14
okt
Seneste opdatering: 15/10-09 kl. 1443
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Hvis man skal udtale sig om noget konkret, skal man have sine flyttekasser pakket, inden man udtaler sig,” siger formanden for Tingbjerg FællesrĂĄd.” Tingbjerg: Ingen tør sige noget

En modig formand i Tingbjerg.  Hvad vil politikerne, særligt det impotente flertal der er pĂĄ Københavns RĂĄdhus, gøre? Ikke noget der hjælper, det kan man efterhĂĄnden være vis pĂĄ. De midler der kræves, er de ikke parate til. Situationeng kan druknes i dialog og snak. “Det er uacceptabelt!” Og næste ĂĄr vil det være endnu en tak værre. Hvad der helt konkret har været anstødsstenen for de utilpassede unge i forhold til præsten, er pĂĄ nuværende tidspunkt kun noget man kan “gisne” om.  At formanden i interviewet her afstĂĄr fra dette bestyrker blot at der er noget der endnu ikke er kommet frem. Tingbjergborgere kunne med fordel overveje at lade anonyme tips tilflyde medier og blogs.

En lille, men meget sigende, modsætning i interviewet her, giver et vink med en vognstang om hvor skoen trykker. Formanden bedyrer “at der bĂĄde er unge med udenlandsk og dansk baggrund i gruppen”, men adspurgt om hvad der kan gøres, kommer der lidt tydeligere adresse pĂĄ:

Henrik Duusgaard tror ikke, at Tingbjergs problemer kommes til livs, hvis ikke bydelens etniske sammensætning ændres, og der ikke kommer mere politi på gaden.

At han først prøver at dele sol og vind lige, og så alligevel lader den etniske sammensætning i bydelen være der hvor der bør sættes ind, fortæller så meget desto mere at der er tale om mere end utilpassethed og udstødthed (Steen/LFPC).

Se ogsĂĄ Unge smadrede TV2 vogn i Tingbjerg, “Hej, din idiot!”, Femte skudepisode pĂĄ Nørrebro pĂĄ en uge.

Hønsetyvenes tumleplads

Jeg synes efterhånden at tendensen er klar: EU handler uden mindste skelen til hvad befolkningerne måtte mene. En politiker skal begå sig med en ydmyghed der udspringer af visheden om at han er et midlertidigt instrument for vælgerne? Glem det. EU fortæller os hvilke lande der bør have adgang til vores post-lande. Nu Makedonien og Kroatien, og måske endda Albanien. At den pestilens som østkriminalitet er blevet i vores hverdag skulle få dem til at klappe hesten og spørge sig for, er ikke noget der indgår i overvejelserne. Babelstårnet bliver bygget højt i disse år (LFPC).

EU-Kommissionen anbefaler at indlede optagelsesforhandlinger med Makedonien. Kommissionen vurderer, at medlemsdrøftelserne med Kroatien kan være afsluttet i løbet af et ĂĄr. […] Nu skal EU være endnu større

[…] Albanien har i dag afleveret en formel ansøgning om EU-medlemskab, oplyser Tjekkiets premierminister og nuværende EU-formand, Mirek Topolánek, efter et møde med sin albanske kollega, Sali Berisha i Prag. – Der er lang vej forude, men jeg hĂĄber, den bliver kronet med succes, siger Topolanek. […] Albanien vil være medlem af EU

Skygger

onsd 014

onsd 015

onsd 010onsd 019

Fotos © Snaphanen,  onsdag den 14. oktober 2009, kl. 17.00

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Mosemanden
11 years ago

Formanden i Tingbjerg er jo klart HAĂ©r med de holdninger , sjovt de ikke lige viste hvad der stod bag pĂĄ den vest han havde pĂĄ . Og hvorfor stod han ikke bare op nĂĄr han tydeligevis lider sĂĄ voldsomt af hæmorider at han hele tiden skulle klø sig pĂĄ stolen ? . Jeg hĂĄber godt nok TV2 følger op pĂĄ det her , for det er da helt tydeligt at ganske almindelige mennesker er stramt for vid og sans i Tingbjerg . . . Vi kan simpelhen ikke være det her bekendt , hvorfor smider boligforeningen ikke de formillier… Read more »

Janne
Janne
11 years ago

Respons på angrebet på TV2 journalister og bil i Tingbjerg, er i øvrigt forslag om at der skal samarbejdes noget mere med gruppen her:

h t t p://www.ansvarligpresse.dk/om/

Der er en vis tilknytning til Krogerup Højskole, Information, Politiken, RUC bl.a.

