7
mar
Seneste opdatering: 8/3-10 kl. 0639
41 kommentarer - Tryk for at kommentere!

– The Freedom Party (PVV) of anti-immigrant leader Geert Wilders moved three seats ahead of its rivals in a new Dutch election poll on Sunday, as support for the Christian Democrats (CDA) of Prime Minister Jan Peter Balkenende continued to slip.Wilders three seats ahead of rivals in Dutch poll, Wilders stormer frem i ny m√•ling. (Diana ¬†West i K√łbenhavn, 2009. Diana West og Paul Belien i K√łbenhavn 2008.)

The “I” word

TORY leader David Cameron signalled a shift in strategy last night by indicating that election candidates will be allowed to use the word ‚Äúimmigration‚ÄĚ on campaign leaflets.Party leaders have frowned upon the use of the ‚ÄúI‚ÄĚ word in election literature for fear of being accused of ‚Äúpandering‚ÄĚ to the Right.CAMERON UNLEASHES IMMIGRATION BATTLE, WELCOME MIGRANTS DEBATE

Mirsad Bektasevic i G√łteborg snart fri – truer Danmark

Han blev d√łmt i Sarajevo: – Danmark er fjende af islam -I kommer til at betale for det, truer ‘Maximus’.Sveriges mest berygtede terrorist truer nu Danmark fra sin f√¶ngselscelle.

– Danmark har gjort sig selv til en fjende af islam. Det er helt un√łdvendigt, at I nedg√łr islam og angriber muslimer. F√łr eller siden kommer I til at betale for det, siger den svensk-bosniske Mirsad Bektasevic, som er bedre kendt under d√¶knavnet Maximus.¬†De truende ord fra terroristen bliver fremsat i dokumentarfilmen ‘D√łmt for terror’, som bliver sendt p√• TV2 onsdag aften.¬†Terrorist i Sverige truer Danmark , Maximus snart p√• fri fod. Maximus p√• BBC.

Mona Sahlin: “Nu bliver jeg opr√łrt”

G√∂ran H√§gglund n√¶vner hvem der kan t√¶nkes at ligge bag j√łdeforf√łlgelser i Malm√ł. Et faux pas. Han skal mumle i sk√¶gget, selvom han er glatbarberet. I Expressen har den fornuftige Sakine Madon gjort en opdagelse: √Ąven invandrare kan vara rasister.” Nu er ¬†Sahlins blodtryk i fare igen, hvis hendes temperament er andet og mere end en p√•stand. Vi ved det ikke. Umiddelbart kan man ikke se hende for sig tabe kontenancen. Hun taler altid i slowmotion uden at vise synderligt f√łlelsespres. Man h√łrer at hun verbalt s√¶tter “gruppen muslimer” i citationstegn, man kan alts√• knapt ber√łre det. I forvejen er ordet “araber” kommet i klasse med “neger” p√• svensk. Dagen n√¶rmer sig, hvor man heller ikke kan sige “muslim”. M√•ngfald minimerer sproget. Hvad man s√• skal sige, bliver interessant. Hvad med at bruge¬†tegnsprog ?

H√§gglunds uttalande f√•r Mona Sahlin att ilskna till.- “Nu blir jag uppr√∂rd. De flesta, kristna som muslimer, √§r f√∂r yttrandefrihet och emot hatbrott. Du st√•r h√§r och antyder att gruppen muslimer skulle acceptera eller till och med vara f√∂r att judar blir utsatta. Min bild √§r den motsatta.” –¬†“Nu gick du √∂ver gr√§nsen”

Stampe på glatis: Moi, je ne regrette rien

N√•r man tilh√łrer en kaste af moralsk overlegne ….. mennesker er vel for jordn√¶rt et udtryk, hvad skal vi sige …. entiteter, avatarer? er man selvf√łlgelig ogs√• h√¶vet over noget s√• lavt som at have dummet sig. Det radikale sind er i en radikal klasse for sig, og der findes vel ikke ret meget i denne verden der er mere frast√łdende (LFPC).

[…] Zenia Stampe fastholder, at anmeldelsen var berettiget, og at hun ville have opretholdt den, hvis ikke Ove Dahl havde beklaget.

