15
jan
Seneste opdatering: 17/1-10 kl. 0956
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den algeriske skuespiller RAYHANA blev angrebet p√• gaden Pariskvarteret Belleville, overspr√łjtet med benzin og svinet til med kvindefjendske forn√¶rmelser og islamistiske slagord. To m√¶nd holdt hende fast bagfra, fort√¶ller hun. RAYHANA besk√¶ftiger sig i sit arbejde med undertrykkelse af kvinder i muslimske samfund. Angriberne fors√łgte at ant√¶nde benzinen med en cigaret. Heldigvis slap forfatteren var med forskr√¶kkelsen, for fundamentalisterne fik ikke ild i benzinen, m√•ske p√• grund af det meget kolde vejr. Muligvis l√• der en ¬†symbolik i barbariet, for Rayhana er passioneret ryger og har skrevet det selvbiografiske teaterstykke “I min alder gemmer jeg mig, n√•r jeg ryger”. En rygende kvinde i Algeriet betragtes stadig som en hore,” siger hun.
Allerede i begyndelsen af januar blev hun intimideret p√• algiersk dialekt: “Vi ved hvem du er.” I Algeriet er hun kendt som kunstner og feminist. Men i flere √•r har boet i det sydlige Frankrig p√• flugt fra den islamistiske vold mod kunstnere og intellektuelle. Azzedin Medjoubi, direkt√łren for det statslige teater i Algier, blev i 1995 dr√¶bt lige foran Rayhanas √łjne. I hendes seneste stykke, det f√łrste p√• fransk, m√łdes ni kvinder i en hammam, og diskuterer deres forhold til m√¶ndene, der misbruger dem.¬†RAYHANA selv spiller selv en ung kvinde i stykket. Det opf√łres nu under politibeskyttelse. Benzin-Attentat wegen “Ehrenmord”-St√ľcks.La com√©dienne Rayhana agress√©e en pleine rue. Journalisten Mohamed Sifaoui, som vi kender i Danmark, siger til France Soir:

Jeg var forf√¶rdet, men ikke overrasket, da jeg h√łrte om overfaldet, jeg er selv blev overfaldet to gange i dette omr√•de, p√• grund af mine journalistik og mine holdninger. Det er det samme hver gang en divergerende stemme bryder en tabuer og siger ting, som ikke behager disse fundamentalister. Rayhana er skuespiller, s√• aggressionen kommer i medierne, men der er mange ukendte, der er udsat for de samme ting og ikke taler h√łjt om det.

Du mener ikke, det er en isoleret hændelse?

Absolut ikke. Det er en s√łrgelig realitet, men Jean-Pierre Timbaud (11. arrondissement i Paris) er et omr√•de, der ikke l√¶ngere tilh√łrer republikken. For flere √•r siden fors√łgte jeg at advare offentligheden og politikere om den tilstand der hersker i omr√•det, men forg√¶ves. Ingen g√łr noget, det har v√¶ret kendt l√¶nge, at mosk√©en i den gade bes√łges af fundamentalister og endda af terrorister. Skal vi vente, indtil nogen d√łr ? Islamisterne hader frigjorte kvinder, der ikke er tilsl√łrede. Det er et relativt udbredt blandt dem end at fors√łge at skamfere kvinder, at √łdel√¶gge deres sk√łnhed, fordi kvindens krop og ansigt er et meget symbolsk for dem.¬†Avalanche de r√©actions suite √† l‚Äôagression de Rayhana. (Snaphanens overs√¶ttelser + en anmeldelse af teaterstykket fra FT, 23 december.)

