23
feb
Seneste opdatering: 24/2-10 kl. 0215
34 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Der findes en krig mod islam – ikke muslimer, islam og islam har erklĂŠret den for 1400 Ă„r siden. En nation gĂ„r ikke i krig mod en taktik, vi gik ikke i krig mod bliztkrieg eller Kamikazepiloter, den gĂ„r i krig mod ideologier. Hvis sandheden er blevet hatespeech, kan i lige sĂ„ godt lĂ„se mig inde, for jeg holder ikke mund.” Krigens succeskriterium: “We win, you lose!” (video 1-6 her. med bla. Wafa Sultan, Robert Spencer, Elisabeth Wolff. Man ser bla. Ted Ekeroths videomateriale fra KĂžbenhavn og MalmĂž pĂ„ skĂŠrmen i baggrunden.)

Politiken kronik: Er Sverige et ĂŠgte demokrati ?

Svenske valg lever ikke op til internationale standarder.Lige fÞr jul skrev Morten Messerschmidt, som jo er medlem af Europaparlamentet for Dansk Folkeparti, til parlamentsformanden, hr. Buzek. Det var dog ikke et traditionelt julebrev, Morten Messerschmidt sendte. Han var angiveligt bekymret for den mÄde, valg afvikles pÄ i Sverige, og han foreslog derfor, at parlamentsformanden skulle overveje, om Europaparlamentet ikke burde tilbyde Sverige at sende valgobservatÞrer til riksdagsvalget til september. [..]

En diskussion om svensk valg fĂžrte imidlertid til, at vi – som begge i en Ă„rrĂŠkke har vĂŠret engageret i valgobservation og rĂ„dgivning om valg og demokratiske spĂžrgsmĂ„l i nye demokratier – begyndte at reflektere over, hvad resultatet mon kunne blive, hvis man nu alligevel gjorde, som Messerschmidt foreslog. Den overraskende konklusion var, at der faktisk er vĂŠsentlige problemer, i hvert fald hvis man har en mĂ„lsĂŠtning om at afholde genuint demokratiske valg, altsĂ„ det, der i politisk og journalistisk jargon ofte omtales som ’frie og fair valg’.

Vi sammenskrev sĂ„ vore synspunkter pĂ„ de svenske valgs mangler under en demokratisk synsvinkel i en lille debatartikel, som vi i vores naivitet troede, at vi kunne fĂ„ optaget i en af de fire store svenske aviser. PĂ„ trods af emnets betydning for vurderingen af svenske valgs demokratiske legitimitet – som ogsĂ„ anfĂŠgtes fra flere sider i Sverige, og altsĂ„ ikke kun af Morten Messerschmidt – har vi nu fĂ„et afslag fra alle fire. Der er ikke plads, er det enslydende svar. Dagens Nyheter var dog ĂŠrlig nok til at indrĂžmme, at det kun var Ă©n af grundene til, at de ikke ville bringe den lille artikel; mĂ„ske var den ogsĂ„ for kontroversiel? [..]

Helt bortset fra det er det foruroligende, at der i Sverige tilsyneladende ikke er nogen, der Ăžnsker at gĂ„ ind i en diskussion om, hvordan man holder valg hjemme i Sverige – samtidigt med, at man hjertens gerne forholder sig til, hvordan alting skal vĂŠre indrettet og fungere i de nye demokratier, man sender valgobservatĂžrer til. Der kunne faktisk vĂŠre god mening i at bruge erfaringerne fra valgobservationerne i andre lande til en form for service-check hjemme i Sverige – ikke mindst, nĂ„r der i hvert fald er et par omrĂ„der, som det ville vĂŠre oplagt at se nĂŠrmere pĂ„. Politiken kronik

En meget nĂždvendig og interessant kronik med ret mange teknikaliteter. Vi formoder der dukker en oversĂŠttelse til svensk i lĂžbet af et dĂžgns tid. Bloggeren Dick Erixon har oversat lidt her.

