21
dec
Seneste opdatering: 21/12-09 kl. 1919
66 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det fremg√•r ikke hvad Zubair Butt Hussain¬†og Abdul Wahid Petersen sagde, mens iranere i Danmark og venner af Israel demonstrerede mod hans tilstedev√¶relse, men Ahmadinejad sagde: Wrath of hegemonic powers due to Islamic revival. They know very well that will those who lost the Middle East, and actually loose the whole world. Hussains, Petersens og Zakias respektive foreninger bem√¶rker ikke det lille topm√łde.¬†Det forlyder ogs√• at Ahmadinejad¬†“har afholdt en banket med iranere, der bor i Danmark og Skandinavien,” som i al fald ikke kan have v√¶ret disse: Protests against Ahmadinedjad in Copenhagen, Copenhagen against Ahmadinejad.

Synet af hans gangstere for enden af bordet gav lyst til at genh√łre denne ¬†fra K√łbenhavn i september: The Islamic Republic is a triple lie: It¬īs not a republic, it¬īs not islamic and its not Iran.‚ÄĚ (De officielle fotos her:¬†Trip to Denmark- Meeting with Denmarki Muslims.)

5516555157

(fra venstre: Majid Tim Zakaria, Abdul Wahid Reino Pedersen, Nadeem Niwaz, Zubair Butt Hussain.)

Da Ahmadinejad kom til byen

“For en verden uden fascisme og nazisme…..”. ordene faldt forleden i en demonstration i K√łbenhavn, arrangeret af diverse venstrefl√łjsgrupper. Demonstrationen blev afholdt i protest mod et bes√łg i K√łbenhavn af den islamiske republik Irans pr√¶sident Mahmoud Ahmadinejad. Hvorfor n√¶vner de ikke islamisme eller islam, t√¶nkte jeg, mens jeg i bidende kulde hastede mod H√łjbro Plads og endnu en demonstration mod Ahmadinejad. Den var arrangeret af Dansk Zionistforbund, European Union of Jewish Students og Stop the Bomb. Helle Merete Brix

De enkle kendsgerninger og argumenter, 3

Dagens debattip er indlysende og oplagt, men n√¶vnes netop derfor. Vi tager sondringen mellem islam og muslimer, alts√• trossystem kontra mennesker af k√łd og blod, som en selvf√łlge. Dette er imidlertid p√• ingen m√•de nogen selvf√łlge uden for blogdebatternes verden, og sammenblanding fra vores modparters side kan b√•de skyldes manglende refleksion som bevidst manipulation. Vi s√• for nylig dette i grel udfoldelse, da SDs formand fik tildelt taletid i svenske medier. Partiets islamkritik blev med overv√¶ldende konsensus formuleret som at han anser muslimer for en trussel. Jesper Langballe trak jo ogs√• herhjemme Birthe R√łnn Hornbech i retten over sidstn√¶vntes fejlcitering af ham efter samme opskrift.

Sondringen er vigtig for os at fastholde, fordi frav√¶ret af den alts√• bruges til at h√¶nge os ud for hetz mod mennesker af k√łd og blod – og mennesker er jo s√• forskellige. Men vores islamkritik handler, i mods√¶tning til denne karikatur, om trossystemets p√•virkning af v√¶rtssamfundet, og denne effekt oph√¶ves ikke af enkeltindividers h√¶derlige sindelag – og vi bestrider heller ikke enkeltmuslimers mulighed for at v√¶re gode og velmenende mennesker. Det er s√•ledes h√łjst t√¶nkeligt at en meget stor andel af muslimske borgere i Tyrkiet, Mellem√łsten under √©t, eller Indonesien, ikke har problemer med deres vantro medborgeres rettigheder, men dette √¶ndrer ikke ved at Tyrkiet i dag er 99% muslimsk, for 100 √•r siden var der op imod 30% kristne, Mellem√łsten oplever samme nedgang, fra omkring 20% kristne for 100 √•r siden, til omkring 5% i dag, og i Indonesien kan centralregeringen ikke forhindre p√łbelangreb (incl. kvinder og b√łrn) p√• kirker, eller indf√łrelse af lokal steningsstraf.

Trossystemet har en √łdel√¶ggende effekt p√• sine omgivelser. Voldspotentialet og islamisk dogmatik g√•r i √©n retning, og disse er os fjendtligt stemt. Der er s√•ledes ikke modsvarende st√¶rke militser af moderate muslimer der k√¶mper for vantros rettigheder,¬† afskaffelse af sharia og indf√łrelse af sekul√¶rt demokrati. Kristne og andre mindretal har heller ikke et voldspotentiale i ryggen der over tid tr√¶kker i modsat retning. Pointen er, at vi ikke kan satse vores fremtid p√• enkeltindividers gode vilje (LFPC).

