15
okt
Seneste opdatering: 16/10-09 kl. 0036
28 kommentarer - Tryk for at kommentere!

og “afsæt tyrannen Gordon Brown”:

ScreenShot007

Radical Muslim group Islam4UK has launched a campaign to impose sharia law on Britain, starting with a rally in London, according to a report.Members of the organisation have Muslims from all over Britain to meet in the capital on October 31 for a procession to demand the full implementation of sharia law. The demonstration will start at the House of Commons and will then converge on Trafalgar Square. The group’s website shows a number of pictures of British landmarks, including Nelson’s Column and the House of Parliament, with minarets and Islamic motifs added. The website says the images are necessary to prepare Britain for what it believes is a forthcoming Islamic revolution. ‘Muslims want sharia law in Britain’ claim

Nok er Choudarys ekstremister yderst få, men ønsket om sharia er udbredt, som man kunne se af undersøgelsen af muslimske, engelske universitetsstuderende sidste år, hvor 40 procent (!) ønskede sharia i én eller anden form introduceret. Nu er det, apropos Wilders, at parlamentet skal spørge sig selv, hvem der  hengiver sig mest til “inflammatory speech”: En folkevalgt hollænder eller en muslimsk revolutionær? Tillader de  demonstrationen den 31.10. som vil omstyrte ikke bare engelsk lov, men også den engelske stat, bliver der  ballade. Tillader de den ikke, bliver der også ballade. Nettet strammes om engelske parlamentarikere, men de har selv ivrigt anbragt sig i det. “This cannot but leave you feeling very bleak indeed about the future into which this country is heading,” som Douglas Murray skrev her i forgårs. England er i en nedadgående spiral, der allerede delvis unddrager sig politikernes indflydelse, og hvor dette blot er de første spilfægtninger i noget, der vil vare generationer. Vi vil se dem i forskellige versioner af kunsten at ride på ryggen af en tiger, til ære for naivister og os med sans for tragikomik.

“Det er  uacceptabelt”

En vældig lam og træt kliche man har hørt til ulidelighed. Vi accepterer stort set alt alligevel. Hvis man virkelig mente hvad man siger, at det er uacceptabelt at angribe statsligt og kommunalt ansatte, samt deres ejendom, vil man sige som følger: Angreb på offentligt ansatte og offentlig ejendom, betragtes herefter som et angreb på vores land, og de der gør sig skyldige  i det, smides  ud øjeblikkeligt. Statsborgere eller ej. Punktum! Indtil det bliver knæsat bør man tænke sig om mere end én gang, inden man søger job hos arbejdsgivere, hvis bedste bud er  “lommepengeprojekter og respektmøder“. Præsten i Tingbjerg kan altså roligt forlade sig på, at der ikke er nogen der hverken kan eller vil hjælpe ham. Han kan først som sidst søge sig et andet sogn med  mere venligtsindede indbyggere. Hjælp på vej til forfulgt præst. Nu må tiden vist snart være kommet til et fakkeltog? – overborgmesterkandidat Frank Jensen (S) om situationens alvor:

ScreenShot047

Lars Hedegaard: Tingbjerg emirat

De danske myndigheder har trukket sig ud af bydelen, og danskerne er overladt sig selv…….Vi har at gøre med kriminalitet, der ikke lader sig adskille fra krigshandlinger.

Når de “30-40 unge”, som vi får at vide er på spil, angriber kirken, som på ingen måde kan siges at genere deres rent kriminelle aktiviteter, når de påsætter brande og smadrer journalisternes biler, er det en demonstration, der skal vise de tilbageblevne danskere i Tingbjerg, hvem der har magten i bydelen. Ligesom det er sket i adskillige andre muslimske ghettoer – Vollsmose, det indre Nørrebro, Gellerup. Og som det snart vil ske i den ene danske bydel efter den anden. Og det har alt med religion at gøre. Eller for at være mere præcis: med en totalitær ideologi, der dækker sig ind under at være religion. Hvis de lokale imamer i Tingbjerg ville have dette stoppet, kunne de gøre det på et par minutter. [..]

