25
feb
Seneste opdatering: 25/2-10 kl. 1431
41 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Pergolesi – Stabat Mater, 1736, Chorus and Orchestra of La Scala,  Claudio Abbado. 1979. Pergolesi dĂžde af TB 26 Ă„r gammel. Det siges at vĂŠre skrevet pĂ„ hans dĂždsleje. Hele vĂŠrket kan hĂžres her, min. 42.31, eller her.

Rend mig i Arne Melchior

NĂ„r et problem bliver stort nok, fĂ„r det sit eget ord. Bliver det vĂŠrre endnu, fĂ„r det sit eget ministerium. Det skete med ordet “miljĂž”, som ingen brugte fĂžr bestselleren “GrĂŠnser for VĂŠkst” fra 1972, men som nu lĂŠnge har haft sit eget ministerium. Ministerier kommer og gĂ„r efter behov. (Ministeriet for Monarkiets FĂŠlles Indre Anliggender var desvĂŠrre et af de mere kortlivede.) FĂžlgelig har altsĂ„ ogsĂ„ tillidstabet i Danmark fĂ„et sit eget ord, “sammenhĂŠngskraft”, ikke mindst takket vĂŠre Arne Melchiors egen politiske indsats og et ministerium har det ogsĂ„ fĂ„et. SammenhĂŠngskraft blev lanceret omkring 2003 som et alternativ til det mere uhĂ„ndterbare sociologiske begreb “social kapital”, tillid blandt venner, og dets anvendelighed og popularitet kan godt gĂžre  én helt  bekymret. Hvem ved, mĂ„ske fĂ„r vi en en dag et sammenhĂŠngskraftsministerium, nĂ„r det hele er blevet slemt og langvarigt nok. Bravo Mister Jardex!

Der er dukket et nyt ord op i vort sprog. Det hedder: ’sammenhĂŠngskraft’. Hvordan hĂŠnger det nu sammen? Det er et meget specielt sammensat ord. At det er nyt fremgĂ„r af, at det slet ikke optrĂŠder i Nudansk Ordbogs udgave fra 2008. Man mĂžder dette ord stadig oftere i den livlige debat om relationerne mellem forskellige grupper af borgere i Danmark. Det benyttes nĂŠsten udelukkende af debattĂžrer, der lĂŠgger stor vĂŠgt pĂ„, at herboende mennesker bĂžr tĂŠnke, handle og opfĂžre sig ens, sĂ„ de hĂŠnger godt sammen. AltsĂ„ den hĂžjt besungne danske homogenitet. Rend mig i sammenhĂŠngskraften.

Svenske globalist-liberalister diskuterer Ondskabens Parti

For nylig diskuteredes det med liberalister i KĂžbenhavn, om “liberalisterne kan forsvare friheden”. Svaret var et fyndigere “ja” end jeg havde troet. Timbro svarer her nĂŠrmest “nej” i  en sĂŠrt krysteragtig “vi stiller os neutrale” – tekst:

De publicistiska frÄgorna kring SD Àr grannlaga. Alla tycks överens om att partiet stÄr för en mÀnniskosyn man inte vill sanktionera. Samtidigt agerar partiet full legitimt inom det demokratiska systemet. SÄ vilka slutsatser bör redaktörerna dra? Ingen har fattat mer kontroversiella (och kanske modigare) beslut i det avseendet Àn Aftonbladets chefredaktör Jan Helin. Ingen kan frÄgan bÀttre Àn journalisten Pontus Mattsson, som med boken Sverigedemokraterna in pÄ bara skinnet etablerat sig som landets frÀmste kÀnnare av fenomenet SD.Moderator Àr Roland Poirier Martinsson, Timbro medieinstitut.SD och redaktörernas val

Wafa Sultan: “There is only one Islam”

Via Gates of Vienna:

Apostasy killing of former Muslims could become widespread in the United States if the U.S. government and Americans don’t “wake up,” a panel of three former Muslims said on Capitol Hill Thursday. The talk, hosted by three members of the new civil rights organization Former Muslims United, marked the first public appearance as a self-proclaimed “apostate” of Iranian journalist Amil Imani, one of the founders of the group. Imani and the panel’s two other speakers, authors Nonie Darwish and Wafa Sultan, told the audience that ingrained American religious and ethnic tolerance and myths about Islam are combining to gravely threaten the West.

