26
okt
Seneste opdatering: 26/10-09 kl. 1557
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I SVT Agenda i går. Det er en fjernbehandling, patienten SD er ikke tilstede. : ”Jimmie Åkesson är expert på att prångla ut siffror och fakta” (Mona Sahlin) I to You Tube dele.

Hvilken hemmelig agenda har svenske politikere ?

Bortset fra 97/98 Riksdags- beslutningen om  at gøre landet multikulturelt? Jo mere man hører af den svenske pseudo-debat om indvandringen, jo mere er man klar over at det ikke er den, der står til diskussion. Det ender altid men en snak om SD, stort set aldrig om de spørgsmål de rejser. Aldrig et konkret kvæk om hvor længe landet endnu kan tåle 30-50.000 familiesammenføringer. Hvor længe kan socialbudgetterne holde i en tid med  massearbejdsløshed ? Den åbne arbejdsløshed er nu 8.3 procent og ungdomsarbejdsløsheden er 24.3 procent. Én evindelig diskussion om diskussionen. Det begynder ærlig talt at virke noget påfaldende, som en gang lovlig regisseret teater. Både Olofsson og Sahlin her er lige så luftige som Jack Straw i Question Time forleden, og så uvidende er de vel ikke som højtlønnede fuldtidspolitikere ? Er der andre aftaler under bordet, vi  ikke har hørt om, som det nu synes at være tilfældet fra Tony Blairs regeringspersiode England ?

It was therefore a politically motivated attempt by ministers to transform the fundamental make-up and identity of this country. It was done to destroy the right of the British people to live in a society defined by a common history, religion, law, language and traditions.It was done to destroy for ever what it means to be culturally British and to put another ‘multicultural’ identity in its place. And it was done without telling or asking the British people whether they wanted their country and their culture to be transformed in this way. Melanie Phillips: The outrageous truth slips out: Labour cynically plotted to transform the entire make-up of Britain without telling us,Labour ‘deliberately let migrants so Tories could be accused of racism’

Indvandrerdebat i Sverige ifølge DR og Drude Dahlerup

Budskabet fra partiet Sverigesdemokraterne er, at Muslimer er den største trussel mod Sverige siden anden verdenskrig. Partiet er ikke valgt ind i den svenske Rigsdag, men de seneste meningsmålinger placerer dem over spærregrænsen med 4,9 procent af stemmerne. P1 Morgen 26. oktober 2009 kl. 06:32 på P1

Zone Tingbjerg

Der var massivt opbud til gudstjenesten i Tingbjerg Kirke i går. Søren Pind og adskillige folketingspolitikere var tilstede, herunder Bertel Haarder, Karen Jespersen, Søren Krarup, Pia Kjærsgaard,Peter Skaarup, Simon Emil Amnitzbøl og statsminister Lars Løkke Rasmussen. Derudover kan nævnes Ralf Pittelkow, Jakob Holdt og Ahmed Mohamud (Trykkefrihedsselskabet). Udover Ammitzbøll ses oppositionen ikke at have været tilstede.

Tingbjerg-251009-5

Danmarks Radio opgraderer Tingbjerg til farligt område

Journalister fra DR bliver fremover beskyttet af vagter, når de arbejder i Tingbjerg. Tingbjerg får dermed samme status som Indre Nørrebro, hvor DR efter en række voldelige episoder længe har gjort brug af vagter, der beskytter stationens medarbejdere og udstyr. “Der er områder, hvor vi kun kører ud, hvis vi har vagt på, fordi der har været en tendens til, at nogen af vores folk er blevet overfaldet. Det drejer sig om specielle områder som Nørrebro og nu også Tingbjerg,” siger Ulrik Haagerup, der er chef for DR´s nyhedsproduktion, til Sappho.

Politistat eller kaos

En nådesløst og massiv politiindsats virker – det er ikke et godt tegn…Vi er mange der er glade for, at politiet er vågnet op til dåd, og nu gør en mere realistisk indsats – i stedet for at undgå konfrontationer af frygt for at “puste til ilden”. Men det er en fejl, når folk tolker det som et tegn på forbedret integration, at politiets mindre nådesløse indfaldsvinkel virker. Det er det ikke – det er tegn på forbedret og mere realistisk politiarbejde og på, at en massiv og målrettet indsats fra ordensmagten er nødvendig for at få styr på tingene.

