23
feb
Seneste opdatering: 24/2-10 kl. 1341
36 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Et forsvar der efterh√•nden er set nogle gange: Jihadier p√•gribes med indk√łbte kemikalier med stort d√łdeligt potentiale, eller de har af uransagelige grunde filmet sig selv i f√¶rd med noget der un√¶gteligt ligner paramilit√¶re √łvelser. Men det hele var alts√• bare sk√¶g og ballade, h√¶vdes det (LFPC).

A home-made film showing two would-be terrorists on military-style manoeuvres crawling across a public park in Blackburn in broad daylight has been played to a jury at Manchester Crown Court. Abbas Iqbal, 24, his brother Ilyas, 23 and Muhammad Ali Ahmad, a white Muslim convert, were said to be “intoxicated by the evil of terrorism” and planning to carry out jihad, or holy war.

The trio, who styled themselves “The Blackburn Resistance”, were said to have studied guerrilla warfare, gathered a stockpile of weapons and a library of jihadist material. Although some of material was comical, the prosecution has suggested, their purpose was wholly serious. […]

The Iqbal family home in Blackburn, was later searched. Police discovered a camcorder video tape which showed Abbas Iqbal holding a young boy and raising a machete. Playing the tape in court, Mr Brown told the jury: “It is plainly a joke and he obviously has no intention of hurting the boy.” The boy, aged about eight, is on camera in a room with two girls as Abbas Iqbal holds the weapon and, in Urdu, says: “This is what I am going to do to somebody. God willing, when I find a Kuffar (non-believer), this I show, I am going to take his head off.” […] Blackburn terror accused filmed themselves on military exercise

Stockholmerne: Ikke i min baggård

Stockholm er ¬†langt mere segregeret end for eksempel K√łbenhavn. Det skyldes ikke kun stockholmerelitens gennemf√łrte hykleri, men har ogs√• geografiske √•rsager. Ser man p√• et satellitfoto, s√• er ¬†forst√¶der noget man n√•r med T banen n√•r man k√łrer ud gennem en skov. Pludselig er man i ghettoen, en betonby helt for sig selv. D√©r kan “m√•ngfalden” s√• bo, mens innerstaden og de rige forst√¶der ikke skal nyde noget. S√• kan man tage T-banen tilbage til Sverige og lade som om, det bare var en lidt foruroligende dr√łm. Om sommeren kan man tage ned til sin egen splendid isolation i B√•stad eller ¬†p√• √Ėsterlen, som f.eks. postmarxisten Gudrun Schyman, vi omtalte ¬†i forg√•rs. Der er ikke stemmer i “den virkeliggjorte multikultur”. P√• DN er kommentatorer naturligvis opr√łrte over den fuldst√¶ndige ¬†atomisering af deres by, – det er desv√¶rre ikke kun den – s√• derfor er avisen sig selv lig og har fortrukket at lukke artiklen for kommentarer. No see, no hear, der kunne jo g√• politik i det og det er ikke derfor, der skal afholdes valg i √•r. Svensk fremmedpolitik er, for at sk√¶re det ud i pap, de privilligeredes krig mod de underprivilligerede, arbejdere og pensionister. Det er den perversion og onde parodi, den herskende socialdemokratisme i de syv riksdagspartier har udviklet sig til. (I Danmark er “regeringens ghettoplan sl√•et fejl”, et udtryk for det samme, men tr√łsten er dog at ulykken er ¬†langt, langt mindre i omfang.)

Det är viktigt att fokusera på de mekanismer som stänger folk ute och undersöka vad man kan göra för att öppna upp stängda stadsdelar, till exempel genom att förändra bostadspolitiken, säger han.Men det här är en het potatis som få vågar ta i, menar han. Att gå fram med kravet på att bygga allmännyttiga hyresrätter i Djursholm innebär ett stort politiskt risktagande. Detsamma gäller kravet på att alla kommuner ska ta emot nyanlända flyktingar. Här finns ett stort folkligt motstånd. De är många röststarka grupper som inte stillatigande accepterar sådana förändringar på sin egen bakgård. Jag tror att det måste till en överenskommelse över blockgränsen där politikerna enas om en vision för hur Stockholm ska se ut om 25-30 år. Annars klarar vi inte det här. Segregationen klyver Stockholm,  Verkligheten visar hur folk vill ha det.

