6
jan
Seneste opdatering: 6/1-10 kl. 1645
42 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Er en lille by p√• 11.000 mennesker, der tilf√¶ldigvis er den n√¶rmeste til luftbasen RAF Lyneham, hvor faldne britiske soldater lander n√•r de kommer hjem. Der er ¬†opst√•et den tradition, at de k√łres igennem byen s√• borgerne kan vise dem en sidste √¶re, uanset hvad de ellers mener om Afghanistan og Irak. Nu vil hadpr√¶dikanten og islamisten Anjem Choudary politisere det med “moddemonstration mod Englands mord p√• muslimer” her i januar. Gordon Brown svinger sig helt op til at kalde den “upassende”, men den engelske befolkning vil ikke finde sig idet. En facegruppe mod Choudary er oppe p√• en halv million medlemmer, og de vil ikke tillade Choudarys demonstration. Enhver kan se, at det tr√¶kker op til en mindre borgerkrig, selv BBC der i den anledning interviewer Tom Robinson fra The English Defence League. Han taler udm√¶rket for sig af en h√łjreekstremist at v√¶re:

Der er andre der tydeligt kan se, hvad Choudary √łnsker at drive England ¬†ud i. “We need a lady with a handbag” , og det er ikke Marianne Jelved Telegraph mener:

But why should the decent people of Wootton Bassett be left in uncertainty about the authorities‚Äô will to prevent this march? How much longer are we expected to tolerate the provocations of enemy sympathisers living in Britain ‚Äď often, like Choudary, subsidised by the British taxpayer? It is time to spell it out: multiculturalism is history. If there are not adequate laws to suppress these troublemakers, then it is time to pass some new laws (only don‚Äôt expect Gordon or Dave to oblige ‚Äď they are marinated in PC fantasy).
What is it, historically, that brings the smack of firm government? Answer: government by weaklings with no will to defend their own people. If the Islamic extremists eventually provoke an extreme reaction from their opponents, they will not only have Choudary and his ilk to thank for their predicament, but also Brown, Harman, Cameron et al whose weakness excited their aggression. It is going to be an interesting decade ‚Äď especially after we deposit Dave in the dustbin of history in 2015.¬†We need a proper Prime Minister to suppress troublemakers like Anjem Choudary.

Apropos politikere uden ryggrad, der hellere vil skade deres land, end kr√¶nke en terrorist og en konvention – h√¶nger vi p√• √łksesomalieren fra √Örhus ?

Pestilensen Geele: Yes we can – udvise ham

L√¶sning af mainstreammediernes hovedtendenser med hj√¶lp fra Infomedia kan v√¶re en interessant besk√¶ftigelse. Jeg har s√•ledes netop skimmet omkring 700 overskrifter (d√¶kkende et langt mindre antal unikke historier) fra i dag vedr√łrende angrebet p√• Kurt Westergaard. Hvad der is√¶r virkede sl√•ende er den eksprespolitisering af emner som dette som jeg n√¶vnte l√¶ngere nede, og her er det mainstream der tr√¶kker l√¶sset. Hos mainstream vil en historie som denne v√¶re et springbr√¶t til refleksorisk kritik af os selv (PETs manglende forhindring af overfaldet), diverse usual suspects der “advarer” mod stramninger af terrorlovgivningen, eksperter der endnu en gang stadf√¶ster at indgreb mod de √¶dle vilde ikke vil nytte, efterplapring af fl√¶bende offerretorik fra somaliske kredse [Somaliere f√łler sig som jaget vildt, Dagbladet Information], og den angivelige umulighed af at verfe misd√¶deren ud af landet igen. Gerningsmandens ve og vel – g√łr det nu ondt, det lille kn√¶? – og familiens infantile virkelighedsforn√¶gtelse fylder rigtig meget. Hvad med offeret, lest we forget? Westergaard bliver omtalt, det skal ikke forties [Muslimer st√łtter tegneren, Dagbladet K√łge/Ringsted, Westergaard vil altid v√¶re en jaget mand, Midtjyllands Avis], men perspektiveringen af det overordnede problem er hvor medierne ikke rigtig kan finde ud af det. Snak om permanente livvagter til Westergaard, jo jo, men hvad er det der sker med vores engang unikt fredelige og harmoniske samfund i disse √•r?