Fortsat pyromanterror mod svenske skoler

Svensg√•rdsskolan i √Ėd√•kra [Helsingborg] totalf√∂rst√∂rdes i en kraftig brand i natt. L√•gorna slog ut genom f√∂nstren n√§r brandk√•ren kom till platsen. Mycket talar f√∂r att branden var anlagd.Larmet om branden p√• Svensg√•rdsskolan i √Ėd√•kra utanf√∂r Helsingborg kom strax efter klockan 23 i g√•r kv√§ll.¬†Skolan f√∂rst√∂rdes helt i storbranden. (Der er ingen frisk stastistik, men i 2008 opgik skolebrandene til 583 og i oktober 2009 hed det “Skolbr√§nder forts√§tter att √∂ka”)

Wilderssagen: en opskrift på kaos

As for an end to “non-Western” immigration, whether one agrees or disagrees, why should it be illegal to raise the subject? As I understand, Geert Wilders mentioned ending non-western immigration in the context of what his party would do in its first days in office. Thus, the court is prosecuting his political platform. And, although Mr. Wilders is invariably described as “far right,” how “far” he is depends on where you’re standing: A poll last month found his party tied for first place in Dutch affections.

In other words, this court is explictly attempting to criminalize the political opinions of a large swath of the Dutch electorate. That doesn’t seem a smart move. Whatever it does to Wilders, it risks delegitimizing the state itself. Even by European standards, the Low Countries have too narrow a political discourse, and whenever somebody comes along to broaden the discussion, they either get killed (Pim Fortuyn), banned (Belgium’s Vlaams Blok), or prosecuted (Geert Wilders) ‚ÄĒ all for asking the same question as this piece in Germany’s impeccably non-far-right Spiegel:

How Much Allah Can The Old Continent Bear?

The way things are going in the Netherlands that headline will be illegal in a year or two. Pathetic.Mark Steyn.

(se ogs√• Machangama: Ytringsfrihed – ogs√• for Kaj Vilhelmsen.) En svensk nyhedss√łgning p√• Wilders sagen giver ingen hits. En bredere svensk s√łgning, giver kun en masse svenske blog hits. Det vi andre synes er en helt principiel sag, der endda kan f√• store uforudsete konsekvenser, er set fra svensk journalistik en decideret ikke-sag. Intet under oplyste svenskere har droppet svenske medier. Man kan for eksempel l√¶se dagens tekst fra en menig svensk kvinde, hvad hun mener om landets presse.

Riksdagens syv s√łstre

Vi spurgte os forleden, om Sverige kunne f√• et dansk 2001 valg i √•r, og svarede, at det ville v√¶re klogt at ¬†kalkulere med eventualiteter. I 40 √•r er der ikke sket andet end at MP og KrD kom ind i 1988 og 1991. F√• dage ¬†efter kommer √•rets f√łrste Demoskop, der sender Centern, de Kristelige og V√§nsterpartiet ud af parlamentet og Sverigedemokraterna ¬†ind, s√• der er kommet ¬†bev√¶gelse i eventualiteterne, hvad der ogs√• var p√• h√łje tid. V√¶lgerkryds er til for at blive flyttet. At dagens resultat ville give oppositionen S og MP egen majoritet, m√• man tage med i k√łbet. Se grafikken p√• Mauds misstag hotar alliansen. Hvad statsministeren m√•tte t√¶nke om dette, overlader vi til de betalte politiske kandest√łbere.

Alla Jenseners lika värde

Der er penge i godheden ¬†kampen mod sn√¶versynet. 75.000 dollars, ikke svenske kroner. En af de f√• danske skribenter, der overhovedet kan ytre sig p√• DN Debatt, hvor han rakker Danmark ned et par gange om √•ret, f√•r Olof Palme prisen for sit engagement for de forfulgte og undertrykte. Der er forresten ikke √©n eneste fremmedsproglig elev p√• hans lokale skole i Marstal, han kan v√¶re god overfor. Hvad er det modige ved Jensen, hvad risikerer han andet end kors og b√•nd og stjerner i tider, hvor temmelig konkrete trusler fyger om √łrerne p√• folk der ytrer sig, jvf historierne nedenfor og ovenfor ? At s√¶tte sig op imod VKO ?

Olof Palmepriset 2009 går till den danske författaren och samhällsdebattören CARSTEN JENSEN. I en tid då solidaritet och medmänsklighet sätts under tryck är behovet av modiga, aktiva och envetna försvarare av människovärdet som störst.

