4
nov
Seneste opdatering: 5/11-09 kl. 1009
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

September 2009 i to dele. NonieDarwish.com, An American woman born Muslim in Egypt warns the West of the dangers of Radical Islam and Sharia law. Video: Strategy Room: Heather Nauert explores Islamic Fundamentalism within the United States with Robert Spencer, Frank Gaffney, Tarek Fatah and Nonie Darwish.

At fratage b√łrn livsmodet

Det er en sport som perfide, p√¶dagogisk sindsforstyrrede “voksne” har sl√•et sig p√• i √•rtier: I 70’erne skulle sm√•b√łrn helst tro de ville omkomme af forurening, i 80’erne at kernev√•ben ville udslette deres liv inden de blev voksne. I 90’erne led dommedagsprofeterne af midlertidig emnemangel , men nu er de kommet st√¶rkt tilbage og de er sig selv lig: Klimaambassad√łrenes‚Äô mentale b√łrnemishandling. Og engl√¶nderne har opfundet endnu en m√•de at plage sm√•b√łrn p√•:

Accused: Children are being told they are racist but do they understand what they have said wrong?¬†A six-year-old child cowers tearfully in her school’s office. She knows she is in serious trouble for uttering a ‘bad’ word. Her fear is compounded by confusion.¬†She has been accused of racism but is far too young to understand the gravity of the charge or grasp its dire implications.¬†But she knows her transgression is a dreadful one: a phone call has been made to her parents; official forms have been filled in; the adults around her wear dutifully censorious expressions.¬†The little girl is in tumult. She has to be reassured that the police will not come and take her away.¬†What heinous crime has she committed? During the course of a playground game, she has called another child ‘blacky’.The ‘victim’ has neither complained about, nor even noticed, the remark. But a playground supervisor has. […]
A recent survey reported 5,000 ‘racist’ incidents in Yorkshire schools alone, between 2006 and 2007.In Essex 1,566 cases were noted in the three years up to 2005. Spurred on by a notion that even two-year-olds are capable of prejudice, Kent kindergartens have finalised a project to train staff in challenging racist statements from toddlers. Could your child be branded a racist next? Thousands of primary school children are being reported by the authorities

Udlændingepolitikken et tema i finansloven

Udl√¶ndinge og kriseh√•ndtering st√•r i centrum for √•rets finanslovforhandlinger. Dansk Folkeparti og regeringen tog i g√•r hul p√• de afsluttende forhandlinger.¬†Kommunerne har ikke fulgt ordentligt op p√• integrationen, og der har vi et m√•l om, at man bel√łnner de kommuner, som kan sende de udl√¶ndinge hjem, som ikke skal v√¶re i Danmark, siger hun med henvisning til den repatrieringspakke, som partiet har kr√¶vet som en del af finanslovforhandlingerne.

Pakken g√•r blandt andet ud p√•, at flygtninge og indvandrere, som modtager sociale ydelser, skal kunne fratages disse ydelser, hvis det “sk√łnnes n√łdvendigt”, ligesom det kan komme p√• tale at tvangsflytte familier fra bestemte omr√•der eller ghettoer som Vollsmose. Kassen skal kunne sm√¶kkes i over for indvandrere, som kommunerne sk√łnner ikke kan integreres. KrD og ¬†DF’s krav til finansloven.

Præstetanker

Karlskronapr√¶sten taler modigt om den forf√łlgelse, mennesker der forlader Islam i Sverige er udsat for:

‚ÄĚDet talas bara om att alla religioner √§r v√§lkomna f√∂r vi har religionsfrihet i v√•rt land, men inget om dess inneh√•ll. Vi s√§ger ju inte att alla politiska partier √§r v√§lkomna. Vi √§r noga att, i demokratins namn, sk√§rsk√•da inneh√•llet s√• att partierna f√∂ljer svensk lagstiftning. G√§ller inte detta islam ocks√•? Det undrar Helene Sturefelt, pr√§st i Karlskrona stadsf√∂rsamling.‚ÄĚ Alla religioner √§r inte lika. Islam har ett helt annat m√•l √§n kristendomen.

