10
nov
Seneste opdatering: 10/11-09 kl. 2025
47 kommentarer - Tryk for at kommentere!

hut

Hizb-Ut-Tahrir på Rådhuspladsen, 2006

Er du politiker med muslimsk baggrund er det sv√¶rt at f√łre valgkamp i fred, mener flere politikere i dag.¬†√Ėzlem Cekic fra SF har haft Hizb-Ut-Tahrir inde p√• livet.Den radikale islamiske organisation, Hizb-Ut-Tahrir har if√łlge flere politi kere truet kandidater til byr√•d og folketing, fordi organisationen mener, at man ikke kan v√¶re demokratisk og muslim samtidigt.¬†Senest er det g√•et ud over den social¬≠demokratiske kandidat til K√łbenhavns borgerrepr√¶sentation, Lars Aslan Ras¬≠mussen, der blev m√łdt p√• gaden med trusler, da han f√łrte valgkamp. [..]

Truslerne mod politikerne med muslimsk baggrund v√¶kker vrede p√• Christiansborg, hvor flere partier tager afstand fra Hizb-Ut-Tahrir. Formanden for folketingets retsudvalg, Peter Skaarup (DF), vil nu overveje at gen√•bne diskussionen om hvorvidt Hizb Ut-Tahrir kan forbydes:¬†“Jeg syntes de er g√•et over stregen for, hvad man kan tillade sig i forhold til grundloven s√• mange gange, at der er grund til at diskutere det igen”, siger Peter Skaarup.¬†Politikere: Hizb-Ut-Tahrir truer

Tyrkiet: Rutinemæssig vold mod kvinder

136 mord om måneden. 4.5 mord om dagen. Mange er udsat for vold, men overlever. Regeringen mener 42 %.  FN mente i en rapport over 80 %.

Statistics made public by Justice Minister Sadullah Ergin reveal that the number of women murdered in Turkey has drastically increased (+1.400%) in the past seven years, at an average of 4.5 women per day, 31 per week, as pro-government Today’s Zaman reports. Justice Minister Ergin noted that 66 women were murdered in 2002, whereas this figure rose to 953 in the first seven months of this year. The breakdown of the figures provided by Ergin is as follows: Eighty-three women were killed in 2003, 164 in 2004, 317 in 2005, 663 in 2006, 1,011 in 2007 and 806 in 2008.¬†¬†953 WOMEN MURDERED IN FIRST 7 MONTHS

I Sveige pr√łver de i dag at komme tilrette med den overv√¶ldende kvindevold, de har importeret: V√§lkommen till konferensen, Hedersv√•ld, kulturrelativism och EUs engagemang i dessa fr√•gor,

Sverige accepterer kvindevolden uden at kny

Seneste tilf√¶lde var her i weekenden. Man m√• forst√•, at feminismen udelukkende er en akademisk √łvelse. Ingen skal ¬†ligefrem risikere noget. Ingen advarerer uvidende unge kvinder, fordi det ikke er p√¶nt at sige sandheden, men de d√łr af tavsheden. Deres omgivelser svigter dem fuldst√¶ndigt. Jeg har ikke tal p√• hvor mange hundrede unge svenske kvinder, der har mistet liv og f√łrlighed bare de sidste 10 √•r. De der fortier virkeligheden, – svenske journalister – har blod p√• h√¶nderne. Riksdagen har disse unge liv p√• samvittigheden ogs√•, og de efterlader sig et spor af smerte og sorg, man m√• h√•be ¬†for politikere og journalister, de ikke nogensinde f√•r retur. Det vil ikke blive k√łnt.

Clara mördad med 40 knivhugg, Kenan Capanoglu, född i maj 1981 och medborgare i Turkiet döms till livstids fängelse. Han döms på följande punkter.Mord,Våldtäkt, Grov kvinnofridskränkning.

Konsekvensen af “det tredje standpunkt”

Svenska politiker gjorde inte en anstr√§ngning f√∂r att undergr√§va sovjetdiktaturen utan snarare s√∂kte v√§gar att f√∂rklara dess existens i “rationella” termer. Berlinmuren hade best√•tt om inte andra tagit tag i det och trycket hade √∂kat p√• Sovjetunionen och dess ekonomiska system. I enkelhet kan man s√§ga att med amerikanska pengar, afrikanskt blod och √∂steuropeiskt lidande rev muren.¬†Den svenska “fredr√∂relsen” √§gnade hela 1980-talet √•t att demonisera v√§stv√§rlden och s√§rskilt USA samtidigt som man f√∂rringade och bortf√∂rklarade det enkla faktum att inga val h√∂lls √∂ster om Elbe. Maj-Britt Theorin reste runt i landet som “fredsforskare” med socialdemokratins st√∂d och f√∂rklarade f√∂r den indoktrinerade allmogen att problemet var NATO och deras allierade – och √∂st n√§mndes aldrig. Det bara accepterades.

