11
okt
Seneste opdatering: 12/10-09 kl. 0151
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ökad invandring av mĂ€nniskor i arbetsför Ă„lder Ă€r i grunden en tillgĂ„ng för ekonomin. Invandringens ekonomiska effekter Ă€r Ă€ndĂ„ nĂ„got som debatteras flitigt. Vilken betydelse har invandringen för de offentliga finanserna? Kan en förĂ€ndrad invandring underlĂ€tta försörjningen av en Ă„ldrande befolkning? Dessa frĂ„gor behandlar professor Jan Ekberg i en ny rapport till ESO. Indbydelse pdf

Formuleringen ovenfor mĂ„ vĂŠre professorens mĂ„de at udtrykke, at Sverige ikke har rĂ„d til mere indvandring fra den 3. verden. Men man skal nĂŠrlĂŠse den meget hĂžflige Ekberg, for at opdage det. For syv Ă„r siden skĂžnnede Ăžkonomen Lars Jansson, at Sveriges Ă„rlige  udgift var 267 milliarder kroner. For 10 Ă„r siden mente Ekberg at udgiften var “mindst 100 milliarder” (scroll lidt). I maj opgjorde DREAM og CEPOS netto-udgifterne pro persona i Danmark sĂ„dan her:

Det kan med udgangspunkt i nye beregninger foretaget af den uafhĂŠngige institution DREAM for CEPOS fastslĂ„s, at der for fremtidige generationer af borgere i Danmark mĂ„ ventes negative nettobidrag til de offentlige finanser for tre ud af fire indvandrergrupper og for gruppen klassificeret som danskere: For en ny generation af danskere udgĂžr det negative nettobidrag 5.470 kr. pr. Ă„r. For indvandrere fra mindre udviklede lande er der tale om et negativt nettobidrag af stĂžrrelsesordenen 29.600 kr. pr. Ă„r, at personen er i Danmark. For efterkommere fra mindre udviklede lande udgĂžr det negative nettobidrag 29.000 kr. pr. Ă„r, mens det for efterkommere fra mere udviklede lande udgĂžr 8.500 kr. Kun for Ă©n gruppe – indvandrere fra sĂ„kaldt udviklede lande – er der tale om et positivt nettobidrag. Indvandreres og danskeres pĂ„virkning af de offentlige finanser – Der er behov for et politikskifte

HĂžnsenes parlament
Jeg har ikke noget imod kvinder eller ligestilling, men nÄr man ser  nogle af efterÄrets lovforslag i Riksdagen, sÄ er det snert pÄ:  Halvér de 349 medlemmer, tage gerne alle kvinderne m/k fÞrst. Sparet: 60.000 x  174  x 12 om Äret. Mindst!

”Genuspedagoger i varje kommun”, “Genusskillnader i avdrag för arbetsklĂ€der” ”En förĂ€ldrautbildning med jĂ€mstĂ€llda förĂ€ldrasamtal”, ”JĂ€mstĂ€lldhet i styrelserummen”, ”En jĂ€mstĂ€lld idrott, “Rektorsutbildning i genus.”  ”En jĂ€mstĂ€lld gymnasieskola”, ”Feministisk strategi för en jĂ€mstĂ€lld kultur”. ”Genusperspektiv som obligatorium i lĂ€rarutbildningarna” ,”JĂ€mstĂ€lldhet vid försĂ€ljning av statliga bolag”.

NĂ„r ubekvem virkelighed forsĂžges borttryllet i ‘mangfoldighed’

BemĂŠrk et ganske bestemt retorisk trick som bruges over Ă©n kam af samtlige multikulturalister og islamapologeter i den akademiske verden, fra JĂžrgen BĂŠk Simonsen over Lene KĂŒhle til vores ambassadĂžr i det amerikanske, Jytte Klausen: Man gĂžr indsigelser mod en opfattelse af at muslimer stĂ„r for noget bestemt, og bedyrer at tingene skam er mere komplekse – hvormed frygten for at udviklingen driver i en bekymrende retning skulle fortone sig, hvis vi bare ville lytte til dem. Hvad de aldrig nĂŠvner – og hvorfor gĂžr de mon ikke det? – er, at multikultur i almindelighed og islam i sĂŠrdeleshed har nogle ensrettede konsekvenser, der ikke ophĂŠves at angivelig eksistens af det modsatte. Det er Kurt Westergaard, Ayaan Hirsi Ali og Geert Wilders der mĂ„ have 24/7 beskyttelse fra folk der vil dem til livs – ikke Abu Hamza, Ahmed Akkari og Anjem Choudary der mĂ„ beskyttes mod moderate muslimer der vil nedkĂŠmpe ekstremisme, og i Ăžvrigt hĂŠvde demokratiske vĂŠrdier over islams herredĂžmme pĂ„ ubestemt tid. Og selv om de sidstnĂŠvnte moderate militante fandtes, ville det ikke hjĂŠlpe Westergaard, Hirsi Ali og Wilders det mindste. Vores samfund er for altid forandret i negativ retning, og frygtkulturen er blevet en faktor i vores hverdag. Den akademiske verden tier om dette, og har sĂ„ godt som uden undtagelser valgt side med landets fjender (LFPC).

