18
nov
Seneste opdatering: 19/11-09 kl. 1142
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Kirkebrande er ikke usædvanlige i Sverige efter hukommelsen. Jeg kender ikke en samlet oversigt, men den ville være bekymrende.

Kirchenbrand_in_Ove_249175b

En brand √łdelagde et kirkeg√•rdskapel mandag morgen i Over-distriktet i Harburg ved Hamburg. Politiet betegner det som pyromani. Det er tredje gang kapellet br√¶nder.¬†Indtil de tidlige morgentimer k√¶mpede omkring 120 redningsfolk mod flammerne. Men,de havde ingen chance. Den str√•t√¶kte, genopbyggede kirke br√¶ndte ned. Klokket√•rnet blev ogs√• alvorligt skadet, og er nu i akut fare for at¬† styrte sammen.¬†Og dette var ikke den f√łrste brand: Efter at kirken blev √łdelagt i p√•sken 2003 og efterf√łlgende genopbygget, slog pyromanerne til igen den 27. september i √•r. Et str√•tag blev sat i brand og alvorligt beskadiget udefra. Taget var under renovation, s√• det indre af kirken var tom.

“I julen skulle der igen have v√¶re gudstjeneste”, siger Bernd Abesser (55). Pr√¶sten er ked af h√¶ndelsen. “Det ser ud som om nogen √łnskede at g√łre deres arbejde f√¶rdigt” ,siger han. Da brandstifterne ikke er p√•grebet, vil politiet nu foretage flere kontrolbes√łg. Vidner opfordres indtr√¶ngende til at melde sig. Skaderne bel√łber sig til 100.000 Euro. KIRCHE IN OVER AUSGEBRANNT. Fotoserie.

M√ľnster – En gruppe af unge angreb s√łndag eftermiddag en kirke i Berg Fidel i M√ľnster. En af dem slog kirked√łren ind, da en ansat i kirken ville tale ham til orden. En repr√¶sentant for sognet blev forulempet og spyttet p√• af de unge. Politiet anholdt de unge urostiftere i kirken, hvor de havde lavet en del h√¶rv√¶rk. If√łlge politiet er de ukendte unge i alderen 15 til 17 √•r. De var fra 1,65 til 1,67 meter h√łje, havde m√łrkt slikket h√•r, og bar jakker og joggingbukser.Vidneoplysninger skal sendes til M√ľnster Politi.¬†Jugendliche randalieren in Kirche (Snaphanens delvise ¬†overs√¶ttelse)

CIA: EU kollapser inden for 15 år

Om det g√•r p√• den ene eller en anden m√•de er hinsides EU-borgernes r√¶kkevidde. De store linjer kan vi n√¶ppe rokke ved. Sp√łrgsm√•let man alligevel m√• stille sig er: Hvad er v√¶rst, et forkromet og i stigende grad udemokratisk EU p√• skinner, eller dette opl√łsningsscenarie med hvad det medf√łrer af r√¶dsler, men dog med mulighed for nationalstaternes suver√¶ne indgriben? Via Gates of Vienna (LFPC):

THE CIA has predicted that the European Union will break-up within 15 years unless it radically reforms its ailing welfare systems. The report by the intelligence agency, which forecasts how the world will look in 2020, warns that Europe could be dragged into economic decline by its ageing population. It also predicts the end of Nato and post-1945 military alliances.

In a devastating indictment of EU economic prospects, the report warns: “The current EU welfare state is unsustainable and the lack of any economic revitalisation could lead to the splintering or, at worst, disintegration of the EU, undermining its ambitions to play a heavyweight international role.” […]

The report says: “Either European countries adapt their workforces, reform their social welfare, education and tax systems, and accommodate growing immigrant populations [chiefly from Muslim countries] or they face a period of protracted economic stasis.”¬†As a result of the increased immigration needed, the report predicts that Europe‚Äôs Muslim population is set to increase from around 13% today to between 22% and 37% of the population by 2025, potentially triggering tensions.

The report predicts that America‚Äôs relationships with Europe will be “dramatically altered” over the next 15 years, in a move away from post-Second World War institutions. Nato could disappear and be replaced by increased EU action. […] CIA gives grim warning on European prospects

Update: Det gik vist lidt vel st√¶rkt her: Artiklen der linkes til er faktisk dateret 16.1.2005. Angivelserne for den muslimske befolkningsandel i Europa er dog s√• interessante i deres divergens fra hvad vi ellers f√•r at vide, at det er v√¶rd at have dem i bagh√•nden som (formodet) kvalificeret dokumentation. Bem√¶rk ogs√• den implicitte advarsel i ordet “accomodate” – hvis vi ikke f√łjer os for dem giver de os store problemer.

