27
nov
Seneste opdatering: 28/11-09 kl. 0248
29 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Heldigvis finder de Tariq Ramadan og Jan Hj√§rpe at snakke med. Der er 5-7 ¬†% muslimer i de st√łrste schweiziske byer og de afstedkommer kan man forst√• lige s√• mange plagsomme ‘Einzelf√§lle‚ĄĘ’ (enkeltst√•ende episoder) som andre steder i Europa. Det st√•r 37 % for og 51 % imod, s√• forslaget falder antagelig. Blandt andet FN og arabiske pengeinteresser har √łvet pression imod schweizerne. ¬†Hele SVT Existens kan ses her, min. 28:36.

Asylgrund: Terrorisme

Interessant norsk anmeldelse af ny dansk bog om en nær fortid, hvor vi var naivere end nu. At vi nu har travlt med at smide dem ud, vi gav beskyttelse for få år siden, siger noget om politikernes horisont og forsinkede reflekser.

Liberal asylpolitikk var med p√• √• gi Norden et sterkt islamistmilj√ł, sier forfatter og terrorekspert. Da dansk politi i 1993 arresterte tre egyptere fra Jylland, fant de en lang liste med kjemikalienavn. Det s√• ut som en oppskrift p√• sprengstoff, en terrorsak var under opprulling. Hos en av de arresterte, Mohamed Shaaban Hassanei, fant politiet en tosiders asyls√łkermanual laget av terrororganisasjonen Jamaa al-Islamiyya.¬†Den ga gode r√•d til medlemmer som skulle s√łke asyl i europeiske land. Det het at man skulle oppgi medlemskap i terrororganisasjonen. De tre egypterne fortale derfor danske innvandringsmyndigheter √•pent at de hadde en kriminell fortid i voldelige terrorgrupper. De fikk innvilget opphold.¬†I avh√łr innr√łmmet de senere at de gjorde dette for √• f√• asyl.

I sin nye bok ¬ęTruslen indefra – De danske terrorister¬Ľ forklarer forfatter og journalist Morten Skjoldager hvordan dette foregikk.¬†P√• 1990-tallet var terroriststempel ingen hindring for √• komme inn i vestlige land, tvert imot kunne det hjelpe p√• s√łknaden, fordi disse s√łkerne risikerte hard straff i hjemlandene sine. Bare brudd p√• dansk straffelov kunne skape problemer.¬†Danmark og de fleste europeiske land for √łvrig hadde en meget liberal asylpolitikk. Det b√¶rende prinsipp var at vi ikke ville sende tilbake folk til hjemlandet om de risikerte tortur eller d√łdsstraff. Og det gjorde radikale islamister, for de muslimske landene slo hardt ned p√• dem, sier Skjoldager.¬†Asylpolitikken er en av grunnene til at Danmark fikk et stort islamistmilj√ł med militante medlemmer, mener forfatteren.Fikk asyl ved √• oppgi at de var terrorister.

Indvandrerpolitikken har splittet majoritetsbefolkningen

Bonnerup og K√¶r√•rd maner til besindighed og mener at den danske debat skader integrationen. Man kan v√¶re enig i noget og uenig i andet, men de to forfattere synes at tro, vi st√•r overfor problemer som allesammen kan l√łses. Et blik p√• lande som England og Sverige, der er meget l√¶ngere ude i uf√łre, viser med al tydelighed, at en hel del af dem forl√¶ngst har unddraget sig det politiske systems p√•virkning og er blevet selvk√łrende. Det er den skr√¶mmende del af det kompleks, vi nu f√łrer vores efterkommere ud i. Derfor skal man selvf√łlgelig stadig ¬†konfrontere dem, vi er bare som det fremg√•r overhovedet ikke enige om hvordan, og der findes ingen acceptable m√•der at g√łre det politiske sk√¶nderi behageligere at h√łre p√•. Det bliver heletiden aktualiseret af nye begivenheder, som g√łr folk forbandede. Vi er n√łdt til at t√•le det. Alternativet ses p√• den anden side af √ėresund: medier og politikere med undergravet trov√¶rdighed og en underskov af politiske desperados og fantaster (Steen):

