19
nov
Seneste opdatering: 20/11-09 kl. 0203
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Update fra Vlad Tepes. Bemærk sek. 14 og minut 1:42.  Se også A Wild Week-End in France РPart 2. En parisisk blogger leverer også fine fotos.

Vellingeefekten

Sverigedemokraterna får 7,2 % i Sentio-mätning. Sverigedemokraterna blir vågmästare och resultatet motsvarar 26 mandat i riksdagen. Det rödgröna blocket stöds av 46,4 procent av väljarna, medan 43,7 procent stödjer regeringen.

sentio_fn

For f√łrste gang i mands minde, ser det ud til at et svensk riksdagsvalg kan blive dramatisk. Det er i dag helt umuligt at sige om Sverigedemokraterna f√•r 5-10-15 eller 20 procent. Sverige trodser alts√• ikke naturlovene, det er bare lykkedes etablissementet at puffe dem foran sig i over 20 √•r, i sig selv noget af en pr√¶station. Det psykologisk interessante ved Sverige, er blandt andet at der stadig hersker en mentalitet, at man kan g√• p√• vandet, til trods for at det nu n√¶rmest n√•r op i navleh√łjde, hvad man kan se af den snart forhenv√¶rende sociale velf√¶rd. Mange lever mentalt pr√¶-1992. SD ikke s√• meget f√•r en pr√¶ventiv rolle, som det bliver en del af en kommende damage control i den udstr√¶kning, det er muligt. Man ser ogs√•, at hvis SAP beholder Mona Sahlin, skulle de kunne ¬†tabe ¬†2010 valget med, ogs√• en helt bem√¶rkelsesv√¶rdig bedrift, ¬†der selvf√łlgelig foruds√¶tter at Reinfeldt straks glemmer, at han har sagt han ikke vil basere en regering p√• SD.¬†Sverigedemokraterna f√•r 7,2 % i Sentio-m√§tning, Nya rekordsiffror f√∂r SD – igen.

Att d√∂ma av den senaste tidens opinionsunders√∂kningar har det g√•tt stadigt fram√•t f√∂r SD sedan Aftonbladet publicerade Jimmie √Ökessons artikel om det muslimska hotet mot den svenska kulturen. Aftonbladets taktik, att ett 20-tal sidor, d√§r diverse “experter” fr√•n Jan Hj√§rpe till Lena Sundstr√∂m, skulle f√∂rklara f√∂r svenska folket att Jimmie √Ökesson √§r en galen rasist tycks allts√• ha varit milt uttryckt kontraproduktivt.¬†Axess: Som man b√§ddar… (Aftonbladet pr√łver at tr√łste sig selv ovenp√• br√łleren: Nya partier tenderar att bli st√∂rre i m√§tningar √§n i val.)

Muslimsk fundamentalisme ¬†√łger ¬†i Sverige

Den muslimska fundamentalismen i Rinkeby 2009 f√•r mig att t√§nka p√• de nio svarta ungdomarna i Little Rock 1957. N√§r Kaddafi Hussein ordnade alkoholfria fester i Rinkeby Folkets hus m√∂tte han starkt motst√•nd fr√•n str√§ngt religi√∂sa m√§n som trakasserade och hindrade ungdomarna som skulle g√• dit. √Ąmnet muslimsk fundamentalism har ingen stor plats i samh√§llsdebatten, kanske av r√§dsla f√∂r islamofobi. Men vi m√•ste v√•ga ta debatten om extremismen. Fr√•n den h√∂gsta niv√•n i samh√§llet vill vi h√∂ra ett tydligt st√§llningstagande f√∂r ett samh√§lle som omfattar alla. De ungdomar som vill dansa och lyssna p√• musik i Rinkeby 2009 borde f√• lika best√§mt skydd mot extremister som de nio svarta ungdomarna i Little Rock 1957, skriver Nalin Pekgul.¬†‚ÄĚVi m√•ste v√•ga ifr√•gas√§tta den religi√∂sa extremismen‚ÄĚ og video Den muslimska fundamentalismen √∂kar i Sverige

Ja, at t√¶nke sig. Nalin Pekguls problembeskrivelse fejler sikert ingenting, men hun overvurderer kraftigt, hvad et overbelastet svensk politi kan tage sig af. Som politiker er hun i l√łsningsbranchen, desv√¶rre udg√łr hun og hendes parti en betydelig del af stadig mere ul√łselige problemer. Hvis man ikke vil have ektremisme i Sverige, skal man holde op med at h√¶lde ekstremister ind i landet og smide dem ud, man har. S√•re enkelt. Pekguls parti er fortaler for fortsat import, hvorefter fundamentalisterne skal underg√• en magisk psykisk transformation ved hj√¶lp af p√¶dagoger med overmenneskelige evner, eller blive mandsopd√¶kket af svensk politi. 31.5 ¬†procent af svenskerne har tillid til denne tankegang, ser man ovenfor, ingen religi√łs fanatiker beh√łver alts√• frygte noget som helst.

