10
nov
Seneste opdatering: 10/11-09 kl. 1436
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Bedre kan ubegrundetheden af den pĂ„stĂ„ede frygt for et ‘backlash’ mod amerikanske muslimer nĂŠppe illustreres: Her triumferes der uden problemer pĂ„ gaden i New York, i “the belly of the beast”, over Major Nidal Malik Hasans blodbad.

HĂžr ogsĂ„ denne lydoptagelse fra Greater Kileen, Texas, af en lokal muslim fra Hasans trossamfund. ‘Patriotisme’ – over for ummaen, vel at mĂŠrke. Manden afviser under nogen omstĂŠndigheder at fordĂžmme majoren. NĂ„, men BBC understreger at han reprĂŠsenterer et mindretals opfattelse, sĂ„ der kan vel ikke vĂŠre noget at vĂŠre bekymret for? Endelig: Kostelig humor pĂ„ Fox News fra 2007, hvor mediernes uvillighed til at sĂŠtte de rigtige ord pĂ„ sager som denne spiddes (LFPC).

Now look at the business card. Notice the SoA on the card? Soldiers of Allah. Followed by SWT, an abbreviation that usually follows the word Allah. When writing the name of God (Allah), Muslims often follow it with the abbreviation “SWT.” These letters stand for the Arabic words “Subhanahu Wa Ta’ala,” or “Glory to Him, the Exalted.” Muslims use these or similar words to glorify God when mentioning His name.Definition: When writing the name of God (Allah), Muslims often follow it with the abbreviation “SWT.” These letters stand for the Arabic words “Subhanahu Wa Ta’ala,” or “Glory to Him, the Exalted.” Muslims use these or similar words to glorify God when mentioning His name. MAJOR MUSLIM’S CALLING CARD: “SOA”, “SOLDIER OF ALLAH”, MAJOR MUSLIM’S DAWAH BEFORE JIHAD

Fort Hood Shootings

Svensk  public service gÄr ind i valgkampen

Hur reagerar man pÄ rasistiska uttryck? Varför blir folk rasister? Titta och lyssna pÄ Tomas Böhm, psykiater och psykoanalytiker, Christer Mattsson frÄn Forum för levande historia och andra insatta som delar med sig av sin kunskap. SR Utbildningsradion: Hur bemöter man frÀmlingsfientlighet? SE NÀr förlÀt vi Bert Karlsson? 28 minutter. Eller se Frida Metso tidigare förbundsordförande för liberala ungdomsförbundet. Hon menar att Sveriges grÀnser borde vara öppna och vÄr invandring oreglerad.

Man forstĂ„r at svenskere er glade for at financiere deres uafhĂŠngige public service. Man kan vĂŠre enig, eller man kan vĂŠre uenig, men en side som SRÂŽ og SVTÂŽs s Hur bemöter man frĂ€mlingsfientlighet? er sĂ„ direkte politiserende, at den trods alt ville vĂŠre helt utĂŠnkelig i dansk public service. Det er uhĂžrt at svensk tillader sig det. De kommende  programmer hedder: ”Varför funkar inte högerextremismen i Sverige?”, ”Dom kallar oss svennejĂ€vlar”, ”NĂ€r blir man svensk?”, ”Svenska barn leka bĂ€st”, ”Den muslimska Faran”.”Drömmen om Sverige”. Der er ogsĂ„ en lille quiz, der kan uddanne den uvidende almue. SR taler islamisternes sprog, men er selvfĂžlgelig ikke selv klar over det. NĂ„r pĂŠdagogerne er de uvidende og tilmed har en Ă©nsidig politisk dagsorden, sĂ„ er et land virkelig ude i tovene:

Vad betyder islamofobi?
En rÀdsla för att vistas i samma rum som religiösa
En rÀdsla för muslimer som bÀr slöja
En rÀdsla för muslimer och religionen islam

Den tikkende bombe der ikke vil forsvinde

Bomben hedder autentiske, autoritative muslimske tekster – mange af dem – der beretter om adfĂŠrd der i dag er forbundet med afsky og strenge straffe. Intet behov for at lave karikaturer, ‘provokationen’ opstĂ„r i det Ăžjeblik vantro henviser til teksterne. Sydlandske temperamenter stĂžder sammen pĂ„ italiensk tv (LFPC).

