27
dec
Seneste opdatering: 28/12-09 kl. 0010
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Der er to mulige tilgange til denne bandbulle fra Yousef al-Qaradhawi: Enten slĂĄr man det hen som Ă©t menneskes syn pĂĄ julen der ikke nødvendigvis deles af flertallet af muslimer, eller man spørger sig selv om hvad dette siger om fremtidige vilkĂĄr i Europa, og om man skal forlade sig pĂĄ – endnu ukendte – anti-Qaradhawier, mytiske moderate lærde med tilsvarende opbakning. Kan man forlade fremtiden pĂĄ individers gode vilje pĂĄ ubestemt tid, eller skal man kigge pĂĄ historiske erfaringer og (som det lød for nylig) “1500 ĂĄr gamle tekster”? Fra MEMRI:

I virkelighedens skole – nĂĄr idealerne ikke kan bruges til noget

Ind imellem udkrystalliserer virkelighedens verden nogle historier der i samspil sætter generelle problemstillinger i relief. Vi har som nok bemærket i de seneste par uger fået bekræftet den ekstreme sensitivitet som enhver omtale af indgreb i forhold til den islamiske religion er omgærdet af. Uanset hvad man måtte mene i spørgsmålet om det gavnlige i forenklet fremstilling kontra mere nuanceret hvad angår gennemslagskraft, er det et etableret faktum, at der blandt vores modparter er årvågne folk der tillægger enhver tolkning af mulige voldelige hensigter i en ubestemt fremtid større vægt end blodige og voldelige forhold der begås lige her og nu. Jeg er overbevist om at debatten om disse to vinklinger ikke kommer til at bevæge sig. Vi der debatterer må bare tage den slags folk til efterretning, en medfølgende risiko for manipulation af vores pointer.

SpørgsmĂĄlet bliver hvad folk uden for debatsfæren bevæges af. Igen mĂĄ jeg slutte ud fra fornemmelser, men jeg kan ikke forestille mig andet end at ‘folk’ som sĂĄdan reagerer pĂĄ hvad der sker i deres egen verden, ikke hvad nogen mener at kunne læse ind i en Lars Hedegaards udtalelser – forenklet sagt. Vi har sĂĄledes her over en fremtrædende muslimsk talsmand der afsværger de kristnes jul, hvilket harmonerer ilde med forsikringer om at ‘bogens folk’ nyder stor respekt i islam, og at jul faktisk er noget af det hotteste i de kredse. Kan smĂĄ solskinshistorier fra fynske skoler opveje en talsmand som Qaradhawis dogmatiske mørke? Endnu mere mærkbart vil konsekvenserne af endnu en stramning af screeningsprocedurer i lufthavne formentlig have pĂĄ opinionen. Hvilken gavn vil det mytiske moderate flertal kunne gøre for flysikkerheden, og skal der til at tages forkætrede screeningsmetoder i brug, sĂĄ bestemte grupper tildeles mere forhĂĄndsopmærksomhed end andre – med ramaskrig over ‘racisme’ til resultat? Her kommer pænheden og anstændigheden i ĂĄben konflikt med almindelige menneskers oplevelse af komfort under flyrejser. Dette, er jeg sikker pĂĄ, vil være mere motiverende end forskellige debatfløjes udlægninger (LFPC).

[…] I wrote this over three years ago:

Israel doesn’t worry about what a passenger might carry onto a flight as much as they focus on the traveler himself. John Hinderaker at Power Line described his experiences flying El Al several years ago, while traveling with his family to Israel. After only asking a couple of questions, the screener wished him a happy vacation, assured that John meant no harm. (Apparently, the Israeli screener has never seen John in court.)

This approach allows people who present no danger to travel without being treated like a criminal from the moment they step into the airport to the time the plane lands at their destination. Israel understands that restricting items from carry-on luggage, or eliminating carry-on luggage entirely, will not stop a determined effort by terrorists to seize flights or destroy them. Therefore, the screeners focus on the passengers themselves. If they find one that makes them nervous, they start doing a more in-depth interrogation and a thorough search of the passenger and his luggage, carry-on or not.

