11
okt
Seneste opdatering: 11/10-09 kl. 2213
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!

S og SF ¬†halser efter deres egne gerninger. S√łvndal, Thorning og Vestager skulle ¬†vaske politibiler om nogen.

Sveriges sociale opl√łsning

Til daglig g√•r vi ud fra, at bes√łgere ¬†selv l√¶ser de store danske aviser. Men n√•r det er noget af helt s√¶rlig interesse for os, er vi n√łdt til at gengive det:

Sverige bliver et stadig mere etnisk segregeret (opsplittet) samfund med voldsproblemer, som er ude af kontrol. I slutningen af august og begyndelsen af september forekom n√¶sten dagligt h√¶rgende ungdomsgrupper, der p√•satte brande og angreb politi, vagtfolk, brandm√¶nd og andre med stenkast og lignende.¬†Den sociale opl√łsning har givet Sverige den tvivlsomme √¶re at v√¶re et af EU’s mest voldskriminelle samfund. I 2008 anmeldtes 2.466 tilf√¶lde af mordbrand og grov mordbrand. Man har europ√¶isk rekord i anmeldte voldt√¶gter – niveauet ligger langt h√łjere end i Danmark.¬†Stadig flere svenskere dr√łmmer nu om at isolere sig i indhegnede og sikrede boligomr√•der – i USA kaldet ‚ÄĚgated communities‚ÄĚ. If√łlge en unders√łgelse med titlen ‚ÄĚBoTrender08‚ÄĚ vil hver tredje svensker gerne bo s√•dan.

De politisk korrekte i Sverige har en standardforklaring p√• nogle indvandrergruppers store overkriminalitet og den sociale opl√łsning: Det er samfundets skyld. Man er racist, hvis man siger, at en del muslimer medbringer en kulturel bagage, som giver ekstraordin√¶re vanskeligheder med at integrere dem, n√•r de er mange.¬†Men hvis problemerne simpelt hen skyldes samfundets d√•rlige behandling af indvandrere, s√• m√• Sverige jo behandle sine indvandrere langt d√•rligere end Danmark, eftersom problemerne er st√łrre i Sverige.

Denne simple logik vil man dog ikke finde i den svenske debat. Tv√¶rtimod bliver den svenske elites kritik af dansk udl√¶ndingepolitik stadig mere skinger og primitiv i takt med det voksende svenske morads og elitens √łgede frygt for folkelige reaktioner som i Danmark. Seneste eksempel var et svensk tv-program om ‚ÄĚracismen‚ÄĚ i Danmark*, som TV2 viste i den forgangne uge.¬†Sverige viser stadig klarere, hvor galt elitens multikulturelle eksperimenter kan g√•.

JP:Pittelkow: Sverige som skr√¶keksempel. Kommentaren findes ¬†oversat til engelsk: Sweden as a horrific example. *Politikens Cavlingpris-vinder Olav Hergel mente at “Lena Sundstr√∂m har skrevet en morsom og bidende advarsel til svenskerne om, at de aldrig m√• blive som danskerne.

The Guardian bortretoucherer j√łder fra historien

Tag ikke fejl, forarbejdet til Israels udslettelse bliver gjort af blandt andre europ√¶iske Gutmenschen i disse √•r. Muligheden for at dette stykke airbrushing af virkeligheden p√• den britiske Politiken, the Guardian, er foretaget af en venstreekstremist eller muslim, er selvf√łlgelig ogs√• til stede. At man ikke kan udelukke dette kunne man kalde Kirkeasyl-syndromet: Den glidende overgang og samarbejdet mellem de p√¶ne og anst√¶ndige, og de voldelige (LFPC).

Here is a little quiz. The Guardian has posted up a list here of everyone who has won the Nobel Peace Prize since its inception.

Q: Which three names are omitted from the Guardian list ( even though they do appear on the Nobelprize.org list which the Guardian has purportedly reproduced)?***

A: Menachem Begin, Shimon Peres and Yitzhak Rabin.

And what is the common link between these three names? Precisely.

