30
nov
Seneste opdatering: 30/11-09 kl. 2014
44 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sveriges to st√łrste aviser:¬†Bara f√∂rlorare.¬†Det b√∂rjar aldrig d√§r det slutar. Det g√∂r schweizarnas folkomr√∂stning om minareter √§n mer oroande.Schweiz har som f√∂rsta land i v√§rlden r√∂stat f√∂r att f√∂rbjuda minareter. Regeringen √§r chockad efter s√∂ndagens folkomr√∂stning, och befarar ilskna reaktioner fr√•n muslimska l√§nder samt √∂kad islamofobi i Schweiz. Andre skriver: F√∂rbudet mot minareter i Schweiz – en m√∂rk fl√§ck i historien! H√§tsk debatt om minareter i Schweiz.Utrikesminister Carl Bildt “Det √§r ett uttryck f√∂r f√∂rdomar”. Schweitzerne¬†ser anderledes p√• det. Ein modernes Land hat keine Minarette. I Tyskland p√• Der Spiegel er stemningen s√•dan her (Steen):

ScreenShot001

En ny fort√¶lling er ved at tage form: Der er som bekendt ved gentagelse til ulidelighed opst√•et en udbredt enighed om Danmark som lille, indesluttet kakkelbordsnation uden kontakt med den pulserende verden. Nu har schweizerne alts√• taget et skridt som ligger langt ud over hvad der har v√¶ret muligt herhjemme. F√łlgelig m√• der skabes en ny matrix som f√•r denne ubekvemme sandhed til at give mening:

[…] ‚Äď Hela v√§rlden skrattar √•t Schweiz. Landet √§r ju inte k√§nt som n√•gon kulturnation direkt. Det √§r en tillflyktsort f√∂r rika m√§nniskor, s√§ger islamolog Jan Hj√§rpe. […] ‚ÄôEn skam f√∂r hela Europa‚Äô

Den venstreradikale strateg Saul Alinsky opremser i sin Rules for Radicals en r√¶kke beskidte kneb der kan bruges i samfundsomv√¶ltningens tjeneste, bl. a. dette: “Ridicule is man’s most potent weapon. It is almost impossible to counterattack ridicule”. Om Hj√§rpe med fuldt overl√¶g tr√¶kker p√• Alinsky er ikke godt at vide.

En af et utal af grunde til at Vesten vil tabe i den krig islam har erkl√¶ret imod os: Jyllands-Posten, der om nogen burde vide bedre, vinkler en historie om Schweiz ud fra sp√łrgsm√•let om forventede konsekvenser p√• de arabiske markeder. Faktuelt korrekt reportage, utvivlsomt, men det er en stadf√¶stelse af vores handlingslammelse – hvad vil de dog nu g√łre imod os, bliver det dyrt for Nestl√©? – hvor vinklen burde have v√¶ret assertiv: Nu bliver vestligt demokrati truet igen, hvordan tackler vi det? JP bekr√¶fter som alle √łvrige mainstreammedier vores afmagt Schweiz f√•r sin “Muhammed-sag” (LFPC).

¬ĽForskel i menneskers grundl√¶ggende livsvilk√•r¬ę

En århusiansk læge og hypnoterapeut udlægger modviljen mod at gå i skole:

Forg√¶ves kamp mod h√łjt frav√¶r. Trods flere initiativer er der voldsom v√¶kst i frav√¶ret is√¶r p√• skoler med mange indvandrere.Det kan ikke ses, at de √•rhusianske skoler med mange tosprogede elever i de seneste √•r har gennemf√łrt en massiv indsats mod fors√łmmelser – med bl.a. morgenringninger, socialr√•dgivere og arabisktalende personale.¬†Af de fem skoler, der har mest bekymrende frav√¶r, har de fire over 75 pct. tosprogede elever.P√• de fem skoler er det bekymrende frav√¶r steget med 113 pct. For hele kommunen er tallet 33 pct.¬†If√łlge Poul Lundgaard Bak, sundheds- og trivselschef i √Örhus Kommune, b√¶rer social ulighed ansvaret for det store frav√¶r p√• indvandrerskolerne.¬†¬ĽDet er et udtryk for det samme, som man kan se p√• mange andre parametre; nemlig forskel i menneskers grundl√¶ggende livsvilk√•r.¬ęForg√¶ves kamp mod h√łjt frav√¶r

