25
mar
Seneste opdatering: 26/3-10 kl. 2136
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sveriges unge muslimer har inviteret en imam, der tydeligvis fordrer dødsstraf for homoseksualitet. Ingen diskussion om det. Bortset fra at det er ulovligt i Sverige, så er det noget alvorligere at sige dette i Sverige end i Danmark. Herhjemme er man bare en indknævret, provinsiel skid, hvis man siger sådan noget, men i Sverige udfordrer man en statslig RFSL ideologi. Det er her, det hele begynder at blive interessant og ganske alvorligt for talsmanden for den svenske forening i udsendelsen. Her hører man en mandsling i svære vanskeligheder. Han argumentation følger nogenlunde denne linje: “Det der er citeret fra “racistiske og islamofobiske blogs, og han siger han mener noget andet: att han inte alls står för dessa åsikter.” Da det vitterlig er imamen himself, der taler på båndet, så skal vi konkludere at den homo-og jødehadende imam nu åbenbart tager stærkt afstand fra sig selv. Én for én dør de svenske darlings for egen hånd. I går var det “poeten” Mohamed Omar der er uigenkaldeligt emigreret til fanatikernes overdrev. Sveriges Unga Muslimer, ifølge Evin Rubar en underafdeling af Det Muslimske Broderskab, får 1.5 mio. kroner i statsstøtte. Så længe det varer. Stor radiounderholdning (Steen).

An organisation for young Muslims in Sweden has outraged the country’s largest gay rights group by inviting an imam in favour of executing homosexuals to speak at its April conference. US-born preacher Sheikh Abdullah Hakim Quick, who has described Jews as “filthy” and advocates the execution of homosexuals, is scheduled to speak at the Sveriges Unga Muslimer (‘Sweden’s Young Muslims’) conference this Easter weekend.The Muslim group has claimed it was unaware of Hakim Quick’s extreme views when the booking was made but said it would not remove him from the roster as this would disrupt the conference schedule. Gay-hate imam to speak at Swedish conference.  (Douglas Murray om imam Quick.)

Det er svært at sige hvad der er det værste: At svenskerne med lukkede øjne har ladet disse pestilenser få ophold i deres land – at man efter flere årtier ikke har sat sig ind i dette trossystems indhold, så denne beskæmmende konflikt ikke var opstået og havde taget dem med bukserne nede – eller at medierne som her er, eller spiller, blåøjede, og foregiver at denne imam er en slags afviger fra en ‘sand’, moderat og homofili-tolerant islam. En moderat islam der endnu en gang ikke udpeges eller udlægges. Hvilket de heller ikke kan – den amerikanske kalorius Quick her er såmænd bare mere åbenmundet, eller utålmodig efter endemålet under sharia som de alle er enige om (LFPC).

Lad  kronprinsesse Victorias bryllupsrejse gå til Gaza

DN Kultur synes ramt af en klinisk psykose efter at være blevet beskåret med 20 stillinger. Det nytter næppe noget at fortælle patienten DN, at palestinensere er blandt dem der lever bedst og længst i den muslimske verden overhovedet.

Låt ”Götheborg” sätta kurs mot Gaza City. Låt ostindiefararen bli en del av det svenska initiativet Ship to Gaza (shiptogaza.se), som arbetar på att skicka ett fartyg lastat med bistånd och solidaritet via hamnar i Europa till de instängda människorna i Gaza. Allra helst med det nygifta paret ombord. En sådan bröllopsresa, med landets blivande statschef på kommandobryggan, skulle för lång tid framåt främja bilden av Sverige, kungahuset och ostindiefararen ”Götheborg” i stora delar av världen.Kan ni för ert inre öga se ansiktena på människorna där på stranden när sluparna sätts i sjön, fylls med åtråvärda varor och taktfast börjar ros mot land? Kan ni för ert inre öra höra hur Sveriges blivande drottning i sitt hälsningstal uttalar de historiska orden på stapplande men fullt begriplig arabiska: ‘Ana Ghazawia. Kollona al-yaum Ghazawiyoun.” (Jag är en Gaza-bo. I dag är vi alla Gazabor.) Lasta skeppet till Gaza City.