“Fucking, fede svin”

Lydoptagelse fra Korsgadehallen med bla.  Jaleh Tavakoli. via Document.no. Den intimideringskultur der allerede lĂŠnge har vĂŠret knĂŠsat pĂ„ NĂžrrebro, tog muslimer i gĂ„r i Norge afstand fra: Vi skal ikke true noen selv om vi er uenige, muslimene i hjembyen Larvik mot Mohyeldeen Mohammad ekstreme utspill. At NĂžrrebro-muslimer ikke fatter, at det er den eneste vej udenom en ulykke, overvejende for dem selv, varsler uhyre ilde for fredelig sameksistens. Kortsigtet kan det Ăžge selvfĂžlelsen, men pĂ„ lĂŠngere sigt et det en ren tabersag. De kan ikke tilsidesĂŠtte dansk lov og sĂŠdvane pĂ„ NĂžrrebro, som det passer dem. Sappho.dk : It’s haram for me to touch you, Lydoptagelser af trusler mod politiker.

Danmark von oben

Nyligen stod det i en notis att AB kronikören Lena Sundström anstĂ€lls av TV 4 för att bevaka höstens val. Inför denna Lena Sundström öppnade stora delar av etablissemanget famnen nĂ€r hon hĂ€romĂ„ret publicerade reportageboken “VĂ€rldens  lyckligaste folk”. För detta nominerades hon til Augustpriset och det hela  föjldes Ă€ven av en film pĂ„ samma  tema.  [..]
Med oskuldens rena blick reser hon i TV filmen över bron til Danmark – den moraliska ruttenhetens och inskrĂ€nkethetens hemvist pĂ„ jorden. Med en sĂ€regen blanding av storögd vĂ€lvilja och upplyst övermod iakttar eller snarare frammaner hon bilden ett folk som efter Dansk Folkepartis intrĂ€de i riksdagen har hamnat pĂ„ ett sluttande plan som i förlĂ€ngningen kanske leder till öppen rasism. Jeg denna fara  Àr  betydeligt överdriven. Det har kommit ut mĂ„nga danska böcker om vad som hĂ€nder och som diskuterar migration och frĂ€mlingsrĂ€dsla ur ett vidare perspektiv. Men bara det – att frĂ„gan diskuteras – tycks göre Sundström djupt förstĂ€mt. Sundström frĂ€mstĂ€llar kanske  inte Danmark som helvetet pĂ„ jorden, men jeg undrar vad svenska folket sagt om en norske eller finsk journalist hade beskrivit oss pĂ„ ett lika svepande fördomsfullt, ja, rasistisk sĂ€tt.
Mig pĂ„minner det om de östtyska journalister som ibland for til Vesttyskland och rapporterade hem om hur nynazisterna förbereredde ett maktövertagande bakom den vĂ€sttyska vĂ€lstĂ„nadsfasaden. Vad som frĂ€mst stör mig Ă€r det ofrivilliga förakt med vilket hon nĂ€rmar sig vanliga danska mĂ€nniskor. Det  Àr klart att det finns alvarliga integrationsproblem i Danmark, men detta land har alltid varit mera multikulturellt Ă€n det homogena Sverige . Men sitt tusenĂ„riga kungahus Ă€r det tryggare i sin kontinentala sjĂ€lvkĂ€nsla Ă€n vi med vĂ„r dansbandsmonarki’* och vĂ„gar lĂ„ta problemer  komma till ytan utan genast att drabbas av moralpanik. Den skillnaden hadde varit vĂ€rt att diskutera utan storsvensk sjĂ€lvgodhet. (Per Landin, DN IdĂ© och kritik, ikke online. * Danbandsmonarki = dansband er “dansktopmusik”,  det svenske kongehus er ikke kendt for at have  mere  intellektuelle interesser, fĂ„r jeg at vide. Ikke afgĂžrende for, om jeg er monarkist.)

