9
dec
Seneste opdatering: 10/12-09 kl. 0835
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

FĂ„ folkekirkelige klimaklokker

En undersÞgelse, Kristeligt Dagblad har lavet blandt 862 af landets prÊster, viser, at nÊsten 70 procent af landets sogne har valgt at lade kirkeklokkerne hÊnge uberÞrte i forbindelse med klimagudstjenesten i KÞbenhavns Domkirke.Kristne skal have holdninger, men folkekirken som institution skal ikke. TrÊkker vi Gud ind i de her spÞrgsmÄl, ender vi i et korstog mod dem, der er uenige, siger Torben Bramming, sogneprÊst i Ribe Domsogn, der ogsÄ er imodinitiativet. Danske kirker siger nej til klokkeringning for klimaet.

UK: Sejr, eller Pyrrhussejr for ytringsfriheden?

I et land der dagligt byder pĂ„ groteske historier om drakoniske metoder anvendt mod den oprindelige befolkning, er dette et lille lyspunkt. Vi mĂ„ afvente og se om det fĂ„r videre konsekvenser pĂ„ nogen mĂ„de, men tilbage stĂ„r et hotelejerpar med en forretning der mĂ„ske er Ăždelagt. Sager som disse har derudover en effekt pĂ„ det Ăžvrige samfund, idet man kunne sige at det ‘puts the fear of Allah’ i folk, der uvĂŠgerligt vil opfatte det muslimske samfund som letantĂŠndelige og -krĂŠnkede, og som derfor skal behandles med ‘respekt’. Ekstremismeefterforskeren David Gaubatz taler om sager som denne som et led i en “conditioning process”, her med udgangspunkt i den sĂ„kaldte “flying imams case” i USA, hvor en gruppe imamer foranstaltede en rĂŠkke provokerende situationer i en lufthavn, hvorefter de sagsĂžgte de borgere der anmeldte dem:

[…] One was the ‘Flying Imam case’ in which several Imams began praying loudly at an airport and then caused disruptions on a plane. This was merely a ‘hoax’ in order for the Imams to instill fear into the public, and by later suing the airlines and threatening the innocent people who reported their suspicious activities. This tactic by Islamic leaders and CAIR (Muslim Brotherhood) in regards to terrorism is called a ‘conditioning process’. One is simply ‘softening’ their enemy to conform to later demands. […] CAIR’s Strategy of Deception

Vi ved ikke om den pĂ„gĂŠldende britiske muslima forsĂŠtligt har spillet offerkortet med sĂ„danne strategiske overvejelser i baghĂ„nden. Det er slet ikke sikkert at hun har. Men i og med at offerrollen er en del af islams “hele pakke”, er det mĂ„ske ogsĂ„ irrelevant. Sager som disse vil poppe op med formentlig kortere og kortere intervaller i Europa i resten af vores levetid. Effekten bliver som var den kalkuleret af Broderskabet eller andre, sĂ„ lĂŠnge ingen vĂŠgtige spillere slĂ„r i bordet og siger stop (LFPC).

Christian hoteliers accused of insulting a Muslim guest for wearing the hijab and berating her for her beliefs were dramatically cleared this afternoon. Benjamin and Sharon Vogelenzang denied using threatening, abusive or insulting words which were religiously aggravated against white British Muslim convert Ericka Tazi, 60.

District Judge Richard Clancy, who heard the case in the absence of a jury, told the couple that religion and politics was the ‘tinderbox which set the whole thing alight and it would appear because of strongly entrenched positions that is what has happened here’.