Varje liten landsortskommun hade utn√§mnt sig som “k√§rnvapenfri zon”, eller √•tminstone ett bibliotek och n√•gra dagis d√§ri, samtidigt som organisationer som “Bibliotekarier mot k√§rnvapen” gavs riksmedialt utrymme som s√§kerhetspolitiska orakel.¬†Berlinmuren hade st√•tt kvar – om svenskarna f√•tt best√§mma, ¬†“I do have a strategy,” Reagan said after one detailed briefing on the challenge of the Soviet Union: “We win, they lose!”.

Fort Hood som mikrokosmos

Jeg ved godt at vi har d√¶kket omst√¶ndighederne omkring massakren p√• Fort Hood i Texas s√¶rdeles intenst her p√• Snaphanen, men dens tragiske natur til trods er den i kompaktform hele den problematik som vi og andre blogs d√¶kker dagligt. Alle elementer er til stede: En kultur af ber√łringsangst og politisk korrekthed, sp√łrgsm√•let om hvor muslimske officerer og soldaters loyalitet ligger, manglen p√• skarpe skel mellem demokrater og jihadister der kan frascreene sidstn√¶vnte, mediernes og politikernes offerg√łrelse af og fokus p√• muslimer p√• bekostning af amerikanernes sikkerhed, og sympati og/eller fortielse i majorens bagland. Man kunne godt have den fornemmelse, at netop fordi fronterne i disse sp√łrgsm√•l er trukket s√• aggressivt op som de er, bliver sagen her reelt en dyst om hvis side ‘vinder’. Hvis fort√¶lling bliver eftertidens?

Retssagen, n√•r den kommer, bliver hvor alle de forhold vi har omtalt her kommer for en dag – hvis da ikke fokus fors√łges lagt helt andre steder. I skrivende stund er det n√¶rmest umuligt at se hvordan de penible aspekter jeg n√¶vnte kan unddrage sig mediernes (modvillige) d√¶kning. Vil man fors√łge at k√łre sagen p√• en p√•stand om sindssyge i gernings√łjeblikket – hos en psykiater i et milj√ł der burde have opfanget symptomerne? Det bliver en kabale hvor √łnske om fortr√¶ngning og fortielse st√•r i skarp mods√¶tning til hvad der ligner ubekvemme sandheder (LFPC).

The warning signs were all there: the justification of homicide bombings; the spewing of anti-American hatred; the efforts to reach Al Qaeda …

But the U.S. military treated Major Nidal Malik Hasan with kid gloves, even after giving him a poor performance review. And though he was on the radar screen of at least one U.S. intelligence agency, no action was taken that might have prevented the Army psychiatrist from allegedly gunning down 13 people and wounding 29 others in the Fort Hood massacre last week. […]

“There were all sorts of … comments made throughout the year that made me question his loyalty to the United States, but nothing was done,” said Finnell, who recalled one class during which Hasan gave a presentation justifying homicide bombings.

“The issue here is that there’s a political correctness climate in the military. They don’t want to say anything because it would be considered questioning somebody’s religious belief, or they’re afraid of an equal opportunity lawsuit. […]

Finnell said the warning signs were clear to many, not just classmates. Faculty members, including many high-ranking military officers, witnessed firsthand his anti-Americanism, he said.
[…] Army Ignored Warning Signs From Fort Hood Shooter, Former Classmate Says

Den etiske fordring

Af: Asger Trier Engberg, filosof

At blive forr√•dt af en ven, er noget af det mest smertelige, et menneske kan komme ud for. Den ven man havde satset p√•, sat sin lid til, regnet med ville have v√¶ret der hvis der var problemer, ja overladt sin sikkerhed til, den ven kan man ikke tillade svigter. Som den danske filosof K.E. L√łgstrup siger i sit hovedv√¶rk “Den etiske fordring”, s√• holder vi hinandens liv i vore h√¶nder idet vi er afh√¶ngige af hinanden.

Danmark er sandsynligvis blevet forrådt af sine politikere. Men ikke bare politikerne, også centrale mediefolk, kunstnere ja det meste af det kulturelle parnas har svigtet de venner der stolede på, at de ville skabe et land de kunne færdes trygt i.

Menuen st√•r og har st√•et p√• voldt√¶gt, r√łverier, plyndring, ja hvert √•r betaler danskerne ufattelige summer for mislykket integration.

Med afsl√łringer af Andrew Neather, den engelske taleskriver for Tony Blair, begynder der at tegne sig et billede af de mekanismer, der m√•ske har for√•rsaget svigtet. Mekanismer der m√•ske ogs√• har v√¶ret p√• spil i Danmark. I f√łlge Neather var planen med den massive immigration at √łdel√¶gge det nationale. Der skulle bruges immigranter til at oph√¶ve det tilh√łrsforhold engl√¶nderne har til det at v√¶re engelsk.