Den lammende f√¶llesn√¶vner i de typer historier jeg har opremset her er passivitet og defaitisme, som man kan frygte bliver en selvopfyldende profeti: Hvorfor ikke vinkle historierne ud fra ‘hey, vi har et stort problem der underminerer samfundet, hvad kan vi g√łre for at beskytte offerets rettigheder frem for gerningsmandens? Hvad vil det kr√¶ve, hvad vil konsekvenserne blive, hvis vi sparker Geele ud af landet?’ S√•dan vinkler man bare ikke i dagens medielandskab, men som altid m√• man blot konstatere at den befolkning der har alle muligheder for at l√¶gge pres for forandringer fra neden ikke benytter sig af muligheden. Her lander aben (LFPC).

Politikerne kr√¶ver udvisning og stramning af terrorlovene. Men Danmark h√¶nger p√• den 28-√•rig somalier, der er sigtet for drabsfors√łg p√• Kurt Westergaard. […] √ėksemand kan n√¶ppe udvises

Bruce Bawer: While Europe Sneered

Handler i h√łj grad om det f√łrst forleden offentliggjorte politiske overfald p√• Hege Storhaug, og p√• de opinionsdannere, der instrumentaliserer volden, udmaler modstandere som h√łjreekstremister og bagatelliserer de farer vi st√•r overfor. I Deadline i aftes sagde Politikens Lars Mogensen at “Islamtruslen er et opreklameret livsstilsf√¶nomen i forhold til truslen fra Kina,” hvad det s√• skal betyde. Fort√¶l det til de personer, der optr√¶der i denne artikel.

Kurt Westergaard and other brave critics of Islamic fanaticism continue to fend for themselves. -Yesterday, a friend sent me a link to an article entitled ‚ÄúEurabian Follies‚ÄĚ on the website of the journal Foreign Policy. The author, Justin Va√Įsse, took to task several authors, including me, who have warned in recent years of the Islamization of Europe. Va√Įsse countered these authors‚Äô mountains of hard facts with a big helping of the usual supercilious sneering. His thesis: Europe is chugging along just fine; Islam poses no real challenge to the continent‚Äôs freedom and prosperity; after all, the ‚Äúexperts‚ÄĚ say so. Never mind the draining of European welfare systems by Muslim families, the explosion in rapes and gay-bashings and Jew-baitings, the proliferation of honor killings and forced marriages and no-go zones; never mind the murders of Pim Fortuyn and Theo van Gogh by fanatics who objected to those men‚Äôs positions on Islam; never mind the threats directed at critics of Islam, such as Geert Wilders, Ayaan Hirsi Ali, and Robert Redeker, which have obliged them to live in hiding or with round-the-clock bodyguards.The timing of Va√Įsse‚Äôs article was unfortunate‚ÄĒfor him, anyway… City Journal.

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

42 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Cassanders
Cassanders
10 years ago

Vi kan sikkert begge bli enige om at marsjen i all sin smakl√łshet er et veloverveid politisk stunt. Det jeg pr√łvde √• poengtere var at den ytringsfriheten vi vil forsvare ogs√• betyr at vi selv m√• tolerere ytringer vi ikke liker (s√• lenge de ikke er voldelige).
Men enda viktigere er at et forbud faktisk er det Chodray er ute etter.
http://www.timesonline.co.uk/tol/comment/columnists/guest_contributors/article6977036.ece

Cassanders
In Cod we trust

LFPC
10 years ago
Reply to  Cassanders

For mit eget vedkommende: Under det g√¶ldende paradigme hvor landets v√¶rste fjender er ‘medborgere’ p√• lige fod med dem der har opbygget samfundet og givet dem ophold, er det klart at regler om ytringsfrihed m√• g√¶lde Loke s√•vel som Thor. Andet er ikke rimeligt og praktisk muligt. Opfattede man derimod landet (her UK) som den angrebne part i en √•rhundredgammel krig, en krig der muligvis ville kr√¶ve valget mellem selektiv suspension af demokratiske rettigheder eller egen udslettelse, ville spillereglerne naturligvis √¶ndres. S√• taler vi alts√• om fjendtlige kombatanter der agerer inden for landets gr√¶nser. Og skal jeg tale lige ud… Read more »

Emeritus
Emeritus
10 years ago

Nogle mener, at vi m√• v√¶nne os til, at der er en √łget sikkerhedsrisiko. ALDRIG I LIVET.