‚ÄĚVi, som kristet land, som ger uppeh√•llstillst√•nd till muslimer, kallas allts√• f√∂r otrogna och har inte alls samma v√§rde som en r√§ttrogen. √Ąr beslutsfattarna medvetna om detta? Helene Sturefelt, pr√§st i Karlskrona stadsf√∂rsamling.Var inte s√• naiva om islam, Karlskronapr√§st kritisk till islam.

Pr√¶sten interviewes i Radio Blekinge – 7 minutter inde i indslaget. sammen med en uhyre aggressiv og forn√¶rmende imam, der p√•st√•r at der ingen sanktioner er, for at forlade islam. Det st√•r som bekendt i en autoritativ hadith: Muhammed: “If anyone changes his religion, kill him” (Bukhari vol. 9, bk. 84, no. 57). Imamen k√łrer “dialogen” ynkeligt i gr√łften. Man kan nok frygte for pr√¶stens fredelige fremtid. Jeg studerede forleden antallet overfald, chikanerier og endda mord p√• kristne i England fra √•r 2000 til idag. De var mange, mange flere end jeg troede: Anti-Christian sentiment in the United Kingdom. Jeg har ikke talt op hvor mange overfald der er beg√•et af muslimer, men alle kilder er med p√• linket, hvis nogen skulle have lyst. – Den evige Jan Hj√§rpe er i farten igen: Der findes ingen religion, kun mennesker.

¬ĽVi ved ogs√•, at de typisk er socialdemokrater¬ę

frankfremmed_390949h-1

Socialdemokraternes kandidat til overborgmesterposten i K√łbenhavn, Frank Jensen, vil have de tosprogede v√¶lgere op af sofaen og hen til stemmeurnerne. Derfor g√•r han nu m√•lrettet efter sofav√¶lgere til kommunalvalget, der klarer sig bedre p√• tyrkisk, urdu, arabisk eller engelsk end dansk.

¬ĽVi har et m√•l om at banke p√• 25.000 d√łre i K√łbenhavn, og til de husstande hvor man l√¶ser nemmere p√• urdu, tyrkisk eller arabisk, har vi s√• materiale med p√• deres sprog. Det er ogs√• vores m√•de at vise respekt for de forskellige v√¶lgergrupper i K√łbenhavn¬ę, siger Frank Jensen.Jensen vil have Muhammed i stemmeboksen

Det st√•r : Respekt for K√łbenhavn. ¬†Hvad vil Frank Jensen give i returkommision ? ¬†Mona Sahlin har fundet ud af det: Om socialdemokraterna vinner valet 2010 kommer de att ta bort de restriktivare reglerna f√∂r anh√∂riginvandring som Alliansen h√•ller p√• att inf√∂ra. Det lovade Mona Sahlin i Tensta centrum i g√•r eftermiddag. Noget for noget.

En fremstrakt hånd, når hænderne er bundet på ryggen?

Min interesse for mere eller mindre kreative l√łsningsforslag p√• problemer skabt af uintegrerbare mindretal er begr√¶nset. Sennels’ forslag her under er i sidste ende det eneste der vil kunne genoprette freden i vores samfund. Alligevel skal assertive tiltag v√¶re mere end velkomne blot som bevis p√• en rest sund aggressivitet i selvopholdelsesdriftens tjeneste. Omvendt er assertivitet-med-l√łse-h√•ndled som her demonstreret af Mikkel Warming fra Enhedslisten, den politiske gren af ‘Antifascistisk Aktion’, v√¶rre end ingen handling. Historierne her demonstrerer to velkendte reflekser n√•r talen handler om indgreb: Vestlige ‘l√łsninger’ der kun kan tolkes som svaghed i f√łrmoderne parallelsamfund, og forslag om mere kontante indgreb der m√łdes med en byge af forargelse og p√•stande om at det ikke kan lade sig g√łre eller at de vil v√¶re kontraproduktive. I baggrunden anes et frembrydende post-Lissabon EU der m√•ske vil g√łre enhver diskussion af disse forhold meningsl√łs (LFPC).

