21
okt
Seneste opdatering: 22/10-09 kl. 0013
43 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jimmy √Ökesson til Fredrik Malm,FP: “Det vigtigste er at begr√¶nse indvandringen…..I taler s√• ofte om at integrationspolitikken er mislykket, men I kan ikke forklare hvorfor. Jeg h√¶vder at det beror p√• at indvandringen til Sverige har v√¶ret for stor p√• for kort tid. Vi har taget imod flere end vi har kapacitet til at klare, derfor er integrationspolitiken mislykket. De m√• I f√łrst indse.”

D√©t √Ökesson siger sidst i aftenens SVT Debatt, er nok til at stemple ham som racist i svensk debat. Dette er alts√• s√• “kontroversielt” at et helt mediekorps flipper ud i shaming i takt. √Ökesson kunne ogs√• sige, som Haarder sagde i Danmark: “Sverige er svenskernes land, punktum! og vi er tr√¶tte af politikere der for√¶rer det v√¶k i stor skala.” Men det er illegitim nationalisme, hvorimod islams st√¶rke territoriebevidsthed, der er nedf√¶ldet i Koranen, og som politi og brandfolk har m√¶rket ret s√• tydeligt, er helt legitim. S√• sandt som islam ¬†er andet end religion, kan man med rette p√•st√• at svenske politikere g√•r en anden politisk magts √¶rinde. Det er det eksplosive i Sveriges situation med en halv mio. muslimer. √Ökesson ved det, men han n√łjes med at antyde det.

Set fra Danmark er √Ökesson helt main-stream. Man kan i Sverige begr√¶nse tilstr√łmningen administrativt, men man kan ikke tale h√łjt om det. P√• det punkt befinder Sveriges upper ten sig der hvor socialdemokraten Ritt Bjerregaard befandt sig for sm√• ti √•r siden: Officielt “betyder antallet betyder ingenting”. At det betyder noget og at kultur betyder noget, kan man stadig ikke sige ustraffet i Sverige. I hvilket √¶rinde den sm√•t n√¶venyttige folkpartist Fredrik Malm er ude, er sv√¶rt at greje. Selvom han er liberal, og derfor m√• formodes at have ¬†visse blinde pletter hvad ang√•r nationalstaten, er han ikke uvidende om radikal islam i Sverige. Se hans artikler fra 2004 og 2005: Fatwor utf√§rdas i Stockholm, “Socialdemokraterna bjuder in k√§nd f√∂rsvarare av terrord√•d”, “Massmordspredikan i svensk mosk√©”. Jeg kan ikke h√łre andet end at han er ude at hugge pinde for Folkpartiets s√łlle 7-8 procents v√¶lgerst√łtte. Ligesom Malm er der ikke √©t eneste svensk medie, der ikke skriver “muslimer” i stedet for “islam”. ¬†Hvorfor diskutere det samme n√•r man kan diskutere noget forskelligt ?(Folkpartiet er Sveriges Venstre, men mere liberalt og betydelig mindre nationalt.) Den journalistiske damage control forts√¶tter i ¬†dag onsdag. Kun p√• Newsmill er der dissens: Mats Dagerlind : ¬†SD-politik √§r inte extremism, det √§r att bek√§mpa extremismen. Er der nogen der kan n√• at redde Sverige fra dets elite, inden det er for sent ? Det virker ikke sandsynligt i disse dage, der er blank forn√¶gtelse over hele linjen. Der sp√¶des p√• en situation, der nemt kan g√• fra ondt til meget v√¶rre.

Docent Dahl: Integrationen af danskere

Man m√• g√• ud fra, at den allerst√łrste gruppe af indvandrere i Malm√ł – danskere, der er flyttet over Sundet i jagten p√• en st√łrre bil og en bedre bolig – ikke t√¶lles med i den sammenh√¶ng. Eller for den sags skyld, at hele Sm√•land er ved at blive overtaget af √łdeg√•rdsdanskere.√Öbn en svensk avis og se, hvad vi st√•r for.