РDet er stærkt kritisabelt, at politiet er med til at piske en stemning op, siger hun. Massiv kritik af radikal politianmeldelse

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

41 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Christina
Christina
10 years ago

En liten påminnelse till alla fäder ute i stugorna som överlåter barnomsorgen och hushållsarbetet till kvinnorna.
Ni leker med elden !

Ensam mamma s√∂ker…

http://www.youtube.com/watch?v=k7jEk_f04pE

…nitroglycerin…;-)

Vivi Andersen
Vivi Andersen
10 years ago

Universalgeni.

I så fald det bliver Sjælland, da skal Storebæltsbroen med tunnelsystemet kappes til Fyn, tak!

Men måske et af de allerede eksisterende 57 islamiske lande kunne bruges ?

Universalgeni
10 years ago

Jeg mener, at danskerne b√łr have selvstyre. Ligesom gr√łnl√¶nderne og f√¶ringerne har. S√• kan de fremmede f√• selvstyre i et hj√łrne af landet. Muslimistan kan ligge p√• Sj√¶lland et eller andet sted. Eller noget…

Liva
Liva
10 years ago
Reply to  Universalgeni

Hva’ faen har Sj√¶lland nu gjort? haha ūüôā

Prudentius
10 years ago
Reply to  Universalgeni

Det vil meget snart blive virkelighed i flere lande. Sverige, England og Frankrig som de f√łrste. Tror jeg. Fristelsen bliver enorm, for det vil k√łbe politikerne tid og r√•derum. Tid og r√•derum de for tiden pisser v√¶k. Men det er en d√•rlig l√łsning. Muslim-enklaverne vil nemlig hurtigt forvandle sig til Gazastriber. Fuldst√¶ndigt kontrollede af ulemaen og banderne/militserne. Kun en god ide hvis man kan lide en evig str√łm af jihad-sovs til sine dunser. Man kan s√• p√• l√¶ngere sigt g√łre sig h√•b om at kunne nedk√¶mpe dem og assimilere resterne, men der bliver i s√• fald tale om en laaaang… Read more »

Niels Hansen
Niels Hansen
10 years ago

Jeg re-poster lige noget af min post fra d.5/3, det er lidt morsomt at Lykke Friis kommer ud med den ovenst√•ende kommentar f√• dage efter. Jeg sidder lige og l√¶ser en rapport lavet af DEA/FUHU, skrevet i rent nysprog. Rapporten handler om hvordan man skal indf√łre ‚Äúmangfoldighedsledelse‚ÄĚ i danske virksomheder. Mangfoldighed er ordet de pr√łver at d√¶kke det ind under nu. Pr√łv at l√¶se lidt i den hvis i har tid, det er faktisk utrolig morsomt at l√¶se hvordan de pr√łver at d√¶kke apartheid mod danskere, og positiv s√¶rbehandling af indvandrere ind under alle mulige og umulige forklaringer. http://fuhu.dk/filer/DEA/Publikationer/2008/08_feb_mangfoldighedsmanif estet.pdf… Read more »

Niels Hansen
Niels Hansen
10 years ago

Hahah her kom det så, det jeg skrev om for et par dage siden:

Mangfoldighedsledelse!

“Ligestillingsminister Lykke Friis (V) ser ogs√• med samme alvor p√• sagen. Hun har som m√•l, at alle danske b√łrsnoterede virksomheder b√łr have en mangfoldighedspolitik – ogs√• om mangfoldighed i ledelsen.

Susanne Nour er tilfreds med ministerens udmeldinger.

– Ministeren sender et vigtigt signal til virksomheder og uddannelsessteder om, at det er vigtigt at udarbejde mangfoldighedspolitikker. Noget som vi p√• instituttet har arbejdet for i lang tid, siger Susanne Nour”

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1310463.ece

Niels Hansen
Niels Hansen
10 years ago
Reply to  Niels Hansen

Institut for menneskerettigheder er i bund og grund, skatteyderfinansieret lands undergravende virksomhed.

Niels Hansen
Niels Hansen
10 years ago
Reply to  Niels Hansen

De pr√łver nu p√•, under d√¶kke af ligestillingskamp, at smide de danske arbejdere ud af arbejdsmarkedet og erstatte dem med den de √¶dle vilde, n√łjagtigt som de beskriver i den rapport jeg linkede til for et par dage siden.