Emeritus
Emeritus
10 years ago

PerH
Hovsa, jeg s√• ikke, at du ogs√• havde en kommentar til Mette. Misforst√• mig ej. Jeg skrev: ‘…Det er alts√• det t√•lte opholds karakter, der er til debat…’
Og til debat hvorhenne? kan du med rette sp√łrge.

I MINE kommentarer, som selvklart ikke udelukker, hvad der ellers menes på tråden.

Med venlig hilsen

Emeritus
Emeritus
10 years ago

Til Per H. Du r√łrer ved kernen i mit gr√łnlandske forslag. Det er selvf√łlgelig synd og farligt for de omkringv√¶rende, uanset hvor i riget misd√¶dere anbringes. Det er der anbringelsesm√¶ssigt ingen forskel p√•. Der er derimod noget helt absurd i det absurde, hvis man tillader mennesker p√• t√•lt ophold at befinde sig midt i den mindste og allert√¶ttest befolkede del af det danske rige. Det er da ut√•leligt at m√•tte t√•le for de forkerte. Jeg betragter fortsat det gr√łnlandske samfund som en del af det danske rige. Jeg forestiller mig heller ikke, at personer vi akkurat t√•ler, skal have samkvemsret… Read more »

PerH
PerH
10 years ago

@Mette Parallellen til dyr, der tr√¶nger ind i ens hus er faktisk ret s√• god. For selv moralsk sagesl√łse dyr er det i orden at bek√¶mpe med d√łdelig gift, hvis de p√•f√łrer husejeren un√łdige f√łlger. Hvis det er i orden at bruge DDT mod skadedyr, som ikke er moralske akt√łrer, kan jeg ikke forst√•, hvorfor det er v√¶rre at d√łmme moralsk skyldige terrorister til d√łden ved en retf√¶rdig rettergang for deres fors√¶tlige handlinger. Skadedyret kan ikke g√łre for dets rent biologisk betingede adf√¶rd, men terroristen er en moralsk akt√łr, der overlagt p√•f√łrer andre vold med henblik p√• at intimidere det… Read more »

Emeritus
Emeritus
10 years ago

Universalgeni Australien er v√¶ldigt interessant i den henseende. Tyskland efter Krigen med sit utrolige Wirtschaftwunder ligeledes. Jeg tror, det var tilbage i tresserne, at briterne var l√¶ngst fremme med hensyn til kriminalitetsbek√¶mpelse og udforskning af kriminalitet og dens √•rsager. En videnskabelig konklusion l√łd (efter hukommelsen): Det tager tre generationer for en lovlydig familie at glide ned ad den sociale rangstige og ende i kriminalitet. Det tager andre tre generationer, at f√• den p√• fode igen. Men den unders√łgelse kom, inden den projektorganiserede indvandring fandt sted. I mods√¶tning til, hvad man fandt dengang, er der intet, der tyder p√•, at konklusionen… Read more »

PerH
PerH
10 years ago

@Mette Du skrev: “Jeg havde netop siddet og t√¶nkt over, om jeg skulle √¶ndre mit syn p√• d√łdsstraf. Men det kan jeg ikke. Jeg g√•r ikke ind for d√łdsstraf, jeg h√łrer til den type, der n√¶nsomt jager alle de kr√¶, der forvilder sig ind i huset for derefter med fl√łjlsh√•nd at b√¶re dem ud i haven. Jeg har altid et v√¶rre postyr med sommerfugle, ogs√• i √łjeblikket. Det er til at blive helt religi√łs af.” Der er jeg s√• til geng√¶ld ikke enig. En levende terrorist i dansk f√¶ngsel er en invitation til israelske tilstande. I Israel har man v√¶ret… Read more »

PerH
PerH
10 years ago

@Universalgeni
S√• l√¶nge de danske skatteydere betaler for det gr√łnlandske fallitbo, m√• gr√łnl√¶nderne naturligvis affinde sig med at dele byrden med danskerne. Gr√łnland opererer i forvejen med et √•ndssvagt retssystem, der kun fungerer, fordi de v√¶rste kriminelle kan sendes til Danmark. Eller s√•dan var det i al fald sidste gang jeg h√łrte om det gr√łnlandske retssystem.
S√• jo, jeg vil forsk√•ne gr√łnl√¶nderne for at modtage udl√¶ndinge p√• t√•lt ophold, den dag gr√łnl√¶nderne bygger rigtige f√¶ngsler til deres egne kriminelle. Hvorfor er det mere uacceptabelt, at p√•l√¶gge gr√łnl√¶nderne udl√¶ndinge p√• t√•lt ophold end at p√•l√¶gge danskerne gr√łnlandske kriminelle?

