13
okt
Seneste opdatering: 14/10-09 kl. 1212
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

wilders iiii 016

It’s being reported that Dutch MP Geert Wilders has won his appeal against being banned from the UK. According to Radio Netherlands:

The Asylum and Immigration Tribunal in London has ruled that the British government was wrong to deny populist Dutch politician Geert Wilders entry to the United Kingdom. Mr Wilders planned to show his film Fitna to the British parliament. The government refused to allow him to enter the UK on the grounds that he represented a threat to public order. It is not clear whether the tribunal’s decision means that Mr Wilders is now free to travel to the UK. The British government has not yet reacted to the ruling.

Wilders had every right to come here, and as far as I can see the only reason he was banned was cowardly British fear of French-style riots. Lord Ahmed, a self-proclaimed Muslim ‚Äúleader‚ÄĚ who, unlike Wilders, has never been elected by anyone, said that Wilders‚Äôs criticism of his religion was ‚Äúan incitement of religious and racial hatred‚ÄĚ. He denies saying he would bring down 10,000 protesters to the Lords, but there was a definite air of surrender in the air.
Meanwhile the Government‚Äôs great friends, the Muslim Council of Britain, called Wilders ‚Äúan open and relentless preacher of hate‚ÄĚ. (This is the same MCB that has been reluctant to attend Holocaust Memorial Day and objects to mention of the ‚Äúalleged Armenian genocide‚ÄĚ and the ‚Äúso-called gay Holocaust‚ÄĚ.) Geert Wilders is free to enter Britain, Jacqui Smith week gets worse as Geert Wilders wins appeal, UK wrong to deny entry to Geert Wilders.

“M√• vi v√¶re her?”: Det √¶rlige svar

Man antager at Mona Aweis’ sp√łrgsm√•l ikke er retorisk, s√• mit klare svar er ‘nej’. Danmark var et bedre sted f√łr hun og ligesindede lagde beslag p√• debatten om hensyn her, og eftergivenhed der, eller offerklynk som dette indl√¶g i post-konservative Berlingske. Men sp√łrgsm√•let om hvad jeg eller andre mener er naturligvis aldeles irrelevant: At “velfungerende borgere overvejer at pakke deres taske og rejse ud” er hverken en trussel eller et l√łfte, men en klynkende manifestation der aldrig vil blive omsat i virkelighed, og gjorde den det, ville tall√łse trosf√¶ller til fr. Aweis st√• parat til at overtage pladsen – uanset skr√¶kdokumentarer p√• Al-Jazeera eller jammerkor over ‘tonen’. Det er den n√łgne sandhed som Mona Aweis’ l√¶serbrev st√•r som en overleveret anakronisme i forhold til. Cut the crap, Mona. To usvigeligt sikre prognoser om fremtiden: 1) Klynkeriet vil forts√¶tte, og 2) Mona Aweis og trosf√¶ller vil k√¶mpe med n√¶b og kl√łer for at blive her. Det er den √¶resl√łse realitet for en √¶resfikseret kultur: Pengene trumfer √¶ren.

[…] Med to generationer p√• flugt spekulerer jeg tit over, om jeg en dag ogs√• bliver n√łdsaget til at flygte. Ikke n√łdvendigvis p√• grund af krig.

Snarere p√• grund af f√łlelsen af at v√¶re en uindbudt g√¶st her i Danmark.

I tide og utide bliver udl√¶ndingedebatten taget op. Debatten drejer sig n√¶sten altid om det samme, og nogen fornuftige og m√¶rkbare l√łsninger p√• de reelle problemer, kommer der ikke mange af. Den h√•rde tone i debatten skubber ikke integrationen af udl√¶ndinge frem. Snarere tv√¶rtimod.

For hvordan skulle incitamentet og motivationen til at integrere sig blive ved med at v√¶re der, n√•r man konstant, implicit s√•vel som eksplicit, f√•r at vide, at man er en belastning i det her samfund? Selvom man ih√¶rdigt fors√łger at etablere et liv side om side med sine danske naboer og kollegaer. […]

At s√¶tte hele udl√¶ndingebefolkningen i Danmark i b√•s, som nogen politikere har tendens til, er medvirkende til, at velfungerende borgere overvejer at pakke deres taske og rejse ud. Dansk Folkeparti vil uden tvivl gl√¶de sig over det, men det er alts√• vores land, der bliver taberen. […] Mona Aweis Statskundskabsstuderende: Debat: M√• vi v√¶re her? [Berlingske Tidende 11.10.2009, ikke online]

