6
dec
Seneste opdatering: 7/12-09 kl. 2346
58 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Opsigtsv√¶kkende TV program af Evin Rubar, som vil komme sv√¶rt utilpas i magtens korridorer i Sverige. Svensk main-stream islam fremst√•r som en blanding af en revolution√¶r v√¶kkelsesbev√¶gelse og en partiskole i Moskva anno dazumal. Vil man sige det p√¶nt, har de i √•rtier f√łrst en foruds√¶tningsl√łs dialog med skabsislamister. Af de optr√¶dende muslimske fortalere er der ikke √©n, der ikke bryder med en eller flere fundamentale menneskerettigheder, f√łrst og fremmest k√łnnenes ligestilling. En dyb ironi netop i Sverige, det er ren G√łg og Gokke: “Well, here’s another fine mess you’ve gotten me into.”

I dokument√§ren utpekas flera framtr√§dande svenska organisationer som islamister. Evin Rubar granskar organisationerna som ofta f√•r representera alla Sveriges muslimer. De kallar sig medelv√§gen i islam och uppfattas som ofarliga. Nu s√§ger avhoppare att de √§r islamister och att deras organisationer f√•r allt st√∂rre inflytande i Sverige och i hela Europa. Medvirkende bla. Aje Carlbom og Ed Husain. Endnu engang kommer Sveriges Muslimske R√•d, Islamiska F√∂rbundet, Sveriges Unga Muslimer og¬†nordens st√łrste mosk√©, S√∂dermalmmosken i fokus.¬†Slaget om muslimerna, SVT 2, s√łndag kl 20:00. Se hele filmen i SVT Play, min. ¬†57:45.

ScreenShot015

Dokument√§ren Slaget om muslimerna, som Evin Rubar gjort f√∂r SVT, √§r extremt intressant.¬†Det som Evin Rubar pekar ut som islamism, √§r helt enkelt det vi hittills menat med islam. Och de som Evin Rubar pekar ut som representanter f√∂r mannen p√• gatan, allts√• personer som Nalin Pekgul och Pernilla Ouis, √§r vad som antingen ben√§mnts avf√§llingar eller icke praktiserande…..Enligt tesen i Rubars film, kort sagt, √§r det vi hittills kallat islam of√∂renligt med demokrati.Evin Rubar: islam √§r islamism.

ScreenShot011

ScreenShot017

ScreenShot019

Schweiz: Til kamp for burka, chador og t√łrkl√¶de

I s√łndagens avis “Il Caffe”, proklamerer formanden for Ligaen af muslimer i Ticino sin vision: “For at forsvare vores tro og vores religi√łse frihed, er vi n√łdt til at etablere en islamisk parti i Schweiz. Det er p√• tide, at vi forsvarer vores rettigheder, mindretalsrettigheder der bliver tr√•dt under fode, if√łlge Gasmi Slaheddine.

Han tilf√łjede: “Det schweiziske folk er blevet snydt og er bange, men afstemningen har ogs√• understreget demokratiets forfald og har f√łrt til et brud mellem Schweiz og den muslimske verden.” Muslimske partier findes allerede i andre stater. Han opfordrede ogs√• rige trosf√¶ller til at donere penge til det nye parti. Og: Partiets skal fremfor alt k√¶mpe imod at ¬†burka, chador, eller det enkle hovedt√łrkl√¶de bliver forbudt. Die Schweiz soll eine Islam-Partei erhalten,¬†Appel √† la fondation d‚Äôun parti islamique en Suisse. (Snaphanens overs√¶ttelse)

“Sejedenfaden er j√łde, og ¬†j√łderne er muslimer”

“Og Morlille er en sten”. TV 2 har en blogger, Hassina Ramhadi fra Tingbjerg, der sikkert helt ufrivilligt har b√•de har h√łj informations- og underholdningsv√¶rdi. Nogle mener, det m√• v√¶re en fabrikation. Kan man skrive s√•dan med vilje ?

“Jeg ser til min gl√¶de, min far fortalte mig. At en avis [ Politiken] har startet et parti, som skal bakke op om Islam i Danmark. Det er en stor nyhed i Lebanon. Allah-ukbar. Hvem troede det skulle bliv s√•dan? Jeg har snaket meget med mine venner her i Tingbjerg om avisens chef som er j√łdisk, at han er muslimernes bedste ven. Og vi ved at det er mange j√łder som er muslimer, fordi de ved at Allah er den eneste Gud og at Muhammad er hans profet. Jeg er s√• glad for at min s√łn hedder Mohammed! Det er ikke alle som kan li hr Sejedenfaden. Heller ikke dansker.

