6
feb
Seneste opdatering: 6/2-10 kl. 1522
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Condell forklarede igĂ„r udtrykkene “Dutch courage” og “Dutch justice”. I dag har vi sĂ„  “Dutch humour”:

The Freedom Party of Dutch anti-Islam MP Geert Wilders has reacted furiously to the trailer of an online movie spoofing a murder attempt on Mr Wilders. The trailer is available on the website of publicly-funded radio station FunX, which targets a young urban audience. Freedom Party MP Martin Bosma has said his party will ask Media Minister Ronald Plasterk whether “an over-subsidised multi-culti radio station” should be receiving government money if it is putting out “suggestive” movies. Mr Stegeman emphasised that the film makers are not after demonising the nationalist right-wing anti-Islam MP. “But the film’s author is definitely drawing a connection with Pim Fortuyn,” the popular outcast politician who was assassinated in 2002 following a plea for stricter immigration rules. Party furious over spoof Wilders murder film. Dutch Establishment Finances “Kill Geert Wilders” Flick. –  (Geert Wilders har Ă„bnet en ny hjemmside alene om processen mod ham: Geert Wilders on Trial.)

Bestillings-teater i Ă©tpartistaten*

I morgon fÄr danske dramatikern Andreas Garfields pjÀs Parasomnia om islamofobi urpremiÀr pÄ Hagateatern, Teater Tamauers hemmascen. I förestÀllningen fÄr ett par ett ovÀntat besök av en gammal vÀninna, men vÀninnan har förÀndrats sedan de trÀffade henne senast. Har hon [en gammal vÀn som blivit Sverigedemokrat]  rÀtt att uttrycka sina Äsikter Àven om de Àr odemokratiska och rasistiska?

Parasomnia Ă€r en specialbestĂ€lld pjĂ€s skriven av Andreas Garfield för Teater Tamauer. Samarbetet gav mersmak och nĂ€r Teater Tamauer ville sĂ€tta upp en pjĂ€s om islamofobi vĂ€nde de sig till den danske dramatikern, bland annat för att man i Danmark har levt med islamofobi och frĂ€mlingsfientliga partier i vardagen pĂ„ ett annat sĂ€tt Ă€n vad man hittills gjort i Sverige. Parasomnia pĂ„ Teater Tamauer. Yttrandefrihet och Islamofobi – Teater Tamauer i Göteborg nya pjĂ€s Parasomnia. (Parasomnia er en mareridtsagtig sĂžvnforstyrrelse.) (*Ă©tpartistaten er en svensk opfindelse, sĂ„dan noget kunne  vi aldrig finde pĂ„ af os selv.)

Jihad mod Englands jĂžder

Grasserende jĂždehad i Storbritannien. NĂ„r vi bruger ordet “jihad”, er det fordi det gĂ„r igen pĂ„ grafitti gengivet i rapporten:

Today the Community Security Trust released its report on antisemitism in 2009. It is the most depressing report ever, with levels of attacks on Jews and and antisemitic harassment – both verbal and physical – at a level not witnessed in this country for generations. Indeed, the 924 cases reported reflect an increase in over 50% from the previous record high in 2006. You can read the executive summaryhere (PDF) or download the full report here (PDF). The Report sites the war in Gaza at the beginning of last year as a “trigger event”. Generally any heating up of hostilities in the Middle East triggers a spike in antisemitic incidents. […]

The source of the attacks and abuse seems spread fairly evenly over far-right white supremacists, and Islamists and leftists. Shockingly, a quarter of attacks involved violence, resulting in damage to property or assault. In one particularly disturbing incident, a 12-year-old pupil – who is the only Jewish girl in her school – was attacked by a group of 20 other schoolchildren of mixed races, who pulled her hair and shouted: “Death to the Jews, kill all Jews.” Depressing Report on Antisemitism

Interessant citat i lĂŠserkommentarerne:

Shadow schools secretary Michael Gove said: […] “History tells us that whenever Jewish individuals feel less safe, society as a whole is becoming less free. We must learn the lessons of the past.”