Ytringsfrihedens tilbagetog på amerikanske eliteuniversiteter

S√• vidt jeg ved har vi i det store hele v√¶ret forsk√•net for p√łbel- og flokmentalitet p√• danske universiteter, for s√• vidt som at der ikke har v√¶ret uv√¶rdige optrin med st√łjchikane, hadefulde tilr√•b eller lagkager som kasteskyts n√•r dem med de forkerte meninger skulle tale der. Ingen v√¶selagtige henvisninger til ‘sikkerhed’, eller hvislede mafi√łse trusler fra muslimske studenterorganisationer, har s√• vidt vides f√łrt til aflysninger af g√¶stetaler. M√• dette v√¶re udtryk for standhaftig dansk mentalitet, i en tid hvor amerikanske og britiske l√¶reanstalter synker ned i et AFA-lignende p√łbelregime (LFPC).

[…] Nonie Darwish, the author of Cruel and Usual Punishment: The Terrifying Global Implications of Islamic Law and Now They Call Me Infidel: Why I Renounced Jihad for America, Israel, and the War on Terror, has faced on-campus hostility and disruption before. Over the years, I have interviewed her about this a number of times. Like many of us, she has also sometimes been forced to have security guards with her when she speaks.

This time, Nonie, who is the founder of Arabs for Israel, was invited to speak at both Columbia and Princeton. The official invitation at Columbia came from the very distinguished CAMERA, Scholars for Peace in the Middle East (SPME), and from a new student organization there: Campus Media Watch, a group which is not yet quite up and running. Darwish flew from the West Coast, and was already all dressed up and ready to travel to Columbia when she got word that she’d been canceled.

‚ÄúHow humiliating is that? To come all this way, to be almost out the door, only to be told that they had to cancel my speech because campus security felt they could not protect me. Everyone is trying to blame someone else. Even the campus Republicans were afraid to sponsor me. SPME kept trying to fix it, but in the end, they could not.‚ÄĚ […] Phyllis Chesler: Princeton, Columbia Cancel Free Speech: Darwish Silenced

Seneste dialogfætter: Yousef al-Qaradhawi

QaradawiJa ja, efter Aarhus Universitets bl√•stempling af den iranske ekspr√¶sident Khatami skulle det v√¶re √•benlyst at valget af dialogpartnere intet har at g√łre med h√¶vdelse af vestlige frihedsrettigheder. Qaradhawi, der retteligt kunne have spillet Saruman i Barrie Osbornes produktion af The Lord of the Rings, er s√• skidt en fyr som t√¶nkes kan (LFPC).

The producer of the blockbuster trilogies ‚ÄúThe Matrix‚ÄĚ and ‚ÄúThe Lord of the Rings,‚ÄĚ Barrie Osborne, is now working on a $200 million movie about the founder of Islam, the Prophet Mohammed. Helping to guide the project is Sheikh Yousef al-Qaradawi, a radical Muslim Brotherhood theologian. […]

Osborne describes his film as ‚Äúan international epic production aimed at bridging cultures. The film will educate people about the true meaning of Islam.‚ÄĚ […]

‚ÄúThe only thing I hope for is that as my life approaches its end, Allah will give me an opportunity to go to the land of jihad and resistance, even if in a wheelchair. I will shoot Allah‚Äôs enemies, the Jews, and they will throw a bomb at me, and thus, I will seal my life in martyrdom,‚ÄĚ [Qaradhawi] said. […]

He also has a long record of preaching extremism, for which he is banned from entering the United States and United Kingdom. He supports terrorist attacks on Israeli civilians, called on Sunnis to support Shiite Hezbollah during the 2006 war in Lebanon, has praised Saddam Hussein, has called for a boycott of American and Israeli goods, and supports establishing Sharia-based governance. He says that those trying to convert people from Islam should be executed and homosexuals should be punished. He supports the killing of American soldiers in Iraq and says Muslims are required to fight on the side of the Taliban. […] ‚ÄúThe Matrix‚ÄĚ Meets the Muslim Brotherhood

N√łrrebro: 83,1 procent til oppositionen

Stemmeprocent 54.3! For få år siden en hip bydel, hvor velhaverforældre investerede i ejerlejligheder til deres studerende  poder. Nu en bydel med nogle af de mest usælgelige lejligheder.