S√• lad os pr√łve at filosofere lidt over det.

Medierne m√• have v√¶ret med p√• den, for s√•dan en man√łvre kan kun gennemf√łres med medieopbakning. Hermed har hele hylekoret af mediefolk der har r√•bt racister efter de folk som bare fors√łgte at forsvare deres land, v√¶ret bevidste om at det ikke passede, men brugt taktikken med det form√•l at tvinge folket til at lade immigranterne blive i landet. Det har selvf√łlgelig ikke v√¶ret alle mediefolk, der har v√¶ret bevidst om at det bare var taktik, men centrale mediepersoner m√• have vidst det.

Det er helt ok at v√¶re imod nationalismen, og det er ogs√• helt legitimt at argumentere imod nationalismen. Men d√©r hvor den moralske film kn√¶kker, det er n√•r disse holdninger giver sig udtryk i handlinger som virkelig g√łr folk skade. Jeg mener, den dag det gik op for de ansvarlige politikere at deres handlinger havde som konsekvens at sm√• piger blev voldtaget, der burde de have sadlet om. I f√łlge Aristoteles kan man kun d√łmmes for en kriminel handling, hvis man er klar over at man g√łr en kriminel handling. Viden om at handlingen er kriminel er en foruds√¶tning for at blive d√łmt.

Den viden har været til stede i mange år, og det har altså været politikernes og mediernes klare valg at fortsætte med at udsætte folket for voldtægt og plyndring.

For at finde en etisk forst√•else for det forkerte i disse handlinger kan vi reflektere lidt over det i det L√łgstrupske perspektiv. Har politikerne og mediefolkene passet p√• deres n√¶ste? Har de taget ansvar overfor den ven der var afh√¶ngig af ham eller hende? Tja, det giver vel sig selv.

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

47 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Mette
Mette
11 years ago

Det har jo allerede været mange år undervejs. Lad os håbe, at det aldrig bliver til noget. Jeg læste et sted, at man havde kalkuleret med, at tunnelen ville give omkring en halv million illegale flygtninge ekstra om året. Dem kan vi sagtens undvære.

Gunnar Biering
Gunnar Biering
11 years ago

Iflg. Wikipedia arbejdes der p√• projektet, men der er store tekniske problemer: “The project would be financed by two publicly-owned companies, SECEGSA Spain and SNED in Morocco, with the assistance of the European Union. It is yet not clear if this will be a Euromed project or a commercial consortium. A report [4][5][6] on the feasibility of the tunnel was presented to the EU in 2009 and a further study of the Project global assessment and evaluation is under development by a Group of specialized Consultants composed by Systra, Amberg and Cowi.” S√• HVIS det nogensinde bliver til noget, bliver… Read more »

Mette
Mette
11 years ago

Vivi Andersen

Der er forlængst truffet beslutninger om en tunnel fra Spanien til Marokko, og et svejtsisk firma har fået overdraget entreprisen. Der findes forskelligt om det på nettet, men jeg har ikke læst noget om, at arbejdet skrider frem.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

Mette Ikke bare er vi og det g√¶lder samtlige de europ√¶iske befolkninger blevet forr√•dt af vores politikere. Men jeg mener at vi med god ret godt kan tale om at der ogs√• blev udf√łrt konspirationer imod os – lige fra den dag da ” Kul-og St√•lunionen” s√• dagslyset. Disse konspirationer fortsatte i EF – og de forts√¶tter i EU. Hvor mange europ√¶ere aner i grunden hvad det er for et EU der arbejdes hen imod ? Historikeren Uffe √ėstergaard kom engang p√• TV til at n√¶vne, at hensigten med EUs udviddelse var, at denne skulle omfatte ikke bare de Nordafrikanske… Read more »

PeterK
PeterK
11 years ago
Reply to  Vivi Andersen

Mette og Vivi,
Heldigvis er der 350 meter dybt i Gibraltarstr√¶det. P√• bunden er der en st√¶rk vestg√•ende str√łm af salt tungt middelhavsvand og p√• overfladen en lige s√• st√¶rk √łstg√•ende str√łm af atlanterhavsvand, hastigheden er omkring 5 knob – 9 km/t. Samtidig er der en heftig skibstrafik i begge retninger, og man kan ikke som i Storeb√¶lt sp√¶rre pillerne af med kunstige √łer. Teknikken s√¶tter en stopper for det projekt. Desv√¶rre s√¶tter politikken ingen stopper for tilstr√łmningen af mennesker, hvilket hurtigt vil opdages efter 1/1 2010.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

