24
mar
Seneste opdatering: 25/3-10 kl. 1358
34 kommentarer - Tryk for at kommentere!

We should invade their countries, kill their leaders and convert them to Christianity. We weren’t punctilious about locating and punishing only Hitler and his top officers. We carpet-bombed German cities; we killed civilians. That’s war. And this is war. Ann Coulter “This Is War,” September 2001.

Det var første gang, jeg hørte  hendes  navn. Der er meget jeg er uenig i, det er ikke pointen her. Hun overholder én journalistisk grundregel: hun keder ikke folk ihjel. Så når jeg er ved at falde i søvn over Berlingske Tidende (unskyld Kastholm og Blüdnikow) eller den samlede svenske verdenspresse, så surfer jeg på You Tube efter  hendes seneste knaldperler, så vågner jeg igen. I samtalen, hvor hun karakteriserer New York Times, beskriver hun også et svensk pressespeciale – aldrig at sige hele sandheden om “kontroversielle” historier. Bare et greb i posen fra i dag. Med andre ord, bare en anden måde at lyve på hovedårsagen til at færre og færre gider spilde tid på at læse dem. Nu hvor de har sat internetcensuren i system, kan skrivelystne lige så godt holde helt op. Forleden var Coulter i Canada. Samtalen handler en del om ytringsfrihed og visse jyske og svenske tegnere.Vilks kalder hun dog “hollænder,” måske hun forveksler ham med Cornelis Vreeswijk. Ann Coulter, who cancelled her speech to the University of Ottawa Tuesday night over fears for her safety, says she’s the victim of a hate crime.U of C boosts security for Ann Coulter. (lyden ude af sync.)

“Americans love Canada, one of our presidents, Bill Clinton, served here during the Vietnam – war”

Since arriving in Canada I’ve been accused of thought crimes, threatened with criminal prosecution for speeches I hadn’t yet given, and denounced on the floor of the Parliament (which was nice because that one was on my “bucket list”). Posters advertising my speech have been officially banned, while posters denouncing me are plastered all over the University of Ottawa campus. Elected officials have been prohibited from attending my speeches. Also, the local clothing stores are fresh out of brown shirts. Welcome to Canada!  Coulter: Oh, Canada!

Diskriminér!

Det politiske mål bør være at bevare sammenhængskraften. Ikke blot skaber den tilfredshed, men også velstand. De kulturelle traditioner, der skaber tillid, må fastholdes. Det gælder f.eks. den nationale kultur, der bygger på protestantismen.Politisk bør multikulturalismen afvises, for den skaber blot mistillid. Politikerne bør også sortere indvandrerne efter kultur, så man får dem fra højtillidslande og i hvert fald undgår dem fra lavtillidslande i Afrika og Mellemøsten. Støvring: Social kapital giver også økonomisk kapital

Kentucky Fried Halal Chicken

Endnu en vestlig institution vælger mørket (LFPC).

A diner was left furious after a KFC restaurant refused to sell him a bacon burger – because it wasn’t halal. Alan Phillips was told the restaurant was no longer selling his favourite ‘Big Daddy’ burger, which contains a chicken burger with bacon, cheese and salad, because it had decided to sell only halal food. The Burton-on-Trent branch is one of the 86 out of 750 British KFC restaurants which is now selling nothing other than halal meat. […]

KFC spokeswoman Nina Arnott said the halal trial was expected to last ‘a few months’. She said: ‘We’ve responded to requests to provide halal food in some parts of the UK and the Middleway Park restaurant in Burton is one of the restaurants taking part in our trial. […] ‘We’re sorry Mr Phillips feels disappointed but we’d recommend he visits our nearest non-halal restaurant, at the Derby Xtra services five miles away, if he wants to get his hands on a Big Daddy burger.’ KFC diner told ‘you can’t have bacon in your burger here – we’re now halal’

Elizabeth Cotten (1895-1987)

Klassisk Americana fra starten af forrige århundrede er et stort, stort område at udforske, når man som jeg for alvor får ørerne op for dets rigdom. For et års tid siden nævnte jeg her The Carter Family, som i den grad har været en overvældende oplevelse at stifte bekendtskab med. Navnet Elizabeth Cotten har jeg ikke bidt mærke i før for et par timer siden, da en amerikansk radiostation spillede denne sang:

Hør også Shake Sugaree, her i en version sunget af hendes da 14-årige barnebarn eller i denne version med Bob Dylan. Freight Train kender alle vist – jeg vidste bare ikke det var hendes sang. Den skrev hun som 12-årig (LFPC).

