4
maj
Seneste opdatering: 5/5-10 kl. 1444
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

‘Svinsk’ er ikke for stĂŠrkt et ord at bruge her. Jeg skrev lĂŠngere nede om et Ăžnske man kunne fornemme i medieverdenen, at de skyldige bag bombeterrorforsĂžget pĂ„ Times Square i New York ville vĂŠre “hvide”, eller mere prĂŠcist ikke muslimer. Den anstĂŠndige dame her har nogle stuerene idealer, og nĂ„r virkeligheden desvĂŠrre gĂ„r Ă©n imod, hvordan undgĂ„r man sĂ„ den kognitive dissonans? Tja, hedder man Contessa Brewer, sĂ„ prĂžver man at jonglere med kendsgerningerne sĂ„ aben alligevel lander pĂ„ ens fjender – som var dem der havde haft ret hele tiden. Ligningen skal forestille at gĂ„ op i og med at de uanstĂŠndige islamkritikere har forkerte motiver til at pĂ„pege den ubekvemme virkelighed. Man kaster lige rutinemĂŠssigt en yderst marginal kristen ekstremistgruppe – The Hutaree – ind for ligesom at skabe lidt moralsk ĂŠkvivalens.

Og hvad har man sĂ„? SĂ„ har man i dagens medieverden i egen forstĂ„else fĂ„et virkeligheden til at hĂŠnge sammen, og ingen andre end bloggere vil gĂžre opmĂŠrksom pĂ„ infamien. Hun ved ikke selv hvad det er hun gĂžr her, og kolleger i branchen deler prĂŠmisserne – i konflikten mellem virkelighed og idealer vejer idealerne tungest. Via Jihad Watch (LFPC).

Update: AnstĂŠndigheden mĂ„ vist snart finde sig en ny virkelighed, nĂ„r nu den gamle ikke dur. Jeg tror vi skal vĂŠre taknemmelige for disse udslip fra mediesnedkernes enfoldige overjeg, for dette er vist et enestĂ„ende bramfrit indblik i det vi jo godt kan fornemme i den daglige debat – rene tilstĂ„elsesskrifter om selvpĂ„lagt blindhed. Fra venstreorienterede The Nation, ogsĂ„ via Jihad Warch:

It may be that the Pakistan-based Taliban, the Tehrik-e Taliban Pakistan (TTP), has quietly established a Connecticut franchise while we weren’t looking. That’s possible. But it seems far more likely to me that the perpetrator of the bungled Times Square bomb plot was either a lone wolf or a member of some squirrely branch of the Tea Party, anti-government far right. Which actually exists in Connecticut, where, it seems, the car’s licence plates were stolen. […] Robert Dreyfuss: A Connecticut Taliban in Bloomberg’s Court?

Update 2: HÞjst tankevÊkkende kommentar til klippet her, af Hesperado pÄ Jihad Watch:

The more that Muslims attack, the more that PC MCs will pile on sandbags to reinforce the PC MC paradigm — for it is that paradigm which in the minds of its promoters stands between Muslims and the thought crime of bigotry, and from there its inexorable devolution into the bigoted genocidal white lynchmobs we all know are ever ready at a moment’s notice to flare up against Muslims.

As Muslims continue to metastasize according to their fanatically held blueprint, and as that reality continues to exert its escalating pressure on the PC MC structure, the following few decades will provide the protacted spectacle that will go beyond tragedy, comedy, history, pastoral, pastoral-comical, historical-pastoral, tragical-historical, tragical-comical-historical-pastoral — to attain the abysmal heights of tragical-historical-farcical-nonsensical.

“Alarmerende svensk modstand mod islam”

Flera studier visar att muslimska immigranter i VÀsteuropa möter mer fördomar och diskriminering Àn andra immigranter. Men hur drabbas aktivt troende muslimer och deras församlingar av de anti-islamiska tendenserna? Resultaten frÄn den första statistiskt representativa studien av muslimska lokalförsamlingar i Sverige visar att ungefÀr hÀlften av de undersökta muslimska församlingarna (54 av 105) har upplevt nÄgon form av lokalt motstÄnd mot sina verksamheter. Ett alarmerande fynd Àr att församlingar inte bara utsatts för olika legala former för motstÄnd (som negativa insÀndare i lokalpressen) utan ocksÄ att en fjÀrdedel av dem utsatts för motstÄnd som tagit kriminella former (som vandalisering eller olaga hot).

Til trods for den alarmerende modstand, kan professorerne konstatere at:

FrÀmlingsfientlighet och anti-islamiska fördomar har mindre omfattning i Sverige Àn i andra lÀnder i VÀsteuropa och vi har dÀrmed bÀttre förutsÀttningar att motverka fördomar mot islam och diskriminering av muslimer.Alarmerande motstÄnd mot muslimer.

“Det ender med skyderi”

Om det er i RosengÄrd, pÄ NÞrrebro, i Paris eller Bryssel, det er en tommelfingerregel at stÞrre optÞjer altid begynder med, at politiet gÞr noget, de ikke mÄ. Her tager vi ikke stilling til de enkelte beskyldninger, kun en tendens pÄ nÊr 100 procent.