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
10 years ago

Min empati med muslimerna √§r helt slut. Det r√∂r mig inte i ryggen om dom blir torterade eller avr√§ttade i sina heml√§nder om det nu √§r sant som dom p√•st√•r. Vill inte deras ursprungsl√§nder ta emot dem s√• √§r min l√∂sning att samla ihop dom p√• gamla flytande likkistor och bogsera dem l√•ngt ut p√• Atlanten. Dom skall informeras om att det st√•r dem fritt att segla vart dom vill men om dom f√∂rs√∂ker √•terv√§nda till dar al-harb s√• kommer fartyget att s√§nkas utan pardon, punkt slut! Dom har grovt missbrukat v√•r g√§stfrihet oavsett vilket v√§st-land dom bosatt sig i.… Read more »

Universalgeni
10 years ago
Reply to  Robin_Shadowes

Nogenlunde s√•dan blev Australien til. Straffefanger blev fragtet fra dertil. Det kom der i det lange l√łb noget konstruktivt ud af. De stakkels mannesker havde deres kultur med sig. Og kristendommen. Derfro kunne de opbygge et velfungerende samfund. Noget lignende vil ikke ske for mennesker, der har islam med sig. Jeg tror, man m√• frar√•de modellen. :mrgreen:

Emeritus
Emeritus
10 years ago

Til Anonymous Humoren er opfanget. ‘…Menneskerettighederne m√• revideres…’ Det arbejder 56 muslimske lande ih√¶rdigt p√• inden for OIC, s√• det skal nok blive godt! Jeg kan sagtens f√łlge dig helt ud i haven med et forvildet kravl i en √¶ske, som man slipper fri, for ikke at komme til at mase det inde i stuerne og s√•dan, at det kan fuldf√łre sin bestemmelse i naturen. N√•r du taler om at optr√¶de koldt, handler det for mig ikke om f√łlelser og heller ikke om at sl√• ihjel, men om konsekvens. Rudy Dutscke fik p√• betingelser ophold i Danmark. Han kvitterede med… Read more »

Universalgeni
10 years ago

Ja, engl√¶nderne n√•r det ikke. England er v√¶k…

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

M√•ske er vinden for alvor ved at vende i England? P√• h√łje tide i s√• fald. Bare det at BBC nu kan skrive s√• √•bent om problemets omfang ville have v√¶ret n√¶sten ut√¶nkeligt for bare f√• √•r siden p√• grund af den altomsiggribende politiske korrektheds tyranni samt den venstreorienterede ledelses og medarbejdernes hang til leflen for islam og alskens multikultur og globalisering – og deres slet skjulte foragt for den j√¶vne engelske/ britiske befolknings kultur(er), traditioner, v√¶rdier og normer http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/politics/8442662.stm Immigrants should understand Christian heritage – Carey [!!!] Lord Carey said he favoured a bias towards Christian immigrants Former Archbishop… Read more »

Anonymous
Anonymous
10 years ago

Ang. deportering til Gr√łnland var det lidt galgenhumoristisk ment fra min side, idet jeg gerne ser udskuddet fryse ihjel eller d√ł af kedsomhed. Jeg havde netop siddet og t√¶nkt over, om jeg skulle √¶ndre mit syn p√• d√łdsstraf. Men det kan jeg ikke. Jeg g√•r ikke ind for d√łdsstraf, jeg h√łrer til den type, der n√¶nsomt jager alle de kr√¶, der forvilder sig ind i huset for derefter med fl√łjlsh√•nd at b√¶re dem ud i haven. Jeg har altid et v√¶rre postyr med sommerfugle, ogs√• i √łjeblikket. Det er til at blive helt religi√łs af. En del af problemets l√łsning… Read more »

ole burde
ole burde
10 years ago

God Save The English Defence League .
Jeg har et lille forsigtigt haab om , at de paa et tidspunkt vil vise os andre , hvad det er skal til for at faa politikerne til at SKIFTE HEST.