Studio Ett : “VÄRLDENS LYCKLIGASTE FOLK”, min 8:50

Riksdagens hemmelige vÄben mod SD, Lena Sundström, taler DN journalisten ned under gulvbrÊdderne med de samme tre argumenter:

Vi ska stanna kvar i vĂ„rt södra grannland, nu handlar det om en hyllad bok om den danska synen pĂ„ invandrare som fĂ„r hĂ„rd kritik. “VĂ€rldens lyckligaste folk” höjdes till skyarna av mĂ„nga kritiker och nominerades ocksĂ„ till Augustpriset. Men i Dagens Nyheter idag kallas boken fördomsfull och rasistisk – mot danskarna. Lena Sundström, journalist & författare till boken och Per Landin, författare och kulturskribent pĂ„ Dagens Nyheter medverkar.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

34 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Snowball
Snowball
11 years ago

selvfĂžlgelig

Snowball
Snowball
11 years ago

Det er utroligt at de samme mennersker der normalt exellerer i relativisme, kun kan genkende rascisme nĂ„r den ikke er rettet mod dem selv. Hvad jeg ikke forstĂ„r er, at hvis Gerner Nielsen, Seidenfaden og Carsten Jensen i den grad afskyr alt hvad der er dansk, og samtidig ikke mener at danskerne har nogen ret til dette stykke land, blot fordi vi har boet her i Ă„rtusinder, jamen hvad holder dem sĂ„ her? Hvis den ene kultur er lige sĂ„ god som den anden (bortset fra den danske, der er ond, ond, ond) og det ene stykke land er lige… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

“kriminalitetsstatistikkerne” & “udvĂŠlgelsen” – BEEEP ! 😀

Snowball
Snowball
11 years ago

E.G.Nielsen, kulturminister:

“Jeg er sĂ„ trĂŠt af at fĂ„ det dĂ„rligt, nĂ„r jeg kĂžrer forbi en kolonihave og ser det danske flag.”

Er det ikke rascisme, hun giver udtryk for der? Jeg har det pÄ samme mÄde med moskeer, men det er vel strafbart at sige?

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Snowball

hvis hun fĂ„r det sĂ„ dĂ„rligt over noget sĂ„ uskadeligt, sĂ„ skulle hun bare vide hvilken gevaldig “Ăžrletrang”, der kommer over mig, hver gang jeg ser eller hĂžrer om hende og hendes ligesindede gloriepudser-venners konstante nedladende udtalelser om helt almindelige, fredelige og tolerante danskere og deres kultur 🙂 Der kan du slet ikke vĂŠre med, lille EGN! – vi taler altsĂ„ lĂ„rtykke strĂ„ler i flere meters hĂžjde her 😀 Jo, Snowball – bortset fra at hun selv er “dansker” / hvid – og bortset fra at nogle af PK-tosserne har vedtaget – helt uden nogen fornuftig grund – , at… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Tak, Vivi 😉 Jamen, hun vidste jo ikke, at hun ikke vidste noget – hun gik bare ud fra, at nĂ„r nu hun kunne fĂ„ det til at passe med sine politisk “visioner” og fordomme om de provinsielle danskere, der bare ikke kan eller vil se lyset, sĂ„ mĂ„tte det jo vĂŠre sandt. Ja, hun er et totalt blĂ„lys! Nej, det er skam bare en hobby. Jeg har lĂŠst en masse om dette yderst fascinerende emne; altsĂ„ slĂŠgtsskabet mellem vore sprog og deres oprindelse. Lige siden jeg begyndte at lĂŠre engelsk i skolen har jeg altid vĂŠret meget betaget af… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

PS

min afsky for EGN stammer fra dengang hun udtalte sig sĂ„ rĂŠdsomt om kolonihaver og Dannebrog – og om hvordan hun fik kvalme, nĂ„r hun kĂžrte forbi omrĂ„der – kolonihaver bl.a. – hvor Dannebrog vajede.

TÊnk, at en daner overhovedet kan finde pÄ at udsige sÄdan noget !

Det kan da kaldes at pisse i egen rede.

VĂŠmmeligt !

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Vivi Andersen

Der er sket meget siden dengang. EGN har helt klart forregnet sig. Det har de radikale i det hele taget.