It appears someone at the Guardian actually went to the effort of removing the names of the three Israeli statesmen who won the prize. Facts are sacred?

Here‚Äôs a further curiosity. If you look at the years 1978 and 1994, although the Guardian has air-brushed out the names of Begin,Peres and Rabin it has apparently added in the name of their country, Israel, which is given in a neighbouring column ‚Äď thus managing to suggest that Sadat and Arafat represented Israel along with Egypt and ‚ÄėPalestine‚Äô in winning the prize in those years. So what happend? Did the hand typing in the name of the country accidentally hit the keys three times so that the names that went with it were coincidentally all deleted?

Tsk ‚Äď standards of censorship on Planet Bigotry are clearly slipping.

***Update, 1650: Lo and behold, the three Israeli names have now been added to the Guardian list. Melanie Phillips: Some facts appear to be more sacred than others at the Guardian

¬ĽReligionsdialog – hvad skal vi tale om?¬ę

Spurgte Roskildes fhv. biskop Jan Lindhardt for et √•r siden. I Malm√ł foreg√•r der en “fredsproces”. De skal tale om, hvad de alle sammen kan spise til middag. Det blev vegetarisk. Og m√•ske en lillebitte smule om, hvordan det er at v√¶re j√łde i Malm√ł nu om stunder:

Kristna , katoliker, muslimer, ortodoxa och judar i Malm√∂ bildar ikv√§ll ett interreligi√∂st forum p√• Islamic center. Ann Lidgren; pr√§st i svenska kyrkena och Daniel Koverman fr√•n judiska f√∂rsamlingen g√§stade studion..¬†ANN LIDGREN: ‚ÄĚDET √ĄR UNDERBART ATT BE MED TROENDE FR√ÖN OLIKA RELIGIONER‚ÄĚ

Den svenske ‘stiff upper lip’

Vi har forl√¶ngst mistet tal p√• de modbydelige mord, der er sket i Malm√ł. Svenske journalister rapporterer pligtskyldigst om dem, som om byen ¬†er som den har v√¶ret altid, og ikke er fuldst√¶ndigt forandret:

Sydsvenskan avsl√∂jar nu att det var en dejt vid √Ėg√•rdsparken mellan kyrkan och mosk√©n i Malm√∂ p√• som ledde till mordet i Roseng√•rd:¬†Kvinnan sk√∂ts med ett enda¬†skott. Den 21-√•rige mannen¬†ska ha blivit skjuten i b√•de¬†huvud och √∂verkropp, men¬†lyckades √§nd√• ta sig ur bilen¬†och g√• fr√•n den √∂dsliga¬†√Ėg√•rdsparken till bostadshusen¬†p√• Ramels v√§g via en¬†cykelbana under Inre ringv√§gen.”¬†‚Äď Det var en ren avr√§ttning.¬†Hon blev skjuten med¬†en kula som gick rakt igenom¬†huvudet. Dejt vid mosk√©n ledde till mord, Kvinna d√∂d efter skottlossning. Flere detaljer.

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

30 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
morlille
morlille
11 years ago

Jeg ser, at Villy på fotoet har hænderne plantet i lommerne. Tankevækkende!

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
11 years ago

Av döma av debatten på Exilen förtjänade inte Sverige att vinna. Nu vet jag ingenting om fotboll så jag får väl ta dessa herrar på deras ord. Gratulera Danmark till vinsten kan man ju göra ändå.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
11 years ago

Steen, jag är bannad på Flashback så är där ytterst sällan numera. Men PI har dementerat detta rykte i vilket fall som helst.

Fröken Sverige
11 years ago

Rakt på sak och helt sant om Sverige! Pittelkows lysande debattinlägg finns nu översatt på svenska:

http://imittsverige.blogspot.com/2009/10/ralf-pittelkow-sverige-som.html

I övrigt: Grattis till segern igår! Men jag önskade ärligt att både Sverige och Danmark skulle komma med till VM. Mycket roligare när det är flera nordiska lag att hålla på.