[…] Det er Socialforvaltningen i K√łbenhavn, som vil flytte de 25 familier med kriminelle teenagere og sociale problemer til nye boliger, skriver DR K√łbenhavn. Det vil dog kun ske, hvis familierne selv √łnsker det, understreger socialborgmester Mikkel Warming (EL). […]¬†De f√łrste familier i Tingbjerg vil formentlig modtage flyttetilbuddet inden for de n√¶rmeste par uger, samtidig med at de bl.a. vil blive tilbudt mentorordninger og jobtr√¶ningsforl√łb. […] 25 familier skal flytte fra Tingbjerg

Et forslag om at forbyde mindre√•rige under 13 √•r at f√¶rdes ude om aftenen og natten skydes ned af adskillige grupper i det franske samfund. […]¬†Forslaget om et udgangsforbud kritiseres ikke blot af oppositionen, men ogs√• af politifolk og dommere, der betragter det som urealistisk. […] Franske unge skal forbydes udgang

Statssponsoreret repatriering er den eneste win-win l√łsning

Af Nicolai Sennels, Jyllands Posten blog

Betaling af d√•rligt eller ikke-integrerede indvandrere for at UDVANDRE, er den eneste l√łsning p√• integrationen, hvor alle parter f√•r noget positivt ud af det. Repatriering – ogs√• kaldet statssponsoreret udvandring – er kommet for at blive!¬†Danmark har en stor gruppe indvandrere, som er s√• d√•rligt integreret i det danske samfund, at b√•de de selv og omgivelserne direkte lider under det.

De d√•rligt integrerede lider ved, at de ikke f√łler sig hjemme i vores land; de er ofte utrygge og forvirret over m√•den, vores samfund fungerer p√•; de oplever deres kulturelle og religi√łse vaner sat under pres; de form√•r ikke at skabe sig et succesfuldt liv i vores kultur. Omgivelserne lider under det, fordi d√•rlig integration suger kolossale menneskelige og √łkonomiske resurser fra resten af samfundet og befolkningen (herunder folkeskoler, hospitaler, offentlige l√łnninger osv.).

L√łsningen er at betale denne gruppe indvandrere for at udvandre. Repatriering er den eneste udvej, hvor alle f√•r fordel:

1) Den udvandrende f√•r √łkonomisk hj√¶lp til at starte et nyt liv i et land, hvor de f√łler sig hjemme og godt tilpas med omgivelserne. Der kan de bo i en kultur de forst√•r og accepterer, og hvor det omgivende samfund geng√¶lder denne forst√•else og accept. Den √łkonomiske hj√¶lp kunne best√• i en starthj√¶lp p√• f.eks. 50.000 kr., samt at de f√•r lov at tage deres sociale ydelser med sig i 5 √•r (eller f.eks. 100.000 i starthj√¶lp, og ingen sociale ydelser med i bagagen). For de penge vil de kunne k√łbe eller tage l√•n til en ny bolig, samt f√• tid til at finde sig et arbejde og skabe sig et liv i et land blandt mennesker, som f√łler sig godt tilpas med og hvis kulturelle og sociale ‚Äúkoder‚ÄĚ, de forst√•r og respekterer.

2) Det land, som personen flytter til, vil f√• tilf√łrt borgere med attraktive resurser. Med vestlig skolegang, et indg√•ende kendskab til velf√¶rdssamfundets mange fortr√¶ffeligheder og oplevelsen af velfungerende demokratier og den store tryghed, det er at leve under √¶gte menneskerettigheder, vil de virke som ambassad√łrer for friere og mere demokratiske samfund i de p√• disse omr√•der s√• tr√¶ngende dele af verden. Med denne baggrund har disse borgere gode foruds√¶tninger for at skabe de forbedringer i modtagelandet, som forh√•bentligt alle, der er flyttet fra deres families hjemland af n√łd, dr√łmmer om at bidrage til i de omr√•der, de oprindeligt flyttede fra. Varige forbedringer, som kun mennesker – og ikke krudt, kugler, politi og soldater – kan skabe.

