30
jan
Seneste opdatering: 1/1-12 kl. 0647
36 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Kl. 04:17: “Knappt en vecka sedan n√•gon senast blev skjuten i Malm√∂ s√• man trodde det kanske hade lugnat ner sig, men icke.”
“Fyfan vilken skitstad det √§r.. Jag f√∂rs√∂ker undvika malm√∂ s√• mycket som m√∂jligt numera.”
“Nu √§r den skjutne d√∂d.”
“Jag var d√§r precis. exakt vid killen innan polisen sp√§rrade av. de va invandrarg√§ng som br√•kade. killen √§r nu d√∂dsf√∂rklarad. snackade med en tjejkompis innan som har en mamma som jobbar p√• UMAS med hj√§rnskador (kan inte ett finare ord f√∂r de), antagligen har han blivit skjuten i huvudet, och hon sa att hennes mamma blivit inkallad och att killen som blivit m√∂rdad var i 20 √•rs√•ldern. Polisen h√∂ll ner en kille p√• brottsplatsen, f√∂rmodligen GM..[= g√§rningsmann]¬†har ingen mer info f√∂r tillf√§llet.. hoppas detta duger.”
“Gick f√∂rbi n√§r polisen gjorde √•terupplivningsf√∂rs√∂k p√• offret.. Bara en massa invandrare som gapade och skrek p√• platsen.. En helt vanlig kv√§ll i m√•ngkulturens Malm√∂..”
“S√•g ut att kunna vara en hel del vittnen, offret l√•g ca 40m fr√•n Max ing√•ng..En alban.”
“H√∂rde att n√•t skott tr√§ffade huvudet. N√•n n√§mde att han blev skjuten 4 g√•nger i huvudet.”
“Att det skjuts n√•n i Malm√∂ n√§stan varje vecka e tragiskt! Vapenhandeln i Malm√∂ har exploderat de 2-3 senaste √•ren. Man kan f√• en udda pistol f√∂r 1000 kr. Hittar polisen tex en UZI blir det inte ens en notis i sydsvenskan nuf√∂rtiden.”
“F√∂rj√§vligt, fega j√§vla svin som skjuter p√• √∂ppen gata, om man nu ska h√•lla p√• och √§r s√• rubbad s√• man vill d√∂da n√•gon, bjud upp dom p√• en duell eller n√•got!? det √§r fanemej modigare, skjuta p√• √∂ppen gata kan ge folk som ser det men f√∂r livet.”
“Mevlur K. var inte alls en tung kriminell s√•som brorsan Vali. Hade Mevlur varit s√• stor s√• hade man inte sett killen p√• √∂ppen gata baras√•d√§r ensam, man s√•g honom innan slagthuset st√§ngdes varje helg, ensam med alltid 1-2 tjejkompisar, ibland helt ensam och d√• k√§nner man inte sig hotad. J√§mf√∂r med brosan d√§r han b√§r vapen och skotts√§ker v√§st och √§r med 5-6 v√§nner.”
“Var √§r svenska medier? Debatt, Agenda i Tv ingen bryr sig eller s√• v√•gar de inte…….Skr√§mda till tystnad av undre v√§rlden.Malm√∂ den moderna mardr√∂men h√§mtad fr√•n v√§rsta sortens gangsterfilm fast p√•riktigt.”
“L√§mnat Malm√∂ d√§r jag √§r f√∂dd och uppvuxen, f√•r √•ngest varje g√•ng jag √§r tvungen att bes√∂ka skiten.”

26-√•ring ihj√§lskjuten i Malm√∂ , 26-√•ringen hade kopplingar till g√§ngkriget som p√•g√•r i Malm√∂.¬†Samtalekilde¬†svensk debatforum, f√łlg tr√•den ned i m√łrket.”¬†Passer-by-shooting. Hundreder af vidner deriblandt en patruljevogn p√• torvet.