Med et fingerknips fra en imam

For et √•r siden rasede ¬†intifada-lignende forhold i Roseng√•rd i Malm√ł gennem et par uger, du pludselig stoppede fra den ene time til den n√¶ste. I dag dukker der en baggrundsartikel op i Sydsvenskan, der m√•ske ogs√• forklarer Malm√ł politiets forbavsende passivitet ved den demonstration, vi overv√¶rede p√• Stortorget et par uger senere. Bag kulisserne trak blandt andet Det Muslimske Broderskab i tr√•dene. “Det viktigaste var att beh√•lla Sveriges rykte”, Polisens kapitulation f√∂r islamisterna.

Forord: Ole Birk og Lars Hedegaard i Deadline  i aften

De to skal diskutere interviewet med Lars Hedegaard her på bloggen forleden i Deadline i aften. Historikeren Torben S. Hansen har kommenteret Ole Birk Olesens indvendinger imod det:

Glem Karl Marx og 68-ideologien i denne sammenh√¶ng. I stedet skal du tilbringe mange m√•neder kun omgivet af muslimer. Det er ikke nok at tale med nogle af imamer eller en taxachauff√łr. Du skal tr√¶nge helt ind i privatsf√¶ren og stille de relevante – d.v.s. pinlige – sp√łrgsm√•l. Ofte vil det v√¶re umuligt som mand at tale med kvinderne, men kontakt med muslimske m√¶nd er absolut en realistisk procedure. Det er lige meget, om du rejser til Damaskus, Lahore eller Vollsmose eller en Pariser-forstad. Du skal sp√łrge m√¶nd og drenge om deres erfaringer med homoseksuel voldt√¶gt og om incest. Dern√¶st skal du ops√łge krisecentre for kvinder. Her skal du tale med s√•vel ofrene som personalet. Afsluttende kunne du fordybe dig i den foreliggende litteratur. Da du m√• formodes at kunne orientere dig, vil jeg n√łjes med et par navn: Bukharis hadith-samling fra en fjern, men meget n√¶rv√¶rende fortid, og Jan Goodwin fra 1990’erne. Ayaan Hirsi Ali og Wafa Sultan kender du. Men der er en lang liste af muslimske og eksmuslimske kvinder, der omtaler de emner, kun ganske f√• vestlige akademikee t√łr r√łre ved. S√łg et forskningstipendium til unders√łgelse af eksotiske stammefolk i Sydamerika eller p√• Ny Guinea, og du har gode chancer. Hvis du s√łger om midler til at studere privatsf√¶re blandt muslimer i K√łbenhavns nordvestkvarter eller Gellerup, er du n√¶sten sikker p√• afslag. Har du bem√¶rket, at Benny Lihme og de andre behandlere foruds√¶tter, at b√łrn og unge er som ubeskrevne blade, n√•r skolepsykologer og politi konfronteres med dem? Opv√¶kstvilk√•r blandt de √¶dle vilde er simpelthen tabu. Ingen m√• r√łre dette emne. Du t√łr ikke. CEPOS t√łr ikke. Ministerierne t√łr ikke. Kommunerne t√łr ikke. S√•dan er det i resten af Vesten – inkl. USA’s forsvar. Midt i stuen st√•r en elefant, men p√¶ne mennesker n√¶gter at tale om den.

For syv eller otte √•r siden hyrede den offentligt finansierede forening Sex og Samfund kulturpsykologen Kirsten Damgaard til at interviewe herboende unge muslimer om deres seksuelle vaner og forestillinger. Problemet var blot, at Sex og Samfund kendte svaret p√• arbejdets overordnede sp√łrgsm√•l – nemlig at alle problemer skyldes de racistiske danskere. Da det s√• viste sig, at unders√łgelsen ikke levede op til foreningens forventninger, blev Damgaard fyret. OBO har s√• vidt vides ikke tilkendegivet nogen forargelse over dette tilf√¶lde af ideologisk betinget sabotage af relevant forskning – endnu et blandt mange. Det er ikke kun s√•kaldte klimaforskere, der snyder, lyver, fordrejer og fortier.

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

66 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Flere end hver fjerde dansker, 27 procent, er nemlig parat til at sende danske landsoldater i krig mod Iran, og det g√łr danskerne mere risikovillige end b√•de amerikanerne, briterne, tyskerne og vores nordiske br√łdre i Norge og Finland. Man klasker sig lidt p√• l√•rene af grin samtidigt med at man duperes af den danske krigsenthusiasme. Second to none.Alle undtagen Zubair Butt Hussain og imam Stenings-Petersen vil tilsyneladende personligt g√łre det af med Mahmoud Ahmadinejad, viljen fejler virkelig ikke noget. (Se Mahmoud, Abdul og Zubir.) […]

PeterK
PeterK
10 years ago

Ja, ja. Så forsvandt Niklas. Det ER også lettere at stå og råbe op henne i ungdomsklubben, end her hvor man får kamp til stregen.