Dannebrog forbudt
srs

Med Den Europ√¶iske Menneskerettighedsdomstols afg√łrelse af, at italienske skoler ikke m√• have krucifiks p√• v√¶ggene, kommer man i tvivl om, hvor l√¶nge Dronningen m√• forts√¶tte med et: ¬ĽGud bevare Danmark¬ę i et land, som har korset som et centralt symbol i s√•vel den nationale, kulturelle som religi√łse selvforst√•else. [..]
Danmark er ikke et √•ndeligt uopdyrket landomr√•de eller et multikulturelt land som Balkan eller Libanon, hvor flere store grupper k√¶mper om dagsordenen. Nej, Danmark er et land, hvor kristendommen er den religion, som har formet os, og som fortsat er afg√łrende for de fleste mennesker ved livets store sk√¶ringspunkter, og som i dagligdagen udg√łr en stille klangbund. Danmark er et land, hvor man som en frugt af kristendommen kan sondre mellem religion og politik. Dannebrog symboliserer, at vi er i en sammenh√¶ng, hvor der er religionsfrihed, for s√• vidt man ikke kr√¶nker den offentlige orden og respekterer de demokratiske principper.

N√•r man som udl√¶nding eller indvandrer ser Dannebrog, ja s√• er det en glimrende forbrugervejledning i, hvilket land man befinder sig i. At fjerne flaget eller symbolet er blot at stikke bl√•r i √łjnene…..Med sin dom har Den europ√¶iske Menneskerettighedsdomstol vist, at den ikke respekterer et lands kultur, religion og tradition, som har stor betydning for det p√•g√¶ldende folk.¬†domprovst i Helsing√łr, Steffen¬†Ravn J√łrgensen: Dannebrog forbudt

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

44 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

Gud hvor ville jeg √łnske vi ogs√• her i landet havde direkte demokrati !

Schweizerne har vist os vejen Рog jeg håber de sætter hælene hårdt i klippegrunden overfor både muslimerne og disses europæiske apologeter!

De sk√¶ndige er ikke schweizerne, men alle islams ikke-muslimske medl√łbere.

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago

729 kommentarer til artikel i Die Presse, et klip: – Die Schweizer scheinen ein kluges Volk zu sein.Sie wollen ihr Schicksal ,ihre Zukunft (gesellschaftspolit.)selbst bestimmen und wollen den Multikulti Wahnsinn eind√§mmen auch d.religi√∂sen Durcheinander inkl. Islamismus entgegen treten…Der politische (Mit)Gestaltungswille scheint intakt zu sein, ein Bravo der Direkt Demokratie.

http://diepresse.com/home/politik/aussenpolitik/525167/index.do?direct=524844&_vl_backlink=/home/politik/aussenpolitik/525308/index.do&selChannel=103

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago
Benjamin
Benjamin
11 years ago

Sig mig, er svindelnummeret med den “menneskeskabte” opvarmning ved at blive afsl√łret i climategate?
Nu viser det sig, at CO2 udledning ikke i sig selv medf√łrer stigende temperaturer og at den nuv√¶rende stigning snarere skyldes afvigelser i jordens rotation.
http://www.berlingske.dk/klima/co2-har-ikke-en-opvarmende-effekt

Hvad bliver den n√¶ste afsl√łring af politikernes l√łgne, om jeg m√• sp√łrge? At islam alligevel ikke er en fredelig og tolerant religion, som vi ellers gik rundt og troede? Nej, nu be’r jeg dem alts√•. De m√• da virkelig til at f√• smurt propagandamaskinen overfor befolkning, ellers kunne man jo risikere at sandheden kom for dagen.