“What’s this shit about “Asians” attacking Jews? We all know full well those aren’t Hindus, Sikhs, Jains, or Church of St. Thomas members doing the attacks. What have Sikhs done to deserve being tarred with this brush?”

Eksempler fra rapporten:

May: A Jewish man driving an electric convenience vehicle was rammed by a car shortly after he left a synagogue.The Asian driver of the car had mounted the pavement in order to carry out the attack and shouted “Jew, Jew” as he did so. The victim fortunatelyonly suffered minor injuries.

September: An unsuccessful attempt was made to set fire to the house of a rabbi, while the house was occupied.

January: A visibly Jewish man was assaulted in north west London. The attackers punched him to the ground and kicked him in the head and body. During the attack the perpetrators were shouting about the Palestinians in Gaza.

February: Three non-Jewish people walking down a main road in central London were assaulted by two men, one white and one of Asian appearance, who accused them of being Jewish and then attacked them. The victims suffered cuts, chipped teeth and possible eye socket and jaw fractures.

February: A 12-year-old pupil who is the only Jewish girl in her school was attacked by a group of 20 other schoolchildren of mixed races, who pulled her hair and shouted: “Death to the Jews, kill all Jews.”

March: A Jewish man was walking home through a park in north London when three men jumped on him and hithim, shouting “You f**king Jew” and “Hitler didn’t do the job properly.”

March: A visibly Jewish man took his children to a play area in north Manchester. While he was there two white people attacked him, shouting: “F**king Jew, they should do over here the same as they did in Germany.”

Följ med tjugofyra danskar till Orienten

IgÄr tog islamologen och den gamle svartrocken Jan HjÀrpe steget fullt ut, och sade att Danmark förmodligen inte lÀngre kan betraktas som en demokrati. SkÀlet skulle vara att Dansk Folkeparti begÀrt att 30% av köttet som serveras pÄ Älderdomshemmen ska vara danskt. Jag tar mig för pannan och frÄgar: sedan nÀr avgjordes ett oppositionspartis syn pÄ maten frÄgan om huruvida demokrati rÄder i ett land? Det Àr de verkliga knÀppgökarnas tid i Sverige. (30% lÄter dessutom vÀldigt blygsamt tycker jag).

Skulle HjĂ€rpes princip tillĂ€mpas hĂ€r, vore det som att avskaffa den svenska demokratin genom att hĂ€nvisa till att FI:s partiledare hellre dansar i tv Ă€n talar allvar. Eller varför inte avskaffa svensk demokrati medhĂ€nvisning LĂ€rarförbundet eller nĂ„gon annan icke regerande organisation? Varje gĂ„ng HjĂ€rpe och hans gĂ€ng uttalar sig “glömmer” de att DF inte sitter i den danska regeringen. Och ja, jag Ă€r helt med pĂ„ noterna nĂ€r ni undrar vad demokrati Ă€r för sorts djur. Vi fĂ„r vĂ€l utgĂ„ ifrĂ„n att HjĂ€rpes jihadister vet vad de menar?

Personer som HjÀrpe, sprungna ur den svenska kristenheten, och som hamnat i famnen pÄ islamismen, tycks fÄ lov att sÀtta dagordningen. Det Àr pinsamt. FÄr jag dÀrför föreslÄ nÄgot radikalt annat?

Tjugofyra danska upptÀcktsresanden frÄn mitten av 1700-talet och framÄt, kan det vara nÄgot? Garanterat orientalistiskt, djupt osmakligt om man gÄr pÄ HjÀrpe-linjen! Men det Àr dessa tjugofyra som nu presenteras i ett fylligt, vackert band frÄn Gyldendals förlag i Köpenhamn: Orientalske rejser. Danskeres oplevelser blandt beduiner, haremskvinder og sultaner 1755-1946 Àr titeln pÄ detta viktiga verk under redaktion av historikern Adam Holm och författaren Anders Jerichow.

Boken stÀller sjÀlv frÄgorna: var författarna eurocentriska? Helt sÀkert. Var de fördomsfulla? I hög grad. Rasistiska? OcksÄ det, ibland. Okunniga? BestÀmt, och ÀndÄ mindre nÀr de kom hem Àn nÀr de Äkt ut i vÀrlden. Men de var nyfikna och Àventyrslystna.

