17
mar
Seneste opdatering: 17/3-10 kl. 1956
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det stikker stadig dybt i Sverige, at visse helt lovlige partier og synspunkter, d√łmmes af ¬†ude som “udemokratiske”, alene fordi de falder udenfor de syv riksdagspartiers konsensus og fordi de ikke har nogen interesse i at forholde sig til de emner, partierne vil rejse. Holdningen st√łder stadig st√¶rkere imod virkeligheden, “ikke demokraterne” er naturligvis ND og SD, et pseudoargument der ikke ville v√¶re gangbart i noget andet europ√¶isk land, men de syv i Riksdagen har naturligvis en stemmem√¶ssig egeninteresse i at holde det g√•ende p√• krykker s√• l√¶nge som muligt. Ironien ligger i de “demokratiske” metoder demokraterne har holdt disse partier kunstigt nede med: udelukkelse fra mediedebat, berufsverbot, annoncen√¶gtelse, m√¶ngder af ret accepterede, politiske overfald, senest et knivangreb p√• en sverigedemokrat ¬†ig√•r. Hvem er ikke-demokraterne i Sverige ?

En elev i V√§stervik havde lidt sv√¶rt ved at leve op til idealet om “alla m√§nniskors lika v√§rde”: I mailet stog det:”I morgon ska jag ta med mig pistol och skjuta alla som behandlat mig illa”. Skola st√§ngd efter vapenhot.

“Dette virker ikke dumt. Norge burde innf√łre det samme”

Innvandrere må kjempe for poeng i Danmark. РInhumant, mener Antirasistisk senter.

Flott for motivasjonen, sier Frp.
Frykter dansk poengsystem for innvandrere kan komme til Norge. VG Nett.

Der er flere ting, der kan s√¶tte Riksdagen under pres inden valget i september. De danske bestemmelser kan sende endu flere “flygtninge” Sveriges vej. David Camerons sejr er ikke l√¶ngere indlysende sikker, s√• han tillader nu tories at spille I-kortet. Endelig kan Wilders blive premieminister i Holland. Altsammen ret ubehageligt for en Riksdag, der helst ikke vil have disse sp√łrgsm√•l ind i valgkampen. Vikeligheden snerper sig ind p√• ¬†Reinfeldt. Vil han komme den i fork√łbet ? ¬†Vi vil se det, f√łr vi tror det.

Mandag aften indgik Dansk Folkeparti og regeringen et nyt forlig p√• udl√¶ndingeomr√•det, som er en opf√łlger p√• de mange forbedringer, vi l√łbende har foretaget af den i tidligere tider katastrofale indvandringspolitik i Danmark.¬†Essensen i den nye aftale er, at vi strammer skruen over for de indvandrere, som ikke leverer varen og n√¶gter at samarbejde om at lade sig integrere ved at l√¶re sproget, udvise demokratisk og fredelig adf√¶rd samt at blive selvfors√łrgende. Derfor vil vi ikke l√¶ngere acceptere, hvis s√•kaldte flygtninge bryder aftalen om ikke at rejse hjem til det land, som de siger, at de er flygtet fra. Det vil koste dem en frakendelse af deres opholdstilladelse, ogs√• selv om der er tale om en permanent opholdstilladelse, frem til de har v√¶ret i Danmark i op til 10 √•r. Det skal s√•ledes v√¶re slut med, at vi – som vi oplevede i 2006 – har flere tusinde pal√¶stinensere og libanesere hjemme p√• ferie i Libanon, mens der udbryder krig i det land, de siger de flygtede fra af frygt for deres liv og levned.DF sikrer nye fornuftige stramninger p√• udl√¶ndingeomr√•det. Peter Skaarup.

59 procent √łnsker flere stramninger

Afstemning p√• ¬†Ekstrabladet:¬†Flertal: Udl√¶ndingelov er for slap. Det er sv√¶rt at finde svensk MSM kommentarer til emnet, men Helsingborgs Dagblad har dog en mopset leder:¬†En i l√§ngden d√•lig relation, der fors√łger at holde liv i en svensk journalistmyte: “S√• kan det g√• n√§r en regering g√∂r sig beroende av ett parti som egentligen bara har en fr√•ga p√• sin agenda.” Efter at DF har ¬†v√¶ret underlag for danske finanslove i n√¶sten ti √•r, mon dog ?

Hirsi Ali: Wilders hverken racist eller fascist

Jeg håber virkelig at denne notits giver et mere dækkende billede af forholdet mellem de to end den historie vi omtalte forleden, for hvis to så åndeligt beslægtede personer med samme trussel inde på livet skulle være hinandens modsætninger, så fremtiden godt nok sort ud når Vestens eneste håb er et bredt samarbejde mod, netop, en fælles trussel. Man skal i denne sammenhæng nok heller ikke glemme, at stærke kræfter som bl. a. det hollandske establishment har en klar interesse i splittelse blandt multikulturens modstandere. Via Gates of Vienna (LFPC).