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago

Und nicht vergessen! Lie√üe man Deutsche und √Ėsterreicher abstimmen, w√§re das Ergebnis gleich! Lie√üe man die Holl√§nder, Italiener und D√§nen abstimmen, √§hnlich! Aber das Volk hat bei uns nichts zu melden. Hier in Berlin herrscht keine Demokratie, sondern eine Diktatur gleichgeschalteter Parteien und √ľber allem thront der Wohlfahrtsausschu√ü der EUdSSR! Schweizer B√ľrger! Meidet die EU! Gestern war ein gro√üer Tag! Ein Kanonenschu√ü, der in Europa weiter hallen wird, als sich unsere Berliner Islam-und Einwandererlobby und die rotgr√ľnen Karnevalsgestalten im Foto oben das im Moment vorstellen k√∂nnen. √Ėsterreich, D√§nemark, Holland und Italien sind bereits hellwach! (Gerne weitere Links posten! Die online… Read more »

Universalgeni
11 years ago

“Hela v√§rlden skrattar √•t Schweiz. Landet √§r ju inte k√§nt som n√•gon kulturnation direkt.” Han er den ondehakkeme godt nok fr√¶k. Det svejtsiske folk kan man bare opl√łse, hvis man ikke v√¶rds√¶tter deres kultur. Invadere landet og s√¶tte fremmed kultur i stedet. Skide h√łjt og flot p√• deres demokrati. Han er jo nazist! F√łj!

Janne
Janne
11 years ago

OT

Skoleinspekt√łr – p√• folkeskole, der har problemer med fremmedsprogs chikane mod b√•de danske elever og l√¶rere – nu meldt til politiet i sit fors√łg p√• at forhindre fremmedsprogs chikane.

“Fynsk skoleleder meldt til politiet”

h t t p://www.fyens.dk/article/1376108:Odense–Fynsk-skoleleder-meldt-til-politiet

Universalgeni
11 years ago
Reply to  Janne

Det er et √•bent sp√łrgsm√•l, om sagen kan holde. Undervisningssproget er dansk. Og der er klare integrationsm√•l for folkeskolen opstillet af regeringen, pr√¶cis med hensyn til danskkundskaber. Inspekt√łrens v√¶rkt√łj er sandsynligvis gangbart…

falke√łje
falke√łje
11 years ago

At den svenske regering er rystet over den schweiziske folkeafstemning
må være svenskernes sag.
Der vil forhåbentlig være mange flere hændelser i fremtiden, der ryster
svenskerne til besindelse om, hvor de selv h√łrer til i det opg√łr, som nu er
i gang.
Vi mindes stadig deres leflen for Nazityskland under krigen.
Bliver de aldrig klogere?

falke√łje

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago

http://www.document.no/2009/11/begynnelsen_pa_en_revolusjon_1.html

Hr. Rustad om Svejts valg, kors med videre.

Kometen
Kometen
11 years ago

Hey Universalgeni, dejligt at se dig aktiv igen. Er du på Facebook? Рi så fald giv mig et kald over MSN Messenger. Ellers må du have en pragtfuld December! Mvh, Kometen.

Universalgeni
11 years ago
Reply to  Kometen

Nej, jjeg er ikke p√• Facebook. Men der er vist en, der har hugget mit nick. Eller var det p√• MySpace? Jeg finder messen frem…

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago

Lars von Trier ytrede vist som Gelsted.