Explaining his reasons for dismissing the case, he said Mrs Tazi’s claim that she was verbally attacked by the couple for up to an hour had not been borne out by other prosecution witnesses, who suggested that any discussions lasted around seven minutes. […] ‘Freedom of speech’ victory as Christian hoteliers are CLEARED of insulting Muslim woman as judge slams her evidence

Ny “chokerende” rapport: EuropĂŠerne er onde og racistiske

Vi bliver fĂžrst “chokerede” den dag europĂŠiske rettighedsorganisationer ikke har noget at udsĂŠtte pĂ„ europĂŠerne. Dette har dog lange udsigter, og vil krĂŠve et ukendt omfang af drakoniske og totalitĂŠre indgreb mod samme europĂŠere. Den multikulturelle idyl der jo ellers skulle vĂŠre en slags naturtilstand, synes pokkers svĂŠr at nĂ„ frem til. Man skal dog her ikke glemme, at europĂŠerne for sĂ„ vidt pisker sig selv med skorpioner, idet de igen og igen vĂŠlger politikere der stadfĂŠster misĂšren og kaster penge efter folk som KjĂŠrum. Der er en ganske enkel tilgang til jammeret her: SĂ„ lĂŠnge den ilde behandlede omverden sĂŠtter alt pĂ„ spil for at komme hertil er vi sĂ„mĂŠnd ikke sĂ„ slemme. FĂždderne peger imod os, ikke vĂŠk. LĂŠngere er den ikke (LFPC).

Etniske minoriteter i EU-landene er udsat for diskrimination, der har nĂ„et “chokerende” hĂžjder. Det konkluderer en ny rapport fra EU’s Agentur for GrundlĂŠggende Rettigheder (FRA). […]

Romaer er den gruppe, der er hĂ„rdest ramt, fulgt af afrikanere fra lande syd for Sahara og nordafrikanere. – Resultaterne afslĂžrer chokerende beviser pĂ„ den diskrimination, minoriteter stĂ„r over for i hverdagen, lyder det i rapporten. […]

– Jeg har arbejdet med menneskerettigheder i 25 Ă„r, og jeg var overrasket over diskriminationens omfang og manglen pĂ„ registrering, siger Morten KjĂŠrum, direktĂžr i EU’s Agentur for GrundlĂŠggende Rettigheder. Diskrimination har nĂ„et “chokerende” hĂžjder

For “vĂŠrdikonservativ” til FN i KĂžbenhavn

VĂ€rlden Idag er en lille kristen avis, blandt andet kendt for Nuri Kinos prisbelĂžnnede reportager:

“Er ansökan uppfyller inte vĂ„ra kriterier.” Det beskedet fick Maggie Thauersköld Crusell efter att hon försökt bli godkĂ€nd för att bevaka klimatkonferensen UNFCCC i Köpenhamn för VĂ€rlden idag. Tidningsredaktionen kontaktade Paulina Kubiak, ackrediteringsansvarig vid UNFCCC, som pĂ„ tisdagen efter ett lĂ€ngre samtal, Ă€ndrade det tidigare beslutet. Men det nya beskedet satt hĂ„rt inne. Paulina Kubiak förklarade att hon inte fattat det första beslutet, men att hon trodde det pĂ„verkats av att Wikipedia beskriver VĂ€rlden idag som en vĂ€rdekonservativ kristen tidning. Kriterierna för deltagande media innebĂ€r bland annat att de inte ska vara opinionsdrivande, förklarar hon. De ska ocksĂ„ ha fokus pĂ„ internationella nyheter och en betoning pĂ„ klimatfrĂ„gor.Under samtalet tittar Paulina Kubiak nĂ€rmare pĂ„ VĂ€rlden idags hemsida, och lĂ€ser dĂ€r att chefredaktören Felicia Svaeren uttalar sig om att tidningen vill stĂ„ för kristna vĂ€rden. Det ses ocksĂ„ som ett problem.- Ni Ă€r inte som till exempel New York Times, ni har en viss infallsvinkel, sĂ€ger hon. Nekades ackreditering – nu slĂ€pps VĂ€rlden idag in, Kristen tidning stoppad i Köpenhamn.