Lars Hedegaard: “Menigmands standhaftighed”

Jeg mener alts√• ikke, at det er for tidligt at spekulere over, hvad fredelige og demokratiske vesterl√¶ndinge skal g√łre, n√•r opl√łsningen har taget et nyt kvantespring. Det var det, min tale i Bruxelles handlede om. -Alts√•, hvis staten svigter eller mangler kr√¶fter til at forsvare friheden, m√• civilsamfundet tr√¶de i karakter. Hvad ellers? Kronik: ¬†Som ordene faldt i Bruxelles. (Bryssel talen: The Resilience of the Commoners ¬†5 sider pdf.)

Udlicitering

Officielt f√•r Carsten Jensen Palmeprisen for sin kamp for undertrykte i Afghanistan, Burma, Afghanistan og i danske kirker p√• N√łrrebro. Men hvad ligger der i grunden bag ¬†at en mindre dansk skribent kommer i selskab med Anna Politkovskaja og Aung San Suu Kyi¬†? Efter 2002 holdt svenske politikere op med at kritisere ¬†Danmark. Det viste sig kontraproduktivt. Danske socialdemokrater er mere indvandringsrestriktive end svenske Sverigedemokrater, et faktum svenske aviser af indlysende grunde helt har fortiet. I l√łbet af de kommende √•r ebbede ogs√• svenske journalisters Danmarks-kritik s√• sm√•t ud. Det er kun den gamle Olle Svenning, der stadig tror hans Danmarks skriverier tager kegler hos andre end hans arbejdsgivere. Deres Danmarks-d√¶king best√•r i det store hele nu kun af sport, vor tids br√łd og skuespil, n√• ja og s√• Carsten Jensen og H.H.Holst.¬†Dansk politik ber√łrer man nu kun yderst indirekte, og det er her at personer som Lena Sundstr√∂m og Carsten Jensen kommer ind i billedet, ikke mindst i et valg√•r hvor alle af betydning er oprigtigt bekymrede for, at befolkningen skulle finde p√• at √¶ndre Riksdagens sammens√¶tning. Vi venter i sp√¶nding p√•, hvilke midler de vil tage i brug. Sundstr√∂m og Jensen ser ikke sig selv som etablissementes nyttige idioter, men det er med skam at melde lige hvad de er. De er ikke de undertryktes fortalere, de er den svenske magtelites megafoner. Havde de v√¶ret det, havde de solidariseret sig med 900.000 svenske fattigpension√§rer i en smuldrende velf√¶rdsstat, hvoraf en del – navnlig kvinder – skal leve for 7.500 sv. kr.¬†f√łr skat, eller indf√łdte svenskere¬†der m√• flygte fra deres byer, de af dem, der har r√•d. Sverige ¬†tager kun p√• Danmark med en klemme for n√¶sen, og den hedder bolv√¶rksmatros Jensen, men hvem vil ikke v√¶re en n√¶seklemme ¬†for 75.000 dollars og en falsk glorie om hovedet ?

Carsten Jensen framh√•ller att han aldrig tidigare f√•tt en utm√§rkelse utanf√∂r Danmark.Det h√§r √§r dessutom ett betydelsefullt pris. De andra som har f√•tt det √§r en fantastisk samling m√§nniskor.¬†Bland √∂vriga pristagare finns andra internationellt k√§nda personer som Parvin Ardalan, Kofi Annan, Aung San Suu Kyi och Hans Blix. Carsten Jensen p√•pekar att han, till skillnad fr√•n m√•nga andra, faktiskt kommer fr√•n ett demokratiskt land.¬†“Jag bor inte i ett land med en totalit√§r regim. Men jag tror att Palmekommitt√©n ser med oro p√• det som nu sker i Danmark, hur fr√§mlingsfientligheten breder ut sig. Det tror jag kan ha p√•verkat deras beslut.” Jensen fick Palmepriset ur Lisbet Palmes hand.¬†¬ĽI kan skrive jeres misundelsesartikler, eller hvad fanden det handler om. Det gider jeg ikke at deltage i¬ę, lyder det fra Carsten Jensen.