3) Danmark f√•r frigivet de n√łdvendige resurser til at vedligeholde og udbygge vores velf√¶rdssamfund. Dette indeb√¶rer st√łtte til de indvandrere, som rent faktisk har potentialet og viljen til at blive en positiv og bidragende del af vores samfund. Vi vil dermed kunne bruge vores arbejdskraft og penge p√• folk, som har det godt her, som passer fint ind det √łvrige samfund og som har lyst og evner til at yde noget til geng√¶ld – til alles fordel.

Hvor skal pengene komme fra?
Pengene skal komme fra de enorme summer, som danske skatteydere betaler til de indvandrere, som ikke kan eller vil integrere sig. Tallene taler for sig selv:

a) If√łlge Nationalbanken ville vores statskasse have 23.000.000.000 kr. mere i kassen hvert √•r, hvis vi kun havde indvandrere, som integrerede sig fuldt ud:

‚ÄúPerfekt integration vil forbedre de offentlige budgetter med ikke mindre end 23 milliarder kroner.‚ÄĚ

Nationalbankens beregninger viser også, at hver indvandrer eller flygtning fra mindre-udviklede lande i gennemsnit koster danskerne 2 mio. kr.:

‚ÄúBeregningen vedr√łrer 5.000 flere indvandrere hvert √•r fremover, hvilket medf√łrer, at indvandrernes andel af b√•de befolkning og arbejdsstyrke vil v√¶re stadig stigende.Hvis der er tale om indvandrere fra mindre-udviklede lande vil det forv√¶rre de offentlige budgetter s√• meget, at der enten skal spares knap 10 milliarder kroner om √•ret, eller ogs√• skal skatterne stige med et tilsvarende bel√łb.‚ÄĚ (Weekendavisen, 26. september 2008 ‚ÄúNationalbanken om indvandring: Sats p√• superindvandring‚ÄĚ).

b) CEPOS bekræfter Nationalbankens beregninger, når de peger på, at gennemsnitsprisen for en indvandrer fra et mindre-udviklet land er 29.600 kr. om året (det giver 2 mio. kr. på 67 år).

I √łvrigt koster deres efterkommere, 2. generationsindvandrerne, 29.000 kr. Forts√¶tter denne tendens vil det tage knap 50 √•r, f√łrend disse indvandreres tip-tip-tip‚Ķ-tipoldeb√łrn vil arbejde s√• meget, at de bidrager til samfunds√łkonomien:

‚ÄúFor indvandrere fra mindre udviklede lande er der tale om et negativt nettobidrag af st√łrrelsesordenen 29.600 kr. pr. √•r, at personen er i Danmark. For efterkommere fra mindre udviklede lande udg√łr det negative nettobidrag 29.000 kr. pr. √•r‚ÄĚ (Cepos, 1/5 2009 ‚ÄúIndvandreres og danskeres p√•virkning af de offentlige finanser‚Äú).

‚ÄĒ‚Äď

Helle Thorning-Schmidt: Hjemsendelseschecken er også et tilbud til alle dem som aldrig rigtigt er faldet til …

– Hvor meget skal man have for at rejse hjem?

HTS: Det synes jeg vi skal kigge på. Hvad er det der skal til for at det virkelig er et reelt valg? … Og vi skal måske også give den hjemsendelsescheck til mennesker der allerede har fået statsborgerskab.

– Men der er jo i nogle tilf√¶lde tale om mennesker, der er opvokset her i Danmark, er f√łdt her i Danmark. Det er vel noget andet at sige til dem at de skal rejse til et andet land med en check?