Emeritus
Emeritus
10 years ago

Jeg kan ikke andet end v√¶re enig med PeterK og Universalgeni. Men der er ingen grund til panik. Vi udviser administrativt allerede, h√¶vder Birthe R√łnn Hornbech. Det kan alts√• sagtens lade sig g√łre. Intet kunne gl√¶de mig mere. Der er en forskel. De udviste h√łrer vi aldrig ikke om, mens dem, vi h√łrer om, ikke udvises. Hvad har de mennesker dog gjort, som udvises. De m√• da have v√¶ret rodet ind i noget meget v√¶rre end mordfors√łg. Hvad kan det s√• v√¶re?

Med venlig hilsen

PeterK
PeterK
10 years ago

Internationale konventioner som vi har tiltr√•dt frivilligt og en t√•belig lov vedtaget i 1983, tvinger os til at holde p√• folk der pludselig st√•r ude i Kastrup uden papirer og siger asyl, selvom de p√•viseligt er terrorister. Det er jo en helt uholdbar tilstand. S√•vel lov som konventioner kr√¶ver “kun” politisk vilje til at komme ud af. Det kr√¶ver politiker med vilje, indsigt og handlekraft, og dem har vi ingen af. Hvorfor skal det v√¶re nemmere at v√¶re islamisk fundamentalist i Danmark, end i Somalia, Iran, Pakistan og alle de andre steder hvor vi ikke kan sende folk tilbage til?… Read more »

Emeritus
Emeritus
10 years ago

Til Universalgeni.

Du understreger p√• udm√¶rket m√•de de fornuftige l√łsningers sammenbrud i denne sag. Ingen argumenter duer.

Med venlig hilsen

Universalgeni
10 years ago
Reply to  Emeritus

Den slags mennesker skal tilbage, hvor de kom fra. Borgerkrig eller ej. Sikkerhed eller ej. Der er ingen, der har inviteret dem herop. Alligevel invaderede de vores land og fik del i velf√¶rd og sikkerhed. N√•r de svarer igen med vold, terror, mord og lignende, s√• er det ud. De skal ikke true hverken vores eller gr√łnl√¶ndernes sikkerhed. Vi kan v√¶lge: hvem skal ikke v√¶re i sikkerhed – danskerne, gr√łnl√¶nderne eller forbryderne? Det er forbrydernes sikkerhed, der skal v√¶lges fra. Svaret er ikke til at diskutere: idioterne skal retur til deres oprindelseslande. Ogs√• selvom de risikerer henrettelser, tortur, mord eller… Read more »

Emeritus
Emeritus
10 years ago

Til ‘Anonymous’ Mette. Vi er ikke uenige – – Men…! Jeg tror ikke p√• universelle menneskerettigheder! De har vist sig at v√¶re en naiv opfindelse for s√¶rligt interesserede. De er alt for farlige, fordi de er udr√•bt som universelle. De bliver jo f√łrst universelle, hvis alle anerkender dem. N√•r 1.3 mia. mennesker eller deres repr√¶sentanter ikke bryder sig om dem og forkaster dem, er menneskerettighederne intet v√¶rd – og ikke universelle, men et tomt postulat. Geele anerkender tydeligvis ikke menneskerettighederne. De g√¶lder simpelthen ikke for ham. Fatwaer g√łr derimod – martyriet og 77 jomfruer. Det v√¶rdis√¶t m√• vi respektere. Han… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
10 years ago
Reply to  Emeritus

Pr√¶cis n√¶vnen hvad blandt andet en debatt√łr som t petersens- kunne v√¶re velkendt af nogle der f√łlger debatter ogs√• andre steder end her- svage punkter er – h√¶vden menneskerettigheders dominans og samtidigt at kontrakter mellem borgere og styre i samfun kun ses v√¶rende g√¶ldende n√•r ALLE 100% i befolkningen er enige. En ganske utopisk situation.
Et skræmmende eksempel på hvor langt ud mennesker kan komme i vore dage.

Universalgeni
10 years ago

Hvad er det for et syn, folk har p√• Gr√łnland? Jeg m√• protestere – helt √¶rligt. Gr√łnland skal v√¶re gr√łnlandsk. Ikke islamisk eller arabisk. Hold dog op med at demonstrere s√•dan en foragt for det gr√łnlandske folk. De har problemer nok i forvejen og skal ikke bruges som skraldespand. Den der holdning er totalt uacceptabel.