Jeg som skriver om mirakler i Islam. Dette er et mirakel fra Gud. Allah er stor. Han har fået en dansker med magt i hele landet til at indse, at det er Islam som er den rette religion og han vil hjælpe muslimer fra hele verden, som har det svært i den kamp, som nu foregår mellem den sande religion og ugudeligeheden!
Jeg Hassina Ramhadi og min familie, er s√• glade og stolte over at vor nye f√¶dreland Danmark endelig har forst√•et at Islam er den religion og at muslimer er de mennesker, der betyder mest.”

“Med andre ord: det r√łrer mig ikke om Kurt Westergaard og Lars Hedegaard – eller Pia Kj√¶rsgaard for den sags skyld – f√łler sig forfulgt af muslimer, som ikke kan besinde sig. De er nemlig selv uden om det p√• grund af deres grundl√łse had til muslimer og konstante ytringer af deres pseudoracistiske holdninger, s√• det er da klart at nogle muslimer, der ikke kan besinde sig vil betragte det som ‘selvforsvar’ at g√łre det af med racisterne, selv om det selvf√łlgelig n√¶ppe er en prisv√¶rdig og hensigtsm√¶ssig handling med henblik p√• fremme af interkulturel forst√•else.” Miraklet Danmark i dag s√łndag og ¬† Brev fra min mand.

Jalving: Milj√łhysteriet “en intellektuel falliterkl√¶ring”

Sentimentaliteten, Gaia-religi√łsiteten, klimaf√łleriet og flokmentaliteten vil uv√¶gerligt skubbe adskillige over i klimaskeptikernes lejr, videnskabeligt grundlag ufortalt. I mods√¶tning til parallelle fronter som f. eks. multikultur har vi i √łvrigt her meget nemme muligheder for at p√•vise hykleri – hvem af de frelste har rent faktisk givet permanent afkald p√• bil og flyrejser? I d√©n henseende kan debatten og konflikten vise sig at blive h√łjst interessant (LFPC).

[…] Tryksagen [MetroXpress] oplyser desuden, hvor ‚Äúklimafesten‚ÄĚ (deres eget navn) foreg√•r rundt omkring i hovedstaden de kommende tolv dage. Alt efter hum√łr kan du v√¶lge ‚ÄúSk√łjtetur med ren samvittighed‚ÄĚ, ‚ÄúGigantisk isskulptur p√• Kgs. Nytorv‚ÄĚ, ‚ÄúFra A til B p√• en b√¶redygtig m√•de‚ÄĚ eller ‚ÄúB√¶redygtigt byggeri p√• Louisiana‚ÄĚ.

Simultant hermed har K√łbenhavns Universitet udr√•bt sig selv til ‚ÄúKlimauniversitet‚ÄĚ, og prodekan Kathrine Richardson plaprer i interne mails l√łs om, hvor vigtigt det er, at universitetets forskere forsker p√• en m√•de, som er i overensstemmelse med universitetets ‚Äúbrand‚ÄĚ. Hvad sker der for jer? Er det meningen, det er det vel, at offentligheden skal tro, I bedriver forskning og ikke klimapolitik? Heldigvis er der forskere fra Niels Bohr Instituttet, som siger stop og kritiserer universitetets parl√łb med Klimaministeriet og regeringen.

Vi taler om en intellektuel falliterkl√¶ring. Gruppet√¶nkning, aktivisme, sp√•koneri og menneskeligt hovmod i √©n p√¶rev√¶lling […] Mikael Jalving: Kolossal klimakonsensus kv√¶ler

Antiisraelsk comme il faut

JPs Sanne Gram er sikkert ikke v√¶rre end s√• mange andre Mellem√łstkorrespondenter, men det er slet ikke godt nok, og de retoriske reflekser b√łr derfor hales frem i lyset. En historie om det svindende antal kristne i Betlehem g√•r ubesv√¶ret uden om det ubehagelige faktum der hedder islamisk j√łdehad. Gram kan det p√• rygmarven, her opstilling af √¶kvivalens der borttryller frie, handlende individer af muslimsk herkomst som gerningsm√¶nd:

[…] livet i Betlehem bliver p√•virket, n√•r der er uroligheder mellem israelerne og pal√¶stinenserne. […]

Selvforst√¶rkende kausalitet, men hvad var √•rsagen til minoritetsstatusen i f√łrste omgang?

[…] Og selv om ogs√• nogle muslimer rejser fra Betlehem, er det prim√¶rt de kristne, fordi ¬Ľde allerede er en minoritet¬ę, har han forklaret over for lokale medier. […]

Israelerne er s√łr’me ogs√• medskyldige, men bad de ham om at g√• indenfor ud af ondskab?

