31
mar
Seneste opdatering: 13/8-10 kl. 0706
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Things are going to slide … There’ll be the breaking of the ancient western code,
Your private life will suddenly explode ,There’ll be phantoms ,There’ll be fires on the road
I’ve seen the future, baby: it is murder , Things are going to slide …

Belgium panel approves ban on burqa

“We cannot allow someone to claim the right to look at others without being seen,” said Daniel Bacquelaine, who proposed the bill. “It is necessary that the law forbids the wearing of clothes that totally mask and enclose an individual,” he said, adding he was not targeting the classic headscarf worn by many Muslim women.
The parliamentarians are specifically targeting the body-covering burqa and face-veiling niqab, which are still very rare features in Belgian public life. “We have to act as of today to avoid (its) development,” Bacquelaine said. “Wearing the burqa in public is not compatible with an open, liberal, tolerant society,” he said. PA

370.000 opholdtilladelser på otte år

Ifølge integrationsministeriet har mere end 370.000 udlændinge fået opholdstilladelse i Danmark siden 2002.14 procent af disse mennesker har fået opholdstilladelse på grund af familiesammenføring, eller fordi at de var flygtninge.Men de resterende 86 procent, som svarer til næsten 320.000 personer, er ifølge Eyvind Vesselbo ikke blevet kontrolleret og godkendt på samme måde som den lille gruppe af udlændinge. Man har i mange år kun fokuseret på familiesammenføringer og flygtninge, og man har vendt det blinde øje til den store gruppe af udlændinge som kommer her under påskud af at være studerende, siger han og kalder området “udlændingepolitikkens tabu”.V: Rønn har ikke styr på falske studerende. (Se Vesselbo kronik: Udlændingepolitikkens tabu og Morten Uhrskov: Udlændingepolitikken er brudt sammen.)

UK: 83 % vil stoppe indvandringen
A SHOCK new survey for The Sun has revealed how Britons feel badly let down by Labour’s shambolic handling of immigration. More than two-thirds of the 1,500 adults quizzed by YouGov feel the surge in immigrants – 163,000 in 2008 alone – has had a negative impact on the UK.

According to the survey, a whopping 83 per cent of people want to see a cap on immigration, and 80 per cent want to see more illegal immigrants deported. The simple, unfortunate fact is that the British National Party is gaining in popularity, and 53 per cent of those quizzed worry the racist party is capitalising on this issue. If it is a choice between discussing immigration and ruffling a few feathers or ignoring it and letting the BNP come to power, then obviously I’m all for discussing it.
The other unfortunate fact is that immigration IS out of control – it must be if we hear of people coming over on student visas to study higher education and it turns out the colleges don’t even exist. How hard can it be to have a list of real educational institutions? How is it even possible that in this country you can pretend you are at a fictitious establishment? The Government has tried to tackle the issue by introducing citizenship tests, which are pointless and open to abuse.

People don’t want immigrants to take a citizenship test, they just want fewer immigrants. Instead of these tests, why not actually take care on our borders? I couldn’t believe it when a recent Sun investigation showed people using passports with completely different photos were still waved through. And if someone is willing to come here illegally, what else are they going to do illegally? Gangs are a real problem and, frankly, we have enough problems with homegrown criminals without those from other countries. Voters anger over immigration – De engelske tal svarer nogenlunde til danske opinionsmålingere fra 1988-95, men det var en rum tid inden politikerne ville lytte til befolkningen, det billige skidt. – Også i Italien driver indvandringen vælgerne til “højre.” Italian elections marks surge of Right wing support across Europe.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

26 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
11 years ago

Sø har muslimerne vist nået ud i alle hjørner af old England. Kan vi mon nu håbe på de bliver hældt ud?

Robin Shadowes
Robin Shadowes
11 years ago

“Christien Meindertsma has spent three years researching all the products made from a single pig. Amongst some of the more unexpected results were: Ammunition, medicine, photo paper, heart valves, brakes, chewing gum, porcelain, cosmetics, cigarettes, conditioner and even bio diesel.”

Vi västerlänningar har ju i allt större grad slutat att röka men detta gäller knappast araberna som röker som borstbindare. Förmodligen lyckligt ovetande om att dom inhalerar gris. LOL

Universalgeni
11 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Det er ikke længere rigtigt. Det startede med shia-muslimerne, som erklædede det for uislamisk at ryge. Sunniernes religiøse ledere fulgte omgående trop: rygning er i strid med sharialoven. Derfor ser man færre og færre muslimer, der ryger. I Irak skar islamisterne fingrene af folk, der røg. Det gør de vel stadig. Effektiv rygestops kur. Vandpiperne bliver sjældnere. Narko er også uislamisk. Den linje kan måske gøre lidt gavn. Der er andre eksempler på øget fundamentalisme blandt muslimer over hele verden. I gamle dage var tykke guldkæder højeste mode blandt mandlige muslimer. Men koranen siger, at muslimske mænd ikke bruge med… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Universalgeni