Da da daaah…………

Valgaften, valgfl√¶sk med to dejlige damer, men med TV: ¬†DR Cirkusbygningen, Villy ” Hope & Yes we can”, det er stort. Breaking news fra Horsens R√•dhus. T√¶nd for de bl√• og r√łde borde. Landslide Norddjurs. Nedt√¶lling til exit poll fra Endelaveeeeee:

Hvem laver DR TV for for tre milliarder kroner ? D√łgnanbragte b√łrn og √¶gtepar der vil slippe for hinanden ? Da r√łgen havde lagt sig i cirkusbygningen i Jernbanegade, var det meste uforandret. Men vi havde overv√¶ret en revolution p√• DR, hvor form og indhold havde byttet plads, som aldrig f√łr. Kim Bilds√łe blev for mit magiske √łje til Eddie Skoller, og rundt omkring ham dansede heste, giraffer og elefanter, ligesom i Cirkus Schumanns tid. Nede i sk√¶rmens h√łjre hj√łrne var der et akvarium af digitale guldfisk. Det koster tre milliarder, at blive tiltalt som en sinke. Mobilen ringede, men jeg satte den p√• omstilling til Volmer S√łrensen, Svend Petersen, Flemming Madsen og TV-Teatret, da jeg var optaget af sager af betydning for Danmarks-historien: Frank Jensen var hjerteligt r√łrt over sit hold-k√¶ft bolsche med tjenestebil og chauff√łr. Lene Espersen var glad, ¬†Line Barfoed rigtig, rigtig var glad, Villy var rigtig eventyrligt glad med manus. Alle var rigtig, rigtig glade.¬†Den kreative klasse gik med Villy til sambafest. DF markant frem. De Radikale p√• vej mod udslettelse.¬†Det tager nogle √•r at d√ł, selv for partier der tror, at politik handler om at sige det, man mener. Man ved det tager tid, n√•r selv Anders Samuelsens parti lever endnu. DR¬īs udsendte festede igennem p√• Karrierebar, hvor den s√• er, deres t√łser stod foran r√•dhuse og fr√łs og m√•tte l√•ne tilf√¶ldige herre-frakker. Betyder det altsammen noget ? Vi aner det ikke, vi f√•r ikke penge for at ane noget, men vi tror, at n√•r der kommer rigtige boller p√• suppen til n√¶ste folketingsvalg, har oppositionen beskedne chancer. Til trods for kul√łrte lamper og nedt√¶lling til guldfisk. Men n√•r den synker, vil det blive G√∂tterd√§mmerung og Bismarcks sidste kamp live, for i Sk√¶rsilden sender de ¬†DR d√łgnet rundt. Exit poll, Flakfortet.

РTak og lov for Det Hvide Lam. De har ikke TV og man må ryge  pibe alt det man vil og valgsproget er, vi klarer det nok alligevel, selv uden Michael Christiansen og Peter Mogensen og mængder af selvoppustelige tv-kändissar, vi overhovedet ikke kender.

valg-011

Melanie Phillips’ lakmuspr√łve for moderation

Der er en yderligere vinkel her: D√©t at synet p√• Israel ikke er spredt over flere opfattelser som i den ikke-muslimske verden, men er lammende konsistent som Phillips g√łr opm√¶rksom p√•, er et up√•agtet bevis p√• at de muslimske mindretal i vore lande ikke er en gruppe som andre. Man deler sig ikke efter anskuelser n√•r det drejer sig om Israel, man marcherer i takt (LFPC).

[…] So it is very important to separate moderate Muslims from Islamists. But how can you tell a genuine moderate from the dissimulators?

I myself have stumbled in this area. Having believed that the government-funded ‚Äúanti-Islamist‚ÄĚ campaigner Ed Husain was as advertised, I and many others were rudely disabused of that notion recently when he sprang to the defence of the Muslim Council of Britain‚Äôs spokesman Inayat Bunglawala, who openly declares he wants Britain to become an Islamic state and who has refused to condemn the Islamic practice of stoning to death. […]

I do indeed think that the issue that defines true Muslim moderation is the absence of hostility towards Israel and, by extension, the Jewish people.