Apropos at forregne sig, sÄ er der nu angiveligt (man tror at det er lÞgn) fremsagt religiÞs jihad mod et europÊisk land, Schweiz, som ikke vil underkaste sig religiÞse krav og bygge minareter.

h t t p://nyhederne.tv2.dk/article/28833559/?forside

DĂ©t er vĂŠmmeligt.

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Liva

I Ăžvrigt en god grund til ikke at bygge stormoskeer i Danmark.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Vivi Andersen

NĂ„, ja – det var da ogsĂ„ hende. Jeg havde nĂŠsten helt fortrĂŠngt det – jeg kan godt huske, at jeg krummede tĂŠer over hendes udtalelelser i sĂ„dan en grad, at det tog mig flere uger at rette dem helt ud bagefter 🙂 Men hun er vel sĂ„dan set bare indbegrebet af de radigales bedrevidenhed? Der er flere af de andre, der mere eller mindre er skĂ„ret over den samme tanketomme lĂŠst, men som ghm. selv indbilder sig, at de er noget helt sĂŠrligt med licens til at opdrage og revse de vrangvillige, “provinsielle”, “tilbagestĂ„ende”, “lavt-uddannede”, fremmedfjendske, smĂ„racistiske, “Morten Korch”-lĂŠsende… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

Bjovulf Jeg har aldrig kunnet dĂžje EGN ! At besidde indsigt og viden om snart sagt alt muligt er umuligt og derfor skulle hun have holdt sin kĂŠft eller i det mindste have vedgĂ„et sin mangelfulde viden om det danske / germanske sprog. Bortset fra det, sĂ„ er det du skriver om sprog m.m. sĂŠrdeles interessant ! Er du sprogforsker eller noget i den retning ? Sprogs oprindelse er spĂŠndende pĂ„ samme niveau som EuropĂŠisk /dansk historie. Bogudsalget forleden havde nogle virkelig gode tilbud omhandlende Danmarks historie og specielt om krigene til lands og til vands i 1800-tallene bl.a. “FlĂ„dens… Read more »

Emeritus
Emeritus
11 years ago

Til PeterK Hvor er jeg dog enig. ‘…Lige sĂ„ snart sovjetstaten brĂžd sammen pĂ„ grund af ineffektivitet, og almindelig rĂ„ddenskab, blev folk igen ukrainere, letter, ingusjeter og kasakhstanere.og russere…’ Hvor svĂŠrt kan det vĂŠre? – Meget svĂŠrt. Lige nu har jyderne blikket stift rettet mod regeringssammensĂŠtningen. Hvem taler nu den rĂ„dne banans sag, nĂ„r jyder er smidt ud af den nye ministerliste? – SkĂ„ningerne er aldrig rigtigt kommet sig over Stockholms brutale fremfĂŠrd i 1600-tallet. De fĂžler stadig, at kĂŠmper en skĂ„ning og en stockholmer om en stilling i SkĂ„ne, sĂ„ vinder stockholmeren. Tendensen er pĂ„ det nĂŠrmeste universel bĂ„de… Read more »

PeterK
PeterK
11 years ago

“For nyligt har jeg sĂ„ hĂžrt, at visse kredse i EU ogsĂ„ er begyndt pĂ„ helt lignede vis at udnytte slĂŠgtsskabet mellem de fleste europĂŠiske sprog – altsĂ„ indoeuropĂŠisk – politisk til at slĂ„ pĂ„ tromme for en “fĂŠlles europĂŠisk kultur” og dermed arbejde for nedbrydningen af de nationale kulturer og nationalstaterne.” NĂžjagtigt samme model som Lenin og Stalin forsĂžgte sig med. De myrdede lĂžs bland lokale ledere og satte partisoldater in i stedet for. Russisk blev det officielle sprog og ethvert nationalt sĂŠrprĂŠg blev trykket under fode. Man sĂžgte med al magt at skabe en Homo Sovjetticus, der skulle… Read more »

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
11 years ago

Jag hatar verkligen mÄngkulturen mer och mer för var dag som gÄr. Jag blir galen av att lÀsa dessa multikulti-dÄrars teorier om det mÄngkulturella samhÀllet. Det finns ju redan Radio Ga-Ga och Lady Ga-Ga. DÄ Àr vÀl denna dÄrskap politisk ga-ga.

