30
mar
Seneste opdatering: 30/3-10 kl. 2246
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

39 drÊbt og 102 sÄret af kvindelige selvmordsbombere i Moskva. Det vÊrste angreb siden 2004. Moskva-bomber alarmerer USA, Metrobomber var fyldt med sÞm, New York Þger sikkerhed efter Moskva-bombe.

Berlin Jewish leaders alarmed by anti-Semitic violence

Jewish community leaders in Berlin expressed alarm Tuesday over anti-Semitism in the German capital following two attacks on the public transport system.”The atmosphere has deteriorated in Berlin,” Levi Salomon, charged with fighting anti-Semitism for the Jewish Community Association in Berlin, told AFP.Late Saturday, two 23-year-old women and a 25-year-old man were accosted and insulted with anti-Semitic slurs in a subway train by an unidentified man, who was later joined by other aggressors, police said in a statement.When the three tried to leave the metro, the Jewish man was struck over the head with a bottle and insulted again. The women were assaulted with blows to the head and shins. The assailants were able to flee. Expatica. Henryk Broder: Berlin unterwegs nach Malmö.

Sveriges vej til selvudryddelse

“Ur en utlĂ€nnings perspektiv.” Da man ikke kan skriver sĂ„danne lĂŠserbreve i svenske aviser, er det en naturlig blogopgave at formidle dem:

Invandringen till Sverige i dĂ„tid och nutid Ă€r en het debatt i dagens Sverige och Ă€r ett Ă€mne som diskuteras flitigt i media. Dels av den mer etablerade median men Ă€ven av dom mer frisprĂ„kiga och inte fullt sĂ„ ”politiskt korrekta” informationskĂ€llorna pĂ„ nĂ€tet. En debatt som skulle vara svĂ„r att missa Ă€ven om man inte Ă€r det minsta intresserad av samhĂ€llspolitik. Samtidigt som dom kritiska rösterna vĂ€xer sig allt starkare i samhĂ€llet mot den förda invandringspolitiken som allt fler anser vara felaktig, i lĂ€ngden ohĂ„llbar och rent av vĂ„rdslös. BenĂ€mningar som massinvandring, kulturberikare, pensionsrĂ€ddare, frĂ€mlingsfientlig, islamofob, rasist mm anvĂ€nds ofta av debattörerna i sin retorik, dels för att stĂ€rka sina egna argument och dels diskreditera sin opponent.

I den rent partipolitiska duellen sÄ har vi Sverigedemokraterna pÄ ena sidan, och i princip alla andra partier pÄ den andra. Duellen har dock blivit större Àn att bara omfamna politiska partiers vardagliga tjafs, idag pÄverkas hela samhÀllet av detta till synes sÄ tabubelagda samtalsÀmne.

Finns det belÀgg för behovet av ett radikalt nytÀnkande angÄende invandringen och dess pÄstÄdda negativa konsekvenser eller Àr det bara en del utav den vanliga partipolitiska kampen? Jag anser att det finns och tÀnkte redogöra för varför.

Till att börja med bör vi titta pÄ vad statistiken sÀger. 1.128.000 beviljade uppehÄllstillstÄnd perioden 1980-2009. Bara under Är 2007 invandrade 99485 personer till Sverige. TÀnker man sig dessa siffror i jÀmförelse med Sveriges ca 9 miljoner invÄnare sÄ kan man konstatera redan hÀr att benÀmningen massinvandring verkligen har en verklighetsförankring och inte Àr tom retorik. Vidare bör man försöka sig pÄ att förstÄ vilka mÀnniskor det Àr som kommit hit i syftet att avgöra om invandringen varit av godo eller ej.

Jag kan berÀtta att jag sjÀlv Àr en tredje generationens invandrare. Min mormor kom hit frÄn fd Jugoslavien under 60-talet och började arbeta i princip omgÄende. SlÀktingar likasÄ, det var alltifrÄn hotell&restaurangbranschen till skeppsvarven och bilindustrin som behövde arbetare. Just frÄn gamla Jugoslavien var det mÄnga som anlÀnde till Sverige under den tiden och det fanns ett klart syfte med varför dom kom hit, det syftet var att arbeta. Arbeta, betala skatt och tjÀna ihop till sitt egna uppehÀlle. Vissa lÀrde sig svenska rÀtt sÄ snabbt, andra tog det lite lÀngre tid för. Men huvudsaken Àr den, dom bjöds in, jobbade, gjorde rÀtt för sig och var samhÀllet till fördel. Kan man sÀga samma sak om majoriteten av dagens invandrare? Inte enligt min Äsikt.