En velf√¶rdsstat som den danske har brug for en stram indvandrerpolitik. Hvis alle, der bor i landet, har ret til gratis l√¶gehj√¶lp, gratis uddannelse, bliver d√¶kket af et socialt sikkerhedsnet osv., s√• er det attraktivt for mange hundrede millioner af verdens fattige at s√łge ophold i et s√•dant land. Men det er selvf√łlgelig helt uoverkommeligt for et lille land som Danmark at hj√¶lpe alle verdens fattige.¬†Vil man bevare en velf√¶rdsstat, der omfatter alle, der opholder sig i landet, er man alts√• n√łdt til at l√¶gge stramme restriktioner p√• mulighederne for at komme ind i landet. Alternativt kan man opgive de generelle sociale sikkerhedsnet og indskr√¶nke velf√¶rdsstaten til kun at g√¶lde en del af dem, der bor i landet. [..]

Men hovedproblemet for sammenhængskraften i det danske samfund er måske, når det kommer til stykket, at indvandrerpolitikken har splittet majoritetsbefolkningen. Tre procent muslimer er næppe nogen trussel for det danske samfund og velfærdsstaten. Men det kan det være, hvis politikere og presse alene ser det som deres opgave at markere klare, evt. populære standpunkter og ikke viser nogen respekt for eller har lyst til at lytte på og forstå modstanderne. Bonnerup og Kærgård : Polarisering er farlig for os alle sammen.

Forfatterne bruger et rigtig d√•rligt argument der er ved at gribe om sig, og som tv√¶rtimod g√łr bekymringer endnu mere relevante: At der kun skulle v√¶re “tre procent muslimer” (i sig selv et meget lavt sk√łn), og at dette beviser at der er tale om hysteri, giver imidlertid anledning til modsp√łrgsm√•let – n√•r denne gruppe pr√¶ger debatten og nyhederne i s√• h√łj grad som tilf√¶ldet er, hvordan ser Europa s√• ud i 2025, hvor CIA ansl√•r at der vil v√¶re mellem 22-37%? Bonnerup og K√¶rg√•rd kunne starte med at s√łge oplysninger om lande der lige nu ligger i dette interval (LFPC).

UK: ‘Mangfoldig’ f√łdegang med 243 m√łdre, kun 18 af dem briter

Countless red dots scattered across the world map on the wall of a NHS hospital reveal the story of the changing face of Britain. Each dot denotes the background of a mother with a baby in the neonatal ward of London’s Chelsea and Westminster hospital. The map was put up by hospital administrators to ‘celebrate the ethnic diversity’ of the sick children treated there, each at a cost of ¬£1,400 a day.

It shows dramatically how the NHS now treats patients from every corner of the globe. The 243 mothers are from 72 different nations. They include Mongolia, the remotest regions of Russia, Japan, Africa, South America, swathes of Asia, Australasia and even Papua New Guinea. Only 18 mothers said they were from Britain. […] Mapping out the strain on your NHS: 243 sick babies treated in one London hospital ward…. and just 18 mothers come from Britain

Lugtesaltet til Tante Berlinger

I Det Berlingske Hus er man som bekendt meget p√¶ne mennesker, s√• p√¶ne, at man ikke engang i en nekrolog over en voldelig venstreekstremistisk starut kan f√• sig selv til at antyde dette – alts√• at han var en voldelig venstreekstremistisk starut. Nu har en medarbejder p√• Weekendavisen, Berlingskes p√¶ne, dannede studerekammer, f√•et sig et gevaldigt chok ved m√łdet med den vitterligt ildelugtende sump der trives i avisbloggenes debatspor – dog ikke p√• Tantens egne, hvor der luges ud med s√¶rdeles h√•rd h√•nd. N√¶h, vi taler om JP, og endnu v√¶rre, Nicolai Sennels’ blog her.