ScreenShot004

Därför eldar pojkar upp sina skolor

Den kraftiga ökningen av skolbränder orsakas av individer som söker bekräftelse. Eftersom antisocialt beteende kan utveckla sig till en psykologisk epidemi är det viktigt att samhället tydligt signalerar att det här är oacceptabelt beteende. Det skriver pyromanexperten MATS DERNEVIK, Kumlanstaltens forskningschef.

Man l√¶ser med sp√¶nding, da det drejer sig om over 500 skolebrande om √•ret og flere tusinde bilbrande. Pyromaneksperten besvarer ikke sp√łrgsm√•lene: hvorfor var det intet problem for ¬†30 √•r siden, og hvorfor foreg√•r pyromanien n√¶sten udelukkende i s√¶rlige bydele? En kommentator pr√łve at lede eksperten p√• sporet ved ¬†hj√¶lp af tidsskriftet Dansk Politi, som vi spredte for et par m√•neder siden: Den Danska polistidningen menar att br√•kstakarna i f√∂rorterna √§r sinnessl√∂a, impulsstyrda, saknar konsekvensomd√∂mme, har grava inl√§rningsv√•righeter, sv√•rt att k√§nna skuld och empati och d√§rf√∂r ej kontaktbara, klarar inte ens av att f√∂ra en dialog, samt har en stor fascination f√∂r eld och pyromani. – Orsaken √§r generationer av genetisk degenerering genom kusingiften. – Detta enligt fackfolk, l√§kare och psykologer.

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
JensH
JensH
11 years ago

@steen Jaja, det kunne v√¶re hylende morsomt at se de syv Svenske socialdemokratier pr√łve at finde en passende grimasse hvis SD blev tungen p√• v√¶gtsk√•len. Men der er nu stadig ‘kampkraft’ tilbage i den Svenske elite, og den har faktisk netop sl√•et tilbage to gange i dag. F√łrst til en s√łd lille historie fra det Svenske retsv√¶sen, hvor den Svenske h√łjsteret netop har stoppet udvisningen af en Afghansk mand, der havde beg√•et √¶res-drab, og nu stod til udvisning efter at have afsonet hele 4 √•r: http://svt.se/svttext/web/pages/124.html Hvad ‘Vellinge-effekten’ ang√•r, s√• har Stockholm f√•et t√¶sket det lokale Moderat-styre p√• plads, s√•… Read more »

Thomas Bolding Hansen
11 years ago

Jörg Haider lig med fælles hade og boykot projekt. Israel lig med fast prygelknabe i FN.

Qaradawi og Mellem√łsten lig med dialog og atter dialog.

Det er jo Kammerat Napoleon for fuld udblæsning.

Janne
Janne
11 years ago

OT

Naturligvis skal der ikke laves k√łnskvoter (kvindekvoter eller ‘kussekvoter’ nogen steder). Kvinder kan godt klare √¶rterne selv.

“Stor fremgang for kvinder ved kommunalvalget”

h t t p://www.dr.dk/Nyheder/Temaer/2009/KV09/2009/11/19/163802.htm

Jutta
Jutta
11 years ago

Statements by Germany, France, Denmark – snart
http://video.consilium.europa.eu/index.php?pl=&sessionno=2583&lang=EN

Jutta
Jutta
11 years ago

Live! at 17.00 a Statement about the elected new EU-Diktator og Undenrigs- diktator :

http://video.consilium.europa.eu/index.php?pl=&sessionno=2578&lang=EN

Janne
Janne
11 years ago

“…skulle det v√¶re √•benlyst at valget af dialogpartnere intet har at g√łre med h√¶vdelse af vestlige frihedsrettigheder.” Det er som med mange integrationsprojekter og -r√•d – de har heller intet med h√¶vdelse af vestlige frihedsrettigheder at g√łre. Det ender ofte i yderligere s√¶rhensyn og -krav til religion i det offentlige rum. OT Det er i √łvrigt sk√¶gt at se en stand-up komiker – Lasse Rimer – ufrivilligt morsom ‚Äď ja, ganske forn√¶rmet over at Det Radikale Venstre har lavet en teknisk aftale der ikke passer ham. F.eks. en teknisk aftale med DF. Hvor blev den sjove fyr af? h t… Read more »

ole burde
ole burde
11 years ago

Al-Qaradawi forestiller sig ” at joederne vil smide en bompe efter ham”… langt fra! faktisk er det , vi har planlagt at sy ham ind i et svineskind ,stoebe svinet ind i en solid glascontainer og deponere produktet i det ydre rum i mindst 50 mil. aar !
Simpelthen.