[…] I 2000 begyndte den anden pal√¶stinensiske intifada-opstand, og i 2002 besatte israelerne bygningen lige ved siden af St. Johns hus. Hver gang han fors√łgte at g√• ud, blev han sendt tilbage af de israelske soldater, og hver gang han fors√łgte at se ud af vinduet, bad israelerne ham om at tr√¶de tilbage.[…]

Intifada er noget der bare sker, en omstændighed som jordskælv eller uvejr:

[…] Efter at den anden intifada begyndte, lukkede han sin forretning i tre √•r […]

Gram stiller ikke sp√łrgsm√•l ved hvilke muligheder en navngivet kristen har for at udtale sig frit om forholdet mellem kristne og muslimer:

[…] ¬ĽFolk lever t√¶t sammen, og vi har kendt hinanden i mange √•r, s√• vi har god forst√•else for hinanden. De tager h√•nd om os, og vi hj√¶lper ogs√• dem, hvis det er n√łdvendigt,¬ę siger han og henviser til, at ogs√• pal√¶stinensernes politiske ledelse, med pr√¶sident Mahmoud Abbas i spidsen, er interesseret i at have et godt forhold til de kristne. […] De kristne forlader Betlehem

Andre medier Рher Jerusalem Post Рhar fundet oplysninger som JPs Sanne Gram ikke har fundet det værd at nævne (LFPC):

[…]¬† According to the families, many Christians have long been afraid to complain in public about the campaign of “intimidation” for fear of retaliation by their Muslim neighbors and being branded “collaborators” with Israel.[…]

“The situation is very dangerous,” said Samir Qumsiyeh, owner of the Beit Sahur-based private Al-Mahd (Nativity) TV station. “I believe that 15 years from now there will be no Christians left in Bethlehem. Then you will need a torch to find a Christian here. This is a very sad situation.”

Qumsiyeh, one of the few Christians willing to speak about the harsh conditions of their community, has been the subject of numerous death threats. His house was recently attacked with fire-bombs, but no one was hurt. […] Bethlehem Christians fear neighbors

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

58 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

“Kultur betyder en masse.” Ja og Helmuth Nyborg¬īs forskning fort√¶ller en masse om hvad vi med rette kan forvente os eller ej. Men DEN diskussion er jo desv√¶rre forbundet med Nazityskland og derfor ikke comme il faut. S√• er man et “anst√¶ndigt” menneske, et Godt Mennesker, n√¶vner man ikke de begavelsesm√¶ssige forskelle der st√•r i forbindelse med de mennesker der tegner de forskellige kulturer. DET er s√• t√•beligt at det g√łr noget, for det forhindre at der kan diskuteres ud fra reelle forhold og derefter at der tr√¶ffes nogle brugbare l√łsninger. S√• vi v√¶lger at forts√¶tte med at alle mennesker… Read more »

Proclus
11 years ago

“Men gud er stor og ved alt. Meget mere end selv det klogeste menneske.” Hvor meget? Det er nemlig tydeligt ved en genneml√¶sningen af Koranen, at Allah ikke helt har regnet den kristne gudsopfattelse, treenigheden, ud. Denne raller han ellers side op og side ned om, uden at have forst√•et det mest basale. Jeg forst√•r treenigheden bedre end Allah, men afviser samtidig at “det klogeste menneske” er en nogen sandf√¶rdig beskrivelse af min person. M√•ske er Allah bare d√•rligt informeret om det han i sin evige bog raser imod. Noget der er uendeligt upassende for verdens skaber og hersker. Den… Read more »

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Proclus

Ja, det er ogs√• mit indtryk. Det m√• v√¶re en meget, meget svag gud der har brug for s√• megen st√łtte, s√¶rbehandling og vat.

Universalgeni
11 years ago

Ja, kultur betyder en masse. ūüôā Jeg skal til at l√¶se Lawrence Harrison – “Culture Matters: How Values Shape Human Progress”.

Benjamin
Benjamin
11 years ago

Men s√• er der jo store landomr√•der i Afrika, som det er langt lettere at g√łre til landbrugsjord. Plus at man sikkert kan h√łste flere gange om √•ret pga. det varmere klima. Alt i alt en god ide. Problemet er bare, at hvis det bliver os (~ de vestlige lande) der skal g√• ind og oprette et s√•dant system det p√• afrikanernes vegne, s√• har vi “ret” til at kr√¶ve noget til geng√¶ld. Og hvad kunne v√¶re bedre end at forlange et √łjeblikkeligt indvandringsstop fra de lande, nu hvor de kan klare sig selv? Samt hjemsendelser af de utilpassede, der… Read more »

Universalgeni
11 years ago
Reply to  Benjamin

T√łrke st√• ikke for ret meget af den manglende landbrugsproduktion i Afrika, det er der andre faktorer, der g√łr. Bare lidt eksempler:

1. Landbrugsst√łtte i EU, USA, Japan med flere
2. Sygdomme som aids, malaria, dengue, sovesyge, hepatitis, tuberkulose
3. Islam, jihadister, “hellige krige”
4. Mugabe, der har √łdelagt “Afrikas kornkammer”

Benjamin
Benjamin
11 years ago
Reply to  Universalgeni

For slet ikke at n√¶vne den direkte dovenskab og mangel p√• indstilling. N√łd l√¶rer n√łgen … osv. osv. og hvis afrikanerne virkelig ville og havde den rette mentalitet, s√• havde der ogs√• v√¶ret mad nok til alle. √ėrken eller ej.