Man kan utan minsta oro ta sig an deras texter. De som skrev var och Àr Carsten Niebuhr, H.C. Andersen, Thor Lange, Daniel Bruun, Henrik Cavling, Ole Olufsen, Henry Hellssen och Leo Estvad, bland alla de kollegor som ocksÄ finns med i boken.

Vill vi veta hur vÀrlden formade vÄra föregÄngare? Vill vi veta hur vÄra föregÄngare formade vÀrlden som överrÀcktes till oss? Det finns skÀl att bekanta sig med mötena, erfarenheterna och de nya mÀnniskor som formade och utvecklade de resande.

De Ă€r danskar. I vĂ„rt högrövade och obehagligt sjĂ€lvbespeglande Sverige Ă€r det ett minus. Man kan ju inte sĂ€ga att Danmark Ă€r en demokrati, det har vi HjĂ€rpes ord pĂ„. Men om vi lyssnar mindre pĂ„ HjĂ€rpe och mer Ă€n de tjugofyra danskar som reste ut i vĂ€rlden för att ta reda pĂ„ lite nya omstĂ€ndigheter? Jag föredrar det. Det har inte mycket med demokrati eller ej att göra. Men det har vĂ€ldigt mycket mer att göra med hur man ser pĂ„ omvĂ€rlden, hur man möter andra mĂ€nniskor och nationer. HjĂ€rpes gĂ€ng möter vĂ€rlden utifrĂ„n en guidebok författad av “goda” och sjĂ€lvupptagna svenska islamister. Hans vĂ€rldsbild hindrar oss att bĂ„de se och möta omvĂ€rlden. De danskarna resenĂ€rerna anstrĂ€ngde sig i alla fall för att göra det.

Jag lÀmnar gÀrna den svenska horisonten för tjugofyra olika danska vÀrldsperspektiv. De mÄ ha mer Àn tvÄhundra Är pÄ nacken nÀr de Àr som Àldst, men de sÀger mig betydligt mer om hur det Àr att vara mÀnniska, Àn det jag dagligen kan inhÀmta frÄn svensk press. Det vill inte sÀga lite det.

Thomas Nydahl, writer and journalist

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

30 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

Carsten Jensen – globalist og oikofob .

At netop svenske topdogs hÊdrer ham fortÊller ret sÄ meget om Jensen !

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Vivi Andersen

Ja, og TĂžger & co. er stadig sĂ„ naive at tro, at danskerne generelt lader sig dupere af den slags PK-skvalder og af, at “svenskerne” nu kan lide en af “vore” forfattere, som bare har alle de “rigtige” meninger, men ikke mange selvstĂŠndige analyser – og uden at det nogensinde har kostet ham noget som helst eller udsat ham for egentlig fare. Who cares, TĂžger? 🙂 Carsten er en uinterresant, gloriepudsende, pseudointellektuel nullitet, der elsker at spille stor humanist pĂ„ andres bekostning samt at tilsvine helt almindelige fredelige danskere og Danmarks ry i udlandet med sprogets groveste gloser, mens han… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

“uninteressant” sgu da for h. – BEEEEP! 😉

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Vivi Andersen

Ja, man kan vel nĂŠrmest sige, at han er “gloikofob”, ikke Vivi ? 😉

Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

PeterK

Er det ikke ogsÄ vÊrd at bemÊrke, at William Erobreren havde danske aner ?

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Vivi Andersen

Ssshhh, Vivi! – tĂŠnk nu hvis Carsten Jensen fĂ„r fĂŠrden af det.