√Ör 2007 hade 48 % av Malm√∂s f√∂rskolebarn under fem √•r √•lder ett annat modersm√•l √§n svenska. Fem √•r tidigare, 2002 hade 84840 personer, 32% av befolkningen, utl√§ndsk bakgrund. De st√∂rsta invandrade grupperna kommer fr√•n f√∂ljande l√§nder:¬†¬†Malm√ł , befolkning 2006:

Forna Jugoslavien (9 160)
Irak (6 153)
Danmark (5 815)
Bosnien-Hercegovina (5 451)
Libanon (3 029)

via SvD:S ‚ÄĚgranskning‚ÄĚ av √Ökessons debattartikel. Malm√ł Stads egen statistik g√•r af en eller anden grund kun til 2003. Fem √•r er ¬†lang tid i denne sammenh√¶ng. Malm√łs demografi er ekstrem, men kun grader mere ¬†end Stockholm, G√łteborg og mange andre svenske byers. Der arbejder ¬†over 30.000 svenskere i Danmark og over 50.000 i Norge. Deres ¬†integrationsstatus er urapporteret.

Britain’s population to hit 70 million by 2029

The population of Britain is set to increase at its fastest rate in at least a century, driven by an immigrant ‘baby boom’.In just 24 years it will increase by 10 million – and hit 70 million in 2029, the Office for National Statistics said.¬†That is less than half the time it took to go from 50 to 60 million between 1948 and 2005. Every year 425,000 more people will be living here, the equivalent of a city the size of Bristol. Telegraph

Sharia light

iranpojke2Et logisk svar kan man nok let give p√• det umiddelbare sp√łrgsm√•l ‘hvordan kan nogen dog g√łre s√•dan noget’: Udgangspunktet er ikke vestlige begreber om barmhjertighed og rimelighed, udgangspunktet er sharialovgivningens krav om h√•ndsafhugning for voksne berigelsesforbrydere. Som s√•dan er lynjustitsen mod den iranske dreng her, der angiveligt skulle have stj√•let br√łd, jo for s√• vidt ‘afd√¶mpet’ nok. Men husk nu: Sharia er meget mere end drakoniske straffe. Dette skulle vistnok tjene til beroligelse. Tip fra Robin Shadowes i Snaphanens kommentarer (LFPC). H√•rresande bilder fr√•n Iran 25.2.2008

Update: Se kommentarerne under den √łverste hovedpost. Billederne skulle iflg. flere kilder ikke vise afstraffelse, men trickartisters optr√¶den.

iranpojke4

Professorale råd

Men hur har då Danmark förändrats sedan Dansk Folkeparti fick politiskt inflytande 2001? Enligt Hans Mouritzen (DIIS) kan landet jämföras med en person som stirrat sig blind på en enda sak, i det här fallet muslimer. Det går i dag inte att lyssna på dansk radio, läsa en dansk tidning eller se på danska nyheterna utan att ämnet muslimer är på tapeten på ett eller annat sätt. Tonen i debatten är grövre, och i dag kan man i Danmark säga saker om muslimer som är otänkbara att yttra offentligt här hemma. Om övriga svenska partier vill motverka den danska utvecklingen, finns det bara en sak att göra. Tvärtemot.

‚Äď Genom att sl√§ppa in ett s√•dant parti och ta debatten med dem, s√• blir de p√• sikt mer och mer integrerade och accepterade. Idag behandlas Dansk Folkeparti precis som vilket parti som helst, av b√•de medier och andra politiker. Fr√•gan √§r om Sverige kan f√∂rhindra en liknande utveckling, s√§ger Hans Mouritzen.¬†Dansk Folkeparti ger Sverigedemokraterna kalla handen.

Det er sv√¶rt at tolke DIIS professoren anderledes end at han r√•der svenskerne til straks at smide SD ud i m√łrket igen og lukke for det varme medievand som hidtil. For to √•r siden mente Mouritzen at “I Sverige er ¬†alle svenskere og de er ikke “fremmedgjorte” overfor udl√¶ndinge”. Det er jo fint, s√• er SD Sveriges hovedproblem ligesom en vis chefredakt√łr mener ¬†at DF er Danmarks. En anden dansk professor politiserer: ¬†Lars Dencik: S√• slipper vi drabbas av danska sjukan, om “den moralisk-politiska avgrund Danmark nu befinner sig i.” Panikken er anseelig n√•r man tager den knusende mediale og poltiske overmagt i betragtning:

Den danska sjukan är ett livsfarligt hot mot det demokratiska klimatet och den politiska anständigheten i Sverige. Därför måste de stora partierna göra sig beredda att samarbeta och kanske i en övergångsperiod också samverka i regeringsutövandet för att förhindra att den kommer hit.