Geert Wilders is no racist and also no fascist. He is a boon for the Netherlands, Ayaan Hirsi Ali believes. Hirsi Ali, who works at the American Enterprise Institute, says she is often asked in the US whether Wilders is a racist or a fascist. In an opinion piece in NRC Handelsblad, she writes that he is neither, though his solutions are “unfeasible in practice.”

“He is good for the Netherlands, because people who are angry about the systematically wrong approach by the established parties to questions such as immigration and Islam can funnel their anger by voting for him, instead of rebelling or, worse still, entering into a violent confrontation with radical Islamic groupings.”

Wilders’ popularity is the result of the “persistent and vicious campaign of the elite to demonise any one who questions Islam as a worrying source of departure from Dutch values by many Islamic minorities.” […] Hirsi Ali: Wilders a Boon for Netherlands

Diplomatbyen: Angsten for de nye naboer

Forleden ramte ¬†mangfoldigheden korporligt Bryssel-eliten. Og nu rammer “skiten ocks√• fabrik√∂rens hat” ¬†i Tyskland, som salig Bj√łrn Afzelius engang sang, s√• skulle der endelig ske noget if√łlge ham. Den 8. Marts viste RTL en film – Angsten for de nye naboer – om den aktuelle situation i det tidligere diplomatiske kvarter Bonn-Bad Godesberg . Vores l√¶ser, der voksede op i Bad Godesberg, og nu bor i M√ľnchen, blev bedt om at skrive et par ord om sin hjemby.

Jeg gik i skole og studerede Godesberg i Bonn. 1989 I flyttede derefter til en lille bayersk by i n√¶rheden af M√ľnchen. Da jeg forlod Godesberg, var den var dengang stadig pr√¶get af ro og orden. Bonn var hovedstaden og byen Godesberg ambassade og diplomatbyen. Vi s√• farverige folk fra alle lande, med nogle meget interessante kostumer – meget multi-kulti. Det var simpelthen smukt.

N√•r jeg i dag k√łrer tilbage, og det g√łr jeg mindst en gang om √•ret, kan jeg overhovedet ikke genkende byen , og ikke fordi den strukturelt har √¶ndret sig s√• meget.
Men bybilledet er grundl√¶ggende √¶ndret. N√•r man g√•r gennem g√•gaden p√• Teater Torvet, ser man ikke l√¶ngere se Godesbergere blandet med folk fra hele verden. I stedet ser vi prim√¶rt maskerede kvinder , mest i sort, undertiden med metal b√łjler ved n√¶sen, der f√•r en mere til at t√¶nke p√• gribbe end kvinder. Disse kvinder, m√¶nd og b√łrn holder sig helt for sig selv og blander sig ikke med andre. [..]

Det er s√¶rligt bekymrende i RTL rapporten er King Fahd Academy. Truende overfor offentligheden, der ikke f√•r adgang til bygningen med en mosk√© og skole. Oprindeligt t√¶nkt som en midlertidig skole for diplomaters b√łrn, nu grobund for Dawa og islamisk terrorisme.

Det er derfor ikke overraskende, at de kriminelle unge i Godesberg, der er beskrevet i filmen, udelukkende er muslimske. I filmen taler de om den store forskel mellem rig og fattig. Selvf√łlgelig er de nye indvandrere ikke er s√• velhavende som diplomaterne, men problemet er kun muslimske kriminelle, fordi de er af den opfattelse, at kuffar formodes villigt at betale dem venligt jaziyya, at de fortjener den rigdom. Arbejde beh√łver de ikke, dertil har man kuffarne.

Det er et trist billede, der m√łder den besg√łgende i Godesberg i dag. Kriminaliteten er steget voldsomt, og som rapporten viser, alene p√• grund af den neo-muslimsk indflydelse.

Godesbergere der har boet her i generationer forlader deres hjem og flygter til andre distrikter, der er mindre muslimske. Jeg fortalte ejeren af en ber√łmt forretning i centrum, at de b√łr de holde fast og ikke overlade omr√•det til araberne. Hendes svar var “Ja, du er god til at tale, du er ikke ber√łrt af dette.”
I mit gamle stamv√¶rtshus, som nu ejes af en klassekammerat og hendes partner, m√łdte jeg en √¶ldre Godesberger-mand, der var konverteret til islam og ikke ans√• √łl og whisky for haram l√¶ngere.Vores samtale fandt sted i en ikke s√¶rlig venlig atmosf√¶re.¬†Kig selv p√• filmen. (Snaphanens overs√¶ttelse fra ¬†Video: Godesberg ‚Äď eine Stadt hat sich gewandelt. (tysk utekstet)

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Danskeren
Danskeren
11 years ago

Hej Biening!
Jeg kan godt lide at du skriver: “og anvendt” Det er jo netop humlen: Det er en gratis omgang, for ingen som er ved sine fulde fem kan vel forestille sig at retterne vil d√łmme efter lovens intentioner.

