1
nov
Seneste opdatering: 1/11-09 kl. 2105
33 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Därför röstar 70% av muslimerna på Socialdemokraterna. Här kan du också i efterhand följa seminariet ”Därför röstar 70% av muslimerna på Socialdemokraterna”. Fredagen den oktober kl 15.00-16.00, på Socialdemokraternas partikongress. Seminariet direktsändes också på webben. Broderskapsrörelsen arrangerade ett seminarium för att svara på frågan varför 70 procent av muslimerna sympatiserar med Socialdemokraterna, och bara runt 14 procent för de borgerliga partierna ihop. Därför röstar 70% av muslimerna på Socialdemokraterna og Muslimer röstar rött.

Den svenske venstrefløj føler sig kaldet til en indsukret forklaring på det, alle ved i forvejen. Enhver ved også, at hvis svenske borgerlige (læs: liberale*) ikke gør noget ved indvandringen, har de afskaffet sig selv for al evighed. Det kan være sket allerede, men de synes ikke at være opmærksomme på årsagssammenhængen. Nu er det ikke pænt at tale om, så måske tier de bare af den grund og dør med anstand. Her er en af de mange håndgribelige grunde til at den type indvandrere, som Sverige tiltrækker, stemmer som de gør:

Mona Sahlin lovade förenkla anhöriginvandringen. Om socialdemokraterna vinner valet 2010 kommer de att ta bort de restriktivare reglerna för anhöriginvandring som Alliansen håller på att införa. Det lovade Mona Sahlin som besökte Tensta centrum i går eftermiddag. Hundratals personer deltog i torgmötet som kändes som om det var mitt i en valrörelse. Mona Sahlin omtalades hela tiden som nästa statsminister, kvinnor och barn kom fram med blommor och presenter, alla ville fotograferas med henne. Anna Lodenius blog (*Invandrarfrågan – vem är populist egentligen? og 90 PROCENT AV MUSLIMERNA RÖSTAR PÅ VÄNSTERBLOCKET. )

Afhopper fra ekstremismen, eller bare mere snu?

Ed Husain i et grotesk angreb på Melanie Phillips i britiske the Guardian. Husain har været en del fremme i britiske medier og i blogverdenen for sit opgør med Hizb ut-Tahrir. Mainstreammedierne labber gerne den slags i sig ukritisk, men kigger man lidt nærmere efter, er spørgsmålet altid om det nye, ‘moderate’ standpunkt repræsenterer noget der er acceptabelt i et demokratisk samfund. Dette er netop problemet: De ‘moderate’ muslimer indgår i et spil med de åbenlyst ekstreme, så de fremtræder som det eftertragtede alternativ, en fremstrakt hånd. Konsekvensen bliver imidlertid at vores egne værdier undergraves, og grænsen for det acceptable forrykkes henimod det uacceptable. Kunne man ikke også finde Ed Husain-typer i den danske debat? (LFPC)

Melanie Philips’s zealotry and ignorance frighten me. How did we produce a public commentator filled with such anger, venom and hatred? […]

However, I believe in the human ability to change and, in that hope of helping Melanie see the the flaws in her analysis, I met with her several times in private and appealed to her to stop blaming Islam and Muslim scripture for (the decidedly un-Islamic phenomenon of) terrorism. Why would she and her acolyte Douglas Murray not cease attacks on Muslim scripture that were based on bin Laden’s understanding of Islam? And why would they not support Islam’s inherent pluralism and recognise that Islam per se is not the problem, but iconoclastic interpretations of it. […] Ed Husain: The personal jihad of Melanie Phillips

JPs blinde plet – tiøren lader stadig vente på sig

Memo til JPs chefredaktion: Terroristernes mål er ikke “at gøre os til en nation af skrækslagne individer”. Koranen taler ganske rigtigt om “at sætte en skræk i Guds og jeres fjende” (8:60), men dette er ikke et mål i sig selv, men et middel henimod et mål – islams herredømme. Et mål der også kan efterstræbes med ikke-voldelige midler. Man skulle ellers synes at chefredaktionen burde have en højst personlig interesse i at afdække virkeligheden her, men skællene vil stadig ikke falde fra øjnene. I går så vi også hvordan en af deres journalistkloner gladeligt labbede Abdul Wahid Pedersens smægtende ord i sig. Vi har lang vej igen (LFPC).