Aha, man kan måske ligefrem bruge dette fænomen til at få et godt estimat af den relative densitet af stærkt
troende blandt den mandlige del af den muslimske befolkning i de enkelte ghettoer? 😀

Jeg havde egentlig slet ikke tænkt over, at man sjældent ser dem med de der smagløse, tykke 8 karats
“Dario” guldkæder nutildags, men nu du nævner det, så …

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  steen

Ja, tak – meget fint 🙂 Nej, hende kan jeg ikke lige erindre. men det skal nok passe – især i ægte “svinelande” som Holland & DK mfl., hvor vi betragter grise som helt almindelige, naturlige og yderst nyttige husdyr på alle måder. Det kunne være, at man skulle sørge for at informere noget bedre i Muslimistan og omegn om tingenes “uhyggelige” tilstand i vore “vantro” lande, og at det skam overhovedet IKKE er noget man skal komme og forvente at lave om på og få indrettet efter sig, hvis man fx. tilhører kategorien af hypersarte og let krænkelige (… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Beklager det meget rodede indlæg, Steen 🙁

Gider du evt. at fjerne de uvedkommende “links” mv. i den midterste sektion,
som desværre smuttede med ved en fejl under copy & paste?

På forhånd tak 😉

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Nu er cigaretterne heller ikke halal nok mere 😀 Så det bliver nok snart lavet om – gæt selv, hvem der kommer til at betale for omlægningerne til halal-orienteret produktion af ALLE varer 🙁 http://politiken.dk/videnskab/article937341.ece Svineblod skjult i cigaretter SVIN. Ingredienser fra slagtesvin ender i alskens produkter – herunder i nogle cigaretfiltre. – Foto: BORBERG THOMAS Der er stoffer fra svineblod i cigaretter. Det kan give religiøse rygere problemer. Filteret i en cigaret kan indeholde blandt andet hæmoglobin fra svineblod. [!!! Uha, Uha ] Dermed kan det at tage en smøg kollidere med religiøse forbud i islam og jødedommen, hvor… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
11 years ago

Jeg tvivler staerkt paa at der kommer nogen dramatisk omvaeltning ,revolution eller “discontinuity” som en beroemt blogger har kaldt det. Systemet har en lang tradition for at lukke damp ud lige foer det er for sent. I England gik der meget kort tid mellem at EDF og BNPoptraadte paa scenen og mellem at det pludselig blev legitimt at discutere imigrationproblemer; selv gordon brown er pludselig i stand til fabulere om hvormeget han har gjort for at begraense imigrationen… Det man kan laere heraf er ,at systemet kun kan paavirkes effektivt (hermed mener jeg at skifte retning) af folk som bedst… Read more »

Peter Andersen
11 years ago
Reply to  Ole Burde

Der kunne jo også ske det, at Holland, Italien, Frankrig og Storbritanien får nogle overraskende valg. I disse lande er Islam, FN og EU mere på dagsordenen end før set – Tyskland har jo deres interne hyr med tyrkerne, og Belgien vågner vel også snart( læs Burka-forbud ). Så er det jo en smal sag for de mindre lande, som Danmark, Schweiz og Østrig, at følge trop. Vi har jo haft en debat om alt det, langt før alle de store turde. Når først der kommer fakta på bordet, svinder modstanden lige så langsomt. Det er jo præsis hvad der… Read more »

Benjamin
Benjamin
11 years ago

@ Universalgeni: Her tror jeg i virkeligheden du rammer noget meget vigtigt, nemlig at det ikke ændrer en dyt at stemme borgerligt længere, for de borgerlige gør det nærmest bare værre mht. at lukke grænserne op på vid gab overfor muhamedanistan. Og selvom DF rent faktisk blev regeringsparti, hvad der i sig selv er højst usandsynligt, så ville de jo stadigvæk ikke kunne gøre en dyt ved problemerne, endsige hjemsende de herboende mujahedeenere og indføre indvandringsstop. For deres hænder er jo bundet på ryggen af FN, EU og de andre mere eller mindre internationale “menneskerettigheds”organer. Så det er fejlagtigt at… Read more »

PeterK
PeterK
11 years ago
Reply to  Benjamin

Det bliver, som i enhver anden revolution, ikke den herskende klasse man skal sætte sin lid til. Det var det jo heller ikke under den forrige besættelse, hvor frihedskampen kæmpedes af idealister blandt den arbejdende befolkning, iblandet unge mennesker. En del frihedskæmpere havde så en skjult dagsorden, idet de mest af alt ønskede at udskifte det nazistiske diktatur med proletariates – Stalin var en guttermand med hjertet på rettte sted. Det borgerskab jeg selv tilhører, skifter førsyt side når det er opportunt, det vil sige når det er helt tydeligt hvem der hiver sejren hjem. Bagefter vil der, ligesom under… Read more »

Gunnar Biering
Gunnar Biering
11 years ago

Men se så lige her på DR:

“Belgiske politikere vil have burkaforbud
31. mar. 2010 15.51 Udland
Vejen er banet for et burkaforbud i Belgien, efter et udvalg i det belgiske parlament har anbefalet et forbud mod at bære burka offentligt. Dermed er vejen banet for det første burkaforbud i Europa.