Når de tilbageblevne gammeldanskere har fået demonstreret, at end ikke den kirke, der i grundloven defineres som det danske folks kirke, og som derfor nyder statens særlige bevågenhed, kan blive i islams nyerobrede territorium, er det fordi de nye herskere vil sende det signal, at danskerne hellere må fortrække og overlade bydelen til nye herskere. Når retsordførerne og Københavns Politi hælder vand ud af ørerne i stedet for at love militær hjælp til de lovlydige borgere, som de har svoret på grundloven at ville beskytte, går de de islamiske erobreres ærinde. De er blevet til deres nyttige idioter.  af  Lars Hedegaard . Se også  Menighedsråd, provst og biskop var tavse om situationen i Tingbjerg i månedsvis.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

28 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
PeterK
PeterK
11 years ago

Et andet problem ved hjemsendelser er at på grund at en (bevidst) tåbelig procedure ved indrejse med fly, kan man ofte ikke fastslå oprindelslandet. For en måneds tid siden kom en gruppe mennesker med fly fra Athen. Piloten havde før afgang bedt de græske myndigheder komme ombord og ikke give ham starttilladelse, fordi han ikke mente de havde gyldige papirer, boget han personlig er ansvarlig for at de har. Det gjorde grækerne åbenbart ikke, eftersom flyet ankom til København. Ved ankomsten blev gruppen anholdt for dokumentfalsk – og sendt til Sandholm. Hvorfor blev de ikke bare sat på flyet der… Read more »

lechaim
lechaim
11 years ago
Reply to  PeterK

Næh, jeg har ikke SVARET, men også jeg undrede mig over, at de ankommende ikke straks blev returneret til første land i EU, in casu Grækenland, hvor de må have søgt asyl.
Om Tom Behnke og de somaliske asylansøgere, skal det retfærdigvis siges, at udtalelsen lød således – ikke at det gør den ret meget bedre: “Somalierne skal hjemsendes nu. Om det så sker med en faldskærm på ryggen, vil ikke genere mig”, sagde folketingsmedlem Tom Behnke i november 1997, da han repræsenterede Fremskridtspartiet.

JensH
JensH
11 years ago

@Vivi Andersen

“Hvem det var har jeg også glemt !”

Det var Tom Benkhe. Dengang var han Folketingsmedlem for Fremskridtspartiet. Idag er MF’er for de Konservative, og er blevet en ‘anstændig borgerlig’, som ikke kunne drømme om at komme med den slags forslag 🙂

Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

Robin_Shadowes

Hæhæ, jae, men den løsning er foreslået for år tilbage af en dansk politiker – og DET slap han ikke godt fra så vidt jeg husker .

Hvem det var har jeg også glemt !

Noget andet er, at amerikanerne med Barack Hussein Obama i chefstolen aldrig ville hjælp os med at stille materiel til rådighed når det drejer sig om tvangs-deportationer af muslimer !

Manden er, ifølge min opfattelse, skabsmuslim !

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
11 years ago

“Der er blot det problem, at oprindelseslandene højst sandsynlig ikke vil modtage deres egne trosfæller.” Det finns en lösning på alla problem. Trilskas MENA-länderna och vägrar ta tillbaka sina egna medborgare så dumpar man av dem där ändå. Bara att hyra in en massa Hercules-plan av amerikanerna. Sedan söver man bara ner muslimerna man skall utvisa och släpper av dem i fallskärm över dom länder där dom hör hemma. Använder man stora plan som Hercules borde det gå in rätt många åt gången. Denna metod kräver förstås grundlagsändringar och framför allt politiker av ett helt annat virke än dom vi… Read more »

Casper | Borgerlig bums

I explorer gør man således: gå ind på siden http://www.islam4uk.com/ , vælg menuen Side > Vis kilde. Det hedder meta name=keywords. Der er vist mange måder af gemme nøgleord og “forfremme” siden i en google-søgning. Meta-keywords er den klassiske, simple html-måde.

Mosemanden
11 years ago

Fra frank-jensen.dk:

1 Kommentarer til “Vi skal have Tingbjerg tilbage!”
Feed til dette indlæg Trackback adresse

1. Ingen kommentarer

1. 1 Krav: »Fuld sharia i Storbritannien« « Snaphanen
Pingback on 15. oktober 2009 kl.

Tihihi 🙂

LFPC
11 years ago
Reply to  Mosemanden

Eller man kunne sige ‘banko!’ 🙂 .