polinos
polinos
11 years ago

Hvorfor g√•r I ikke bare over til Linux? Nej, det er ikke l√¶ngere bare for n√łrder! Har k√łrt den nye Linux Ubuntu p√• pr√łve i en l√¶ngere periode, og kan p√• det varmeste anbefale systemet. Ud over,at det er gratis (der er netop kommet en splinterny udgave af Ubuntu, man bare kan downloade), optager det mindre plads end Windows, det starter hurtigere op, k√łrer mere stabilt, og plages ikke af virus eller lignende skidt – enhver √¶ndring af operativsystemet skal godkendes af administrator (dig!). Grafisk er det ogs√• kommet op p√• h√łjde med Windows og Mac (nogen vil nok mene,… Read more »

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  polinos

Jeg har aldrig h√łrt andet end godt om Linus, men troede, at det stadig var for n√łrder. Der kan jo ikke ske noget ved at hente Ubuntu, jeg har plads. Tror ogs√•, at jeg vil have en ekstern harddisk, de er efterh√•nden rimelige i pris.

Det er godt, at der er nogen, man kan sp√łrge. Min s√łn er gl√łdende Mac fan og gider slet ikke at diskutere noget andet ūüôā

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Ok, jeg var ellers et svagt √łjeblik helt bange for,
om det var Snuph√łnen, der havde snuppet Snaphanen – eller omvendt … ūüôā

Mette
Mette
11 years ago

Den ene “fighter” var Windows, og det er faktisk lykkedes mig at f√• speedet gevaldigt og gratis op. S√• l√¶nge det varer, men jeg vil ikke betale for et ekstra program. Opdagede forleden, at jeg blev hacket i 2006 og brugt som mail-server. Nogen har klaget over min dav√¶rende ip adresse og lagt klagen ud p√• nettet. Jeg havde dengang en IBM Thinkpad fra 1998 og havde netop k√łbt en ny pc. Det er i grunden en l√¶rerig historie, fordi den viser, hvor vaks man b√łr v√¶re hele tiden p√• nettet, selv n√•r man er ude i et ganske uskyldigt… Read more »

Victor
Victor
11 years ago
Reply to  Mette

1) Brug opera som browser.

2) Lav en clean-up på hard disken

3) Defragmenter din hard disk.

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  Victor

Her bliver automatisk defragmenteret en gang om ugen og foretaget diskoprydning flere gange om ugen. Opera kender jeg ikke.

Universalgeni
11 years ago
Reply to  Mette

@ Mette: Microsoft har en gratis online scanner, der fjerner malware (virus), laver diskoprydning, defragmenterer, optimerer og en hel masse mere. Den burde v√¶re bedre kendt, for den er rigtig god. De indbyggede features i ens maskine har de standarder, man nu engang tilb√łd da ens PC var ny. Men denne onlineskanner opdateres hele tiden og har hemmelig insiderviden. Microsoft ved nemlig ting og sager, som firmaer andre ikke ved. Eksempelvis vedr√łrende for√¶ldede Windowsfiler. Microsofts onlineskanner rydder bedre op end konkurrenternes programmer g√łr. Tag en fuld skanning – bem√¶rk, at der er et seperat link til Vista og Windows 7:… Read more »

Victor
Victor
11 years ago
Reply to  Mette

OPera er faktisk en skidegod browser. Jeg er f.eks. glad for, at du kan surfe rundt uden nogensinde at bruge musen….

Mette
Mette
11 years ago

Jeg funderede over, om det var noget teknisk for min pc’ere. Slow PC-fighter insisterer nemlig st√¶digt p√•, at der er 1.448 tekniske fejl p√• den ene og 1054 p√• den anden. Andre “fightre” reducerer tallene til mellem 550 pg 750 og forudser et sammenbrud n√•r som helst. Alle vil have penge for et program, der redder os.

Sikkerhedscentret melder ellers, at alt er godt og opdateret.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Velkommen tilbage ūüôā

Jeg blev n√¶sten helt bekymret for jer –
hvor blev I af, kære Snaphaner?

Egtvedpigen
Egtvedpigen
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Ja, det er godt, at alt er ved det gamle igen! God weekend til alle Snaphaner og -h√łner ūüôā