31
okt
Seneste opdatering: 1/11-09 kl. 0119
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

også af James Cohen og ved samme lejlighed som Lord Pearson nedenfor – International Legal Conference on Freedom of Speech & Religion, Capitol. D.C.

Dansk Folkeparti på hjernen

Hvis nogen kan henvise til en tekst af Frederik Stjernfelt eller Jens-Martin Eriksen der ikke er opbygget som en rituel afsværgelse af Dansk Folkeparti og alt dets væsen, hører jeg gerne nærmere. 13 gange bliver dette fuldt demokratiske parti nævnt i kommentaren her af sidstnævnte forfatter, der sammen med makkeren Stjernfelt har fundet et ophøjet tredje standpunkt hvorfra de kan fremsætte pæn og anstændig islamkritik, uden at blive sat i bås med det forfærdelige parti. “Kulturalisme” hedder løsenet, og det indebærer at man oppe fra podiet kan uddele karakterer og pege fingre, og så lige i samme omgang kan opstille moralsk ækvivalens mellem partiet DF og apologeterne for den voldelige herrefolksideologi islam – “højre-” kontra “venstrekulturalisterne”.

Eriksen er noget af en one trick pony, og hans store viden må ses i sammenhæng med såre primitive behov for at profilere sig korrekt i forhold til de usofistikerede DF. Først og fremmest er identifikationen af skarp islamkritik med Dansk Folkeparti demagogisk og løgnagtig. Partiet er den eneste eksponent for egentlig islamkritik herhjemme, men kritikken udformes altså af helt andre personer herhjemme og udenlands: Folk som Wafa Sultan, Ayaan Hirsi Ali, Ibn Warraq, Walid Phares, Patrick Sookhdeo, Nonie Darwish og Ali Sina. Hvorfor refererer Eriksen ikke til dem? Det gør han ikke fordi hans stunt med DF så ville falde ynkeligt til jorden.

Eriksen bruger et andet demagogisk træk: Karikeret gengivelse af modstanderens synspunkter. Banditterne i Tingbjerg har ikke hejst den “grønne fane”, osv. Sagt med andre ord, modparten er paranoid. Eriksen snor sig derved udenom så meget som at nævne den internaliserede opdeling af verden i muslim/vantro og halal/haram, der ikke forudsætter religiøs forsætlighed. Han nævner ikke fraværet af lignende chikane og hærværk mod muslimske institutioner, og hvad dette indikerer om gerningsmændenes motiver og prioriteter. Han ignorerer også den allerede etablerede empiri mht. dannelse af muslimske enklaver, og tillægger modparten dette som rent udokumenterede prognoser (LFPC).

[…] Men for DF’s talsmænd og andre handlede det om civilisationernes sammenstød. Det var endnu engang islam, der var på spil.

Måske ikke som noget voldsmændene selv erkendte. Men som en mere eller mindre uerkendt motivation for dem. Det var derfor, de overfaldt præsten, trakasserede ham, brød ind i hans hjem og ødelagde hans indbo. Det, de foretog sig, var angiveligt led i en større plan, en etnisk udrensning, hvor man søger at skabe territorier, hvor kun muslimer har ret til at bo og færdes.

Først præsten, som symbolet på den kristne kultur i Tingbjerg. Dernæst de resterende danskere, indtil hele området er befriet. Tingbjerg som en slags bosættelse midt i et vantro land. Siden hen vil andre ghettoer følge; i Århus, i Odense osv. Indtil man har fået gennemført den totale etniske og religiøse adskillelse. Ralf Pittelkow skrev en artikel med denne tendens, Sven Ove Gade gjorde det, Peter Skaarup, Katrine Winkel Holm og Søren Pind gjorde det, og Søren Krarup sagde det i radioen.

Men er det sandt, kunne man spørge sig selv. Hvor har de det fra? Er der nogen af voldsmændene, der i forrige uge har hejst den grønne fane over Tingbjerg og råbt fra hustagene, at ‘Allah er stor’? Er der med andre ord nogen af voldsmændene, der på denne måde direkte har ideologiseret deres egen afskyelige forbrydelse? Nej, i hvert fald ikke med islam som begrundelse. Denne ideologisering må ene og alene tilskrives Dansk Folkeparti og skribenterne. […] Jens-Martin Eriksen: Ingen siger sandheden om Tingbjerg

Bandernes terrorregimente i Paris

The Paris prefecture has created a law-enforcement section whose purpose is to fight the multiethnic gangs that proliferate in the capital. These gangs are responsible for assaults, murders (at least three, and ten wounded in 2009), drug trafficking and anti-white racism, as was the case during the latest Techno Parade.