HTS: Jeg siger ikke at de skal rejse til et andet land med en check. Jeg siger at hver enkelt borger, der bor i Danmark skal helst v√¶re her af de rigtige √•rsager; fordi de √łnsker at leve i Danmark, fordi de godt kan lide Danmark og danskerne. S√• det her er et bud om, at hver enkelt skal g√łre op med sig selv, om man egentlig har lyst til at v√¶re i Danmark med al det demokrati vi har, al den frihed vi har. Er det det man √łnsker? Og derfor skal hjemsendelseschecken v√¶re af en st√łrrelse s√• det bliver et reelt valg for de her borgere som ikke √łnsker at v√¶re i Danmark. Hvorfor skal de v√¶re her?

(Helle Thorning-Schmidt i DRs Politisk Debat, foråret 2008)

Nicoali Sennels, JP, med forfatterens tilladelse

I P 1 featuren 40 √•r i Danmark siger historikeren Bent √ėstergaard i dag, at vi f√•r brug for masser af indvandrere for at holde velf√¶rdssamfundet k√łrende. Han kommer ikke n√¶rmere ind p√• cost benefit erfaringer som denne:

Immigrants can be good for an economy, but their contributions tend to go to the private sector through cheap labour. As for the public sector, almost everywhere, immigrants and their dependants take more out than they put in. Native Germans between the ages of 20 and 65 pay out more in taxes than they collect in services, but Turks in Germany do that only between the ages of 28 and 57. These figures worsen over time. The number of foreign residents in Germany rose steadily between 1971 and 2000 ‚Äď from 3m to about 7.5m ‚Äď but the number of employed foreigners in work held steady at roughly 2m people. Immigration and welfare: a bad mix, How benefits can be a divisive force in a pluralist society

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

Morten

Fra desperate mennesker kan man forvente desperate udtalelser !

Og sosserne ER mere eller mindre desperate – alt efter hvor erkendende de er om partiets situation.

De vil på landsplan sikkert blive slanket Рmen sikkert ikke i Kbh.s området.

Og så et fromt håb :

at Det Radikale Venstre vil forsvinde under sp√¶rregr√¶nsen….og at det samme vil ske for EHL !

Den dag de Radikale er under spærregrænsen hejser jeg Dannebrog !

Morten - - -
11 years ago

¬ĽVi ved ogs√•, at de typisk er socialdemokrater¬ę

Det er simpelthen det mest hysterisk morsomme Frank Jensen-citat, som t√¶nkes kan. Hjemme var de bestemt ikke socialdemokrater – men s√• snart de kommer her, bliver de det ūüôā

Noget mere kompromitterende for Socialdemokratiets politik kan man næppe opfinde.

– – –

PeterK
PeterK
11 years ago

Det kr√¶ver ikke s√• meget, her er lidt fra vejledningen: “Det er ikke alt, der ligner religion, der er religion. Det g√¶lder f.eks. totalit√¶re politiske systemer, sportsgrene, storkoncerner, soldaterforeninger eller lignende.” P√• den baggrund kan det undre meget, hvor islam har f√•et status som godkendt. De har det i forvejen meget sv√¶rt med mange af de andre ufravigelige krav. Jeg synes i √łvrigt at vejledningen er friseret i forhold til en tidligere udgave jeg har. Det m√• jeg lige checke. Men her er lidt om hvad man ellers skal opfylde: a. At der m√• foreligge en trosbekendelse eller anden tekst,… Read more »

JensH
JensH
11 years ago

Mona Sahlins l√łfte om at lempe p√• familiesammenf√łringsreglerne mod at f√• de muslimske stemmer bliver nok et f√¶nomen vi i stigende grad vil komme til opleve i Europ√¶isk politik. I f√łrste omgang vil det nok blive p√• lokal-politisk plan i de store byer. S√•ledes er Gauleiter Thielemanns i Bryssel allerede i dag afh√¶ngig af den muslimske stemmeblok, hvilket helt √•benlyst p√•virker hans politiske beslutninger. I Rotterdam er det venstreorienterede styre vistnok ogs√• afh√¶ngig af den muslimske stemmeblok, og mon ikke ogs√• Ilmar Reepalu skeler lidt til den hastigt voksende stemmeblok n√•r han til daglig udformer sin politk for Malm√ł by.… Read more »

Anne Marie Buch
Anne Marie Buch
11 years ago

“Franske” unge skal forbydes udgang? Det hj√¶lper da vist ikke. Det er jo ikke dem der laver ballade.