Bernard Lewis on ‚ÄúRadical Islam: Israel and the West‚ÄĚ

Som absolut l√¶gmand har jeg det lidt vanskeligt med islamforskningens nestor Bernard Lewis. Man kan som i det f√łrste citat her se at han udtrykker pointer som sl√•ende ligner det vi dagligt kan l√¶se i den angiveligt rabiate og islamofobiske blogosf√¶re, og dette giver selvf√łlgelig en bekr√¶ftelse af at vi har fat i den lange ende, og ikke beh√łver tage det s√• tungt n√•r mainstreammedierne engang imellem kigger indenfor med henblik p√• en overb√¶rende expos√© af gakket paranoia.

[…] Prof. Lewis also discussed the concern that Muslims may take over Europe. He pointed out that it is hard to address this issue because there aren‚Äôt any reliable statistics regarding the number of Muslims in Europe. However, one indication that this concern may be well-founded is a rise in the number of Muslim names being given to children, and in some European countries these names are now the most popular.

Historically, it is important to remember that the Muslims made two previous attempts to conquer Europe ‚ÄĒ the first was in the 7th Century and the second in the 19th Century. The third attempt, which we are witnessing today, seems to have a much better chance at success. This current conquest is being waged in the form of peaceful migration rather than military aggression. As such, it is that much harder for Europe to defend itself.

What (the Muslims) are saying in Europe is that they want the same rights that the Muslims granted Christians and Jews in the classic Muslim state. These seem to be very legitimate claims and they imply that Muslims in Europe aren‚Äôt looking to take over Europe, they just want to ensure their basic rights as citizens. ‚ÄúThe only question remaining for us to answer regarding the future of Europe,‚ÄĚ quipped Prof. Lewis, ‚Äúis will it be an Islamized Europe or a European Islam?‚ÄĚ […]

På den anden side kan jeg ikke som almindelig bekymret samfundsborger forlade mig på denne (postulerede) skelnen mellem gode og slemme muslimer:

[…] The good news, however, is that not all Muslims or Arabs are extremists or Jihadists, and we must support and strengthen these moderates. Prof. Lewis pointed out that authentic Islam is not about violence (‚ÄúSharia law states not to harm non-combatants and that suicide in all forms is forbidden‚ÄĚ.) and that moderates (i.e. ‚Äúthose who don‚Äôt make the headlines‚ÄĚ) are more than willing to accept the modern world and the West. […] Bernard Lewis on ‚ÄúRadical Islam: Israel and the West‚ÄĚ

Jeg vil som borger og v√¶lger vide ting som: Hvordan skelner man ved udstedelse af opholdstilladelse mellem good guys og bad guys? Hvor langt r√¶kker de moderates demokratiske sindelag? Vil de acceptere kritik og satire af Muhammed, vil de afst√• fra krav om s√¶rhensyn? Vil deres moderation v√¶re en statisk st√łrrelse, eller vil samfundet gradvist forskydes v√¶k fra det sekul√¶re? Hvor vil de moderates loyalitet ligge, med en regering der f. eks. st√łtter Israel i en konflikt, eller med trosf√¶ller? Vil de aktivt samarbejde med v√¶rtssamfundets myndigheder mod rabiate trosf√¶ller? Vil deres moderation ogs√• indeb√¶re opgivelse af f√łrmoderne √¶re/skam-tankes√¶t?