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

34 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
bl
bl
11 years ago

@ Egil Jeg mener bare, lovgivning er ikke nok; men lovgivning skal der til. Og i et parlamentarisk demokrati, hvor mandaterne vælges gennem partilister, er lovgivningen jo i høj grad afhængig af, hvilke partier vælgerne, qua deres overbevisning, stemmer på. Når der så vælges et parlament, hvor der ikke er vilje til at stå imod udemokratiske kræfter, men giver efter for særkrav, ja så er vi ude på en glidebane, hvor det i sidste ende kan ende med en samfundsindretning, vi ikke kan genkende som dansk eller blot vestlig med rod i vores græsk-romerske jødisk-kristne kultur. Jeg hverken kan eller… Read more »

Peter Andersen
11 years ago

Ann Coulter taler lige ud af posen. Og så er hun tillige hamrende morsom. Som hun selv siger: ” I’m right about everything!” Iøvrigt taler hun ikke så meget om muslimsk indvandring, som jo ikke er det helt store problem i USA, men mere om vores respons til islams globale terror. Og her har hun sgu fuldstændig ret! At jeg så heller ikke er kristen fundamentalist er, i den forbindelse, ligegyldig. Hun er modig som ind i h… og tør tilsyneladende gå op imod næsten alt. Selv jøderne kalder hun “ufærdige” kristne, fordi de tror på det gamle testamente mens… Read more »

Universalgeni
11 years ago

Ann Coulter er jo helt utroligt barsk. Men jeg kunne godt frygte, at hun bare er et par år forud for os. Tænk hvis man skal høre sig selv sige sådan noget en skønne dag. Ikke bare de der 2 sekunders arrigskab, hvor der ryger en finke af panden, men hvor virkelig mener det…

Per N
Per N
11 years ago

PS. Egil

Hvad har hun dog gjort dig? at du syntes at hun er en “møjkælling, ved nærmere omtanke så glem det, det er ikke krudtet vær.

Emeritus
Emeritus
11 years ago

Tak til Snaphanen for at indsætte min rettelse til teksten.

Emeritus
Emeritus
11 years ago

Om at vælge. ‘…Politisk bør multikulturalismen afvises, for den skaber blot mistillid. Politikerne bør også sortere indvandrerne efter kultur, så man får dem fra højtillidslande og i hvert fald undgår dem fra lavtillidslande i Afrika og Mellemøsten…’ Ja, man må kunne vælge fra. ‘Valget kan imidlertid foregå på både anstændige og uanstændige måder. Det diskriminerende eksempel: Det diskriminerende menneske kan være fra Dansk Folkeparti, – f.x. Pia Kjærsgård, fordi hun ikke vil eksperimentere med sit lands fremtid og derfor vælger multikultur fra og i stedet går ind for dansk monokultur. Så der kan man bare se, hun har VALGT meget… Read more »

Egil
Egil
11 years ago

Jeg fatter altså ikke denne fascination af Ann Coulter, en berygtet amerikansk kristen-fascist, hvis “intellekt” består af at slynge omkring sig med ubelagte påstande af typen “Obama vil bruge skattemidler til at myrde ufødte børn”.
Hendes type er direkte skadelig for kampen mod Islam. Hvem i al verden tror at man kan bekæmpe Islamsk fascisme med kristen ditto?