PeterK
PeterK
11 years ago

√ėh, Niklas, vil du godt vise mig lige pr√¶cist hvor det er Islam forbyder tvangs√¶gteskaber. Hadit henvisning eller koranvers. S√• skal jeg til geng√¶ld vise dig hvor smart man tillader prostitution, som ellers er strengt forbudt.

Orca
Orca
11 years ago

Muslimerne ville aldrig tillade kristen invandring i deres lande. Hvorfor er vi så godtroende at vi tillader dem at invadere os?

Anna Lyttiger
11 years ago
Reply to  Orca

Troen p√• “Den hvide Mands Byrde”?

Olieaftaler?

Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

For√łvrigt mener jeg den type √¶gteskaber er forbudte herhjemme. Men om det samme g√¶lder for de muslimske indvandrerfamilier aner ikke . Men at disse typer af √¶gteskab herhjemme i Danmark oprettes ved hj√¶lp af Sharia¬īen og sanktioneres af imamen er en mulighed. Folk SKAL jo ikke lade sig vie p√• R√•dhuset /Kirken for at indg√• i et √¶gteskab idag. Vi kan n√łjes med at flytte sammen og udadtil optr√¶de som √¶gtef√¶ller. Muslimerne vender nok en tur rundt om en af de skjulte Sharia-domstol vi har her i Danmark og f√•r dermed deres √¶gteskab islamisk lovliggjort og “velsignet” af deres imam.… Read more »

Morten - - -
11 years ago
Reply to  Vivi Andersen

F√¶tter-kusine-√¶gteskaber har en social baggrund. Ogs√• i dag handler de tit om at f√• brormands s√łn ind i landet. Og f√łr i tiden gjaldt det om at beholde familiens ejendom, indenfor familien. De to f√¶dre, der aftalte √¶gteskabet var jo br√łdre.

Uden ovenstående motiver taber denne type ægteskab mening. Og så vil de forsvinde.

– – –

Universalgeni
11 years ago
Reply to  Vivi Andersen

Nej, forbudt er det desv√¶rre ikke. Vi har kun f√¶tterkusinereglen, der siger, at der som udgangspunkt skal gives afslag til familiesammenf√łring, hvis personerne er i n√¶r familie. Bor man her allerede, er der ingen hindringer. Og s√• er der jo den ber√łmte taqiyya. Men muslimer fupper jo da ikke danske myndigheder, vel???

Anna Lyttiger
11 years ago
Reply to  Universalgeni

http: //www.manan.dk/noter/notedoktor/erik_genetik.pdf

Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

Universalgen

De negative resultater der kan komme ud af f√¶tter-kusine / onkel-niece √¶gteskaber f√•r ogs√• livslang betydning for samfundet, √łkonomisk og p√• andre m√•der.

Disse √¶gtef√¶llers b√łrn har en langt st√łrre muligheder, end “normale” √¶gtef√¶llers b√łrn, for at v√¶re f√łdt med en d√•rlig begavelse.

At der tillige optr√¶der risici for, at b√łrn af s√•danne √¶gteskaber viser sig ogs√• at have medf√łdte legemsskader, der livslangt vil v√¶re omkostnings tunge for det offentlige og ikke mindst v√¶re meget sv√¶r at leve med for den enkelte, der har disse skader, er trist.

Niklas
Niklas
11 years ago

Hvad er din kilde til dette? “man regner med”?? der er 1,3 procent arabere i Danmark. Hvad er en stor del?

Alle tvangsægteskaber er vel voldtægt hvis den ene part ikke har lyst.

Men Islam FORBYDER tvangsægteskaber

Universalgeni
11 years ago
Reply to  Niklas

Her er eksempelvis en artikel, der siger at det er halvdelen i Golf-landene: h ttp://www.thenational.ae/apps/pbcs.dll/article?AID=/20091218/FOREIGN/712179864/1002/foreign

En anden med 60 pct. i Saudi Arabien: h ttp://www.idag.no/aktuelt-oppslag.php3?ID=7461

Ud over medf√łdte misdannelser af kroppen, er der masser af andre skader. Medicinske sygdomme, retardering, psykiske sygdomme og sm√• handikap som indl√¶ringsvanskeligheder. Eksempelvis har hver fjerde pakistaner sukkersyge. Samme med hver 12. tyrker. h ttp://www.ugeskriftet.dk/portal/page/portal/LAEGERDK/UGESKRIFT_FOR_LAEGER/TIDLIGERE_NUMRE/2004/UFL_2004_49/UFL__2004_49_46027