Liva
Liva
10 years ago
Reply to  Universalgeni

Det er jeg enig i. Gr√łnl√¶ndere skal ikke b√łde for de problemer som dele af Danmark har importeret.

Emeritus
Emeritus
10 years ago

Til Viktor. synd for gr√łnl√¶nderne? Pr√¶cis et af de argumenter jeg blev m√łdt med i mit bagland. Helt alvorligt ment. Jeg kunne ikke v√¶re uenig. Men politikerne har med mindst tredobbelte standarder (dansk lov, Eu-domme og direktiver samt konventioner) forl√¶ngst gjort alle retssikkerhedsrationaler og argumenter absurde. Slagsm√•lene omkring dansk offer og hensyntagen til indvandrede b√łdler understreger absurditetens karakter. At retssikkerheden m√• erstattes af en livvagt 24 timer i d√łgnet er en anden udl√łber af samme vanvid, som multi-kulti projektet har medf√łrt. Mit rationale midt i vanviddet har v√¶ret som eneste hensyn at parkere disse uanbringelige galninge, hvor befolkningst√¶theden er mindst… Read more »

Liva
Liva
10 years ago

Socialdemokraten Jensen er uhyrlig. Han vil i f√łlge Jyllandsposten i dag h t t p://jp.dk/opinion/jpmener/article1938128.ece undskylde overfor Sudan at et filmselskab i Danmark tillader sig at lave en film. Kan den mand ikke t√¶nke principielt? Eller bare ud over egen n√¶setip? Hvad er egentlig Jensens forhold til ytringsfrihed og frihed i det hele taget? For ikke ret mange √•r siden var det ikke lovligt f.eks. at v√¶re homoseksuel i Danmark. (Det er det heldigvis nu) Hvad ville Jensen sige til hvis Danmark ikke forsvarede retten til at v√¶re homoseksuel og leve i et homoseksuelt forhold i Danmark? Hvad f√•r ham… Read more »

Mette
Mette
10 years ago

Det var mig, der skrev indlægget ovenfor. Af en eller anden grund forsvinderr mit navn og e-mail adressen hele tiden af sig selv fra faktaboksen, og det er ikke altid, jeg tænker på det.

Universalgeni
10 years ago
Reply to  Mette

Det kan ogs√• stamme fra din PC. Pr√łv at s√¶tte denne i gang p√• et af dine faneblade. Endnu en skanner, der er v√¶rd at samle p√•: http://www.superantispyware.com/onlinescan.html

Anonymous
Anonymous
10 years ago

Emeritus. Jeg er med p√•, at vi har brug for lejre, og s√• kan vi lade de kriminelle selv bestemme, om de vil deporteres der til og leve i √łrkesl√łs kedsomhed p√• fattige provisioner eller returneres til hjemlandet og risikere en h√•rd straf. Hvis de selv kan finde et tredje sted, der vil modtage dem, kan de ogs√• deporteres til det land. Men man b√łr selvf√łlgelig overveje, om vi f√•r dem tilbage som hellige krigere, for i s√• fald skal de ikke have den mulighed. Det er fuldst√¶ndig uholdbart, at menneskerettighederne tager s√• vidt g√•ende hensyn til h√•rde forbrydere, at… Read more »

Emeritus
Emeritus
10 years ago

OBS! Jeg er blevet m√łdt med vilde protester fra mit personlige bagland. Mener jeg virkelig, hvad jeg skriver i sagen om Geele? Ja, det g√łr jeg, for s√• vidt Danmark ikke kan frig√łre sig fra de internationale konventioner og EU-domme, som vore politikere har rodet os ind i med deres underskrifter. Kan Geele ikke udvises, skal han af humanit√¶re grunde s√• langt v√¶k fra Kurt Westergaard, at han ikke har mulighed at gentage sine mordfors√łg. Brutalt langt v√¶k uden hensyn til gr√łnl√¶nderne, der er fuldkommen sagesl√łse. For retf√¶rdigheden kan ikke ske fyldest p√• Christiansborgs vilk√•r – alts√• kan absurditeten liges√•… Read more »

Limewoody
Limewoody
10 years ago

Hvis Anjem Choudary absolut vil bruge sin demokratiske ret til at demonstrere mon så ikke politiet kan finde en eller anden losseplads hvor han og hans kumpaner kan udgyde deres stupiditeter.

