10
nov
Seneste opdatering: 10/11-09 kl. 1436
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Bedre kan ubegrundetheden af den p√•st√•ede frygt for et ‘backlash’ mod amerikanske muslimer n√¶ppe illustreres: Her triumferes der uden problemer p√• gaden i New York, i “the belly of the beast”, over Major Nidal Malik Hasans blodbad.

H√łr ogs√• denne lydoptagelse fra Greater Kileen, Texas, af en lokal muslim fra Hasans trossamfund. ‘Patriotisme’ – over for ummaen, vel at m√¶rke. Manden afviser under nogen omst√¶ndigheder at ford√łmme majoren. N√•, men BBC understreger at han repr√¶senterer et mindretals opfattelse, s√• der kan vel ikke v√¶re noget at v√¶re bekymret for? Endelig: Kostelig humor p√• Fox News fra 2007, hvor mediernes uvillighed til at s√¶tte de rigtige ord p√• sager som denne spiddes (LFPC).

Now look at the business card. Notice the SoA on the card? Soldiers of Allah. Followed by SWT, an abbreviation that usually follows the word Allah. When writing the name of God (Allah), Muslims often follow it with the abbreviation “SWT.” These letters stand for the Arabic words “Subhanahu Wa Ta’ala,” or “Glory to Him, the Exalted.” Muslims use these or similar words to glorify God when mentioning His name.Definition: When writing the name of God (Allah), Muslims often follow it with the abbreviation “SWT.” These letters stand for the Arabic words “Subhanahu Wa Ta’ala,” or “Glory to Him, the Exalted.” Muslims use these or similar words to glorify God when mentioning His name.¬†MAJOR MUSLIM’S CALLING CARD: “SOA”, “SOLDIER OF ALLAH”, MAJOR MUSLIM’S DAWAH BEFORE JIHAD

Fort Hood Shootings

Svensk  public service går ind i valgkampen

Hur reagerar man på rasistiska uttryck? Varför blir folk rasister? Titta och lyssna på Tomas Böhm, psykiater och psykoanalytiker, Christer Mattsson från Forum för levande historia och andra insatta som delar med sig av sin kunskap. SR Utbildningsradion: Hur bemöter man främlingsfientlighet? SE När förlät vi Bert Karlsson? 28 minutter. Eller se Frida Metso tidigare förbundsordförande för liberala ungdomsförbundet. Hon menar att Sveriges gränser borde vara öppna och vår invandring oreglerad.

Man forst√•r at svenskere er glade for at financiere deres uafh√¶ngige public service. Man kan v√¶re enig, eller man kan v√¶re uenig, men en side som SR¬ī og SVT¬īs s Hur bem√∂ter man fr√§mlingsfientlighet? er s√• direkte politiserende, at den trods alt ville v√¶re helt ut√¶nkelig i dansk public service. Det er uh√łrt at svensk tillader sig det. De kommende ¬†programmer hedder:¬†”Varf√∂r funkar inte h√∂gerextremismen i Sverige?”,¬†”Dom kallar oss svennej√§vlar”,¬†”N√§r blir man svensk?”,¬†”Svenska barn leka b√§st”,¬†”Den muslimska Faran”.”Dr√∂mmen om Sverige”. Der er ogs√• en lille quiz, der kan uddanne den uvidende almue. SR taler islamisternes sprog, men er selvf√łlgelig ikke selv klar over det. N√•r p√¶dagogerne er de uvidende og tilmed har en √©nsidig politisk dagsorden, s√• er et land virkelig ude i tovene:

Vad betyder islamofobi?
En rädsla för att vistas i samma rum som religiösa
En rädsla för muslimer som bär slöja
En rädsla för muslimer och religionen islam

Den tikkende bombe der ikke vil forsvinde

Bomben hedder autentiske, autoritative muslimske tekster – mange af dem – der beretter om adf√¶rd der i dag er forbundet med afsky og strenge straffe. Intet behov for at lave karikaturer, ‘provokationen’ opst√•r i det √łjeblik vantro henviser til teksterne. Sydlandske temperamenter st√łder sammen p√• italiensk tv (LFPC).

“Multi-faith” cemetery

Anger over plan to dig up 350,000 bodies in historic London cemetery for Muslim burial site. It is a peaceful resting place for 350,000 souls – an historic graveyard which now serves as a nature reserve. But plans are afoot to dig up the ancient graves at Tower Hamlets Cemetery – and reopen it as a 21st century burial site.¬†Officially it would be known as a “multi-faith” cemetery but it is likely that it would principally answer calls for a Muslim graveyard in the largely-Asian East London borough.¬†“The City of London and Tower Hamlets Cemetery was opened in 1841 by an Act of Parliament.During the Second World War it was bombed five times and some headstones still bear the marks of shrapnel hits. Anger over plan to dig up 350,000 bodies in historic London cemetery for Muslim burial site, Tower Hamlets Cemetery Park

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Buch
Peter Buch
11 years ago

Lorck med k skal der stå, begge steder. Og det er ikke samme Lorck familje-gren som Melchoirs.