SĂ„ vil han bare have DK hĂŠngt ud for at have besat England ulovligt og for
etnisk udryddelse og undertrykkelse af Angler, Saksere, Juter og Keltere –
i to omgange! 🙂

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Den ĂŠdle Ridder TĂžger kommer den stakkels Carsten Jensen til undsĂŠtning: “Hold sĂ„ op med at mobbe Carsten! – I kan altsĂ„ ikke vĂŠre det bekendt” http://politiken.dk/debat/ledere/article895442.ece Stop med at sable Carsten Jensen ned Vinder. Carsten Jensen modtog forleden Olof Palme-prisen fordi, skriver Olof Palmes Minnesfond, han ‘i ord og handling har kĂŠmpet for de svage og sĂ„rbare i sit eget land og rundt omkring i verden’. I Danmark bryder man sig ikke om Jensens kritik. Det vil klĂŠde den danske debat at udfolde kritikken af forfatteren med argumenter frem for udenomssnak. Carsten Jensen er en af vore mest klare… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  steen

Ja, enig , Steen – men det er jo ikke sĂ„ underligt, at folks temperamenter lĂžber af med dem, nĂ„r man tĂŠnker pĂ„ alt de svinske skĂŠldsord, som han – og vennerne – har hĂŠldt ud over helt almindelige fredelige og tolerante danskere i Ă„revis, hvis de tillod sig at stemme pĂ„ helt LOVLIGE partier og for politik, der ikke lige passede den store humanist Carsten & co. Og sĂ„ sidder manden ghm. nu og belĂŠrer andre om, hvad der er god tone ( “bodegasprog”). Han er jo nĂŠrmest selv vores fĂžrende ekspert i den slags udgydelser! Var der ikke… Read more »

Universalgeni
11 years ago

De selv samme taxi-chauffĂžrer som svindlede for milliarder….

PeterK
PeterK
11 years ago

Skriv til TV selskabet, deres web adresse er http://pezpaq.tv og de har en kontaktformular. Jeg vil afholde mig fra at gÞre grin med deres navn. Det er rystede, at mere end halvdelen der har stemt pÄ om indslaget skal vises eller ej, stemmer ja. Hvis ikke det er en station af samme niveau som tv stop og lignende, sÄ ser det slemt ud.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  PeterK

SpĂžrg dem fx., hvad de mon har tĂŠnkt sig at sige til deres forsvar den dag,
det faktisk sker i virkeligheden, hvilket nok ikke er helt utĂŠnkeligt, hvis fx.
Wilders bliver frikendt og med tanke pÄ alle de trusler pÄ livet, som han
allerede har modtaget.

Synes de ligefrem, det er deres opgave at opmuntre svage sjĂŠle til
at gĂžre alvor af deres trusler? – for licensbetalernes penge?

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

SĂ„ er der gang i den i Oslo over den nye M-tegning forleden i VG 🙂 http://jp.dk/udland/europa/article1971766.ece Taxa-protest mod Muhammed-tegninger Af HENRIK HINDBY KOSZYCZAREK 1000 muslimske taxachauffĂžrer parkerede natten til lĂžrdag deres biler i Oslo for at protestere imod en Muhammed-karikatur. Op mod 1.000 muslimske taxachauffĂžrer valgte natten mellem fredag og lĂžrdag at afholde en spontan protestaktion mod den norske avis Dagbladets trykning af en Muhammed-karikatur. Det beretter den norske netavis vg.no samt nyhedsmediet NRK. Protestaktionen blev varslet fredag aften og medfĂžrte, at taxaerne holdt stille i Oslo centrum fra kl. 2 til 4 lĂžrdag morgen. »Det er et misbrug… Read more »

PeterK
PeterK
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Med “vĂŠrdier” tĂŠnker han mon pĂ„ de kontante vĂŠrdier, som de stjal ved momsfusk, fiflen med taxametrene og alt det andet de er afslĂžret i?