Carsten Jensen har vid sidan om sitt framg√•ngsrika f√∂rfattarskap varit en b√•de kompromissl√∂s och kunnig f√∂rsvarare av alla m√§nniskors lika v√§rde. I ord och handling har han tagit st√§llning f√∂r de utsattas position i det egna samh√§llet och i v√§rlden. Carsten Jensens engagemang f√∂r f√∂rf√∂ljda och f√∂rtryckta har f√∂rt honom till krigets Balkan, Burma och Afghanistan, liksom till kyrkor och torg i sitt eget hemland d√§r han f√∂rsvarat asyls√∂kande flyktingars m√§nskliga r√§ttigheter. Carsten Jensen riktar ljuset mot v√•r sj√§lvtillr√§cklighet och tr√•ngsynthet. Han bjuder oss att st√• upp f√∂r humanism, f√∂rnuft och framtidstro.Olof Palmepriset 2009 till Carsten Jensen. (Mikael Jalving: F√łlsomme Poeters Klub.)

Hamed Abdel-Samad: Min afsked med himlen

¬ĽDer vil komme store str√łmme af indvandring. Infrastrukturen i disse samfund er elendig, uddannelsessystemet er nul og niks ‚Äď med undtagelse af i Golf-staterne. Der foreg√•r en befolkningseksplosi on: Hvor skal de tage hen? Der er ingen plads eller perspektiv i deres liv. De vil st√• i k√łer foran jeres ambassader. I vil ikke garantere, at de kan f√• visa, og s√• vil de selv finde herop. Derfor b√łr de, der lever her nu, integreres, s√• de nye, der kommer, kan guides ind i samfundet ‚Äď og s√• de ikke bel√¶res om, at det er et ondt samfund. I skal integrere dem, der er her nu. Ellers bliver det v√¶rre, og det kan Europa ikke klare. Det betyder, at I skal sl√• meget h√•rdere ned p√• de radikaliserede muslimer ‚Äď og eventuelt udvise dem, som beg√•r kriminalitet. Det vil v√¶re den st√łrste hj√¶lp, I kan yde liberale muslimer.¬ę

14_04419

Hamed Abdel-Samed voksede op i en landsby langs Nilen 60 km uden for Kairo. Hans barndom forkvakles af overgreb. Som 4-√•rig blev han voldtaget af en l√¶rling p√• et v√¶rksted. Han kom kun igennem det ved at ligge p√• alle fire og citere koranvers. Den skadede dreng, som ogs√• blev misbrugt af sin fader, udviklede skyldf√łlelse og voldelige, p√¶dofile tendenser. Han fortalte intet om det til nogen, for han √łnskede ikke at nedkalde skam over familien. Som teenager blev han politisk aktiv, stiftede bekendtskab med marxismen og lod sig hverve af Det Muslimske Broderskab.

Men han fandt ogs√• k√¶rlighed til sk√łnhed, kultur og kunst, og hans seksuelle erfaringer og fantasier f√•r efterh√•nden lidt mindre abnorme udtryk. Han endte med en af sin √•rgangs fineste studentereksamener og form√•ede, gennem et forhold til en fraskilt og 18 √•r √¶ldre tysk l√¶rerinde, at f√• indrejsetilladelse til det b√•de forj√¶ttede og forhadte Vesten.

¬ĽAldersforskellen mellem min dav√¶rende kone og jeg udgjorde selvf√łlgelig en forskel. Men det vigtigste var den kulturelle forskel. De forskelle, vi har, i vores forst√•else af frihed, menneskerettigheder og individualisme f√łrer alt sammen til kulturelle sammenst√łd, som man kun kan sl√• bro over, n√•r begge sider fors√łger at opgive et eller andet. Det meste af tiden var jeg ikke parat til at opgive noget. Jeg kr√¶vede rettigheder, men jeg var ikke parat til at acceptere de pligter, jeg havde. Det er problemet med integrationen. Mange har en kr√¶vementalitet, f√łr de har noget at byde p√•. ‘Jeg vil have en moske. Jeg vil have en minaret. Jeg vil have lov at kalde til b√łn.’ Men hvad tilbydes samfundet til geng√¶ld?¬ę

– De skriver om, hvordan alle i Egypten siger, at Vesten tager fejl og er ford√¶rvet, og alligevel er der lange k√łer foran de vestlige ambassader.