Liva
Liva
10 years ago
Reply to  Niels Hansen

Det er ikke prim√¶rt kvinder der skal ans√¶ttes – det er multikultur ideologi, der skal passes – vores samfund tilpasses denne ideologi. K√łnskvoter f√łrste skridt – dern√¶st religi√łse kvoter, ulandskultur kvoter etc. Elit√¶re kvindesagskvinder t√¶nker vel ikke over at for at der p√• sigt kan laves plads til multikultur ideologi – og s√¶rhensyn til religi√łse f√łlelser, ikke mindst – s√• m√• de vestlige kvinder ud igen, for at der kan blive plads til dem der er mere multikultur end vestlige kvinder.. Og dem der mener at m√¶nd har forrang for kvinder – af religi√łse grunde.

Liva
Liva
10 years ago
Reply to  Liva

Bortset fra det s√• synes jeg at Leny Malinovsky (hedder hun vist) g√łr sig nogle interessante tanker. Hun er et frisk pust.

morlille
morlille
10 years ago

tosse-Minimus skal pr. omgående sigtes for trusler ,og burer sveskerne ham ikke inde herfor, kan vi i næste skrivelse erklære landet krig! Ikke så megen snak!

Universalgeni
10 years ago

Hele emnet irriterer mig grumt. Jeg ville s√• gerne kunne st√łtte sagen, men disse t√•belige “talskvinder” g√łr det umuligt. De skal s√łge forklaringen p√• de manglende lederstillinger i egne r√¶kker og ikke l√¶gge skylden p√• dygtige m√¶nd, der har taget de uddannelser, der skal til. Som s√• ofte: n√•r man oplever omgivelserne som en begr√¶nsning for sin form√•en, er sandheden, at man er l√łbet ind i gr√¶nsen for egen form√•en. Og den erkendelse er ikke ligefrem det, der fylder mest hos disse pseudofeminister.

Peter Buch
Peter Buch
10 years ago
Reply to  Universalgeni

Din analyse virker klar og jeg er ganske enig. Men er det ikke en af de ting der bedst fors√łges ganske ignoreret, i stedet for at lade sig g√• p√• af det?

Universalgeni
10 years ago
Reply to  Peter Buch

Tjo, det er det vel. Men jeg lufter nu frustrationen nu og da for at påpege den manko, der hedder lederuddannelser. Kvinder må tage sig sammen og holde op med at tro, at man kan tude sig til topstillinger.kvinder med

Universalgeni
10 years ago
Reply to  Universalgeni

Tjo, det er det vel. Men jeg lufter nu frustrationen nu og da for at påpege den manko, der hedder kvinder med lederuddannelser. Kvinder må tage sig sammen og holde op med at tro, at man kan tude sig til topstillinger.

@ Steen, slet lige min kommentar ovenfor. Den er næsten identisk men med fejl.

Peter Buch
Peter Buch
10 years ago

Tak for det.

Peter Buch
Peter Buch
10 years ago

I store dele af erhvervslivet rekrutterer man ingeni√łrer til lederstillinger simpelthen fordi, der skal ledes, er af teknisk karakter.

Hvad mener du?

Universalgeni
10 years ago
Reply to  Peter Buch

G√• for eksempel ind p√• Ingeni√łren og s√łg: http://ing.dk/artikel/84197-fremtidens-leder-er-en-ingenioer

Universalgeni
10 years ago

Den dag kvinder har halvdelen af lederuddannelserne, kan de tale om diskrimination. Ikke f√łr. De kan jo passende starte med ingeni√łrstudierne. Der har man m√•ttet oprette ingeni√łruddannelser uden teknisk indhold for at f√• dem lokket ind. En s√¶rlig tumpe-linje for dumme kvinder. Man k√łrer s√¶lige initiativer som “Projekt om rekruttering af flere kvinder til ingeni√łruddannelserne”. I store dele af erhvervslivet rekrutterer man ingeni√łrer til lederstillinger simpelthen fordi, der skal ledes, er af teknisk karakter. Lederstillinger er ikke noget, man kan klynke sig til. Hele mentaliteten p√• spindesiden viser, at der er uendeligt lang vej igen til ligestilling. Bla. mangler erkendelsen… Read more »

Niels Hansen
Niels Hansen
10 years ago
Reply to  Universalgeni

Ud over det, så er der ikke ret mange kvinder der gider at arbejde 50+ timer om ugen uden tid til familien, og desuden skal kvinderne have et år fri hver gang de får et barn, dette privilegie sætter også nogle begrænsninger, men det ignorerer de kære kvinder.