Journalistens alenlange gengivelser af diverse l√¶serytringer om islam og muslimer i Danmark, og hans forf√¶rdelse over hvad han ser, er m√•ske ikke v√¶rd at h√¶fte sig ved – p√¶nhed og ber√łringsangst er jo et globalt f√¶nomen – dog skal det rutinem√¶ssigt tages ad notam, at Jesper Vind Jensen p√• intet tidspunkt forholder sig til det rent faktuelle som Nicolai Sennels og kommentarskriverne er optaget af. Hvis Sennels’ og kommentarskrivernes bekymring er velbegrundet kunne man m√•ske ligefrem sige at en h√łjtr√•bende tone er det mindste problem, og endda p√• sin plads. Kammertonen, ynde og n√¶nsomhed overskygger imidlertid alle andre hensyn hos Tanten i Pilestr√¶de, og det faktuelle i dette sp√łrgsm√•l interesserer ikke journalister i dag (LFPC).

[…]¬† Den f√łrste reaktion p√• Sennels ‘ beskrivelse af Tredje Verdenskrig er fra Mike fra Frederiksberg, der kl. 10.35 den 22. november skriver: ¬ĽJeg h√•ber i hvert fald at der kommer √©n.¬ę

Kl. 10.55 henvender Hugger fra Horsens sig og skriver: ¬ĽSennels har ret, men er et par √•r bagud. De tanker er ikke us√¶dvanlige og t√¶nkt f√łr. Og de er VELBEGRUNDET! Islam er det v√¶rste skidt denne verden har frembragt.¬ę

P√• slaget 11 lyder krigshetzen s√• fra Henrik i K√łge: ¬ĽSom Mike er inde p√•, vi kan lige s√• godt tage konfrontationen nu, det vil i sidste ende koste f√¶rre menneskeliv!¬ę […]

– Det ser ikke ud til, at Sennels f√łlger jeres retningslinjer?

¬ĽJeg har haft en dialog med ham om de her regler for at sikre mig, at han kendte vores regler og s√łrgede for, at de faktuelle oplysninger, han l√¶gger frem, er korrekte. I √łvrigt vil jeg uafh√¶ngigt af denne sammenh√¶ng oplyse, at Sennels stopper 1. december.¬ę

Rose p√•peger, at Sennels ‘ fratr√¶delse har v√¶ret meningen ¬Ľet stykke tid¬ę og skyldes, at den person, der normalt d√¶kker hans omr√•de – Morten Uhrskov Jensen – vender tilbage til JPs blogunivers.

– Hvad vil I g√łre i fremtiden for at undg√•, at JPs blogunivers oversv√łmmes med perfide indl√¶g? […] Dokumentation: ¬ĽVi bekender os til det fintslebne argument¬ę [WA 27.11.2009, ikke online]

Robert Spencer – The Assault on Free Spech
22 november 2009 via  Kitman TV


og en interessant debat mellem panelet og salen:

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

29 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Buch
Peter Buch
11 years ago

Svejts

Link til oversigt over de forskellige kantoners stillingtagen:
http://www.nzz.ch/nachrichten/schweiz/minarett_initiative_hochrechnung_annahme_1.4079737.html
I de mere landlige omgivelser ses modstand mod minaretbyggeri på 71 %, natur og landet har deres charme!

Musen på kantonen viser procenttal, selv i Tichino/Tessin var der over 65% imod minareter.
http://www.bernerzeitung.ch/schweiz/standard/57-Prozent-sagten-Ja-zum-MinarettVerbot/story/31785289

Geneve ser for mig ud til at være det ene områder, der er rigtig alvorlig forstyrret i hvad jeg kalder- at lade fornuftens stemme lyde.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

S√• n√•ede “nyheden” ogs√• frem til DR – det som de fleste velorienterede har vidst i adskillige √•r er sandheden i masser af muslimske lande i Mellem√łsten, og nu alts√• ogs√• i Bangladesh – surprise, surprise ūüėČ http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2009/11/27/140013.htm Mein Kampf er bestseller i Bangladesh 27. nov. 2009 14.02 Udland I sidste uge var Adolf Hitlers “Mein Kampf” en af de mest solgte b√łger i Bangladeshs hovedstad Dhaka og var en af de mest popul√¶re gaver i forbindelse med den muslimske fest Eid. – Hitlers bog er popul√¶r blandt veluddannede [!!!!] mennesker. P√• en typisk dag s√¶lger jeg mellem fem eller… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

Benjamin.