Sidst Jensen havde ordet p√• DN Debatt skrev en landsmandinde, der vist m√• v√¶re mere s√łmand end Jensen selv: “Men hvis det er √łnsket om n√¶ste gang at kunne kalde sig norsk eller svensk, s√• for mig gerne. S√• kan han finde en ny rede at skide i. Kan man ikke blive s√łmand, kan man altid blive ¬†intellektuel.

Breaking: Den multikulturelle harmoni lige om hj√łrnet

Jo jo jo, men: Betyder dette at Kurt Westergaard kan se frem til at kunne g√• p√• gaden uden beskyttelse? Vil aviser kunne bringe satiriske tegninger af Muhammed n√łjagtigt som de bringer satire af andre institutioner? Vil kunstnere oph√łre med selvcensuren, og spotte og h√•ne islam n√łjagtigt som de spotter og h√•ner alt andet?¬† Vil s√¶rhensyn mht. skolemaden blive afskaffet? Succes m√•les nu engang ikke ved tendenser, men ved nettokonsekvenser for det danske samfund. Og s√• har jeg ikke n√¶vnt det allermest ur√łrlige f√¶nomen her – enabling (LFPC).

Der bliver f√¶rre st√¶rkt religi√łse indvandrere i Danmark, og flere som f√łler sig danske. Afstanden mellem politisk debat og virkelighed vokser, vurderer forsker. Alt imens regeringen sl√•s med det kuldsejlede burkaforbud og i √łvrigt sk√¶rper kravene til udl√¶ndinge, der vil have permanent ophold i Danmark, s√• g√•r det fremad med integrationen.

Det viser nye tal fra analyseinstituttet Catin√©t, der har unders√łgt en st√łrre gruppe flygtninge og indvandreres forhold til blandt andet religion og danskhed. Religion fylder mindre, og andelen af indvandrere, der f√łler sig danske, stiger, viser tallene. Faktisk vokser afstanden mellem den politiske debat og virkeligheden blandt indvandrere, mener professor og integrationsforsker Ulf Hedetoft fra K√łbenhavns Universitet. […] Religion fylder mindre blandt indvandrere

Sygt

Britain is facing a new Al Qaeda terror threat from suicide ‚Äėbody bombers‚Äô with explosives surgically inserted inside them. Until now, terrorists have attacked airlines, Underground trains and buses by secreting bombs in bags, shoes or underwear to avoid detection. But an operation by MI5 has uncovered evidence that Al Qaeda is planning a new stage in its terror campaign by inserting ‚Äėsurgical bombs‚Äô inside people for the first time. […] Terrorists ‘plan attack on Britain with bombs INSIDE their bodies’ to foil new airport scanners

H√łjtuddanede kvinder mod t√łrkl√¶der

20 fagligt h√łjtkvalificerede, intelligente tyrkiske kvinder er g√•et sammen i de nyt initiativ, Frankfurterinitiativet af Progessive Kvinder (Frainfra) der frem for alt √łnsker t√łrkl√¶det v√¶k. Ingen af dem at b√¶rer t√łrkl√¶de, siger tandl√¶ge, Dr. Ezhar Cezairli. I deres forening er tild√¶kkede kvinder absolut u√łnskede. “Vi vil udfordre den i Tyskland fremherskende stereotypi af indvandrerkvinder som undertrykte, uvidende, uudannede og dybt rodf√¶stede i islam”.siger Ezhar Cezairli. Derfor kr√¶ver vi et fuldst√¶ndigt forbud mod hovedt√łrkl√¶der i skoler, p√• universiteter og offentlige institutioner.”
Religion h√łrer if√łlge de progressive kvinder hjemme i privatsf√¶ren.”I dette land har vi misforst√•et integrationen p√• en s√•dan m√•de, at vi har givet efter for de omfattende krav fra muslimske organisationer. Det f√łrer i den forkerte retning. At de politiske ledere f√łrer debat om integration med store muslimske organisationer, der foregiver at tale for et flertal af muslimer, en en fejl der m√• rettes. De repr√¶senterer allerh√łjst 20 procent.”