There are some Muslims who have zero prejudice towards Israel and the Jews. I have met a few of them ‚ÄĒ and there are indeed only a very few. They are excessively brave people.

They have to be ‚ÄĒ because even among Muslims who would never have any truck with sharia law or Islamist violence, theologically-based prejudice against Israel and the Jews runs very deep indeed.

Those who are free of such bigotry have the integrity to reject that theology. They are true moderates because, in supporting Israel‚Äôs defence against those who want to extinguish it as a Jewish state, they are on the side of truth against lies, justice against injustice and freedom against murderous tyranny. […] Melanie Phillips: My moderate-Muslim test

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Buch
Peter Buch
11 years ago

JensH Det har lidet med homogenitet i befolkningen at g√łre i mine √łjne, langt mere med de facto homogenitet, en udpr√¶get konsensus i det politiske billede. Som jeg vil h√¶vde ikke er s√•dan optr√¶dende i selve befolkningen. Hvilket alene hr. Glistrup med de mange mandater, der ganske vist ikke umiddelbart kunne bruges til noget, kunne v√¶re et f√łrste bel√¶g for. Andelen af mennesker der som n√¶vnte herre er modstander af niveauet med s√• h√łj skat som den eksisterende, er for mig at se ikke siden 1973-valget p√• nogen m√•de formindsket. Der findes blot intet taler√łr, intet st√łrre parti der repr√¶senterer… Read more »

JensH
JensH
11 years ago

@Peter Buch “Der eksisterer simpelt hen ikke i Danmark nogen udbredt modstand mod enorme bel√łb omfordeles selv til mennesker, der reelt ikke har behov for det” Du glemmer den grundl√¶ggende pr√¶mis for at at Danskerne er villige til at lade sig brandbeskatte for at opretholde en stadig voksende velf√¶rdsstat, med stadig flere p√• permanent offentlig fors√łrgelse. Det skyldes (ihvertfald if√łlge ‘Lars olsen’-sceanariet), at Danmark har et homogent folk, og befolkningen er derfor parat til at slippe mere i skat til den ‘f√¶lles kasse’. Det samme g√łr sig g√¶ldende i Norge og Sverige. Det socialdemokraten Lars Olsen frygter er, at en… Read more »

Universalgeni
11 years ago

Citat:

Det er ved den skriftlige test, at der er st√łrst forskel p√• dem med ren dansk og dem med udenlandsk baggrund. S√•ledes blev 19,3 pct. af gruppen med anden etnisk baggrund fundet uegnet til milit√¶rtjeneste if√łlge de skriftlige test, mens tallet var 4,7 pct. hos de √łvrige indkaldte.

http://nyhederne-dyn.tv2.dk/article.php/id-7248606.html?forside

Universalgeni
11 years ago
Reply to  Universalgeni

Her er rapporten. Det viser sig at v√¶re evnen til at regne, der kaldes “sprogvanskeligheder” – – pdf: http://forsvaret.dk/fak/documents/fak/publikationer/rapport_om_nydanskere_og_session.pdf

PeterK
PeterK
11 years ago

Ang indavl.
Jeg mener jeg et sted har l√¶st at omkring 20% af de muslimske m√¶nd sies fra ved intelligenspr√łven ved sessionen. Skr√łne eller rigtigt? Eller er det en bekvem m√•de at undg√• at give dem kendskab til forsvaret indefra og v√•benbrug?

Benjamin
Benjamin
11 years ago
Reply to  PeterK

Ang√•ende det med indavl og intelligens: Intelligens er arveligt, dermed er mangel p√• intelligens ogs√• arveligt. S√• hvis indavl medf√łrer at de nedarvede skavanker videref√łres, s√• videf√łres den lavere intelligens naturligvis ogs√•. Se hvor langt de muslimske lande ligger p√• listen: http://en.wikipedia.org/wiki/IQ_and_Global_Inequality Hvad rapporten ang√•r under Universalgeniets link, kan det selvf√łlgelig indvendes, at perlerne nok ikke har samme motivation til at komme i forsvaret og dermed klare sig godt til pr√łven som de etniske danskere. Det n√¶vner de jo ogs√• i konklusionen. Men lavere intelligens har selvf√łlgelig en betydning ogs√• her. Bedre ville det have v√¶ret med en test, hvor… Read more »