Angående din nr. 2: Disse sygdomme er da ikke specielt udbredt i Nordafrika, men snarere mere sydligt?

Thomas Bolding Hansen
11 years ago

Hvis det videnskabelige niveau, det produktive niveau, det √łkonomiske niveau var h√łjere. S√• kunne jorden br√łdf√łde langt flere mennesker, step by step kunne vi g√łre Sahara til en frodig oase, som i det gamle Egypten. Vejret var varmere dengang, forskellen var kunstig vand. Se hvad vand kan g√łre 7,28 minutter inde i dette afsnit af Planet Earth: http://www.youtube.com/watch?v=-_556-WzpmY Teknisk set er der ingen forhindring for at br√łdf√łde langt flere mennesker, end i dag. Det kr√¶ver kunstig vanding, som kan hentes fra havet, og den globale opvarmning s√łrger for mere nedb√łr ūüėõ Det er sp√łrgsm√•let om at have den viden, g√łre… Read more »

Liva
Liva
11 years ago

Apropos de mange socialdemokratiske politikere m/k (b√•de i Sverige og i DK) der b√¶rer fysisk og/eller mentalt t√łrkl√¶de, s√• bliver det sp√¶ndende at se om partiet forts√¶tter sine nuv√¶rende islam konservative prioriteringer, nu da der m√•ske er et islamisk parti under opsejling i Danmark. Eller socialdemokraterne bliver endnu mere islam konservative i fors√łget p√• at holde p√• koran opdragede v√¶lgere. Eller om socialdemokraterne m√•ske v√¶lger at blive vestlige, sekul√¶re og moderne igen? Og gad vide om det f√•r nogen betydning for TV2’s brug af t√łrkl√¶der til kvindelige journalister, at der nu er et islamisk parti p√• vej? I s√• fald… Read more »

Benjamin
Benjamin
11 years ago

Herefter er vejen mer-eller-mindre aaben for dem til at blive en del af et moderne samfund. Ang√•ende det med at blive en del af noget, som man ikke selv har v√¶ret med til at skabe, bare for at nyde frugterne af andre menneskers arbejde: Tyrkiet vil forbyde et kurdisk parti med deraf f√łlgende vold og uro. Skr√¶mmende, hvordan Tyrkiet gang p√• gang fremh√¶ves som eksempel p√• at demokrati og islam er absolut forenelige st√łrrelser. Endnu mere skr√¶mmende at d√©t land faktisk er seri√łst t√¶t p√• at komme med i EU. Det vil betyde d√łde for Europa som vi kender det.… Read more »

ole burde
ole burde
11 years ago

Ang. Kristne arabere. Fra Israelsk side har der vaeret mange forsoeg paa et naermere samarbejde. I den foerste Libanonkrig proevede specielt Ariel Sharon at danne en aliance med libanons kristne. Det gik nogenlunde , indtil den kristne falangist- milits lavede den taabelige masakre i shabra-shatilla og indtil militsens leder Bashir Gemayel blev myrdet i en terror bombning.Efter hans doed var der ikke noget effektivt alternativ. Disse to haendelser beviste for Israel at en alliance med de kristne er et korthus som uundgaaeligt vil finde en grund til at falde sammen . En anden vinkel paa sageen er, at nogen af… Read more »

trackback

[…] Hat tip: Snaphanen […]

Victor
Victor
11 years ago

Jeg er lige faldet over denne skjult-kamera-udsendelse fra tjekkisk fjernsyn, hvor en muslismk udseende ungersvend infiltrerer en moske i Prag. Den siger ikke meget vi ikke kender fra Vesteuropa – dog er det interessant, at imamen sammenligner Jan Palach – en af de store tjekkiske helte fra 1968 – med de islamiske selvmordsbombere. Og endnu mere interessant at en af deres talsm√¶nd siger, at Islam er et politisk parti….

http://www.youtube.com/watch?v=DzF5DQlYiIU&NR=1

Egtvedpigen
Egtvedpigen
11 years ago

Morrissey er, ligesom Pulp og chokolade fra Schweiz, absolut haraam for “de anst√¶ndige” ūüôā Irish blood, English heart This I’m made of There is no one on earth I’m afraid of And no regime can buy or sell me I’ve been dreaming of a time when to be English is not to be baneful to be standing by the flag, not feeling shameful racist or racial Irish blood, English heart this I’m made of There is no one on earth I’m afraid of And I will die with both of my hands untied I’ve been dreaming of a time when… Read more »

