10
mar
Seneste opdatering: 10/3-10 kl. 1522
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

– “Som alla andra fick jag veta om tillslaget mot de konspirerande sju genom medierna. Helt uppenbart var nyheten eftersom jag under timme efter timme befann mig i ett medietryck som var minst lika stort som 2007 års höjdpunkter. Jag har alltså fiender i södra Irland. Jag fick tillfälle att framföra mitt tack till den irländska polisen genom de uppringande irländska tidningarna.

Men som sagt vet jag ännu inte särskilt mycket. Säpo har försökt att ringa mig men telefonerna har varit ogenomträngliga. På kvällen blev jag uppsökt av en utsänd patrull. Givetvis är allt höjt i ett stort dunkel och lär så förbi.

Vare det hur som helst med den saken det som återstår som ett mindre framgångsrikt faktum är att mitt symbolvärde som storkränkare har ökat markant. Ränder som aldrig går ur får jag nu säga. —Det tar tid att få det här skrivet, jag har just medverkat i danska nyheter tillsammans med Westergaard. Och sedan BBC och därefter osv. Jag vet fortfarande hur allvarligt jag skall se på saken, om den är nyhetsöverdriven. Emellertid ser jag med intresse fram emot hur saken skall behandlas av debattörerna. Här följer resten av det jag skrev tidigare (och så kan det nämnas att Lundgren nämner rondellhunden i sin bok”…Lars Vilks blog:Del 959: I afton dans intill döden. (Det er muslimerne, der må indse, at de aldrig får deres politik igennem. Det kan aldrig blive sådan, at en enkelt religion kan kræve særlige hensyn.”)

Kurt Westergaard håber at svensk sikkerhedspoliti er lige så effektivt som PET. Mindst, håber vi. En del svenske aviser trykker Vilks tegninger – men ikke online. Expressen skriver ganske rigtigt:

Alltsedan karikatyrkrisen bröt ut har självcensuren lagt sig som en våt filt över det offentliga samtalet. Nyligen bad danska Politiken om ursäkt för publiceringen av Muhammedkarikatyrerna i en förlikning med en saudisk advokat.
Sverige har också duckat. Ett exempel är Nobelmuseet i Stockholm som i höstas klippte bort känsliga avsnitt ur Theo van Goghs film “Submission” trots att det var en utställning om just yttrandefrihet. Minns också dåvarande utrikesminister Laila Freivalds som försökte stänga ner Sverigedemokraternas hemsida när den publicerade Muhammedkarikatyrerna….Expressen har en lång tradition av att stå upp för yttrandefriheten. Tidningen grundades som en reaktion mot nazismen. Därför väljer Expressen i dag att publicera Lars Vilks “rondellhund”. Till försvar för yttrandefriheten.

Og Jihad Jane, endnu en konvertit der fuldstændigt  har misforstået sin profets kærlighedsbudskab: “Kom hid alle I jøder og bøsser og skånske kunstprofessorer og fylkes ved mine sandalklædte fødder” :

Christopher Hitchens: Her stopper festen

Det er ikke hver dag man kan få Hitchens, Ahmed Akkari, Albert Einstein, Moses, Mandela og Dalai Lama puttet ind i samme  postering.

I have just finished reading one of the most astoundingly stupid and nasty documents ever to have landed on my desk. It consists of a letter from a law firm in Saudi Arabia, run by a man named Ahmed Zaki Yamani, to a group of newspapers in Scandinavia. [..]
This has to stop, and it has to stop right now. All democratic countries and assemblies should be readying legislation along the lines of the First Amendment, guaranteeing the right of open debate on matters ofreligion and repudiating the blackmail by law firms and individuals whose own true ancestry would not bear too much scrutiny. Hitchens: Yamani or Your Life: A nasty attempt to coerce Danish newspapers into apologizing for the cartoons of Muhammad.Ahmed Akkari: Muhammed-krisen er kun på standby

Vilks: Profeten som Jackson Pollock ville have tegnet ham

(hvis han ikke havde drukket og kørt sig ihjel i utide)

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Universalgeni
11 years ago

“Något annat parti” er det næststørste. :mrgreen:

Christina
Christina
11 years ago
Reply to  Universalgeni

“Något annat parti” er det næststørste”

The Party of Special Things To Do… 😀

http://www.youtube.com/watch?v=HyITTLeLRR4

Vote Captain Beefheart !!!

http://www.youtube.com/watch?v=9XcdG_sXZjA

-CoPeNhAgEn-
-CoPeNhAgEn-
11 years ago

http://www.dn.se/ har en politisk afstemning på forsiden. Gæt hvilket parti man IKKE kan stemme på. ->

“Vad tänker du rösta på i riksdagsvalet?