Cevea på Krogerup Højskole:

h t t p://krogerup.dk/POLITISK-SOMMERUNIVERSITET-I

Janne
Janne
11 years ago

Endelig lidt fornuft i Kristeligt Dagblad:

Der opfordres til forskning i de mange angreb pĂĄ det danske samfund:

“Forskningen bør være tværfaglig, men der er ingen grund til at overteoretisere eller gøre emnet verdensfjernt, for sagen er og bliver i udgangspunktet ganske ligetil: Hvad motiverer bøllerne? Hvad har de overhovedet respekt for? Hvor kommer hadet til det danske samfund fra? Hvad betyder deres religion og kulturelle baggrund? Hvilke tiltag fra danske myndigheder har hidtil virket mindst ringe?”

h t t p://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/342245:Leder–Mere-viden-om-boeller

Janne
Janne
11 years ago

Tingbjerg har i længere tid haft gratis ungdomsklubber og København har netop tildelt bydelen yderligere 6 millioner kroner til hjælp til bedre forhold. Typisk S og SF respons pĂĄ problemer. S og SF lader sig kue af voldelige og udemokratiske elementer – og sender flere penge. S og SF har ingen rygrad. Det er ganske enkelt uværdigt og har fatale konsekvenser – for dem der i forvejen udsættes for chikane og vold og for vores samfund som et hele. Hvor er i øvrigt præsteinitiativet henne nu hvor en af deres kolleger af jaget fra hus og hjem? Og hvor er… Read more »

Hans L
Hans L
11 years ago

Det er sjovt som den politiske korrekthed virker, Formanden ved ikke hvad ord han skal bruge om vores berigere.

“Det er unge af bĂĄde danske og etniske indvandrere” . Jamen hvordan kan man være dansk indvandre?

Uslehund
Uslehund
11 years ago

oOh ja , i kan lide musik her, jeg mener dog i ikke er vilde med rap heeh, men ham her er for vild til lyrik… http://www.youtube.com/watch?v=Y6oUlDpXahE Mr..Kool Keith.., han er altid blevet gemt væk, fordi han svinede folk til, over deres lorte samples af led zeppelin, queen osv…. the black Elvis, som han kalder sig selv hehe, lur hans tekster, i vil finde mange sammenhæng med dagens samfund…. PS i burde have en rap musik indgang til de “UNGE”, det er dem giver gode ider til muhammed og vennerne.. (mange af dem er muslimer, nogle er sindsyge kristne, ala… Read more »

Uslehund
Uslehund
11 years ago

Ja mange steder som tingbjerg, taastrupgaard, osv, har i mage ĂĄr været no-go zone for mig. Da jeg boede i KBH, og kom meget pĂĄ NRB pga koncerter og værtshuse, fik jeg mange tæv og kom i slagsmĂĄl pga, de “UNGE” kaldte mig for jødesvin.. (min mor er ½ grønlænder) men jeg ligner ĂĄbenbart en (jøde?), ved faktisk ikke hvordan en jøde ser ud , min far havde dog en kæreste Rachel– hun døde gravid med min ufødte ½bror i maven, og et projektil…hun var israelsk! selvom jeg er ateist, overvejer jeg og konventer til jødedommen, sĂĄ jeg idetmindste kan… Read more »

Christianity
Christianity
11 years ago

Kampen er tabt…

Kig efter en billet ud af vesten, det er mit rĂĄd.

Niels Hansen
Niels Hansen
11 years ago
Reply to  Christianity

Kampen er ikke tabt, den er ikke engang rigtig begyndt. Jeg håber ikke at alt for mange følger dit råd, det er ikke vejen frem.

Niels Hansen
Niels Hansen
11 years ago

En af mine gode venner blev truet og chikaneret ud af vollsmose, først fik han indbrud i lejligheden, sĂĄ brændte de hans bil og tilsidst da de rĂĄbte danskersvin og truede med tæsk mĂĄtte han flytte samme dag, efter at have boet der i 20 ĂĄr. SĂĄ læser jeg en artikel som den nedenstĂĄende: “Banders vagtværn tvinger politi i uniform Frygten for at blive forvekslet med rockere og beskudt af bandernes gadevagter fĂĄr politiet pĂĄ Nørrebro til at begrænse brugen af civilklædte betjente. Det sker efter flere episoder, hvor bandernes gadevagter har skudt pĂĄ tilfældige mennesker, fordi de forvekslede dem… Read more »