Vi er nĂ„et til det punkt hvor rigtige mĂŠnd og kvinder ikke gider hĂžre mere pis. Og sĂ„ pĂ„ en hĂžjhellig lĂžrdag aften, hvor masserne pacificeres med Melodi GrandPrix. Der kommer Barnaby bagefter – England som vi elskede det. Der er ikke en eneste muslim – hov undskyld asiat – i sigte.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  PeterK

Ja, sandsynligvis, PeterK 😉 Ja, nu du siger det – det mĂ„ vĂŠre derfor vi holder sĂ„ meget af den serie her. Fred & ro – og ingen fare …. Ăžhmmm, jeg mener … Men i hvert fald idyllisk og med sjove typer, som NORMALT ikke kan gĂžre en flue fortrĂŠd. Jeg synes faktisk ofte, man kan se mange fĂŠlles trĂŠk med dansk kultur, men det er jo heller ikke sĂ„ underligt i sĂ„ fald. BĂ„de Angel-Sakser & Juterne samt vikingerne senere hen med et meget tĂŠt beslĂŠgtet sprog ( ala dansk vs. svensk u dag ?) kom jo herfra… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

SĂ„ det er nok ogsĂ„ derfor, at engelske / britiske TV-serier nĂŠsten altid klarer sig godt i DK. –
gode, dybe manuskripter med interessante, fremragende og vedkommende skuespillere med tydelig diktion
( som kan udtrykke en masse med blot smÄ Êndringer af stemmelejet ) , hvorimod de amerikanske serier ofte
virker lettere ligegyldige, barnlige og overfladiske og bliver set med et halvt Ăžje, hvis overhovedet – i hvert fald her,
men jeg ved at mange ander oplever det pÄ samme mÄde. ( og det er blevet meget vÊrre mht. de amerikanske
i de senere Ă„r ).

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Og bare navnet “Barna-by” er da i den grad skandinavisk / “dansk” 😉

PeterK
PeterK
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Jeg tror vi har vĂŠret inde pĂ„ det fĂžr, men tanken er alligevel sjov. Da William the Confessor dĂžde var der ingen arvinger til den engelske trone. Harald HĂ„rderĂ„de invaderede Nordengland med 200 skibe og 10.000 mand. Han mĂždte Harold of Wessex ved Stamford Bridge og tabte overbevisende. Kun ganske fĂ„ nĂ„ede tilbage til Norge. Norsk/skandinavisk havde vĂŠret det toneangivende sprog, det den herskende klasse talte efter vikingerne havde regeret England i et par hundrede Ă„r. Da HĂ„rderĂ„de tabte, mistede vikingerne den sidste indflydelse i England, og norsk/skandinavisk forsvandt – bortset fra de tusinder af ord der stadig findes i… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Ja, helt enig, PeterK 😉 Et meget interessant tankeeksperiment – et “Engelsk” UDEN alt det franske overklassefims og UDEN “the great vowel-shift”, og sĂ„ havde vi nok stadig kunnet “tale sammen” i nogen grad. Udtalen af mange af de fĂŠlles ord i Early Middle English (ca. 1100-1250) lyder forblĂžffende meget hen ad “dansk” pĂ„ mange punkter i mine Ăžrer – i hvert fald i de rekonstruktioner, som jeg har hĂžrt. Man sagde fx. “pris”, som vi stadig siger det i DK, ikke “price”! Og der er mange andre eksempler pĂ„ dette – kan bare ikke huske dem lige nu 🙂… Read more »

li
li
11 years ago
Reply to  PeterK

Det faktisk dejligt befriende at se Barnaby som ikke har de fiktive ĂŠrlige, ufejlbare, aldrig kriminelle eller lovbrydende “helte” muslimer med! Af politiske korrekte grunde kan der heller ikke laves krimier med muslimer i, fordi fx alle sĂ„kaldte “balkon” mord pĂ„ unge piger, af politiske korrekte grunde skal opklares som hĂŠndelige uheld, hvor pigerne selvforskyldt! snubler udover den 2 meter hĂžje balkonkant!. Det gĂŠlder jo om at tie og tĂŠnke sig om! inden plottet for en krimi udtĂŠnkes, sĂ„ ingen muslimer fĂžler sig stĂžde over! og sĂ„ der jo ikke meget mere at sige eller skrive om, hvis krimien skal… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  li

Ja, nemlig, Li – dejligt afslappende at slippe for at se pĂ„ og hĂžre om “kulturberigerne”
og deres handlinger og fortrĂŠffeligheder i hele 1Âœ time.
Men jeg anede ikke at engelske landsbyer kunne vĂŠre sĂ„ farlige at bo i 🙂

DesvÊrre stopper denne glimrende serie til nÊste Är, og sÄ fÄr vi vel en eller
anden PK-serie som erstatning, der promoverer multi-kulti for fuld udbésning 🙂

“Barnaby” er i Ăžvrigt OGSÅ en kort form af mandsnavnet “Barnabas” ( bibelsk );
jeg slog det lige op for at chekke min pÄstand.