Der er kilder der omtaler venders hærgen på dansk territorie. Venders skriftlige kilder er mig ikke kendte.
P√• historiestudiet omkring 1984 og nogle √•r efter var den velsete metode selve kernen i en del af metodel√¶ren, at man kunne bruge kilderne p√• bedste vis og ikke g√• imod dem. Metoder kan naturligvis √¶ndres…

JensH
JensH
11 years ago

@Casper “Du kan da ikke for alvor mene at nogen vil slette korset fra Dannebrog.” Du f√łlger vist ikke ret meget med i net-debatterne kan jeg se. At Dannebrog p√• grund af korset skal udskiftes med et mere ‘neutralt’ flag er ikke noget der falder mange centrum-venstre debatt√łrer fjernt. Overhovedet ikke. Jeg har skam set en del eksempler, hvor sp√łrgsm√•let om hvovidt man var parat til at afskaffe Dannebrog er blevet besvaret med svar som ‘herregud, det er jo bare et tomt symbol, som man kan udskifte med et andet’ eller ‘Danskerne er alligevel ikke kristne mere. s√• hvorfor bevare… Read more »

Anonymous
Anonymous
11 years ago

Lars von Trier ytrede vist som Gelsted.

Casper | Borgerlig bums (live fra √ėstberlin)

PB > Du kan da ikke for alvor mene at nogen vil slette korset fra Dannebrog. Det er jo det som domprovsten skriver. Det er muligt at han ikke mener det, for han v√¶ver sig ind i noget symbolsk, men det er faktisk hvad han skriver. Det eneste forslag om det kom fra Otto Gelsted i 1920’erne, men det var i et digt og var ment som provokation (“Stryg det grimme kors af flaget, g√łr det r√łdt…”) Siden dengang er der vist ingen der har foresl√•et det. At nogen s√• vil afskaffe folkekirken er en helt anden sag, der intet… Read more »

PB
PB
11 years ago

Angrebskrigen i Valdemars regeringstid, var lige s√• meget forebyggende, som det var imperialisme, Venderne havde h√¶rget og bedrevet s√łr√łveri ved √łsters√łens kyster og den politik der blev f√łrt for 1000 √•r siden var nok lidt mere h√•ndfast end det der bedrives i 2009.
At det var “hedninge” der blev nedk√¶mpet er en historisk betegnelse og netop en forklaring p√• Dannebrog’s historiske ophav.
Ang. muslimer , s√• kunne man godt forestille sig at netop de danske styrker i et muslimsk land som feks. Afganistan, p√• et tidspunkt, ikke m√• ha det danske v√•benskjold p√• k√łret√łjerne, pga. korssymbolet.

Lasse Westy Bech
Lasse Westy Bech
11 years ago
Reply to  PB

Det korstog Valdemar Sejr (s√łn af Valdemar den Store) drev mod √ėsters√ł-landene, var sammen med Johanniter-ridderne. Min datter har spildt 4 ugers skolegang om middelalderen, og ender med et teaterstykke om korstogene i Estland, hvor de alle b√¶rer Tempelriddernes skjold. L√¶rere – en parodi p√• deres titel. Der var (og er s.v.v.v) 3 store grene. Tempelridderne, De Tyske Riddere og Johanniter-ridderne. Vi blev flankeret af sidstn√¶vnte. Deres flag var et r√łdt kvadrat, med et hvidt kryds. Det var dem der var med i Estland, hvorfra vi hentede Dannebrog. Tempelriddernes flag omvendt – hvid baggrund med r√łdt kryds (som i min… Read more »

Varmt konservativ (kr)
Varmt konservativ (kr)
11 years ago

Jooo, Matti,

Till slut förstår människor att verkligheten är precis den motsatta mot hur den beskrivs av de extremvänsterdominerade medierna och deras marionetter till politiker.

