17
mar
Seneste opdatering: 17/3-10 kl. 1956
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det stikker stadig dybt i Sverige, at visse helt lovlige partier og synspunkter, dømmes af  ude som “udemokratiske”, alene fordi de falder udenfor de syv riksdagspartiers konsensus og fordi de ikke har nogen interesse i at forholde sig til de emner, partierne vil rejse. Holdningen støder stadig stærkere imod virkeligheden, “ikke demokraterne” er naturligvis ND og SD, et pseudoargument der ikke ville være gangbart i noget andet europæisk land, men de syv i Riksdagen har naturligvis en stemmemæssig egeninteresse i at holde det gående på krykker så længe som muligt. Ironien ligger i de “demokratiske” metoder demokraterne har holdt disse partier kunstigt nede med: udelukkelse fra mediedebat, berufsverbot, annoncenægtelse, mængder af ret accepterede, politiske overfald, senest et knivangreb på en sverigedemokrat  igår. Hvem er ikke-demokraterne i Sverige ?

En elev i Västervik havde lidt svært ved at leve op til idealet om “alla människors lika värde”: I mailet stog det:”I morgon ska jag ta med mig pistol och skjuta alla som behandlat mig illa”. Skola stängd efter vapenhot.

“Dette virker ikke dumt. Norge burde innføre det samme”

Innvandrere må kjempe for poeng i Danmark. – Inhumant, mener Antirasistisk senter.

Flott for motivasjonen, sier Frp.
Frykter dansk poengsystem for innvandrere kan komme til Norge. VG Nett.

Der er flere ting, der kan sætte Riksdagen under pres inden valget i september. De danske bestemmelser kan sende endu flere “flygtninge” Sveriges vej. David Camerons sejr er ikke længere indlysende sikker, så han tillader nu tories at spille I-kortet. Endelig kan Wilders blive premieminister i Holland. Altsammen ret ubehageligt for en Riksdag, der helst ikke vil have disse spørgsmål ind i valgkampen. Vikeligheden snerper sig ind på  Reinfeldt. Vil han komme den i forkøbet ?  Vi vil se det, før vi tror det.

Mandag aften indgik Dansk Folkeparti og regeringen et nyt forlig på udlændingeområdet, som er en opfølger på de mange forbedringer, vi løbende har foretaget af den i tidligere tider katastrofale indvandringspolitik i Danmark. Essensen i den nye aftale er, at vi strammer skruen over for de indvandrere, som ikke leverer varen og nægter at samarbejde om at lade sig integrere ved at lære sproget, udvise demokratisk og fredelig adfærd samt at blive selvforsørgende. Derfor vil vi ikke længere acceptere, hvis såkaldte flygtninge bryder aftalen om ikke at rejse hjem til det land, som de siger, at de er flygtet fra. Det vil koste dem en frakendelse af deres opholdstilladelse, også selv om der er tale om en permanent opholdstilladelse, frem til de har været i Danmark i op til 10 år. Det skal således være slut med, at vi – som vi oplevede i 2006 – har flere tusinde palæstinensere og libanesere hjemme på ferie i Libanon, mens der udbryder krig i det land, de siger de flygtede fra af frygt for deres liv og levned.DF sikrer nye fornuftige stramninger på udlændingeområdet. Peter Skaarup.

59 procent ønsker flere stramninger

Afstemning på  Ekstrabladet: Flertal: Udlændingelov er for slap. Det er svært at finde svensk MSM kommentarer til emnet, men Helsingborgs Dagblad har dog en mopset leder: En i längden dålig relation, der forsøger at holde liv i en svensk journalistmyte: “Så kan det gå när en regering gör sig beroende av ett parti som egentligen bara har en fråga på sin agenda.” Efter at DF har  været underlag for danske finanslove i næsten ti år, mon dog ?

Hirsi Ali: Wilders hverken racist eller fascist

Jeg håber virkelig at denne notits giver et mere dækkende billede af forholdet mellem de to end den historie vi omtalte forleden, for hvis to så åndeligt beslægtede personer med samme trussel inde på livet skulle være hinandens modsætninger, så fremtiden godt nok sort ud når Vestens eneste håb er et bredt samarbejde mod, netop, en fælles trussel. Man skal i denne sammenhæng nok heller ikke glemme, at stærke kræfter som bl. a. det hollandske establishment har en klar interesse i splittelse blandt multikulturens modstandere. Via Gates of Vienna (LFPC).

