16
mar
Seneste opdatering: 17/3-10 kl. 0231
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Fra dansk tv,  tekstet på engelsk.

Dansk tegner idol for tysk bev√¶gelse mod islam:¬†Antimuslimsk gr√¶srodsgruppe fors√łger at v√¶kke tyskerne til kamp mod islam. Dialog er ikke mulig, mener gruppen.Den kompromisl√łse islamopposition i Forbundsrepublikken baner sig vej frem i offentligheden via stadigt mere provokerende aktioner, der betjenes af internetsitet Politically Incorrect.¬†Sitet, der ogs√• kaldes PI, har nu op mod 50.000 brugere dagligt og er det tyske modsvar til det danske Trykkefrihedsselskabet.PI-folkets 38 aktionsgrupper rundt om i Forbundsrepublikken er begyndt at r√łre p√• sig. Uden at v√¶re en organiseret bev√¶gelse, m√łder sitets tilh√¶ngere uanmeldt op p√• muslimske m√łder og forvandler Koranseminarer til kampzoner for og imod islam. Eckardt Kiwitt f√łrer for tiden an i kampen mod opf√łrelsen af en moske i kvarteret Sendling i M√ľnchen.¬†P√• PI-sitet f√•r l√¶sere og bloggere den rene vare, de savner i aviserne. Sitet forklarer selv sine l√¶sere hvorfor. Tyskland er godt i gang med at blive ‘ islamiseret’. Aviserne er i h√¶nderne p√• ‘ godhedsindustrien’ og ‘ de frelste’ og h√•ndh√¶ver en streng selvcensur af ‘ politisk korrekte √•rsager’ og ‘ multikulturalismen’ er blevet officiel ideologi.¬†¬†Politiken | 12.03.2010, ikke online, men mere her.

Antijihadiske brudflader: Sultan og Pipes

I forl√¶ngelse af vores post forleden om tilsyneladende mods√¶tninger mellem Ayaan Hirsi Ali og Geert Wilders, kunne det m√•ske v√¶re afklarende lejlighedsvis at belyse hvad der skiller det man under √©t kan kalde det antijihadiske milj√ł. Vi kender selvf√łlgelig allerede til konflikter der f√łrst og fremmest er af politisk art: Hvem er stuerene nok til at p√¶ne mennesker kan samarbejde med dem, og hvor skarpt og hvor generaliserende kan man overhovedet tale om problemerne? Den slags stridigheder er uendeligt frustrerende fordi det er s√• ‘meta’ i forhold til d√©t det handler om i sidste ende: Hvad er islam overhovedet? Denne debat findes dog ogs√•, og nogle klare positioner og personlige mods√¶tninger er velkendte. Sp√łrgsm√•let om eksistensen af en moderat islam, og om eksistensen af en s√¶rligt politisk version af islam kaldet ‘islamisme’ er m√•ske kerneomr√•derne n√•r man endelig er kommet i gang med debatten, v√¶k fra det politiske. Daniel Pipes er ledende blandt de der insisterer p√• eksistensen af begge f√¶nomener – moderat islam og islamisme. I skarp mods√¶tning hertil st√•r Wafa Sultan, og de to m√łdtes forleden i debat i Canada. Det er tilsyneladende ikke muligt at embedde det komplette debatprogram, men efter denne 10 minutters indledning kan man starte afspilningen af det:

Samme debat raser andre steder: Et ualmindeligt uinformeret indl√¶g af John R. Guardiano p√• NewsReal med p√•kaldelse af det dummeste argument overhovedet, nemlig opstilling af moralsk √¶kvivalens mellem Koranen og Det Gamle Testamente, var startskuddet: Anti-Muslim Ignorance and Caricatures are Conservative Problems. Bl. a. Robert Spencer svarer godt og grundigt, og nu m√• man afvente at se om Guardiano kan komme igen: Does moderate Islam exist? A reply to John Guardiano. Se ogs√• Hugh Fitzgeralds polemik mod islamismebegrebet og eksistensen af en moderat islam, med fremh√¶velse af Daniel Pipes noget tyndbenede argument at moderat islam m√• eksistere, for ellers er der ikke noget h√•b: Fitzgerald: Islam and Islamism, or, “Leaving the West With No Solutions” (LFPC).