¬ĽDet er jo det forbandede: De unge udvandrer til lande, de ikke kan lide, og som de ikke respekterer. De kommer til Europa, og specielt asylans√łgerne m√¶rker, at det, der var tilbage af deres v√¶rdighed, g√•r tabt. De kan kun tage imod. De har brug for at give deres liv en mening, og derfor f√łler de et behov for at forsvare deres religion. Jeg kender ikke noget til den somaliers baggrund, der fors√łgte at myrde Kurt Westergaard, men jeg kan forestille mig, at han har gennemlevet dette forl√łb.¬ę [..]

РHvor stor en rolle spiller selve Koranen i de europæiske muslimers liv?

¬ĽDe fleste kender ikke engang Koranen. De er ikke i stand til at l√¶se den. Men Koranen er ligesom alkohol. Drikker man med m√•de, kan den v√¶re oplysende og inspirerende. T√łmmer du flasken hele tiden, bliver du alkoholiker.¬ę [..]

¬ĽDe [kvinderne] har det sv√¶rt, for de skal bek√¶mpe en macho-kultur. For at v√¶re helt √¶rlig er jeg ikke s√• optimistisk. Jeg ser, at den islamiske verden falder fra hinanden. Den er ikke s√• stabil, som vi tror. Det er derfor, fundamentalistisk islam er p√• fremmarch. Men skal ikke lade sig forf√łre af de store t√•rne, der bygges for tiden i oliestaterne. De er bygget p√• sand.¬ę Hamed Abdel-Samad: Min avskjed med himmelen via Weekendavisen

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

30 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] im Nahen Osten? NB – begge tysk, utekstet. – Tidligere om Abdel Samad: Abdel-Samad: Hamed Abdel-Samad: Min afsked med himlen, Hamed Abdel-Samad:‚ÄôIslam Is Like a Drug‚Äô,‚ÄėEt liv uden frihed, har ingen mening‚Äô, Fatwa mod […]

Vivi Andersen
Vivi Andersen
10 years ago

PS Jeg ved ganske udm√¶rket at mit fromme √łnske om et totalt stop fra de arabisk-islamiske lande IKKE er realistisk. De er nu vores PARTNERLANDE og vi er, qua de aftaleforhold tidligere, som nuv√¶rende EF/EU politikere har indg√•et med Saudierne om OLIE FOR IMMIGRATION m.m., bundet op p√• nogle forpligtigelser hvad ang√•r netop muslimer fra de arabisk-islamiske Middelhavslande. Dette forr√¶deri overfor Europas lande og befolkninger betyder, at vi ikke selv kan bestemme hvem vi gerne vil have ombord i vores lande som nye medborgere. Vi kan vel allesammen sagtens n√¶vne befolkninger og kulturer som ville passe rigtig godt ind i… Read more »

Proclus
10 years ago
Reply to  Vivi Andersen

M√• jeg anbefale “To them we no longer exist” posted p√• bloggen Galliawatch!

Her finder man beskrevet en elite og et “projekt” der er UDE AF KONTROL!!!

Jeg vil efter denne kommentar er skrevet g√• ud og fylde t√łnden med gr√łnne grise.

For dette forræderi må de ansvarlige straffes, så snart/hvis det bliver muligt.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
10 years ago

Det er besynderligt det, der foreg√•r : de muslimske indvandrere bos√¶tter sig hos folkeslag de ikke kan respektere, i lande de ikke kan lide . Hvorfor rejser de ikke tilbage til deres oprindelseslande, de der er her og som ikke kan lide landet og den oprindelige befolkning og kultur ? Og hvorfor bliver muslimer ved med at ankomme til de vestlige lande for at bos√¶tte sig her, for derhjemme i de islamiske lande kan de ikke have undg√•et at h√łre om de r√¶dselsfulde vesterl√¶ndinge og deres tilsvarende r√¶dselsfulde kultur og land ? Hvad vi andre ang√•r, hvorfor bliver vi ved… Read more »

trackback

[…] er engageret i kampen mod islams k√łnsstereotyper og vold mod kvinder, og som her udtaler sig om benzinattentatet mod Rayhana, vi omtalte ig√•r. Rayhana blev angrebet i en gade n√¶r en fundamentalistisk mosk√©, som Mohamed Sifaoui n√¶vnte. Man […]

Liva
Liva
10 years ago

I en artikel på politiken omtales alkohol som noget der er ulovligt.