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Egtvedpigen

Arme sj√¶ldent smukke stemme, som ikke kan g√łre hverken fra eller til i forhold til det faktum at den er fanget i en efterh√•nden sur, gammel mands krop. ūüôā Lad os slippe den sk√łnne stemme fri for en stund: http://www.youtube.com/watch?v=INgXzChwipY&feature=related Morrissey synger mere end pragtfuldt. Trist for ham at han ikke kan t√•le at se det engelske flag. Det er vi andre der godt kan. Vi forbinder ikke flaget med racisme. Men med gavmildhed, stor kunst og frihedkamp! Det engelske flag kl√¶der endda Morrisseys kunst. √Ürkeengelsk som Morrisseys musik og sange lyder. Love your music and words, Morrissey. There is… Read more »

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Liva

Lyt til omkv√¶det, det er helt Tom Kristensen‚Äôsk: “Jeg har l√¶ngtes mod skibskatastrofer og mod h√¶rv√¶rk og pludselig d√łd”..

Egtvedpigen
Egtvedpigen
11 years ago
Reply to  Liva

Det er sjovt, at du v√¶lger netop “There is a light that never goes out”. Det er en personlig favorit ūüôā Og omkv√¶det er virkelig helt Tom Kristensen’sk: And if a double-decker bus crashes in to us to die by your side is such a heavenly way to die and if a ten ton truck kills the both of us to die by your side well the pleasure, the privilege is mine! S√•dan har den ensomme teenager det lige pr√¶cis! En eller anden adonis bliver i al hemmelighed genstand for stor beundring og oph√łjes til gudestatus og mulig flugtvej. Den… Read more »

PeterK
PeterK
11 years ago

Universalgeni, hvordan vil du s√• bortforklare den her: √Ör Millioner 1900 1,650 1950 2,519 1955 2,756 1960 2,982 1965 3,335 1970 3,692 1975 4,068 1980 4,435 1985 4,831 1990 5,263 1995 5,674 2000 6,070 2005 6,454 Jul. 1, 2008 6,707 Det tog hele mennesket historie at blive 2,5 milliarder i 1950, det tog kun 35 √•r at fordoble det. Det nytter jo ikke at fertiliteten falder, hvis antallet af mennesker stiger. 1 milliard mennesker og en fertilitet p√• 3% er bedre end 6 milliarder og en fertilitet p√• 2 %. Det er simpel renters rente beregning, p√• et tidspunkt ryger… Read more »

Universalgeni
11 years ago
Reply to  PeterK

Jamen, der er da nogle f√• omkostninger. Men det m√• vi bare tage med. Faktum er, at kloden kan holde til det og at der er mad og ressourcer nok til alle. Her er en artikel, der advarer om faren ved et faldende f√łdselstal og den har flere pointer. http://www.humanevents.com/article.php?id=25723

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago
Reply to  Universalgeni

Havde man haft en virkelig stram indvandringspolitik, der satsede ikke p√• blot arbejdskraft og dennes frie bev√¶gelighed, men fortrinsvis, i langt st√łrst udstr√¶kning p√• at indvandring var mulig for tilkomne investorer og igangs√¶ttere, der skulle virke f√łrst og fremmest for den lokale befolknings bedste og gavn, og en politik der p√• internationalt plan sagde nej til flygtninge fra andre end omr√•der ramt af naturkatastrofer, og de tilmed blev bosat i n√¶romr√•der, kunne billedet for eksempelvis Danmarks, og vel ogs√• resten af verdens vedkommende v√¶re et helt andet end det aktuelle. Muligvis med et mindre befolkningstal, men selv en befolknings aldersfordeling… Read more »

trackback

[…] Svd PI Snaphanen Sydsvenskan Ted […]

Liva
Liva
11 years ago

Ang. afhopperne, s√• er det sk√łnt at se at de er kommet p√• bedre tanker. For kvindernes vedkommende forsvandt t√łrkl√¶det da de kom p√• bedre tanker. Hvor er det godt at snaphanerne l√¶gger plads til fornuftige (religi√łse) stemmer.

Victor
Victor
11 years ago

UG – nu ved jeg ikke, hvor gammel du er. Men hvis du sp√łrger nogle af os, der er lidt oppe i √•rene, om vi h√łrte om overbeflokning eller om CO2 f√łrst, s√• f√•r du et entydigt svar. Oberbefolkningen blev diskuteret i 60erne – det gjorde CO2 ikke.

Universalgeni
11 years ago
Reply to  Victor

Det ved jeg godt. Malthus var p√• banen med dette sludder allerede for 200 √•r siden. Og det k√łrte ogs√• i 60’erne og 70’erne. Og nu hvor problemet s√• er ved at v√¶re l√łst, s√• tager man lige en runde igen.