Universalgeni
11 years ago
Reply to  Benjamin

Nej, det er betydeligt v√¶rre med indavl. Afkommet f√•r en generel IQ-s√¶nkning. B√łrnene bliver dummere, hvis for√¶ldrene er besl√¶gtede. Og t√¶nk s√• p√•, at de i visse kulturer st√•r p√• generation efter generation: http://www.nature.com/nature/journal/v266/n5601/abs/266440a0.html

Universalgeni
11 years ago

Ja, det er en af vejene frem: dansk selvstyre eller en art dansk hjemmestyre. Kan danskerne ikke f√• anerkendelse som et oprindeligt folk? S√• kan vi have vores del af Danmark og de muslimske indvandrere kan have deres del af landet. Vi skal have separate skattesystemer og hver sin regering. Slut med den idiotiske sammenh√¶ngskraft. Den har aldrig eksisteret i virkeligheden. Og ikke noget med bloktilskud. Muslimernes skattev√¶sen skal selv finansiere alle deres b√łrn, deres hjemmeg√•ende koner, deres f√łrtidspensioner, f√¶ngsler med videre. Og s√• skal der genindf√łres gr√¶nsekontrol. Lidt ligesom de har i Israel. Lidt hegn og lidt mur og… Read more »

JensH
JensH
11 years ago

@LFPC skriver: “Ja, almindelig logik siger at det ikke i l√¶ngden er holdbart at bruge svimlende milliardbel√łb p√• en gruppe der ikke kan ‚Äėintegreres‚Äô” Det er et interessant emne LFPC tager op der, og han er faktisk ikke den f√łrste der har gjort sig nogle tanker om det. Hvis vi et √łjeblik ser bort fra scenariet med et umiddelbart forst√•ende √łkonomisk kollaps for de vest-Europ√¶iske velf√¶rdsstater, s√• er der s√•vidt jeg kan se blevet beskrevet to grundl√¶ggende scenarier. Det f√łrste er det som bl.a. Lars Olsen, (journalist, forfatter og socialdemokrat), har beskrevet i sin bog “Det Delte Danmark”. I dtte… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago
Reply to  JensH

JensH “…glemmer at tage h√łjde for …at mere end halvdelen af v√¶lgerne har deres udkomme af de offentlige kasser, enten i form af l√łn eller overf√łrselsindkomst. Denne ‚Äėkoalition‚Äô er meget naturligt lodret imod indskr√¶nkninger af velf√¶rdsstaten, og ‚Äėkan stemme alle andre ned‚Äô ved valgene.”. Personligt har jeg v√¶ret ansat langt st√łrstedelen af mit arbejdsliv i en offentlig stilling uden at mene en stor offentlig sektor p√• nogen m√•de er noget s√¶rlig velegnet, jeg har blot ikke kunnet f√•, eller haft l√¶ngerevarende ans√¶ttelser i det private erhversliv og heller ikke tilstr√¶kkelige evner til at blive selvst√¶ndig. Det ene eller andet scenarie,… Read more »

Universalgeni
11 years ago

Glemte kilden til den arabiske export, som er en officiel FN-rapport fra UNDP. Pdf: http://www.arab-hdr.org/publications/other/undp/hdr/2000/arab/poverty2000.pdf

Universalgeni
11 years ago
Reply to  Universalgeni

Tallet er exporten uden olieindtægterne, naturligvis.

Universalgeni
11 years ago

Det er prim√¶rt muslimer, der belaster velf√¶rdsstaten. Kvinderne m√• i vid udstr√¶kning ikke arbejde. De m√• ikke ikke omg√•s andre m√¶nd. De g√•r i stedet hjemme og f√•r mange b√łrn. Det medf√łrer en stor familie, der skal fors√łrges p√• kun een indt√¶gt. Det er lig med fattigdom. Hvilket er lig med offentlige tilskud. I Danmark er det hver femte skattekrone, der g√•r til omkostninger forbundet med indvandring (l√¶s muslimer). Hertil kommer indavl. Det ber√łmte f√¶tter-kusine√¶gteskab. Hver fjerde pakistaner har diabetes 2. Hver 12. tyrker. Tallene for andre muslimske indvandrere menes at ligge der imellem. Problemet erkendes ikke pga. betegnelsen “medf√łdte… Read more »