Det ville v√¶re synd at p√•st√• Dencik bidrager til debatniveauet. Sanna Rayman i SvD har nogle gode pointer mht det pinagtige hundeslagsm√•l, vi nu er vidner til. I Danmark er denne diskussion gammel, derfor er den blevet kvalificeret, selvom den side omhyggeligt ikke er videreformidlet i Sverige. Carsten Jensen har tegnet billedet. I Sverige afsl√łrer √•bningen af den amat√łrernes ¬†og populisternes legeplads, som man kunne ¬†se af bla. Maud Olofsson ig√•r. Eliten er ikke kl√¶dt p√• til den. Det er endnu en grund til at lukke den igen med det samme, som vores professorer er s√• ivrige efter.

Der er i titusindvis af √•rlige ofre for multikulturen – r√łvede, mishandlede, voldtagne, enda myrdede. Den svenske nomenklaturas nonchelance imod disse, er en h√•n og en sk√¶ndsel, og det er den berettigede og akkumulerede vrede den udbredte personvold, som er virkelig politisk livsfarlig for landet. Herfra ¬†kan motivet til det n√¶ste svenske, politiske mord komme. Her¬†Expressens Ann-Charlotte Marteus, pinligt er bare mellemnavnet.

ScreenShot003

Lad os slutte med en stemme fra virkelighedens verden:

För att han [Åkesson] säger det som ingen annan vågar säga. För att han lyfter locket. För att han pekar ut de exempel som är verklighet, och som faktiskt är skrämmande på riktigt, just nu i Sverige. De exempel som de andra gärna vill sopa under mattan

För att islam för mig, som kvinna, är ett tiofalt större hot mot min frihet, mina mänskliga rättigheter, mina demokratiska rättigheter, min rätt till utbildning, min rätt till ett självständigt liv, mitt människovärde, min rätt till min egen kropp (min rätt att inte bestraffas med piskrapp eller stening för att jag blivit våldtagen) och min sociala status, än något annat. Islam är för kvinnor vad nazismen är för judar. Skillnaden är att islam fortfarande är verksamt i enorm skala, och att dess (kvinno)människoutrotning i nuläget med många miljoner överstiger tredje rikets dito. Och en sak som alltid slår mig med häpnad är att vissa människor är så snabba att försöka stämpla SD som nazister, även fast de öppet gått ut med tex stöd för minnet av förintelsens offer. 357 Honey

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

43 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Thomas Nydahl
Thomas Nydahl
11 years ago

Jag skulle bara vilja komma med ett litet ps till denna intressanta diskussion: problemet med m√§nniskor som Lena Sundstr√∂m √§r varken h√§rkomst, hudf√§rg, √∂gonform eller andedr√§kt: det √§r den ideologiska/politiska h√•llningen som bejakar allt som ser ut som “det goda” och d√§rf√∂r i sin famn slutet b√•de ormen och Muhammed. Sundstr√∂m & Co. m√• komma fr√•n planeten Mars, men det √§r inte det som √§r problemet. Hennes ideologiska riktning har styrt Sverige mot avgrunden och det √§r det – och endast det – jag h√•ller emot henne. Det √§r ocks√• denna ideologi som g√∂der hennes fanatiska Danmarkshat! mvh Thomas

Mette
Mette
11 years ago

Jeg kan ikke udst√• udtrykkene “hvid”, “sort” og “hvidhed”.

En gang sad jeg under en forelæsning ved siden af en japaner. Det var en varm sommerdag, og vi havde begge bare arme og underarmene hvilende på bordet foran os. De lå ikke langt fra hinanden, og jeg tænkte, at farven var næsten den sammen, min hudtone var blot en anelse varmere i det. At jeg skulle være hvid og japaneren gul var i hvert fald i det tilfælde uden mening.

Victor
Victor
11 years ago

En lærer på Abildgårdsskolen er denne eftermiddag blevet slået ned af en elevs far.

Interessant at se forskellen på hvad Politiken og Fyens Stiftstidende mener, læserne skal vide:

F√łrst Politiken:

http://politiken.dk/indland/article813809.ece

Og så Fyens Stiftstidende:

http://www.fyens.dk/article/1347253:Odense–Far-anholdt-for-vold-mod-laerer

Mia
Mia
11 years ago
Reply to  Victor

Angiveligt fordi læreren gav mandens datter et håndtryk!