SR: Danmark handler om hvilke p√łlser du spiser og hvilke √łl du drikker

Sent igår kväll tillkännagav regeringen att man tillsammans med stödpartiet danskt folkeparti ska genomföra en rad åtstramningar som bland annat gör det svårare att få permanent uppehållstillstånd i Danmark. Lars Dencik, professor Roskilde universitet deltar. DANSK FLYKTINGPOLITIK min.00 Р6:34

Heller ikke SVT Rapport overlod noget til tilfældighederne. Carsten Jensen rapporterede fra Danmark, min 0:50 Р3:50.

Kurt Strand havde i Deadline inviteret svensk-tyrkeren Kurdo Baksi, bror til Nalim Pekgul, for at belyse ¬†svensk h√łjreekstremisme, som han definerer v√¶ldig bredt, langt uodver de kvasinazistiske, flagsvingende faneb√¶rere, som billederne viste. For Expo er DF og Venstre ekstremister. ¬†Baksi har blandet andet v√¶ret knyttet til Expo og f√•et samme ¬†pris som Carsten Jensen i 1999. Deadline forklarer intet om den st√¶rkt venstreorienterede interesseorganisation Expo.se, intet om Baksi og forklarer heller intet om den blodigt racistiske ¬†baggrund for de √•rlige Salem marcher. Deadline overs√¶tter heller ikke Baksi rigtigt. Han siger: “Jeg vil at Sverige skal have mere gener√łs indvandringspolitik” ¬†-oveni den der allerede er Europas mest “gener√łse.” Alts√• et partsindl√¶g, serveret som journalistik og ekspertise af en svensk debatt√łr p√• den yderste venstrefl√łj. En aften hvor Kurt Strand og svensk tv fusionerede politisk og enhver licensbetaler til DR blev ladt i stikken og gjort til grin. Strands f√• modsp√łrgsm√•l var rent proforma. – Nu er Dencik, Strand og Jensen ikke st√łrre akt√łrer i dansk politik, s√• vores folkestyre ¬†arbejder uforstyrret af dem videre. Der er stadig megen damage control at ud√łver ovenp√• SR √•rene, og “damage” det er bare Sveriges fornavn:

Asylans√łgere og flygtninge med midlertidig opholdstilladelse fra blandt andet Kosovo, Irak og Afghanistan kommer i s√łgelyset for at blive hjemsendt som en konsekvens af de udl√¶ndingepolitiske stramninger, som regeringen og Dansk Folkeparti har aftalt.Det indg√•r i aftalen, at Udl√¶ndingestyrelsen nu skal forel√¶gge Flygtningen√¶vnet nogle pr√łvesager, oplyser Dansk Folkeparti og Venstre.Det skal godtg√łre, om forholdene is√¶r i Kosovo, men ogs√• i flere andre lande er s√• fredelige, at Danmark har ret if√łlge internationale konventioner til at sende b√•de asylans√łgere og anerkendte flygtninge med midlertidig opholdstilladelse hjem.Der er det fredeligt nu, og det har ikke v√¶ret meningen, at flygtninge s√• bare kunne blive her for altid, siger Peter Skaarup.¬†DF vil sende flygtninge hjem.

Norwegian TV pulls clip from youtube

vi genposter klippet om Oslo drengen der blev udsat for tilvandreres racisme.

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Emeritus
Emeritus
11 years ago

Til Liva, Vivi, Niels Hansen og Universalgeni. N√¶stek√¶rligheden roder uafbrudt rundt i sp√łrgsm√•let, om Islam er moderat eller ikke moderat eller kan blive moderat. Problemstillingen er en pseudo-problemstilling, der har h√¶rget Europa og USA i √•revis. Er venstrefl√łjen moderat og h√łjrefl√łjen ekstrem? – Pseudo. N√•r det g√¶lder, sp√łrger ingen, om du er moderat eller ekstrem. Det g√łr man kun i tiden inden, hvor alt er uafklaret. N√•r det g√¶lder sp√łrger man m√•ske: “Er du for os eller imod os?” – Hvis du har dit liv k√¶rt, m√• du n√łje overveje, hvad du vinder ved at turde v√¶re imod, og hvor… Read more »

Universalgeni
11 years ago

Pipes fors√łger at balancere, s√• medierne ikke kalder ham ekstrem. Fox begik jo forr√¶deri for nylig overfor flere gode folk og det er s√•dan noget, Pipes s√łger at gardere sig imod. Det er min teori…

Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

Wafa Sultan har ret og Daniel Pipes tager fejl. At der if√łlge Pipes ikke efterlades noget h√•b hvis moderat islam ikke eksisterer skal s√•gu da ikke betyde, at vi s√• skal opfinde en moderat islam for at kunne f√łle os en smule trygge og mere behagelige tilmode. Den bedste m√•de at im√łdeg√•, l√łse ubehageligheder og problemer p√• er i f√łrste omgang at ERKENDE disse og dern√¶st finde metoder der kan tages i anvendelse og som vel at m√¶rke virker ! Om det s√• vil komme til at betyde, at vesterl√¶ndingene m√• i krig igen i bl.a. Europa – jamen s√•… Read more »

Liva
Liva
11 years ago
Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Liva

Bellman har ikke levet forgæves..