Føj for en møgkælling!

bl
bl
11 years ago
Reply to  Egil

Egil – Ann Coulter er nu heller ikke min kop te, der er ikke megen konservatisme i hendes fremturen, fascist er hun alligevel ikke. Men vil du bekæmpe islamisterne ved at lægge dig på ryggen? De fleste ateister eller sekulære har jo en grundindstilling, som gør dem til kernevælgere for det radikale venstre, der er ikke megen rygrad at hente i dem. Der er intet fundament i dem. De bygger på sand og ikke på klippe, derfor ved de ikke hvad de skal stille op over for muslimerne. En sund, gammeldags ortodoks luthersk kristendom med et skvæt oprørsk, frikirkelig calvinisme… Read more »

Egil
Egil
11 years ago
Reply to  bl

Javel, det er din holdning, men jeg mener nu ikke man kan bekæmpe ekstremisme med ekstremisme. Det er lidt som at bekæmpe Hells Angles med Bandidos eller omvendt, i begge tilfælde er det de forkerte som vinder. Hvad gælder Islam, så kan den kun bekæmpes med en konsekvent og kompromisløs lovgivning. Smid burkaerne og chadorene af bussen og smid imamerne i fængsel hvis de opfordrer til antidemokratiske holdninger. Stil præstationskrav til de folk vi tager ind i landet og smid dem ud hvis de ikke kan leve op til kravene. Forbyd islamiske bankforretninger og slå ned på kulturelle og religiøse… Read more »

bl
bl
11 years ago
Reply to  Egil

I den optik er Churchill jo også ekstremist.
Man kan ikke lave omelet uden at slå æg itu er den gamle holdning.

Hvis traditionelle, vestlige, konservative holdninger ikke længere er traditionelle; men ekstremistiske, ja så værsgo’. Med lovgivning alene kan problemet islam ikke løses.

Egil
Egil
11 years ago
Reply to  Egil

@bl.

Nej, det er typisk for fascister at man ikke tror på lovgivning. Forestillingen om den stærke man (her kvinde) er dybt rodfæstet og kan vel ikke udryddes helt.

Per N
Per N
11 years ago
Reply to  Egil

Egil….

Hvad har du dog indtaget (udover den sædvanlige venstre fløj`s standart / ikke hjerne at optage virkeligheden) men må vorherre våge over dig du har tydelig brug for det.

Per N.

Egil
Egil
11 years ago
Reply to  Per N

Skal nu det kaldes debat? At kaste møg på folk er karakteristisk for dem som ikke har noget fornuftigt at sige og som mangler argumenter. Hvor ynkeligt!

Tdeknikken har tilmed et latinsk navn: Argumentum Ad Hominem.

Per N
Per N
11 years ago
Reply to  Egil

Egil:.

Du har ret med den debatform, det vil ikke ske igen.
Så undskyld herfra.

Per N.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Nej, Victor – for så er det af FORNUFTIGE grunde, og ikke for at der igen-igen skal indrettes efter en vis balladereligions endeløse, vanvittige krav, som så skal påtvinges os andre uden at vi bliver orienteret, som vi ser det gang på gang i disse år, fordi vore dybt uansvarlige og lallenaive politikere og eksperter sover i timen, eller bare ikke orker at fatte, hvem og især hvad de har med at gøre. Iøvrigt er det ikke alle E-numre, der dækker over “farlige” eller ukendte kemikalier, som den onde industri forsøger at luske i os – en del af dem… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Og nu forsøger de jo netop ikke at fjerne tilsætningstoffer i maden, men derimod at finde nogle erstatninger,
der er produceret under halal-mæssigt acceptable former – og uden bidrag fra svin etc. – fx. gelatinen i vingummi.