The result of an inquiry shows that 60 gangs operate within the boundaries of Paris. René Bailly, head of intelligence for the Paris prefecture, estimates that the “primary motivation (of the gangs) is confrontation for the sake of confrontation”. Around 1300 persons, accused of being gang members, have been arrested since the beginning of 2009. More than fifty percent of the time, a weapon is used by these multicultural groups. Three quarters of the gang members implicated in these crimes were minors. Notable also is the emergence of gangs of girls. When the uprooted populations become transformed into enraged gangs, it is the French who pay. Novopress via A Tale of Two… Three… Four Cities: Tours, Le Havre, Fréjus.

I det lidt mere tempererede Sverige, er bilbrande endnu højeste mode, selvom bandekriminalitet jævnligt koster liv. I år hidtil bare i de tre største byer:Stockholm: 350 bilbrande hidtil i 2009, Malmø: 102 bilbrande i 2009,Göteborg: august til oktober : 106 bilbrande. Tallet for hele landet hele året bliver astronomisk. Sydsvenskan mener at vide, at danskerne vil bebrejde regeringen bandekrigen til kommunevalget. Det tror jeg nu ikke. De vil bebrejde dem, der overhovedet gjorde den mulig og vi tror i det små, at Frank Jensen ikke helt  har gjort sig klart, hvilket job det er, han har søgt.

Takk Danmark!

Vi er anderswo engagiert i dag så vi låner et stykke af vores gode norske venner på Document.no.:


Trykkefrihedsselskabet fyller fem år idag. Truslene mot Kurt Westergaard og Flemming Rose kaster en mørk skygge over feiringen. I Danmark er det alvor. Derfor er det all grunn til å minne om hva Trykkefrihedsselskabet har betydd og hva Danmark gjør – for Norge.

Trykkefrihedsselskabet ble stiftet fordi Danske P.E.N ikke gjorde jobben med å forsvare det frie ord. Lars Hedegaard, Helle Merete Brix og Torben Hansen skrev boken: I krigens hus. Islams kolonisering av Vesten. Det ble for mye for danske P.E.N. Hedegaard hadde søkt om medlemskap, men fikk avslag. Danske P.E.N. mente boken var hatespeech, dvs. utenfor akseptabel debatt. I dag er Trykkefrihedsselskabet større enn danske P.E.N.

En medvirkende faktor var at kulturministeren tok konsekvensen av at det nå var to foreninger for ytringsfrihet, og delte på bevilgningen. Det hadde neppe skjedde i Norge, men så har Danmark gjennomgått det Søren Krarup kaller Systemskiftet, i 2001. Trykkefrihedsselskabet er avantgarden i kampen for dansk selvforståelse og besinnelse på egne verdier.

Man må ikke undervurdere denne prosessen. Trykkefrihedsselskabet er en liten gruppe mennesker, med begrensede ressurser. Men de har røttene godt forankret i en mye dypere bevegelse, som har snudd befolknings innstilling fra skjørlevnet til edruelighet. En stor del av danskene har våknet og for det har de pådratt seg stor vrede fra de som ønsker at Tornerosesøvnenen skal vare ved. Denne oppvåkning kan avleses på mange områder.

Man kan avlese den i den store oppslutning om innsatsen i Afghanistan, til tross for at landet har mistet rundt 30 soldater. Danskene vet at kampen for frihet og demokrati ikke er noe man kan rømme fra. Den pågår hver eneste dag, i Danmark og i Afghanistan. Denne erkjennelse gjør den norske elite alt for å avverge. De vakler mellom frykt og feighet og et aktivt medløperi.

Derfor står det danske eksempel der som en stor provokasjon.

Denne uken ble vi minnet om hva som står på spill. To menn ble arrestert i Chicago, den ene ble arrestert idet han skulle stige om bord i flyet til København.

Danmark er blitt et symbol for frihet. Det kan ikke forvalterne av multikulturalismen tilgi danskene. De fremstiller det som at danskene har rotet seg opp i noe, pga sitt stivsinn. De kunne ha valgt annerledes og har derfor en grad av skyld for situasjonen de befinner seg i. Det er logikken i deres resonemment.