Dagens invandring, sÀrskilt frÄn lÀnder dÀr islam Àr den dominerande teologiska lÀran Àr snarare samhÀllet till last Àn nytta skulle jag vilja pÄstÄ. Det stÄr jag för hur radikalt och politiskt inkorrekt det uttalet Àn mÄ vara, fullt förstÄende för den dispans jag erhÄller pga mitt utlÀndska pÄbrÄ, nÀr en etnisk svensk pekar pÄ samma problem sÄ blir han genast stÀmplad som en frÀmlingsfientlig-islamofobisk-rasistnazist. Född och uppvÀxt i en invandrartÀt och islamdominerad stadsdel i en av vÄra tre största stÀder sÄ har jag en personlig erfarenhet utav det jag skriver om, till skillnad frÄn vÄra karriÀrspolitiker som inte bor i nÀrheten av utlÀnningarna vars liberala invandring dom sÀger sig föresprÄka och inte har en gnutta verklighetsförankring i sin generella, utopiska retorik.

Min generation, och möjligtvis den nÀstkommande var dom sista att ha en tydlig andel etniska svenskar i klasserna nÀr vi gick i skolan frÄn lÄg och mellanstadiet till högstadiet. DÄ var skillnaden som tydligast dÄ vi alla gick i samma klass och kunde se hur dom yngre var fördelade. För att gÄ in lite nÀrmare pÄ min egna bakgrund och belysa dom problemen som svenskarna drabbades utav under min uppvÀxt.

Allt eftersom vi vÀxte upp, gick ut högstadiet för att sedan börja pÄ gymnasiet och vidare sÄ började man mÀrka av en allt högre utflyttning av svenska familjer frÄn bostadsomrÄdena vi vÀxte upp pÄ. Man hörde frÄn sina gamla klasskompisar om att dom hade flyttat ut frÄn staden och köpt hus lÀngre ut pÄ landet. Att förÀldrarna kÀnde sig tvungna för familjens skull och inte kÀnde sig sÀkra lÀngre att bo pÄ ett omrÄde och i en stad som dom för varje dag kÀnde igen allt mindre. Problemen eskalerade allt snabbare under 90-talet, dÄ vÄgen av muslimska flyktingar frÄn mestadels Balkan och mellanöstern kom och bosatte sig, först med lindrigre incidenter som klotter, skadegörelse och allmÀn stökighet till allvarligare sÄsom skolbrÀnder och hot mot lÀrare. Rektorn tillsammans med lÀrarna var helt vilsna inför detta beteende och fasstÀn man visste vem som var ansvariga för det mesta av illdÄden sÄ ledde det nÀstan aldrig till nÄgon konsekvent bestraffning. Oftast kallade man förÀldrarna till skolan för lite samtal med rektor, relevant lÀrare eller kurator och det var slutet pÄ historian, för den gÄngen. Ingen visste riktigt hur man skulle handskas med nÄgot som Àr sÄ ovant för en typisk svensk lÀrare. TÀnk dÄ ur ett större perspektiv hur samhÀllet i princip vittrar sönder frÄn alla hÄll och kanter.

Allt fler muslimer söker sig idag till Sverige, genom anhöriginvandring, pÄstÄdda flykter frÄn diverse tortyrhot och dylikt. PoÀngteras bör att detta inte lÀngre Àr den arbetskraftsinvandring som det en gÄng fanns ett behov av utan Àr en ren ekonomisk form av migration i syftet att berika sig sjÀlv och helst att dÄ berika sig sjÀlv bÄde i det nya vÀrdlandet och att skicka pengar till ursprungslandet. FrÄgar sig ingen varför dom söker sig till just Sverige av alla lÀnder? Kan det vara sÄ att dom fÄr höra vilket land som Àr lÀttas att komma till och fÄ uppehÄllstillstÄnd? I min mening Àr det exakt sÄ det Àr och det kan man lÀtt attestera för om man bor eller har bott i ett invandrartÀtt omrÄde och dÄ vet hur det fungerar. Man har all insiderinfo man kan ha för att verkligen förstÄ situationen. Problematiken mellan islam och samspelet med övrig religion/kultur/ideologisk lÀra Àr mÄnga. Dels leder den islamska trosinriktningen hos dom nyanlÀnda till att kÀnna förakt för det icke-muslimska och i detta fallet det kristna och ateistiska.