Tandl√¶gen kritiserer ogs√• , at integrationen prim√¶rt handler om religi√łse emner, s√•som uddannelse af muslimske b√łnneledere, imamer og islamisk undervisning i skolerne. “Jeg er imod at min skat g√•r til at uddanne imamer,” siger Cezairli, der ogs√• er medlem af Deutsche Islam Konferenz. Erfolgreiche t√ľrkische Frauen wollen sich in Integrationsdebatte einmischen (Snaphanens overs√¶ttelse)

Konvertittens lange rejse mod Utopia …. i Somalia

Fascinerende portr√¶t af den amerikanske konvertit Omar Hammami i the New York Times. Fra lysende begavelse med fremtiden foran sig, til soldat i al-Shabaab med en dr√łm om den forj√¶ttede shariastat. L√¶s ogs√• Robert Spencers kommentarer p√• Jihad Watch (LFPC).

[…] By his junior year, Hammami had become a spectacle. He made a point of praying by the flagpole outside school yet refused to say the Pledge of Allegiance, friends recalled. In class, he swore at Hirsch, his longtime teacher, assailing her for being Jewish. That spring, in another class, Hammami tried to choke a student who interrupted him as he was reciting the Koran, students recalled. Hammami was promptly suspended.[…]

But in December 2002, he dropped out of college, saying that he could no longer bear to be in the company of women. […] For a time, Hammami and Culveyhouse took inventory at Wal-Mart. Their boss, an ex-Marine, tolerated their odd look (they tucked their pants into their socks), but he was frustrated by their demands: they refused to touch alcohol, pork, Christmas cards and even dolls. The boss finally assigned them to the women’s clothing section. […] The Jihadist Next Door

Sharia knappast kan genomföras utan grundlagsändring

I n√§rvaro av tv√• s√§kerhetsvakter f√∂rsvarade i fredags Mosa Sayed sin avhandling i juridik, Islam och arvsr√§tt i det m√•ngkulturella Sverige. Dramatiken uteblev dock. –¬†Kritiker menar att han samtidigt √∂ppnar en d√∂rr f√∂r inf√∂rande av s√§rlagstiftning med h√§nvisning till m√§nniskors kulturella bakgrund. Opponenten ans√•g att de f√∂r√§ndringar som tycks ligga i f√∂rl√§ngningen av Sayeds resonemang √§r s√•dana att de knappast kan genomf√∂ras utan grundlags√§ndring. Obestridligt √§r att Sayed vill f√∂ra in m√§nniskors upplevda kulturtillh√∂righet som en ny parameter vid bed√∂mningen av t√§nkbara tolkningssv√•righeter inom ramen f√∂r g√§llande internationell privatr√§tt. Men anklagelsen att vilja inf√∂ra s√§rlagstiftning avvisar han.

Den vetenskapliga bed√∂mningen av Sayeds avhandling √§r andra l√•ngt b√§ttre skickade att g√∂ra. Forskningsuppgiften √§r naturligtvis helt legitim och inget hindrar en forskare fr√•n att f√∂resl√• f√∂r√§ndringar som eventuellt inneb√§r att grundlagen m√•ste √§ndras. Men det √§r ocks√• viktigt att klarg√∂ra att det ofta helt opreciserade begreppet “m√•ngkultur” kan legitimera resonemang som det √§r n√∂dv√§ndigt att avvisa.- “M√•ngkulturalismen” som v√§rldsbild och ideologi kan ocks√• ha inrikespolitiska konsekvenser. Den brittiske f√∂rfattaren Kenan Malik (intervjuad i DN i g√•r) har visat hur st√∂d till missgynnade grupper i Storbritannien alltmer b√∂rjat f√∂rdelas med h√§nvisning till etnicitet i st√§llet f√∂r sociala och ekonomiska behov och hur str√§van efter generella f√∂rb√§ttringar f√∂r alla kommit att ers√§ttas av en sn√§v identitetspolitik. UNT.SE