LFPC
11 years ago
Reply to  steen

Steen – det er metatags der ikke fremstår som synlig tekst, men er indlagt i sidens kode med henblik på at fange søgninger på disse ord.

Casper | Borgerlig bums

Steen > Er du sikker på at webstedet Islam4UK er ægte og ikke en “scam”? Jeg har godt nok andensteds læst at det tilhører Choudary. Men der er lagt følgende meta-keywords ind på siden (ord som ikke står læseligt på siden, men som indgår i en google-søgning): “islam, khilafah, tawheed, jihad, shariah, nasheeds, nasheed, quran, talks, fiqh, imam, kaafir, infidel, jew, christian, democracy, freedom, athiest, britain, london, england, news, londonistan”. Jeg har svært ved at forstå at de selv bruger ordet Londonistan.

LFPC
11 years ago

Googler man sitens navn får man henvisninger til den som giver indtryk af at den er kosher, altså ikke en scam. Bl. a. The Centre for Social Cohesion omtaler den. Der er også underlinks til siten i søgeresultatet med specifikke islamiske emner. Jeg ville ikke ud fra bare ordet Londonistan slutte at det er en scam. Interessant, at Snaphanen figurerer højt i søgeresultaterne for sitens navn, faktisk som nr. tre lige efter siten selv, ud af 28.000 hits.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

Janne og andre på tråden- jeg er helt enige med Jer i, at vi skulle kunne smide disse muslimer ud af landet. Der er blot det problem, at oprindelseslandene højst sandsynlig ikke vil modtage deres egne trosfæller. Og det tror jeg er en gevaldig stopklods og det fordi vores politikere ikke vil tage de midler i brug, der kan få de berørte arabisk-islamiske lande til at bøje sig for vores krav om at modtage hjemsendte muslimer. Hovedparten af disse muslimer det drejer sig om er sandsynligvis Palarabere og andre muslimer fra Mellemøsten- Nordafrika. Og de lande hælder EU- og det… Read more »

Janne
Janne
11 years ago
Reply to  Vivi Andersen

Jeg ved ikke hvilken religiøs baggrund alle de hærgende personager i Tingbjerg har, men uanset om de er religiøst opdraget eller ej, så mener jeg at det ville være en god idé om de kunne sendes ud af landet – hvis de ikke indordner sig dansk lov og får sig et demokratisk og tolerant sindelag.

trackback

[…] Krav: Fuld sharia i Storbritannien, Snaphanen […]

trackback

[…] Krav: Fuld sharia i Storbritannien, Snaphanen […]

Historyman
Historyman
11 years ago

Ord og tanker hulter til bulter Respekt….Dialog…. Forståelses….Indsigts….Sympati….Venskabs…. Solidaritets…. MØDE Blåøjet….Godtroende….Naragtig….Intetsigende….Viljeløs….Handlingslammet….MYNDIGHED Én bevægelse: Præstekjolesprint….Degneflugt….Organistløb….Ringermarch….Korgang….Graverjogging Ord der begynder med F: Fortidigt…Frit…Folk…Forfulgt…Forfjamsket…Forvendt…Fremmed…Fjendtlig…Færdigheder Ord der begynder med U: Ubevist….Utryg….Umanerlig….Ubeskyttet….Ulige….Ubevæbnet….Uacceptabelt….Uha….! Ord der begynder med C: Camoufleret…Chauvinistisk…Cermonimester…Cementere…Censuren…Charlataneri…Civilcourage Ord der begynder med K: Knivbærende…Klerikale…Klanner…Klitoridektomier…Koldblodigt…Kærlige…Kvinder…Kombattanter GellerupplanensVoldsmosesMønjlerparkensBlågårdspladsTingbjerg Succeser = stem på liste A En fremmed er en ven du ikke har mødt. To fremmede er, to voldsmænd du ikke har mødt. Tre fremmede er de voldtægtsmænd din kone ikke har mødt endnu. Fire fremmede er… well you do the math, some thing that rimes with death. Respekt og Dialog: Total Respekt. Den Total Dialog. Enorm Respekt. Enorm vilje… Read more »