It’s this subjective analysis that has civil libertarians opposed to such procedures in the US. The Times notes that some complain that such a program could turn into racial profiling without any objective safeguards. Some passengers who refused to cooperate in interviews got threatened with arrest, prompting lawsuits. The program in Dulles has uncovered over fifty people whose reactions revealed ill intent, although none of them terror-related. […]

Perhaps I wouldn’t have predicted suicide underwear at that time, but as I wrote in August 2006, the multiplying of regulations for everyone just means that terrorists will get more creative while everyone else gets discouraged from traveling at all. As an approach to security and counterterrorism, it’s just nuts. […] Investigators: Terrorist wore suicide underwear made by top AQ bombmaker in Yemen

Fætter Olles fascister

Jean Ziegler hĂĄller sig kvar pĂĄ min bokhylla. Han har klarat sig igenom alla flyttar och alla leveranser till antikvariat. Ziegler, numera en äldre professor i sociologi, kommer frĂĄn Schweiz och skrev pĂĄ 70-talet en klassisk bok om sitt hemland: Ett land höjt över varje misstanke. Metodiskt och djärvt avslöjade han pengatvätt och lönsamt samarbete med de mest ohyggliga diktaturer. I Schweiz generösa banker samlade Mobuto de miljarder han, med hjälp av västvärlden. plundrat av det kongolesiska folket…..Tiden för de nya korstĂĄgen kan ha kommit. Den muslimska minoriteten i Europa riskerar bli de första offren. I Schweiz kan kampen ha inletts. De krigiska texterna är framlagda.I Europa förbereds ett nytt korstĂĄg.

Hvis ikke Ole Svenning var sĂĄ god en ven af danske socialdemokrater, og hvis ikke han legemliggjorte svenske, ville vi ikke skænke ham nogen opmærksomhed. Svenning nævner ikke sin helt Jean Zieglers venskab med Mugabe 0g Castro, at han modtog Gadaffi prisen, at han var for ektrem til den schweiziske kommunistparti og at han er en frĂĄdende antisemit. Det kan blive smĂĄt for en socialdemokratisk lederskribent i virkelighedens verden, undtagen i Sverige, selvfølgelig, hvor partiet mirakuløst endnu kan vinde valg pĂĄ fortidens renommĂ©. Men hvor mange af SAP´s stemmer er indforskrevet fra den 3. verden ? Man spørger sig om Svenning nogensinde har været i Schweiz og set, at der faktisk bor andre end bankfolk, nemlig bønder og industriarbejdere. I Svennings verden er Hirsi Ali og Christopher Caldwell “korstogsideologer”, Pim Fortuyn er “racist” og Sarkozy “kyniker”, mens vendekĂĄben prof. Jytte Klausen er eliten blandt sandhedsvidner.  Den debat Sarkozy har startet i Frankrig, er blandt andet for “at forhindre et forfærdeligt had”, et had der nu er sĂĄ akkumuleret i Sverige, at det næppe kan kontrolleres, den dag det mĂĄtte vride sig løs af meningselitens førergreb. – Svenning tror i ramme alvor, at de smĂĄ og store indvandreroptøjer vi ser overalt i Europa, er resulat af et “socialt udenforskab”. Hvad med lige at studere dette ĂĄrs ramadanoptøjer i Bryssel? Han tror i ramme alvor, at han uden fare kan tillade sig at negligere de følelser en massebortgivelse af land som det svenske medfører. Aftonbladet er en farlig,  forstenet farce, at den er  Nordens største avis, giver grund til den yderste pessimisme pĂĄ Sveriges vegne. En ĂĄben demokratisk debat er en lynafleder. Tavshed er konflikt. Det ligger ikke for en kvasikommunistisk tankegang som Svennings at give mæle til holdninger, der ikke ligner hans egne. Hvis han var lidt yngre, ville man spĂĄ ham: Han skal nok fĂĄ sin krig. I mellemtiden bor fætter Olles fascister et helt andet sted:

