4
maj
Seneste opdatering: 5/5-10 kl. 1444
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

‘Svinsk’ er ikke for st√¶rkt et ord at bruge her. Jeg skrev l√¶ngere nede om et √łnske man kunne fornemme i medieverdenen, at de skyldige bag bombeterrorfors√łget p√• Times Square i New York ville v√¶re “hvide”, eller mere pr√¶cist ikke muslimer. Den anst√¶ndige dame her har nogle stuerene idealer, og n√•r virkeligheden desv√¶rre g√•r √©n imod, hvordan undg√•r man s√• den kognitive dissonans? Tja, hedder man Contessa Brewer, s√• pr√łver man at jonglere med kendsgerningerne s√• aben alligevel lander p√• ens fjender – som var dem der havde haft ret hele tiden. Ligningen skal forestille at g√• op i og med at de uanst√¶ndige islamkritikere har forkerte motiver til at p√•pege den ubekvemme virkelighed. Man kaster lige rutinem√¶ssigt en yderst marginal kristen ekstremistgruppe – The Hutaree – ind for ligesom at skabe lidt moralsk √¶kvivalens.

Og hvad har man s√•? S√• har man i dagens medieverden i egen forst√•else f√•et virkeligheden til at h√¶nge sammen, og ingen andre end bloggere vil g√łre opm√¶rksom p√• infamien. Hun ved ikke selv hvad det er hun g√łr her, og kolleger i branchen deler pr√¶misserne – i konflikten mellem virkelighed og idealer vejer idealerne tungest. Via Jihad Watch (LFPC).

Update: Anstændigheden må vist snart finde sig en ny virkelighed, når nu den gamle ikke dur. Jeg tror vi skal være taknemmelige for disse udslip fra mediesnedkernes enfoldige overjeg, for dette er vist et enestående bramfrit indblik i det vi jo godt kan fornemme i den daglige debat Рrene tilståelsesskrifter om selvpålagt blindhed. Fra venstreorienterede The Nation, også via Jihad Warch:

It may be that the Pakistan-based Taliban, the Tehrik-e Taliban Pakistan (TTP), has quietly established a Connecticut franchise while we weren’t looking. That’s possible. But it seems far more likely to me that the perpetrator of the bungled Times Square bomb plot was either a lone wolf or a member of some squirrely branch of the Tea Party, anti-government far right. Which actually exists in Connecticut, where, it seems, the car’s licence plates were stolen. […] Robert Dreyfuss: A Connecticut Taliban in Bloomberg’s Court?

Update 2: H√łjst tankev√¶kkende kommentar til klippet her, af Hesperado p√• Jihad Watch:

The more that Muslims attack, the more that PC MCs will pile on sandbags to reinforce the PC MC paradigm — for it is that paradigm which in the minds of its promoters stands between Muslims and the thought crime of bigotry, and from there its inexorable devolution into the bigoted genocidal white lynchmobs we all know are ever ready at a moment’s notice to flare up against Muslims.

As Muslims continue to metastasize according to their fanatically held blueprint, and as that reality continues to exert its escalating pressure on the PC MC structure, the following few decades will provide the protacted spectacle that will go beyond tragedy, comedy, history, pastoral, pastoral-comical, historical-pastoral, tragical-historical, tragical-comical-historical-pastoral — to attain the abysmal heights of tragical-historical-farcical-nonsensical.

“Alarmerende svensk modstand mod islam”

Flera studier visar att muslimska immigranter i Västeuropa möter mer fördomar och diskriminering än andra immigranter. Men hur drabbas aktivt troende muslimer och deras församlingar av de anti-islamiska tendenserna? Resultaten från den första statistiskt representativa studien av muslimska lokalförsamlingar i Sverige visar att ungefär hälften av de undersökta muslimska församlingarna (54 av 105) har upplevt någon form av lokalt motstånd mot sina verksamheter. Ett alarmerande fynd är att församlingar inte bara utsatts för olika legala former för motstånd (som negativa insändare i lokalpressen) utan också att en fjärdedel av dem utsatts för motstånd som tagit kriminella former (som vandalisering eller olaga hot).

Til trods for den alarmerende modstand, kan professorerne konstatere at:

Främlingsfientlighet och anti-islamiska fördomar har mindre omfattning i Sverige än i andra länder i Västeuropa och vi har därmed bättre förutsättningar att motverka fördomar mot islam och diskriminering av muslimer.Alarmerande motstånd mot muslimer.

“Det ender med skyderi”

Om det er i Roseng√•rd, p√• N√łrrebro, i Paris eller Bryssel, det er en tommelfingerregel at st√łrre opt√łjer altid begynder med, at politiet g√łr noget, de ikke m√•. Her tager vi ikke stilling til de enkelte beskyldninger, kun en tendens p√• n√¶r 100 procent.