Faran med allt detta Àr att man i Sverige idag inte vill identifiera massinvandringen som ett problem, utan istÀllet uppmanar sin befolkning till att inte bara naivt acceptera mÄngkultur, utan att vara vÀnligt instÀlld till islam och frÀmmande kulturer i allmÀnhet som nÄgot enbart positivt. Vi har utomeuropeiska invandrare som Àr överrepresenterade i brottsstatistiken. Som orsaker till detta beteende anges utanförskap, trÄngboddhet, segregation, rastlöshet och nu gÄr man tillochmed sÄ lÄngt att man skyller vissa brott som majoriteten utgörs av muslimska brottslingar, pÄ en bristande stadsplanering. Med andra ord sÄ Àr gatorna och husen pÄ vissa sÀrskilt utsatta strÄk i storstÀderna utformade pÄ ett sÄdant sÀtt sÄ att brott sker i större utstrÀckning pga detta. En helt vansinnig tanke, felet verkar ligga överallt förutom hoss just mÀnniskorna som begÄr majoriteten av dessa brott. Vilken brottsstatistik man Àn förlitar sig pÄ sÄ Àr utlÀnningar klart överrepresenterade, sÀrskilt bland dom grövre brotten. NÄgot som media försöljer dölja med alla medel dom har. Det kan handla om att pixelera utom-nordiska hudtyper till att medvetet ge misstÀnkta förövare svensktklingande/harmlösa smeknamn sÄsom Metro-Gustav, Alexandramannen, Romario, K-falangen, M-falangen etc. Ett allt ökande antal vÄldtÀkter sker i Sverige, det talas om ett antal som Àr oövertrÀffat i Europa. I Oslo var samtliga 41 anmÀlda överfallsvÄldÀkter de tre senaste Ären begÄgna av icke-vÀstliga invandrare. Detta menar jag Àr ett direkt samband med detta förakt för allt icke-muslimskt och toleransen inom islam för brott mot icke-muslimer.

Sedan kommer vi till till muslimers disfunktionella relation mellan man och kvinna som enligt islam skall lydas till punkt och pricka utan eftertankie eller kritik. En relation, eller snarare icke-relation dÀr filosofin Àr prÀglad av en moralpanik som inte Äterfinns i vÀstvÀrlden. Ett av dom största hindren för islams ko-existens i lÀnder med andra vÀrderingar och seder enligt mig. Nyligen vann den numera skamfilade Diskrimineringsombudsmannen i en mild sagt absurd rÀttegÄng mot Arbetsförmedlingen dÀr en muslimsk man vÀgrade skaka hand med en svensk kvinnlig VD under en arbetsintervju, domen beslutade att mannen skulle erhÄlla 60000kr i skadestÄnd.

Detta Àr ett rÀtt sÄ tydligt exempel pÄ vilken vÀg Sverige glidit in pÄ och hur lÄngt det har gÄtt i denna anti-svenska rörelse och till rÄga pÄ allt sÄ försöker man diskreditera och pÄ alla sÀtt och vis sÀtta kÀppar i hjulet för det enda politiska partiet som kandiderar för en radikal förÀndring av dessa företeelser. Man bedriver aktiv stasi-liknande censur av utlÀndska brott i media och riktad propaganda mot SD som politiskt parti och ideologi. Dom utestÀngs frÄn debatter i statliga skattefinansierade tvkanaler och fÄr ofta inte svara pÄ anklagelser utfÀrdade av partietablissemanget.

Bedriften dÀr ledande politiker gÄr ut och pÄstÄr att svensk kultur Àr töntig och i behov av en nyttig kulturberikning utifrÄn och ifrÄgasÀtter vad svensk kultur Àr för nÄgot, utan att efterÄt tillÀgga att det var menat pÄ skÀmt, Àr för mig och sÀkerligen mÄnga andra utlÀnningar ett hÀpnadsvÀckande uttalande. Denna oikofobiska instÀllning, Àven om den Àr menad med vÀlvilja, solidaritet, humanism, empati och alla andra fina anledningen, leder bara till en nations förfall vid missbruk och dÄ det inte Àr ekonomiskt försvarbart.

Denna aktiva process med att utplÄna nationskÀnslan och tvinga till acceptans en för Sverige frÀmmande och uppenbarligen fientlig kultur, mot dess inhemska befolknings vilja alternativt lura pÄ sitt folk att detta Àr bara av godo, kan komma att leda till nÄgon form av revolutionsliknande uppror.

Smygislamiseringen utav samhÀllet Àr ett faktum och byggloven till nya moskeer med sina minareter delas ut allt för frikostigt. Islam accepterar inte andra religioner eller ideologier vid sin sida, för det Àr just vad den Àr, en totalitÀr ideologi som strÀvar efter erövring och dÀr slutgiltiga mÄlet Àr vÀrldsdominans genom heligt krig mot dom otrogna. Konvertera eller gÄ under. En verklighet som bland annat vi serber fick kÀnna pÄ under ca 500 Är av turkisk ockupation. Erfarenhet sÄ det rÀcker och blir över i kritiken mot islam. Fast sÄklart förnkekas denna tendens utÄt, men bakom stÀngda moske-dörrar Àr det en helt annan agenda som predikas.