Mia
Mia
11 years ago
Reply to  steen

Vorherre bevares! Så kan man vist dårligt blive mere dhimmificeret.

“Vi indg√•r i et ligev√¶rdigt og tillidsfuldt samarbejde med for√¶ldrene”

√Öhh… jeg tror, jeg bliver d√•rlig..argghhh…

Lærerne kan indgå i ligeværdigt og tillidsfuldt samarbejde med forældrene, lige så tosset de vil, men de får nu alligevel med flagstangen, hvis de ikke arter sig!

N√•h, men hvorom alting nu er, s√• kan det da v√¶re, at l√¶reren, der uden tvivl ogs√• var en politisk korrekt, SF-stemmende islamapologet, nu kan se p√¶let i eget √łje… Undskyld flagstangen!

Benjamin
Benjamin
11 years ago
Reply to  Victor

Nemlig, politiken mente ikke det var relevant at n√¶vne mandens etniske ophav. Men de bruger jo ogs√• Ritzau. Magen til manipulerende dhimmi-spindoktor skal man s’gu lede l√¶nge efter.

PB
PB
11 years ago
Reply to  Benjamin

Pas på ikke at gå i selvsving , ret skal være ret.

http://politiken.dk/indland/article813894.ece

Benjamin
Benjamin
11 years ago
Reply to  PB

Det kan jo v√¶re de f√łlte sig ladt i stikken, efter at de andre aviser mente det var relevant at n√¶vne overfor l√¶serne ūüėČ
Ironisk nok gik overfaldet ud over en anden “kulturberiger”. Skal man grine eller gr√¶de? N√•r selv kulturberigerne ikke kan v√¶re i fred for voldelig kulturberigelse, b√łr der vel v√¶re alarmklokker der ringer? Eller ogs√• er det bare gl√¶deligt, at det ikke kun g√•r ud over de urene danskere hele tiden. De er vel efterh√•nden ogs√• blevet s√• underdanige at det slet ikke er sjovt l√¶ngere.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Victor

Og Ritzaus forbl√łffende detaljerede version via BT:

http://www.bt.dk/krimi/laerers-haandtryk-til-pige-udloeste-overfald

Man er jo m√•ll√łs! Var det for H. ikke snart p√• tide, at vi begyndte at KR√ÜVE
af dem, at de med en underskrift SKAL acceptere at håndtryk er en
naturlig måde at hilse på i DK Рsamt diverse andre ufravigelige krav ang.
accept af fx. demokrati, ligestilling, ytringsfrihed, homoseksuelles rettigheder –
F√ėR de overhovedet kan komme i betragtning til at f√• asyl, opholdtilladelser
og statsborgerskaber etc. med risiko for at fortabe disse og/ eller sociale
ydelser, hvis man svigter aftalen med det danske samfund?

Skalman
Skalman
11 years ago

Ang Sharia light-bilderna. Fruktansv√§rt, barbariskt och motbjudande. M√§nniskor som kan g√∂ra s√• mot ett hungrigt barn √§r inte v√§rda n√•gon form av respekt. KR√ĄK!
Och s√•nt sitter svenska och danska journalister och f√∂rsvarar….

JensH
JensH
11 years ago

Jimmy √Ökeson er faktisk ikke mere end 30 √•r gammel, (f√∂dd 17 maj 1979 i Valje, Blekinge l√§n). Man m√• sgu sige denne unge mand har nosser. Utroligt han kan ‘blive st√•ende p√• benene og bevare fatningen, n√•r man t√¶nker p√• den hysteriske og hadske kampagne den samlede Svenske meningsdanende elite. Men det er da glimrende han har et sikkert job: “√Ökesson √§r fr√•n och med sommaren 2005 heltidsanst√§lld som partiledare. Innan han blev politiker p√• heltid bedrev han studier i bland annat statsvetenskap vid Lunds universitet.” http://sv.wikipedia.org/wiki/Jimmie_%C3%85kesson S√• kan de da i det mindste ikke ramme ham p√• hans… Read more »

Proclus
11 years ago
Reply to  JensH

Meget rigtigt! En virkelig modig mand!

Håber det kommer til at gå ham godt og SDerne får vind i sejlene, de fortjener det.