Universalgeni
11 years ago

Det er nemlig ret vigtigt, at de rigtige tal kommer frem. I 1970 var verdensgennemsnittet 6 b√łrn per kvinde. I dag er det globale gennemsnit lige under 2,6 b√łrn per kvinde. Her skal man tage i betragtning at b√•de b√łrned√łdeligheden og d√łdeligheden i almindelighed er h√łjere i ikke-vestlige lande. S√• mens man skal have 2,1 barn per kvinde i Vesten, s√• skal man have helt op til 3,3 barn per kvinde i d√•rligt udviklede lande, hvis befolkningstallet skal holdes nogenlunde konstant i de ber√łrte lande. I EU ligger tallet p√• 1,5 barn per kvinde. Sagen er alts√•, at store dele… Read more »

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Universalgeni

Der er for mange mennesker flere steder i ulande – f.eks. de steder hvor der er t√łrke – ellers ville du ikke se dem flygte. Der er for mange mennesker i forhold til hvad der er at leve af. Jorden udpines. Kvinder udpines af alt for mange f√łdsler og b√łrn d√łr af sult. Jeg synes at du ser for lidt p√• de reelle problemer der er for mennesker i overbefolkede ulande. Pr√łv at skille det ad fra indvandring til vesten.

Universalgeni
11 years ago
Reply to  Liva

Nu b√łr man heller ikke betragte u-lande som frilandsmuseer, hvor folk lever p√• forhistorisk vis med bittesm√• familiebrug. Der mangler urbanisering f√łrst og fremmest og en professionel landbrugssektor. T√łrkeperioder er grundl√¶ggende et naturligt f√¶nomen mange steder i verden.

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago
Reply to  Universalgeni

Universalgeni

At DU finder MAN burde dit eller dat er en ting blandt mange andre ting.
Hvad finder du er så glimrende ved urbanisering og en professionel landbrugssektor?
Er det urbaniseringen i sig selv eller skabelsen af en prof. landbrugssektor, de f√łlgevirkninger det muligvis giver for erhvervsfrekvensen og skattegrundlaget, transportsektoren, erhvervsmuligheders potentielle antal, din f√¶tter der er byplanl√¶ggers firma- eller hvad mener du?

At mennesker kunne have prioriteringer, der er anderledes end blot satsen p√• urbanisering og indf√łrelse af en professionel landbrugssektor er fors√łgt n√¶vnt.
Men det g√łres gerne igen.

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Universalgeni

Hvor, hvem og hvordan skal der laves/skaffes/fremstilles mad til endnu flere milliarder menneker på denne klode? Nej, det er ikke holdbart på nogen måde at der er så overbefolket mange steder i verden.

Universalgeni
11 years ago
Reply to  Universalgeni

Og s√• g√•r vi i ring. √Öh, boogie woogie woogie….

Det er jo nyttesl√łst at diskutere denne sag med dig, Liva. Maden skal avles, dyrkes, fremstilles. P√• helt normal vis. Her p√• denne klode, hvor der er rigeligt med plads til det. Du er jo Thomas Malthus om igen. I 200 √•r har man f√łrt den her diskussion og vi kommer √•benbart ingen vegne.

Selvom befolkningerne kun var på en tiendedel i de værst stillede lande, ville de stadig sulte med mellemrum på grund af manglende formåen.

Universalgeni
11 years ago
Reply to  Universalgeni

Hvis du nu i et tanke-eksperiment deler disse mennesker op i grupper på 1.000 og forestiller dig, at de kun er i stand til at fremstille mad til de 900. Så nytter det jo ikke, at du skærer ned på antallet af grupper, for i de tilbageblevne grupper vil hver 10. stadig sulte. Det, der mangler, er viden og teknologi.

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Universalgeni

Desv√¶rre, du kan ikke overbevise mig om at der ikke er et overbefolkningsproblem. Det er udpining af b√•de mennesker, dyr, jord og meget andet – som jeg har n√¶vnt. Du virker kvik, men nej, du kan ikke overbevise mig. Du beh√łver s√•m√¶nd ikke at sammenligne mig med andre i din argumentation. Det √łger ikke din mulighed for at overbevise mig. ūüėČ

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Universalgeni

“I 200 √•r har man f√łrt den her diskussion og vi kommer √•benbart ingen vegne. ” Ja, snakken g√•r og rumpetten sl√•r – eller hvad den nu g√łr – og imens √łges befolkningstilv√¶ksten ekstremt. Et ret godt argument for at tage fat p√• netop befolkningstilv√¶ksten i stedet for blot at kn√¶vre i nye 200 √•r.