Benjamin Skr√¶mme hende v√¶k…. nej ! Som i forbindelse med Fritzl mener den type af kvinder, at de kan / skal “redde” ham og at netop hun er den, der kan det. Med araberne forholder det sig p√• tilsvarende m√•der. HUN, netop hun, er den der vil f√• ham til at integrere sig godt, blive alletiders √¶gtemand og far. Desv√¶rre er det ikke kun t√•belige, unge kvinder der begiver sig ud p√• et eventyr med en araber. Min veninde, h√łjt uddannet som hun er og med en del √•r p√• bagen, faldt for en araber der var 15 √•r yngre… Read more »

Benjamin
Benjamin
11 years ago
Reply to  Vivi Andersen

Alle alarmsignaler l√łd ‚Äď men hun giftede sig med fyren og han takkede hende ved at g√łre dagligdagen til et helvede og da hun endelig tog sig sammen til at komme ud af √¶gteskabet viste det sig, at han havde blanket hende √łkonomisk af. Jeg tror du rammer noget centralt i kvinders opfattelsesevne, eller mangel p√• samme. En kvindes valg af partner kan ofte virke temmelig ulogisk og kontraintuitivt. Jeg ved godt at feministerne fremstiller det som om det er manden, der er den permanent skyldige og kvinden, der er offeret, som han forgriber sig p√• og misbruger, fordi det… Read more »

Janne
Janne
11 years ago
Reply to  Benjamin

“Men jeg mener virkelig, at den kvindelige seksualitet og mentalitet er kraftigt underbelyste omr√•de, is√¶r de m√łrke og uhyggelige sider af dem…”

Se den nye film af Von Trier. I den vises den kvindelige seksualitet som et monster. Sjovt i √łvrigt at det er fra venstrefl√łjen at det syn p√• kvinders seksualitet kommer nu. Venstrefl√łjen har n√¶rmest overtaget den gamle kirkes rolle som ‘hekseuddriver’. (se blot venstrefl√łjs pr√¶sters ivrighed for at bimle noget mere med kirkeklokker og venstrefl√łjens begejstring for at hijabisere kvinder og piger p√• job og i skole) M√•ske grundet venstrefl√łjens forlovelse med islam?

Benjamin
Benjamin
11 years ago

Men er centrumvenstre-kvinder eegentligt mere skyldige end s√• mange andre? Hvis vi endeligt skal g√• ind p√•, at folk fortjener hvad de f√•r, fordi de st√łtter PK, s√• er der jo stortset ingen p√• n√¶r de hardcore nationalkonservative, som har gjort sig fortjent til at overleve. PK er s√• indgroet i alle partier lige fra Enhedslisten til de gammelborgerlige partier, at du ikke finder mange kvinder eller m√¶nd, som ikke er groft angrebet. Her tror jeg du er inde p√• noget rigtigt. Den politiske korrekthed stammer ganske vist fra kommunismen, men har i dag bredt sig som et sl√łr ud… Read more »

PerH
PerH
11 years ago

@Benjamin Du rejser mange interessante pointer. Jeg kan heller ikke m√łnstre nogen medlidenhed med kvinder, der stemmer p√• centrumvenstre, og derefter bliver forbavset over konsekvenserne. Selv om Steen har ret i, at disse kvinder ikke er blevet ordentligt informeret om islamiske “skikke” er de stadig selvst√¶ndige akt√łrer som kunne og burde have √•bnet √łjnene for kulturberigelsen af deres n√¶rmilj√ł. Men er centrumvenstre-kvinder eegentligt mere skyldige end s√• mange andre? Hvis vi endeligt skal g√• ind p√•, at folk fortjener hvad de f√•r, fordi de st√łtter PK, s√• er der jo stortset ingen p√• n√¶r de hardcore nationalkonservative, som har gjort… Read more »

Casper | Borgerlig bums (live fra √ėstberlin)

Steen, du skrev: “der er intet i disse unge pigers omgivelser, der advarer dem om, hvad de risikerer. Intet i skolen, i medierne og formentlig heller ikke i familien.”

Ja, holdningen over for b√łrn og unge i dag er generelt ansvarssvigt over hele linjen. For√¶ldre og andre voksne svigter deres pligt til at hj√¶lpe b√łrn og unge med r√•d og vejledning. Det er jo meget nemmere at v√¶re ligeglad. Magelighed og egoisme forkl√¶dt som frisind.