Liva
Liva
11 years ago

OT Det bliver spĂŠndende at se om vestlige lande nu skal til at have hijab uniformeret personale i offentlige institutioner – kvindeligt personale med punk look uden pĂ„ det koran pĂ„lagte tĂžrklĂŠde til kvinder: “Tesnim gĂ„r pĂ„ Kolding DesignhĂžjskole pĂ„ 2. Ă„r. Hun sĂžgte ind med et projekt om, hvordan man redesigner normalt modetĂžj til muslimsk tĂžj; beklĂŠdning, der er oprĂžrsk og opsigtsvĂŠkkende, men accepteret inden for Koranens rammer om tildĂŠkkelse. Hun var trĂŠt af forĂŠldrenes konventionelle muslimske pĂ„klĂŠdning og den gĂŠngse kommercielle mode. Hun Ăžnskede at udtrykke anderledeshed og oprĂžr igennem sit tĂžj, der blandt andet tĂŠller en hijabhanekam… Read more »

PeterK
PeterK
11 years ago
Reply to  Liva

DirektÞr pÄ Designskolen i Kolding er Elsebeth Gerner-Nielsen. Mest kendt for at brÊnde sin politiske karrierre af pÄ et tÞrklÊdestunt ved Gammel Strand.

Kolding er hĂ„rdt ramt. Man kan risikere at mĂžde Willy LĂžwn og Elsebeth i storcenteret – samtidigt. Det krĂŠver sin Guiness at komme sig over.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  PeterK

Yes! 😀 ^5 EGN som render rundt og fĂžrer sig frem, uden at have noget som helst at have det i – En komplet tomhjernet, uvidende PK-gĂ„s pĂ„ samme mentale niveau som Anne Grethe Bjarup-Riis. Det var hende, der ghm. engang prĂŠsterede, at udtale sig om, at nĂ„r nu vort sprog tilhĂžrer den GERMANSKE gren ( IndoeruropĂŠisk -> Proto-germansk -> Nord-germansk / Old Nordisk -> Dansk mv. ), sĂ„ mĂ„ vi jo ogsĂ„ vĂŠre en slags tyskere, hvorfor der slet ikke var nogen grund til at have den kunstige grĂŠnse ( citeret lĂžst efter hukommelsen! ). At hun sĂ„ ikke… Read more »

Liva
Liva
11 years ago

OT

MÄ jeg sÄ lige have lov til at give et piv: Jeg er ked af at SÞren Gade har valgt at forlade politik! Han er en dygtig og trovÊrdig politiker. Jeg hÄber at han igen bliver en del af en dansk regering.

Victor
Victor
11 years ago
Reply to  Liva

Tag det sure med det sĂžde – i det mindste har vi fĂ„et en ny sundhedsminister. At det sĂ„ er B. Haarder – der en gang fĂžr har fucket lĂŠgeuddannelsen sĂ„ meget op, at vi stadig kĂŠmper med fĂžlgerne af dĂ©n “reform” – er sĂ„ alt andet end morsomt.

trackback

[…] PS  Per Landin om  Lena Sundström: ”Fördomsfull och rasistisk om danskarna” Snaphanen […]

Liva
Liva
11 years ago

Det er tankevĂŠkkende at en person (Lundström), med kulturelle rĂždder langt fra bĂ„de Sverige eller Danmark, bruger sĂ„ meget tid pĂ„ at stĂ„ pĂ„ sine fĂždder i Sverige og hele tiden tale om et andet land nemlig Danmark. Hvorfor nu det? Hvorfor taler hun ikke om hvor hun selv kommer fra? Hvorfor har hun ikke behov for det? Hvad er det hun flygter fra – ikke vil tage hul pĂ„?

Victor
Victor
11 years ago

SĂ„ har EU lige udvidet definitionen pĂ„ unionsborgerskabet igen….

http://www.dr.dk/P1/orientering/indslag/2010/02/23/152009.htm

Jeg ved fgm snart ikke, hvad der er galt: Da vi stemte imod, fik vi, bl.a., et forbehold for unionsborgerskabet – og det gĂŠlder alligevel for Danmark.