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

36 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Som en n√łjagtig reprise af nyt√•ret 2010 i Malm√ł: Samtale i natten. […]

trackback

[…] Forfatteren Thomas Nydahl kalder sin f√łdeby “en √•ngest-central.” Ved √•rets f√łrste mord, nyt√•rsnat midt p√• Stortorget n√¶rmest for snuden af en patruljevogn, skrev en Malm√łbo p√• nettet: ‚ÄúJeg har l√§mnat Malm√∂ d√§r jag √§r f√∂dd och uppvuxen, f√•r √•ngest varje g√•ng jag √§r tvungen … […]

trackback

[…] uger – det er et hver 5. dag. (og alts√• undtaget de seneste skyderiermod busser og taxis.) √Örets f√łrste mord skete p√• Stortorget lidt over midnat den 1.1.¬† 2010 og var en regul√¶r henrettelse. Den sk√•ner Aftonbladet sine l√¶sere […]

trackback

[…] Wiehe parkerade sin bil i ett hotellgarage i Malm√∂ efter hemkomst fr√•n en spelning i fredags kv√§ll i Kristianstad. Instrumenten, tv√• handbyggda akustiska gitarrer av kanadensiska m√§rket Larriv√©e, fick f√∂r ovanlighetens skull ligga kvar i bilen.N√•gon g√•ng under natten mot l√∂rdag stals de.Den forne frontmannen i gruppen Hoola Bandoola Band uppger att ett av de stulna instrumenten √§r arvegods efter bandkollegan Bj√∂rn Afzelius, avliden 1999. Gitarren med speciellt affektionsv√§rde har inskriptionen ‚ÄĚThis machine kills fascists‚ÄĚ (Denna maskin d√∂dar fascister).Vi brukar alltid ta upp dem men den h√§r g√•ngen s√• blev det inte s√•, s√§ger Wiehe till Sydsvenskan.Wiehe bestulen p√•… Read more »

trackback

[…] fra Bosnien h√¶rget Malm√ł i √•revis med bombninger, skyderi og mord p√• offentlig plads – man husker mordet p√• Stortorget nyt√•rsnat – og stort set al anden kriminalitet man kan t√¶nke sig, kunne man t√¶nke sig at nogen ville […]

Johansen
Johansen
10 years ago

Hvis indvandrere bliver mindre religi√łse, hvorfor forts√¶tter islamiseringen af vore verdslige samfundsinstitutioner s√•?
Seneste eksempel med 6 √•rhusinstitutioner, som ikke l√¶ngere skal servere svinek√łd (l√¶s:haram). Svinek√łd kaldes forkert:

http://www.bupl.dk/internet/BoernOgUnge.nsf/0/2BC28E577F5C2F86C12576A200416AAE!OpenDocument

JensH
JensH
10 years ago

@Robin_Shadowes

“N√§r kommer massinvasionen att starta? Redan i morgon? Om n√•gra veckor eller m√•nader?”

√ėh, den startede alts√• for cirka 40 √•r siden. Men tilstr√łmningen vil blive sat betydeligt i vejret nu.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
10 years ago

När kommer massinvasionen att starta? Redan i morgon? Om några veckor eller månader? Vad gör vi för att protestera när muslimerna väller över oss? Kan vi göra någonting eller är vi hopplöst förlorade?

HelgeD-H
HelgeD-H
10 years ago

Er det s√• fra imorgen, 1.februar, at EuroMediterranean-Aftalen er tr√•dt i kraft ? Man h√łrer intet !
EU-topledelsens og √łvrighedens velbevarede offentlige hemmelighed, og st√łrste komplot og svigt
overfor europas oprindelige nationers befolkninger. Hvordan kan de g√łre dette mod os ?!!
Larmende tavshed i medierne er almindeligt nu.
Når min forældregeneration er væk (gået bort) strammer muhamedanerne gradvist tommelskruerne
p√• ikke-muslimerne i Danmark. Jeg kan f√łle det. Jeg kan f√łle hvordan det vil blive.