“Shi’a radical Islam and Wahhabism is coming to this country,” Imani said. “There are 6,000 mosques in the United States now. All the money [we] put into gasoline comes back here and is used in the teaching of hate, violence, etc., etc.” in American mosques, he said. Sultan, who said she regularly gets death threats and emails from people saying they will cut off her fingers and rape her daughters because she left Islam, said it is merely a myth that Islamic terrorists misinterpret ‘true’ Islam for nefarious purposes.

Westerners “don’t want to judge anybody based on their [religion],” Sultan said, “[But] Islam is not a religion. Islam is a very dangerous political ideology. … There is no such thing as radical Islam and regular Islam or spiritual Islam. There is only one Islam.” […] Panel of former Muslims says U.S. needs to “wake up”; overtolerance could pave the way for shari’a in America. (Video: Wafa Sultans tale i Washington 19 februar 2010.)

Sammenligning: Betingelser for indfĂždsret i Norden

Sverige idag har en av de mest liberala medborgarskapslagarna i Europa, medan Danmark har en av de mest restriktiva. Norge befinner sig mitt emellan sina skandinaviska grannlÀnder.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

41 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Emeritus
Emeritus
11 years ago

Til Words Speaker. Ja, selvfĂžlgelig. Det ulige som reglen er ogsĂ„ et af mine hovedsynspunkter. SelvfĂžlgelig er lighed som princip en udmĂŠrket social opfindelse og fuldkommen uden rod i virkeligheden. PĂ„ trods af det kan hunde sagtens lege med pĂ„ den idĂ©. For selv en stor hund ved godt, at den er stor, nĂ„r den mĂžder en lille hund. NĂ„r de alligevel leger sammen, giver den store hund sig selv nogle handicaps forlods, sĂ„ den lille hund godt kan vĂŠre med. PĂ„ den mĂ„de bliver det sjovt for dem begge to. Men forudsĂŠtningen for handicappene er netop, at der er… Read more »

WordsSpeaker
WordsSpeaker
11 years ago

Vesten bliver nĂždt til at bevĂŠge sig bort fra ideen om at man ikke kan/bĂžr forskels behandle. Sandhden er netop at man bĂžr forskels behandle alle da ingen er lige. Ligheds ideen om at er alle er lige er hul i hovedet og simplethen ikke sand.

Kan man mĂ„ske sige at koran tro muslimer opfĂžrer sig som sekulĂŠre danskere? Nej selvfĂžlgelig ikke. Hele ideen bag social lovgivningen fra de tidlige 70’ere var netop at man skulle behandle sociale tilfĂŠlde individuelt, istedet for alle ens, alle over en kam.

SkÄning
11 years ago

Den dĂ€r jĂ€mförelsetabellen Ă€r inte riktigt rĂ€ttvisande. Det tar i mĂ„nga fall inte mer Ă€n tre Ă„r för att bli svensk medborgare. För anhöriginvandrare gĂ€ller tre Ă„r och det Ă€r över 30% av alla utdelade uppehĂ„llstillstĂ„nd. Även för andra kan dispens ges redan efter tre Ă„r.

Universalgeni
11 years ago

SĂ„ er vi mere enige. Osse med hensyn til “assimiler eller skrid”. Find jer i tegninger eller smut. Farvel. 😀