De dage kommer igen vil jeg tro. For der skal tjenes ind f√łr der kan gives ud.

Hvad angår JP og Sennels, så er det bund hamrende ærgerligt at han stopper d. 1.12.09.

Morten Uhrskov er god, men Sennels er skrap til at punktere bylder !

Jeg skulle mene der var plads til dem begge p√• JP¬īs blogs.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
11 years ago

Daniel Pipes skriver om Islamism 2.0 Hussam Ayloush hosted Congressman Keith Ellison (D-Minn) at a CAIR event in November 2007.The 1.0 version attacks those perceived as obstructing its goal of a society ruled by a global caliphate and totally regulated by the Shari’a (Islamic law). Islamism’s original tactics, from totalitarian rule to mega-terrorism, encompass unlimited brutality. Three thousand dead in one attack? Bin Laden’s search for atomic weaponry suggests the murderous toll could be a hundred or even a thousand times larger. However, a review of the past three decades, since Islamism became a significant political force, finds that violence… Read more »

Benjamin
Benjamin
11 years ago

Der er i √łjeblikket flertal imod et forbud mod minareter i Schweiz. Den r√łde lobby har gjort deres forarbejde godt med at kriminalisere og nazificere enhver modstand mod islamisering. Det er jo s√•ledes ikke muslimerne, der overtager Schweiz, det er schweizerne, der beg√•r selvmord. De siger jo ja til deres egen undergang, med andre ord. Ovenst√•ende video er jo igen et ynkeligt eksempel p√• den svenske gutmenschen-industri om hvor vidunderligt “samh√łrighed” og “forskelligartethed” er og hvor forf√¶rdeligt modstand mod disse ting er. Der m√• da virkelig v√¶re penge i d√©n branche hvor pladderhumanisterne tjener til deres sm√łr p√• bordet. Men… Read more »

Thomas Bolding Hansen
11 years ago

Det er da korrekt, at tre procent ville ikke v√¶re den store trussel. Nu er problemet bare at gruppen af muslimer vokser med omkring 2 procent om √•ret, under en s√•kaldt streng indvandringspolitik. De er allerede n√¶sten fem procent. Og de f√łder 1,7 gange s√• mange b√łrn som vi g√łr. S√• n√•r de er 10-20 procent, af befolkningen, s√• kan vi dr√łmme om at kun havde de problemer vi har i dag. For at slet ikke at tale om, at n√•r de er 10-20 procent af befolkningen, s√• er de sjovt nok, 20-40 procent af de unge. Eller t√¶t p√•… Read more »

Benjamin
Benjamin
11 years ago

For at slet ikke at tale om, at når de er 10-20 procent af befolkningen, så er de sjovt nok, 20-40 procent af de unge. Eller tæt på dette.

I England har ikke-engl√¶ndere nu overhalet engl√¶nderne i f√łdsler, dvs. at en britisk generation fra nu af vil best√• af over 50% ikke-briter. Og de fleste af dem er jo selvf√łlgelig muslimer. S√• dvs. at idet en evt. borgerkrig om 20 √•r fortrinsvis udk√¶mpes mellem de v√•benf√łre, unge m√¶nd, s√• er engl√¶nderne allerede i undertal. S√• galt er dog stadigv√¶k ikke herhjemme, men det er jo kun et sp√łrgsm√•l om tid.