Universalgeni
11 years ago
Reply to  Liva

Ok. Du “f√łler”, at der er overbefolkning. Og det kan videnskab jo ikke √¶ndre p√•. S√• er der jo ingen grund til at frems√¶tte flere fakta. Vi kommer alligevel ikke l√¶ngere her. :mrgreen: Jeg vil n√łjes med at snakke om sagen med nogle af de andre her i tr√•den. ūüėÜ

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Universalgeni

universalgeni Nej, jeg tror heller ikke at vi bliver enige vedr. overbefolkningsproblemet. (det synes jeg i √łvrigt heller ikke at vi beh√łver at v√¶re) Jeg synes heller ikke at Vesten i alle tilf√¶lde kan tilbyde at teknologi er den bedste l√łsning. Her t√¶nker jeg f.eks. p√• den m√•de grise bliver behandlet p√• i mega stalde og under transport og p√• at s√• mange mennesker bor i h√łje betonklodser – b√•de her og i mange andre vestlige lande. Under alle omst√¶ndigheder s√• har vi dog vist at det er en fordel for et samfund at begge k√łn har tilstr√¶bt lige muligheder… Read more »

Victor
Victor
11 years ago

Her i nat lossede Noreg 30 irakere ud. Nogle af dem har √•benbart haft fast ophold i landets retssale – det utrolige er, at de ikke er udvist f√łr:

http://www.dagbladet.no/2009/12/06/nyheter/irak/innenriks/innvandring/politikk/9382980/

Universalgeni
11 years ago
Reply to  Victor

Den store trussel er familiesammenf√łring, flygtninge og almindelig indvandring.

JensH
JensH
11 years ago

Og midt i al klima-hysteriet skal vi endnu engang pr√¶senteres for manipulationen om, at Danske kvinder og ikke-vestlige kvinders fertilitetsrate er begyndt at n√¶rme sig hinanden. For det f√łrste er alene opg√łrelsen i ‘ikke-vestlige’ kvinder udtryk for en grov manipulation, og siger intet om den virkelig problematiske muslimske tilv√¶kst af den samlede befolkning. Men denne gang skal medierne pr√łve at skjule over, at det rent faktisk g√•r den helt forkerte vej. Sidste √•r (eller forrige √•r) kom der en statestik som viste, at Danske kvinder havde en fertilitetsrate p√• 1,90 mens ‘ikke-vestlige’ kvinder havde en p√• 1,94. Den seneste viser… Read more »

JensH
JensH
11 years ago

S√• f√•r Danmark ogs√• en massiv tilstr√łmning af disse ‘Anker’-b√łrn, og det i den grad at man alene p√• Sj√¶lland har m√•ttet √•bne 4 nye asylcentre:

http://www.dr.dk/Regioner/Nordvestsjaelland/Nyheder/Holbaek/2009/12/03/145331.htm

Pk
Pk
11 years ago

P.S, Ikke Lena Sundstr√łm.

Pk
Pk
11 years ago

Denne k√łne svenske kvinde jeg skriver om var i Schweiz og i en senere udsendelse
p√• en avis, hvor hun talte med redakt√łren om avisens holdning til Islam .
hun er meget kritisk overfor dem, som er kritisk over for islam.
Set de sidste uger.
Et billed af svensk vanvid, en kvinde, som arbejder for at muslimske mænd tager magten.
SUK.
Har det desværre ikke navnet på denne præmie-svensker.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
11 years ago

“I den senere tid har man kunne se, p√• svtv, en k√łn svensk kvinde k√¶mpe med n√¶b og kl√łr for
islam.”

Nån som vet vem denna kvinna är? Jag ser nämligen inte på tv mer än absolut nödvändigt längre då det mest är skit och hjärntvätt dom spyr ut ändå.

Hans Erling Jensen
11 years ago
Reply to  Robin_Shadowes

Lena Sundstr√łm. Har problem med at finde sig til rette her i norden. Vil ikke sk√¶lde p√• sit hjemland, Korea og ikke heller p√• importlandet Sverige, fordi s√• mister hun jo jobbet med det samme – og hvad er bedre end at br√¶kke sig i sin nabos seng? Det lugter da ikke om en selv dagen efter!

Anna Lyttiger
11 years ago

Der findes mange beviser p√• at Allah er den eneste Gud i universum. Hvis man ser den aftegning, der findes p√• denne gris – p√• billedet – kan man se, at der p√• arabisk st√•r “Allah er stor”.

√Öh√•h√•h√•h√•√•√•√• – Steen, min mave – du m√• ikke bringe den slags links – jeg d√łr af grin!

Og så odinhjælpemig en GRIS! En Hellig Gris?!

Anna Lyttiger
11 years ago
Reply to  Anna Lyttiger

Рden må Hodja have overset?

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Anna Lyttiger

Jeg har h√łrt om “hellige k√łer”, men “hellige grise” ?!?!?

Nu står verden da snart ikke længere; dette må helt klart være
en konspiration imod alle verdens fredelige og tolerante muslimer ūüėČ

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Anna Lyttiger

Hvor står det om den hellige gris, som du citererer, Anna?

