24
feb
Seneste opdatering: 25/2-10 kl. 0619
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Då var det dags igen, På Rökullagatan i Helsingborg. Rökullagatan ligger i ett område som heter Drottninghög (Helsingborg)

Samh√§llet, polis och kommun, klarar inte ensamt att stoppa detta, utan vi beh√∂ver hj√§lp fr√•n alla goda krafter. –¬†Den 15 januari f√∂rst√∂rdes stora delar av Svensg√•rdsskolan i en brand. Scoutstugan lades i ruiner i helgen medan Sn√∂bollsgatans f√∂rskola fick omfattande r√∂kskador och mittbyggnaden totalf√∂rst√∂rdes. Alla br√§nderna misst√§nks vara anlagda.¬†Enligt controllern Thomas Johnsson p√• kommunala K√§rnfastigheter kan det inneb√§ra kostnader f√∂r totalt 13 miljoner kronor.H√§radet f√∂r skadorna kan vara mellan √•tta miljoner kronor och 20 miljoner kronor. S√• 13 miljoner √§r kanske en bra gissning, s√§ger han. Brandskador i √Ėd√•kra f√∂r 13 miljoner,Brand p√• Drottningh√∂gs bibliotek. (Brande i landet seneste uge, 2.529 tilf√¶lde af anmeldt,grov mordbrand [pyromani] i 2009 (Exel fil), men m√łrketallet er ¬†stort.) I Sverige √§r cirka var fj√§rde brand anlagd. N√§r det g√§ller skolbr√§nder √§r siffran betydligt h√∂gre. Kanske s√• h√∂g som √•ttio eller nittio procent.

Sveriges diskrete censur

Det fanns inget rasistiskt i det jag skrev. Jag √§r en v√§lutbildad person, jag arbetar med invandrare som kollegor, jag √§r varken fr√§mlingsfientlig eller rasistisk. Men jag √§r f√∂rf√§rad √∂ver situationen i v√•ra storst√§der ‚Äď och att alla etablerade partier verkar sticka huvudet i sanden n√§r det g√§ller √•tg√§rder.

Jag √§r skr√§md! Jag √§r f√∂rf√§rad! Jag kan inte fatta att det √§r sant! Censur i mitt land! Bara vissa ‚ÄĚgodk√§nda‚ÄĚ √•sikter f√•r lov att komma fram. Alla andra √•sikter ska tystas ner. √Ąr detta Sverige √•r 2010? Dr√∂mmer jag? Vi i v√•rt land som har en s√• l√•ng tradition av tryckfrihet och √•siktsfrihet! Idag bedriver tidningarna censur. Jag kan faktiskt inte kalla det f√∂r n√•got annat. Det √§r inte v√§rdigt en tidning som Dagens Nyheter.¬†‚ÄĚDN censurerar. Herbert Tingsten v√§nder sig i sin grav.‚ÄĚ

Det fri ord, use it or lose it. Det er ikke opmuntrende at “en v√§lutbildad person” ¬†– og i forg√•rs Politiken, f√łrst nu opdager at de er de facto censur i svenske aviser. Det kunne jeg have godtgjort for dem i 1995. Masser af svenskere har erfaret det, men de kan jo ikke ligefrem skrive sammen om det i avisen. Der er visse paralleller til den facon, Labour egenh√¶ndigt valgte at om- modellere England efter deres eget hovede og nu er store dele af l√łbet k√łrt:

Melanie Phillips: Labours landsforrædderi РCameron tavs

What we have been subjected to is a deliberate deception of the voters and a gross abuse of democracy.There could scarcely be a more profound abuse of the democratic process than to set out to destroy a nation’s demographic and cultural identity through a conscious deception of the people of that nation. It is an act of collective national treachery.

Now we face imminently another General Election. And now we know that in their hearts, Labour politicians hold the great mass of the public, many of them their own voters, in total contempt as racist bigots ‚ÄĒ all for wanting to live in a country whose identity they share.¬†There could hardly be a more worthy issue for the Conservative Party to leap upon. Yet their response is muted through their own visceral terror of appearing racist.

The resulting despair over the refusal of the mainstream parties to address this issue threatens to drive many into the arms of the truly racist British National Party.If that happens, the fault will lie not just with Labour’s ideological malice and mendacity, but with the spinelessness of an entire political class. The secret plot to destroy Britain’s identity.