LFPC
11 years ago
Reply to  Universalgeni

Ja, almindelig logik siger at det ikke i l√¶ngden er holdbart at bruge svimlende milliardbel√łb p√• en gruppe der ikke kan ‘integreres’. Hvor mange hofteoperationer eller plejehjemspladser kunne de min. 40 mia. kr. √•rligt som vi iflg. Rockwoolfonden bruger p√• udl√¶ndingeomr√•det have v√¶ret omsat i? Jeg anser det for ut√¶nkeligt at europ√¶iske borgere i st√łrre tal vil vende sig mod politiske partier der – stuerent eller ikke-stuerent – vil forholde sig til denne ubesmykkede virkelighed. Det kommer efter min vurdering til at k√łre efter sin egen indre dynamik, dvs. nedad, med en masse ubekendte faktorer der vil bestemme det n√¶rmere… Read more »

Universalgeni
11 years ago
Reply to  LFPC

Det er rigtigt, at alt for mange ikke vil integreres. Muslimer m√• ikke have en vantro chef i f√łlge deres skrifter. Derfor har de alle de butikker, kiosker, pizzeriaer, gr√łnthandler, hvor der ikke ans√¶ttes kvinder eller vantro. Eller de k√łrer taxi. Man fors√łger at begr√¶nse ber√łringsfladen med de vantro. Men hvad der er endnu v√¶rre er, at s√• mange heller ikke kunne integrere, hvis de ville. Sukkersyge er ikke det eneste, man f√•r af indavl. Fysiske handikap, psykiske sygdomme, medicinske sygdomme, udviklingsh√¶mmede. Masser af muslimer har et utal af disse tilstande p√• een gang. Med andre ord: de er ikke… Read more »

Janne
Janne
11 years ago

OT

Sharia stener endnu en kvinde ihjel i Somalia.

“For anden gang p√• en m√•ned straffer Somalias islamister utroskab med stening til d√łden.”

h t t p://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/346439:Udland–Kvinde-stenet-til-doede-i-Somalia

JensH
JensH
11 years ago

“Muslim population is set to increase from around 13% today to between 22% and 37% of the population by 2025, potentially triggering tensions.” Hvor har CIA de 13 procent fra?? Normalt h√łrer vi her i Europa fra ‘officelt hold’ at der ‘kun’ er omkring 5 procent?? Pr√łver den Europ√¶iske elite i de gedulgte at skabe et fait accompli, som Europ√¶erne om et par √•r -n√•r de forh√•bentlig gennemskuer alle l√łgnene- alligevel ikke kan g√łre andet ved end at bare acceptere ‘tingenes tilstand’. Som svar p√• LFPC’s sp√łrgsm√•l vil jeg sige jeg af to onder foretr√¶kker ‘opl√łsningsscenariet’. Til trods for alle… Read more »

LFPC
11 years ago
Reply to  JensH

Ja, tanken om at bureaukrater og domstole uden for demokratisk kontrol skal bestemme over os er den værste. Tænk, at vi 20 år efter Murens fald skal til ikke at tage frihed for noget givet.

Jeg bed ogs√• m√¶rke i procentangivelserne, som jo harmonerer bedre med hvad vi selv kan iagttage og udlede. Man bliver faktisk lidt mist√¶nksom for om disse oplysninger her i Europa bliver fortiet og bel√łjet, for at skabe et fait accompli.

Pk
Pk
11 years ago

Stor sejr til Fruerne Auken og Jelved.
Ja , og især Islam..
På en måde er det synd,kan godt lide mit land, men hvad kan jeg stille op
mod så mægtige kræfter.

HelgeD-H
HelgeD-H
11 years ago

Har i set ? : DF-borgmester Carl Christian Ebbesen er ikke velkommen p√• N√łrrebro.
http://nyheder.dk.msn.com/nyheder.aspx?cp-documentid=150928755
N√łrrebro er jo ogs√• s√łrgeligvis blevet en islamenklave i hjertet af det r√łde K√łbenhavn.

Janne
Janne
11 years ago
Reply to  HelgeD-H

De er gode til at udstille deres veludviklede demokatiske analfabetisme.

Janne
Janne
11 years ago
Reply to  Janne

Gider I at putte et r ind i demokatiske, tak så mycket.