Universalgeni
11 years ago

Den type kvinder t√¶nker: s√•dan er der da ikke nogen, der er, det kan man da sige sig selv. De tror, at alle er opdraget til at v√¶re sociale, tolerante og venlige ligesom dem selv. De ops√łger ikke selv information om islam. N√•r de st√łder p√• den ved et tilf√¶lde, tror de, at den er forvansket af onde mennesker, som √łnsker at misforst√• islam. Alle religioner handler om at g√łre noget godt, tror de. En del af dem er st√¶rkt venstreorienterede. De ser de kriminelle som ofre for et ondt liberalistisk system. Det stakkels menneske, der eksploderer i kriminalitet, er… Read more »

Benjamin
Benjamin
11 years ago

@ Vivi, Hegra og Jutta: Jeg er selvf√łlgelig meget glad for de f√• europ√¶iske kvinder, der k√¶mper imod islam. I g√łr et fortr√¶ffeligt stykke arbejde og hvis bare alle kvinder var som jer, ville jeg f√• gendannet lidt af min mistede respekt for kvindek√łnnet. N√•r jeg som dansk mand m√• finde mig i at l√¶se et l√¶serbrev eller kronik i avisen, skrevet af en r√łdstr√łmpedatter om hvor s√łlle og overfl√łdige danske m√¶nd er blevet i dag, og n√•r jeg s√• samtidig f√•r en nyhed serveret om en dansk pige, der er blevet sl√•et, voldtaget eller myrdet af en “kulturberiger” s√•… Read more »

Jutta
Jutta
11 years ago

@Benjamin Jeg er helt enig med dig, men jeg har bare to spoergsmaal. Det lille spoergsmaal er, ved disse tossede feminister nok om islam? De skulle jo, men…? Det andet og stoerre spoergmaal er, om den svenske, danske, norske,finske, tyske, franske eller hollandske pige overhovedet ved, hvad det betyder, hvis man moeder en muslim? Hvem opklarer dem? Medierne? Politikere?Skolerne?Foraeldrene? Jeg er overbevist om, at medierne, som jo er opfordret til selvcensur overfor islam fra EU er meget ansvarlig for alle disse voldtaegter, som jo bare er normal djihad fra islam (f.ex. Koran Sure 2 Vers 223). Vi kalder det paa… Read more »

Hegra
Hegra
11 years ago

@Benjamin Man skal jo huske p√•, at de r√łde partier har overvejende kvindelig v√¶lgerskare. Det du skriver er dessverre helt riktig! Godt skrevet! Men hvorfor er det slik? Jeg kjenner ingen kvinner som stemmer noe annet enn r√łdt. Slik er det overalt. I Danmark, Sverige og i Norge. Jeg har bodd i alle de land. Det er ogs√• kvinner som er mest PK. Jeg skammer meg over disse s√•kalte feminister som √łdelegger for alle og seg selv. Jeg finner alltid en mann jeg kan diskutere med, men aldri en kvinne. Har undret meg over hvorfor det er slik. Jeg vet… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

Benjamin Bortset fra det med de yderligere knivstik er jeg ellers enig med dig ! Jeg ved sgu heller ikke hvad det er visse kvinder har t√¶nkt, n√•r de gang p√• gang stemmer p√• det samme parti der har pr√¶cist de samme hensigter som de altid har haft. Enten stopper de med at s√¶tte deres kryds ved de islam-venlige partier eller de m√• acceptere behandlingen af dem som er en af konsekvenserne af islamiseringen af vores samfund. Og lige for en god ordens skyld- s√• er vi en hel del kvinder der IKKE stemmer s√• t√•beligt ! Bl.a. fordi vi… Read more »

Jutta
Jutta
11 years ago

Vivi Andersen Der skulle have v√¶ret en vaks √łh‚Ķ.journalist der havde spurgt Rasmus Prehn – ‚ÄĚ men hvordan er det g√•et til at det NETOP er i de socialdemokratisk ledede kommuner der nu kan findes flest indvandrere, socialt udsatte og unge der beg√•r voldskriminalitet ? M√•ske der er en sammenh√¶ng, Rasmus Prehn ?‚ÄĚ N√•, men et s√•dant pinligt sp√łrgsm√•l stilles ikke . Man skulle n√łdigt s√¶tte Prehn i en kedelig situation. ————- Nu kan du bare udbytte navnet Rasmus Prehn med Klaus Wowereit (Berlin SPD) eller saa mange andre socialdemokratiske borgmester i hele Europa og finde en vaks oeh… journalist,… Read more »

Benjamin
Benjamin
11 years ago

Igen denne s√¶rpr√¶gede indfaldvinkel om de europ√¶iske kvinder som “stakkels uskyldige ofre” for islams kulturberigende h√¶r af voldst√¶gtsforbrydere. Hver gang jeg h√łrer en s√•dan historie, ogs√• herhjemmefra, om hvordan europ√¶iske kvinder er dem, som lider mest under islamiseringen af dette engang frie kontinent, s√• sl√•r det mig i grunden, hvor lidt medf√łlelse og medlidenhed, jeg faktisk har med kvinderne; de har jo f√•et det som de vil have det, s√• l√¶nge de stemmer s√•dan som de g√łr. Man skal jo huske p√•, at de r√łde partier har overvejende kvindelig v√¶lgerskare. S√• n√•r en dansk pige et par m√•neder efter at… Read more »