Emeritus
Emeritus
11 years ago

Til Universalgeni: Der er fra mit synspunkt intet at udsĂŠtte pĂ„ Melchiors arv eller gener, og der er hverken grund til misundelse, had eller andre fĂžlelser med rod i antisemitisme, sĂ„ der er vi selvfĂžlgelig rĂžrende enige. Andet har jeg heller aldrig forsĂžgt at antyde. At han er en krukke og kan opfĂžre sig arrogant og utĂ„leligt pĂ„ en gammelkĂžbenhavnsk mĂ„de, som jeg husker fra min bedsteforĂŠldregeneration, da jeg var dreng, er en anden sag, men det er ikke noget multikulturelt fĂŠnomĂ©n at opfĂžre sig sĂ„dan. Det kan hĂŠnde bĂ„de i de bedste og vĂŠrste familier. Det rammer i flĂŠng… Read more »

Universalgeni
11 years ago

Ja, mange er da heldigvis godt begavede. Det bliver man ikke af fĂŠtter-kusineĂŠgteskab. Men jeg kan nu stadig ikke anerkende, at der skulle vĂŠre noget at udsĂŠtte pĂ„ Melchiors arv eller gener. Manden er et regulĂŠrt fjols, men det er noget helt andet…

Emeritus
Emeritus
11 years ago

Til Universalgeni. Min henvisning til arvelighed skal ikke forstĂ„s pĂ„ den mĂ„de, du tolker det. Man kan til evig tid diskutere, hvad der kendetegner en jĂžde – om det er kulturelle karakteristika, eller om man udelukkende via JĂždedommen bliver en sand jĂžde. Men arvemĂŠssigt er bĂ„de arabere og jĂžder genetisk set semitter, hvad ĂŠgypterne for eksempel ikke er. De er hamitter! Om du genetisk set er det ene eller det andet, burde ikke gĂžre en forskel. Men det gĂžr det. Sat lidt pĂ„ spidsen: NĂ„r jĂžder scorer hĂžjere bĂ„de i intelligenstests, og hvad angĂ„r Nobel-priser, sĂ„ skyldes det ikke mindst,… Read more »

Emeritus
Emeritus
11 years ago

Et retorisk spÞrgsmÄl:
Hvorfor kan eliten ikke begĂ„ fejl? – Fordi den er sĂ„ betaget af egne evner og muligheder, at den ikke har fantasi til at forestille sig, hvor galt det kan gĂ„ i stor skala, nĂ„r den som elite lĂŠgger planer i stor skala. Derfor er eliten den mest upĂ„lidelige fĂžlgesvend, vi som samfund har. Det kan Per Nyholm ikke forstĂ„ dybden i, sĂ„ i den forstand er han lige sĂ„ forblĂŠndet, som dem, han gerne vil vĂŠre pĂ„ hat med.

Med venlig hilsen

Emeritus
Emeritus
11 years ago

Til Universalgeni. Nej, det er ikke sludder, hvad Vivi mener. Arne Melchior er multikulturalist. Det ligger ligesom i kortene. Derfor reducerer han statsborgerskabet til et lige gyldigt spĂžrgsmĂ„l om blot at respektere landets love og loyalt ‘holde sig pĂ„ mĂ„tten’, sĂ„ er han sĂ„ dansk, som man kan forlange. Men det er ikke, hvad dansk nationalitet handler om. Af oprindelse og af kulturel egenart (religiĂžst og arveligt) opfatter Arne Melchior sig til forskel fra rigtige danskere fortsat som jĂžde ikke som dansker. Arne har kun tilpasset sig – ladet sig integrere (m.a.o. han respekterer samfundets indretning), men han vil ikke… Read more »

Universalgeni
11 years ago
Reply to  Emeritus

Af oprindelse og af kulturel egenart (religiÞst og arveligt) opfatter Arne Melchior -> Arveligt ?? Jeg tror ikke pÄ, at Melchior opfatter sig som genetisk afvigende. Jeg gÞr ikke. Jeg tror ikke pÄ, at Melchior eller jÞder afviger fra alle andre mennesker.