¬ĽDet er mediernes skyld¬ę

N√•r man skimmer den norske “mangfoldighedsdirekt√łrs” nye rapport, s√• lyder konklusionen n√¶rmest som dette √•rs husfilosof i Sverige, Lena Sundstr√∂m. Men det er vel ikke mediernes skyld, at dette bare er et l√łst pluk i bunken: Pakistanske taxichauff√łrers¬†eksempelll√łse gigantbedrag af norsk velf√¶rd, indvandrere stod for samtlige overfaldsvoldt√¶gter i Oslo 2009, wahhabisten Mohyeleen Mohammed truer med et 9/11 p√• norsk jord, Terrormist√¶nkt nordmand f√¶ngslet, for bare tage nogle af de seneste og mindst dekorative overskrifter. Den mediebekymrede rapport er fuld af sm√¶kre reklamefotos for et politisk projekt, hvis cost-benefit balance ogs√• i Norge er langt overvejende negativt, men som m√•ske balancerer om hundrede √•r. Indtil da kr√¶ver Mangfoldighedsdirektoratet ¬†svensk journalistik: “Islam er en farverig¬†ressource”:

Medienes massive og problemfokuserte omtale av enkelte grupper, kan gi grobunn for negative holdninger i befolkningen og √łkt forskjellsbehandling, sier direkt√łr i Integrerings- og mangfoldsdirektoratet, Osmund Kaldheim.¬†Gjennom 11 artikler fra inviterte medieforskere, redakt√łrer og journalister, har Integrerings- og mangfoldsdirektoratet i sin √•rsrapport for 2009, sett p√• medienes fremstilling av innvandrere og integrering.¬†Hver tiende innbygger i Norge er innvandrer eller har foreldre som har innvandret til landet. Fremstilles innvandrere som et problem eller en ressurs i avisspaltene?¬†Hvordan betegner mediene hvem som er ‚ÄĚnorsk‚ÄĚ og hvem som er ‚ÄĚinnvandrer‚ÄĚ?. I hvilken grad er innvandrerne synlige (u)synlige i media?¬†Medieskapt islamfrykt og usynlig hverdagsliv. (Nyhetsspeilet treffer Mohyeldeen Mohammad.)
USA: Genstridige kvinder smidt ud af moské Рved politiets mellemkomst

Interessant twist på den hjemlige episode med Enhedslistekvinden forleden. Via Jihad Watch (LFPC).

Some women who protested at the Islamic Center of Washington, wanting to be able to worship in the main prayer hall with their male counterparts, were asked to leave by the police. But they say their struggle will continue. Carpets with intricate designs cover the floors of the main prayer hall and turquoise tiles line the walls. But the source of contention is a small room created with seven foot high wooden walls. Jannah B’int Hannah describes how she feels in there where she cannot see the imam, or leader of the mosque, speak.

“Boxed in, stifling, suffocating and totally a second class citizen,” says Hannah. Over the weekend, Hannah and approximately 20 other women prayed in the main hall, but D.C. police were called. They asked them to leave or be arrested. […] Muslim Women Protest Policies At Islamic Center Of Washington

Saudisk fatwa: D√łdsstraf for brud p√• k√łnnenes adskillelse

Men husk nu: Det er danskernes indelukkethed og trang til at håne og spotte der er skyld i de mange misforståelser i forhold til muslimerne. Tyrkiet må lukkes ind i EU i ekspresfart for at sætte gang i dialogen. Hvad kunne gå galt? Via Jihad Watch (LFPC).

A prominent Saudi cleric has issued an edict calling for opponents of the kingdom’s strict segregation of men and women to be put to death if they refuse to abandon their ideas. Shaikh Abdul-Rahman al-Barrak said in a fatwa the mixing of genders at the workplace or in education “as advocated by modernisers” is prohibited because it allows “sight of what is forbidden, and forbidden talk between men and women”.

“All of this leads to whatever ensues,” he said in the text of the fatwa published on his website (albarrak.islamlight.net). “Whoever allows this mixing … allows forbidden things, and whoever allows them is an infidel and this means defection from Islam … Either he retracts or he must be killed … because he disavows and does not observe the Sharia,” Barrak said. “Anyone who accepts that his daughter, sister or wife works with men or attend mixed-gender schooling cares little about his honour and this is a type of pimping,” Barrak said. […] Saudi cleric backs gender segregation with fatwa

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Liva
Liva
11 years ago

“Some women who protested at the Islamic Center of Washington, wanting to be able to worship in the main prayer hall with their male counterparts, were asked to leave by the police.” Hanekam p√• hijab er der intet punk ved. At kvinder ikke vil finde sig i k√łnsapartheid i islam – det skaber tv√¶rtimod problemer – ogs√• i Vesten – for kvinder – j√¶vnf√łr ogs√• imam m√łdet p√• N√łrrebro. Hvorn√•r bliver det s√•dan at ogs√• indvandrerkvinder med islamisk baggrund kan f√• lov til at f√• frihedsrettigheder som dem mange vestlige kvinder har tilk√¶mpet sig? Vestlige frihedsrettigheder er for alle. Ikke… Read more »

Emeritus
Emeritus
11 years ago

‘…It is an act of collective national treachery…’ – Touch√©! – Melaney Phillips.