Janne
Janne
11 years ago
Reply to  steen

Jeg synes at du har ret. Jeg er ogs√• frustreret over de mange der ser let (og uansvarligt) p√• islams intolerance og apartheidkultur – og derfor synes jeg at der skal g√łres noget mere for at oplyse – og ikke kun sk√¶lde ud og √¶rgre sig. Ja, der er mange kvinder (og faktisk ogs√• m√¶nd) der stemmer r√łdt (stemmer p√• stormoske og hijab partier – ikke mindst socialdemokratiet), men mange danskere bor i omr√•der, hvor der ingen problemer er med islam. Simpelthen fordi islam ikke er flyttet ind endnu. De bor f.eks. p√• landet eller i kvarterer hvor der (endnu)… Read more »

Janne
Janne
11 years ago
Reply to  Janne

Den var til steen..

Mette L.
Mette L.
11 years ago
Reply to  Janne

Janne, jeg vil mene, at du har fuldst√¶ndig ret. Det kr√¶ver tid at blive oplyst om forholdene i samfundet. Den har ringtig mange almindelige mennesker ikke. De/vi er “skaffedyr” – st√•r tidligt op, s√łrger for at sende b√łrn af sted med madpakker, der skal sm√łres (det tager tid), g√•r p√• arbejde, kommer tr√¶tte hjem, laver mad, vasker t√łj, g√łr rent osv. osv. HVORN√ÖR I ALVERDEN skal de/vi have overskud til at s√¶tte sig ned og n√¶rl√¶se aviser og computer og finde informationer? De/vi f√•r ikke meget at vide, hvis man n√łjes med at s√¶tte sin lid til TV-avisen og TV2-nyhederne… Read more »

Janne
Janne
11 years ago
Reply to  Benjamin

“Tillykke med det, mens de f√• tilbagev√¶rende, frihedk√¶mpende m√¶nd pr√łver g√łre modtand…”

Arh, helt alene om det projekt synes jeg nu ikke at m√¶nd er. ūüôā

Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

Jutta

Der skulle have v√¶ret en vaks √łh….journalist der havde spurgt Rasmus Prehn –

” men hvordan er det g√•et til at det NETOP er i de socialdemokratisk ledede kommuner der nu kan findes flest indvandrere, socialt udsatte og unge der beg√•r voldskriminalitet ?

M√•ske der er en sammenh√¶ng, Rasmus Prehn ?”

N√•, men et s√•dant pinligt sp√łrgsm√•l stilles ikke . Man skulle n√łdigt s√¶tte Prehn i en kedelig situation.

Jutta
Jutta
11 years ago

Paa PI er der en essay fra Michael Mannheimer, som behandler de sociale migrationskoster i Europa. Efter Norge og Sverige handler den 4. beretning om Danmark: http://www.pi-news.net/2009/11/sozialkosten-fuer-migration-in-europa-daenemark/#comments Jeg har lige fundet listen over de farligste byer i Danmark i B.T.og som i hele Europa er det vel de venstres og Gutmenschen som er ansvarlig V√¶rst i socialdemokratiske byer “…Statistikken, der er udarbejdet p√• baggrund af tal fra Rigspolitiet, viser, at kommuner, der er socialdemokratisk ledet, topper i statistikken. Men det er ikke socialdemokraternes skyld, mener partiets kommunalordf√łrer Rasmus Prehn. – Det h√¶nger sammen med, at der er en anderledes beboersammens√¶tning… Read more »

JensH
JensH
11 years ago

@steen S√•vidt jeg ved er Vellinge en af de bedre stillede kommuner, og hvis dette asyl-center virkelig bliver lagt der, s√• skal jeg ikke glemme at grine, selvom jeg tror, at hvis f√łrst den h√łjere middelklasse f√•r multikulturen at f√łle s√• stopper ‘indvandrings-festen’: “Boende f√∂r flyktingbarn i Vellinge Malm√∂ stad och v√•rdbolaget Attendo Care √∂ppnar ett boende f√∂r ensam- kommande flyktingbarn i Vellinge. Det handlar om boende f√∂r 30 barn och ung- domar i H√∂k√∂pinge, enligt SR Malm√∂. Placeringen har valts trots att Vellinge kommun sedan flera √•r s√§ger nej till att ta emot flyktingar. Man ska nu unders√∂ka om… Read more »