Geert Wilders is no racist and also no fascist. He is a boon for the Netherlands, Ayaan Hirsi Ali believes. Hirsi Ali, who works at the American Enterprise Institute, says she is often asked in the US whether Wilders is a racist or a fascist. In an opinion piece in NRC Handelsblad, she writes that he is neither, though his solutions are “unfeasible in practice.”

“He is good for the Netherlands, because people who are angry about the systematically wrong approach by the established parties to questions such as immigration and Islam can funnel their anger by voting for him, instead of rebelling or, worse still, entering into a violent confrontation with radical Islamic groupings.”

Wilders’ popularity is the result of the “persistent and vicious campaign of the elite to demonise any one who questions Islam as a worrying source of departure from Dutch values by many Islamic minorities.” […] Hirsi Ali: Wilders a Boon for Netherlands

Diplomatbyen: Angsten for de nye naboer

Forleden ramte  mangfoldigheden korporligt Bryssel-eliten. Og nu rammer “skiten också fabrikörens hat”  i Tyskland, som salig Bjørn Afzelius engang sang, så skulle der endelig ske noget ifølge ham. Den 8. Marts viste RTL en film – Angsten for de nye naboer – om den aktuelle situation i det tidligere diplomatiske kvarter Bonn-Bad Godesberg . Vores læser, der voksede op i Bad Godesberg, og nu bor i München, blev bedt om at skrive et par ord om sin hjemby.

Jeg gik i skole og studerede Godesberg i Bonn. 1989 I flyttede derefter til en lille bayersk by i nærheden af München. Da jeg forlod Godesberg, var den var dengang stadig præget af ro og orden. Bonn var hovedstaden og byen Godesberg ambassade og diplomatbyen. Vi så farverige folk fra alle lande, med nogle meget interessante kostumer – meget multi-kulti. Det var simpelthen smukt.

Når jeg i dag kører tilbage, og det gør jeg mindst en gang om året, kan jeg overhovedet ikke genkende byen , og ikke fordi den strukturelt har ændret sig så meget.
Men bybilledet er grundlæggende ændret. Når man går gennem gågaden på Teater Torvet, ser man ikke længere se Godesbergere blandet med folk fra hele verden. I stedet ser vi primært maskerede kvinder , mest i sort, undertiden med metal bøjler ved næsen, der får en mere til at tænke på gribbe end kvinder. Disse kvinder, mænd og børn holder sig helt for sig selv og blander sig ikke med andre. [..]

Det er særligt bekymrende i RTL rapporten er King Fahd Academy. Truende overfor offentligheden, der ikke får adgang til bygningen med en moské og skole. Oprindeligt tænkt som en midlertidig skole for diplomaters børn, nu grobund for Dawa og islamisk terrorisme.

Det er derfor ikke overraskende, at de kriminelle unge i Godesberg, der er beskrevet i filmen, udelukkende er muslimske. I filmen taler de om den store forskel mellem rig og fattig. Selvfølgelig er de nye indvandrere ikke er så velhavende som diplomaterne, men problemet er kun muslimske kriminelle, fordi de er af den opfattelse, at kuffar formodes villigt at betale dem venligt jaziyya, at de fortjener den rigdom. Arbejde behøver de ikke, dertil har man kuffarne.

Det er et trist billede, der møder den besgøgende i Godesberg i dag. Kriminaliteten er steget voldsomt, og som rapporten viser, alene på grund af den neo-muslimsk indflydelse.

Godesbergere der har boet her i generationer forlader deres hjem og flygter til andre distrikter, der er mindre muslimske. Jeg fortalte ejeren af en berømt forretning i centrum, at de bør de holde fast og ikke overlade området til araberne. Hendes svar var “Ja, du er god til at tale, du er ikke berørt af dette.”
I mit gamle stamværtshus, som nu ejes af en klassekammerat og hendes partner, mødte jeg en ældre Godesberger-mand, der var konverteret til islam og ikke anså øl og whisky for haram længere.Vores samtale fandt sted i en ikke særlig venlig atmosfære. Kig selv på filmen. (Snaphanens oversættelse fra  Video: Godesberg – eine Stadt hat sich gewandelt. (tysk utekstet)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

14
Deltag i debatten...

avatar
8 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
kimpoDanskerenPeterKsteenJensH Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Danskeren
Guest
Danskeren

Hej Biening!
Jeg kan godt lide at du skriver: “og anvendt” Det er jo netop humlen: Det er en gratis omgang, for ingen som er ved sine fulde fem kan vel forestille sig at retterne vil dømme efter lovens intentioner.