Slaget om muslimerna

Lige sÄ diskuteret Evin Rubars dokumentar forleden har vÊret pÄ svenske blogs, lige sÄ lidt har den vÊret det i main stream medierne. Jeg finder en (1) artikel om den, Dilsa Demirbag Stens. Nu foreligger den pÄ You Tube:

Evin Rubars dokumentĂ€r Slaget om muslimerna – SVT i söndags – Ă€r en smĂ€rtsam men pedagogisk redogörelse för hur identitetspolitiken lĂ€mnat fĂ€ltet fritt för odemokratiska grupper och strömningar; i filmen skildras hur tydligt islamistiska grupper framstĂ€lls som representanter för alla Sveriges muslimer.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
barfbag
barfbag
11 years ago

http://opr.princeton.edu/popclock/ Apropos “FĂždderne peger imod os, ikke vĂŠk.”Dette URL-link giver en fornemmelse af befolkningspresset. Venstreklik pĂ„ “Click here”, og et lille vindue (krĂŠver Javaprogram) med et verdensbefolkningsur kommer til syne. Jeg plejer nĂŠsten altid at have dette verdensbefolkningsur i gang pĂ„ min skĂŠrm, sĂ„ har jeg et tydeligt overblik over, hvor mange ville benytte sig af tidligere Radikale Venstre-minister (2000 – 2001) og nuvĂŠrende redaktĂžr pĂ„ Politiken Britta Bay Bundegaards forslag om vidt Ă„bne landegrĂŠnser i hele Verden.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
11 years ago

SĂ„ var vi tillbaka dĂ€r igen. SĂ„ hĂ€r borde vi behandla alla gnĂ€lliga mohammedaner. 😀

http://www.youtube.com/watch?v=yfl6Lu3xQW0

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Morten KjĂŠrum & co. spurgte i vinden og fik det svar de Ăžnskede sig – surprise, surprise 😉 http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/349105:Udland–Udbredt-diskrimination-af-mindretal-i-EU Udbredt diskrimination af mindretal i EU 09. dec 2009 21:00 Indvandrere og andre minoriteter i Europa er udsat for udbredt diskrimination, viser ny rapport. De fleste melder ikke diskriminationen Ritzau Etniske minoriteter i EU-landene er udsat for diskrimination, der har nĂ„et “chokerende” hĂžjder. Det konkluderer en ny rapport fra EU’s Agentur for GrundlĂŠggende Rettigheder (FRA). I undersĂžgelsen er 23.000 mennesker fra alle 27 EU-lande blevet spurgt om deres oplevelser af diskrimination. Konklusionen er, at indvandrere jĂŠvnligt diskrimineres inden for alle aspekter… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago
Egtvedpigen
Egtvedpigen
11 years ago

Husker I det kristne hotelpar fra Liverpool? De vandt!!

‘Freedom of speech’ victory as Christian hoteliers are CLEARED of insulting Muslim woman as judge slams her evidence

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1234509/Hoteliers-cleared-insulting-Muslim-guest-wearing-hijab-breakfast.html

LFPC
11 years ago
Reply to  Egtvedpigen

Fantastisk, og sÄ i Orwellstaten Storbritannien.

Egtvedpigen
Egtvedpigen
11 years ago
Reply to  LFPC

Ja, det er ikke til at tro! FĂžrst Schweiz og nu England:-) Common sense will prevail!!!

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Egtvedpigen

Fedt! – at lĂŠse kommentarerne indgyder masser af hĂ„b om,
at PK-idiotiet kan bremses, inden det er alt for sent.

Velkommen tilbage, Miss. M –
jeg var helt bange for, at du havde forladt os 😉

Egtvedpigen
Egtvedpigen
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Nej, jeg har skam lést med! Jeg har bare haft for travlt til at skrive 🙂

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Egtvedpigen

NĂ„, sĂ„ er jeg mere rolig 🙂

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago
Victor
Victor
11 years ago

Jov – Liva.