Erling
Erling
11 years ago

Hvad angår Fort Hood, har Mark Ames en glimrende artikel om mediedækningen af episoden:

http://exiledonline.com/fort-hood-cover-up-a-dozen-tales-of-disinformation/

Erling
Erling
11 years ago

Ang: Den etiske Fordring. Der er flere elementer i sagen: personligt tror jeg, at det handler om relativ magt. Jo st√łrre befolkning, desto st√łrre BNP og desto st√łrre magt. Europas demografi har v√¶ret for nedadg√•ende l√¶nge, og dette bryder politikerne sig ikke om, for det medf√łrer at Europas magt svinder. Derfor har man valgt at importere folk, der notorisk formerer sig som kaniner og sikkert h√•bet p√• at de med tiden ville blive gode, socialdemokratiske arbejdsmyrer. Der er alts√• i f√łrste omgang ikke n√łdvendigvis tale om direkte landsforr√¶deri, men blot om at man har l√łjet, manipuleret og censureret til landets… Read more »

ole burde
ole burde
11 years ago
Reply to  Erling

Hvis Europa bliver “militariseret” bliver det paa en helt anden anden maade end den Israelske.
I Israel har befolkningen SOM HELHED et meget afslappet forhold til vaaben og alt hvad der har med militaer at goere.
Kan du forestille dig at koere i en bus hvor to fnisende teenage pigesoldater er udstyret med m-16 rifler og viser hinanden gode tricks om hvor man nu bedst kan gemme tyggegumiet og laebestiften… der viser sig at vaere et godt sted i batterimodulet til laser- teleskobsigtet..

Erling
Erling
11 years ago
Reply to  ole burde

Kan du forestille dig at koere i en bus hvor to fnisende teenage pigesoldater er udstyret med m-16 rifler og viser hinanden gode tricks om hvor man nu bedst kan gemme tyggegumiet og laebestiften… Ja. Desv√¶rre. Som bona fide intellektuel, milit√¶rn√¶gtende brilleabe kan jeg melde, at jeg i tiltagende grad er ked af, at jeg ikke har mulighed for at g√• ud i baghaven og grave et automatgev√¶r og halvtreds magasiner op, hvis det en dag skulle blive alvor, og jeg er (g√¶tter jeg p√•) ikke den eneste der har det p√• den m√•de. Liges√• hurtigt som man har v√¶nnet… Read more »

tavsen
tavsen
11 years ago
Reply to  tavsen

men selvf√łlgelig er SF mere interessant for medierne ūüėČ

tavsen
tavsen
11 years ago

“Egentlig f√łlte Peter Vand- gaard indtil for tre √•r siden, at han slet ikke passede til noget parti ‚Äď alts√• lige bortset fra en politisk iransk gruppe, der arbejder p√• at f√• genindsat den afd√łde iranske shahs s√łn som leder af Iran. Og Dansk Folkeparti, ja det parti opfattede han som nationalistisk.

‚Äď Men en dag, da jeg sad med min kaffe, kom jeg til at t√¶nke: Er det egentlig et problem? Er det et problem, at man elsker sit hjem og gerne vil beskytte det? Nej, vel. Det er det ikke, siger han”

http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/344454:Danmark–Tidligere-muslim-er-kandidat-for-Dansk-Folkeparti?page=1

Varmt konservativ
Varmt konservativ
11 years ago

Den etiske fordring (Snaphanen): Det h√§r √§r den viktigaste uppgiften som V√§stv√§rldens motst√•ndsr√∂relser har idag. Vi m√•ste synligg√∂ra de bevekelsegrunder som har legat bakom den utveckling som har lett fram till det katastrofala l√§ge som r√•der idag. Det √§r en historia om bedr√§geri men lika mycket om sj√§lvbedr√§geri och feghet. Vi som l√§ser och skriver p√• dessa bloggar vet numera att vi har blivit lurade allihop, men det tog oss l√•ng tid att komma underfund med och de flesta m√§nniskor i v√•ra l√§nder v√•gar fortfarande inte lita till sina egna instinkter och inse vidden av det brott vi alla har… Read more »

Benjamin
Benjamin
11 years ago

Paradoxalt nog har borgerliga politiker har varit √§nnu mer r√§dda att utmana makten, det vill s√§ga medierna, eftersom de redan tidigare har varit s√• missgynnade i den dominerande v√§nsterpressen. √Ąven h√§r har grupptryck spelat stor roll. De drivande personerna p√• den extrema v√§nsterkanten har skickligt lyckats spela p√• borgerliga politikers samveten och humanism, ja till och med p√• kristna v√§rderingar, f√∂r att driva igenom det multikulturella projektet. Du har helt ret: Den politiske korrekthed var et v√•ben, som kommunisterne opfandt, for at holde de europ√¶iske befolkninger nede, mens de realiserede deres dr√łm om at smadre den vestlige civilisation med en… Read more »

Pk
Pk
11 years ago

Engbergs artikel, hvor stod den henne?
Har mange kunnet læse den?

morlille
morlille
11 years ago

Pia Kj√¶rsg√•rd er “J√łnke med paryk”. Dette varp√•standen, TV2knuz agerede som mikrofonholder for, da en reklamemand i g√•r var inviteret i studiet til endnu et ukritisk interview. Hvad han sagde om socialisterne, svarer til det jeg fortalte barnet, da det sagde sine f√łrste ord: En uforbeholden k√¶rlighedserkl√¶ring!

