så behøver Lars, Lene Pia & co. overhovedet ikke at bekymre sig om det næste valg 🙂 Bare hun, BH, og vennerene kan få lov at dyrke deres frelste menneskesyn for fuld udblæsning, så skide være med… Read more »

Mia
Mia
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Tak for Deadline-tippet 🙂 Jeg har næsten ondt af Bettina. Hun forsøger jo at forsvare sin afdøde mands minde. Dog bliver jeg vred, når hun taler om “muslimske tabere”. Jeg gad nok vide hvor hun bor, men her på Nørrebro, føler jeg mig mest af alt, som en dansk taber. Det går ad Pommern til, og det er hovedsagelig pga. muslimer! Det bliver ganske komisk, da hun til sidst begynder at råbe op om Oles “ekstremisme”. Hun lyder som en plade, der har sat sig fast. Det undrer mig næsten, at hun ikke rokker frem og tilbage under recitationen! Det… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Selv tak, Mia 😉 Bettina H. er da totalt uden kontakt med virkeligheden og vel på det nærmeste også helt uden for pædagogisk rækkevidde. Om virkeligheden så ramte hende eller hendes kære som en forhammer, så ville hun stadig sidde der med sine frelste PK-holdinger og tale om dialog, forståelse og respekt for andre kulturer, uanset hvilken uforskammet opførsel, endeløse vanvittige krav og religionsstyret vanvidsmentalitet de så ankommer med. ALLE konflikter er pr. defintion ALTID de (ufrivillige) danske værters skyld set i hendes bedrevidende optik – alt andet ville da være helt utænkeligt. Når nu hendes forhenv. mand (Svend Auken)… Read more »

Mette
Mette
11 years ago

LFPC Efter lidt netsurfing fandt jeg den oplysning at bhulu , der her oversættes med “hvide” betyder “boer” på sangens sprog, hvilket vel oprindeligt var synomymer – eller næsten. . Jeg antager, at det er en gammel ANC-slagsang, som Nelson Mandela synger med på af nostalgiske grund, ligesom SF’erne boltrer sig med deres slagsang om “sultens slavehær”, når rødvinen stiger dem til hovedet på deres gourmetweekendmøder på Dragsholm, og hvor de ellers ses. ANC har en broget fortid, og for mig, der i mange år troligt støttede dem ved at boykotte afrikanske varer og endda engang nægtede at deltage i… Read more »

Victor
Victor
11 years ago
Reply to  Mette

Vil lige lægge lidt til: Det ER en ældgammel sang – jeg kan huske den fra 70erne. (I øvrigt den gang hvor Joe Slovo og Chris Hani var ledere af organisationen). Og som altid er kontext alt – jeg ville meget nødigt have mig frabedt at gøre Kong Christian politisk korrekt, så gotherne beholdt deres hjernemasse…. Men der er en interessant vinkel her: Kan man ikke sammenligne boerne og muslimerne? I begge tilfælde var/er det indvandrede mindretal, som forsøger at gøre befolkningsflertallet til dhimmier. I så fald kan det ikke bringe mit pas i kog, at man synger om deres… Read more »

LFPC
11 years ago
Reply to  Mette

Dette med nostalgi kan lyde oplagt, men vi taler om den mest centrale personlighed i Sydafrika, selveste symbolet på opgøret med fortiden, og vi taler om et land der (med min beskedne viden) har været gennem en belastende periode af “truth and reconciliation”, med omstridt resultat.

På denne baggrund, lyder det sandsynligt at dette samlingspunkt tager let på de stærke følelser og synger en sang indeholdende dødstrusler mod de tidligere modstandere, ud af ren nostalgi?

Igen, det er ud fra overfladisk viden jeg skriver dette, men jeg vil som minimum sige at noget ikke er som det burde være.

Victor
Victor
11 years ago
Reply to  LFPC

Skal vi så osse lade være med at synge kong Christian…nu hvor vi er medlemmer af både EU og Nordisk Råd??

LFPC
11 years ago
Reply to  Victor

Du fabulerer. Læs mit svar til Mette igen.

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  LFPC

LFPC I slutningen af videoen taler Nelson Mandela om demokrati, og under sangen, hvor folk står med knyttede næver som tegn på, at de er villige til at kæmpe, står han ved siden af flere hvide mænd, der synger med på sangen. Det er “boerne”, de vil bekæmpe, og hvad de står og stod for. Jeg tror, at Victor og jeg har ret i, at dette er en meget gammel sang med symbolsk betydning. En sang, der har noget mytologisk over sig, som vi andre ikke fatter helt, udover at den handler om en kamp for frihed, og at hjerte… Read more »