Matti från Finland
Matti från Finland
11 years ago

Det hela 57 % √§r ett utm√§rkt resultat , och dessutom √§ven d√§r b√∂r man komma ih√•g att PK-politrukerna hadde hela maskineriet bakom sig , s√• att p√• j√§mn mark kunde resultatet ha varit √§nnu v√§rre f√∂r PK. Problemet √§r , att ofta n√§r man talar med folk dessa nickar och h√•ller med om vad man s√§ger , men n√§r dessa h√∂r att det du precis h√∂ll med kommer fr√•n SD/DF :s program. Helt kort : folk tror , att deras tankar √§r “ytterh√∂gern” utan att fatta att i verkligheten dom √§r helt normala. Och till detta sjuka kan folkomr√∂stningen… Read more »

Universalgeni
11 years ago

Det er rendyrket aktivisme fra domstolens side. Man m√• gerne tvinge b√łrn fra samtlige vantro religioner til at spile halal i skolerne. Man m√• k√łnssegregere de vantro. Men de vantros egne religioner er forbudt. Og t√łrkl√¶det? Ingen problemer. Heller ikke selvom det er et religi√łst symbol. S√• det bliver til noget. Judges legislating from the bench, som amerikanerne siger.

Casper | Borgerlig bums (live fra √ėstberlin)

Steffen Ravn J√łrgensens indl√¶g er noget sludder, for enhver kan se at der er forskel p√• et krucifiks (religi√łst symbol) og Dannebrog (nationalt symbol). At Dannebrog indeholder et kors g√łr det ikke til et symbol p√• kristendommen, det er prim√¶rt et nationalt symbol. Rigsv√•bnet er heller ikke et symbol p√• animisme, selv om det indeholder l√łver. Krucifikset var if√łlge italienerne “et humanistisk symbol, der udtrykte lige v√¶rdighed mellem mennesker”. Dene forklaring er naturligvis fup, og jeg forst√•r ikke at Steffen Ravn J√łrgensen godtager den, for han √łnsker vel ikke selv at udvande kristendommen til humanisme? Derimod kan vi godt blive… Read more »

PB
PB
11 years ago

“Steffen Ravn J√łrgensens indl√¶g er noget sludder, for enhver kan se at der er forskel p√• et krucifiks (religi√łst symbol) og Dannebrog (nationalt symbol). At Dannebrog indeholder et kors g√łr det ikke til et symbol p√• kristendommen, det er prim√¶rt et nationalt symbol.” Du vr√łvler selv n√•r du fors√łger at g√łre Dannebrog til noget andet end det er. Legenden lader det netop dale ned over Danerne, som er kristne, p√• slagmarken, hvor de bek√¶mper en (afgudsdyrkende) fremmed magt, der truer Danernes interessesf√¶re i √łsters√łomr√•det, p√• det tidspunkt. Vor gennem √•rhundrede levede kristendom kan trods alt ikke fjernes med en modelune… Read more »

Universalgeni
11 years ago

Der er lagt op til en √łjen√•bner, hvis muslimer klager til Den Europ√¶iske Muslimrettighedsdomstol og f√•r medhold…

Lars
Lars
11 years ago
Reply to  Universalgeni

Et medhold kan blive sk√¶bnesvangert for europ√¶ernes tro p√• demokratiet. S√¶rdeles interessant sag…

Johansen
Johansen
11 years ago

Et demokratisk flertal i Schweitz har sat h√¶lene i mod mere islam. De dominerende minareter er d√łmt ude.
Det er en klokkeklar sejr for et moderne, verdsligt samfund. Og et vigtigt signal at sende til islams f√łlgesvende.
Man kan standse islamiseringen med et demokratisk flertal, hvis vesterlændingene vågner op i tide.

Universalgeni
11 years ago

Danmark har religionsfrihed, men vi har ikke religionslighed. Kristendommen har s√¶rstatus, – det sikrer grundlovens ¬ß 4, som sige: “Den evangelisk-lutherske kirke er den danske folkekirke og underst√łttes som s√•dan af staten.”

Victor
Victor
11 years ago

BBCs Newsnight havde forleden et indslag om nogle af Hizb-ut-tahrirs skoler i England….Shakespeare er bare helt haram.

http://www.youtube.com/watch?v=U_wJ9KccFtU&feature=ytn%3Amptnews

navn
navn
11 years ago
Reply to  Victor

Udsendelsen p√• linket stopper efter 23 sekunder p√• b√•de You Tube og Atheist…

Victor
Victor
11 years ago
Reply to  navn

Jeg har lige tjekket: Det g√łr den ikke hos moi.