Leder av Norsk P.E.N, Anders Heger, forfektet samme logikk da han møtte Presseforbundets generalsekretær, Per Edgar Kokkvold, til debatt i Dagsnytt Atten om uttrykket “arabisk fascisme”. Kokkvold brukte kraftutrykket for å illustrere hvilke krefter som står Westergaard og Rose etter livet. Men det var ikke Heger enig i. Han mente at vi i høy grad kritiserer islamismen og at det kanskje heller er i overkant med kritikk av alt som har med muslimer og islam å gjøre. Men skulle redaktørene ha trykket tegningene, ble han spurt. Se, det hadde ikke Heger noen formening om.

Heger dukker opp ved hver korsvei der det frie ord står på spill, for å så tvil og forvirring eller gi frihetens banemenn en håndstrekning. Slik er det.

Det hevdes stadig at Bush-administrasjonen spilte på frykt. Men er det ikke de politisk korrekte som nettopp benytter en slik strategi? Hver gang noen tar bladet fra munnen spør de med Goebbels: “Vil dere ha den totale krig?” “Nei, fri og bevare oss, det vil vi da ikke, svarer folk”. Akkurat som i folkeeventyrene.

Men så skjer det noe: Nyheten om drapsplanene mot Rose og Westergaard overrumpler oss. Vi ser i et glimt hatets heslige ansikt: på den andre siden av jorden smis det renker for å drepe en kulturredaktør og en tegner. De får hjelpe av krefter i Pakistan, de samme som anstaltet blodbad i Mumbai. Vi forstår instinktivt at dette er alvor.

Da forstår den andre siden at det gjelder det å rykke ut, før følelsen omdannes til erkjennelse. Da gjelder det å minne om at det er danskenes egen skyld at de befinner seg i denne situasjonen. Beklagelig, selvfølgelig, men likevel sant.

Hvor langt er denne siden villig til å gå for å forsvare sin versjon? Hur langt som helst. Selv den dagen en fasade på en av de staselige bygningene langs Bernstorff eller Amager Boulevard er sprengt vekk av en bilbombe, kommer de til å synge på det samme verset: “Var det ikke det vi sa, vi har bare forsøkt å advare danskene.”

En slik situasjon ville minne om krig, om Besættelsen, og det er da også hva det er: krig. Det skal holde hardt å holde fatt ved at dette er noe danskene selv er “om”. Men den andre sidens verdensbildet dikterer en slik konklusjon. Uvegerlig.

Det er to syllogismer som kolliderer: den ene står for frihet, den andre står for kaos og oppløsning. Begge medfører kamp. Men det ene står for Håp, det andre for destruksjon.

Det er Trykkefrihedsselskabets store fortjeneste at de uten skam har vedkjent seg Danmarks kultur og historie. Det er kanskje det vi er dem mest takknemelige for og det er det som gjør Trykkefrihedsselskabet til et nordisk prosjekt: kun ved å bekjenne oss til det beste i vår kultur kan vi ha noe håp om å vinne.

Det er en lang kamp som er begynt, og mange syntes det er slitsomt. Det er slitsomt, men det er intet mot det slitet som tidligere generasjoner har levd med, enten det var i fred eller krig. Det er dette som er uvant for oss. Vi er ved å våkne opp til historien. Paradis kjenner ingen historie.

Trykkefrihedsselskabet fylder 5 år. Interview med Katrine Winkel Holm.

Man kan læse mere om Trykkefrihedsselskabet på:

www.trykkefrihed.dk.

www.sappho.dk

se også omtalen av I Islams hus i document.no

Islam – en totalitær trussel?

Hans Rustad og holdet på Document.no.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Gårdmand Bjørn
Gårdmand Bjørn
11 years ago

Ifølge ODS har udtrykket dansk skalle også tidligere været brugt på dansk.
http://ordnet.dk/ods/opslag?id=540140

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
11 years ago

Jag har faktiskt ingen aning, Steen men visst är det ett något märkligt uttryck. Är väl inte helt otänkbart att där nånstans finns ett litet korn av sanning och att nån svensk vid nåt tillfälle för några decennier sedan har fått en sådan skalle helt enkelt. Man skulle ju kunna få för sig att det är särskilt vanligt i Danmark bara för det men jag har sett det i så många Hollywood-filmer att jag för länge sedan har tappat räkningen och dom kallar ju det för head butt.