Svenskerne er dog lige som os herhjemme ramt af en god gammeldavs gang tumultarisk tumult, af en heletiden nastyererere kaliber, hvorfor han og hans partifæller, udsatte og sårbare som de er, hurtigt kan ende som ofre for kugler eller knive.

Kniven har de vist endda smagt for ikke s√• l√¶nge siden, dog uden fatale f√łlger. Hvilket i√łvrigt kun g√łr hans indsats flottere.

Et klokkeklart 12tal herfra!

JensH
JensH
11 years ago

Hvis Fredrik Malm er proto-typen på en Svensk politker fra et af de syv Socialdemokratier i Riksdagen, så er det mig en gåde at SD ikke allerede sidder med eget flertal i nævnte Riksdag. Kors hvor var han ringe!!!

alfahannen
11 years ago

Att Lena Sundstr√∂m omtales som “koreansk/svensk” er fordi denne person uden problem anvender sin egen etnicitet ved behov og Lena Sundstr√∂m f√•r derfor acceptere dette pr√¶fix p√• sit navn.
L√¶ngere er den ikke venner…

morlille
morlille
11 years ago

Vedr. “Sharia Light”: Og den √łverste leder af dette r√¶dselsregime har Danmarks statsminister Lars L√łkke inviteret til Danmark i december. “P√¶ne” venner danske skatteborgere skal betale g√¶stebud for!

JensH
JensH
11 years ago

“hvordan internationalt adopterede navigerer identitet, raciale stereotyper og hvidhed”

Det virker som om, at begrebet “hvidhed” er et der falder KVINFO helt naturligt at bruge??

Mette
Mette
11 years ago

“I Vesten bliver m√¶nd adopteret fra Korea ofte totalt afseksualiserede og gengives sj√¶ldent som l√¶kre hunks eller sk√łnne √¶gtem√¶nd. De sociale og identitetsm√¶ssige konsekvenser af dette var blot et af mange emner, som for nylig blev taget op p√• en international forskningskonference om adoption. FORUM var med til konferencen, der m√•ske kan s√¶tte skub i den manglende danske forskning om, hvordan internationalt adopterede navigerer identitet, raciale stereotyper og hvidhed
……..

Jeg fralægger mig ethvert ansvar, dette er hentet hos Kvinfo.

http://www.kvinfo.dk/side/559/article/167/#

bl
bl
11 years ago
Reply to  Mette

Kvinfo danser godt nok ud på tynd is der!

Hvad man kan sige, er dog at det at v√¶re h√łj, kraftig af statur og slank Y-form er maskulint tr√¶k, som heteroseksuelle kvinder generelt finder attraktivt.

Mods√¶tningsvist, er en ikke for h√łj, men feminint bygget kvinde attraktive for heteroseksuelle m√¶nd.

Men det s√¶lger selvsagt ikke i et foredrag, i steden for kommer man laangt ud…

Mia
Mia
11 years ago
Reply to  Mette

Det skal der fluks r√•des bod p√•! Jeg opfatter nu ellers disse adopterede b√łrn som danske, men selv hvis de havde v√¶ret udl√¶ndinge, s√• har jeg bestemt aldrig kimset ad en flot mand eller for den sags skyld fors√łgt at afseksualisere ham ūüôā Af fortr√¶ffeligheder specielt forbundet med den koreanske type n√¶vner jeg i fl√¶ng deres tykke, ravnsorte h√•r og m√łrke, mandelformede √łjne… og ofte er de forholdsvis bredskuldrede. Desuden bliver de sj√¶ldent fede; og n√•r de g√łr, s√• kan de skam stadig v√¶re ganske charmante (t√¶nk p√• Simon Jul). Her kommer lidt godt til √łjnene: http://judo-saiko.weblogs.jp/photos/uncategorized/2008/12/26/blog5437_3.jpg Danske kvinder for… Read more »

Benjamin
Benjamin
11 years ago
Reply to  Mette

Kvinfo.dk er jo p√• statsst√łtte. De m√•tte dreje n√łglen om, hvis de ikke fik deres √•rlige indspr√łjtning p√• 6 mio. kr. betalt af de h√•rdtarbejdende, danske skatteydere. Og hvem er disse h√•rdtarbejdende, danske skatteydere s√•? Jo, det er s√•m√¶nd (for en stor dels vedkommende) tratrateraaa (trommehvirvel); Hvide m√¶nd! Undertegnede betaler s√• at sige (ufrivilligt) for at blive nedgjort p√• en r√łdfeministisk spasserhjemmeside, og jeg har ikke engang mulighed for at lave om p√• det. Skr√¶mmende, s√• mange samfundsnedbrydende elementer, der er p√• statsst√łtte, n√•r man t√¶nker n√¶rmere over det. Av av, jeg kan n√¶sten allerede m√¶rke feministernes anklagende blikke i… Read more »