Universalgeni
11 years ago
Reply to  navn

Nej, den g√łr ikke. Slet cache & cookies. Tjek dine Flash Players. Dem skal man have 2 af – versionerne er listet i Tilf√łj/fjern programmer.

1. Internet Explorer -> Funktioner -> Generelt -> Slet midlertidige filer
2. Adobe Flash Player uninstaller: http://kb2.adobe.com/cps/141/tn_14157.html
3. Adobe Flash Player version 10.0.32.18: http://get.adobe.com/flashplayer/
4. Fjern gammel version af Adobe Shockwave Player
4. Adobe Shockwave Player version 11.5.2.602: http://get.adobe.com/shockwave/

Shockwave afinstalleres via Tilf√łj/fjern programmer f√łr ny version installeres. Til Flash bruger men Adobes specielle uninstaller f√łr den nye hentes.

Universalgeni
11 years ago
Reply to  Universalgeni

Det kan også være Java. Vi er nået til Java Version 6 Update 17.

Tjek din installation her: http://java.com/en/download/installed.jsp
Fjern gammel Java med JavaRa f√łr installation af ny version: http://raproducts.org/

Universalgeni
11 years ago
Reply to  Universalgeni

YouTube har en speciel m√•de at bruge Java p√•. Derfor kan det ogs√• v√¶re det. Vi er n√•et til Java Version 6 Update 17. Fjern mellemrummet f√łr h:

Tjek din installation her: h ttp://java.com/en/download/installed.jsp
Fjern gammel Java med JavaRa f√łr ny installation: h ttp://raproducts.org/

JensH
JensH
11 years ago

Og netop som befolkningen i Schweiz p√• demokratisk vis har valgt at s√¶tte sig til modv√¶rge mod islamiseringen af deres land, s√• har Nordisk R√•d valgt at s√¶tte et frontalangreb ind mod Danmark, som de kalder et “U-land” fordi vi ikke yder statsst√łtte til trossamfund uden for de nationale kirker. Det strider if√łlge disse ‘eksperter’ mod “den fulde religionsfrihed”, s√•dan som man har det i Norge og Sverige, hvor der √•benbart ydes statsst√łtte(??): http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/347827:Kirke—tro–Danmark-er-nummer-sjok-i-ligebehandling-af-religioner-i-Norden?page=1 Nu taler artiklen ganske vist om ‘religioner’ i flertal, men mon ikke det er en bestemt religion disse ‘eksperter’ specielt er bekymrede for bliver diskrimineret?? Jeg… Read more »

PB
PB
11 years ago
Reply to  JensH

Men Nordisk Råd, er der nogen der tager det foretagende alvorligt idag og har det overhovedet nogen form for indflydelse?

PeterK
PeterK
11 years ago
Reply to  JensH

Det er korrekt at der ikke direkte ydes st√łtte til trossamfund udenfor folkekirken. Der er egentlig tre typer trossamfund i Danmark: 1. Folkekirken som underst√łttes af staten, dels ved kirkeskat p√•lignet medlemmerne, dels ved at staten betaler en del af pr√¶sternes l√łn og pension, og hele biskoppernes l√łn og pension. 2. Dem der ikke b√¶rer betegnelsen “godkendt”, de kan dyrke deres tro som de vil. 3. Dem der b√¶rer betegnelsen “godkendte” De “godkendte” har mange givtige privillegier og st√łttes √łkonomisk indirekte. Her direkte citat fra kirkeministeriets vejledning. Det er nu flyttet til familieministeriet, trossamfunds forhold er nu et familieanliggende: “undtagelse… Read more »

Nils
Nils
11 years ago

Helvedesmaskinen og kukuret har i princippet samme princip blot med den variation, at i stedet for at en spr√¶ngladning detonerer p√• et forudbestemt tidspunkt og spreder d√łd og √łdel√¶ggelse, s√• har kukuret i stedet for en mekanisme, der g√łr, at n√•r tiden er inde, kommer der en lille fugt ud af en luge og siger kukkuk, hvilket spreder hygge og forn√łjelse.