Liva
Liva
11 years ago

Jeg synes at diskussionen om moderate og ikke moderate koran opdragede i l√¶ngden er ufrugtbar. Det er koranen der er det modsatte af moderat. Jeg mener at koranen er et stort problem b√•de for koran opdragede, for os andre og for vores samfund. Det er koranen den er gal med. I den grad. En reform af koranen er n√łdvendig. Og en reform af islamiske lande lige s√•. I Vesten ‚Äď i f√łrste omgang ‚Äď m√• bederum og hijab og halal dogmatik ud af offentlige institutioner. Liges√• anden form for islam mission af enhver karakter ‚Äď s√• l√¶nge koranen har det… Read more »

Per N
Per N
11 years ago

Jeg kan ette fin uda vor jeg skriv komtar til den ret ovskrevft, so venlig bær over mæ mig.

Og ja Hr. Niels Hansen. L√¶s no mer, venlig samtal m√¶ moske og iman er pr√łvt mang gangen, de elsk det de f√•r mang humor grin efter du er g√•et.

Per N.

Per N
Per N
11 years ago

Hvorfor ikke lave linket direkte, s√• jeg pr√łver (Wafa og Daniel)

http://fora.tv/2009/12/01/Moderate_Islam_Western_Ally_or_Western_Myth#fullprogram

Per N.

Emeritus
Emeritus
11 years ago

Til Niels Hansen.

Korrektion: ‘…rummer dr√łmmen…’, forst√•et som din dr√łm.

Med venlig hilsen

Emeritus
Emeritus
11 years ago

Niels Hansen, du b√łr l√¶se bedre p√• lektien. Det har andre gjort, l√¶nge f√łr du blev f√łdt. Der findes blandt andet en √¶ldgammel historie om l√łven og lammet, der i overf√łrt betydning rummer dr√łmmen om, at de to kunne gr√¶sse fredeligt side om side. Problemet er den dag i dag, at l√łven ikke spiser gr√¶s. I den bedste af alle verdener, ville alle v√¶re lige og frie og forbr√łdrede. I praksis viste dr√łmmen sig ikke realisabel. Filosofisk kan dr√łmmen tilbagevises som umulig. Men at frems√¶tte dr√łmmen i Frankrig l√łd v√¶ldig godt i 1789 – f√łr Robespierre realiserede den. Med venlig… Read more »

PeterK
PeterK
11 years ago

“GENSIDIG respekt og en h√•ndsr√¶kning til de kr√¶fter indenfor islam der tr√¶kker i den rigtige retning.”

Hvilke kr√¶fter er det indenfor islam der “tr√¶kker i den rigtigt retning”, som vel m√• forst√•s som demokrati og respekt for alle mennesker? Kan du n√¶vne noget som helst i islam der underst√łtter dine tanker? Er det ikke bare den vestlige dr√łm om en moderat islam, fabeldyret p√• linie med enhj√łrningen?

Universalgeni
11 years ago

Utrolig m√¶ngde v√•s i denne tr√•d. ūüėÜ

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
11 years ago

Nu kommer v√§l Carl Bildt och Fredrik Reinfeldt kr√§va att NATO ingriper mot Danmark. ūüôĀ

li
li
11 years ago

Der er ingen tvivl iSLAM er iSLAM og lort er lort og iSLAM er lort og lort er iSLAM. Jeg holder fuldst√¶ndig med Wafa Sultan, hun er en pragtfuld kvinde, s√•dan burde alle fornuftige kvinder reagere overfor kvindeundertrykker idelogien iSLAM, der har svaret p√• alt her i livet, om mishandling af kvinder. Der findes absolut intet godt for kvinderne i muhammedanertroen, absolut INTET. Indtil dato har ingen kunne fort√¶lle mig bare den mindste lille bitte gode ting for kvinderne i muhammedanertroen, s√• hvorfor vise denne kvindefjendske modbydelige √łrkenreligion respekt, nej, lige netop svineriet iSLAM, b√łr omtales i rette vendninger, h√•n,latterligg√łrelse… Read more »