En til: h ttp://www.alarabiya.net/articles/2009/09/22/85765.html

Universalgeni
11 years ago
Reply to  Universalgeni

Det med hver 4. og hver 12. drejer sig om herboende pakistanere og tyrkere. N√•r s√• mange af dem er p√• f√łrtidspension, er det fordi, de er syge. Man skal tage aldersfordelingen i betragtning. De fleste af dem er b√łrn og unge, der ikke har udviklet sygdommen endnu. Med andre ord: det bliver meget v√¶rre. Og du og jeg betaler…

Universalgeni
11 years ago

N√•r man tager i betragtning, hvor udbredt det tvungne f√¶tter-kusine√¶gteskabet er, har Hedegaard jo ret. Og andre former for tvangs√¶gteskab med et familiemedlem. Onkel-niece. Det ER voldt√¶gt. Man regner med, at det er omkring 60 pct. af alle arabiske √¶gteskaber, der er f√¶tter-kusine. En stor del af de √łvrige √¶gteskaber er liges√• tvungne eller “arrangerede”.

JensH
JensH
11 years ago

@Liva

For at v√¶re helt √¶rlig s√• fryder jeg mig over, at sossen Lisbeth Knudsen f√•r lov at stege i det Saudi Arabiske fedt. Det burde vel egentlig v√¶re en √łjen-√•bner for hende, der som bekendt fyrede Lars Hedeg√•rd fra klummen ‘Groft Sagt’. Men nej, og resten af Berlingske Tidende er heller ikke v√•gnet op. Det er lidt bem√¶rkelsesv√¶rdig, at de tre der har forlade Trykkefrihedsselskabet, (Kathrine Lille√łr, S√łren Pind og Naser Khadar), alle tre er bloggere p√• Berlingske.dk, ikke sandt??

Universalgeni
11 years ago

Netop. Det er en fors√łmt taktik at latterligg√łre “profeten”. Muslimer burde provokeres til at forlade islam. S√•dan at man en sk√łnne dag slet ikke kan v√¶re bekendt at v√¶re muslim.

JensH
JensH
11 years ago

@Universalgeni

Jeg har selv g√•et med tanken, specielt n√•r jeg ser hvordan venstrefl√łjen tilplasterer byerne med deres plakater og klisterm√¶rker. Man burde altid have et par klisterm√¶rker af Kurt Westerg√•rds Muhammed-tegning liggende i inderlommen n√•r man bev√¶gede sig ud i det offentlige rum, og n√•r s√• lejligheden b√łd sig lige lynhurtigt sm√¶kke et klisterm√¶rke op. Vi kunne jo kalde det ‘civil lydighed’ ligesom venstrefl√łejn plejer at g√łre. Men t√¶nk hvis en s√•dan ‘kampagne’ k√łrte over hele landet. Medierne, erhvervslivet og politkerne ville g√• helt grassat over denne ‘uanst√¶ndige opf√łrsel’.

Universalgeni
11 years ago

Vi mangler klistermærker med muhammed-karikaturer på. Altting burde plastes til med den slags. http://i48.tinypic.com/1qfy93.gif

Liva
Liva
11 years ago

OT

Danske aviser der ikke overholder udenlandske teokratiske love risikerer at komme i fedtefadet hos religi√łse machom√¶nd.

“Saudiarabere forts√¶tter sag mod Berlingskes chef ”

h t t p://www.berlingske.dk/danmark/saudiarabere-fortsaetter-sag-mod-berlingskes-chef

Det var √•benbart ikke nok at erkl√¶re at den danske avis allern√•digst vil overholde udenlandske religi√łse love og ikke mere trykke muhammedtegninger.

Varmt konservativ (kr)
Varmt konservativ (kr)
11 years ago

Lite trendspaning inf√∂r 2010: 1. V√§nstern kommer att koppla ett √§nnu starkare grepp om milj√∂r√∂relsen f√∂r att dra till sig “gr√∂na” v√§ljare. Vi kommer ocks√• att f√• se f√∂reningar med namn som “Gr√∂na Muslimer” eller “Muslimer mot milj√∂svineriet”. 2. Efterfr√•gan p√• moderata muslimer √§r p√• stark uppg√•ng. V√§nstern och MB har insett att argument som “Vi kan inte dra alla √∂ver en kam” inte l√§ngre √§r h√•llbara. Det m√•ste helt enkelt g√∂ras tydligt att det verkligen finns en stor grupp muslimer som √§r moderata. Jag gissar att utbud och efterfr√•gan kommer att m√∂tas p√• s√• s√§tt att det kommer att… Read more »

Varmt konservativ (kr)
Varmt konservativ (kr)
11 years ago

Mette,

Intressant att du n√§mner klimatr√§ttf√§rdigheten. Jag uppfattar inte klimatpaniken som en √§ngslig reaktion p√• en allm√§n oro, utan som en mycket medveten strategisk opinionskamp fr√•n v√§rldens mediav√§nster f√∂r att avleda uppm√§rksamheten fr√•n den p√•g√•ende islamiseringen. Extremv√§nstern har inte gett upp, trots Berlinmurens fall. Islam √§r v√§nsterns slutliga l√∂sning p√• borgarfr√•gan och problemet med den v√§sterl√§ndska “arbetararistokratin” (jfr Gottfred Appels KAK/KUF p√• 60-80-talen). N√§r skepcisen mot islam √∂kar i v√§stv√§rlden √§r det n√∂dv√§ndigt att hitta andra fr√•gor att utm√•la som allvarligare. Klimatfr√•gan √§r absolut inte oviktig, men det √§r inte bevisat att den √§r akut.