Uden et h√łjt udviklet demokrati havde denne teknologi ikke v√¶ret mulig.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Omvendt racisme i 2200-hopelessness. M√•ske skulle den frelste “elite” og de “intellektuelle”, der altid er s√• fantastisk dygtige til at spille gode p√• andres bekostning og til at opdrage p√• alle os andre, for √©n gangs skyld selv pr√łve at bo her ude i reservatet i en periode – det yderst forudsigelige resultat af alle deres verdensfjerne kulturrelativistiske dr√łmme om den lyksalige multikultur, hvor alting er pr√¶cis lige godt, og hvor vi ikke kan tillade os at stille seri√łse krav til vore uninviterede g√¶ster. Var det mon ikke en ide med et l√¶ngerevarende studiebes√łg, Dalager, Rifbjerg, H. V. Holst, B.… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago
Pk
Pk
11 years ago

På svensk TV efter afstemningen i Schweiz.
Efter en kommentar fra Schweiz, så tilbage til studiet i Stockholm,
og der siges, Nu kommer en svensk kommentar,OG frem dukker en
Islamist og fort√¶ller om den sorg han f√łler.
En islamist fra mellem√łsten er Sverige.
Stakkels Land , men husk det vil at Islam bestemmer i Sverige.
TV2, ca 2105.

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago

Der er vist √•rsager til at kommentarer ikke er s√•dan lige til at placere hos de n√¶vnte svenske medier…
Hos DN ses aktuelt 7 kommentarer men intet om hvordan man kunne lægge en kommentar selv. SvD- artiklen er det ikke muligt at kommentere direkte på.

Svenskere er godt nok noget for sig. Som alle andre, bevares.

På gulvet ligger Felix Krull-
han var slet ikke- fuld.
Han faldt blot fra sin hylde-
nu må jeg tæer- skylle.
Hjernevask i Sveriges presse-
du kan tro nej. Tak til- den messe.

Demokratbloggen
11 years ago

Man kan inte förtrycka känslor hur länge som helst

http://demokratbloggen.wordpress.com/2009/11/30/man-kan-inte-fortrycka-kanslor-hur-lange-som-helst/

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago

Om Die Presse, her p√• engelsk: http://en.wikipedia.org/wiki/Die_Presse Die Presse is an Austrian daily newspaper based in Vienna. It was founded in 1946 by World War II resistance fighter Ernst Molden and stands in tradition of the Viennese newspapers ‚ÄúDie Presse‚ÄĚ (1848-1896) (founded by August Zang) and ‚ÄúNeue Freie Presse‚ÄĚ (1864-1938; founded by Max Friedl√§nder). The paper covers general news topics. It is frequently quoted in international media concerning news from Austria. It is the leading Austrian daily newspaper, though not the largest, with around 350,000 readers. Since March 15th, 2009, it has also been operating a weekly newspaper under the… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago

Jeg m√• vel hellere her l√¶gge allerede lagte ord p√• Uriasposten og n√• at tilf√łje dette der ikke kom med derovre- Die Presse er en √łstrigsk avis, der udgives fra Wien. Avisen er en af de f√łrende i landet og l√¶ses dagligt af ca. 350.000 mennesker: At svejtserne stemte om mange andre ting, fra sp√łrgsm√•l om anl√¶g af idr√¶tsanl√¶g til om der skulle v√¶re en tunnel der og der og alt derimellem fordelt p√• de emner, de hver for sig i kantonerne havde p√• den aktuelle dagsorden og hvilke var emner fundet egnede og n√łdvendige at stemme om, det n√¶vnes… Read more »