M
FP
C
KD
S
MP
V
Något annat parti
Har inte bestämt mig”

Universalgeni
11 years ago

Har Sverige virkelig 3 aviser, der går ind for ytringsfrihed? Det må være en art røgslør…

JensH
JensH
11 years ago
JensH
JensH
11 years ago

Det er selvfølgelig lidt af en bet for Politken, at Svenske aviser -af alle- genoptrykker Vilks Muhammed-tegning, nu hvor Tøger egenhændigt har givet en undskyldning for Politkens optrykning as Westergårds Muhammed-tegning. Men Politken har selvfølgelig fundet en ‘mellemøst-ekspert’, som igne kan få verdensbilledet til at passe. Under overskriften “Ekspert: Sverige får næppe en ny Muhammedkrise”, har Tøgers menighedsblad fremskaffet følgende ‘vudering’ fra ‘mellemøstekspert’ Peter Seeberg: “Det er ofte et sammentræf af omstændigheder, der gør, at noget udvikler sig til en egentlig krise. I vores tilfælde hang det både sammen med en gruppe imamers rejse til Mellemøsten og statsministerens afvisning af… Read more »

Christina
Christina
11 years ago

Titta !!! Jag tror minsann att Geert Wilders och Jihad Jane går till samma hårfrisör… 😀

http://sydsvenskan.se/sverige/article636723/Hon-misstanks-for-mordplan-mot-Vilks.html

http://weblogs.nrc.nl/besteartikel2009/files/2009/12/wilders.jpg

Like minds think alike… 😉

JensH
JensH
11 years ago

Så har Christopher Hitchens kommenteret Politkens totale knæfald, og Hitchens er nådesløs i sin bedømmelse, og kalder Menighed-avisens undskyldning for “patetisk”:

http://www.information.dk/226726

Victor
Victor
11 years ago
Reply to  JensH

Gode karmapunkter til pjoskeren…..

Prudentius
11 years ago

Jihad, jihad, jihad.

Det er Akkari´s budskab.

Dem og deres forpulede krænkelse!

At dyrke en morder, løgner og tyv og hans morderiske, løgnagtige og tyvagtige budskab, som guddommeligt og derefter tale om krænkelse er sgu at drive den for vidt.

Undtagen for muslimer selvfølgelig.

I sandhed et folk af mange undtagelser. 🙂

Mats (Malmo)
Mats (Malmo)
11 years ago

Sydsvenskan har i dag (10 mars 2010) en artikel omkring detta. Man nämner bl a att man i Storbritannien nu har en kommission tillsatt av justitieminister Jack Straw, som arbetar med att se över lagstiftningen.
Hoppas verkligen på en ändring!
Länk till Sydsvenskans artikel:
http://sydsvenskan.se/opinion/signerat/matsskogkar/article636493/Fortalsturism-hotar-demokratin.html

-CoPeNhAgEn-
-CoPeNhAgEn-
11 years ago

En lille apotekerhistorie:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1256602/Pharmacist-refuses-mother-38-contraceptive-pills-religion.html
Efterhånden bliver den slags mere og mere udbredt.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
11 years ago

EUROGENDFOR is nothing else but a paramilitary police unit which in times of crisis can be deployed instead of the regularly army, so as not to raise the impression that an army of the country itself would fire on its own citizens. To that purpose the secret unit EUROGENDFOR exists. The European Gendarmerie Force could theoretically be deployed anywhere the EU sees a crisis — for example, when an EU country does not ratify the Lisbon Treaty, or against the will of the central government in Brussels wants to leave the EU. It’s in the Lisbon Treaty, which regulates the… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago

Det er så meget mere at prise at Snaphanen bringer det.
Videre.
At flere på grund af bedre teknik får øjene op over for at aviser kun bringer glimt af livets lyn og andet er nok en fordel i den sidste ende.

christian wibroe
christian wibroe
11 years ago

Hitchens tekst burde indrykkes i Politiken som annonce. Tøger vil næppe turde trykke det som alm. redaktionelt indlæg fra en begavet kommentator. Godt at nettet giver os mulighed for en større horisont, men skammeligt at aviserne ikke giver os andet en end en tvivlsom flig af verden af i dag.