Jeg vil da ogs√• gerne se s√•dan en f√¶tter ūüôā

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

OK, har fundet det – bare sl√łv i optr√¶kket i dag LOL

Hans Erling Jensen
11 years ago
Reply to  Anna Lyttiger

Det her virker jo som en ordentlig omgang “griseri”. Hvad bliver det n√¶ste? Kan huske et ugeblad engang – ikke navnet, men det var specielt og en dag stod man og s√• p√• forsiden: “Baby f√łdt med guldtand” – og der var billedet af babyen med en tand i munden – guldtanden, selvf√łlgelig. Det var helt tilbage dengang, hvor PhotoShop l√• i version 3.2 eller noget liges√• latterligt u-digitalt! P√• den anden side set, s√• er den tand nok faldet ud igen, det var jo trods alt en m√¶lketand! Guldm√¶lk fra Arla m√•ske….jeg ved ikke? Men det g√łr jeg heller… Read more »

andreas
andreas
11 years ago

vdr. denne Hassina Ramhadi

“-og bliver man sl√•et ihjel af fundamentalistiske muslimer som f√łlge af at man har v√¶ret en racistisk idiot med hang til at s√•re andres religi√łse f√łlelser, skal jeg sgu v√¶re den sidste til at begr√¶de at det er sket”

En så slet skjult opfordring til at ombringe meningsmodstandere skal man vist være muslim, for at slippe upåtalt af sted med.

HelgeD-H
HelgeD-H
11 years ago

A new Dark Age made more sinister….. gid man kunne f√• en ny Churchill s√• den Politiske Korrekthed kan blive sat p√• porten, s√• islamerne ikke s√¶tter dagsordenen i hverken Danmark eller Europa. Stakkels Schweitz som alene m√• tage slagene for at mods√¶tte sig, at flere minareter opf√łres i Schweitz. St√łrre (nabo)EU-lande som ikke t√łr eller vil st√• sammen for at komme Schweitz til unds√¶tning er s√łlle. Det er som under Muhammed-krisen i februar 2006 med fremgangsm√•den. Har de europ√¶iske topledere ikke l√¶rt af historien √° la 1936-1939 ? Ahmedinejad, Erdogan, Gadaffi, m.fl. er i virkeligheden despoter og banditter af… Read more »

Johansen
Johansen
11 years ago

Angående Hassina Ramhadi

“…..det er da klart at nogle muslimer, der ikke kan besinde sig vil betragte det som ‚Äôselvforsvar‚Äô at g√łre det af med racisterne, selv om det selvf√łlgelig n√¶ppe er en prisv√¶rdig og hensigtsm√¶ssig handling med henblik p√• fremme af interkulturel forst√•else.‚ÄĚ

Ikke kan besinde sig og dræbe mennesker med andre meninger.
Hvad blev der af personligt ansvar og civiliseret adfærd?
Det er noget af en blogger, TV2 har allieret sig med. Hun forekommer mig at være temmelig hjernevasket. Tak for kaffe siger jeg bare!

Hans Erling Jensen
11 years ago
Reply to  Johansen

Det ser ud som om Hassinas mand Abdullah er god ven med Markus Lund, der skrev det der grove indl√¶g p√• Informations blog den 7 april! S√• enten er det et reality show, som signaturen Hassina k√łrer med (“Blog-Reality-World”) eller ogs√• er det s√•adan, at den “altid i Libanon v√¶rende” Abdullah drikker bajere med Markus Lund (jvfr. Hodjas Blog fra samme tid – april 2009).

Men man kan jo aldrig få nok af det sjove!
ūüôā

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Johansen

Tja, hun giver mange gode grunde til at det er en d√•rlig id√© med stormoskeer, hijabs, halal mad og i det hele taget islamisering af vestlige lande. Den religi√łse intolerance og hjernevask er i den grad frast√łdende. Sikke nogle venner minaret avisen P√łlletiken har sig.

trackback

[…] Ref: PI¬†Snaphanen […]

Hans Erling Jensen
11 years ago

Endnu en fantastisk udsendelse p√• svensk TV2, som ikke fors√łger at narre seerne ind i letk√łbte forklaringer, men rent faktisk f√łrer et eklatant bevis for den snigende muslimske magtovertagelse, godt supportet af ledende politikere.

Hele aftenen i Sverige er helliget islam. F√łrst var der “tanterne” i nikab, der mente, at “Islam er for alle mennesker i alle tider”! Basta. Sidenhen kommer der et program – en hel time – om tvangs√¶gteskab! Det er sandelig nye tider her ovre “hinsidan”!

Pk
Pk
11 years ago

I den senere tid har man kunne se, p√• svtv, en k√łn svensk kvinde k√¶mpe med n√¶b og kl√łr for
islam.
Er svenskerne ikke underlige? De √łnsker Islam skal overtage Sverige.
Mon der er giftstoffer i grundvandet i Sverige?
Jeg har ikke nogen anden forklaring.