Förutom dom inhemska svenskarna som tar skada av denna oproduktiva och direkt skadliga anstormning av frÀmmande folkslag och deras teologiska lÀror sÄ kommer dom laglydiga, hÄrt arbetande, mer vÀstvÀnliga utlÀnningarna i klÀm. Vi, menar jag fÄr ta kritiken som inte Àr Àmnad för dom som sköter sig, betalar skatt och gör rÀtt för sig i allmÀnt. Som varje svensk medborgare bör göra.

Man talar sig istÀllet hes om att Sverige ska bli bÀttre pÄ att integrera dom hÀr invandrarna, detta eviga projekt som aldrig tycks lyckas. Hur gör man dÄ för att integrera dom invandrare som pga sin trosuppfattning, förakt inför det svenska samhÀllet eller krigshÀrjade bakgrund ej vill eller kan integreras? Varför fortsÀtter man att ta emot flyktingar frÄn oroshÀrdar och ta pÄ sig andra lÀnders problem pÄ svenska skattebetalares axlar? Som Àr hÀr olagligt, som gömmer sig dÄ man fÄtt avvisningsbeslut och hÄlls gömda av naiva svenskar och olika församlingar? Dessa frÄgorna borde makthavarna se till att lösa illa kvickt innan vi alla en dag börjar klia huvudet pÄ allvar och undra över varför vÄrt samhÀlle ser ut som det gör. Fria Nyheter

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
PeterK
PeterK
11 years ago

For somaliske mĂŠnd er det paradis. Pengene gĂ„r automatisk ind pĂ„ bankkontoen hver mĂ„ned, de behĂžver ikke deltage i noget som helst (i Danmark er der krav om fremmĂžde pĂ„ sprogskolen 2 gange om ugen), det accepteres at de har flere koner og jo flere koner og jo flere bĂžrn, jo flere penge gĂ„r der ind pĂ„ kontoen. Bliver familien for stor, fĂ„r man 2 lejligheder og rengĂžringshjĂŠlp. Behhandlersystemet synes det er synd for dem, og de kan tygge sig vinde og skĂŠve hver dag uden at rĂžre en finger. Hvem kan fortĂŠnke dem i at de kommer hertil i… Read more »

Julia Caesar
Julia Caesar
11 years ago

Samma sak sker i Sverige. Khatsmuggglingen ökar dramatiskt. År 2000 beslagtog den svenska tullen och polisen totalt 1,8 ton khat. 2009 beslagtogs 10,3 ton. Om trenden fortsĂ€tter blir beslaget i Ă„r mer Ă€n 20 ton. Omkring 90 procent av den khat som smugglas in i Sverige kommer frĂ„n Kenya via Amsterdam och London och vidare via Öresundsbron. Bara en liten del fastnar hos tullen. 90-95 procent av smugglarna klarar sig utan att bli upptĂ€ckta. Det innebĂ€r att i realiteten 100-200 ton khat smugglades in i fjol. De kriminella nĂ€tverken, som parallellt ocksĂ„ smugglar amfetamin och kokain, berĂ€knas pĂ„ enbart khatsmugglingen… Read more »

Julia Caesar
Julia Caesar
11 years ago

Kommentar till Sveriges vej til selvudryddelse – “Ur en utlĂ€nnings perspektiv”. Ett stort tack till Siva, tredjegenerationsinvandrare, som har skrivit det hĂ€r inlĂ€gget. Det Ă€r enormt viktigt att invandrare som ser Sveriges vĂ€g mot kulturell sjĂ€lvutplĂ„ning gör era röster hörda, stĂ€ller er upp och sĂ€ger ifrĂ„n. Precis som du sjĂ€lv pĂ„pekar har du och andra invandrare ett green card i debatten som vi etniska svenskar inte har. Med ogrundade beskyllningar om “rasism” och “frĂ€mlingsfientlighet” har svenska politiker och politiskt korrekta (=lögnaktiga) media lyckats med konststycket att tysta en hel nation. Tysta Ă„ser vi hur vĂ„rt land plundras, vĂ„ldtas och tas… Read more »

Universalgeni
11 years ago
Reply to  Julia Caesar

I bÄde Norge og Danmark er hver 2. somalier narkoman. De er afhÊngige af det illegale stof KHAT, som de selv indsmugler i stor stil. Narkomani er hovedforklaringen pÄ deres problemer.