Cassanders
Cassanders
10 years ago

Under en del gitte forutsetninger m√• jeg erkl√¶re meg uenig. Den viktigste forutsetningen er at motdemonstrasjonen mot paraderingen IKKE er planlagt som, eller utarter til vold. Hvis dette im√łtekommes vil jeg st√łtte at muslimer (og dem som ellers m√•tte √łnske √• st√łtte dem) p√• et eller annet sted langs ruten f√•r anledning til √• gi sitt syn til kjenne.

Det p√•hviler ogs√• innbyggerne i landsbyen selv – hvor sterkt de ellers m√•tte f√łle for saken, √• unng√• vold eller trusler om vold.

Dette er simpelthen en del av den ytringsfriheten vi √łnsker √• forsvare.

Cassanders,
In Cod we trust

Emeritus
Emeritus
10 years ago

OT. MMG er jo ikke et dansk f√¶nom√©n, men et muslimsk. Mange stiller i disse √•r sp√łrgsm√•l ved, hvad det overhovedet er at v√¶re dansk, fordi mange danskere foregiver at v√¶re identitetsl√łse eller er kommet til Danmark udefra. Hvis man er muslim, kan man f√• en forsmag ved at kigge her eller i JP – PULS. Her kommer nemlig et typisk, hjemmegroet eksempel p√•, hvordan man b√¶rer sig ad med at t√¶nke som dansk – jyde: ‘…”N√•r man kommer i min alder, vokser det ud af r√łven og ud af n√¶sen og ud over det hele.” (journalisten forklarende m.a.) Han… Read more »

Emeritus
Emeritus
10 years ago

MMG fortsat: Ja, alts√• – jeg bliver nok n√łdt til at minde om, at min indstilling til Folketinget n√¶rmest er retorisk, for mit selvindlysende forslag til trods er det nok alt for radikalt til, at Folketingets partier kan rumme det, og juridisk vil oppositionen hurtigt finde p√• noget, ligesom man m√• tage hensyn til det gr√łnlandske hjemmestyre, der vil protestere over, at vi eksporterer resultatet af vore politiske dumheder til udkantsomr√•der som i dette tilf√¶lde – Gr√łnland. Man vil desuden k√¶fte op om et dansk Gulag eller koncentrationslejrmentalitet, Guantanamo, Abu Graib og den slags analogier. Uanset at de vilk√•r, et… Read more »

KR | leukofobi.dk
10 years ago

Det er stort at BBC i den anledning interviewer Tom Robinson , det var heller ikke et sekund for tidligt de “anst√¶ndige” begyndte at tage situationen alvorligt .

EDL har siden Luton bare vokset og vokset , og hvis ikke snart de begynder at blive taget alvorlig så kunne det nemt ende i noget meget grimt .

Gad vide UAF m√łde op for at st√łtte deres Islamist venner denne her gang ?

Emeritus
Emeritus
10 years ago

Til Snaphanen: ‘… Gordon Brown svinger sig helt op til at kalde den ‚Äúupassende‚ÄĚ, men den engelske befolkning vil ikke finde sig idet…’ En god iagttagelse. GB er meritokrat, og dermed et h√łjt placeret medlem af en elit√¶r strategisk socialistisk loge fra begyndelsen af 19900-tallet, der som form√•l og gennem den bedst mulige uddanellse sigter p√• at placere sine medlemmer som elite √łverst i samfundshierarkiet. Ikke overraskende h√łrer Blair til samme sted. Masseindvandringen var i England – som herhjemme et politisk projekt, det b√•de er meget sv√¶rt at indse fejlen i og g√łre op med for disse mennesker. Derfor de… Read more »

Victor
Victor
10 years ago
Reply to  Emeritus

Det har gr√łnl√¶nderne ikke fortjent. Hvis de skal sendes derop – og m√•ske ville det endda v√¶re en god ide at lave et f√¶ngsel af en slags der – s√• byg det p√• et sted, hvor ingen gr√łnl√¶ndere bor. Nord√łstgr√łnland m√•ske.

Niels Hansen
Niels Hansen
10 years ago

Den havde jeg lige svaret p√•, gider du at flytte mit svar/sp√łrgsm√•l ogs√•?