Jeg vil godt vove et svar: Alene dette at denne slags sp√łrgsm√•l aldrig stilles, endsige besvares, af institutioner som Bernard Lewis, siger alt. Dette er et demokratisk anliggende, ikke et sp√łrgsm√•l om at beroligende ord fra en nok s√• stor autoritet kan afg√łre sagen. Der er et par meget sigende udeladelser her: Skal “non-combatants” iflg. sharia have lige rettigheder med muslimer? (Nej: Koranen 9:29); er martyraktioner som 9/11 n√łdvendigvis at regne som selvmord? (Nej: Koranen 9:111). Hver is√¶r m√• vi lade vores tiltro eller mistro v√¶re udslagsgivende, og dette kan ogs√• indeb√¶re st√łrre tillid til autoriteter der faktisk forholder sig til virkeligheden i gadeh√łjde (LFPC).

Fordums opr√łrskultur mobiliseret til den multikulturelle folkeopdragelse

Der er almindelig ber√łringsangst og uvidende islamd√¶kning i mainstreammedierne, og der er produktioner der til forveksling ligner kalkuleret propaganda og genopdragelse. Dette eksempel adskiller sig m√•ske ikke fra s√• meget andet i sidstn√¶vnte kategori, ud over at det i s√¶rligt h√łj grad er krampagtigt manipulerende, og¬† i kvalmende grad nedladende i sin pludrende indholdsl√łshed. Man forundres ogs√• lidt over den tilt√¶nkte m√•lgruppe: Rigtige punkere er vel pot i pande med det autonome milj√ł, og beh√łver ikke genopdragelse. Wannabe forstadspunks danner sig formentlig deres egen mening om emnet ud fra skole- og fritidsaktiviteter.

Muslimske punkere, hijab hanekamme og Muhammad som punkrock profet. Kan man forene islam med punkkultur? Ja. M√•ske ikke for 10 √•r siden, men i dag er en ny generation af unge muslimer begyndt at selvst√¶ndigg√łre sig fra deres muslimske for√¶ldregeneration. De blander vestlig ungdomskultur med deres egne muslimske v√¶rdier og nyfortolker islam. […]

21 √•rige Tesnim Sayar er f√łdt og opvokset i Odense, med tyrkisk muslimsk herkomst. Hun definerer sig selv som muslimsk punker og dyrker punkens opr√łrske t√łjstil og kultur, men lever i overensstemmelse med sin egen religi√łse overbevisning. ‚ÄĚJeg er muslim. Jeg kan godt lide min religion, jeg kan godt lide mit t√łrkl√¶de. Jeg kan ikke se en hindring i, hvorfor jeg ikke skulle kunne kombinere at v√¶re b√•de punker og muslim. […]

Memo til Yvonne M√łrck: Lektorinden har ikke noget t√łj p√• (LFPC).

‚ÄĚDe unge st√•r i et krydsfelt af moderne vestlige indflydelser og traditionelle religi√łse v√¶rdier. Det at f√• flere forst√•elses-universer til at h√¶nge sammen er ikke nemt‚ÄĚ – mener Yvonne M√łrck, lektor ved institut for Samfund og Globalisering ved Roskilde Universitetscenter. ‚ÄĚDerfor er disse diskussionsfora et nyttigt v√¶rkt√łj i den sammensmeltning af kulturer, vi ser blandt unge i dag.‚ÄĚ Islam er Punk!

BBC: Generation jihad, del II

In the second part of this series, Peter Taylor investigates how young Muslims radicalised over the internet formed themselves into a terror network that spread across three continents. Aided and abetted by two young fanatics in Britain, these cells plotted major attacks in Europe and America – culminating in a plan to explode three enormous truck bombs which, it was claimed, would dwarf the London bombings of 7/7.ve adopted a faith that they believe compels them to stand apart from Britain and its values. (Aired February 15, 2010 on BBC Two)

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

36 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
PeterK
PeterK
10 years ago