Per
Per
11 years ago

Fordi det er bekvemmeligst for ham. Ingen interesse overhovedet. Men en vældig bekymring.
Vi bekymrer os i det hele taget alt for meget om hinanden ! Hvis vi som danske ikke kan f√• dem(muslimer) til at s√łge andre gr√¶sgange, har vi svigtet vores ansvar overfor os selv.

Balder
11 years ago

‘‚ÄúMindst 20 l√¶rere ventes i dag at m√łde op i Odense Domhus, hvor en 33-√•rig mand med pal√¶stinensisk baggrund st√•r tiltalt for at have overfaldet en af deres kolleger p√• Abildg√•rdskolen i Vollsmose den 21. oktober, skriver Fyens Stiftstidende. Ud over de 20 fra skolen, opfordrer Odense L√¶rerforening medlemmer fra byens √łvrige skoler til at g√łre det samme.‚ÄĚ’

Se også her:

YouTube: Vollsmose: Rabih Abou Khamis, Pal√¶stinenser – d√łmt for voldeligt overfald p√• l√¶rer p√• Abildg√•rdskolen

Rabih Abou Khamis, bistandsklient der ikke snakker et ord dansk, er ganske utilfreds med dommen, som han vil anke.

Gunnar Biering
Gunnar Biering
11 years ago
Reply to  Balder

Men ingen stiller det grundl√¶ggende sp√łrgsm√•l: Manden er pal√¶stinenser, taler ikke dansk, har ingen – heller ikke arbejdsm√¶ssig – tilknytning til Danmark. Hvorfor opholder han sig overhovedet her og ikke hjemme i Mellem√łsten? Han vil sikkert helst v√¶re her, men hvad er det danske folks interesse i det?

pap
pap
11 years ago

Ole Birk Olesen er et fjols.

Karsten
Karsten
11 years ago

To korte kommentarer 1) Abildg√•rdsskolen Har I da alle overset at l√¶reren som blev sl√•et af en for√¶ldre er fra – Marokko. Og at han har f√•et 6 m√•neders ubetinget f√¶ngsel handler nok mere om at man ikke vil finde sig i at l√¶rere bliver sl√•et p√• end at manden der slog er pal√¶stinenser, og dermed muslim. Men hov, der findes alts√• ogs√• kristne pal√¶stinensere… 2) ja, for 100 √•r siden var der mange kristne i Tyrkiet. De hed armenere. De udgjorde et sted mellem 1,5 million til 3 millioner af befolkningen. Og var det muslimerne, der slog dem ihjel.… Read more »

Gunnar Biering
Gunnar Biering
11 years ago
Reply to  Karsten

> Karsten:
1. Abildsgårdsskolen.
Hvad vil du med dette? Det har da ingen tilknytning til noget her på bloggen? Og ingen kan da være uenige i det, du skriver?

2. Tyrkiet.
Det armenske folkedrab fandt sted i 1915-17. Kemal Atatyrk blev f√łrst pr√¶sident i 1923???
Du overser ogs√• 1-1¬Ĺ million (kristne) gr√¶kere, der boede i Lilleasiens vestligste del. De blev fordrevet/folkeflyttet i starten af 1920’erne.

Sekul√¶rt demokarti i Danmark: Du ordkl√łver.

Mosemanden
11 years ago

OT

“H√•rde straffe til rum√¶nsk morderbande”
16:30 | 21. december 2009 Irritation.dk

10 √•rs f√¶ngsel ved Retten i Horsens til hovedmanden i en rum√¶nsk hjemmer√łverbande. R√łveriet kostede 76-√•rig mand i Skovby livet. De andre fik ogs√• h√•rde straff . (?)

Politiken den 18/12 “Krav om 15 √•r til hjernen bag Skovby-hjemmer√łveri”

76-√•rig pensionist d√łde. Anklageren kr√¶ver maksimumstraf til planl√¶ggeren.

Er det en to tredjedele p√• b√•de strafudm√•ling og afsoning hvis man er EU r√łver ?