Hans Erling Jensen
Hans Erling Jensen
11 years ago

Hans Rustad og Co får 5 stjerner fra mig, der var på Vartov idag på Trykkefrihedsselskabets 5 års fødselsdag. Det var vældigt positivt. Det er englæde at sidde i samme “stue” med Pia Kjærsgård, Lars Hedegaard, Steen fra Snaphanen, Uwe Max, der skriver ufortrødent for Sappho, Helle Merete, Johan Gade, Michael Jalving og alle de andre, som jeg kender og holder af som med-medlemmer af dette fantastiske selskab. Det mest forstemmende var PET-agenterne som var der. Hvorfor er det nødvendigt i et dmokrati? Flinke og rare var de, hjalp med stolsætningen og at rydde op efter selve festen – men… Read more »

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
11 years ago

Nej inte att sparka i röven men att skalla en annan i huvudet kallas av någon anledning för dansk skalle. Ett litet exempel cirka 1 minut in i videon.

http://www.youtube.com/watch?v=-_l0f_X3XOA

Benjamin
Benjamin
11 years ago
Reply to  Robin_Shadowes

Ahh ok, sorry, my bad 😉 jeg blev nok bare snydt af det der “butt” i udtrykket.

JensH
JensH
11 years ago

@Bjovulf & Robin_Shadowes Nu vi er ved disse Engelske huligans, så ved jeg ikke om der er nogen af jer der kan tage TV-kanalen Discovery Channel?? Hvis i kan, så kommer der i aften kl. 24.00 et program om fodbold holigans, and det handler om holigians fra West Ham United og Milwall. Vi må jo nok hellere orientere os lidt om disse ‘crews’ hvis det virkelig er dem der skal være ‘frontsoldaterne’ i kampen mod islamisterne i Europa, og det kan det jo meget nemt blive, hvis ‘main-stream’-eliten bliver ved med at give efter for islam. Jeg tror efterhåneden Europæerne… Read more »

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
11 years ago

Fotbollshuliganer är inte mina favorit-människor direkt men lyckas dom spöa skiten ur en massa välfärds-jihadister så borde dom fan i mig få medalj!! Om nån av dom sen dessutom lyckas head-butta (varför det kallas dansk skalle på svenska har jag aldrig lyckats utröna) självaste Andy Choudary och även ge honom en välriktad fotbolls-spark på nötterna så vore det rena bonusen.

Benjamin
Benjamin
11 years ago
Reply to  Robin_Shadowes

(varför det kallas dansk skalle på svenska har jag aldrig lyckats utröna)

Ha ha 😉 hedder det virkelig en “dansk skalle” i Sverige, når man sparker nogen i røven? Det ville da være for sjovt.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Benjamin

Nej, det er det, vi bare kalder “en skalle” på dansk 😉

Vi har jo ikke sådan et behov for at “hättsa imot folkgrupp”,
sådan som de åbenbart har i Sverige – hæhæ

Janne
Janne
11 years ago

M.h.t. Jens Martin Eriksen om DF, så er det glædeligt at han følger så meget med i hvad så mange DF’ere mener om dit og dat og det er glædeligt at se hvor aktive DF’ere er. Både når det gælder problemer for præster, homoseksuelle, jøder, kvinder, ytringsfrihed, tryghed for borgere i Tingbjerg osv. DF favner mange flere vælgere med sådanne holdninger og tiltag. Godt gået DF. Som jeg læser det Eriksen får skrevet, så virker han lidt rystet over at DF netop ikke passer til det billede som f.eks. Politiken og Information i så mange år har forsøgte at lave… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Wife Beating in Islam – Only a rod will help!

http://www.youtube.com/watch?v=iWGA8i6scYY

Hmmm, bare man dog havde en tyk kæp og så ham det her
muslimske #(/&/%¤^%¤*$@ lige her, så skulle han edderm.
få som fortjent

Poul Højlund
Poul Højlund
11 years ago

Hans Rustad skriver smukt og engageret om Trykkefrihedsselskabet og Danmark, og har du sprunget linket over, så giv det lige en chance til.