Varmt konservativ
Varmt konservativ
11 years ago

Steen 11:09, Varf√∂r en slutpunkt vid -90? Safe haven-perioden √§r ju inte √∂ver. Nu har vi Jihad-pendlare (commuters) Sverige – Somalia, Sverige-Libanon, Sverige-Irak, Sverige-Pakistan och Sverige-Afghanistan. Tror det f√∂rekommer i DK ocks√•. Den rena terrorismen √§r trots allt inte det stora hotet. Blekingegadebandet m√• ha varit relativt amat√∂rm√§ssiga, men historien om dem ger ett mycket bra exempel p√• hur dessa m√§nniskor t√§nkte – och fortfarande t√§nker. Vi som inte tillh√∂r samma generation har nog sv√•rt att f√∂rst√• att hatet mot det demokratiska samh√§llet i stora delar av den akademiska milj√∂n 1968 inte bara var socialt accepterat. Det var n√§stan ett… Read more »

Janne
Janne
11 years ago

Ja, det er grove l√łjer noget af det der st√•r i kommentarsporet p√• Sennels blog. Det er sandelig ogs√• grove l√łjer noget af det der st√•r i koranen. Gad vide hvad Berlingske Tidende og journalister mener om det? Det f√•r vi nok ikke at vide nu da avisen har sagt farvel til i hvert fald 2 religionskritikere. M√•ske noget af indholdet fra koranen simpelthen skulle citeres p√• avis blogs, s√• alle kan se hvad der st√•r om anderledes troende/t√¶nkende og homoseksuelle mennesker. Det er i den grad vigtigt at demokratiske borgere kan f√• lov til at sige fra overfor det… Read more »

Pk
Pk
11 years ago

Når den rigtige borgerkrig kommer, så er Danmarks befolkning delt i to lejre.
De, som ikke forstår hvorfor den kommer og så os, der har vidst det længe.
De, som ikke vidste noget vil være utrolig sure på dem, som vidste besked.
Så sure, at de vil give de vidende hele skylden for borgerkrigen og det er jo også logisk nok,
for de uvidende kunne jo intet g√łre, for de vidste ingenting.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Det er sgu grove l√łjer – Pia K. som nazi-fangevogter-spr√¶llemand – til st√łtte for asylb√łrn. Og det fra den typefolk , der normalt har travlt med at tale om den gode “debattone” og “respekten for andre” etc. Forh√•bentligt kommer dette til at give stort bagslag. Og DR-P3 lader sig naturligvis beredvilligt bruge som mikrofonholder for denne type propaganda – surprise, surprise. Gad vide om nogle andre ville kunne lave noget tilsvarende om Enhedslistens og de Radigales landsforr√¶deri – og s√• f√• lov til at komme i radioen med det? http://www.dr.dk/P3/gomorgen/indslag/20091120095014_1_1_1_1_1_1.htm Spr√¶llem√¶nd skal st√łtte b√łrn i asylcentre Go’morgen P3 havde her… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Bem√¶rk hvor sv√¶rt v√¶rten Pia R√łnn har ved at styre sin egen begejstring
for foretagendet og hendes yderst kammeratlige, lattermilde tone over for
“kunstner”-tossen.

INGEN rigtigt kritiske sp√łrgsm√•l, udpensling af Pia-spr√¶llemandens
udseende, da “kunstneren” ikke selv magter at forklare det for lytterne,
gentagen fremh√¶velse af det “gode” form√•l, s√• lytterne rigtigt kan f√•
det banket ind i knolden Рog så naturligvis et hep til sidst om at se at
komme ud og få solgt nogle sprællemænd.

Magel√łst! – tror snart jeg afmelder mig fra DR-licensen …

Egtvedpigen
Egtvedpigen
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Man burde registrere m√¶ngden af venstrefl√łjspropaganda p√• P3 dagligt, s√•ledes at deres politiske agenda ikke l√¶ngere kan ben√¶gtes som v√¶rende det pure opspind.
De er smarte, for de propaganderer dels via v√¶rterne, de inviterede g√¶ster og Ritzaus Bureau. Sammenlagt bliver det til en lind og kontinuerlig str√łm af propaganda, uden at man dog kan sige, at den stammer alene fra et sted.