[…] Naturligvis kunne man ved lovgivning indføre så megen kontrol med alt og alle, at terror og anden kriminalitet ville være nærmest umuligt, men prisen ville være ubærlig. Prisen ville være, at vi måtte give afkald på vore frihedsrettigheder og individets uafhængighed af statsmagten. Terroristerne ville have nået deres mål: at gøre os til en nation af skrækslagne individer. […] Leder: Fort Danmark

Morder myrder morder

En deus ex machina  på færde:

De to dansk-tyrkiske fætre, Hizir Kilic og Ferhat Kilic, myrdede den 9. august 2003 den italienske turist Antonio Curra på Nørrebro i København. Sagen vakte stor opsigt i danske medier, da de to fætre, som dengang var hhv. 19 og 17 år gamle, gentagne gange gav udtryk for deres had til Danmark.

– Fucking luderland, blev sætningen, der gik igen i alle medier.

De to unge mænd blev idømt lange fængselsstraffe for mordet, og blev begge udvist af Danmark for bestandigt. Det viser sig nu, at der siden er kommet ondt blod mellem de to fætre.Deres indbyrdes had kulminerede fredag aften, hvor den ældste fætter, nu 25-årige Hizir Kilic, skød og dræbte sin to år yngre fætter. Antonios udviste mordere: Nu har den ene myrdet den anden. Foto fra Tyrkiet her. (Mindeplade på mordstedet på Åboulevarden/Blågårdsgade.)

PICT4860

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

33 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] for København.  Hvad vil Frank Jensen give i returkommision ?  Mona Sahlin har fundet ud af det: Om socialdemokraterna vinner valet 2010 kommer de att ta bort de restriktivare reglerna för anhör… Noget for […]

milak
milak
11 years ago

Victor

Du bebrejder “socialforvaltningen”. Dermed fritager du de to kyniske mordere for ansvaret for deres forbrydelse.

milak
milak
11 years ago

Victor

Her i Danmark skal vi ikke føde på kriminelle udlændinge, når de har udstået deres straf. De skal returneres til det land, hvor de har statsborgerskab, som det skete i dette tilfælde. At familien flytter med, styrer familien selv.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
11 years ago

Om det verkligen går så illa att dessa muslimer verkligen tar över våra länder, dessa människor kommer inte ens reflektera att dom gjort något fel ens när muslimerna för iväg dem till det lokala “chop-chop torget”. Ett förvånat uttryck i ögonen och ett fånigt smil blir det sista dom gör medan huvudet singlar iväg. Dom kommer aldrig att ändra sig. Dom kommer vara multikulturalister ända in i döden. Tragiskt men sant.

Benjamin
Benjamin
11 years ago

Det latterligste ved de to kulturberigeres offer-mentalitet er dog den hjernedøde grafitti malet på skiltet: “Hver dag dør der 100.000 mennesker i Afghanistan og Irak”. Hvis det havde været sandt, havde der ikke været nogen tilbage overhovedet længere i disse lande på nuværende tidspunkt. Men det værste er at der jo sikkert er en del danskere, der hopper på den. “Åhh ja, det er også rigtigt. Det er jo vores medansvar at de ikke bryder sig om os, fordi vi myrder deres stakkels civilbefolkning”. At der også er mange journalister, der hopper på den muslimske offer-retorik, gør det jo ikke… Read more »

PeterK
PeterK
11 years ago

Vivi, den dag de ligger i rendestenen og blodet tapløber af dem, vi deres sidste tanke være “Hvad har vi dog gjort galt”, uden at tænke på at det de gjorde galt, var hverken at lære af historien, tænke sig om, eller lære af det der foregik lige udenfor deres gadedør. De ofrer deres børn for sagen. De lærer deres børn at det er helt OK og normalt ,at det koster et blåt øje, iPod’en, lommepengene og mobilen at tage S-toget hjem fra skolen. At skulle smide sig fladt på jorden for richotterende kugler på vej til købmanden er bare… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

Åh hvor det dog er træls ! Der tærskes langhalm så det gør noget for at undgå at skulle udtrykke hvad gud og hvermand VED, at det ER Islam der er problemet! Sådan har det været siden dens opstående, sådan er det stadig og sådan vil det fortsætte. Der findes ikke andre udveje end at stoppe totalt for al fremtidig indvandring hertil fra de arabisk-islamiske lande samt at komme igang med repatrieringerne ! Hvorfor skal vi helt derud hvor der står borgerkrige på tapetet FØR de Gode Mennesker fatter hvad sagen drejer sig om ? Hvorfor vil de ikke sætte… Read more »

PeterK
PeterK
11 years ago

Engang hed det “Ekstrabladet tør når andre tier”, og de har afsløret mange skandaler. Idag hedder det “Ekstrabladet trykker (sig) når andre tør.”, og det eneste de (heller ikke) tør afsløre nu, er side9 pigen. EB har mistet enhver eksistensberettigelse, hvilket oplagstallet også beretter om. Siden “Vrisne Viktor” og Svend Ove Gade er det kun gået tilbage.