“Valget af kasteskyts kan have en symbolsk v√¶rdi, i det mange muslimer opfatter alkohol som ulovligt.”

h t t p://politiken.dk/udland/article881331.ece

Liva
Liva
10 years ago

Et nyt magasin ser nu dagens lys: Consume. “Vi har et horn i siden p√• den s√•kaldte ‚Äôstiletfeminisme‚Äô, som er den unge, smukke, hvide kvinde, der shopper derudad og tjener en masse penge ” – st√•r der s√łreme. – og der skrives om kvinden som stakkels offer – ikke fordi hun ikke har mad nok eller har trange √łkonomiske k√•r eller er enlig mor til mange b√łrn, nej, det handler om en kvinde der ikke m√• have sit religi√łse, k√łnsuniforme og anti-kapitalistiske tanke- og dogmesystem synligt p√• hovedet i hjemmev√¶rnet. Hun m√• ikke have t√łrkl√¶de p√•. h t t p://politiken.dk/kultur/tvogradio/article881129.ece… Read more »

Pk
Pk
10 years ago

En kvinde vil muslimer brænde af og hvorfor?
Jo for kvinderne p√• venstrefl√łjen br√¶nder for Islam.
S√• muslimerne f√łler sig “hjemme nok” til at g√łre det i et Europ√¶isk land.
Frankrig. ….merde.

Emeritus
Emeritus
10 years ago

Til Thomas Bolding-Hansen. ‘…Den er forl√¶ngst druknet, der er ikke nok kvalificerede til den opgave…’ Ja, undskyld jeg sp√łrger dig direkte, men er det noget, du ved noget sikkert om, eller er det en fornemmelse, du har? – For initiativet ‘Den korte snor’ er jo helt rigtigt t√¶nkt og pr√¶cist beregnet p√• en bestemt m√•lgruppe. Det udtalte politiske skr√¶kscenarium, som har f√łrt til dette her, har i √•rtier v√¶ret, at det europ√¶iske folketal har v√¶ret dalende – siden abortlovene kvindernes frig√łrelse og stadige vandring ud p√• arbejdsmarkedet. Det kom der en eksplosiv stigning i velstand og et forskr√¶kkende f√łdselsunderskud ud… Read more »

Thomas Bolding Hansen
Thomas Bolding Hansen
10 years ago
Reply to  Emeritus

Det er en formodning, jeg baserer p√•, at som jeg har oplevet det, er det faktisk de f√¶rreste l√¶rere og p√¶dagoger som form√•r at h√•ndtere, selv almindelige p√¶redanske “besv√¶rlige” b√łrn med “sociale problemer”. Jeg tror at holde s√•danne nogle indvandrerunge i √łret kr√¶ver sin mand, det er der ikke s√¶rligt mange som kan. Men det er ikke d√•rligt t√¶nkt og det er nu, hvis vi skal have en chance for at holde accelerationen af problemet nede i tempo. Men √¶rligt talt, tror jeg ikke initiativet bliver den helt store succes. Det bliver dog bedre, end at ingenting at g√łre. Og… Read more »

Proclus
10 years ago

“Min afsked med himlen” og et rungende velkommen til helvede! “liberale muslimer” er ligegyldige, de er ALT for f√•, HELT betydningsl√łse og rider ofte s√• enorme m√¶ngder af k√¶pheste iforhold til islam at de er latterlige! N√•r man “i debatten” bliver ved at hive disse stakkels kr√¶ frem i tide og utide, er det fordi man √łnsker at bilde sig selv noget ind. Nemlig at: langt st√łrstedelen at verdens muslimer er “moderate”, kan “integreres” og at islam kan “fortolkes” til at ligne buddhismen eller kristendommen, eller hvad ved jeg, bare ikke islam. DROP DET, vi mister kostbar tid p√• at… Read more »

Proclus
10 years ago
Reply to  Proclus

“Politisk konfrontation” skal forst√•s som en helt generel antagonisme overfor islam og alt islamisk!