Limewoody
Limewoody
11 years ago

Labour encouraged mass immigration even though it knew that voters opposed it, Whitehall documents confirmed yesterday. The Government said the public disagreed with immigration because of ‘racism’ and ministers were told to try to alter public attitudes. Hvordan kan det vĂŠre at disse oplysninger er fuldstĂŠndigt fravĂŠrende i danske medier? Jeg mener at som diskussionen formede sig blev modstandere af den multikulturelle ideologi allerede fra starten dĂŠmoniserede, kaldt for fascister, racister, mĂžder og demonstrationer saboteret af venstrorienterede tĂŠskehold osv, osv. I Socialdemokratiets “PĂ„ menneskets vilkĂ„r” fra 1988 stĂ„r der blandt andet at (mine fremhv.) “..Socialdemokratiet vil gennem en oplysningsindsats modvirke… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Limewoody

Et kvalificeret gĂŠt er, at der sandsynligvis er foregĂ„et ca. de samme lyssky overvejelser hos S & R i DK – de har sĂ„ Ă„benbart troet, at det nok skulle lykkes dem at “opdrage” den danske befolkning til i lĂŠngden at acceptere “kulturberigelsens velsignelser”. At spĂžrge os om denne komplet uansvarlige omkalfatring af det danske samfund pĂ„ bare to-tre Ă„rtier faldt dem ganske enkelt aldrig ind – det ville jo i deres frelste optik vĂŠre “racisme” etc. Det bĂŠrer dog ikke prĂŠg af, at de nogensinde har sat sig ned og analyseret forholdene seriĂžst, herunder de meget alvorlige langtidskonsekvenser for… Read more »

Limewoody
Limewoody
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Bjovulf.-> Du har formentlig ret i dine betragtninger. Dog kan det undre, at ikke en eller anden i Socialdemokratiet havde forholdt sig kritisk til den multikulturelle ideologi og beskĂŠftiget sig med for eksempel “jihad-ideologien”. Det ville krĂŠve et minimum af intellektuel anstrengelse. Vi sĂ„ dog at Socialdemokratiet ret hurtigt gjorde op med Sovjets marxistiske/leninistiske ideologi. Det virker, som om Socialdemokratiet, som fĂžlge af “..Vi-har-sejret-ad-helvede-til-godt”-troen har ledt socialdemokraterne lige lukt hen i “vi-har-sejret-ad-helvede-til”. For festen skulle fra at vĂŠre et sammenskudsgilde mellem sĂžster-og broder familie udvides til at vĂŠre en fĂŠtter-kusine-fest. Nu er festen slut. For fĂŠtter har vist sig, at… Read more »

Gunnar Biering
Gunnar Biering
11 years ago
Reply to  Limewoody

Ang. den ubekymrede udlĂŠndingepolitik i 70- og 80’erne: Udviklingen dengang i Danmark kan ikke sammenlignes med de utrolige oplysninger om New Labours konspiration mod det engelske folk fra ca.2000. Labour vidste, hvad de gjorde, kendte omkostningerne – hvis det virkelig er sandt, hvad der er kommet frem, lurer en sag om landsforrĂŠderi under horisonten. SĂ„dan var det ikke i Danmark i 70- og 80’erne. Baggrunden dengang var mangeartet: TidsĂ„nden var pĂ„virket af kulturradikalisme, Frankfurterskolens gift mod de vestlige samfund, forargelsen over apartheid i Sydafrika. Socialdemokratiet var blevet shanghajet af stĂŠrkt venstreorienterede som Anker JĂžrgensen og deciderede SF’ere som Svend Auken… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Limewoody

Jo, jeg er enig langt hen i vejen, Gunnar, men hen mod slutningen af 80’erne og isĂŠr i 90’erne burde de mere begavede og selvstĂŠndigt tĂŠnkende ( 😀 ) blandt S-politikerne da vĂŠre begyndt at lugte lunten og have indset, hvilken krudttĂžnde de var i gang med at skabe; en krudttĂžnde som ISÆR ville komme til at gĂ„ ud over deres kernevĂŠlgere – og som allerede da gjorde det mange steder, hvilket man kunne hĂžre masser af pĂ„lidelige beretninger og rapporter om, hvis man da ellers havde gidet at lytte. Og lige der er vi nok ved hovedproblemet: MAN ØNSKEDE… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Limewoody