LFPC
11 years ago
Reply to  Bjovulf

“- N√•r man laver kunst, er det vigtigt at f√• folks f√łlelser i gang, forklarer Casper Rasmussen”.

Også når man hedder Kurt Westergaard? Hvor kunne jeg dog tænke mig at lave en Muhammed-sprællemand, og signere den i Casper Rasmussens navn.

Janne
Janne
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Læg mærke til at det ikke er DF der laver det. Det er kunstnere. I Tyskland har en tysk kunstner netop lavet heilende havenisser. Det er kunstnere der heiler i dag. Ikke demokratiske politikere.

Janne
Janne
11 years ago
Reply to  Janne

I √łvrigt kan kunstnerne ikke v√¶re s√¶rlig interesserede i at der kommer s√• mange penge ind til form√•let, da i hvert fald ca. 500.000 danskere nok ikke vil st√łtte op om projektet. Og sikkert mange flere, for hvem vil have nazist leget√łj h√¶ngende, liggende? Sikkert ikke ret mange.Og noget andet er at nu kommer kunstnerne til at forbinde asylb√łrn med heilen. Det er ikke en videre begavet sammenblanding. Stakkels b√łrn.

trackback

[…] Ref: Svd Dn Dn Bloggar: Robsten Kent Persson Fria Nyheter Snaphanen […]

JensH
JensH
11 years ago

Nu vi med Bonnerup og K√¶rg√•rd er ved den ‘p√¶ne’ debattone, s√• er der her en medie-forsker fra Journalist-h√łjskolen som vil lukke munden p√• JP blogs, og i s√¶rdeleshed Nicolai Sennels:

http://mediawatch.dk/artikel/jurist-jp-blogs-gaar-over-graensen

Janne
Janne
11 years ago
Reply to  JensH

Vil forskeren også lukke ned for det der står om anderledes troende/tænkende og homoseksuelle mennesker i koranen?

Limewoody
Limewoody
11 years ago

At der kun skulle v√¶re ‚Äútre procent muslimer‚ÄĚ (i sig selv et meget lavt sk√łn), og at dette beviser at der er tale om hysteri, giver imidlertid anledning til modsp√łrgsm√•let ‚Äď n√•r denne gruppe pr√¶ger debatten og nyhederne i s√• h√łj grad som tilf√¶ldet er, hvordan ser Europa s√• ud i 2025, hvor CIA ansl√•r at der vil v√¶re mellem 22-37%? Bonnerup og K√¶rg√•rd kunne starte med at s√łge oplysninger om lande der lige nu ligger i dette interval (LFPC). 30 mio. mussulm√¶nner i Europa giver jo stof til eftertanke. Hvis 80 procent dler verden op i mussulm√¶nner og vantro… Read more »

Universalgeni
11 years ago
Reply to  Limewoody

Tja. Visse muslimer opruster jo kraftigt over hele Europa. Den befolkningsgruppe har som den eneste v√•ben i massevis. Og de kender lokalmilj√łerne i alle afkroge. De patruljerer omr√•derne dagligt i biler, knalleter mm. som blandt andet pizzabude. Politistationer og andre n√łgleinstitutioner kender de som deres egen bukselomme. Det vil i virkeligheden v√¶re en smal sag…

Al Qaeda har skrevet flere steder p√• nettet, at USA har 29 svagheder, som muslimer vil bruge til at √łdel√¶gge USA og Vesten. Svaghederne er EU landene plus et par stykker mere.