Så skal der altså bruges en masse penge på at finde sådanne erstatninger, samt til omstillingen til “halal-produktion”.
Gæt selv hvem, der mon kommer til at betale prisen for disse ekstremt krævende og vanskelige folks evindelige særkrav.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Ang. KHC ala Halal: http://www.dailymail.co.uk/news/article-1260286/KFC-diner-told-bacon-burger–halal.html#ixzz0j8BrtmoA “The company has taken the burger off the menu because Islamic dietary law forbids Muslims to eat anything which has been prepared on the same premises as pork [!!!!!], which is itself strictly forbidden.” Det må vel være noget tilsvarende, der er sket i København, hvor skolerne nu udelukkende servererer halal-kød – og intet andet kød ( bortset fra fisk! ). Så der er altså IKKE som sådan tale om, som mange naive folk på venstrefløjen åbenbart stadig tror, at nogen onde racistiske og fremmedfjendsk danskere vil forhindre muslimer i at spise halalkød, men derimod… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

BEEEP utroligt! http://www.samvirke.dk/samvirke/arkiv/Sider/Tandpastaen%20og%20colaen%20er%20halal.aspx Tandpastaen og colaen er halal Af Kristian Herlufsen – 27. august 2009 Religiøse mærker finder vej til dagligvarerne rundt om i verden. I Danmark er efterspørgslen ikke stor, men halalmærkerne er på vej på forskellige dagligvarer I lande som Indonesien, Singapore, USA og England bugner supermarkederne af halalmærkede dagligvarer. [!!!] På hylden med tandpasta findes halalmærket Colgate, og blandt vaskepulveret er det nemt at finde en version, der vasker helt hvidt på halalmåden. Også i Danmark er en lang række dagligvarer halal – de er bare ikke mærket på samme måde som i Sydøstasien, England og USA.… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

http://danskmuslim.dk/index.php?option=com_content&view=article&id=76&Itemid=72 “Det muslimske E-nummer-projekt [!!!] Det er et problem for muslimer i Danmark at der i mange spise- og drikkevarer tilføjes ingredienser som er tvivlsomme. Disse er kendt som E-numre, og de er tvivlsomme fordi man ikke altid kan sikre sig om hvorvidt de er af vegetabilsk eller animalsk oprindelse. Den eneste måde at finde ud af det på, om det enkelte produkt, er ved at skrive til producenten og spørge dem. [ Alternativt kunne de jo også vælge bare at blive hjemme i Muslimistan – eller at returnere omgående – når nu absolut ingenting i DK passer til dem… Read more »

Victor
Victor
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Bjowulf – jeg har osse svært ved at snuppe de mange E-numre, der er i en del fødevarer. Er det hypersensitivt at mene, at farve- og aroma-stoffer ikke hører hjemme i mine børns mad?

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

“Ang. KFC ala Halal” skulle det have været 😉

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Til LFPC – ang. Elizabeth Cotten EC er ud over Freight Train især kendt for at spille guitar “omvendt” – altså IKKE BARE venstrehåndet – med venstre hånd som picking-hånd -, men på en højrehånds-guitar med strengene anbragt på NORMAL VIS, altså i hendes tilfælde så basstrengene sidder NEDERST, og alle greb derfor vender på hovedet – ?!?!?! 😀 Jeg fatter stadig ikke helt, hvordan hun bærer sig ad, ” but why change it, if it is working?” 😉 Jeg mener at have hørt, at det startede med at hun købte en højrehånds-guitar, og derefter selv lærte sig at spille… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Pete Seeger forklarer det her – fra 1:05, efter lidt nærbilleder af ECs besynderlige teknik.

http://www.youtube.com/watch?v=awK3p0S-tuQ&feature=related

LFPC
11 years ago

Victor, hvilken del af ‘jeg er enig i noget af hvad den-eller-den siger, men ikke det hele’ er det du ikke forstår?

Games, games. Sheesh.

PeterK
PeterK
11 years ago

Det har ikke en brik med stormagt som nabo eller ej at gøre. Den kommende fallent Sverige, omtaler dagligt Danmark i lidet flatterende vendinger, og danske medløbere – Carsten Jensen anyone? – holder sig heller ikke tilbage. Prøver man at få et korrigerende læserbrev optaget, som jeg har gjort, får man et flabet svar om at Pia Kærsgårds garde sandelig er på march. I dag Grækenland, i morgen Sverige. Derefter Spanien, Portugal, England. Inden da er Tyskland og Frankrig brudt ud af EU. Så består EU af Benelux, Danmark og østeuropa, og der er så næsten en administrator pr indbygger.… Read more »

JensH
JensH
11 years ago

@Victor

“Hvis en tysk kommentator havde sagt sådan om Danmark, tror jeg såmænd heller ikke, at hun havde kunnet tale i Danmark uden problemer.”