Universalgeni
11 years ago

Sikke en gang sludder. Melchior er en normal dansker. Genetisk sÄvel som socialt. Alle mennesker har gener, der kan henfÞres til geografiske steder og at de forholder sig sÄdan, er inderligt uinteressant. Hans holdninger fejler derimod noget. Og det er helt og holdent danskernes egen fejl. Vi har tilladt for mange halalhippier i de meningsdannende medier.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

Bjovulf njae, jeg tror ikke det har sĂ„ meget at gĂžre med den, i dette tilfĂŠlde Melchiorske mentale udvikling, men med kulturforskelle. Godt nok er Arne Melchior og familie 3. eller 4. generations jĂždiske indvandrere i Danmark, men det ĂŠndre ikke pĂ„ det som er en del af det jĂždiske arv og islĂŠt. Og dette er forstemmende da det ikke kun er hos den semittiske, jĂždiske stamme dette eksisterer, men ogsĂ„ hos den semittiske arabisk-islamiske. Forstemmende da store grupper af arab-muslimer er blevet bosiddende i de vestlige lande og at vi ikke skal kalkulere med at deres mĂ„der at tĂŠnke… Read more »

Universalgeni
11 years ago

Jeg kan altsĂ„ ikke se, hvordan et udsagn af den type kan ende i en retssag. “Danskerne er racister”. “Danskerne er vantro”. “Danmark er et luderland”. Det kĂžrer af sporet, hvis der er grundlag for en dom i dette spĂžrgsmĂ„l…

Snowball
Snowball
11 years ago

Jeg siger bring it. SÄ kan vi fÄ tal og fakta og dokumentation pÄ bordet. Hvad var det prÊcis Hedegaard sagde, og kan det dokumenteres/moddokumenteres.

steen
Editor
11 years ago
Reply to  Snowball

Snowball:SvĂŠr sag. Der er kilder til det i 1400 Ă„rs krigen. Det norske center f. bĂžrnemisbrug i Pakistan, siger for eksempel at 62 % af bĂžrnene i Punjab er misbrugte. Det findes i en af de utallige rapporter her pĂ„ siden: http://www.sahil.org/ – flere kronikĂžrer henviste til det her i januar. Men det skal vel dreje sig om Danmark. Jeg ved ikke, hvad der findes af dokumentation. NĂ„r mĂžrketallet for almindelige voldtĂŠgter er stort, sĂ„ mĂ„ de pĂ„ dette omrĂ„de vĂŠre meget stĂžrre. Hvis jeg var en domstol, ville jeg afvise den. Havde Niels Erik Hansen DRC ikke ogsĂ„ bebudet… Read more »

steen
Editor
11 years ago

ser det – pĂ„ vej ind i “advokatsamfundet” – hvor vi taler til hinanden via advokater. Jeg forstĂ„r ikke hvad han mener med ” videoen er flyttet” – den findes lige her.

Snowball
Snowball
11 years ago

Hov: Nu fÄr vi ogsÄ vores egen Wilders-sag: http://politiken.dk/indland/article910581.ece

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Interessant – er der mon ved at ske noget med svensk presse?

http://www.dn.se/sthlm/segregation-integration-stockholm-nyanlanda-flyktingar-1.1051692

Fyra av Stockholms 26 kommuner tar emot 75 procent av lÀnets flyktingar
Uppdaterat i dag. 11:25. Publicerat i dag. 10:15

Grafik: Jonas Backlund Antalet nyanlÀnda i Stockholms lÀn 1994-2009. Sammanlagt har lÀnet tagit emot 44.800 personer under dessa Är.

STOCKHOLM.Stockholm, SödertĂ€lje, Botkyrka och Huddinge har tillsammans tagit emot drygt 75 procent av lĂ€nets nyanlĂ€nda sedan 1994. Samtidigt har de tre medelstora kommunerna TĂ€by, Tyresö och Danderyd tagit emot tvĂ„ procent eller totalt 900 personer – tillsammans. Det visar DN.se:s kartlĂ€ggning.

….