Morten - - -
11 years ago

Jeg ved ikke, om Hedegaard har ret. Men jeg ved, at Olesen har uret. Ole Birk Olesen overf√łrer fra sig selv til muslimerne, n√•r han sl√•r ud med armene og sp√łrger, om islam da virkelig skulle have afskaffet noget s√• grund-menneskeligt, som den betingelsesl√łse for√¶ldrek√¶rlighed. Det er n√¶sten ufatteligt, at OBO helt overser svaret p√• hans eget sp√łrgsm√•l p√• s√• fremskredent et tidspunkt i udviklingen. Vi ved jo allesammen godt, at de muslimske piger n√¶sten uden undtagelse er underlagt truslen om repressalier, der sp√¶nder fra udst√łdelse, over grov vold, til drab. Hvis det var mindre, end det, de havde at… Read more »

JensH
JensH
11 years ago

“verbale krumspring Krause p√• Berlingske g√łr, for ikke at komme til at diskutere islam”

Klart. Han skal ogs√• skr√¶ve mellem to stole. P√• den ene side skal han -trods alt- ikke lyde som et ekko af T√łger Seidenfaden af hensyn til kommentarjobbet p√• Berlingske.dk. P√• den anden side skal han ogs√• tage hensyn til sit job p√• DDR’s P1. S√• det er nok meget klogt han holder sig langt v√¶k fra emnet islam.

JensH
JensH
11 years ago

Sidder og ser Deadline, og OBO er fuldst√¶ndig skinger at h√łre p√•. Men mon ikke hele dette stunt fra OBO, Niels Krause Kj√¶r har til form√•l at promovere Jacob Mchangamas nye hatte-dame forening for en p√¶n og amst√¶ndig ytringsfrihed, (l√¶s: uden alt disse ubehagelige facts fra det stadig mere islamiserede Danske samfund).

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  JensH

Jeg m√•tte jo se den Deadline og jeg m√• sige at jeg synes at det var sjovt at se en liberal borger mand som OBO – der vil g√łre en forskel – begynde at tale om k√¶rlighed, ham der ellers synes at den del fylder for meget i samfundet – udtryk ved den omsorgsfulde feminiserede stat. D√©r fik vi OBO’s feminine sider at se. Ikke at det generer mig. Slet ikke. Det var bare en helt ny side af OBO, der pludselig √•benbarede sig.

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Liva

Han mindede faktisk lidt om Mette F. – og han talte da ogs√• om sine personlige f√łlelser – men sagde ogs√• at han ikke kender til islamiske tekster og citater – som der blev talt om i nyhedsudsendelsen. Hvordan kan man v√¶re journalist i dag – i en globaliseret verden – i multikultur – uden at kende til islamiske tekster og mullah citater? Er der ikke noget, der halter bagefter p√• det felt?
Vidensmæssigt?

Nils
Nils
11 years ago

Hvis Allah er almægtig, hvorfor kan han så ikke få den fine standerlampe til at lyse?

LWB
LWB
11 years ago
Reply to  Nils

Verdensklasse den kommentar d√©r ūüėÄ

JensH
JensH
11 years ago

Medierne er sgu forudsiglige. Denne Pal√¶stinensiske far som gennebankede sin datters l√¶rer fordi han ville give hende h√•nd er blevet id√łmt et halvt √•rs f√¶ngsel. Det er alt for lidt hvis du sp√łrger mig, en medierne er allerede begyndt offerg√łrelsen af denne voldsmand:

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-27293760.html?forside

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  JensH

Helt enig, det er absurd at han f√•r s√• mild en straf. Helt uh√łrt. Han har ogs√• udsat sin datter for en forf√¶rdelig oplevelse, for hun s√• det hele, stakkels pige. Og givet skolen et meget d√•rligt ry. Og skr√¶mt den voldsramte l√¶rers kolleger.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
11 years ago

Han har hatten för att han är ett riktigt blockhead?

Mette
Mette
11 years ago

Vivi skrev: “Men man har m√•ske valgt at ignorere Jihad¬īen .” B√•de og vil jeg sige, for jeg opfatter nemlig “klimaretf√¶rdigheden” og -panikken som en v√¶kkelse, der er opst√•et pga. angst for de store samfunds√¶ndringer, vi er udsat for. Der er mange fortilf√¶lde, de √¶ndrer blot karakter p√• overfladen, men substansen er den samme: Angst. F√łr Anden Verdenskrig var det Oxfordbev√¶gelsen. Hvis panikfolket havde troet s√• fuldt og fast p√• det evangelium, som det giver udtryk for, vil jeg tro, at det ogs√• havde fundet nogle l√łsninger i f√¶llesskab. I stedet er inkvisitionen nu g√•et i gang i flere lande.… Read more »

JensH
JensH
11 years ago

Og s√• til dagens lille sostr√•le fra Sverige set fra en SVT-vinkel: “Vi blir fler svenskar i rekordfart”