Mvh

/FS

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
11 years ago

“Nu f√∂rst√•r ni , Det √§r inget annat √§n en kriminell uppg√∂relse”

Enligt en kommentar på Politisk Inkorrekt så var Trez med om ett rån i en bingohall i februari. Hon lär ha vittnat mot gärningsmännen och således har det varit frågan om en ren avrättning som hämnd. Hon träffades tydligen av bara ett enda välriktat skott i huvudet till skillnad från albanen som fick ta emot många. Om det sedan var albanen eller den svenska tjejen som var det verkliga målet får väl framtiden utvisa.

Jonny
Jonny
11 years ago

@Vivi Andersen
Engl√¶ndere? Det var illa – d√• finns det allts√• icke mycket hopp f√∂r er heller…

F√∂r √∂vrigt, hellre Preussen √§n det nuvarande “Turk”-tyskland!

Janne
Janne
11 years ago

Tid til lidt mere go’ humor. Se lige pragtfulde Elizabeth Taylor og husbond her. ūüôā

http://www.youtube.com/watch?v=t085jLfApCQ&feature=related

Janne
Janne
11 years ago

“S og SF halser efter deres egne gerninger. S√łvndal, Thorning og Vestager skulle vaske politibiler om nogen.”

Ha ha ūüôā I den grad!

Janne
Janne
11 years ago

Svenske Sundström skaffer SD mange vælgere, vil jeg tro, sådan som hun bruger al sin energi og tid på danske forhold, i stedet for at vise solidaritet med de mange svenskere, der udsættes for chikane og vold. At hun kan få sig selv til at vælge det urimelige fokus.

Mette
Mette
11 years ago

Her har du lidt tal, Vivi, og der er ogs√• en engelsk rapport om forholdene. Hvorfor skriver aviserne ikke noget om dette k√¶mpeforetagende? “Friday, September 04, 2009 New Research: EU diplomats spend ¬£3.4 billion promoting ‘a country called Europe’ ‚ÄĘEU foreign service now costs ¬£3.4 billion a year‚ÄĘThe property portfolio of EU embassies is worth ¬£55 million ‚ÄĘEU ambassadors earn up to ¬£244,000 a year ‚ÄĘFormer ambassador to Washington DC expresses concern at report’s findings A new study by the TaxPayers’ Alliance reveals the huge size, scope and cost of the EU’s own diplomatic service, which has quietly grown to… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

Proclus .

PRÆCIST beskrevet !

S√•dan forholder det sig nemlig og det VED man godt n√•r man har tygget sig igennem diverse islamiske tekster, l√¶st islams historie og kigget p√• hvad der foreg√•r rundt omkring i de √łvrige vestlige lande.

Ikke engang Europas egen historiske “forbindelse” med Islam f√•r de Gode Mennesker til at t√¶nke p√• muligheden af, at det m√•ske godt kunne v√¶re den 3. Jihad, der er i sving.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

Thomas B.H. Problemet er i hovedparten af tilf√¶ldene kulturbestemte . Men det vil politikerne jo ikke tale om. For de ved ganske udm√¶rket, at der ikke er nogen l√łsninger p√• de problemer der opst√•r n√•r en kultur med herrefolks mentalitet skal leve SAMMEN MED en kultur de betragter som mindrev√¶rdig og foragtelig og som de ingen √łnsker har om at indordne sig sammen med ! De af danerungerne der ikke kan opf√łre sig t√•leligt dem er der m√•ske h√•b for via genopdragelse, alts√• anbringelse p√• d√łgninstitutioner . Men de andre ….. Noget andet i den forbindelse er, at vi kan… Read more »

Proclus
11 years ago

“…der hvor for√¶ldrene har svigtet…” Men de unge militsfolks for√¶ldre har ikke svigtet! Det er her profeten ligger begravet. Disse unge m√¶nd har modtaget en klassisk islamisk opdragelse som muslim-familiernes sm√• √¶rede og elskede jihad-sheiker, hvis fineste opgave det er at “f√•kke” med de vantro. Helst s√• h√•rdh√¶ndet s√• muligt. Men myndighederne bliver ved med at tro, mod √•benlys erfaring, at fattigdom i alle mulige og umulige former er kernen. Hvis bare bette Ibrahim og halte Hasan ikke var tvunget ud i snavset af vores strukturelle racisme og BENH√ÖRDE kapitalisme, s√• ville de blomstre som nyttige og fredelige samfundsborgere. Derfor… Read more »

Janne
Janne
11 years ago
Reply to  Proclus

“Det hele st√•r forresten i Koranen, men den smukke bog kunne Helle og Villy da aldrig finde p√• at tilsmudse med deres sm√• vantro p√łlser, det ville jo v√¶re islamofobi!!!”