Liva
Liva
11 years ago

Vedr. sammenhĂŠngskraft. Er det ikke netop den vestlige sammenhĂŠngskraft der har givet os demokrati, kvinder stemmeret, homoseksuelle borgere frihedsrettigheder, givet os modernitet, ytringsfrihed, pluralisme, et fĂŠlles sprog, kendskab til vestlig kultur og traditioner, givet rum for humor og satire, kritisk sans, givet os en folkeskole der ikke er sort skole, et retssamfund, givet mĂŠnd og kvinder bedre rammer for lige muligheder etc.? Og er det ikke netop en vigende – hvis ikke manglende – vestlig sammenhĂŠngskraft der gĂžr at jĂžder ikke mere kan leve i fred i f.eks. MalmĂž? Og er det ikke netop i stigende grad mangel pĂ„ vestlig… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Liva

Just precis, Liva – men Arne Melchior & co er altsĂ„ endnu ikke nĂ„et sĂ„ langt i deres
mentale udvikling, at de er i stand til at indse disse Ă„benlyse selvfĂžlgeligheder 😉

Anonymous
Anonymous
11 years ago

Snaphanen,

En spricka i den svenska extremvÀnsterns försvarsmur? Det hÀr kan komma att bli nÄgot riktigt stort i Sverige inför det kommande valet. Det finns knappast nÄgot annat land dÀr den kommunistiska infiltrationen gick sÄ lÄngt, och det Àr exakt det som ligger bakom att Sverige Àr pÄ vÀg att kollapsa samtidigt som censuren tystar all kritik:

http://www.dn.se/opinion/debatt/vilka-samhallstoppar-ar-det-som-polisen-skyddar-1.1051452

steen
Editor
11 years ago
Reply to  Anonymous

@ Tak, jeg sĂ„ det i morges – lĂŠser op pĂ„ det til i morgen.

Emeritus
Emeritus
11 years ago

Til Bjovulf og Gunnar Biering. Arne Melchior er en gammel mand, som Ă„benbart ikke er opdateret. Der er selvfĂžlgelig en grund til, at USA er en drivende kraft bĂ„de i Irak og Afghanistan. USA er udmĂŠrket klar over den fare, vi stĂ„r overfor ud over wake-up forskrĂŠkkelsen med 9/11. Hvorfor skal vi mon frigĂžre os fra olien pĂ„ ti Ă„r (Obama)? Ikke primĂŠrt fordi den slipper op. Fordi USA og Canada ser de samme problemer med Islam, som vi har i forhold til befolkningens sammensĂŠtning. Muslimer i staterne udgĂžr stadig kun ca. 2,5% af befolkningen, sĂ„ USA er et begynderland.… Read more »

WordsSpeaker
WordsSpeaker
11 years ago
Reply to  Emeritus

BemĂŠrk ogsĂ„ her det konstante press OIC yder pĂ„ alle internationale institutioner. Overfor EU har de fĂ„et indfĂžrt restriktioner pĂ„ ytringfriheden. Det er faktisk de EU regler som Geert Wilders for tiden mĂ„ slĂ„s mod. I EU skal disse regler vĂŠre gennemfĂžrt senest 28 november i Ă„r, sĂ„ med mindre vores regering kan stĂ„ imod, mĂ„ vi ogsĂ„ regne med begrĂŠsninger her i DK. Islands arbejde med at lave verdens mest liberale ytringsfrihed, har bekymeret EU, eftersom Island er ansĂžger land til EU, som jo netop har vedtaget nye regler pĂ„ ytringsfriheds omrĂ„det. Jeg hĂ„ber Island gennemfĂžrer de her ytringsfriheds… Read more »

WordsSpeaker
WordsSpeaker
11 years ago
Reply to  Emeritus

Apropo olie. Regeringen har udvidet elbilers afgiftfritagelse til 2015 nu, juhuu! 🙂

PS DĂžd over allahs pis (olie)

Emeritus
Emeritus
11 years ago

Rettelse: det hedder selvfĂžlgelig ‘…privilegeret…’