N√¶h, der udloves ingen kolde fra kassen for at g√¶ytte rigtigt p√• sp√łrgsm√•let om badeg√¶sterne hed Ali/Muhammed, Per/Jens. Nu hvor man kan se bunden i statens pengekiste, og der ikke kan vrides mere p√• skatteskruen, s√• er man n√łdt til at spare. Gad vide hvor l√¶nge man kan skjule det enorme bel√łb den forfejlede indvandring koster, og hvor l√¶nge er den fredet? Kodeordet er repatriering. Hvis man ikke kan beviste at: 1. Man er personligt forfulgt i hjemlandet og nabolandet. 2. Man er og har v√¶ret selvfors√łrgende og ude af krimninalitet i Danmark i en l√¶ngere √•rr√¶kke, s√• f√•r man… Read more »

WordsSpeaker
WordsSpeaker
10 years ago
Reply to  PeterK

Jeg er fuldst√¶ndig enig. S√• mange af dem tager p√• ferie i de lande de er flygtet fra. I 90’erne advarede FN endda europa om at 95% af alle asyl s√łgere rent faktisk ikke havde nogen grund til at s√łge asyl. Hertil tilf√łjer jeg: Andet end √łkonomiske muligheder, her forst√•et som, lad os komme op og plyndre de dumme kuffar.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  PeterK

DR kommer “uforvarende” til at afsl√łre problemets sande natur – der m√• vist v√¶re en DR-medarbejder, der st√•r til en alvorlig kammeratlig samtale … ūüėÄ http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2010/02/25/110658.htm?rss=true Flere ansatte i sv√łmmehaller overfaldes 25. feb. 2010 11.46 Indland Fulde og aggressive badeg√¶ster plager i h√łjere grad de ansatte i landets sv√łmmehaller og sv√łmmebade. Der er tale om vold og d√łdstrusler, efter at personalet har bedt dem d√¶mpe sig, vaske sig inden badning eller give de mindste en ble p√• i bassinet. Problemet er b√•de grupper af b√łrn og unge p√• udkig efter ballade, og for√¶ldre, der ikke finder sig i at blive… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Mere “kulturberigelse” kanske? ūüėČ Bem√¶rk den bekvemme af-etnificering – vi skal √•benbart tro, at det typisk drejer sig om almindelige danske unge … http://politiken.dk/indland/article909864.ece Temperamentet koger over i sv√łmmehallen Vold. Bademestre uds√¶ttes for vold og trusler af de badende g√¶ster. – Foto: JOHANSEN LINDA Bademestre forf√łlges af sv√łmmehalsg√¶ster, siger fagforening. AF Joseph Berger Itusk√•rne bild√¶k og smadrede vinduer i hjemmet. Det er i stigende grad oplevelsen for bademestre og andet personale i de danske sv√łmme- og badeanstalter, n√•r de har oplevet diskussioner med g√¶sterne p√• arbejdspladsen. Irettes√¶ttelser af b√•de teenagere og for√¶ldre udvikler sig oftere til h√•ndgem√¶ng. I de v√¶rste… Read more »

Basra
Basra
10 years ago

N√łr nu i snakker om punk, s√• l√¶g lige Clawfingers Two Sides video op her p√• Snaphanen, vi var mange der sagde fra i tide.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
10 years ago

The Blackburn Resistance är ett utmärkt exempel på varför samtliga europeiska länder behöver kraftigt skärpa straffsatserna, till och med nödvändigheten av återinföra dödsstraffet, åtministone tillfälligt så länge vi plågas av politisk korrekthet och islam.

Liva
Liva
10 years ago

“would dwarf”

Herligt udtryk. Er det ikke det der er behov for? At islam dogmer og s√¶rkrav ‘dv√¶rges’? Pilles ned af en helt urimelig, utidssvarende, feudal og udemokratisk piedestal – i f.eks. offentlige institutioner og i DR. Og ikke kun i det ydre. Det er ikke nok med hijab punkt look. Hijab punk look er stadigv√¶k k√łnsaparhteid dogmatisk. Men i lige s√• h√łj grad skal noget af det der st√•r i koranen om anderledes troende/t√¶nkende og homoseksuelle mennesker – ‘dv√¶rges’ dvs. pilles ned af piedestalen. Simpelthen fordi det er dybt urimeligt.