Og det er fuldst√¶ndig korrekt. Der findes nu 9.340.000 ‘Svenskere’, og det er en stigning inden for et √•r p√• 84.000. Det er specielt indvandring og en h√łjere fertilitetsrate der giver en stigning, men ogs√• udvandringen er faldet, (givetvis grundet finanskrisen, og de manglende jobudsigter i andre vestlige lande):

http://svt.se/svttext/web/pages/117.html

Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

Mette. Ja, vi skal holde √łje med Muslimernes F√¶llesr√•d OG det europ√¶iske som det amerikanske “The Muslim Brotherhood” . Ingen tvivl hos mig om at T.M.B. st√•r som en bestemmende, men skjult, faktor bag temmelig mange af de vestlige islamiske organisationer. Organisationens opbygning er p√• mange m√•der som et edderkoppespin, hvor moderorganisationen befinder sig i midten med tr√•de der spreder sig ud i alle retninger. Dens underafdelinger hedder forskelligt fordi deres offentlige hensigtserkl√¶ringer er forskellige. Men i bund og grund drejer det sig kun om een ting nemlig at f√• oprettet kalifatet og f√• indf√łrt Shariaen¬īs regler og love. Broderskabet… Read more »

Victor
Victor
11 years ago
Reply to  Vivi Andersen

“vi skal holde √łje med Muslimernes F√¶llesr√•d “.

Bare rolig Рde har meget gode venner Рhelt oppe på toppen:

http://www.arbejderen.dk/images/jpg/lars_loekke_rasmussen_mujahedins_ok2008.jpg

Jeg mener, at manden til venstre er Asmat Mojaddedi Рsom også er med i fællesrådet.

Varmt konservativ (kr)
Varmt konservativ (kr)
11 years ago

Tack, danska v√§nner, f√∂r sympatierna ang√•ende SAAB, men det √§r nog inte s√• m√•nga svenskar som s√∂rjer sj√§lva bilen. Naturligtvis √§r det synd f√∂r de anst√§llda som f√∂rlorar jobben men det minskar ju “behovet” av invandring, alltid n√•got. Ang√•ende Med et fingerknips fra en imam: De verkar ju v√§ldigt effektiva som “brandsl√§ckare”, mot vissa motprestationer, och de tycks inte ha n√•gra problem med att mobilisera 200 man som “vakter”. Deras k√§nsliga seismografer tar dessutom aldrig fel n√§r det g√§ller att pejla av st√§mningarna i de muslimska folkdjupen, s√• de skickar mycket ofta ut tr√§ffs√§kra varningar om att spontana kravaller kan… Read more »

Mette
Mette
11 years ago

Varmt konservativ. Imanerne kan fungere som b√•de brandstiftere og brandslukkere. Det er dem, der har h√•nden p√• gear, speeder og bremse. Iman Abu Laban fra det st√łrste musimske samfund i Danmark under Muhammed-krisen, udtalte f√łr sin d√łd, at han kunne have “rejst” den muslimske del af befolkningen mod Danmark. Jeg finder ikke grund til at betvivle imamens ord, og der er ej heller grund til at betvivle, at hadet mod Danmark er st√łt voksende og findes i kredse, som folk ikke forbinder med det. Man kan fx g√• ind p√• hjemmesiden for for den af Naser Khader stiftede forening af… Read more »

Egtvedpigen
Egtvedpigen
11 years ago
Reply to  steen

Den bil er en hellraiser, det ser man straks ūüôā

Universalgeni
11 years ago

Hvad lever Abdul Wahid Pedersen egentlig af? Er han imam p√• fuld tid? Hvem betaler hans l√łn?

Forresten: God jul, allesammen!

Liva
Liva
11 years ago

Det er for resten ret sk√¶gt at se alle de verbale krumspring Krause p√• Berlingske g√łr, for ikke at komme til at diskutere islam – med f.eks. en islamkritikere som Hedegaard. Der kunne laves en komedie over alle de m√•der man som avisansat kan tale uden om et problem p√•. Overspringshandlinger og mennesker med s√•danne hober sig op p√• danske aviser.

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Liva

For slet ikke at tale om koranen, som avisansatte a la Krause bekvemt ikke n√¶vner med et ord. Hvor l√¶nge kan der ties om et s√• stort problem i et demokratisk land? N√•r avis ansatte og medier ikke vil r√łre ved problemet, hvem skal s√•?

Liva
Liva
11 years ago

“FN’s Generalforsamling har vedtaget resolution, der ford√łmmer religionskritik”.

Lad os demokratiske og ytringsfrihedsvenlige lande komme ud af Iran klubben FN mens vi endnu kan bruge det frie ord til at sige fra. Det skal naturligvis v√¶re muligt at kritisere urimelige og intolerante religi√łse synspunkter og handlinger. Bl.a. nogen af de synspunkter der findes i koranen.