2009: The year of living fecklessly

On Tuesday, Iranian President Mahmoud Ahmadinejad did not just reject President Obama’s latest feckless floating nuclear deadline. He spat on it, declaring that Iran “will continue resisting” until the United States has gotten rid of its 8,000 nuclear warheads.So ends 2009, the year of “engagement,” of the extended hand, of the gratuitous apology — and of spinning centrifuges, two-stage rockets and a secret enrichment facility that brought Iran materially closer to becoming a nuclear power. [..]

One way or the other, Iran will dominate 2010. Either there will be an Israeli attack or Iran will arrive at — or cross — the nuclear threshold. Unless revolution intervenes. Which is why to fail to do everything in our power to support this popular revolt is unforgivable. Krauthammer, Wash. Post.

UK: Politi mĂĄ beskytte piger mod tvangskonverteringer

Extremist Muslims who force vulnerable teenage girls to convert to Islam are being targeted by police, Met chief Sir Ian Blair has revealed. Police are working with universities to clamp down on “aggressive conversions” during which girls are beaten up and forced to abandon university courses. The Hindu Forum of Britain claims hundreds of mostly Sikh and Hindu girls have been intimidated by Muslim men who take them out on dates before terrorising them until they convert. “Some girls are petrified because they are constantly being phoned up, having their door knocked.”One girl was beaten up on the street and others have been forced to leave university.” Police protect girls forced to convert to Islam.

Kulturskatten i “de tabte landskaber”

Man skal næsten gøre Skåne på cykel, for at opdage hvor tæt middelalderkirkerne ligger. Dobbelt så tæt som på Sjælland: Adam af Bremen rejste rundt i Danmark, og beskrev landskabet. Dette skulle han bruge til sin krønike om de hamburgske ærkebisper. Fra Adam af Bremen ved vi at der omkring 1070 var ca. 300 kirker i Skåne, 150 på Sjælland og ca. 100 på Fyn.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Mette
Mette
11 years ago

POLITISK PASTORALE Kirkerne ligger ogsĂĄ tæt her pĂĄ vores frodige egn, og i mørkningen var vi en hundrede stykker, der stod i kø for at komme til den sidste gudstjeneste, der var nummer fire den eftermiddag. Kulden bed, folk trippede, og der var hyggelig smĂĄsnak og begejstrede gensynsrĂĄb og -klem. Familien bag mig skulle være femten til bords i ĂĄr, for Olde havde meldt sin ankomst. Dem foran var trætte af racet og pĂĄ vej ud af landet. Der blev ikke sĂĄ proppet under hvælvingerne, som der plejer at være, i ĂĄr hverken stod vi op eller sad pĂĄ gulvet… Read more »

Benjamin
Benjamin
11 years ago
Reply to  Mette

AngĂĄende det med palæstina/den palæstinensiske omrĂĄder: Det er værd at bemærke, at der aldrig nogensinde har eksisteret et land/rige ved navn palæstina, selvom man mĂĄske skulle fĂĄ det indtryk ved at høre de herboende kulturberigeres hylekor om deres historiske “krav” pĂĄ palæstina. Navnet P hentyder jo i og for sig ikke til andet end et geografisk omrĂĄde omkring det nuværende Israel. Det er jo ikke sĂĄdan at “engang var der et blomstrende land ved navn P, som de onde jøder kom og besatte og udplyndrede osv osv. … “. De folk, som kalder sig palæstinensere og som gør historisk krav… Read more »