Mia
Mia
11 years ago
Reply to  Benjamin

Der undervurderede jeg vist kraftigt eftersp√łrgslen. My mistake! Men jeg reseksualiserer dig skam hellere end gerne, k√¶re benjamin! ūüôā Det er klart, at du som indf√łdt dansker, i overensstemmelse med min lettere patriotiske indstilling til alt og alle, straks f√•r en “forlomme” p√• reseksualiseringsventelisten…

Morten Nielsen
Morten Nielsen
11 years ago

Det var dejligt at de fik lettet p√• kedlen derovre. nu kan det kun g√• fremad med SD. Det er en n√łjagtig kopi af da DF blev dannet.

JensH
JensH
11 years ago

S√• har Politiken v√¶ret i Malm√ł for at ‘tage tempraturen’ p√• den udl√¶ndingepolitiske debat hinsidan efter Jimmie √Ökessons artikel i AB. Og igen sl√•r det mig i hvor h√łj grad T√łgers pamflet har opgivet alle journalistiske principper. I Politkens reportage overtager man fuldst√¶ndig ukritisk den Svenske elites retorik, og kalder SD for “De fremmedfjendske Sverigedemokraterne “, og kalder samtidig partiet en “katastrofe”. Men gudskelov for Politkens abonniner afsluttes denne meningsm√¶ttede ‘reportage’ med nogle ‘anst√¶dnige og opbyggelige’ ord fra to Malm√ł-kvinder, (som √•benbart endnu ikke er blevet overfaldet eller voldtaget): “De to kvinder, Lina Ahlborg p√• 39 og Lina Alexandersson p√•… Read more »

Magga
Magga
11 years ago

bl Ogs√• jeg opfatter Lena Sundstr√∂m som en emsig svensk journalist og ikke som en koreaner. Men n√•r det er skrevet, er det jo n√¶rliggende at tro, at hendes voldsomme optagethed af begrebet race kan h√¶nge sammen med, at hun selv har f√łlt sig anderledes som barn og m√•ske stadig g√łr det – indest inde. Adoptioner er langtfra s√• problemfrie, som de ofte fremstilles, efter at de f√łrste vanskeligheder er overst√•et. Adoptivb√łrn er mere udsatte for at f√• psykiske problemer end andre b√łr. Undertiden kan man ogs√• f√• p√• fornemmelsen, at b√łrnene n√¶sten drukner i opm√¶rksomhed og k√¶rlighed fordi de… Read more »

Morten - - -
11 years ago
Reply to  Magga

Det er en meget god beskrivelse af, hvordan udviklingen i Danmark har v√¶ret. Det drejer sig om det mellemmenneskelige, og ikke om ideologier. Da jeg var ung, var mulatter de mest eftertragtede k√¶resteemner, man overhovedet kunne forestille sig. De var yderst priviligerede blandt unge. Men s√• kom muslimerne. Og der opstod en fare for, at alle b√łrn med blandet baggrund blev sorteret over i den “muslimske kategori”. Derfor burde faderens reaktion ogs√• have v√¶ret at tage sine b√łrn ud af skolen og s√¶tte dem p√• en privatskole (jeg vil ikke h√łre om √łkonomi). Ligesom vi andre g√łr. Man kan ikke… Read more »

Crass B√łrsting
11 years ago

Jimmy versus Maud. Han g√łr det udm√¶rket. Diskussionens udgangspunkt minder en del om debatten i Danmark i 1980’erne og 90’erne. Erkendelsen af Islams sande natur fortr√¶nges, men den j√¶vne svensker, is√¶r den j√¶vne svensker i storbyerne, ved selvf√łlgelig godt, hvad og hvor det br√¶nder p√•. Ogs√• rent bogstaveligt.

bl
bl
11 years ago
Reply to  steen

@ Steen

1) Enig.