Varmt konservativ
Varmt konservativ
11 years ago

Asylpolitiken f√∂r√§ndrades n√§r de stora 40-talskullarna, 68-generationen, kom in i politiken och myndigheterna och skaffade sig ledande opinionsbildande positioner. Asyls√∂karmanualen kan mycket v√§l ha utvecklats med hj√§lp av sympatiserande danskar och andra europ√©er. L√§s boken om Blekingegadeligan s√• inser ni hur man t√§nkte i de extrema v√§nsterkretsarna fr√•n slutet av 60-talet – och fortfarande t√§nker. Det borgerliga samh√§llet skulle krossas med alla medel. N√§r t.o.m. Sovjet ans√•gs revisionistiskt stod hoppet till Kina och tredje v√§rldens revolution√§rer. Revolutionen i Mellan√∂stern och v√§stra Asien har sedan 80-talet s√∂ml√∂st √∂verg√•tt i islamismen och sedan 10-talet √•r har Kina s√§llat sig till den kapitalistiska… Read more »

Victor
Victor
11 years ago

Pr√łv lige at tage et tit p√• dette klip fra youtube. Den britiske UKIP MEP, Nigel Farage, kritiserer den proces som f√łrte frem til udn√¶vnelsen af en EU-udenrigsminister og hr. Rumpole….eller hvad dte nu er han hedder.

Det imponerende er. at parlamentets formand fors√łger at bremse hans kritik – som ikke er v√¶rre end det, vi h√łrer i Prime Ministers Question Hour i det engelske parlament. Men det er alts√• for st√¶rk tobak for eurokraterne:

http://www.youtube.com/watch?v=0vBqyG6qYXE&feature=ytn%3Amptnews

Niels Hansen
Niels Hansen
11 years ago

Climategate k√łrer p√• h√łjtryk, bare ikke p√• danske medier hvor historien bliver total ignoreret. Dette er en af de st√łrste skandaler i nyere tid og de d√¶kker den ikke, Reuters kommer med uhyrlige bortforklaringer. L√¶s her, der sker skumle ting:

http://www.godlikeproductions.com/forum1/message931295/pg2

http://www.klimadebat.dk/forum/hackede-cru-mails-d12-e1189.php

pap
pap
11 years ago

Ang√•ende dansk asylpolitik: ‚ÄúFikk asyl ved √• oppgi at de var terrorister Liberal asylpolitikk var med p√• √• gi Norden et sterkt islamistmilj√ł, sier forfatter og terrorekspert. DA DANSK POLITI i 1993 arresterte tre egyptere fra Jylland, fant de en lang liste med kjemikalienavn. Det s√• ut som en oppskrift p√• sprengstoff, en terrorsak var under opprulling. Hos en av de arresterte, Mohamed Shaaban Hassanei, fant politiet en tosiders asyls√łkermanual laget av terrororganisasjonen Jamaa al-Islamiyya. Den ga gode r√•d til medlemmer som skulle s√łke asyl i europeiske land. Det het at man skulle oppgi medlemskap i terrororganisasjonen. De tre egypterne… Read more »

Poul H√łjlund
Poul H√łjlund
11 years ago

Ang√•ende kronikken i Politikken af Bonnerup og K√¶r√•rd er det da morsomt, at de herrer betragter integrationsproblemerne som et isoleret dansk f√¶nomen. At n√¶vne for eksempel det voksende t√łrkl√¶debrug og give det en dansk begrundelse (alts√• vores skyld) uden at relatere det internationalt, er t√•beligt og meget provinsielt. Hele kronikken pr√¶ges af de p√¶ne menneskers angst for virkeligheden. Meget svensk og meget trist.

Janne
Janne
11 years ago

Det er vel en m√•de at fors√łge at g√łre problemet mindre p√•. Ikke at se ud over et enkelt lands gr√¶nser n√•r der tales om problemerr med integration. Det glemmes blot at langt de fleste har meget nemmere adgang til internationale nyheder via computere – og blogs. Blogs og internationale netaviser er i den grad et alternativ til MSM og kronikker som ovenn√¶vnte – n√•r det g√¶lder om at se ud over landegr√¶nser – og se tendenser i de enkelte lande og i hele EU og Vesten som et samlet.