“Multi-faith” cemetery

Anger over plan to dig up 350,000 bodies in historic London cemetery for Muslim burial site. It is a peaceful resting place for 350,000 souls – an historic graveyard which now serves as a nature reserve. But plans are afoot to dig up the ancient graves at Tower Hamlets Cemetery – and reopen it as a 21st century burial site. Officially it would be known as a “multi-faith” cemetery but it is likely that it would principally answer calls for a Muslim graveyard in the largely-Asian East London borough. “The City of London and Tower Hamlets Cemetery was opened in 1841 by an Act of Parliament.During the Second World War it was bombed five times and some headstones still bear the marks of shrapnel hits. Anger over plan to dig up 350,000 bodies in historic London cemetery for Muslim burial site, Tower Hamlets Cemetery Park

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Buch
Peter Buch
11 years ago

Lorck med k skal der stÄ, begge steder. Og det er ikke samme Lorck familje-gren som Melchoirs.

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago

Med min farmors fĂždenavn Clara Sigrid Elise LĂŒttichau Knuth og hendes mors navn Lorch, set oprindende i Flensborg og farfars far der kom fra SkĂ„ne er det svĂŠrt ikke at ville lade dem vĂŠre danske.
Farmor og farfar altsÄ, farmors forfÊdre tog som indvandrede fra Tysklands davÊrende omrÄde givet embeder og gods fra danske.
http://www.denstoredanske.dk/index.php?title=Samfund%2C_jura_og_politik/Diverse_historie/Nordiske_sl%C3%A6gter/L%C3%BCttichau
http://www.denstoredanske.dk/index.php?title=Samfund%2C_jura_og_politik/Diverse_historie/Nordiske_sl%C3%A6gter/Knuth
http://www.melchiorlorck.com/?page_id=40
Om farmors mors gren er ud af den samme Lorck – familie som Melchiors ved jeg ikke pt. men bogen lyder ganske interessant


Mosemanden
11 years ago

Det er godt nok imponerende der ikke er en der “backlashĂ©r” denne konvertit , og hvor er det sĂžrgeligt sĂ„ mange sorte der tager en had folder med pĂ„ vejen . .

Emeritus
Emeritus
11 years ago

‘…HĂžr ogsĂ„ denne lydoptagelse fra Greater Kileen, Texas, af en lokal muslim fra Hasans trossamfund. ‘Patriotisme’ – over for ummaen, vel at mĂŠrke. Manden afviser under nogen omstĂŠndigheder at fordĂžmme majoren. NĂ„, men BBC understreger at han reprĂŠsenterer et mindretals opfattelse, sĂ„ der kan vel ikke vĂŠre noget at vĂŠre bekymret for? Endelig: Kostelig humor pĂ„ Fox News fra 2007, hvor mediernes uvillighed til at sĂŠtte de rigtige ord pĂ„ sager som denne spiddes (LFPC)…’ Jeg hĂŠfter mig ved ordet ‘patriotisme’ i dette citat. Det skrevne ord er vigtigt, men… kan bruges af hvemsomhelst. Professor i statskundskab, KĂžbenhavns Universitet, Peter… Read more »