Niqab – non

Det er efterhånden velkendt at fortællingen om Danmark som indbegrebet af ondskab og snæversyn ikke holder for et nærmere eftersyn. Bl. a. Schweiz og såmænd også Sverige kan helt uden hjælp opføre sig uanstændigt, men danskerhadets ypperstepræster vil utvivlsomt fortsætte deres virksomhed en rum tid endnu. Frankrig og det nordamerikanske Sverige – Canada er officielt multikulturelt – er ved at komme godt med. Som altid er jeg i tvivl om denne slags kosmetiske indgreb er en god idé. Længslen efter spirende tegn på vestlig assertivitet får én til at bifalde dette, men er de to lande villige til at udskrive bøder til disse tæt indpakkede kvinder, og tage de optøjer der vil blive konsekvensen? Og vil Frankrig fortsat lade de forfatningsstridige overtagelser af hele bydele til fredagsbøn fortsætte? Risikoen er at dette bliver i bedste fald en konsekvensløs markering, i værste fald en ydmygende udstilling af det vantro samfunds afmagt. Assertivitet her ville utvivlsomt være langt bedre at udvise ved afvisning af disse spøgelser i offentlige institutioner, og udelukkelse fra overførselsindkomster. Begge historier via Jihad Watch (LFPC).

The move would protect the dignity of women, the president added. “The full veil is contrary to the dignity of women,” he said. “The response is to ban it. The Government will table a draft law prohibiting it.” […] France to ban veil says Nicolas Sarkozy

After France, Muslim women have been banned from wearing niqab in Canada’s French-speaking Quebec province. A bill tabled Wednesday will not allow government services to women wearing the niqab.

The bill comes after protests triggered by an Egyptian immigrant’s refusal to remove her niqab in her French languages classes in Montreal, forcing the school and the provincial government to throw her out. The college says the Muslim woman was given the front seat in the class so that all male students sat behind her. She was even allowed to make presentations from the rear of the classroom with her back to the class which had three male and 17 female students. However, students and the college authorities were shocked when one day the woman asked male students to move away from her and refused to sit with them around a U-table to converse and learn French pronunciation. […] Niqab for Muslim women banned in Canadian province

Forår i København

Femten grader og solskin, alle udeserveringer besat. Motorcyklerne er kommet frem og over Kongen Nytorv passerede cirka 100 traner i V-formation med retning omtrent Vänern. (klik. f. helstørrelse)

Og Kirsten Damgaard var på Langelinje og vinke farvel til Den Lille Havfrue inden hendes halve år i Shanghai. Herren til venstre må være Udenrigsministeriets fhv. protokolchef Christopher Bo Bramsen. Kineseren kender jeg ikke.

Den Lille Havfrue på Kina-tur, Christopher Bo Bramsen, Danmarks Generalkommissær EXPO 2010 i Shanghai


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

15
Deltag i debatten...

avatar
14 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
PeterKsteenJensHnobodyRobin Shadowes Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
PeterK
Guest
PeterK

Alle der har haft nogen forbindelse til de radikale er fortabt, de er og bliver drømmere og der vil ikke blive talt pænt om dem når de ved næste valg ryger ud af folketinget. De er et bundt hyklere, der ikke selv vil leve under de forhold de forlanger deres vælgere skal leve under. Herremænd. Sverige er fortabt, skuden kan ikke vendes, de er forbi point of no return. Sverige der for bare 30 år siden var nordens lokomotiv, der hvor pigerne så lidt bedre ud, hvor man gik i lidt bedre tøj, kørte i nyere biler, og hvor det… Read more »

Universalgeni
Guest

Ja, de ønsker at nedbryde de nordiske lande. Helle Thorning rider ikke ukritisk med på den bølge. Dels har hun indset, at det er ved at løbe af sporet med al den indvandring, tror jeg, og dels ønsker hun ikke at sende sine vælgere over til DF. Men min fornemmelse siger mig, at det er farligt at have tillid til Socialdemokratiet. Baglandet har mange halalhippier der vil det modsatte – det har deres folketingsgruppe også.

Jelved har ikke fattet, at der i Danmark er et solidt befolkningsflertal imod “mangfoldighed”.

Pk
Guest

Marianne Jelved og andre af samme personer arbejder for at nedbryde de
nordiske lande.
Det får mig , i disse tider præget af religion, til at tænke, om
Anti-christ måske er mere end een person?

Robin Shadowes
Guest
Robin Shadowes

Ni kommer ändå få ett helvete eftersom muslimerna trots allt eftersträvar totalt världsherravälde. Lyckas ni kasta ut alla muslimer, även dom som kallar sig moderata så kanske ni kan fördröja kollapsen några decennier. Vad Norge beträffar så tyder alla tecken på att dom också kommer falla. Oslo kommer vara Oslomabad om bara 10 år.