Gunnar Biering
Gunnar Biering
11 years ago
Reply to  Danskeren

> Dansker
Ja, netop. Det bliver en udfordring. Om n√łdvendigt kan man indf√łre minimumsstraffe, som ogs√• indeb√¶rer hjemsendelse. Derefter kommer slagsm√•let med Menneskerets-komplekset. Der er meget arbejde endnu.

Og tænk, det er os selv Рvores herskende klasse Рder har skabt alle disse problemer på 30-40 år!

PeterK
PeterK
11 years ago

‚ÄúDe n√§rmaste fem √•ren skall alla vita, l√•nga, heterosexuella, blonda och bl√•√∂gda m√§n mellan 40 och 50 √•r st√§llas l√§ngst ner i anst√§llningshierarkin, i universitetskorridorerna, p√• tidningsredaktionerna och i bolagsstyrelserna.‚ÄĚ

Jamen s√• er han jo vaskel√¶gte racist. Hvorn√•r kommer anmeldelsen til S√āPO?

(Beklager, det her russiske m√łgtastatur kan ikke klare de to prikker.)

Universalgeni
11 years ago
Reply to  PeterK

Start -> Alle programmer -> Tilbeh√łr -> Systemv√¶rkt√łjer -> Tegnoversigt

JensH
JensH
11 years ago

Jeg s√• Kurt Strands indforst√•ede samtale med Kurdo Baksi ig√•r aftes p√• ‘Deadline’, og dette ‘rygklapper-interview’ var ikke helt uden komik. Alene m√•den de to m√¶nd var fuldst√¶ndig enige om “truslen” fra det “fremmedfjendske ekstreme h√łjre” var meget overh√¶ngende virkede faktisk lidt komisk. Men komikken n√•ede dog et h√łjdepunkt, da Kurdo Baksi kunne fort√¶lle en tydeligt chokeret Kurt Strand, at de Svenske ‘mainstream-partier’ nu var begyndt at lefle for “de fremmedfjendske str√łmninger”, hvilket angiveligt bl.a. gav sig udtryk i at de strammede op i den f√łrte udl√¶ndingepolitk……Den lader vi lige st√• et √łjeblik. Kurt Strand pr√łvede, at ‘forsvare’ de Svenske… Read more »

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
11 years ago

Om ni vill veta hur länge och hur mycket av ert grannland som kan försvaras ifall en fientlig invasion inträffar.

http://politisktinkorrekt.info/2010/03/16/stellan-bojerud-sd-intervjuas-om-svenska-forsvaret/

Kometen
Kometen
11 years ago

Tip: check Sydsvenskan, det har været en blodig nat i Malmö.

Kometen
Kometen
11 years ago
Reply to  Kometen

Mindst 3 uprovokerede rovmords-fors√łg.

kimpo
kimpo
11 years ago
Reply to  Kometen

Hejsa – Hils Jomfruen, n√•r du ser hende p√• din vej. Men hun skal vel have nyt navn, n√•r du har v√¶ret forbi ūüėČ

Elefanten
Elefanten
11 years ago

S√¶rloven fra 1992 var for√•rsaget af, at de omfattede ikke kunne opn√• flygtningestatus. Der forel√• en plan om at sende afdankede PLO-terrorister til varig fors√łrgelse i Danmark.

Gunnar Biering
Gunnar Biering
11 years ago
Reply to  Elefanten

Nu har jeg f√•et l√¶st hele den nye aftale, og det ser ud til, at man pr√łver at stramme – jeg vil nu kalde det normalisere – p√• alle stilleskruer. F.eks. det allersidste afsnit f√łr bilagene, p√• side 12: “Sk√¶rpede udvisningsregler vedr. socialt bedrageri og vedr. omfattende forstyrrelse af den offentlige orden…” “Den styrkede indsats mod omfattende forstyrrelser af den offentlige orden f√łlges op ved tilsvarende at sk√¶rpe udvisningsreglerne s√•ledes, at der skal v√¶re adgang til at udvise udl√¶ndinge, der id√łmmes ubetinget frihedsstraf efter de nye sk√¶rpede regler i straffeloven, uanset frihedsstraffens l√¶ngde og uanset varigheden af udl√¶ndingens ophold i… Read more »

Universalgeni
11 years ago

Peter Skaarup eksempel er d√•rligt valgt. De fleste pal√¶stinensere og libanesere er familiesammenf√łrte eller efterkommere og har aldrig haft flygtningestatus. Af dem der har haft flygtningestatus, har hovedparten v√¶ret her i mere end 10 √•r. Nogle og 90 procenet af dem skulle hentes hjem fra Libanon igen, hvis der kom en ny krig i sommerferien.