Samtlige medlemmer af indenrigsudvalget stemte for et forslag fra en gruppe liberale parlamentarikere om at forbyde alle typer beklædning, herunder burka og niqab, der dækker ansigtet og gør det umuligt at identificere personen bag.”

Det var da interessant!

Christina
Christina
11 years ago

“Things are going to slide”

Das Gleeeeeeitende

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Lord_Chandos_Letter

Någon här som läst Hugo Von Hofmannsthal…?

Universalgeni
11 years ago

Eller et krav om at indvandringen ikke måtte overstige udvandringen. Klimahensyn, I ved. Global opvarmning, overbefolkning, forurening og ting der. Ellers kommer de potentielle indvandrere på venteliste. 👿

Universalgeni
11 years ago
Reply to  Universalgeni

Den salut var ikke en engang for sjov, selvom jeg ikke kunne lade være med at grine. 😈

PeterK
PeterK
11 years ago
Reply to  Universalgeni

Helt enig. Der tales om bæredygtigt landbrug, bæredygtig produktion, bæredygtigt fiskeri, nulvæskst o.s.v.

Hvorfor er der slet ingen der taler om et bæredygtigt befolkingstal? Her kunne Danmark være et foregangsland. Vi har det fint med 5 millioner mennesker – de resterende 500.00 repatrieres alligevel, og det tal har vi nulvækst på.

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  PeterK

Enig med Universalgeni og PeterK.

PeterK
PeterK
11 years ago

Det glædelige er at vi fik et kort pusterum i 2001, og ikke som Sverige og England blindt tonser derudaf mod egen destruktion. Det kedelige er Anders Fioghs svigt kulminerende med et statskup, og gallopperende amatørisme i Folketinget. Det allermest kedelige er at det er hamrende ligegyldigt hvem vi vælger ind i Folketinget. Det hele bestemmes i Bryssel, og det bestemmes af en selvsupplerrnde ikke-folkevalgt kommision. Vi skal have gennemført en 6. punkts plan 1. Repatriering af mennesker der ikke kan eller vil integreres. 2. Afslag på fornyelse af opholdstilladelse hvis man ikke er selvforsørgende. 3. Udmeldelse af FN. 4.Opsigelse… Read more »

JensH
JensH
11 years ago

Har udlændingepolitkken ikke reelt været sammenbrudt siden 1983?? VKO’s opstramninger havde måske en marginal effekt på tilstrømningen de første par år efter den var blevet vedtaget, men hurtigt lærte de vel-organiserede “rejsebureauer” i den internationale ’emmigtations-industri’ hvordan man kan omgåes disse regler, og siden da har tilstrømningen så taget til i fart. Alene i recessions-året med voldsomt stigende arbejdsløshed blevet der rundhåndent delt 56.000 opholdstilladelser ud. Hvor er DF??

Peter Andersen
11 years ago
Reply to  JensH

Nu må man formentlig gå ud fra, at disse studenter-opholdstilladelser ikke er permanente samt, at en stor del af dem faktisk er legitime tilladelser – dels til regulære studerende og til ikke-muslimer. Og så er det vel bare, at få ryddet op i det. Så kan det jo være katastrofen er til at overse.

Universalgeni
11 years ago

Og en ting til: Pia Kjærsgaard skal gå af. Dette er sket på hendes vagt. Det er det totale forræderi Gå af Pia!

Universalgeni
11 years ago

Kravet må være: fremlæg en plan for tilbageføring af udviklingen. Med deadlines og delmål. Helt konkret: nedbring antallet af muslimer i Danmark. Uanset disses hudfarve, race, nationalitet og baggrund.

Universalgeni
11 years ago

Det hjælper jo ikke engang at stemme på højrefløjen. Det har vi gjort siden 2001 og de har lukket endnu flere ind end socialdemokriaterne gjorde. Og så lyver de om det. Fast og fair indvandring betyder flere muslimer. Fuck danskerne.

Pk
Pk
11 years ago

Hvordan er vores liv om f.eks 15 år i England, Danmark og Sverige?
Læser ofte om hvad fremtidforskere óg trendspottere skriver, men
de skriver aldrig om Islam i vores land.
Hvordan kan de overse så stort og vigtigt et emne?

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Pk

“Læser ofte om hvad fremtidforskere óg trendspottere skriver, men
de skriver aldrig om Islam i vores land.
Hvordan kan de overse så stort og vigtigt et emne?”

Rigtig godt spørgsmål. Ramadan og halal slagtning og øvrige ikke-vestlige halal forbud og påbud og hijab, burka og niqab, kønsapartheid i rent ud sagt stride strømme – og det omtales i øvrigt heller ikke hvad der står om mennesker i koranen, der ikke er tilhængere af islam.