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  Emeritus

Emeritus. Jeg kan ikke forestille mig, at du gĂ„r ind for Thyge Rothes idĂ©er, nĂ„r det kommer til stykket. . Thyge Rothes far var tysk og kom fra en velsitueret embedsmandsfamilie i Halle, han var oprindeligt jurist men kom ind i den danske hĂŠr. Da der pĂ„ den tid var fred og derfor fĂ„ avancementsmuligheder for officerer, gik han “skĂžrtevejen” og sled fĂžrst to koner op, som var dĂžtre af jyske godsejere. Jeg har lĂŠst den del af denne fars memoirer, som efterkommere har villet offentliggĂžre, og jeg bryder mig ikke om ham. Han hed Carl Adolph. Thyge Rothe var… Read more »

Mosemanden
11 years ago

En ny “Multi-faith cemetery” med et omrĂ„de “reserved for Muslims who are buried in shrouds at a depth of 6ft and on their side facing Mecca.”

Ja det giver sĂžrme god mening !

JensH
JensH
11 years ago

AngĂ„ende artiklen om “Multi-faith” cemetery, sĂ„ mĂ„ jeg igen-igen spĂžrge om hvor lĂŠnge Briterne har i sinde at finde sig i dette vanvid. Det hjĂŠlper dem jo desvĂŠrre ingen ting at stemme pĂ„ de Konservative i 2010, da de er lige dhimmi-agtige som New Labour.

Poul HĂžjlund
Poul HĂžjlund
11 years ago

Kommentar til klippet fra italiensk TV:

De er langt lĂŠngere i konfrontationen end Nordeuropa og betydeligt mere formulerede. Det er en fornĂžjelse at se dette klip, og ogsĂ„ at se tilskuernes reaktioner. Ingen tvivl om, at dommen, der dĂžmmer krucifikset diskriminerende vil vĂŠre skelsĂŠttende; en total ĂžjenĂ„bner for dem, der fortsat mĂ„tte vĂŠre blinde. Og lyt sĂ„ til den musik, der afslutter klippet. SĂ„ kan den islamiske kultur komme med nok sĂ„ mange indviklede mĂžnstre og autistiske snĂžrklerier, – kirkemusikken er den europĂŠiske kulturs trumf og dybde.

steen
Editor
11 years ago

ja, der er knald pĂ„ Daniela SantanchĂš. Jeg kan desvĂŠrre ikke hĂžre pĂ„ musiksnutten, hvad det er for noget. Nogen der kan ? Daniela SantanchĂš, leader of the Movement for Italy, was attacked and hit with a fist while expressing, in front of the Steam Factory in Milan, against the entry of women in burqas who came to celebrate the end of Ramadan. The riot police intervened and planning is identifying the assailant. The SantanchĂš – has long engaged in a battle for integration and against Islamic fundamentalism – had arrived this morning with the intent to prohibit the entry… Read more »

Frank Kitman
11 years ago
Reply to  steen

musikken er Bach, salme 51, Tilge höchster, meine sĂŒnden.

steen
Editor
11 years ago
Reply to  Frank Kitman

Tak, Kitman. det er tilsyneladende en Bach version af Pergolesis:

Janne
Janne
11 years ago

Jeg er enig.

Janne
Janne
11 years ago
Reply to  Janne

Jeg vil godt tilfĂžje, at hvis en vesterlĂŠnding i eget vestlige land ikke kan fĂ„ lov til at mene at en religiĂžs figur der giftede sig med en 6-Ă„rig pige er pĂŠdofil, sĂ„ fĂ„r vesterlĂŠndinge ikke lov til at vĂŠre en del af sin egen kultur. I vores kultur – i vestlig kultur – er en mand der giftede/gifter sig med en 6-Ă„rig pige og har seksual omgang med hende, nĂ„r hun er 9 Ă„r, en pĂŠdofil person. Det er udemokratisk og religiĂžst og kulturelt tyranni at forhindre vesterlĂŠndinge i at snakke og vurdere ud fra egen kulturs vĂŠrdier og… Read more »

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
11 years ago

Jag slutade betala den usla tv-licensen för snart ett Är sedan. Det enda jag Ängrar Àr att jag inte gjorde det lÄngt mÄnga Är innan.