“MĂ„nga hĂ€r tycker att de blivit illa behandlade av polisen. Det kommer att bli skottlossning till sist.”Han sĂ€ger att en polisanmĂ€lan inte leder nĂ„gon vart. Frustrerade invĂ„nare kĂ€nner att det enda sĂ€ttet att fĂ„ uppmĂ€rksamhet Ă€r att sĂ€tta eld pĂ„ bilar och soptunnor.TĂ€nker man inte pĂ„ att brĂ€nderna kan drabba de som bor hĂ€r, att det Ă€r farligt för tredje person? “De som gör det tĂ€nker pĂ„ var och hur det sĂ€tts eld.* Ingen har blivit skadad hittills.”“Det kommer att sluta med skottlossning”, Bengt Hersler, nĂ€rpolischef, kĂ€nner frustration över stĂ€ndiga anklagelser mot polisen.

“Gordon Brown is the worst PM ever”

De bliver utrÞstelige pÄ P1 nÄr de hÞrer denne Labour kandidat. Han vil virkelig tilbage til de gamle dyder, i en bisÊtning taler han endda for dÞdsstraffen (min.6:22). Man skulle tro, det var til Êre for Brown:

“Immigration has gone up which is creating friction within communities. The country is getting bigger and messier. The role of ministers has gone bureaucratic and the action of ministers has gone downhill — it is corrupt.“The loss of social values is the basic problem and this is not what the Labour Party is about. I believe Gordon Brown has been the worst prime minister we have had in this country. It is a disgrace and he owes an apology to the people and the Queen.” Gordon Brown is worst PM ever

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
JensH
JensH
11 years ago

“at 266b er en minoritets-beskyttelse. Danskerne som sĂ„dan er ikke en minoritet” Aha, normalt fĂ„r vi at vide, at ‘Danskhed’, ‘Den Danske Nation’ og ‘Det Danske folk’ er en kunstigt skabt konstruktion fra cirka midten af 1800 tallet. Men nĂ„r det falder eliten/myndighederne bekvemmt, sĂ„ skal vi altsĂ„ defineres som et sammenhĂŠngende folk med egen kultur og national egenart. Det Ă„bner jo ret interessante perspektiver for retsplejen i fremtiden. Men havd sĂ„ med de PalĂŠstinenserne som d. 10.01.2009 stod og rĂ„bte ‘Kill, Kill, The Jews’ inde pĂ„ KĂžbenhavns RĂ„dhusplads?? JĂžderne er da en minoritet her i landet, ikke sandt?? Eller… Read more »

Universalgeni
11 years ago

Jeg tror ikke pÄ, at politiets udlÊgning er korrekt, men det kan jeg jo mene fra nu af og til dommedag. Det flytter ikke noget. SÄ jeg mÄ fortsat sÊtte stjerner i de kommentarer, jeg finder rundt om i trÄdene pÄ min blog.

Universalgeni
11 years ago

@ LFPC: Domspraksis er endnu lÊngere ude. Indvandrere bruger i stor udstrÊkning udtrykket perkere om sigselv. Men der er faldet en racismedom, da en dansker brugte udtrykket. Det har som konsekves, at jeg sidder ovre pÄ min blog og erstatter udtrykket perker med stjerner, hvis det fremgÄr at en dansker har brugt det i en kommentar. Men lader det stÄ, hvis en indvandrer har brugt det. Og det er sket et utal af gange.

Der er ikke ligeret for loven i Danmark. Vi danskere har allerede dhimmistatus.

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  LFPC

“Han tilfĂžjede: ‘Jeg har tillige tillagt det betydning, at 266b mĂ„ opfattes som en minoritets-beskyttelsesregel, hvorfor majoritets-gruppen i et demokratisk samfund ikke kan antages at vĂŠre omfattet af reglen’. […]” Tak for kaffe.. haha… I et globalt perspektiv er det vel Danmark og dansk mĂ„de at fĂ„ et samfund til at fungere pĂ„ – og danskere – der er en minoritet – eller hur? 🙂 VenstreflĂžjs minoritets begrebet har sejret ad helvede til…vist.. Nu bygger venstreflĂžjen stormoskeer – uden debat – og debatterer klima i lange baner. Og sĂ„ er det Vesten der atter er sorteper – som venstreflĂžjen elsker… Read more »

bl
bl
11 years ago

Tja, i USA regnes vel alle for hvide, hvis de falder ind under kategorien “Caucasian” (eller “europid” efter de ĂŠldre, danske leksika)? For at nĂŠvne et eksempel, hr. Mrutyuanjai Mishra, en kendt, sympatisk borgerlig blogger fra JP mĂ„ vel regnes for at vĂŠre “Caucasian”/europid ; men ville en gennemsnitlig dansker kalde ham hvid? Å andra sidan, selv unge polakker vil i USA ikke gribes i det der kaldes “acting white”, forstĂ„ det, hvem der kan. MĂ„ske er der en sammenhĂŠng med Central- og Nordeuropa her, hvor ufattelig mange unge kvinder farver deres hĂ„r sort i Ăžjeblikket. Hvorfor mon? Ved de,… Read more »

Santor
Santor
11 years ago

Mon ikke hun ( Contessa Brewer ) sidder foran kameraet igen i aften for at fylde den Amerikanske befolkning med mere af sin ĂžnsketĂŠnkning.

z
z
11 years ago

Alarmklokkerne ringede allerede, da medierne gjorde meget ud af, at det var en hvid mand, der var efterlyst. Manden var godt nok pÄfaldende hvid sin pakistanske baggrund taget i betragtning, men det viste sig at vÊre the usual suspects. Intet nyt under solen. Eller halvmÄnen fristes man til at sige.