Proclus
11 years ago

Hvorfor ligner mikrofonerne Qaradhawi taler i, fuldstændigt en diller? Er der nogen der har udført en practical joke pĂĄ den egyptiske imam eller har han selv fĂĄet lov til at arrangere sine mikrofoner? Har vi her fat i en højere religiøs symbolik? Islams kerne synes jo netop, efter endt læsning af Allahs bog, at handle hovedsagligt om hvad Muffes tissetøj synes at diktere universets skaber og hersker, hvorefter denne for god ordens skyld igennem Jibbriil tilbagediktere Muffe det selv samme budskab, hvilket lille Aisha ogsĂĄ fint bemærkede. Julen blegner jo ved siden af denne saftige ĂĄbenbaring og det er mĂĄske… Read more »

Benjamin
Benjamin
11 years ago
Reply to  Proclus

Tja, at betrate islam som en slags “penis-ideologi” er i virkeligheden mĂĄske slet ikke sĂĄ langt fra sandheden. NĂĄr man tager i betragtning at selveste Muhammed (ufred være med ham) tog sig 12(!!) hustruer, dyrkede sex med en 9-ĂĄrig pige og desuden voldtog og havde affærer med alle de slavepiger, han kunne komme i nærheden af. Men jeg synes det er sjovt, hvordan muslimske mænd i deres “macho” univers mobber de af deres kønsfæller, der ikke kan fĂĄ drengebørn, som om det er tegn pĂĄ svaghed for en muslimsk mand kun at kunne fĂĄ pigebørn. De glemmer jo at tænke… Read more »

Proclus
11 years ago
Reply to  Benjamin

Ibrahim var under mistanke for slet ikke at være Muhammeds søn, men derimod avlet af en koptisk slave som slavinden Maria havde haft kontakt med i Medina. Muhammed nægtede hende ihvertfald adgang til sønnen som han istedet udleverede til en forrykt amme, hvilket var stærkt bidragende til barnets dødsfald. Han fik ogsĂĄ et par sønner med Khadija, men de døde ligeledes som børn, mens kun Fatima blandt døtrene overlevede ham, dog kun for en kort tid. Zakaria Botros som du linker til har ogsĂĄ en gennemgang af Profetens “omgang” med børnebørnene Hussein og Ali og deres mor Fatima. Ak, ak,… Read more »

Benjamin
Benjamin
11 years ago
Reply to  Proclus

Der har været noget helt galt med Muhammed, hvad paradoksalt nok ikke har skadet hans sag, men netop bidraget afgørende til hans “out of this earth” aura. PĂĄ samme mĂĄde som nĂĄr middelalderhekse dyrkede deres satan-kult, handler det jo i islam kun om at behage profeten og tilfredsstille hans særdeles jordnære lyster og drifter. Der stĂĄr jo direkte i koranen at profeten selv skulle have en femtedel af byttet, nĂĄr muslimerne havde plyndret en karavane eller landsby. SĂĄledes ser man jo hvordan muhammed (ufred være med ham) bruger islam til personlig vinding, dvs. religionen bestĂĄr ikke kun i at tjene… Read more »

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
11 years ago

Just nu handlar det tydligen bara om sikher och hinduer men i nästa steg av jihad mot oss ondsinta kafirer så kommer säkert vita kvinnor bli nästa mål för tvångskonverteringar, Först i UK sedan sprider sig fenomenet vidare och Sverige lär sannolikt ligga bra till för att bli tvåa.

Pk
Pk
11 years ago

UK: Politi må beskytte piger mod tvangskonverteringer.Ikke rar læsning.
Og fra Weekend Avisen “Multikulti udfordret” side 9, om Islam i Tyskland.
Citat:”stĂĄr bander med arabisk eller tyrkisk familiebaggrund for hovedparten
af den hĂĄrde kriminalitet.Ofrene er oftest etniske tyskere. Dem, der er tilbage,bliver i pressen betegnet
som “white trash”.
Vil det sige at disse fattige “white trash” er afskrevet af det tyske samfund?
Det kan jo komme til at ramme mange mange almindelige europæere i fremtiden.
Mon det bliver noget politikerne lægger mærke til, eller er det “Fred for enhver pris”?