Janne
Janne
11 years ago
Reply to  morlille

Det er vist reklamemanden Knud Romer, der siger s√•dan. Han har en meget levende fantasi. ūüôā Se lige J√łnke med kvindeparyk p√•. haha.. Er der nogen af jer der ved, hvad det er for en ung DF’er der har lavet en valgvideo, hvor han synger en sang. Videoen giver et dejlig afslappet og helt ungt billede af DF. En helt ny m√•de at pr√¶sentere DF p√•. Det synes jeg er rigtig godt. Jeg tror at DF’eren er fra Jylland af, men jeg har ikke kunnet finde ham. Er der nogen af jer der vil hj√¶lpe med at finde valgvideoen –… Read more »

morlille
morlille
11 years ago

Og dog, eller rettere derfor er/var den ny-katolske Tony Blair p√• tale som den f√łrste “√¶rede, agtv√¶rdige, hellige, uantastelige ” pr√¶sident for EU!

Mette
Mette
11 years ago

Jeg ved endnu ikke, hvad jeg skal mene om den sag, men at vi er blevet forr√•dt, kan der ikke herske tvivl om. Derimod kan jeg godt tvivle p√•, at der er tale om en stort planlagt konspiration Men som jeg tit har skrevet med baggrund i nogle erfaringer, som jeg gjorde i 1990’erne, slipper folk nemmere om ved bedrag jo st√łrre disse er, fordi andre ikke tror, at det kan v√¶re sandt. Dette er jeg ikke den eneste, der har erfaret og f√łlt magtesl√łshed overfor. Der g√•r snart ikke en dag, hvor der ikke dukker oplysninger om gustne og… Read more »

Janne
Janne
11 years ago
Reply to  Mette

“Jeg er ogs√• dybt forarget over den dialogpris, som Aarhus universitet,”

Jeg er enig og det viser at ‘dialog’ priser blot er et politisk redskab som s√• meget andet.

Janne
Janne
11 years ago
Reply to  Mette

“Mozaffari har skrevet et bedr√łvet lille l√¶serbrev, hvor han stiller sp√łrgsm√•let, om hans flugt for 30 √•r siden fra Iran og en stilling ved universitetet i Teheran var nyttesl√łs.”

Han er heldigvis ikke alene. Kholghi kommer med samme kritik af danskere/institutioner der laver knæfald for iranske mullaher.

PeterK
PeterK
11 years ago
Reply to  Mette

Naturligvis skal “journalisterne” ved DR, Politiken, Ritzau og TV2 have influenzavaccine – om 3 uger skal de jo v√¶re med til at redde jorden.

Jeg vil ikke r√łre den vaccine om jeg s√• havde gummihandsker og sikkerhedsdragt p√•. Der er kvikv√łlv i den, den er overhovedet ikke testet, alle godkendelsesprocedurer og -regler er sprunget over, og producenten fraskriver sig ansvaret. S√• vil jeg hellere sl√•s med influenzaen – der ikke er v√¶rre end den vi f√•r hver vinter. L√¶ger vil ikke have den, og i Norge har man store problemer med den. Nix – over mit lig.

Pk
Pk
11 years ago

Tak hr. Engberg. Ja dette emne vi talt og skrevet om i snart 25 år.
Glad for al hjælp i kampen.
Når man analyserer de sidste 25 år i dansk politik, så er det næsten
umuligt at forstå/fatte det,som er sket.
De “rigtige og de bedste” svigtede.

Morten Dreyer
11 years ago

Nu er det forkert at generalisere.
Politikere er vel ikke en homogen gruppe ?

Personlig har jeg gennem mange √•r v√¶ret ret udst√łdt af det p√¶ne selskab, da jeg b√•de privat og offentligt ofte har gjort opm√¶rksom p√• problemerne med den ukontrollerede indvandring, som Nyrup-regeringen √•bnede for.

Men nu er problemerne blevet så åbenlyse, at selv socialdemokraterne tilslutter sig den stramme udlændingepolitik.

Men hvis de √łnsker at danne regering efter n√¶ste valg, kan det vel kun ske hvis de g√•r i alliance med Enhedslisten mv.
Og s√• f√•r den gr√¶nsel√łse indvandring igen.

EH
EH
11 years ago

En politisk og akademisk elite, diverse politisk orienterede hj√¶lpeorganisationer, naive kunstnere og en h√•ndfuld journalister beslutter sig til at tiden til at smadre deres land og folk er kommet. Det g√łr de s√• uden at sp√łrge om vi andre vil v√¶re med. Jo, de er kriminelle. Vi mangler kun et retsligt opg√łr.