Måske ikke. Men havde denne (fiktive) kvindelige Tyske kommentator udtalt, at efter hendes mening “var Danskerne blevet så fremmedfjendske og islamofobiske, at landet fortjente at blive overrendt af indvandrere fra den muslimske verden i en grad så de kommer i mindretal”, så var hun virkelig blvet hypet af de Danske medier. Hun var hver gang hun blev omtalt i de Danske medier blevet præsenteret som den “progrssive, indsigtsfulde og respekterede Tyske Kommentator”.

Victor
Victor
11 years ago
Reply to  JensH

Nej Jens – helt ærligt: Når tyske politikere taler om at opsige Bonn-København-aftalerne, fratage mindretallet deres politiske rettigheder etc. – så bliver de pænt modtaget af danske ministre. Det samme, når de direkte forslår, at Danmark afskaffer kongehuset – som Joschka Fischer gjorde, mens han var udenrigsminister. Eller når den nuværende tyske regering – gennem sin ambassadør – åbent prøver at blande sig i danske skolers læreplaner. Parallelen med Tyskland er, ift, Canada ikke helt ved siden af. En stormagt som nabo til et lille land – det kan nemt give gnidninger. Og hvis man så siger som Coulter –… Read more »

Per N
Per N
11 years ago

PS. Kamelen er med i vidioen . : – )

Per N
Per N
11 years ago

Kan ske at denne video kan forsøde + til videre oplysning.

http://www.vimeo.com/10395152

Per N.

PeterK
PeterK
11 years ago

Selvfølgelig er hun da kontroversiel i mediebilledet – hun siger sandheden. Normen i mediebilledet er løgn, omskrivninger, Orwellsk sprogbrug, politisk korrekthed, sløring af sandheden. Dagens avislæsere skal tale lidt med deres bedsteforældre, og få forklaret, hvad der menes med “læse mellem linjerne” og opøve den færdighed. I dag ville nazisterne i Tyskland have fået frie hænder, og USA ville have undskyldt Japan for at stillehavsflåden lå i vejen i Pearl Harbour. Allerede den gang kunne danske politikere kunsten ikke at kunne se elefanten i rummet, for det foruroligede dem ikke det mindste, at der foregik indskibning af tropper i østersøhavnene,… Read more »

Pk
Pk
11 years ago
Reply to  PeterK

PeterK.21.19.
Der er lidt tidligt og en er ikke helt vågen, men tæppebombede tyskerne
ikke Londons tætbefolkede onråder? London Øst?
Før englænderne gjorde det samme mod tyske byer?

PeterK
PeterK
11 years ago
Reply to  Pk

Optakten til det var et forfejlet Luftwaffe angreb på Croydon, der også dengang lå inde midt i London, hvor man ramte nogle civile mål i stedet for. Den pågældende besætning kom for en krigsret og blev dømt. Så startede den ulyksalige onde cirkel – slår du , så sparker jeg. Prestigeangreb på Berlin, Bädecker angrebene, kulminerende med 1000-bomber raids mod Hamborg, Køln, Berlin, Nürnberg, og Ruhr som et generelt område. Jo der var blitzen mod London, men man skal også huske at inden da, havde Luftwaffes mål primært været militære, og man var ret tæt på at ødelægge Royal Airforce.… Read more »

Victor
Victor
11 years ago

Må jeg lige minde om, hvad Ann Coulter sagde på Fox i 2004:

“They are lucky we allow them to exist on the same continent.”…

“They don’t even need to have an army, because they are protected, because they’re on the same continent with the United States of America.”

“We could have taken them [Canada] over so easily.”

Hvis en tysk kommentator havde sagt sådan om Danmark, tror jeg såmænd heller ikke, at hun havde kunnet tale i Danmark uden problemer.