Hvilket kollektivt eftermæle
Рog i særdeleshed

Tony Blair & Gordon Brown in memoriam:

…√ąt jeg ved,
Som aldrig d√ł.
Dommen over hver en d√łd.

With kind regards

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Emeritus

I Tower of London har man den ber√łmte “Traitor’s Gate” – m√•ske skulle man overveje at g√łre den klar til snart at modtage nye prominente “g√¶ster”. http://www.toweroflondontour.com/gatewake.html “Traitors Gate was originally known as Water Gate, but was later changed when it was used as the landing for the Crown’s enemies. All important prisoners entered the Tower through this gate. According to legend when Princess Elizabeth arrived on Palm Sunday 1554 she refused at first to land at the gate, angrily proclaiming that she was no traitor. A sharp shower of rain however, caused her to change her mind. Later when… Read more »

Historyman
Historyman
11 years ago

Her er et lille citat: ” I Sverige √§r cirka var fj√§rde brand anlagd. N√§r det g√§ller skolbr√§nder √§r siffran betydligt h√∂gre. Kanske s√• h√∂g som √•ttio eller nittio procent. Brandskyddsf√∂reningens projekt om Anlagd brand handlar framf√∂r allt om att minska antalet skolbr√§nder, dels f√∂r att skolbr√§nderna √§r ett stort och kostsamt problem i Sverige, dels f√∂r att vi √§r √∂vertygade om att det g√•r att g√∂ra n√•gonting √•t situationen. ” Barndskyddsforeningen er alts√• bevist om at op imod 80 – 90 % af alle skole brande er anlagt. Man er alts√• ikke i den totale ubevist om problemets st√łrrelse,… Read more »

Pk
Pk
11 years ago

T√¶nk gerne over at mange √łnsker en √łdel√¶ggelse af Sverige og svenskernes liv
for at glæde personer som Carsten Jensen og Drude Dahlerup.
Det er så absurd, at den samlede produktion af absurde værker
slet ikke kan hamle op med svensk indenrigspolitik. Pinter, du er en amat√łr, n√¶h Mona Muslim er sagen.
√ėdel√¶gge og smadre for at gl√¶de f√łlelseskolde intellektuelle.

WordsSpeaker
WordsSpeaker
11 years ago

Medienes massive og problemfokuserte omtale av enkelte grupper, kan gi grobunn for negative holdninger i befolkningen og √łkt forskjellsbehandling.

S√•dan en magel√łs omgang √¶vl… Problemets rod er f√łrst og fremmest islam, derefter vestenhadende tosser som d√łd og pine vil have multikuller.

Multikulturalisme er intet andet end omvendt imperialisme og kolonialisme med vestens indbyggere som ofre. Two wrongs don’t make a right!

PS … and the left never gets it right ūüėČ

Gotiska Klubben
11 years ago

Att svensk media en dag kommer att ställas till ansvar är uppenbart. Frågan är bara hur.

Civilrättsliga processer eller allmänna åtal. Lär behövas stora jättelika podier för att få alla
dessa satans brottslingar att få plats.

Dom journalister som tror att vi glömmer, tror fel.

Historyman
Historyman
11 years ago

Hej Snaphane

Findes der nogen statistik for hvor mange af de anlagte brænde
i Sverige der bliver opklaret?
Er der nogle procent tal?
Findes der generelle opklarings procenter for Sverige således,
at man kan sammenligne forskellige lande her i norden, dvs. Norge, Sverige, og Danmark, måske Finland.

mvh.
Historyman

Universalgeni
11 years ago
Reply to  Historyman

Nej, du kan nok godt opgive sammenligninger. Det plejer at v√¶re s√•dan, at de t√¶ller forskellige ting. Nogle t√¶ller antallet af ofre. Andre t√¶ller antallet af gerningsm√¶nd. Atter andre t√¶ller antallet af forbrydelser. En sammenstilling af tal bliver ofte meningsl√łs.

Universalgeni
11 years ago
Reply to  Universalgeni

S√łg p√• Affes blog vedr. Sverige. Han er nordisk ekspert p√• statisik her i blogger milj√łet: http://affes.wordpress.com/

Historyman
Historyman
11 years ago
Reply to  steen

mange tak!

Steen og Universalgeni

mvh.
Historyman

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
11 years ago

Man kan bara skaka på huvudet och sucka djupt.

Henrik Petersen
Henrik Petersen
11 years ago

“Mangfoldighedsdirektoratet” !! Det er da forh√•bentlig en tidlig aprilsnar?