Men gjorde Aweis og hendes lidelsesf√¶ller alvor af ‘truslen’ om at rejse, burde pladsen i stedet bes√¶ttes af indvandrere af Jos√© M. Ferrers kaliber (LFPC):

[…] Den h√•rde tone, som du fremh√¶ver forekommer i debatten om integrationen, var aldeles ikke der i begyndelsen. Den dukkede op, da vi efterh√•nden fandt ud af, at I ikke ville indpasse jer i det nye land, og at det var os, som skulle g√łre jer tilpas. N√•r I har f√łlt, at vi betragtede jer ¬Ľsom en belastning i det her samfund¬ę, har I s√• spurgt jer selv, hvad √•rsagen kunne v√¶re? Kunne det t√¶nkes, at den m√•de, mange af jer opf√łrer jer p√•, har skubbet os v√¶k fra jer? Opf√łrer I jer virkelig som ¬Ľen del af det her samfund¬ę? Hvad g√łr I for at √¶ndre det billede, som en meget i√łjnefaldende gruppe af jer har s√łrget for at sl√• stort op for den bl√•√łjede og godtroende danske befolkning? N√•r I nu er s√• mange, der g√łr alle de rigtige ting, hvordan kan I s√• tillade, at det billede, man har af jer, tegnes af rabiate kr√¶fter, som p√• den m√•de forhindrer jer i at falde til her? Er det os, der skal gennemskue, forst√• og intervenere, uden at I aktivt p√•tager jer en rimelig andel af ansvaret? K√¶re Mona, jeg er selv ¬Ľimportdansker¬ę og har aktivt s√łrget for, at jeg selv og mit barn ( nu over 40 og meget vel integreret!) tilpassede os det samfund, vi √łnskede at v√¶re en del af. Jeg har arbejdet i flere lande, deriblandt i Mellem√łsten, har l√¶rt at forst√• og acceptere og har derfor ikke en forstokket mentalitet. For mig at se er I hjerteligt velkomne – men ikke udelukkende p√• jeres pr√¶misser. […] Jos√© M. Ferrer, overs√¶tter: Integration [Berlingske Tidende 13.10.2009, ikke online]

Afladshandlens genkomst

banner_innocentHyklerisk sammenk√¶dning af forbrug og selvgodhed p√• milj√łets vegne m√• v√¶re up√•faldende og logisk for store grupper af befolkningen, i og med at en gigantk√¶de som 7-eleven satser stort p√• konceptet. Jeg ser det som et varsel om hvad tankegangen vil kunne f√łre til: Selvudn√¶vnte r√łdgardister √† la Antifascistisk Aktion der for√łver vold og h√¶rv√¶rk p√• ‘milj√łets’ vegne (LFPC).

Sarrazin-fejden: Integration eller kapitulation ?

Henryk M. Broder m√łdte i g√•r aftes p√• ¬†“Unter den Linden” p√• ZDF/ARD Integrationsminister Armin Laschet (CDU,”Minister for Generationen, Familie, Frauen og Integration i Nordrhein-Westfalen“, og b√łlgerne gik h√łjt. Nogle ser ikke video, nogle h√łrer ikke tysk, men til resten, sp√¶nd selen og ¬†sl√• √łrerne ud. Det g√•r st√¶rkt:

TV-Duell: ‚ÄúDirty Henryk‚ÄĚ versus ‚ÄúDhimmi-Laschet‚ÄĚ, Neuer Streit um Einwanderung – Integration oder Kapitulation? Bem√¶rk ¬†Broder om Danmark minut 22 og om familiesammenf√łringer min 27.

i fire afsnit på You Tube.

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
PeterK
PeterK
11 years ago

@JensH Det er ganske rigtigt i Kreuzberg, hvor mindre en 30% af indbyggerne har tysk statsborgerskab. Den lokale politimester opfordrer ejere af lidt dyrere biler til at parkere dem et andet sted. Da myndighederne p√• et eller andet tidspunkt i fortiden – er der nogen der har et bud? – opgav at v√¶re myndigheder, er det g√•et fra slemt til v√¶rre, og vi har ikke set det v√¶rste endnu. Startede det med at man lod Christiania v√¶re, og cementerede at for nogen accepterer staten at deres magt er ret? Jeg er helt sikker p√• at hvis jeg klipper h√¶kken ned… Read more »

Henrik J√łrgensen
Henrik J√łrgensen
11 years ago

Her er så hvad Jyllands Posten mener om den hollandske politiker:

<b<Provo-politiker m√łdt af demonstranter

http://jp.dk/udland/europa/article1853531.ece

Jeg har netop opsagt mit abonnement!!!