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago

Historyman “…Årsagen til at nogen trues er simpel, fordi der er mulighed for det, og fordi dem der truer med terror har opfattelsen af de ser eftergivelse, og imødekommenhed for deres krav…”. Ja, der er mulighed for en del, udover det kunne trusler som begreb studeres, analyseres og forsøges defineret- hvad er trusler, er der kendetegn, niveauer, mønstre og så videre, er trusler opfattet som det samme af alle, dette sidste næppe efter min erfaring, men i hvad jeg vil hævde er normal forståelse, er trusler at opfatte som noget ofte kedeligt noget. Ganske kort- noget temmelig kedelig noget. Noget… Read more »

JensH
JensH
11 years ago

Helge D-H Poul Madsen er en patetisk nar, der gør alt for at kunne leve op til idolet Seidenfaden. Jeg så for nogle uger siden ‘Presselogen’, hvor de begge var med, og Poul Madsen satte virkelig sig i rollen som spytslikeknde lakaj. Gad vide om kunne organisere, at få organiseret at få Kurt Westergårds tegning masse-trykt på klistermærkser, som kunne sættes op overalt i det offentlige rum. Man kunne jo hver gang man bevægede sig uden for en dør have nogle stykke rmed i lommen, og så smække en op hver gang en lejlighed bød sig mens man bevægede sig… Read more »

Thomas Nydahl
11 years ago

Steen, era “danska” muslimer är verkligen söta. “Fucking luder-land” är ett så rart uttryck att mitt hjärta blöder. Så sött har inte de “svenska” muslimerna lärt sig att tala än. Kan ni inte skicka över en integrations-expert och lära dem hur man utvecklar sitt hate-speach? För det är det enda språk vi tycks kunna umgås med. Om en svensk säger något elakt till en “svensk” muslim dras han inför rätta. Om den “svenske” muslimen säger något elakt till en svensk… ja, du vet, då blir det hjälteglorian på direkt. Så “fucking luder-land” kunde kanske översättas till svenska, för praktisk tillämpning… Read more »

Universalgeni
11 years ago

Langt størstedelen af de herboende muslimer er enten kriminelle eller også de ikke moderate. Denne artikel indeholder dokumentation: h ttp://jp.dk/indland/krimi/article1371018.ece Ergo: man standser ekstremismen i Europa og herhjemme ved at standse indvandringen og nedbringe antallet af muslimer. Der skal laves mange hjemrejseordninger. Vi kan ikke ændre islam og derfor kan vi heller ikke ændre muslimerne. Det mulikulturelle eksperiment skal tilbageføres. Derimod behøver vi ikke at ændre på det multietniske. Det handler ikke om hudfarver. Når muslimer stemmer rødt, er det fordi, det er et pålæg fra imamer. Den norske artikel har oplysningen i bunden af teksten. Dokumentation: 2004: h ttp://www.bt.dk/article/20041210/nyheder/112100267/… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
11 years ago

I EkstraBladet i dag, skriver ledende chefredaktør Poul Madsen : Skrot den åndsvage tegning -Den er ikke al den ballade værd. Selv EkstraBladet har fået kolde fødder, og efterlever ikke længere deres devise : EkstraBladet tør hvor andre tier. Nok en gang hører man udsagnet : ….Selvfølgelig skal vi holde fast i vores ytringsfrihed, MEN hvis der skal sættes liv på spil, og vi skal til at leve i frygt, så lad det være for en ordentlig sag. Det er ikke en ordentlig sag at blive ved med at vise en åndsvag tegning, der fornærmer og håner store dele af… Read more »