2) Enig. Det er nok ogs√• sv√¶rt at se for sig, at de andre svenske partier √•bner √łjnene, f√łr sverigesdemokraterne kommer ind i rigsdagen. Den islamiske indvandring har en anden kvalitet, end alle andre indvandringsb√łlger f√łr den. Og alle tidligere b√łlger var egentlig kun sm√• bitte skvulp, selvom i svensk henseende, s√• var og til dels er den finske indvandring ret stor, men hvem har h√łrt om at finnerne kr√¶vede virkelig s√¶rbehandling?.

bl
bl
11 years ago

“‚Äď Rumsrena blir ni aldrig!, dundrade den d√•varande danske statsministern Poul Nyrup Rasmussen fr√•n Folketingets talarstol mot Dansk Folkeparti, kort efter att de kommit i Folketinget i slutet p√• 90-talet. I dag, 10 √•r senare, kan uttalandet f√∂r var och en som f√∂ljer dansk politik, te sig en smula naivt. Dansk Folkeparti har inte bara blivit rumsrena.” Nyrup ville udelukke DF fra enhver indflydelse i politik med sin udtalelse om det ikke “stuerene” Folkeparti. Hvem bruger i dag ordet salonf√¶hig el. salonf√§hig p√• dansk? Hvem taler i dag om at kunne “beg√• sig p√• de bonede gulve” med sleben tale?… Read more »

Janne
Janne
11 years ago
Reply to  bl

Nu er det ikke aktuelt for mig at stemme p√• SD. Jeg er i √łvrigt ikke enig i alt hvad SD siger og st√•r for, men partiet rejser en n√łdvendig og vigtig debat. De andre partier bliver n√łdt til at lytte til det partiet siger – og g√• i dialog – pr√¶cis som det er sket i DK hvor alle partier har v√¶ret n√łdt til – omend meget modvilligt – at lytte til og g√• i dialog med DF. Nu skal svenske partier i praksis vise om de virkelig mener noget med al deres dialog snak.

bl
bl
11 years ago
Reply to  Janne

Jeg bor heller ikke i Sverige og skal derfor heller ikke tage stilling til hvem der skal ind i rigsdagen. Hvad man har i partiprogrammet og hvad man s√• g√łr i virkeligheden er ofte 2 forskellige ting. Men hvis partiprogrammet st√•r i vejen for partiet egentlige politiske m√•l og form√•l, som i h√łj grad er at stoppe islamiseringen, s√• bekymrer det mig som dansker og nabo til Malm√ł og Sk√•ne. Det resulterer i f√¶rre stemmer end de ellers ville have kunnet opn√• og derved er blevet holdt under sp√¶rregr√¶nsen. I steden for kan venstrefl√łjen, som Fanden l√¶ser Bibelen, sige at… Read more »

JensH
JensH
11 years ago

OT Det er vist ikke kun i Sverige der panik lige f√łr lukketid. Ogs√• i Storbritanien skal der v√¶re valg i 2010, og nu pr√łver den Britiske New Labour regering at bruge statskassen til bestikke “den hvide britiske arbejderklasse” til ikke at forlade Labour ved valget i 2010. Frygten hos Brown og hans folk er, at mange hvide britiske arbejdere vil stemme p√• partier som BNP ved n√¶ste valg: http://www.information.dk/207821 “Vi synes, det er m√¶rkeligt at bruge offentlige midler til at forf√łlge et partipolitisk m√•l. At bek√¶mpe ekstremisme er m√•ske nok et samfundsproblem, men det er ogs√• Labours m√•ls√¶tning at… Read more »

Janne
Janne
11 years ago
Reply to  JensH

“Han p√•peger, at antallet af immigranter i l√łbet Labour-regeringens 12 √•r ved magten ¬Ľn√¶sten er fordoblet.” Ikke s√• underligt at venstrefl√łjen bliver ved med at kr√¶ve h√łjere skatter. Det er hr. og fru England og hr. og fru urbefolkning i mange andre lande, der er tr√¶kdyr for venstrefl√łjens gr√¶nsel√łse indvandringspolitik. Her i Danmark bliver venstrefl√łjen ved med at sende skattekroner til ghettoomr√•der. Sidst har Tingbjerg f√•et 6 millioner kroner. Og unge ballademagere har f√•et gratis klubber. Det f√•r unge, der ikke laver ballade, ikke. Nye krav fra venstrefl√łjen om flere penge h√łrer vi hver eneste gang der er ballade i… Read more »