“80 lande, blandt dem de 57 medlemslande fra Organisationen for Den Islamiske Konference, OIC, sikrede, at resolutionen fredag nat blev vedtaget ved en afstemning i FN’s Generalforsamling.”

h t t p://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/350477:Udland–FN-fordoemmer-religionskritik

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago
Reply to  Liva

Over tre √•r er opbakningen til resolutionen faldet fra 108 til 86 til 80 lande, en sk√łnne dag kunne stemmer for noget s√•dan v√¶re- helt v√¶k.
Det var ikke de mest brugervenlige sider jeg kikkede på hos FN eller UN, men det burde vel være til at finde ud af hvilke lande, ud over OIC-landene der stemte for resolutionen.

Egtvedpigen
Egtvedpigen
11 years ago

Godless Comedy from That Mitchell and Webb Look – Abraham and Isaac:

http://www.youtube.com/watch?v=YqC73omSk4o

Egtvedpigen
Egtvedpigen
11 years ago
Reply to  Egtvedpigen
pap
pap
11 years ago

En klaphat?

Han havde den også på, da han var ude at demonstrere for et par dage siden.

Liva
Liva
11 years ago

OT

Lærere og lærernes fagforening ved at vågne op?

“Mindst 20 l√¶rere ventes i dag at m√łde op i Odense Domhus, hvor en 33-√•rig mand med pal√¶stinensisk baggrund st√•r tiltalt for at have overfaldet en af deres kolleger p√• Abildg√•rdskolen i Vollsmose den 21. oktober, skriver Fyens Stiftstidende. Ud over de 20 fra skolen, opfordrer Odense L√¶rerforening medlemmer fra byens √łvrige skoler til at g√łre det samme.”

h t t p://nyhederne.tv2.dk/krimi/article.php/id-27279030.html?forside

Victor
Victor
11 years ago
Reply to  Liva
Liva
Liva
11 years ago

Total frav√¶r af kvinder n√•r de fromme, magtfulde m√¶nd m√łdes. Og de fromme, gr√łnne m√¶nd drikker kildevand af engangsflasker.

pap
pap
11 years ago

Hvad er det for en kalot Abdul Wahid Pedersen er begyndt at gå rundt med?

LFPC
11 years ago
Reply to  pap

Han har f√•et den i McDonald’s. Der st√•r p√• arabisk “i denne uge tilbud p√• Big Mo og andre halalprodukter”.

Egtvedpigen
Egtvedpigen
11 years ago
Reply to  steen

Snarere et r√•b om hj√¶lp. T√¶nk at der findes mennesker i Danmark, der tager den selvh√łjtidelige narrehat alvorligt!

Victor
Victor
11 years ago
Reply to  steen

Et bevis på, at du ikke får mere street cred af at sidde i spjældet?

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  steen

Jeg anser Abdul Wahid Pedersen for at v√¶re en typisk psykopat. Han og Zubair Butt Hussain arbejder for Det Muslimske Broderskab, og hvor Hussain er den officielle talsmand for broderskabet danske afdeling – antager jeg – Muslimernes F√¶llesr√•d, er Pedersen talsmand i praksis, for han er s√• god til at sn√łre enfoldige journalister. Det er Muslimernes F√¶llesr√•d, der bygger det nye fort p√• Amager. Med bajonetter til skrighalse. Nu har jeg ikke tid mere, jeg skal skure klinkerne i entr√©en, men jeg vil lige √łnske dig god bedring Steen og sige, at jeg ogs√• s√łrger over SAAB, og at vi… Read more »

Egtvedpigen
Egtvedpigen
11 years ago
Reply to  steen

Det er en skam med SAAB ;..( Hvorfor k√łrer det danske politi ikke i svenske biler?

Et par sange til en gammel s√łulk med et √łnske om god bedring herfra ogs√•:

http://www.youtube.com/watch?v=diw6lMBoy2s

http://www.youtube.com/watch?v=huclVosi8a8

Proclus
11 years ago
Reply to  steen

Hatten er vel f√łrst og fremmest et symbol p√• Petersens tr√¶thed af at lege dansker/vesterl√¶nding.
Som man kunne se i den dr2 diskussion hvor han pisse mobset forlod studiet, er hans t√¶rskel for kuffarens “sludder” blevet meget mindre med √•rene.
De muslimske enklaver og ummahen der bebor dem, har efterh√•nden n√•et den st√łrrelse hvor masken falder.
Man gider ikke lege med mere og hvis kuffaren ikke kan tåle mosten i mosteriet kan han komme an!
Tiden til den slags ekskapader er imidlertid ikke moden endnu, da multikulti-regimet stadig har kredit på kontoen.

Gl√¶delig jul forresten. ūüôā

JensH
JensH
11 years ago

Fort Lauderdale, Florida, USA:

http://www.bettekaj.dk/debat/ovn.htm

Og så påstår multikultierne at muslimerne er meget bedre integreret i USA.