Religionskritik er magtkritik.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Liva

Ja, Liva – ogs√• en af mine favoritter. Jeg har altid beundret “angel-saxernes” evne til at lave et verbum ud af af s√• godt som ethvert substantiv. Det lyder af en eller anden mystisk grund som regel ret dumt at g√łre noget tilsvarende p√• dansk i langt de fleste tilf√¶lde ( selv om det dog forekommer – og er forekommet langt tilbage med mange basale ord! ). En anden favorit er “to nuke” ( “at ‘kerne’ ” ) – alts√• at spr√¶nge noget eller is√¶r nogen i luften med en atombombe – fra “nuclear (weapon)”. Jeg h√łrte ogs√• en gang… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Liva

I √łvrigt er jeg helt enig i dine betragtninger ang√•ende islam. Jeg lod mig bare lige rive med af det rent sproglige indhold i dit indl√¶g … ūüėÄ Alle islamiske dogmer og s√¶rkrav b√łr i den grad “dv√¶rges” – faktisk burde man tvinge potentielle indvandrere til DK til at afsv√¶rge sig dem, f√łr de overhovedet kan komme p√• tale som kandidater. S√• har man en underskrevet kontrakt, der kan opsiges, hvis “g√¶sten” overtr√¶der betingelserne … Og koranen burde “udluges” mht. alle voldelige, intolerante, racistiske og kvindeundertrykkende budskaber mv. At der s√• nok kun ville blive 10-20 sider til overs er… Read more »

WordsSpeaker
WordsSpeaker
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Sharia tillader en muslim at lade v√¶re med at v√¶re bundet af et l√łfte eller en kontrakt med en vantro.

Tyg lige lidt på den.

Tænk så på hvad det har for konsekvenser for alle ikke muslimer i handel og ret.

Universalgeni
10 years ago
Reply to  WordsSpeaker

Eksempler:
h ttp://www.berlingske.dk/danmark/kiosk-mafiaen
h ttp://www.bt.dk/krimi/69-kioskejere-afsloeret-i-razzia
h ttp://www.bm.dk/da-DK/Aktuelt/Nyheder/Pressemeddelelser/Arkiv/2004/0615%20Razziaer%20afsloerer%20omfattende%20svindel%20og%20socialt%20bedrageri.aspx

Universalgeni
10 years ago
Reply to  WordsSpeaker

Det m√• v√¶re i omegnen af 25 pct. af de ansatte i (visse) indvandrervirksomheder, der hverken har arbejds- eller opholdstilladelse. Det bygger jeg p√• tall√łse kilder af samme karakter som disse: h ttp://www.kbhbase.kk.dk/kbhbase/mn_6474.nsf/VisNyhedInternet?open&serial=13245192 h ttp://www.aarhus.dk/vis_artikel.asp?ArticleId=14107 http://www.business.dk/diverse/toldskat-jager-sort-arbejde-i-pizzabranchen I sm√• danske virksomheder er det almindeligt, at mand og kone hj√¶lpes ad i forretningen. Men muslimske kvinder m√• ikke komme i kontakt med fremmede m√¶nd, s√• de arbejder ikke. De m√• heller ikke have en vantro chef. Derfor ser man ikke vantro eller kvinder som andatte i deres butikker. Muslimske kvinder g√•r hjemme og passer masser af b√łrn. S√• farmand er enefors√łrger og… Read more »

WordsSpeaker
WordsSpeaker
10 years ago
Reply to  WordsSpeaker

Jeg har h√łrt om et pizzaria der selvangav en √•rsoms√¶tning p√• 146000. I norge blev 1000 taxi chauff√łrer d√łmt for at have snydt for 650 millioner kroner… 650000 per mand i snit. Det er astronomiske summer vi bliver bedraget for hvert eneste √•r.