Niels Hansen
Niels Hansen
11 years ago
Reply to  li

Jeg er enig i at islam som den bliver pr√¶diket mange steder idag, ikke er godt. Men jeg tror det er vigtigt ikke bare at bruge h√•n og latterligg√łrelse, det kommer man ingen steder med i l√¶ngden, det f√łrer kun til had den anden vej. Det eneste der virker er GENSIDIG respekt og en h√•ndsr√¶kning til de kr√¶fter indenfor islam der tr√¶kker i den rigtige retning. V√¶r fast og s√¶t gr√¶nser n√•r det er n√łdvendigt men v√¶r ogs√• √•ben og im√łdekommende for de kr√¶fter der arbejder p√• at √¶ndre islam i den rigtige retning. At pr√łve at √¶ndre islam er… Read more »

li
li
11 years ago
Reply to  Niels Hansen

S√łde tanker, MEN p√¶dofile skal ikke im√łde kommes, de skal vide de er forkert p√• den, og de ud√łver misbrug af uskyldige. P√¶dofeten muhammed, skal m√łdes med afvisning. Derefter en grundig oplysning og flere behandlinger af den “syge” muhammedaner, s√• muhammedaneren kan indg√• i et civiliceret samfund, hvor abnormiteter ikke accepteres, de skal ganske enkelt l√¶gge deres menneskefjendske livsstil om, og det g√łres ved, at vi vedholdent og fast, fort√¶ller muhammedanerne om deres forkerte adf√¶rd, og forlanger de respektere OG efterlever vores love og regler om fx ligestilling, ytringsfrihed, religionsfrihed, hvor frafaldne ikke skal dr√¶bes osv af ting og sager… Read more »

Niels Hansen
Niels Hansen
11 years ago
Reply to  li

Jeg er enig i at den slags ikke skal accepteres derfor skal gr√¶nserne tr√¶kkes op s√• de ved hvorn√•r de er overskredet, det h√łrer ogs√• under gensidig respekt efter min mening. Men n√•r du nu n√¶vner nazismen som en god sammenligning, s√• husk p√• at I Tyskland var det ogs√• kun en mindre del nazister der s√łrgede for at putte br√¶nde p√• b√•let hele tiden og styre den store flok. Det samme g√¶lder i islam og i vesten for den sags skyld ogs√•, det er slangens hoved der skal skilles fra kroppen. I Tyskland var de fleste jo ogs√• normale… Read more »

Niels Hansen
Niels Hansen
11 years ago
Reply to  li

Vi skulle i √łvrigt have sat de gr√¶nser for l√¶nge siden, allerede da de f√łrste kom ind i landet og det skulle v√¶re vores regler der skulle overholdes.

Niels Hansen
Niels Hansen
11 years ago

Hvis vi kan fjerne elendigheden i andre lande, s√• vil dansk kultur ogs√• best√•. Indvandringen og kultursammenst√łd er igen et resultat af gr√•dige menneskers ideer. Var det ikke bedre at n√łjes med en ny bil hvert femte √•r og knap s√• meget luksus for at andre ogs√• kunne have det godt og at vi s√• samtidigt kunne bevare vores kultur?

Henrik J√łrgensen
Henrik J√łrgensen
11 years ago

Dansk kultur, hvad er det sp√łrger den fort√łrnet og dybt rystet svenske jorunalist?

Vilken slags körver man äter och vilken slags öl man drickar

Hæhæ, onde tunge påstår ellers, at svensken ikke ejer humor, men det her er sgu klasse, hold kæft en knaldperle han lyder fuldstændig som Georg Hetz denne Lars Dencik.

Niels Hansen
Niels Hansen
11 years ago

Vigtigt! Jeg var selv p√• denne vogn for kort tid siden men nu har jeg indset at der er noget meget st√łrre p√• spil, v√¶r venlig at l√¶se denne side og t√¶nk over det der st√•r, nogen vil m√•ske synes at det er religi√łst pladder, det ville jeg selv have gjort for kort tid siden men det er sandt det der st√•r. Som i selv kan observere g√•r det kraftigt ned af bakke for os mennesker p√• jorden, det er vigtigt at vi begynder at g√łre noget positivt for at arbejde i den anden retning inden det ender galt. Der… Read more »