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago

Med min farmors f√łdenavn Clara Sigrid Elise L√ľttichau Knuth og hendes mors navn Lorch, set oprindende i Flensborg og farfars far der kom fra Sk√•ne er det sv√¶rt ikke at ville lade dem v√¶re danske.
Farmor og farfar altså, farmors forfædre tog som indvandrede fra Tysklands daværende område givet embeder og gods fra danske.
http://www.denstoredanske.dk/index.php?title=Samfund%2C_jura_og_politik/Diverse_historie/Nordiske_sl%C3%A6gter/L%C3%BCttichau
http://www.denstoredanske.dk/index.php?title=Samfund%2C_jura_og_politik/Diverse_historie/Nordiske_sl%C3%A6gter/Knuth
http://www.melchiorlorck.com/?page_id=40
Om farmors mors gren er ud af den samme Lorck ‚Äď familie som Melchiors ved jeg ikke pt. men bogen lyder ganske interessant‚Ķ

Mosemanden
11 years ago

Det er godt nok imponerende der ikke er en der “backlash√©r” denne konvertit , og hvor er det s√łrgeligt s√• mange sorte der tager en had folder med p√• vejen . .

Emeritus
Emeritus
11 years ago

‘…H√łr ogs√• denne lydoptagelse fra Greater Kileen, Texas, af en lokal muslim fra Hasans trossamfund. ‚ÄėPatriotisme‚Äô ‚Äď over for ummaen, vel at m√¶rke. Manden afviser under nogen omst√¶ndigheder at ford√łmme majoren. N√•, men BBC understreger at han repr√¶senterer et mindretals opfattelse, s√• der kan vel ikke v√¶re noget at v√¶re bekymret for? Endelig: Kostelig humor p√• Fox News fra 2007, hvor mediernes uvillighed til at s√¶tte de rigtige ord p√• sager som denne spiddes (LFPC)…’ Jeg h√¶fter mig ved ordet ‘patriotisme’ i dette citat. Det skrevne ord er vigtigt, men… kan bruges af hvemsomhelst. Professor i statskundskab, K√łbenhavns Universitet, Peter… Read more »

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  Emeritus

Emeritus. Jeg kan ikke forestille mig, at du g√•r ind for Thyge Rothes id√©er, n√•r det kommer til stykket. . Thyge Rothes far var tysk og kom fra en velsitueret embedsmandsfamilie i Halle, han var oprindeligt jurist men kom ind i den danske h√¶r. Da der p√• den tid var fred og derfor f√• avancementsmuligheder for officerer, gik han “sk√łrtevejen” og sled f√łrst to koner op, som var d√łtre af jyske godsejere. Jeg har l√¶st den del af denne fars memoirer, som efterkommere har villet offentligg√łre, og jeg bryder mig ikke om ham. Han hed Carl Adolph. Thyge Rothe var… Read more »

Mosemanden
11 years ago

En ny ‚ÄúMulti-faith cemetery” med et omr√•de “reserved for Muslims who are buried in shrouds at a depth of 6ft and on their side facing Mecca.”

Ja det giver s√łrme god mening !

JensH
JensH
11 years ago

Ang√•ende artiklen om ‚ÄúMulti-faith‚ÄĚ cemetery, s√• m√• jeg igen-igen sp√łrge om hvor l√¶nge Briterne har i sinde at finde sig i dette vanvid. Det hj√¶lper dem jo desv√¶rre ingen ting at stemme p√• de Konservative i 2010, da de er lige dhimmi-agtige som New Labour.

Poul H√łjlund
Poul H√łjlund
11 years ago

Kommentar til klippet fra italiensk TV:

De er langt l√¶ngere i konfrontationen end Nordeuropa og betydeligt mere formulerede. Det er en forn√łjelse at se dette klip, og ogs√• at se tilskuernes reaktioner. Ingen tvivl om, at dommen, der d√łmmer krucifikset diskriminerende vil v√¶re skels√¶ttende; en total √łjen√•bner for dem, der fortsat m√•tte v√¶re blinde. Og lyt s√• til den musik, der afslutter klippet. S√• kan den islamiske kultur komme med nok s√• mange indviklede m√łnstre og autistiske sn√łrklerier, – kirkemusikken er den europ√¶iske kulturs trumf og dybde.

steen
Editor
11 years ago

ja, der er knald p√• Daniela Santanch√®. Jeg kan desv√¶rre ikke h√łre p√• musiksnutten, hvad det er for noget. Nogen der kan ? Daniela Santanch√®, leader of the Movement for Italy, was attacked and hit with a fist while expressing, in front of the Steam Factory in Milan, against the entry of women in burqas who came to celebrate the end of Ramadan. The riot police intervened and planning is identifying the assailant. The Santanch√® – has long engaged in a battle for integration and against Islamic fundamentalism – had arrived this morning with the intent to prohibit the entry… Read more »

Frank Kitman
11 years ago
Reply to  steen

musikken er Bach, salme 51, Tilge h√∂chster, meine s√ľnden.

steen
Editor
11 years ago
Reply to  Frank Kitman

Tak, Kitman. det er tilsyneladende en Bach version af Pergolesis:

Janne
Janne
11 years ago

Jeg er enig.

Janne
Janne
11 years ago
Reply to  Janne

Jeg vil godt tilf√łje, at hvis en vesterl√¶nding i eget vestlige land ikke kan f√• lov til at mene at en religi√łs figur der giftede sig med en 6-√•rig pige er p√¶dofil, s√• f√•r vesterl√¶ndinge ikke lov til at v√¶re en del af sin egen kultur. I vores kultur – i vestlig kultur – er en mand der giftede/gifter sig med en 6-√•rig pige og har seksual omgang med hende, n√•r hun er 9 √•r, en p√¶dofil person. Det er udemokratisk og religi√łst og kulturelt tyranni at forhindre vesterl√¶ndinge i at snakke og vurdere ud fra egen kulturs v√¶rdier og… Read more »

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
11 years ago

Jag slutade betala den usla tv-licensen för snart ett år sedan. Det enda jag ångrar är att jag inte gjorde det långt många år innan.