Med venlig hilsen

Emeritus
Emeritus
11 years ago

O.T. Lidt om Per Nyholms klumme ‘UNDERVEJS’ i JP’s Debat, der pĂ„ en perifĂ©r mĂ„de knytter an til Arne Melchiors foragt for det at vĂŠre dansker – FØRST. Per Nyholm opfatter klart sig selv som elitĂŠr. Han forsvarer det, han betragter som den ĂŠgte ! elite med nĂŠb og klĂžer. Det er der principielt ikke noget galt i. Problemet er mĂ„den, han gĂžr det pĂ„. Derfor er han som regel pĂ„ Ă©n gang sĂ„ uudholdelig og gennemskuelig at lĂŠse. Om nogen vender han sig mod dem, der drister sig til at drage elitens ret til at leve og handle, som… Read more »

Emeritus
Emeritus
11 years ago

Om Arne Melchiors udtalelse: Arne Melchior kan som professionel politiker gĂžre sort til hvidt. Hvad er det nu, han foragter. SammenhĂŠngskraft = homogenitet = dansk af sind? – Hvad er modsĂŠtningen? Atomisering = multikulturalisme = negativt sammenhold = had mod ‘etniske danskere’ og/eller ‘etnere’ af anden oprindelse, end den, han selv synes, han tilhĂžrer, og som sikrer, at han utvetydigt skiller sig ud som anderledes? A.M. kan have en pointe i det faktum, at hans slĂŠgts Ahasverus-rĂždder ikke kan spores tilbage til Kong Hans eller til Gorm og Thyra, men for ikke sĂ„ lang tid siden tvĂŠrtimod kom hertil udefra.… Read more »

WordsSpeaker
WordsSpeaker
11 years ago
Reply to  Emeritus

BĂ„de Japan og Sydkorea er super homogene og meget stabile lande. De har nogle af verdens lĂŠngste gennemsnits levealdre, bedste generelle helbred og laveste kriminalitets rater i verden. De hĂžrer ogsĂ„ til de mest teknologisk avancerede og innovative lande. USA derimod er ved at falde fra hinanden i vold, racisme og arbejdslĂžshed, og er i fuld gang med at sĂŠlge ud af alle sine hightech virksomheder. Der er simplethen ingen tvivl mere. Multikulturalisme er ĂždelĂŠggende for vĂŠrts landet. Dertil skal tilfĂžjes at den teknologiske udvikling der har givet USA et forspring i mange Ă„r i hĂžj grad kommer fra DARPA,… Read more »

Per N
Per N
11 years ago

Jeg ville veldig gerne hÞre hele musik vÊrket, men jeg havner pÄ en russisk side og jeg forstÄr ikke en disse.??

steen
Editor
11 years ago
Reply to  Per N

Per – dette skulle vĂŠre rigtigt link http://rutube.ru/tracks/1109524.html – enste hvor man ikke skal ha den del op i bidder af 10 minutter. De findes ogsĂ„

PeterK
PeterK
11 years ago
Reply to  Per N

Post teksten, ikke til vÊrket tak! men det du skal bruge pÄ siden, sÄ skal jeg oversÊtte det for dig.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Han glemmer ogsĂ„ lige, at USA & Canada i langt hĂžjere grad har skummet flĂžden og overladt analfabeterne og fanatikerne til Europa. Og at USA & Canada har lange traditioner for at vĂŠre indvandringslande i stor skala – i modsĂŠtning til de fleste europĂŠiske nationalstater; hvor man i Ăžvrigt aldrig har turdet at spĂžrge befolkningerne om dette hĂžjeksplosive emne. Langt de fleste af indvandrene til USA & Canada kom tidligere fra Europa med kristne kulturer, som ikke var alt for afvigende – og endog med beslĂŠgtede sprog i mange tilfĂŠlde, som gjorde at de fleste relativt let kunne lĂŠre engelsk… Read more »

WordsSpeaker
WordsSpeaker
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Jeg sÄ meget gerne at der blev ardejdet seriÞst pÄ at fÄ europÊerne beskyttet af reglerne om etnisk oprindelige folkeslag. Der er noget racistisk nonsens at vi skulle vÊre en gruppe der skal level rettigheds lÞst i vores egne lande.

WordsSpeaker
WordsSpeaker
11 years ago
Reply to  WordsSpeaker

Rettelser til trykke nissens hérgen 😉

Det er noget racistisk nonsens at vi skulle vĂŠre en gruppe der skal leve rettigheds lĂžst i vores egne lande.