Janne
Janne
11 years ago

“Vi har et m√•l om at banke p√• 25.000 d√łre i K√łbenhavn, og til de husstande hvor man l√¶ser nemmere p√• urdu, tyrkisk eller arabisk, har vi s√• materiale med p√• deres sprog. Det er ogs√• vores m√•de at vise respekt for de forskellige v√¶lgergrupper i K√łbenhavn…” Hvor er respekten for den helt almindelige dansker hos socialdemokraterne? Og hvor er partiets respekt for det danske sprog og kultur? Socialdemokraterne laver apartheidkultur i Danmark med sin sprogopdeling. Deler mennesker op efter sprog og kultur. Det er samme parti der nu ogs√• vil bygge stormoskeer og har indf√łrt hijab til kvinder i… Read more »

Jan Christensen
11 years ago

Jeg skrev allerede om betalt repatriering i sommeren 2007: http://kortlink.dk/6nzd , men n√•r man er en lille blogfisk, og ikke har den nemme adgang til de store aviser, som en lang r√¶kke kendte debatt√łrer har, er det sv√¶rt at komme igennem med sit budskab. Jeg sendte dog artiklen til Dansk Folkeparti umiddelbart f√łr valget samme √•r, s√• i min galopperende megalomani g√•r jeg rundt og tror, DF m√•ske alligevel er blevet en lille smule inspireret af mig. Socialdemokraterne kom som n√¶vnt ovenfor ogs√• p√• de samme tanker et halvt √•r senere, og da jeg ved, at enkelte medlemmer af partiet… Read more »

Anonymous
Anonymous
11 years ago

√ąn lang stribe af l√łgne, utroligt det kan lade sig g√łre i et land med 500.000 muslimer, ved man virkelig intet som helst om islam? Denne pr√¶stedame burde have brugt bare et par timer p√• at studere emnet “frafald”, og kende den almindelige afledning “til dig din religion, til mig min” – som jo kun holdt mens profeten havde h√łjst 70 tilh√¶ngere i Mekka.

Hvorn√•r mon man begynder at undervise generelt i islam, og i “generel” sharia, s√• s√•danne l√łgnehoveder kan stoppes. Det er jo en forh√•nelse uden lige, at sende s√•dan en gang hamper√łg i hovedet p√• lytterne.

Janne
Janne
11 years ago
Reply to  Anonymous

M√•ske er det en god ide med et tilbud om at f√• en check med sig hvis man rejser tilbage til der, hvor man kom fra. Blot synes jeg ikke at det skal v√¶re et tilbud til de mennesker der h√¶rger hele omr√•der af Danmark. De m√• rejse tilbage uden penge. Det skal aldrig p√• nogen m√•de bel√łnnes at h√¶rge i Danmark. Den socialdemokratiske borgmesterkandidat skulle ogs√• tage at overveje at rejse til et andet land, n√•r han nu s√• gerne vil leve i et land med tyrkisk og urdu som sprog og hijabs, burka, k√łnsapartheid, halal mad og stormoskeer.… Read more »

Anonymous
Anonymous
11 years ago
Reply to  Janne

Jeg er enig Janne. deter da noget af det mest perverse, som jeg har h√łrt l√¶nge. De er blevet opvartet i begge ender her i landet, og s√• skal vi BETALE(!?) dem penge, for at rejse ud af landet. Hvor defaistisk, hvor masochistisk. Forestil jer den tyrkiske stat eller Algeriet betale fulde, h√¶rgende, voldelige danskere for allern√•digst at ville forlade deres lande! Nej los dem ud af landet, og s√¶t dem p√• vand og br√łd i et f√¶ngsel, hvis de ikke rejser.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
11 years ago

I religionsfrihetens namn borde man kanske starta en satanist-kyrka och kräva att man får lov att offra spädbarn med hänvisning till att muslimerna får allting dom pekar på. Om så bara för att retas med dom politiskt korrekta.