[Islam Online]: What is your take on the Muslim reaction to the cartoons?

[Jytte] Klausen: The perception was that Muslims were of one mind about the cartoons, but Muslims disagreed as much as non-Muslims about what the problem was with the cartoons and what to do about it. Observers often described the controversy as proof that we are faced with a “Clash of Civilizations.” I disagree. Muslims—whether they protested or not—agreed only that the cartoons maligned Muslims and their religion. That is normal. […]The Cartoons that Shook the World

Stoltenbergs fornemmelse for promiller

Innvandring skaper mindre tillit mellom folk, slik at den sosiale kapitalen forvitrer

Den rÞdgrÞnne regjeringens Soria Moria II-plattform avdekker at HRS har fÄtt gjennomslag for en innstramning av familiegjenforening gjennom ekteskap. Dette innbÊrer at regjeringen legger seg tett opp til de danske reglene.

Norsk innvandringspolitikk legges radikalt om og tett opp mot den danske politikken. Stoltenberg-regjeringen innfĂžrer en fireĂ„rsregel ved familieetablering for Ă„ redusere andelen henteekteskap, en regel HRS formulerte og foreslo for halvannet Ă„r siden, da SV i regjering nektet Ă„ innfĂžre en politikk tett opp mot blant annet den danske 24-Ă„rsregelen. Den nye regelen betyr at man mĂ„ arbeide eller studere i fire Ă„r etter grunnskolen for Ă„ kunne hente ny ektefelle fra land utenfor EØS-omrĂ„det.  FireĂ„rsregelen vil sĂ„ledes bremse reproduseringen av fĂžrstegenerasjons innvandrer fra ikke-vestlige land som kommer til Norge gjennom nye giftermĂ„l. FireĂ„rsregelen vil i tillegg fungere som et tilknytningskrav: Den utstrakte praksisen i enkelte grupper med Ă„ ha barna pĂ„ skoler i opprinnelseslandet til langt opp i tenĂ„rene, vil nĂ„ bli svĂŠrt lite attraktivt.  […]

Dansk politikk er den strengeste i Europa. Nederland har den nest strengeste, der det er innfĂžrt en 21-Ă„rsgrense, krav om at man mĂ„ tjene 120 % av minstelĂžnn, og vedkommende som skal innvandre gjennom giftermĂ„l mĂ„ fĂžrst bestĂ„ en sprĂ„k- og samfunnstest i opprinnelseslandet fĂžr det kan sĂžkes om familieetablering. Norge har altsĂ„ nĂ„ Europas tredje strengeste politikk pĂ„ dette feltet. Full seier til HRS: Ny “dansk” politikk

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Janne
Janne
11 years ago

OT

Helt skĂžn artikel om raĂŻ musik i tidsskriftet Sappho. Hvor kan Helle Merete Brix bare skrive!

Janne
Janne
11 years ago
Reply to  Janne

Jeg glemte link:

h t t p://www.sappho.dk/musikkens-sharia.htm

Janne
Janne
11 years ago

“Muslims—whether they protested or not—agreed only that the cartoons maligned Muslims and their religion. That is normal.”

Og hvad sÄ. Vi andre mÄ vel ogsÄ vÊre her og vi har intet imod muhammed-tegninger. Vores samfund skal vel ikke til at vÊre et islamisk tyranni? Hvor vi kun mÄ tale, skrive og tagne hvad muslimer bestemmer? Nej, det skal da ej. Mangfoldighed er netop at der ogsÄ mÄ tegnes muhammed-tegninger.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Kulturberigelsen skrider “planmĂŠssigt” frem 😉 http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/kriminalitet/2009/10/12/054933.htm Mand tog pistolen med pĂ„ rejse 12. okt. 2009 05.52 Kriminalitet En udrejsekontrol i KĂžbenhavns Lufthavn afslĂžrede sent sĂžndag aften piben til en 9 mm pistol i en hĂ„ndbagage. Ejeren af bagagen, en 63-Ă„rig herboende TYRKISK statsborger, blev anholdt, oplyser den centrale vagtleder pĂ„ PolitigĂ„rden i KĂžbenhavn. Resten af pistolen blev siden fundet i den 63-Ă„riges Ăžvrige bagage. …. ——————————————————————————————————————————————————— Jamen, det er jo bare en del af hans ĂŠdle kultur, sĂ„ den pistol mĂ„ han da virkelig have tilladelse til at bĂŠre fremover 🙂 Hvorfor havde jeg mon bare pĂ„ fornemmelsen, da jeg… Read more »

Thomas Nydahl
11 years ago

Christopher Caldwell har analyserat konsekvenserna av befolknings-bytet i Europa, sÀrskilt mot bakgrund av islamismen som stark politisk och demografisk faktor:

http://nydahlsoccident.blogspot.com/2009/10/christopher-caldwell-reflections-on.html

Mia
Mia
11 years ago

The French government said yesterday that the arrest of Hicheur, 32, and his brother Dr Halim Hicheur, 25, could have averted a terrorist atrocity.

http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/europe/article6868246.ece