JensH
JensH
11 years ago

@LFPC Det er faktisk en glimrende tanke at s√¶tte Hjemmev√¶rnet ind. Politiet har jo l√¶nge brugt Hjemmev√¶rnet i forbindelse med eksempelvis store sportsarrangementer, dyreskuer og rock-festivaler, men ogs√• i forbindelse med deciderede kriminalsager har jeg set dem blive brugt. For et par √•r siden, da dette solcenter p√• √ėsterbro br√¶ndte ned i en eksplosion-agtig brand, (p√•sat viste det sig), kunne man p√• TV2NEWS’ billeder se, at det var Hjemmev√¶nsfolk (under politikommando) der stod for afsp√¶ringen af den p√•g√¶ldende gade p√• √ėsterbro, og sikrede at ingen uvedkommende kom ind i gaden. Hjemmev√¶rnet indg√•r ogs√• i Politiets beredskab i forbindelse med terror-angreb.… Read more »

JensH
JensH
11 years ago

OT

Bliver Kalundborg den f√łrste Danske by, der bliver erkl√¶ret i undtagelsestilstand, og hvor unge under 18 √•r f√•r forbud mod at v√¶re p√• gaden efter kl. 21.00:

http://jp.dk/indland/krimi/article1858098.ece

LFPC
11 years ago
Reply to  JensH

Jeg ved godt at det h√łjst ville v√¶re DF der ville bakke op om s√•dan et forslag, men ligger det p√• nogen m√•de i Hjemmev√¶rnets mandat at de kunne blive sat ind ved denne slags civile uroligheder? Politiet mangler ressourcer, og hvis Hjemmev√¶rnet alligevel bare er p√• stand-by lyder det da oplagt.

PeterK
PeterK
11 years ago
Reply to  LFPC

Det kommer, men f√łrst n√•r problemerne er uoverstigelige og muslimske bander og AFA i f√¶llesskab har erobret gaden, og sat myndighederne skakmat. At skulle inds√¶tte hjemmev√¶rnet, eller politi i kampuniformer vil udstille det multikulturelle projekts fallit, og det er meget f√• politikere parate til – endnu. Hvorfor er von Clausewitz ikke pligtl√¶sning, her st√•r svarene, skrevet at en skarp hjerne for 300 √•r siden. Det handler om magt. Det vil nogen bestyrtes over, magt f√łj da!. Men det handler alts√• helt enkelt om hvorvidt de demokratiske institutioner skal have magten, eller facistiske sammenrend som AFA, Kirkeasyl, Bl√•g√•rdsgadebanden og lignende skal… Read more »

Fritz
Fritz
11 years ago

Hvad er dog det for en lille latterlig dhimmi tosse med briller som er med i det indslag, hatten af for Jimmy Åkesson for at han kunne holde sig i ro, og ikke pandede den brille nar en på lampen.

PeterK
PeterK
11 years ago

“Idag behandlas Dansk Folkeparti precis som vilket parti som helst, av b√•de medier och andra politiker. Fr√•gan √§r om Sverige kan f√∂rhindra en liknande utveckling”

Taler vi her om en eller anden bananrepublik eller et afrikansk diktatur, eller er det virkelig en svensk professor med minimum 20 √•rs uddannelse, der siger s√•dan. Han er eller har sandsynligvis undervist studerende undervejs i karrierren. Godt l√•get omsider r√łg af derovre s√• folk tvinges til at sige den slags offentligt, og i hvad der minder om √•ben debat. Manden er jo gal, han er i hvert fald ikke demokrat.

Janne
Janne
11 years ago
Reply to  PeterK

‚ÄúIdag behandlas Dansk Folkeparti precis som vilket parti som helst, av b√•de medier och andra politiker.”

Egentlig burde Politiken – og ikke mindst Seidenfaden og Engelbrecht – og Det radikale venstre takkes for den meget opm√¶rksomhed DF har f√•et i tidens l√łb. ūüôā

Vivian
Vivian
11 years ago

Jimmy Håkansson i al ære, men havde han bare lidt mere af Thulesen Dahls format, ville der også komme flere vælger til SD.

http://jyskebank.tv/012549226041687/kristian_thulesen_dahl_df_jeg_vil_ikke_ende_som_en_frank_jensen