“M√•nga h√§r tycker att de blivit illa behandlade av polisen. Det kommer att bli skottlossning till sist.”Han s√§ger att en polisanm√§lan inte leder n√•gon vart. Frustrerade inv√•nare k√§nner att det enda s√§ttet att f√• uppm√§rksamhet √§r att s√§tta eld p√• bilar och soptunnor.T√§nker man inte p√• att br√§nderna kan drabba de som bor h√§r, att det √§r farligt f√∂r tredje person? “De som g√∂r det t√§nker p√• var och hur det s√§tts eld.* Ingen har blivit skadad hittills.”“Det kommer att sluta med skottlossning”, Bengt Hersler, n√§rpolischef, k√§nner frustration √∂ver st√§ndiga anklagelser mot polisen.

“Gordon Brown is the worst PM ever”

De bliver utr√łstelige p√• P1 n√•r de h√łrer denne Labour kandidat. Han vil virkelig tilbage til de gamle dyder, i en bis√¶tning taler han endda for d√łdsstraffen (min.6:22). Man skulle tro, det var til √¶re for Brown:

‚ÄúImmigration has gone up which is creating friction within communities. The country is getting bigger and messier. The role of ministers has gone bureaucratic and the action of ministers has gone downhill ‚ÄĒ it is corrupt.‚ÄúThe loss of social values is the basic problem and this is not what the Labour Party is about. I believe Gordon Brown has been the worst prime minister we have had in this country. It is a disgrace and he owes an apology to the people and the Queen.‚ÄĚ Gordon Brown is worst PM ever

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
JensH
JensH
11 years ago

“at 266b er en minoritets-beskyttelse. Danskerne som s√•dan er ikke en minoritet” Aha, normalt f√•r vi at vide, at ‘Danskhed’, ‘Den Danske Nation’ og ‘Det Danske folk’ er en kunstigt skabt konstruktion fra cirka midten af 1800 tallet. Men n√•r det falder eliten/myndighederne bekvemmt, s√• skal vi alts√• defineres som et sammenh√¶ngende folk med egen kultur og national egenart. Det √•bner jo ret interessante perspektiver for retsplejen i fremtiden. Men havd s√• med de Pal√¶stinenserne som d. 10.01.2009 stod og r√•bte ‘Kill, Kill, The Jews’ inde p√• K√łbenhavns R√•dhusplads?? J√łderne er da en minoritet her i landet, ikke sandt?? Eller… Read more »

Universalgeni
11 years ago

Jeg tror ikke på, at politiets udlægning er korrekt, men det kan jeg jo mene fra nu af og til dommedag. Det flytter ikke noget. Så jeg må fortsat sætte stjerner i de kommentarer, jeg finder rundt om i trådene på min blog.

Universalgeni
11 years ago

@ LFPC: Domspraksis er endnu længere ude. Indvandrere bruger i stor udstrækning udtrykket perkere om sigselv. Men der er faldet en racismedom, da en dansker brugte udtrykket. Det har som konsekves, at jeg sidder ovre på min blog og erstatter udtrykket perker med stjerner, hvis det fremgår at en dansker har brugt det i en kommentar. Men lader det stå, hvis en indvandrer har brugt det. Og det er sket et utal af gange.

Der er ikke ligeret for loven i Danmark. Vi danskere har allerede dhimmistatus.

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  LFPC

“Han tilf√łjede: ‚ÄėJeg har tillige tillagt det betydning, at 266b m√• opfattes som en minoritets-beskyttelsesregel, hvorfor majoritets-gruppen i et demokratisk samfund ikke kan antages at v√¶re omfattet af reglen‚Äô. […]” Tak for kaffe.. haha… I et globalt perspektiv er det vel Danmark og dansk m√•de at f√• et samfund til at fungere p√• – og danskere – der er en minoritet – eller hur? ūüôā Venstrefl√łjs minoritets begrebet har sejret ad helvede til…vist.. Nu bygger venstrefl√łjen stormoskeer – uden debat – og debatterer klima i lange baner. Og s√• er det Vesten der atter er sorteper – som venstrefl√łjen elsker… Read more »

bl
bl
11 years ago

Tja, i USA regnes vel alle for hvide, hvis de falder ind under kategorien “Caucasian” (eller “europid” efter de √¶ldre, danske leksika)? For at n√¶vne et eksempel, hr. Mrutyuanjai Mishra, en kendt, sympatisk borgerlig blogger fra JP m√• vel regnes for at v√¶re “Caucasian”/europid ; men ville en gennemsnitlig dansker kalde ham hvid? √Ö andra sidan, selv unge polakker vil i USA ikke gribes i det der kaldes “acting white”, forst√• det, hvem der kan. M√•ske er der en sammenh√¶ng med Central- og Nordeuropa her, hvor ufattelig mange unge kvinder farver deres h√•r sort i √łjeblikket. Hvorfor mon? Ved de,… Read more »

Santor
Santor
11 years ago

Mon ikke hun ( Contessa Brewer ) sidder foran kameraet igen i aften for at fylde den Amerikanske befolkning med mere af sin √łnsket√¶nkning.

z
z
11 years ago

Alarmklokkerne ringede allerede, da medierne gjorde meget ud af, at det var en hvid mand, der var efterlyst. Manden var godt nok påfaldende hvid sin pakistanske baggrund taget i betragtning, men det viste sig at være the usual suspects. Intet nyt under solen. Eller halvmånen fristes man til at sige.