Universalgeni
10 years ago
Reply to  Niels Hansen

Pr√¶cis. Der er lederstillinger for sygeplejersker, l√¶rere etc., men kvinder s√łger dem ikke. De er ikke interesserede, n√•r det kommer til stykket. Mandlige sygeplejersker ender i en lederstilling f√łr eller siden. Og det sker hyppigt, at han var eneste ans√łger til jobbet. Kvinder er til grin mange gange. Og det er selvforskyldt.

Liva
Liva
10 years ago

Stor tak til Sappho og Dali for denne artikel. Den falder p√• et t√łrt sted med et overtal af elite feminister og en venstrefl√łj, der n√¶sten kun taler om k√łnskvoter i erhvervslivet og i bestyrelser. Hvad med kvinders (og m√¶nds) ret til at v√¶re fri for ‘√¶res’drab og religi√łs intolerance?

“√Üresdrab – den forbudte debat”

h t t p://www.sappho.dk/aresdrab-den-forbudte-debat.htm

WordsSpeaker
WordsSpeaker
10 years ago
Reply to  Liva

Positiv særbehandling er den sikre vej til at forfremme folk (m/k) der ikke er de bedste til posten. Meritokrati har altid været bedst.

Niels Hansen
Niels Hansen
10 years ago
Reply to  WordsSpeaker

Ja l√¶g m√¶rke til hvordan der konstant bliver pushet kvindekamps temaet fra Ritzau og venstrefl√łjs t√¶nketanke. Det der efterh√•nden lyser ud af disse mennesker er at de vitterligt tror at de “udsatte” som de taler for, er nogle stakler der har brug for hj√¶lp. De mener selv at de selv er disse personer overlegne og at de derfor m√• vise deres storsind og forbarme sig over staklerne.

Liva
Liva
10 years ago

Skift kvindernes internationale kampdag ud med en friheds- og demokratikampdag.

Liva
Liva
10 years ago

OT – og meget aktuelt for dagen i dag: 8. marts. En konservativ kvindelig politiker viser at borgerlige politikere i dag ikke er puritanere som alt for mange venstrefl√łjskvinder/m√¶nd desv√¶rre er blevet det: “Kvindekampens deroute kan p√• mange m√•der forst√•s i lyset af denne tendens til feministisk moralisme. Kvinder betragtes af venstrefl√łjen som s√¶rligt skr√łbelige og i mindre grad end m√¶nd i stand til at varetage deres eget seksualliv.” h t t p://jp.dk/opinion/breve/article2002406.ece Kvinfos hijab og burka pjat har spoleret venstrefl√łjens uafh√¶ngighed og frisind. Og det har venstrefl√łjens afh√¶ngighed af islam og multikultur ideologi ogs√•. Venstrefl√łjen har smidt Steen Hegeler… Read more »

Prudentius
10 years ago

Der er en lille studiev√¶rtinde der er sv√¶rt utilfreds med de svar hun f√•r fra West! ūüôā

Hendes (studiepigen) argumentation synes at v√¶re at “√•benhed” og “frihed” m√• og skal v√¶re det samme som fuldst√¶ndigt kaos, med en hovedl√łs accept af hvilken som helst indvandregruppe og ideologi, fuldst√¶ndigt uafh√¶ngig af opf√łrsel og indhold.

Alt andet er dobbeltmoral og fremmedfjendskhed.

En dybt underlig filosofi.