Universalgeni
Guest

Det er muligt, at Danmark og Norge overlever og får udviklingen tilbageført i nogen grad. Begge lande har i modsætning til Sverige råd til at betale sig fra det. Vi venter som bekendt på 117.000-ordningen herhjemme. Venter og venter og venter. Og venter. Men der bliver et problem med Sverige. Til den tid råder muslimer over svenskernes atomaffald og andre interesante ting. Men de råder ikke over militærudstyr i noget videre omfang. En eller anden form for krig bliver nok sandsynlig. Men mon ikke Norge og Danmark – hvis vi ellers kommer så langt ud – kan bombe sig fra… Read more »

Robin Shadowes
Guest
Robin Shadowes

Universalgeni, låt oss anta att Sverige går under och majoriteten av svenskarna emigrerar. Men vad händer då med er? Sedan faller Norge och ni kommer ha två islamistiska republiker som grannar, en i öst och den andra i norr. Ni kommer sitta där mitt i jihad medan Qassam-raketerna visslar över sundet och slår ner i Köpenhamn. Ni kommer bli Nordens Israel, omringade av islamistiska fiender och med femte kolonnare inuti landet precis som med palis i Israel. Så er framtid ser inte heller så ljus ut. Dom muslimer ni redan har kommer kräva eget och så är vi där med… Read more »

JensH
Guest
JensH

@Steen

Ja, det er den sag jeg tænker på. Meni dit link står der udelukkende om denne islamiske gerningsmand:

“Abdurraham Kushtrim Nika har i sin blogg, gjort sig känd för muslimska åsikter”

Såvidt jeg husker har jeg læst, at han ikke ladge skjul på, at som som muslim hadede homoseksuelle, og at det var årsagen til at han myrdede denne homoseksuelle Svensker. Gerningsmanden skulle rablet islamistisk ‘hate-speech’ til både til politet og også første gang han blev afhørt i ‘Tingsrätten’, hvorefter hans advokat bad om en ‘time out’, og advokaten fik ham så til at ændre forklaring efterfølgende??

Universalgeni
Guest

Sverige er en dekonstruktion. Det findes ikke mere. De svenske jøder er rejst eller er ved det. Homoseksuelle bliver nødt til at udvandre som de næste. Og den almindelige svensker må allerede nu overveje, om han/hun vil flytte til et mindre belastet område eller om man ligeså godt kan forlade Sverige med det samme. Kvinderne er allerede ofre i absurd omfang. Sverige har haft store udvandringsbølger før. Der er en grænse, som er nået nu. 1,3 millioner svenskere rejste til USA mellem 1800 og 1900. Det bliver meget værre den her gang. Alle kan jo koordinere over internettet og selv… Read more »

JensH
Guest
JensH

@Liva “Nu får vi at se om der, når det kommer til stykket, er svenske politikere der mener at homoseksuelle er ligeværdige borgere i Sverige.” Det gør det officelle Sverige ikke. For et par år siden var der i Sverige en muslim der stak en homoseksuel til døde med en kniv, (jeg tror det var i Malmø), og alle vidner hørte den muslimske knivstikker råbe om alle mulige religiøse udgydelser om homoseksuelle mens han begik udåden. Da den muslismke gerningsmand blev forhørt af politet rablede han også alt muligt religiøst had mod homoseksuelle, og gentog disse tirader i retssagen. Alligevel… Read more »

nobody
Guest

OT

Svensken i ett nötskal “Eddie Meduza hoppla lilla åsna”: http://www.youtube.com/watch?v=V5ahfxK7C5E

Robin Shadowes
Guest
Robin Shadowes

Undrar hur länge till spektaklet med Pride-festivaler på somrarna i Stockholm kommer tillåtas fortsätta? Jag sätter en hundra-lapp på att det kommer vara borta inom 3 år. Frågan är om Måna Muslim kommer sakna det? Förmodligen kommer det vara hon som förbjuder det när hon blivit statsminister. Hon kanske blir den första politikern att komma ut ur garderoben, inte som homosexuell men som muslim?

Liva
Guest
Liva

Vedr. svensk inviterede imams noget specielle syn (mildt sagt) på homoseksuelle. Nu får vi at se om der, når det kommer til stykket, er svenske politikere der mener at homoseksuelle er ligeværdige borgere i Sverige.

PS. Dejlige billeder fra KBH, snaphaner. Ja, det er forår nu. Skøøøønt. 🙂

Universalgeni
Guest

Det er helt indlysende, at homoseksuelle er næste mål. Og de er skræmt væk på rekordtid. Nogle af dem kommer nok herover for at bo. Jøderne er på vej ud af Sverige, her er det lykkedes for fredens religion. Det varer kun et par år, så går jagten ind på kvinder uden tørklæde. Det bliver ikke kønt. Mange fredsaktivister fra Mellemøsten har allerede øvet sig i det små…

Pk
Guest

Jamen, er talen ikke fra f.eks svenske politikere, at de i høj grad respekterer Islam.
Hvis Koranen/ Islam taler for at dræbe bøsser , jamen så er det vel det, de svenske
politikere har arbejder for i snart 25 år.
Politikerne har da sat sig ind i stoffet?
Jeg er ikke i tvivl om, at denne imam er en af de lærde; for det er de (imamer) jo alle sammen.