Victor
Victor
11 years ago

Jeg vil lige linke til en helt anden historie – det er. trods alt, kun et par uger siden, at jeg fik pĂ„ puklen for at sige, tyskerne ikke har forandret sig sĂ„ meget, at det gĂžr noget.

Nu kommer Westerwelle mig sÄ til undsÊtning:

http://politiken.dk/politik/article895329.ece

Gunnar Biering
Gunnar Biering
11 years ago
Reply to  Victor

Victor, jeg forstÄr dig simpelt hen ikke. Jeg lÊser den korte notits om den tyske forsvarsministers Þnske om en europahÊr som et eksempel pÄ euromani i Tyskland, ikke som tysk chauvinisme osv. Han Þnsker, at en europahÊr skal kontrolleres af EU-parlamentet, som jo ikke styres af Tyskland, men snarere er en forsamling styret af kosmopolitiske gutmenschen osv.

Men du frygter mĂ„ske, at EU-parlamentet ville sĂŠtte en EuropahĂŠr ind mod genstridige elementer som f.eks. Danmark? For fĂ„ Ă„r siden ville dette spĂžrgsmĂ„l fra mig vĂŠre sarkastisk ment, nu er jeg ikke sĂ„ sikker mere…

Victor
Victor
11 years ago

Norges ambassadĂžr i Pakistan har pokkerme lige vĂŠret ude og kysse islamsterne i rĂŠva:

http://www.thenews.com.pk/daily_detail.asp?id=222449

Liva
Liva
11 years ago

1000 taxa chauffĂžrer stopper kĂžrsel pga tegning i Norge.

h t t p://jp.dk/udland/europa/article1971766.ece

Til taxa kunder: Spar pÄ CO2 og stÞt ytringsfrihed: Tag bussen eller cyklen eller gÄbenene i stedet for.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Liva

Nemlig, Liva – sĂ„dan!

VĂ„gn op, kĂŠre nordmĂŠnd – Nu har I sgu chancen til for alvor
at vise, hvad I egentlig tĂŠnker og fĂžler.
Lad dem komme til bitterligt at fortryde deres forsÞg pÄ at
undertrykke ytringsfriheden.

PS. Undskyld, Liva – jeg havde ikke set, at du allerede
havde vÊret pÄ pletten. Jeg mÄ vel vÊre ved at miste
grebet … 🙂

Victor
Victor
11 years ago

I morgen er det fem Ă„r siden Hatun – luderen ville leve som en tysker – SĂŒrĂŒcĂŒ, blev myrdet af sin familie pĂ„ Ă„ben gade i Berlin. I den anledning har avisen Taggesspiegel set pĂ„, hvordan det er gĂ„et med familien siden.

http://www.tagesspiegel.de/berlin/Sueruecue-Ehrenmord;art270,3022298

Pk
Pk
11 years ago

Hvad vil socialdemokraterne, SF, de Radikale og EHl gĂžre, hvis og kun hvis
det videnskabeligt bevises, at blive gennemtÊsket, sparket i ansigtet , slÄet med jernstÊnger
og stukket med knive af muslimer IKKE er en berigelse?

Snowball
Snowball
11 years ago
Reply to  Pk

NedlÊgge videnskaben, hvad de da ogsÄ er i fuld gang med. Intet skal dÊmme op for den grasserende dumhed, der skyller hen over landet. Folk er meget nemmere at fÄ til at stemme pÄ det rigtige (anstÊndige, stuerene), nÄr de ikke tÊnker selv og ikke har al for megen viden. Videnskab er faktisk samfundsundergravende, kan du godt se, ikke?

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Pk

Dekonstruere virkeligheden og lave en alternativ diskurs 🙂