Historyman
Historyman
11 years ago

SKAL DU TRUE ? Det store spørgsmål, om hvordan vi håndtere terrortruslen, må hvis det skal have nogen mening, diskutere årsagen til terrortruslen. Spørgsmålet bliver derfor, hvad er årsagen til at nogen truer, og hvad er årsagen til at nogen trues? Til spørgsmålet om årsagen til at nogen truer, er svaret enten, at Jyllandsposten har trykt en tegning af profeten Muhammed og dette er en stor synd, og skaberne og skabernes regering/befolkning er berettiget til afstraffelse. Årsagen til problemet er her 100 % placeret på skulderne af Kurt Westergaard, Flemming Rose, Jyllandspostens redaktion, den borgerlige regering, og sidst og ikke… Read more »

Janne
Janne
11 years ago

Det er nødvendigt med en dekonstruktion af den multikulturelle fiktion/drøm. Som venstrefløjen har lavet masser af spændende og nødvendige artikler med det formål at dekonstruere den amerikanske drøm, således bør der være journalistik/journalister der gør det samme med den multikulturelle drøm.

Janne
Janne
11 years ago

Mere fra kulturberiger overdrevet: 14-årig dreng ‘kulturberiger’ handicappet mand. Der er tilsyneladende ingen kære mor der. “Det sidste års tid har han udøvet en usædvanlig hektisk kriminel aktivitet. B opsøger gerne – sammen med andre – de svageste beboere i boligkvarteret Byparken. De bliver så med trusler eller vold bestjålet for penge, cigaretter eller andre værdier.” h t t p://www.fyens.dk/article/1353715:Svendborg–14-aarig-storforbryder-gaar-efter-de-svage Og hvad er så samfundets svar på sådan en omgang primitiv adfærd? En tur i sommerhus eller en tur på fjeldtur med 5 døgnbetalte pædagoger?, for kulturberigeren er under 15 år. Jeg synes at samfundet med så lave straffe gør… Read more »

Mia
Mia
11 years ago
Reply to  Janne

“Jeg synes at samfundet med så lave straffe gør grin både med forbryder og offer og med alle andres retsopfattelse og -følelse.” Det er vel sagtens også det, man gerne vil have, vi skal synes. At vi en dag, hvor vi er blevet kulturberiget noget så eftertrykkeligt, stopper op og siger: “Jo, dødsstraf ved stening lyder godt, og jo, skær røvernes hænder af!” Om vi så havde givet de to berigende fætre den dobbelte straf, så havde det ikke været tilfredsstillende. De to burde have været lukket væk for altid. På nuværende tidspunkt er vores straffe på et sådant niveau,… Read more »

Victor
Victor
11 years ago
Reply to  Mia

Mia – hvis du ellers har læst bogen om drabet, er der ingen tvivl om, at udvisningen fra vores fucking luderland af de to fætre var den hårdeste straf, de kunne få. Det vidner deres reaktioner i retten jo også om. Dommen ramte samtidig deres familier meget, meget hårdt. Hizirs familie vendte jo hjem sammen med ham. (Og hvis jeg ellers kender Anatolien godt nok, er der nu frit frem for blohævn mellem familiens to grene).

Egtvedpigen
Egtvedpigen
11 years ago
Reply to  Victor

@ Victor Jeg har slet ikke ondt af familierne bag, i hvert fald ikke de voksne. Faktisk ser jeg dem som værende nærmest medskyldige, idet de ikke formåede at lære deres drenge at respektere andre mennesker. Og før du begynder at fortælle mig, at fætrene var forholdsvis retarderede, så lad mig med det samme tilføje, at dét er der jo masser af mennesker, der er i det ganske land, og hvis lav intelligens i sig selv var nok, så ville Danmark være fyldt med mordere. Disse unge mænd vidste jo godt, hvad de havde gjort, og under retssagen virkede det,… Read more »

Victor
Victor
11 years ago
Reply to  Victor

Hvordan i hede hule kan du læse dén post som om jeg forsvarer de to fætre? Du kunne have givet dem 12 – eller 16 – eller 20 år i brummen. Det ville ikke have revet så meget som udvisningen gjorde.

Jeg har ikke bogen her; men sådan som jeg husker den, havde socialforvaltningen de to – og især Hizir – oppe på et utal af møder. Uden at der skete noget.

Egtvedpigen
Egtvedpigen
11 years ago
Reply to  Victor

“Hvordan i hede hule kan du læse dén post som om jeg forsvarer de to fætre? Du kunne have givet dem 12 – eller 16 – eller 20 år i brummen. Det ville ikke have revet så meget som udvisningen gjorde.”

Hvis udvisning er den straf man får for mord, så er straffen ærligt talt ikke hård nok! Det er jo trods alt ikke paradisets have, men blot Danmark de udvises fra.