Johansen
Johansen
11 years ago

Meget enig med morlille angående Henryk Broder.

Anonymous
Anonymous
11 years ago

Der er ogs√• gang i dyreaktivisterne. Forleden blev 5.000-6-000 mink “befriet” og h√¶rger nu, som de rovdyr, de jo er.

JensH
JensH
11 years ago

LFPC skriver: “Jeg ser det som et varsel om hvad tankegangen vil kunne f√łre til: Selvudn√¶vnte r√łdgardister √† la Antifascistisk Aktion der for√łver vold og h√¶rv√¶rk p√• ‚Äėmilj√łets‚Äô vegne” Det har vi skam allerede set. For et par m√•neder siden var der en autonom gruppe der lukkede luften ud af d√¶kkene p√• omkring en 100 store biler i K√łbenhavns-omr√•det. Form√•let med ‘aktionen’ var selvf√łlgelig at ramme ‘milj√ł-svinene’, der k√łrte i disse benzin-slugere. Noget h√•rdere g√•r det vist for sig i Berlin, hvor jeg p√• Tysk TV s√•, at biler ligefrem blev br√¶ndt af lokale ‘autonome’, som ikke mente der burde… Read more »

JensH
JensH
11 years ago

OT Det ser ud til at regeringen har kastet h√•ndkl√¶det i ringen mht. at begr√¶nse asyltilstr√łmningen. Den er eksploderet i √•r, og samtidig har man totalt √¶ndret politik og accepterer langt flere som flygtninge: “Det er is√¶r afghanere, syrere, irakere, iranere og tjetjenere, der i st√łrre omfang end tidligere kommer til Danmark. Og hovedparten af dem bliver accepteret som flygtninge. Det er et markant skift fra tidligere. Ikke mindst, n√•r det g√¶lder de irakiske flygtninge.” http://www.berlingske.dk/danmark/boernefamilier-stuves-sammen-i-sandholm Fedt nok, folk fra de lande klarer sig jo erfaringsm√¶ssigt ogs√• fantastisk i det Danske samfund. Hvis ikke DF for alvor ‘s√¶tter stolen for… Read more »

ole burde
ole burde
11 years ago
Reply to  JensH

Det ku’ vaere interressant at vide noget mer om hvordan beslutningsprocessen ang. disse asylaccepterede “flygtninge” HELT NOEJAGTIG virker… det forekommer mig , at der er flere forskellige instanser som “gemmer sig” bag ved hinanden..

ole burde
ole burde
11 years ago
Reply to  steen

Ja, det var saadan det startede for et aar siden ca, hvorefter det var REGERINGEN som naegtede ham indrejsetilladelse; og NU er det saa asyl- vaesenet som har underkendt regeringen ..

ole burde
ole burde
11 years ago

Har Gert Wilders soegt om ASYL i England eller hva ?
Hvor meget ska’ man hoere foer oerene falder af ?
Er det nu de engelske asyl-et-eller-andet som kommer galloperende for at frelse stakkels Gert ?
Er det bare endnu et tilfaelede af meningsloes absurditet eller er det maaske et lidt fjollet forsoeg paa at bevise ,at selv i PC universet kan to minusser gi’ et plus ?

Sort humor for viderekomne..

morlille
morlille
11 years ago
Reply to  steen

JA!

morlille
morlille
11 years ago

(Henryk Broder har sexappeal og kvindet√¶kke!). Meget rigtigt af ham at p√•st√•, at roden til den elendige mislykkede eller frav√¶rende integration er : integrationsr√•d, integrationskonsulenter, integrationsminister, integrationsmedarbejdere, integrationstjenester, integrationsprojekter, osv. De fratager ethvert initiativ, der m√•tte v√¶re hos den enkelte udl√¶nding for at integrere sig!. De UMULIGG√ėR integration!

Benjamin
Benjamin
11 years ago

Tillykke herfra – ikke til Wilders, men til engl√¶nderne. M√•ske er England ikke tabt alligevel, som jeg ellers gik og troede. Hold dog op hvor var Armin tr√¶ls at h√łre p√•. Dejligt at Henryk gav ham en overhaling ūüėČ “Du m√• ikke generelisere, det er altsammen enkelttilf√¶lde”, lader til at v√¶re Armins motto. Gad vide om han stadig vil betragte det som enkelttilf√¶lde den dag han bliver “kulturberiget” en m√łrk aften p√• gaden. Men det er jo usandsynligt for ham, han bor jo selv i beh√łrig afstand fra br√¶ndpunkterne i sit villakvarter. A propos Tyskland: Tyrkere dernede forlanger en s√¶rlig… Read more »