Vores alt for lave f√łdsels tal sammenlignet med dem tegner desv√¶rre et meget negativt billede for vesten. Circa 1/3 af alle b√łrn i EU bliver f√łdt af muslimer nu. Kan se at muslimske navne suser op igennem listen af popul√¶re navne til nyf√łdte. Husk at muhammed staves p√• rigtig mange forskellige m√•der.

Universalgeni
10 years ago
Reply to  WordsSpeaker

Det med f√łdselstallet er et strukturelt problem. I siesta-landene og flere andre EU-lande kan man ikke f√• en familie til at fungere, hvis begge for√¶ldre arbejder. Og hvis kun den ene arbejder, er der ikke r√•d til b√łrn. Det handler om arejdstid og om timelange frokostpauser. Hvis for√¶ldrene f√łrst kommer hjem ved 6-7-tiden om aftenen, k√łrer det ikke. I de nordiske lande skyldes det lave f√łdselstal: indvandringen! I krisetiderne i 70erne, 80erne og 90erne fik folk f√¶rre b√łrn. Skattetrykket var og er enormt. Det skyldes, at hver 5-6 skattekrone g√•r til omkostninger forbundet med indvandring. Folk kan f√• r√•d til… Read more »

WordsSpeaker
WordsSpeaker
10 years ago
Reply to  WordsSpeaker

De 1,9 b√łrn per par, er lavet circa af 1,3 for danskere og 0,6 for udl√¶ndinge. Circa 1/3 er f√łdt af udl√¶ndinge nu om dage.

Universalgeni
10 years ago
Reply to  WordsSpeaker

Desv√¶rre tog jeg ikke kopi af artiklerne men kun link, dengang Rockwool Fondens Forskningsenhed, Dream, Nationalbanken, Regeringens t√¶nketank for integration og flere andre regnede sig frem til stort set samme resultat. Jeg mener ogs√•, CEPOSkom med noget. Det stod p√• over et par √•r. Jeg har kun fundet et enkelt l√¶serbrev ved at s√łge. De har lavet deres hjemmesider om, s√• linkene virker ikke. Det ligger ogs√• noget p√• Mogens Camres hjemmeside, men det er straks mere vanskeligt, hvis du forst√•r, hvad jeg mener. Jeg har ikke noget imod ham, men der har andre. Det stod i “Kort Sagt i… Read more »

Universalgeni
10 years ago
Reply to  WordsSpeaker

Ja, der var den. Det der kaldes “overskud” er skat. Hver sjette skattekrone. Det har endda v√¶ret hver 5. nogle enkelte √•r. Ud over dem jeg v√¶vnte ovenfor har ogs√• Velf√¶rdskommisionen regnet sig frem til samme resultat.

Universalgeni
10 years ago
Reply to  WordsSpeaker

De i Fyens Stiftstidende n√¶vnte tal om udl√¶ndinges f√łdselstal er derimod ikke korrekte. Her er en lille pdf om siuationen internationale. Danmark side 6 ff. Opgjort fro danskere, vestlige indvandrere, ikke-vestlige indvandrere og efterkommere: http://danmarks-statistik.dk/upload/tema2008.pdf

WordsSpeaker
WordsSpeaker
10 years ago
Reply to  WordsSpeaker

Har kigget lidt i PDFen, viser sig i figur 1 side 3 at fertiliteten er faldende til 1983 og derefter stigende til 1993. Lige de 10 år var der hvor vi havde verdens mest liberale flygtning politik, med mere end 20000 asylanter om året.