Go’ humor – og en rigtig god pointe. S og SF behandler islam som √ľberreligion, ved ikke at ville kritisere dens intolerance overfor anderledes troende og t√¶nkende mennesker. Det er ikke rart at se engang progressive og folkelige partier s√• kuede og underdanige n√•r det g√¶lder en religion.

S og SF‚Äôs mangel p√• kritik af islam, g√łr S og SF ufolkelige og religions elit√¶re samt reaktion√¶re.

Proclus
11 years ago
Reply to  Janne

“s√• kuede og underdanige”

Ja, de voksne kan ogs√• v√¶re bange! ūüôā

Men også sjovt ligeglade og netop reaktionære. Islam som burde beskæftige vores politikere 24/7 er og bliver for dem en sjov uklar klat uden rigtig betydning eller konsekvens.
Man sejler rundt i nogle forestillinger om verden der er ganske utidssvarende og desværre til fare for os alle.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

Hvad danerne kalder svenskerne er meget sobert. Det er Arvefjenden b√•de n√•r der er tale om fodbold og om historie. Jeg husker ikke hvem vi har ligget mest i krig med – svenskerne eller tyskerne ? Men det er kan n√¶sten kommet ud p√• det samme, da svenskerne og tyskerne har en del tilf√¶lles i retning af det pr√łjser-agtige – og svenskerne med franskmanden, n√•r det g√¶lder selvgl√¶de. Vi selv …..bop,bop,bop hvis jeg m√• foresl√• noget s√• de seje Skottere/Engl√¶ndere, da jeg selv mener danerne har mere tilf√¶lles med – og st√łrre umiddelbar forst√•else af – dem. Desv√¶rre kan jeg… Read more »

Thomas Bolding Hansen
11 years ago

Det er jo himmelr√•bende naivt – vaske politi biler! Problemet er at problemet er uden l√łsning. Findes der en l√łsning er den s√• massiv, at den ogs√• er massivt omkostningsfuld √łkonomisk. Opdragelsen foreg√•r i hjemmet, og hvis den ikke foreg√•r der, kan andre kun samle de s√łrgelige rester op. Hvis der skulle g√łres noget, skulle b√łrn i farezonen fjernes fra de er f√łr skolelalderen og indsats udf√łres for at de f√•r en skolegang, de kan bruge til noget, nogle andre kammerater, nogle sunde fritidsinteresser. Kommunernes budget er allerede overbelastet p√• det omr√•de, og vi taler om tusindvis af unge, der… Read more »

Mette
Mette
11 years ago

Jeg citerer tit fra danske aviser, fordi jeg h√•ber p√•, at det kan have interesse for de svenske l√¶sere. Men jeg bruger da ogs√• de danske aviser som udgangspunkt for egne betragtninger og l√¶ser dem desuden som fx efterretningstjenesten l√¶ser dem, dvs. fors√łger at finde “spor” og sammenh√¶nge vha. fx de sm√• notitser. For man m√• jo tit undre sig over, hvilke emner der f√•r de store overskrifter, og hvilke der n√¶vnes, men redaktionerne ellers lader forsvinde i m√¶ngden. For mig er det en kilde til stadig harme, at medierne gennemg√•ende nedtoner Det Muslimske Broderskabs succesrige fremmarch ikke mindst her… Read more »

Mosemanden
11 years ago
Reply to  steen

Tak for linket Steen .

S√• bliver det vist ikke ret meget mere menings l√łst.

I en retfærdig verden ville de ansvarlige magthaver blive stille til ansvar for et så massivt svigt af deres befolkning . .