Gunnar Biering
Gunnar Biering
11 years ago

Jeg magter ikke at gÄ i rette med alt Arne Melchior skriver. Blot en ting faldt mig i Þjnene: USAs fravÊr af problemer med multikultur. Det skriver han i disse Är, hvor latinamerikanske indvandrere vÊlter op over sydgrÊnsen, folk der ofte ikke taler eller lÊrer sig engelsk, med lavt uddannelsesniveau. De udgÞr om nogle Är flertallet i Californien.
Ingen problemer, hvaba’?

WordsSpeaker
WordsSpeaker
11 years ago
Reply to  Gunnar Biering

SÞg pÄ La Raza og se hvor galt det egentligt er. USA er ved at segregere sig til dÞde.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Hmmm, dette virker underligt bekendt pĂ„ en eller anden mĂ„de 😀 http://www.berlingske.dk/danmark/fremmede-arter-vaelter-ind-i-landet Fremmede arter vĂŠlter ind i landet De sĂ„kaldte invasive [ !!!!! ] arter, der udgĂžr en trussel mod dansk natur, er Ăžget markant i de senere Ă„r, fremgĂ„r det af ny rapport. Af Lars Henrik Aagaard Torsdag den 25. februar 2010, 08:28 Hvis ikke det var fordi, det handlede om dyr og isĂŠr planter, kunne man nĂŠsten forledes til at tro, at ordlyden var hentet ud af Dansk Folkepartis partiprogram. [!!!!!] I opsummeringen af en ny rapport fra Danmarks MiljĂžundersĂžgelser (DMU) med titlen ”VandmiljĂž og natur 2008” om… Read more »

WordsSpeaker
WordsSpeaker
11 years ago
Reply to  Bjovulf

De sÄkaldte invasive [ !!!!! ] arter, der udgÞr en trussel mod dansk natur, er Þget markant i de senere Är, fremgÄr det af ny rapport.

BĂžr rettes til:

De sÄkaldte invasive [ !!!!! ] arter, der udgÞr en trussel mod dansk kultur, er Þget markant i de senere Är, fremgÄr det af ny rapport.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

“Far truede med at slĂ„ sĂžnnens fodboldtrĂŠner ihjel” Det er mĂ„ske denne type spillere de danske klubhold og landholdet har brug for? 😉 Morten Olsen ville vel ikke turde andet end at sĂŠtte ham her pĂ„ holdet … og sĂ„ kan PK-tosserne jo fĂ„ deres vilje … Nogle bud pĂ„ oprindelseslandet? 😀 http://www.gt.se/nyheter/1.1895314/pappa-hotade-att-doda-sonens-fotbollstranare Pappa hotade att döda sonens fotbollstrĂ€nare BORÅS. Fotbollspappan var missnöjd med att sonen inte blev uttagen till ett lĂ€ger och inte fick tillrĂ€ckligt med speltid. DĂ„ rann sinnet över. Nu döms pappan för olaga hot och ofredande. ,,,, NĂ€r han fick syn pĂ„ ungdomsledaren nĂ€r han trĂ€nade… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago

Muslimernes antal udgĂžr herhjemme ca. 4 procent, og disse fĂžlger langtfra alle sammen islamiske regler. Det stĂ„r altsĂ„ omkring 96–4 i ikke-islamisk favĂžr. Hvor stor en trussel kan signaler fra de knap nok 4 procent mon vĂŠre for vores ’sammenhĂŠngskraft’, hvis vi i Ăžvrigt selv er opmĂŠrksomme pĂ„ og nĂŠnsomme over for vore egne skikke og vĂŠrdier? Skriver hr. Melchior. Hvormange aktive nazister og sympatisĂžrer havde Hitler og co pĂ„ gaderne i aktion i procent af den tyske befolkning da lov og orden gik i glemmebogen i Tyskland og kamp i gaderne, vold og trusler og senere brug af Weimarforfatningens… Read more »