Vores fertitilitet er stadig alt for lille blandt danskerne. Man burde m√•ske udvikle en kunstig livmor ūüėČ

Universalgeni
10 years ago
Reply to  WordsSpeaker

Ja, noget i den retning. Men muslimer f√•r stadig flere b√łrn end os andre. Det er heller ikke indvandrere fra Kina, Sri Lanka, Vietnam o.lign., der fylder i de ikke-vestlige statistikker. De kamouflerer de reelle tal. Men man kan nok godt se effekten af 24-√•rsreglen i de seneste √•r.

pap
pap
10 years ago

DR’s indslag om islam og punk er et opkog af en Politiken-artikel om muslimske punkere i USA (dog uden t√łrkl√¶de). “21 √•rige Tesnim Sayar er f√łdt og opvokset i Odense, med tyrkisk muslimsk herkomst. Hun definerer sig selv som muslimsk punker og dyrker punkens opr√łrske t√łjstil og kultur, men lever i overensstemmelse med sin egen religi√łse overbevisning. ‚ÄĚJeg er muslim. Jeg kan godt lide min religion, jeg kan godt lide mit t√łrkl√¶de. Jeg kan ikke se en hindring i, hvorfor jeg ikke skulle kunne kombinere at v√¶re b√•de punker og muslim. […]” Tesnim Sayar kan da i hvert fald ikke… Read more »

Universalgeni
10 years ago
Reply to  LFPC

Punk og lignende f√¶nomener opst√•r med mellemrum i muslimske indvandrerkredse. Kort efter dukker imamerne og ligesindene selvbestaltede religi√łse politibetjente op og forklarer, at sang, dans, musik og lignende, er uislamisk. Herefter oph√łrer f√¶nomenet. De unge deltager ikke l√¶ngere i de vantros uanst√¶ndige fritidsaktiviteter. Drengene g√•r over til ordin√¶r, bev√¶bnet, voldelig, kriminel bandevirksomhed, der har til form√•l at skade de vantros samfund og pigerne sp√¶rres inde derhjemme. Begge dele er sanktionret af islam. Det kan godt v√¶re, at den funktionelle analfabetisme hindrer dem i at tilegne sig koranens tekster, men √•nden i den har de fattet. Det s√łrger andre muslimer for… Read more »

WordsSpeaker
WordsSpeaker
10 years ago
Reply to  Universalgeni

Ja, Tesnims opr√łr varer kun til hun bliver gift, derefter er det seriel graviditet for hende.

steen
Editor
10 years ago

@ Ballelars: Det er nu ikke haha, der pr√¶ger mig mest, selvom jeg til n√łd kan forst√• skadefryden overfor en hoven over-svenskhed, der stadig befinder sig mentalt i 1975, da Sverige var verdens 4 rigeste land og tilmed fredeligt.

Jeg har kontakter med en del ret velinformerede svenskere. De er rasende og fortvivlede. DET kan jeg ogs√• godt forst√•, og det er n√¶rmest min vinkel. F√łr i tiden var social indignation fint og √¶delt, men jeg har p√• fornemmelsen at lige min indignation, ikke er s√• fin. Det g√łr den dog ikke mindre.

Gunnar Biering
Gunnar Biering
10 years ago
Reply to  steen

Steen, jeg er enig med dig. De selvretf√¶rdige PK-ere, der har drevet udviklingen frem i Sverige, vil v√¶re dem, der sidst og mindst m√¶rker konsekvenserne af masseindvandringen. De, der bliver ramt f√łrst og h√•rdest, er de ressourcesvageste, som n√¶ppe har √łnsket denne udvikling, og ikke har evnet at sige fra – da eliten i Sverige hidtil har kunnet blokere for en svensk version af Dansk Folkeparti.
Det sidste vil Europarådet nu se nærmere på (!), jfr. den glimrende Politiken-kronik fra forleden dag.