Gunnar Biering
Guest
Gunnar Biering

> Dansker
Ja, netop. Det bliver en udfordring. Om nødvendigt kan man indføre minimumsstraffe, som også indebærer hjemsendelse. Derefter kommer slagsmålet med Menneskerets-komplekset. Der er meget arbejde endnu.

Og tænk, det er os selv – vores herskende klasse – der har skabt alle disse problemer på 30-40 år!

PeterK
Guest
PeterK

“De närmaste fem åren skall alla vita, långa, heterosexuella, blonda och blåögda män mellan 40 och 50 år ställas längst ner i anställningshierarkin, i universitetskorridorerna, på tidningsredaktionerna och i bolagsstyrelserna.”

Jamen så er han jo vaskelægte racist. Hvornår kommer anmeldelsen til SÂPO?

(Beklager, det her russiske møgtastatur kan ikke klare de to prikker.)

Universalgeni
Guest

Start -> Alle programmer -> Tilbehør -> Systemværktøjer -> Tegnoversigt

JensH
Guest
JensH

Jeg så Kurt Strands indforståede samtale med Kurdo Baksi igår aftes på ‘Deadline’, og dette ‘rygklapper-interview’ var ikke helt uden komik. Alene måden de to mænd var fuldstændig enige om “truslen” fra det “fremmedfjendske ekstreme højre” var meget overhængende virkede faktisk lidt komisk. Men komikken nåede dog et højdepunkt, da Kurdo Baksi kunne fortælle en tydeligt chokeret Kurt Strand, at de Svenske ‘mainstream-partier’ nu var begyndt at lefle for “de fremmedfjendske strømninger”, hvilket angiveligt bl.a. gav sig udtryk i at de strammede op i den førte udlændingepolitk……Den lader vi lige stå et øjeblik. Kurt Strand prøvede, at ‘forsvare’ de Svenske… Read more »

Robin_Shadowes
Guest
Robin_Shadowes

Om ni vill veta hur länge och hur mycket av ert grannland som kan försvaras ifall en fientlig invasion inträffar.

http://politisktinkorrekt.info/2010/03/16/stellan-bojerud-sd-intervjuas-om-svenska-forsvaret/

Peter Buch
Guest
Peter Buch
Kometen
Guest
Kometen

Tip: check Sydsvenskan, det har været en blodig nat i Malmö.

Kometen
Guest
Kometen

Mindst 3 uprovokerede rovmords-forsøg.

Kimpo
Member

Hejsa – Hils Jomfruen, når du ser hende på din vej. Men hun skal vel have nyt navn, når du har været forbi 😉

Elefanten
Guest
Elefanten

Særloven fra 1992 var forårsaget af, at de omfattede ikke kunne opnå flygtningestatus. Der forelå en plan om at sende afdankede PLO-terrorister til varig forsørgelse i Danmark.

Gunnar Biering
Guest
Gunnar Biering

Nu har jeg fået læst hele den nye aftale, og det ser ud til, at man prøver at stramme – jeg vil nu kalde det normalisere – på alle stilleskruer. F.eks. det allersidste afsnit før bilagene, på side 12: “Skærpede udvisningsregler vedr. socialt bedrageri og vedr. omfattende forstyrrelse af den offentlige orden…” “Den styrkede indsats mod omfattende forstyrrelser af den offentlige orden følges op ved tilsvarende at skærpe udvisningsreglerne således, at der skal være adgang til at udvise udlændinge, der idømmes ubetinget frihedsstraf efter de nye skærpede regler i straffeloven, uanset frihedsstraffens længde og uanset varigheden af udlændingens ophold i… Read more »

Universalgeni
Guest

Peter Skaarup eksempel er dårligt valgt. De fleste palæstinensere og libanesere er familiesammenførte eller efterkommere og har aldrig haft flygtningestatus. Af dem der har haft flygtningestatus, har hovedparten været her i mere end 10 år. Nogle og 90 procenet af dem skulle hentes hjem fra Libanon igen, hvis der kom en ny krig i sommerferien.