B√łr jeg n√¶vne, at islam er ideologien der tillader slaveri og flerkoneri, har erkl√¶ret anderledest√¶nkende som urene undermennesker, udpeget dem som legitime m√•l for vold/tvang og underkaster dyr de v√¶rste lidelser for at tilfredsstille en psykose baseret p√• overtroiske forestillinger om magisk renhed?

En konfrontation med dette system af lidelse og fortræd er vores hellige pligt!

Proclus
10 years ago
Reply to  Proclus

Denne “head on” konfrontation kan tages for langt mindre penge og udk√¶mpes betydeligt mere effektivt, end det enorme politisk korrekte korstog vi idag er involveret i, i feks. Afghanistan, snart Yemen, snart Somalia, snart Pakistan, snart Sydpolen!

Opgiv “hearts and minds”! Det f√łrste har koranen sk√•ret ud, det andet har den lammet!

Kun ved at forkaste denne toiletrulle kan muslimen genvinde begge dele!

Nato samlede arsenal kæmper forgæves!

Proclus
10 years ago
Reply to  steen

Jeg er ikke uenig, men mener Samed beg√•r nogle h√•rde br√łlere! Han mener tydeligvis, at integrationen kan lykkes og at vi derfor kan forts√¶tte med at lade nye muslimer bos√¶tte sig. “i skal integrere dem”- Hvilket jeg b√•de kan l√¶se og med mine egne sm√• glugger se, ikke kan lykkes i nogen grad, der kan betegnes som optimisme fremmende. Dertil i√łvrigt, i al sin frustrerende latterlighed, at vi, trods de mere end usle resultater, stadig omtaler dette projekt som et der har en gylden fremtid foran sig ! S√• meget at de store tvstationer har installeret et n√¶sten fast happyface… Read more »

Emeritus
Emeritus
10 years ago

Af en eller anden grund er der en stump tekst til slut i min kommentar, som burde være slettet. Beklager.

Emeritus
Emeritus
10 years ago

Hamed Abdel-Samad: ‘…”Det er jo det forbandede: De unge udvandrer til lande, de ikke kan lide, og som de ikke respekterer. De kommer til Europa, og specielt asylans√łgerne m√¶rker, at det, der var tilbage af deres v√¶rdighed, g√•r tabt. De kan kun tage imod. De har brug for at give deres liv en mening, og derfor f√łler de et behov for at forsvare deres religion”…’ At ville gennemtrumfe fortsat tilstr√łmning fra den muslimske del af Verden til Vest-Europa under d√¶kke af arbejdskraftens frie bev√¶gelighed eller Euro-Med aftaler er derfor galmandsv√¶rk. Det siger sig selv. Alene af den grund, at enhver… Read more »

Anonymous
Anonymous
10 years ago
Reply to  Emeritus

Den er forlængst druknet, der er ikke nok kvalificerede til den opgave og der er for så vidt heller ikke råd til at ansætte tusinder af dem. Dem som bliver ansat nu, bliver ansat på bekostning af besparelser på andre områder.

Men det er korrekt, at skal vi dæmme op for problemet, uden at bilde os ind, at vi kan afskaffe det, skal der handles nu.