RÞdt hÄr.

http://www.youtube.com/watch?v=w2C_aE0MQjY

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Victor

Haha.. Vi har flere i familien og tilbage i flere generationer og familiegrene, sĂ„ vi kender til alt hvad der har med ‘irsk hĂ„rfarve’ og omtale af samme at gĂžre. 🙂

Liva
Liva
11 years ago

Ret skal vÊre ret. NÄr der kommer lidt fornuft fra den ellers sÄ islam-konservative venstreflÞj, sÄ skal den have ros:

“SF Ă„bner nu for at stemme for en lov, der forbyder muslimske kvinder med mĂ„nedskort at beholde burkaen pĂ„, nĂ„r de stiger pĂ„ bussen.”

h t t p://www.berlingske.dk/politik/sf-vil-lovgive-mod-burka-i-busser

SelvfÞlgelig skal alle kvinder i Danmark kunne kÞre i bus med ansigtet og hÄr synligt. Og selvfÞlgelig skal buschauffÞrer kunne se kvinder i Þjnene. Og selvfÞlgelig skal kvindelighed og hÄr ikke vÊre tabu i det offentlige rum.

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Liva

Men mere helhjertet er SF sĂ„ heller ikke, nĂ„r det gĂŠlder kulturel og religiĂžs ‘teltning’ af kvinder. SĂ„ledes siger en kvindelig SF’er angiveligt om burka og niqab debatten i folketinget:

“SF’s ordfĂžrer, Karina Lorentzen Dehnhardt, kaldte debatten spild af Folketingets tid, nĂ„r der var langt vĂŠsentligere spĂžrgsmĂ„l pĂ„ dagsorden ved klimakonferencen i Bella Center, fĂ„ kilometer fra Christiansborg.”

h t t p://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/348956:Danmark–Skrappere-kurs-paa-vej-over-for-burkaer?page=2

Med henvisning til Den store klima Bastian kan vi jo lade vĂŠre med at debattere noget som helst, ikke sandt..

Victor
Victor
11 years ago

Poul Friis har netop nu en samtale med fru godsejerinde Britta Schall Holberg om minaretforbud, de Ă„nde og intolerante danskere og sĂ„ videre. HĂžr den – og vend sĂ„ lige skrĂ„en, nĂŠste gang alle halal-hippier bliver gjort til venstreorienterede.

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Victor

Det er bestemt ikke nogen fornÞjelse at se at ogsÄ Venstre fÞrer moske og halal politik.

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Victor

Jeg synes nÊsten at ordet halal-hippier er for positivt. Betegnelsen halal-undersÄtter dÊkker bedre, synes jeg.

Victor
Victor
11 years ago
Reply to  Liva

Du har ret: Britta Schall var en vaskeĂŠgte dhimmi. Og hun nĂžd det. Men igen: Hvis dit udgangpunkt – som hendes – er en sandreligion, sĂ„ er det altsĂ„ op ad bakke at fĂ„ dem til at udvikle en rygrad.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Victor

Jeg hĂžrte hende ogsĂ„ – der er vist helt lukket ned for centralprocessoren oppe pĂ„ Ăžverste etage i hendes tilfĂŠlde:-) Hun er helt ufatteligt naiv og uvidende at hĂžre pĂ„ – kender intet til realiteterne og om, hvordan islam konstant stiller nye krav, nĂ„r fĂžrst man begynder at give muslimerne sĂ„ meget som en lillefinger. De oplever det bare som endnu en svaghed hos os vantro, som naturligvis straks bĂžr udnyttes maksimalt. Se fx. pĂ„ hvordan S-politikere nu i ramme alvor begynder at gĂ„ ind for at tillade de ubĂŠrlige bĂžnneskrĂ„l fra minaraten ved en moskĂ© i Slesvig (Rendsburg?) –… Read more »

Hans Erling Jensen
11 years ago

Godt sendt Steen!
Kanonudsendelse.
Idioter findes over det hele!
deres medhjĂŠlpere er dog de vĂŠrste!