ballelars
ballelars
10 years ago

Ha ha. Svenskerne har, i deres iver efter at bygge en moralsk supermagt, der kan se ned p√• alle andre og irettes√¶tte dem, skabt et antisemitisk apartheidsamfund, v√¶rre end nogen tidligere set p√• disse breddegrader. Fuldt fortjent at de nu skal leve i et nedbrudt samfund i al fremtid. S√•dan g√•r det, n√•r man p√• bedrevidende vis kalder alle andre racister og s√¶tter sig p√• sin h√łje hest. H√łjt at flyve, dybt at falde. Man ligger som man har redt. Kognitiv dissonans bliver en udbredt diagnose i Sverige, n√•r det skal rummes, at de bedste hensigter kan skabe s√• stor… Read more »

WordsSpeaker
WordsSpeaker
10 years ago
Reply to  ballelars

Nu n√•r svenskerne netop har kritiseret danmark s√• h√•rdt, h√•ber jeg at j√łderne s√łger asyl her hos os. S√• m√• s√• se hvordan den svenske elite reagerer p√• det ūüôā

Liva
Liva
10 years ago

Apropos at religi√łse kvinder og m√¶nd nu leger punkere og f√•r deres religion tivoliseret – i det mindste p√• det ydre. G√¶lder punker opr√łret ogs√• det der st√•r i koranen om homoseksuelle og anderledes t√¶nkende/troende mennesker? I fald det ikke g√łr det s√• minder punk m√¶nd og kvinder om Carl Mar. Alt er tilladt – undtaget at kritisere islam.

Victor
Victor
10 years ago

En god pointe i dagens Aftenposten: Shahzad Rana, pakistaner i Norge, g√•r til angreb p√• den offentlige st√łtte til de etniske foreninger i Norge. Den er syg, mener han:

“‚Äď Det er et sykdomstegn at det er s√• mange innvandrerorganisasjoner organisert utelukkende etter etnisitet. Det f√łrer til segregering, det motsatte av integrering. Skal man lykkes med integrering i Norge, m√• det skapes en felles fremtid p√• en felles arena. Integrering m√• skje p√• tvers av ulikheter,”

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article3534111.ece

Limewoody
Limewoody
10 years ago

Vedr√łrende B. Lewis syn. Det er ogs√• v√¶rd, at bem√¶rke at islamisk eskatologisk t√¶nkning har sp√•et at Rom og pavestolen underkaster sig islam og Jesus vender tilbage som den muslim han er og √łdel√¶gger kristendommen. De kan godt v√¶re at vi som vesterl√¶ndinge tager os til hovedet over den slags profetier, men man skal t√¶nke p√• hvor kraftfuldt den slags kan virke p√• uuddannede (l√¶s: analfabeter) mennesker i den islamiske verden. Analfetbetismen ligger stadig meget h√łjt i de islamiske lande. Ofte (som som hos os i f√łrreformationstiden) er imamen kilden til tolkning og l√¶sning af s√•vel religi√łse som ikke religi√łse… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Upplysning om islam(ism) fr√•n sj√§lvaste svensk radio – P1 ūüėČ “Attacker mot muslimska kvinnor M√•ndag 22 februari 2010 10:05 F√∂r n√•gra veckor sedan f√∂rs√∂kte tv√• m√§n br√§nna en fransk dramatiker levande mitt i centrala Paris. Det var bara den senaste av flera liknande attacker i Frankrike med islamistisk bakgrund. Nu h√∂jer flera franska muslimska kvinnor och intellektuella med r√∂tter i muslimska l√§nder sina r√∂ster mot v√•ldet i landet. Reportage av Anja Sahlberg. 16-timmen” http://www.sr.se/webbradio/?Type=db&Id=2221303 ————————————————————————————————————————————————————– Man glemmer meget bekvemt lige at n√¶vne gerningsm√¶ndenes etnicitet/ religion / baggrund i foromtalen, men dog alligevel et forbl√łffende √¶rligt program, n√•r man bet√¶nker, at… Read more »

Universalgeni
10 years ago
Reply to  LFPC

Hals kritik er lidt sk√¶v. Lewis er historiker, ikke fremtidsforsker eller samfundsforsker. Desuden bliver manden 96 i maj…