Emeritus
Emeritus
10 years ago

Vi lader os alle forf√łre. Schneiers dots, alle tr√¶erne, som skjuler skoven, vi ikke kan se. Det eneste, vi KAN se, er, at integrationen virker. Hjernen er i alt fald doven. Det er b√•de sikkert og vist.

Emeritus
Emeritus
10 years ago

Hvilken orkestrering i indvandrerkredse. Sikke de kan som på kommando. Kommandostrukturen er gudhjælpemig lige så effektiv, som da gaderne i de store danske byer eksploderede samtidig.

Emeritus
Emeritus
10 years ago

‘…Religion fylder mindre blandt indvandrere…’ Kan man nu stole p√• Catinet og integrationsforsker Ulf Hedetoft? Oplysningerne falder rigtignok p√• et m√¶rkeligt tidspunkt. Meget kort tid efter en periode, hvor vi aldrig har set s√• mange h√¶ttem√•ger og andre muslimske gevandter blive luftet i det offentlige rum, h√łrt s√• mange ultimative tilkendegivelser i stil med: Ingen skal f√• lov til at tage t√łrkl√¶det af mig! blive skubbet til af udenlandske m√łdres barnevogne eller den h√•rdnakkede kamp om at b√¶re religi√łse symboler ind i offentlige embeder og bygninger, ghettoer med opt√łjer og br√¶ndende biler, bander, der bekriger hinanden med skydev√•ben i gaderne… Read more »

Mosemanden
Mosemanden
10 years ago

130 mil samlet ind på en aften , hvor er det mange penge .

Faktisk pr√¶cis det samme som vores knap ellevetusinde Iraker p√• overf√łrselsindkomst koster statskassen om m√•neden . . .

STORT !

Christina
Christina
10 years ago
Reply to  steen

“Malm√∂ den moderna mardr√∂men h√§mtad fr√•n v√§rsta sortens gangsterfilm fast p√• riktigt.”

Nej, det kan jag inte h√•lla med om. Jag har bott i Malm√∂ i m√•nga √•r och trivs fortfarande v√§ldigt bra…;-)

Niels Christensen
Niels Christensen
10 years ago

En pointe er her, at drab og skud episoder i K√łbenhavn d√¶kkes i de svenske (og norske) net aviser, men det sker yderst sj√¶ldent, for ikke at sige aldrig at skuddrab i Sverige omtales i Danmark; det samme g√łr sig g√¶lde for kriminalitet i Norge ; retsopg√łret om B-gjengen blev s√• vidt jeg ved ikke omtalt, ej heller Taxa snyderiet.
Sådan kan man jo også skabe et skævt billede.

Pk
Pk
10 years ago

Thomas Nydahl. Ja det stakkels Malm√ł,Sverige.
Der var svenske og danske kvindelige politikere, som kaldte Malm√ł for k√¶rlighedens by.
Det var pga. af den danske 24-√•rs regel ang. √¶gteskaber med een “Udefra”. S√• en del fra Danmark
flyttede til Malm√ł.
Var Mona Sahlin ikke een af disse kærlige kvinder?
F√łler dyb r√¶dsel ved den m√•de disse kvinder t√¶nker og is√¶r ikke t√¶nker.
Hvorfor forstår kvinder i svensk politik ikke situationens alvor?

Hegra
Hegra
10 years ago
Reply to  Pk

Tyvärr förstår heller inte svenska manliga politiker situationens allvar, bortsätt från Jimmie Åkesson då.
Jag är inte så säker på att Måna Muslim är värre än dhimmien Fredrik Reinfeldt.
Vad har statsministern gjort för att stoppa massinvandringen, islamiseringen, kriminaliteten?