JensH
JensH
11 years ago

“that Millwall football club supporters were going to join in and the Muslims caved in out of fright … “

Det var også særdeles smart af disse Britiske velfærds-jihadister. Milwall har nogle af de mest berygtede fodbold-hooligans i England, og det siger ikke så lidt 🙂

Men efter at have hørt interviewet med Lord Pearson, (sammenholdt med de daglige horror-historier derovre fra), er jeg blevet så desperat på Strobritainiens vegne, at jeg er parat til at heppe på deres berygtede fodbold-hooligans hvis de går i kødet på islamisterne.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  JensH

Ja, JensH – det er også, hvad jeg har hørt om dem.
De er vist ikke ligefrem Guds bedste børn.

“velfæds-jihadister” LOL – fedt ord.

Det er skræmmende, at man fra politisk hold har været så længe om at vågne op
og åbenbart bare har troet, at man kunne byde sin egen befolkning at skulle finde
sig i stort hvad som helst i den politiske korrektheds og multikulturens “hellige” navne.

Men måske er der håb forude, om at flere og flere langt om længe vil komme til fornuft –
kun ca. 30-40 år for sent.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Seneste nyt fra EDL-demonstrationen mod de muslimske sharia-tilhængere i London fra en som var tilstede, er at muslimerne aflyste deres demonstration / provokation. “We were all congregating on the steps of Eros in Piccadilly when the press gave out the announcement that Anjam Choudray had called off the march. The press were pissed off – one journalist told me “they’ve cancelled the march then they’ll do what they always do, they’ll go to a hotel give a short press conference and fuck off” We see it as a victory as the word had spread that Millwall football club supporters were… Read more »

Egtvedpigen FKA Mia
Egtvedpigen FKA Mia
11 years ago

Morten Messerschmidt! Det er lige før man får sukrede øjne og et mjav i Brystet af henrykkelse over at se det yndige Menneske 😉 Hvornår mon han vender næsen hjemad? Fandt i øvrigt klassikeren “Bietermann und die Brandstifter” på Youtube, og den er bestemt et gensyn værd! Han er kun kommet på besøg, fordi det regner så slemt udenfor; han forstår slet ikke, hvorfor alle er så bange for ham, og når man byder ham et stykke brød eller et glas vin, så vil han have begge dele og noget flæsk til… og et par agurker…og noget sennep og en… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Tak Mia, 😉

Jeg tror faktisk, det er “Der Alte” himself i rollen, som hr. Biederman.

FKA?

Egtvedpigen FKA Mia
Egtvedpigen FKA Mia
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Det tog sandelig sin tid, før folk stod op i dag! Har I alle sammen været henne og ønske Trykkefrihedsselskabet tillykke? FKA = Formerly Known As (I render alle sammen rundt med oldnordiske navne, og jeg vil være med! Jeg har nået skældsår og alder og vil fremdeles føre mig frem som mosefundet Egtvedpigen… (Der er langt imellem kendte kvindelige danske oldlevn, så valget stod mellem dette navn, Dronning Gunhild eller Gefion. Overvejede kort Hanne Bech Hansen zonked (HBHZ), men det lyder ikke nær så godt som LFPC… Næste gang vil der blot stå Egtvedpigen, for nu er indkøringsperioden nemlig… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Ja ja, vi skulle jo lige nå en bette demonstration i London først, ikke? – hehe

Nå, ja naturligvs, Egtvedpige – jeg er bare for sløv i dag *SUK*
Husk nu, at det faktisk er “Eg-tved”, ikke ? 😉

Kan man mon så få din flotte bronzeplade at se? LOL

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Der er jo også Thyra ( som dog vist var af angelsk afstamning ?) & så naturligvis Kraka.

Jeg har af “uvisse grunde” en vis forkærlighed for den sidstnævnte 😉

Egtvedpigen
Egtvedpigen
11 years ago

Jeg er bange for, at man skal være en anden Martin Krasnik, førend man ser mig rende rundt iført fiskenet og med et løg i munden; så du kan skyde en hvid pil efter Kraka 🙂 “Egtvedpigens tøj har ledt tankerne hen på både glædespige og slavinde – men i så fald havde man næppe ofret en gravhøj på hende” og “Ved Egtvedpigens fødder havde man begravet en lille spand af bark – i denne har der været en form for øl.” Sese! Begravet i et skamløst sæt tøj sammen med en kasse øl, så er vi straks ovre i… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

ØV ! 🙂

Men tak for det flotte billede, Egtvedpige – bedre end ingenting.