Den tyske statsmand Helmuth Schmidt har således stadigvæk ret: “Kigger vi efter ser vi, at multikulturelle samfund kun har ladet sig gøre i ikke-demokratiske lande og med hjælp fra en stærk ordensmagt. På den måde var det en fejl, at vi i tresserne hentede gæstearbejdere fra fremmede kulturer til landet.” (Hamburger Abendblatt, 24.11.2004.).

Politiets indsats virker, men spørgsmålet er, om vi har lyst til et Danmark, hvor politiet er nødt til at være massivt tilstede i visse områder, for at landet kan forblive trygt? Og så er der selvfølgelig spørgsmålet om, hvorvidt politiet har resurser til fortsat at mandsopdække de hårde kriminelle. Ifølge Københavns Kommune vokser indvandrerbanderne nemlig med mindst 700 nye medlemmer om året i hovedstaden alene. Nicolai Sennels : Muslimske dominerede områder i Danmark: Politistat eller kaos, Præst på flugt fra Tingbjerg: »Folk er bange«, Tingbjerg er fortabt. Tingbjerg Kirke, 25. oktober 2009 med fotos. I mellemtiden er  Deadline fra den 22 oktober, debatten mellem Pittelkow og den utrolige Muhammad Aslam kommet online:

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Janne
Janne
11 years ago

OT

Først ballade – så krav om job:

“For to uger siden ringede en af dem til Politiken. Han fortalte med glød og engagement, at de havde en plan. De var allerede gået i gang med at arbejde som frivillige gademedarbejdere i Tingbjerg for at holde de yngre drenge væk fra gaden om natten. Nu ville de ansættes som gademedarbejdere…”

h t t p://politiken.dk/indland/article816952.ece

Janne
Janne
11 years ago

OT

Er det ikke morsomt når en særdeles omfangsrig mand som den amerikanske Moore går til kamp mod kapitalisme. Selv ligner han en fedt kapitalist. Med forlov.

“I sin nye film “Kapitalismen – en kærlighedshistorie” erklærer han ikke bare krig mod bankerne, finansfyrsterne og politikerne, men mod hele det kapitalistiske system.”

h t t p://www.dr.dk/Nyheder/Kultur/2009/10/20/122413.htm

bl
bl
11 years ago

Prøv lige at se moderaternas hjemmeside, p.t.

http://www.moderat.se/web/Hem.aspx

De 3 glade unge mennesker er vist ikke helt repræsentative for svensk ungdom, eller hvor er pigerne ;-( ?
Når man så læser migrationsministeren indslag nedenunder får man en klump i maven, undskyld i halsen.

peerpede
peerpede
11 years ago

Sverige er Skandinaviens syge mand, den politiske nomenklaturen fra venstre til højre er til 100% i maskopi med den samlede mediebranchen.
Ytringsfriheden er begrænset da ubekvemme meninger kan få konsekvenser for menneskers liv, arbejdmuligheder og lignende.

Hemmelige og frie valg er begrænsede da politiske kommisærer overvåger folks valg av stemmesedler i valglokalet og valgsvindel forekommer frekvent.

Limewoody
Limewoody
11 years ago

Jeg husker en dansk radioavis – som det vistnok hed dengang – hvor modstanderne mod indvandringen blev (pseudo-)psykologiseret med hele det freudianske beredskabs metoder og sjovt nok var de af pga. indre spændinger og modsætninger de rene racister alle til hobe. Så lytteren gjorde klogt i ikke at være på dén vogn. Indslaget var ganske formentlig uforståeligt udenfor en snæver faglig kreds (af elitære selvhadende multikulturalister) og skabt til lejlighedens envejskommunikation. Nu da det viser sig de psykologiserede med fornuften i behold havde ret i deres værste formodninger og forudsigelser – kunne det måske være at multikulturalisterne skulle kigge lidt… Read more »

Janne
Janne
11 years ago

Hvad med præsten i Gellerup, der ikke kan få lov til at udføre sit arbejde uden ‘vagt med lokalkendskab’?