Mosemanden
11 years ago

Det var dog en modbydelig likvidering Steen .
Er det resultatet af et forhold imellem en indvandre og en lokal pige eller skulle hun ogs√• bare g√łres kold i noget internt opg√łr ?

Kan ikke helt se hvem der ramt f√łrst ?

Skjoldungen
11 years ago

Tillad mig at korrigere √•bningss√¶tningen: Til daglig g√•r vi ud fra, at bes√łgere selv l√¶ser de store danske aviser. Men n√•r det er noget af helt s√¶rlig interesse for os, er vi n√łdt til at gengive det til en mere realistisk udgave: Til daglig kan man roligt g√• ud fra, at de store, danske aviser l√¶ser Snaphanen. Og n√•r de absolut ikke kan komme uden om det, er de n√łdt til at gengive det – i tilsukret og glaseret form. Se, s√• der den fixet. N√¶rv√¶rende Pittel-klumme er et klasse-eksempel. De store aviser – inclusive Jyllands-Posten – kommer altid halsende… Read more »

Mette
Mette
11 years ago

P.S

Jeg h√•ber, at Sverige alligevel lykkes med at komme til VM, s√• at jeg har flere at holde med. ūüôā

Mette
Mette
11 years ago

SVENSK fr√§mlingsfientlighet. Vor politisk korrekte avis Politiken har ligesom de svenske et v√•gent √łje for andres moral, men desv√¶rre ikke for sin egen Men her skal det for et kort √łjeblik handle om fodbold, sk√łnt ingen ved mindre om det emne end jeg. Bortset fra at jeg lige fulgte med i, hvem der vandt. ūüôā At nordm√¶ndene kan finde p√•, at kalde en svensker for en “svenskfaaaaaaan”, ved jeg alt om. Og egentlig kan det jo ikke undre, at vi efter Lena Sundstr√∂m med flere udn√¶vnes til “danskj√§vler”. Hvad siger vi om svenskerne? Det ligner vel mest nordm√¶ndenes kraftutryk, bare… Read more »

Victor
Victor
11 years ago

Aftenposten har et interview med en domsmand, som var med til af d√łmme en √¶gyptisk serievoldt√¶gtsmand i sidste uge. L√¶sev√¶rdigt.

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article3313869.ece

Janne
Janne
11 years ago
Reply to  Victor

Det var bl.a. disse kvinder Sundström burde vise bare en smule solidaritet med!

Janne
Janne
11 years ago

Man kan godt f√• det indtryk at danske elite feminister ikke vil dele sine frihedsrettigheder med indvandrerkvinder. Godt at St√łjberg (V) har en seri√łs og solidarisk holdning til de problemer en del indvandrerkvinder har:

“Minister: Ligestilling i indvandrerfamilier er vigtigere end kvoter af kvinder i bestyrelserne”

Kvinder√•det er – havde jeg n√¶r sagt – naturligvis uenig med St√łjberg:

“Kvinder√•det anser ikke indvandrerkvindernes forhold for det v√¶sentligste ligestillingsproblem. Det er alt for sn√¶vert et synspunkt at indtage.”

h t t p://www.180grader.dk/nyheder/Minister_Ligestilling_i_indvandrerfamilier_er_vigtigere_end_kvoter_af_kvinder_i_bestyrelserne.php

Godt at VKO mener at frihedsrettigheder gælder for alle Рkvinder som mænd Рuanset baggrund.

Emeritus
Emeritus
11 years ago

‘…Men hvis problemerne simpelt hen skyldes samfundets d√•rlige behandling af indvandrere, s√• m√• Sverige jo behandle sine indvandrere langt d√•rligere end Danmark, eftersom problemerne er st√łrre i Sverige…’ (Pittelkow)

Det er jo en god pointe, Pittelkow har fat i. Det er n√¶sten for let. Han understreger endnu en gang, at politisk korrekt argumentation er let at pille fra hinanden, fordi ‘pr√¶misses√¶ttet’ bag bygger p√• utopi og derfor savner hold i virkeligheden.

Med venlig hilsen