Universalgeni
11 years ago
Reply to  Victor

Præcis disse udvisningsdomme blev stadfæstet ved Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol i Strasbourg. Sagen kørte hele vejen igennem alle instanser og udvisningerne er 100 procent legitime:

h ttp://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-6335695.html/
h ttp://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/5147:

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago

“This is no Sunday school.”, en 68’er:
http://www.archive.org/details/night_of_the_living_dead

Egtvedpigen
Egtvedpigen
11 years ago

“De to unge mænd blev idømt lange fængselsstraffe for mordet, og blev begge udvist af Danmark for bestandigt. Det viser sig nu, at der siden er kommet ondt blod mellem de to fætre.Deres indbyrdes had kulminerede fredag aften, hvor den ældste fætter, nu 25-årige Hizir Kilic, skød og dræbte sin to år yngre fætter”

Disse fyre myrdede så sent som 2003 en helt uskyldig italiener. Den ene fik 8 års fængsel den anden 10 (man burde have sat dem i livsvarig forvaring pga. deres personlighedsafvigelser). Er det mig der regner forkert? HVAD FANDEN LAVER DE UDEN FOR FÆNGSLETS MURE??

Poul Højlund
Poul Højlund
11 years ago
Reply to  Egtvedpigen

Helt enig, – samme undren her. “Lange fængselsstraffe” – nå ja, det var da i det mindste ikke tiltalefrafald!

Henrik Jørgensen
Henrik Jørgensen
11 years ago
Reply to  Egtvedpigen

Jamen som de plejer at sige på rød stue, længere straffe virker ikke!!??

Janne
Janne
11 years ago
Reply to  Egtvedpigen

Jamen det er da under al kritik med så korte fængselsdomme for drab, lige som det er en grotesk kort straf (få måneder) fire unge mænd for nyligt fik efter at have haft sex med 13-14-årige piger. De fire mænd grinede da også højlydt da de fik straffen.

Thomas Nydahl
11 years ago

Man fylls av vämjelse och äckel när man läser om de två mördarna. Också bilden med klottret ger mig samma magkänsla. Att skända en minnesplatta för en mördad man på det viset tyder på total likgiltighet inför döden. Och vem känner denna likgiltighet? Vi vet vem!

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago

JP fik selv på nævnte link:
Peter Buch, 2000. Frederiksberg. Danmark | Skrevet: 1. nov 09 kl. 08:58

Civilisationens samfund må have grænser bag hvilke personer, der søger at fremme deres vilkår søgt opnået med brug af ulovlige og udemokratiske metoder placeres og forbliver.Dette er søgt være en verbal opfordring til privatpersoners erhvervelse af mindre og større og flere effektivt afspærrede og overvågede områder. I åbne samfund på åbne områder er- Fanden jo løs og maskering tilladt.

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago

http://lisbethknudsen.blogs.berlingske.dk/2009/10/31/terrorens-nye-ansigter-og-nye-arnesteder Peter Buch 1. november 2009 kl. 09:48 Chefredaktør Lisbeth Knudsen stiller blandt andet spørgsmålet om hvordan vi bedst beskytter os mod terrorismen. Mit bud er først og fremmest ved afspærringer, overvågen, personel og udstyr til indgriben der forhåbentlig kommer i rette tid inden terror begås. Billedet af åbne samfund overfor lukkede er en illusion. Virkeligheden er, at afspærringer og det andet nævnte er frihedens forsvar når mennesker der med handlinger på terroristisk vis til støtte for diverse undertrykkende programmer eller pludselige indfald har samme ret til ophold og adgang som andre fredelige væsener i hævdede åbne samfund. Civilisationens samfund… Read more »

Janne
Janne
11 years ago
Reply to  Peter Buch

“Chefredaktør Lisbeth Knudsen stiller blandt andet spørgsmålet om hvordan vi bedst beskytter os mod terrorismen.”

Det må være et retorisk spørgsmål. Hun har selv vist os at ‘hendes’ avis lader sig kue af religiøse fanatikere. Hun viser hvordan ‘hendes’ avis gør; dvs. på lederplads giver til kende at avisen nu indretter sig efter islamiske tabuer dvs. undlader at trykke tegninger som religiøse fanatikere ikke kan lide.

Berlingske Tidende er en dhimmi-avis.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
11 years ago

Allah skall med har Mona Muslim själv sagt! Och det verkar ju stämma rätt bra verkar det som.