Korrektion:

“Hvordan kunne de dog undgĂ„ at indse, at det isĂŠr var deres egne vĂŠlgere, som blev ofrene FOR DERES totalt uansvarlige indvandrings og asyl-politik? – og at denne tidsindstillede “selvmords”-bombe ville ende med at give et gevaldigt bagslag pĂ„ et eller andet tidspunkt?”

PeterK
PeterK
11 years ago
Reply to  Limewoody

MĂ„ske af samme Ă„rsager som at Wilders sagen er fuldstĂŠndig fravĂŠrende i danske medier: Man er nĂ„et til det punkt hvor man har opdaget at Lincoln havde ret: “But you can’t fool everybody all the time”.Meget tyder pĂ„ at Wilders har fat i den tykke ende, anklageyndigheden firer af hele tiden, og han har fĂ„et godkendt nogle af sine kernevidner. Nu er den hollandske regering vĂŠltet, der skal vĂŠre lokalvalg snart og parlamentsvalg lige efter, og man har nu et ubehageligt valg: 1. FĂ„ ham dĂžmt i en stalinistisk skueproces, og gĂžre ham til martyr. 2. Frafalde sagen, og indrĂžmme… Read more »

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Limewoody

Det forekommer mig at socialdemokraterne er temmelig fremmedgjorte overfor mange danskere. I stedet for at gĂ„ i dialog med danskere, sĂ„ tages der igen og igen afstand fra dem, jĂŠvnfĂžr socialdemokraternes ‘nok er nok’ om DF.

Hvorfor tro pÄ socialdemokraternes smukke tale om dialog, nÄr partiet ikke vil gÄ i dialog med snart 500.000 danskere?

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Liva

“Det forekommer mig at socialdemokraterne er temmelig fremmedgjorte overfor mange danskere. I stedet for at gĂ„ i dialog med danskere, sĂ„ tages der igen og igen afstand fra dem, jĂŠvnfĂžr socialdemokraternes ‘nok er nok’ om DF. Hvorfor tro pĂ„ socialdemokraternes smukke tale om dialog, nĂ„r partiet ikke vil gĂ„ i dialog med snart 500.000 danskere?” Just precis, Liva – de (S) har for manges vedkommende stadigt intet fattet af, hvad der har ramt dem, eller hvordan de har mistet deres “naturlige fĂžrstefĂždselret” til regeringsmagten. De gĂ„r stadig og regner med, at de gode gamle dage da snart mĂ„ vende tilbage.… Read more »

Gunnar Biering
Gunnar Biering
11 years ago
Reply to  Bjovulf

> Bjovulf, jeg er meget enig i dine betragtninger. Man spĂžrger sig: HVORFOR kunne Soc.dem. ikke se, hvad der skete i 90’erne? Mit svar er, at nogle kunne. Nogle af dem sagde ogsĂ„ fra, men blev jordet af firebanden. Andre (Nyrup delvis) kunne se problemet, men hvis de ville beholde regeringsmagten, mĂ„tte de lade sig dirigere af de radikale. Det fĂžrer til den sidste gruppe: Dem, der endnu i dag ikke kan se nogen problemer ved masseindvandringen. De radikale, Enhedslisten og mange SF og venstreflĂžjssocialdemokrater (og Norsk-Fischer-borgerlige!!). Disse mennesker kan man ikke nĂ„. Vi mĂ„ leve med dem, men arbejde… Read more »

Pk
Pk
11 years ago

Min gode Steen.
Bare en stor stor tak for din indsats for et et frit og demokratisk Sverige.
Ja og et frit og fortsat demokratisk Danmark.
Politiken var engang, men din blog lĂŠser flere gange hver dag…
Tak min gode Blogger.
Poul.