Liva
Liva
10 years ago
Reply to  Prudentius

Den kvindelige studiev√¶rt kan gl√¶de sig over at der er andre kvinder der k√¶mper for at hun kan beholde sit job og at hun kan f√• lov til at have h√•ret frit, have smykker, l√¶kkert t√łj og makeup p√• etc. Uden kvinder – og m√¶nd – der k√¶mper for vestlig frihedsv√¶rdier og demokrati og lige muligheder for m√¶nd og kvinder – s√• var den kvindelige studiev√¶rt aldrig n√•et s√• langt. Den kvindelige studiev√¶rts frihed er ikke en naturlov. Heller ikke i Vesten. Det har islamister – b√•de i Vesten og andre steder – v√¶ret s√• ‘venlige’ at g√łre os opm√¶rksom… Read more »

Danskeren
Danskeren
10 years ago

@ frihed.”PS: Stadig dr√łn √¶rgerligt at den ellers brillante Snaphanen stadig klumper sine indl√¶g sammen s√• de er n√¶sten umulige at linke til og sv√¶re at l√¶se, fordi der er fem historier under sammen link ‚Äď hvilket tilmed g√łr det n√¶sten nyttel√łst at l√¶se/skrive kommentarer, da de kan v√¶re til en hvilken som helst af de klumpede historier. Snaphanen ville stige eksplosivt i v√¶rdi, hvis dette blev √¶ndret til en mere konventionel m√•de i stil med Uriasposten, hvor historier ikke drukner i hinanden.” Enig,enig. Jeg l√¶ser med stor forn√łjelse Snaphanen men har ogs√• opgivet kommentarene. Jeg tillader mig at “sakse”… Read more »

Christina
Christina
10 years ago
Reply to  Danskeren

Less is more… ūüėČ

Niels Hansen
Niels Hansen
10 years ago

Her er en meget p√¶dagogisk gennemgang af hvordan bankerne tager r√łven p√• os allesammen, det er fra USA men n√łjagtigt det samme sker herhjemme jvf. Bankpakke I og II og den selvejende institution og af staten uafh√¶ngige “National”bank.

http://marketplace.publicradio.org/display/web/2010/01/27/whiteboard-how-the-banks-make-the-big-bucks/

Christina
Christina
10 years ago
Reply to  Niels Hansen

“bankerne tager r√łven p√• os allesammen”

Tack för länken, Niels.

Niels Hansen
Niels Hansen
10 years ago

Heheh den svenske udsendelse er den rene komik, det er som diskussionen i Danmark for ti √•r siden men med ti gange s√• mange problemer i samfundet, og de t√łr stadig knap nok at n√¶vne ordet muslimer uden at nogen bliver uppr√∂rd. Det er ren Monty Python.

Julia Caesar
Julia Caesar
10 years ago

Mona Sahlin √§r inte uppr√∂rd. Hon s√§ger att hon √§r uppr√∂rd, men i sj√§lva verket spelar hon som en marionett sin inl√§rda roll i det teaterstycke som kallas politik. Inte ett √§kta ord kommer ur hennes mun, inte ett √§kta tonfall banar sig v√§g ur hennes person. Hon √§r som en d√∂d docka som g√∂r vad hon tror f√∂rv√§ntas av henne. Hon vet inte l√§ngre vad sanning och √§kthet √§r, ett √∂de som hon delar med de flesta yrkespolitiker. Nu har Mona Sahlin och socialdemokraterna best√§mt sig f√∂r att adoptera alla muslimer. Muslimerna √§r snart deras enda √•terst√•ende r√∂stboskap. D√§rf√∂r… Read more »

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
10 years ago

Fan vad jag hatar dom d√§r adsen fr√•n muslima.com. Dom tycker upp √∂ver allt t o m p√• anti-islamska sidor. ūüôĀ

Christina
Christina
10 years ago
Reply to  Robin_Shadowes

All You Need Is Love !!!

Liva
Liva
10 years ago
Reply to  Christina

Okay, og s√• med hele 3 udr√•bstegn efter sig. haha ūüôā

Liva
Liva
10 years ago
Reply to  Robin_Shadowes

Ja, det er klamme reklamer.

Liva
Liva
10 years ago
Reply to  Liva

Hovsa, den var til Robin.

Christina
Christina
10 years ago

Man kan undra om Diana West m√∂jligen har l√•nat den d√§r jackan av ‘The Lonely Hearts Club Band’…?

Förresten, klippet visar även pop-up ads från Muslima.com

“The best site for Muslim singles seeking partners for dating and marriage”

http://www.muslima.com/results/searchresults.cfm?searchtype=1&sortby=12&gender_sought=254&searchview=1&cache=1