Eyvind Dk
11 years ago

Idag skriver BT “Hjælp på vej til forfulgt præst”, http://www.bt.dk/danmark/hjaelp-paa-vej-til-forfulgt-praest BT har besøgt nogle kriminelle indbrudstyve i Tingbjerg og videregiver at disse indbrudstyve har fundet homoseksuelt matriale under et indbrud. Hvad fanden bilder BT sig ind??? Det er da en helt ny grænse der her overskrides i dansk presse. At videregive indbrudstyves oplysninger om private forhold!!!! Tvivler på at BT har fået det verificeret. BT skriver: Vred præst Ulrich Vogel bliver ophidset, da han hører, B.T. har været i kontakt med de unge i Tingbjerg. – I har talt med dem? Så synes jeg, I skulle have skyndt jer at… Read more »

Janne
Janne
11 years ago
Reply to  Eyvind Dk

Ja, det er meget ubehageligt og ligner nærmest en udstilling af præsten på baggrund af hans seksualitet. Det er bare for lavt! Det var i øvrigt samme BT, der efter muhammedkrisen gav til kende at have fortrudt at have brugt ordet muhammedkrise. Med islam er der kommet helt nye boller på suppen i flere journalistkredse.

Henrik Jørgensen
Henrik Jørgensen
11 years ago

Dialogmøderne er åbenbart droppet, det skyldes vel den sproglige barriere, hvordan mon respektmøder udmønter sig, sidder man og kigger anerkendende på hinanden i en halvtimes tid og skilles derefter i fordragelighed?

JensH
JensH
11 years ago

Det værste ved det hele er, at Københvanerne her om en måneds tid går til stemmeurnene og giver det røde bystrye et styrket mandat. Og helt ærligt, hvis man ikke kan se at det kryds man sætter i stemmeboksen kan have konsekvenser for den virkelighed der eksisterer 20 meter fra det sted hvor man afgiver sin stemme, så er man efter min mening politisk set et pattebarn.

Ulla Lauridsen
Ulla Lauridsen
11 years ago

Lad mig fortælle en autentisk historie: En odenseansk fyrværker bliver indimellem bedt om at affyre fyrværkeri i Vollsmose. Den første gang havde han store problemer: Der var en store drenge og unge mænd, som var komplet respektløse og vadede ind på affyringsområdet, hvor han og hans medarbejdere var ved at stille op. De tog det på ingen måde til efterretning, når han bad dem holde sig på den rigtige side af afspærringen. Han sagde til arrangørerne, at det var uforsvarligt, og han ville tage hjem. Så tilkaldte de en ældre, langskægget mand, som kom og råbte ad ballademagerne. De adlød… Read more »

LFPC
11 years ago
Reply to  Ulla Lauridsen

Rigtigt farligt bliver det så når tankeløse danske myndigheder gør noget lignende, fordi det jo virker. Så har man afstået autoritet, og så lægger man sig på ryggen for mafiøs afpresning à la “hvis ikke, sådan og sådan, så kan jeg ikke garantere at jeg kan styre de unge mennesker”.

Niels Hansen
Niels Hansen
11 years ago
Reply to  Ulla Lauridsen

Ja i mange tilfælde er der allerede indført sharia i vollsmose, imamerne er lovgivende, udøvende og dømmene magt, når de ikke lige lejer lokalerne ved siden af moskeen ud til black cobra og narkosælgere, for at supplere deres sølle zakat på minimum 2½ procent af hver eneste undsåts overkud når året er omme

Niels Hansen
Niels Hansen
11 years ago
Reply to  Niels Hansen
Janne
Janne
11 years ago
Reply to  Ulla Lauridsen

Det er vel ikke så underligt. Også politi, kommuner og PET har samarbejde med imamer… og universiteter og sygehuse har indført bederum og har ansat imamer.

Proclus
11 years ago

God Hedegaard artikel! Svagheden er rystende!!!

Myndighederne trækker sig fra disse emirater som betændt tandkød fra tænder som snart står lange, løse og nøgne tilbage.

Uhyggen er til at føle på.

Janne
Janne
11 years ago

“Angreb på offentligt ansatte og offentlig ejendom, betragtes herefter som et angreb på vores land, og de der gør sig skyldige i det, smides ud øjeblikkeligt. Statsborgere eller ej. Punktum!”

Jeg kunne ikke være mere enig med jer. Altså i at det skal resultere i en enkeltbillet ud af Danmark.