Thomas Bolding Hansen

Liva
Liva
10 years ago

Apropos kunstnere og kunst, s√• kan jeg varmt anbefale at l√¶se bogen “Hvis dette er et menneske” af Primo Levi, som nu oven i k√łbet er baggrund for en helt ny teaterforestilling i KBH. Det er en af de mest gribende og kloge b√łger jeg har l√¶st. Den har ogs√• v√¶ret brugt som h√łjtl√¶sning for unge unge i familien. Hvilket har f√łrt til at den er blevet l√¶st flere gange af en ny generation.

h t t p://ibyen.dk/scene/omtaler_scene/article875139.ece

Liva
Liva
10 years ago

Gad vide hvad PEN siger til overfaldet på den kvindelige kunstner i Paris? Og hvad Forfatterforeningen og Forfatterrådet siger til det?

Victor
Victor
10 years ago

Ang. Rayhana: Hvis jeg ikke tager grueligt meget fejl, blev hendes bror faktisk myrdet i af en bande algeriere – fordi han var b√łsse. Manden blev kastet i Seinen.

Henrik J√łrgensen
Henrik J√łrgensen
10 years ago

Hmm, Welt Online har sgu arkiveret artiklen under kultur, well Рdet er vel også en form for berigelse af samfundet!

Liva
Liva
10 years ago

Multikultur ideologi i praksis i Danmark 2010. Det indeb√¶rer bl.a. at kvinder g√łres usynlige i det offentlige rum. Flere kvinder har nu kun √łjnene fri, n√•r de bev√¶ger sig rundt i danske gader. “Forskerne bag den s√•kaldte burkaunders√łgelse har ikke fundet en eneste burkakl√¶dt kvinde i Danmark. De har kun fundet kvinder, der anvender den muslimske kl√¶dedragt niqab, der lader √łjnene fri.” h t t p://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2010/01/15/221157.htm L√¶g m√¶rke til hvad DR skriver om niqab skjulte kvinder: “De har kun fundet kvinder, der anvender den muslimske kl√¶dedragt niqab, der lader √łjnene fri.” DR der har haft en kvindelig v√¶rt med hijab… Read more »

Snowball
Snowball
10 years ago
Reply to  Liva

Nej hvad er problemet, de har jo √łjnene fri!

Menig 442
Menig 442
10 years ago

Psykoanalytiker: Att vara svensk √§r att vara tolerant. Det er s√• sandt, at det det ligefrem g√łr ondt at t√¶nke p√• konsekvensen.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
10 years ago

Så vi kan räkna med att innan det här året är till ända så har det vällt in muslimer i en mängd vi ej tidigare sett nåt liknande av. Våra befolkningar kan mångdubblas på noll-tid och efter det är det bara allah akhbar som gäller.

HelgeD-H
HelgeD-H
10 years ago

Ja Så! EuroMediterranean-Aftalen træder i kraft fra og med d.1.feb. 2010
Det er det st√łrste komplot som beg√•s mod europas oprindelige nationers befokninger ūüôĀ
Det er rent fait accompli, og sagen er afgjort på forhånd.
Inden det var for sent var det en hemmelighed.
Vivi Andersen har fortalt om Euro-Med. til hudl√łshed.
Hvordan i alverden kan europas befolkninger mobilisere mindst én million protestunderskrifter
til Europa-elfenbentårnet i Bruxelles på mindre end to uger ?
Protestunderskrifterne skulle være lavet længe inden.

Skjoldungen
10 years ago
Reply to  HelgeD-H

Forfatningstraktaten Lissabontraktaten: borgerne kan ved at indsamle 1 million underskrifter forlange, at kommissione tager et sp√łrgsm√•l op til overvejelse. Hvor lang tid tror du, at Kommissionen beh√łver til den overvejelse? – 1 nanosekund? – 1 Met? – 1 mikrosekund?

Hans L
Hans L
10 years ago

Med euromed aftalen som tr√¶der i kraft om f√• dage s√• beh√łver vi ikke sende √Ügyptere herop, de kommer selv inviteret med alle rettigheder.

Pk
Pk
10 years ago

H√łrer lige nu at der er for mange √¶gyptere i √Ügypten.
Jamen det er da nemt at l√łse det problem.
Send 10 millioner til Sverige.
Send 10 millioner til Norge.
Send 10 millioner til Danmark.
Det må give lidt luft dernede, og tænk nu på, at vi skal jo være muslimske
lande en dag.