Liva
Liva
10 years ago

Her er et godt eksempel p√• n√•r en dansk landsd√¶kkende TV-kanal er multikulti ideologisk. Det virker utrov√¶rdigt med s√•dan en udkl√¶dning. Hella er desv√¶rre ikke sjov mere. Det har hun ellers v√¶ret i mange √•r, synes jeg. M√¶ndene ser tv√¶rtimod afslappede ud – i eget dress – men Hella har udkl√¶dningst√łj p√•. Og multikulti ideologi kvindesynet har d√¶kket hendes h√•r til. Trist at hun gider – og vil – bruge sig selv p√• den m√•de.

http://www.dr.dk/DR1/Danmarks_Indsamling_2010/Artikler/20100130230301.htm

Men det var godt at der er så mange penge at sende til Afrika.

Liva
Liva
10 years ago

Rigtig flot og festligt dannebrog Berlingske Tidende lader tegne i tilknytning til Hedegaards kronik d. 30.1.2001. Men egentlig burde der f√łlge alle andre vestlige – og andre demokratiske – flag med ogs√•. Det er jo ikke ‘blot’ et dansk projekt Trykkefrihedsselskabet har gang i – men et vestligt, demokratisk. I hvert fald s√•dan som jeg ser det. At dette projekt er startet i Danmark, er s√• bare ekstra godt. Og det kan vi bl.a. takke JP og Westergaard for – og vores ytringsfrihed ikke mindst.

Liva
Liva
10 years ago

“Jensen fick Palmepriset ur Lisbet Palmes hand” Svigter venstrefl√łjen ikke netop egne potentielle v√¶lgere og tilh√¶ngere ved at give priser til kunstnere – kulturpersonligheder – der ikke anerkender at ogs√• venstrefl√łj i klassisk forstand ‚Äď f.eks. ligestilling og religionskritik – er et specifikt vestligt; nordisk og dansk, svensk, fransk, tysk og engelsk f√¶nomen? Svigter venstrefl√łjen ikke netop ved at give priser til kunstnere ‚Äď og kulturpersonligheder – der stort set kun kritiserer og revser vestlig kultur ‚Äď men ikke ikke-vestlig kultur ‚Äď usanset hvad den s√• indeholder? Det mener jeg. Samtidig med at kunstnere og kulturpersonligheder der er karakteristiske ved… Read more »

JensH
JensH
10 years ago

Fra et top-job i en korrupt international organisation til et top-job i en endnu mere korrupt international organisation. Den just afg√•ede Svenske EU-kommis√¶r, Margot Wallstr√łm, er af Ban Ki-Moon blevet udn√¶vnt til et top-job i FN. Dog skal det siges, at jeg faktisk tror, at Ban Ki-Moon g√łr ret i at udn√¶vne en Svensker til lige pr√¶cis dette top-job, da det indeb√¶rer et s√¶rligt ansvar i henhold til resolution 1820 om voldt√¶gter af kvinder i krigsomr√•der: “Wallstr√∂m ska arbeta med FN-resolutionen 1820 om sexuellt v√•ld i krigsdrabbade omr√•den. Systematiskt v√•ld och v√•ldt√§kter mot kvinnor har blivit ett medvetet vapen i… Read more »

Thomas Nydahl
10 years ago

Malm√∂, ack Malm√∂, staden d√§r jag f√∂ddes och v√§xte upp (p√• Rasmusgatan!) 1952, staden d√§r jag gick i skola, b√∂rjade arbeta (p√• Malmstr√∂ms herrekipering p√• S√∂dra F√∂rstadsgatan), utbildade mig till dekorat√∂r (p√• Ohlssons herrekipering, snett mitt emot Malmstr√∂ms, samt p√• Stortorget, Malm√∂, min stad d√§r jag bildade familj, gifter mig 1973, d√§r min hustru f√∂dde v√•ra tre f√∂rsta barn, innan vi flydde alltsammans 1982 och bosatte oss i norra Sk√•ne, i den lilla byn d√§r allt var s√• annorlunda j√§mf√∂rt med Malm√∂, i lilla Tollarp. V√•r stad h√§r heter Kristianstad, den fina danska gamla staden, som idag bara √§r en… Read more »

Thomas Nydahl
10 years ago
Reply to  steen

Steen tack för upplysningen om Weegees, honom kände jag inte till.

Ja, hade jag inte haft barn och barnbarn hade jag förmodligen vänt ryggen till. Det är en naturlig reaktion som har med självbevarelsedrift att göra. Att fly det som hotar dig. Jag gör det ofta, alltför ofta.

Nils
Nils
10 years ago

En svensk grundlovs√¶ndring er nemt og hurtigt fikset, man skal ikkengang blande folket ind i det. Den skal blot vedtages to gange i Riksdagen med et valg imellem, s√• det vil ikke give problemer at tilpasse svensk lovgivning til de r√•dende omst√¶ndigheder i fremtiden. Ang parallelsamfund, s√• er det jo (igen) et besynderligt valg, sossesl√¶nget i Palmefonden har truffet, og det peger p√•, hvor sn√¶vert et perspektiv, disse levebr√łdspolitikere m√• have p√• verden: De tror Carsten Jensen er betydningsfuld, fordi han hele tiden dukker op i Dagens Nyheter, og det er s√• ogs√• der, de mener “kampen for de svage”… Read more »

Poul H
Poul H
10 years ago

L√¶ste kommentarerne til Hedegaards meget afd√¶mpede kronik. Niveauet hos hans modstandere er forf√¶rdende lavt. Ingen argumentation, ingen kilder, intet andet end ‘skamme,skamme’ plus en hoben personfikserede sk√¶ldsord. S√łrgelig l√¶sning.

Liva
Liva
10 years ago
Reply to  Poul H

Ja, men er det ikke et helt godt tegn? Det synes jeg. Modargumenter er efterhånden svære at have eller finde.

Hegra
Hegra
10 years ago

Flashback-tråd, riktig link:
https://www.flashback.org/t1113956

Tak. Rettet. *S

JensH
JensH
10 years ago

S√• har TV2NEWS lige haft et mikrofon-holder ‘interview’ med Carsten Jensen i anledning af Oluf palme prisen, og CJ gav den fuld skrue mht. til det nationale selvhad der har givet ham prisen. Han udtalte bl.a. at han h√•bede at Danskerne “engang med tiden ville opfatte de fremmede som ligev√¶rdige borgere”. Alts√• den samme gamletraver om, at det er Danskernes rascisme der er skyld i at det multikulturelle samfund ikke fungerer. Samtidig havde denne hadske debatt√łr den fr√¶khed at p√•st√•, at han h√•bede at et regeringsskifte ville betyde em mindre hadsk atmosf√¶re i den Danske offentlige debat end den der… Read more »

Snowball
Snowball
10 years ago
Reply to  JensH

Carsten Jensen. Står på bredden og forsikrer om at hajerne ikke er farlige. Vi er hadske hvis vi protesterer. Vi har ikke ret til en mening.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
10 years ago

Vilken jävla bindgalen dåre den där Omar. För allas bästa låt oss hoppas han snart kommer till dom 72 russinen eller var det kameler?

JensH
JensH
10 years ago

“Sharia knappast kan genomf√∂ras utan grundlags√§ndring”

Jamen, det er jo godt nyt for Mona Muslims kommende r√łd-gr√łnne regering. S√• f√•r man jo et storstilet ‘grundlovs-projekt’, der kan aflede opm√¶rksomheden fra de stadigt forv√¶rrede sociale og sikkerhedsm√¶ssige forhold i Sverige.

Casper | Borgerlig bums

Stilskifte på Politiken. De nævner forbryderes nationalitet, endda i en overskrift:

“Danske m√¶nd st√•r bag hjemmer√łverier”
http://politiken.dk/indland/article890867.ece

Bem√¶rk dog at artiklen taler om “danske statsborgere”, og det kan jo d√¶kke over s√• meget.

PB
PB
10 years ago

Den er JP også helt oppe at ringe over men det er jo på den anden side også samme hus